22.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠بیانات امام خامنه ای
🎥 #کلیپ_ویژه
🔸لزوم حفظ یاد و خاطره 8 سال دفاع مقدس
@jahaade_kabir
💠بیانات امام خامنه ای
#پوستر_عکس_نوشته
🔸️امروز دنیا در آستانه یک نظم جدید است
@jahaade_kabir
جنگ شناختی، هویت و ایدئولوژی زدایی/ راهبرد جریان انقلاب در برابر این جنگ چیست؟
✍ سید علیرضا آلداود
رهبر معظم انقلاب در دیدار رمضانی ۱۴۰۱ با دانشجویان فرمودند:
شما امروز میشنوید در خیلی از بیاناتی که در روزنامهها و در فضای مجازی پخش میشود، مسئلهی ایدئولوژیزدایی به عنوان یک کار لازم [مطرح میشود]؛ این همان هویّتزدایی است. ایدئولوژی، تفکّر، ارزشها، هویّت یک ملّت است. امروز قبلهی اینها آمریکا است و آمریکاییها دائم روی ارزشهای آمریکایی تکیه میکنند که ارزشهای آمریکایی این جور میگوید، ارزشهای آمریکایی این جور میخواهد ــ ارزشهای آمریکایی یعنی همان ایدئولوژی ــ [امّا] اینها حاضر نیستند این را از آمریکا یاد بگیرند.
⭕️ سن تزو در کتاب هنر جنگ میگوید: پیروز شدن در همه نبردها اوج برتری نیست. برتری واقعی زمانیست که بتوان بدون جنگیدن، مقاومت دشمن را در هم شکست.
⭕️ در جنگ شناختی با بستر فضای سایبر کشورهای رقیب یا حریف دنبال تسخیر سرزمین ذهنها و قلبهایمردم هستند.
⭕️در کشور ما به دلیل فقدان حکمرانی سایبری و وجود فضای مجازی ول، ذهنها و قلبهای مردم با تصویر سازی دشمنان در حال بمباران اطلاعاتی است و عمده محتواهای تولید شده، اخبار و پیامهای جعلی و ساختگی در بستر این فضا میباشد.
⭕️ دشمنان ایران ما بیش از همه با طراحی یک نبرد ترکیبی سایبری-شناختی در دوره زمانی بلند مدت دنبال گرفتن هویت و ایدئولوژی از نسل نوجوان و جوان در کشور هستند که گوشههایی از آن در شبکههای اجتماعی و پیام رسان ها به وضوح قابل مشاهده و درک است.(مانند تطهیر پهلوی، به طنز کشیدن مقدسات و...)
⭕️ اینکه دشمن با سرگرم ساختن نوجوانان و جوانان با محتواهای زرد در اینستاگرام و...دنبال گرفتن هویت اصیل ایرانی - اسلامی آنهاست یک بحث است، اما نکته مهمتر اینست که چرا مسئولین کشور علی رغم تذکرات بسیار امام خامنهای در برابر این دشمن تا دندان مسلح در این فضا مشی سکوت یا تغافل را پیش گرفته اند.
⭕️ در جنگ شناختی وقتی مخاطبی مورد هدف قرار میگیرد دچار تزلزل در افکار و رفتارهای خود میشود. همین فرد تا پیش از این نسبت به ارزشها، فرهنگ اصیل، خاک و وطن خود تعصب و حس وفاداری داشته است. ولی امروز نسبت به حکومت و ساختار کشور خود تردید دارد و یا با بدبینی و ظن از آن حرف میزنند. این تغییر جریان فکری ناگهانی نبوده است. به خاطر همین جنگ شناختی را یک جنگ نامرئی نیز مینامند.
⭕️در این جنگ سایبری- شناختی دشمن از چند سلاح مانند اخبار جعلی، پروپاگاندای محاسبات، اعتمادزدایی، ناامیدسازی جامعه، ناکارآمد نشان دادن حاکمیت، از بین بردن مشروعیت های جامعه و زیر سوال بردن اعتبار نظام و حاکمیت در راس یک کشور استفاده می کند که نتیجه اش هویت زدایی و ایدئولوژی زدایی گسترده در بدنه آن کشور میشود.
⭕️در این جنگ شناختی-سایبری ۴ مرحله برای ایدیولوژی زدایی طراحی شده است که نتیجه اش حساسیت زدایی نسبت به اصول و بینات و مبانی انقلاب (مانند حاکمیت دین خدا و عدم تسلیم در برابر دشمن مستکبر) است.
این ۴ مرحله به شرح زیر است:
1⃣تضعیف روحیه
2⃣بی ثبات سازی
3⃣ بحران سازی
4⃣عادی سازی
⭕️ حال در برابر این جنگ شناختی-ترکیبی #جهاد_تبیین به دستور امام امت واجب میشود، این جهاد در کلام امیر المومنین علی علیه السلام یکی از ۴ رکن ایمان به حساب میآید، همچنین خود جهاد از نگاه آن حضرت دارای ۴ شعبه امر به معروف و نهی از منکر ، صداقت و صراحت و مبارزه با فاسقان است.
⭕️لازم به ذکر است هویت و ایدئولوژی زدایی از کشوری مانند ایران در فضای مجازی ول در حال انجام است و این خطر با چندین حمله اتمی برای ایران طی ۱۰ تا۱۵ سال آینده خسارت سنگینی برجای خواهد گذاشت.
⭕️ نیروهای جریان انقلاب هرچه سریعتر باید برای مقابله با این جنگ شناختی-ترکیبی آموزشهای لازم را ببینند تا بتوانند علاوه بر حفظ خود و همسنگرانشان چتر انقلاب اسلامی را بر قشر خاکستری که بیشترین اثر را از این جنگ دریافت میکند گسترش دهند.
ادامه دارد...
@jahaade_kabir
⭕️ مگر موشک هوا کرده ایم؟
🔸 روزگاری نه چندان دور، بلکه حتی در همین ایام، برای انجام هر کار نزدیک به محال و تعجب برانگیز یک تعبیر رایج وجود داشته که "مگر موشک هوا کرده ای؟"
🔹 در این نیم قرن، موشک هوا کردن آنقدر برای ما دست نیافتنی و دشوار بوده که به یک آرزوی بزرگ و نزدیک به محال شبیه بود و تحقق چنین رویایی تنها برای ابرقدرتان موشکی متصور بود.
📍 امروز نخستین تصاویر رنگی از یک ماهواره تمام ایرانی که با یک موشک تمام ایرانی به فضا فرستاده شده و در ۵۰۰ کیلومتری از زمین مستقر شده بود منتشر شد.
🔻این خبر آنقدر عادی و بدون ذوق منتشر شد که اگر هم اکنون از مردم بپرسید شاید حتی خبرش را هم نشنیده باشند.
🔹اگر از لکنت آشکار رسانه ای و تبلیغی کشور که از یک رویداد هویت ساز و غرورانگیز ملی به سادگی گذشت و نتوانست حتی از آن یک خبر داغ ساخته و چند روز به آن بپردازد بگذریم، نمی توان از عزت نفس بالا رفته ملت که چنیت اخباری برایش حتی هیجان انگیز و تعجب برانگیز نیست به سادگی گذشت.
امروز مردم ایران آنقدر خود را در بالاترین سطوح دانش و فناوری می بیند که موشک هوا کردن هم برایش عجیب نیست.
🔸 اگر دغدغه چنین مردمی، ماکارونی و نان باگت شده است باید در کارآمدی نظام ارزشهای اجتماعی، الگوهای تبلیغی و رسانه ای و ساختارهای هویت ساز ملی با دیده تردید نگریست.
مشکل امروز جمهوری اسلامی ناکارآمدی آشکار ساختار بازتولید سرمایه اجتماعی است که نیاز به بازسازی فوری دارد.
@jahaade_kabir
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 روایتی از گزارشهای مردمی
🔻 رهبر انقلاب در دیدار اخیر: گاهی در این گزارشهای مردمی که برای من میآید، میبینم که مثلاً رفتند به یک مناسبتی، یک خانوادهای را سرکشی کردند ــ به مناسبت [تولّد یک] نوزاد یا به مناسبتهای گوناگون ــ پدر، دانشآموختهی فوقلیسانس فلان رشته است، چه کار میکند؟ مسافرکشی میکند؛ این بیکاری است دیگر. این در فلان رشته درس خوانده، باید بتواند از آن استفاده کند.
👈 شرکتهای دانشبنیان جواب این خلأ را میدهند که حالا بعضی خدشه میکنند که «شما میگویید شرکت دانشبنیان، وقتی دانشبنیان شد، اتّکاء به نیروی انسانیاش کم میشود»؛ نه، میتوان یک شکلی، یک رابطهای درست کرد که اشتغال را افزایش بدهد.
👈 لذا من باز هم تکرار میکنم، قبلاً هم گفتهام، باز هم عرض میکنم باید شرکتهای دانشبنیان توسعه پیدا کنند؛ البتّه دانشبنیان به معنای واقعی کلمه. ۱۴۰۱/۲/۱۹
#ولی_امر
@jahaade_kabir
10.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ رسانه ای چیه؟
*#جهاد_تبیین* یعنی چی؟
مخاطب اصلی جهاد تبیین آیا مسئولین هستند یا رسانه ها؟
آیا اگر فقر را ریشه کن بکنیم جهادتبیین محقق شده؟
حتما این کلیپ راببینید👆
#استاد_راجی
@jahaade_kabir
13.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام فرمانده چطور ترند شد؟ نماهنگی که برخیها را عصبانی کرد
🔹 در روزهای ابتدایی قرن جدید بود که یک نماهنگ با نام "سلام فرمانده" پخش شد و به طور گسترده مورد استقبال مردم قرار گرفت
🔹 شاید کمتر کسی تصور می کرد در کشاکش دعواهای سیاسی رزمایش کودکان و نوجوانان در قالب یک سرود حماسی بتواند چنین گسترده و فراگیر عرض اندام کند.
🔹 در این ویدئو همراه ما باشید تا بخشهایی از این اثر را گوش کنید و به نقد و بررسی محتوای آن بپردازیم.
#نماهنگ
@jahaade_kabir
📂 سند تحول دولت مردمی + P D F
🔻رهبر معظم انقلاب: «مقصود ما از تحوّل، ایجاد یک حرکت جهشی و جهادی است در همهی بخشهای اداری کشور و بخشهای حکمرانی کشور و همچنین در بخشهایی از سبک زندگی عمومی -که حالا بعد نمونههایی را عرض خواهم کرد- و به طور خلاصه، حفظ و تقویت اصول و خطوط اساسی انقلاب و نوآوری در شیوهها و روشها و کارکردها.» ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
🔗 دانلود فایل از طریق لینک زیر👇
https://basirat.ir/fa/news/337399
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #موشن | کاظمی آشتیانی که امروز رهبر معظم انقلاب از او نام برد کیست؟
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
@jahaade_kabir
🔴 دکتر #سعید_کاظمی_آشتیانی که بود که کمتر از رونالدو شناخته شده است؟
🔻در نشست21 اردیبهشت ماه 1401 رهبر انقلاب از اینکه نام کاظمی آشتیانی برای نوجوانان و دانش آموزان این مرزوبوم کمتر از کریستین رونالدو شناخته شده است اظهار ناراحتی کردند. اما براستی کاظمی آشتیانی که بود و چه کرد؟
🔹بیش از 16 سال پیش، غروب چهاردهم دیماه خبری منتشر شد مبنی بر اینکه یکی از دانشمندان ایران به نام سعید #کاظمی_آشتیانی بر اثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفته است. نام این دانشمند، چندان برای مردم آشنا نبود. همانطور که نام بسیاری از دانشمندان، تازه بعد از مرگشان بر سر زبانها میافتد یا شاید حتی بعد از مرگشان هم هیچوقت شناخته نشوند.
🔸تا زمان درگذشت کاظمی آشتیانی، جز جامعه پزشکی و علمی ایران، واقعا افراد زیادی او را نمیشناختند، اما پیام رهبر انقلاب در ۱۵ دی، اهمیت این چهره علمی را برجسته کرد و نام او بر سر زبانها افتاد.
🔹حضرت آیتالله خامنهای در پیام خود، ضمن ابراز «تأسف، تلخکامی و افسوس»، سعید کاظمی آشتیانی را «دانشمند مؤمن و جهادگر»، «شخصیت ارزشمند»، «کانون امید و ابتکار و نوآوری»، «یکی از فرزندان صالح انقلاب» و «از رویشهای مبارکی که آیندهی درخشان علمی در کشور را نوید میدهند»، توصیف کردند و «فقدان این عنصر خدوم و باارزش» را «ضایعهای دردناک» خواندند.
🔻اما کاظمی آشتیانی چرا دانشمند مهمی به شمار میآمد؟
🔸اگر نام «پژوهشکده رویان»، «سلولهای بنیادین»، «درمان ناباروری»، «بانک بند ناف» و اینجور چیزها را جستوجو کنید، در نتایجی که به دست میآید، قطعا جایی نام سعید کاظمی آشتیانی را خواهید دید.
🔹وی از سال ۶۱ با همکاری دو نفر از همکارانش، جهاد گروه پزشکی را در دانشگاه علوم پزشکی ایران تأسیس کرد. این گروه، هسته اولیه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی ایران بود که ۴ سال بعد شکل و سامان گرفت و سعید کاظمی تا سال ۷۰ مسئول بخش طرحها و تحقیقات آن بود.
🔸از سال ۷۱ با تغییرات ساختار مدیریتی جهاد دانشگاهی، رئیس جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی ایران شد و تا آخر عمرش، در این مسئولیت باقی بود. او در همه این سالها مراکز درمانی متعددی تأسیس و گروههای مختلف پژوهشی را راهاندازی کرد، اما مهمترین جایی که راه انداخت، «پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی» در خرداد سال ۷۰ بود؛ جایی که در طول حدود ۳۰ سال گذشته، هزاران زوج نابارور را خوشحال و صاحب فرزند کرده است.
🔹او تا ۱۴ دی سال ۸۴ که در سن ۴۴ سالگی قلب و نفسش از حرکت ایستاد، در دو حوزه مدیریتی توانست گامهای اساسی و مهمی در گسترش روشهای پیشرفته درمان ناباروری، تولید و تکثیر و انجماد سلولهای بنیادی جنینی و همانندسازی (کلونینیگ) حیوانات رقم بزند. همه اینها، منهای تدریس در دانشگاه، برگزاری جشنوارههای بینالمللی، کارهای تئوریک، مقالهنویسی و ... است.
🔸پس از درگذشت او، هر از گاهی مقام معظم رهبری در نشستهای مختلف از او یاد میکردند. مثلا ۲۵ تیر سال ۸۶ در بازدید از پژوهشکدهی رویان از علت علاقه خود به او گفتند: «علت اینکه من به مرحوم سعید کاظمی اینقدر علاقه داشتم و الان هم در دلم و در ذهنم برای آن جوان عزیز، ارزش و جایگاه قائلم، حرکت او، نحوهی کار او، مدیریت او و پیگیری اوست که یک مجموعهی کاملی بود از آن چیزی که آدم دوست میدارد و آرزو دارد.»
🔹یا مثلا ۱۳ مهر ۸۵ در دیدار اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاهها، خود را مقید به نامآوردن از او دانستند و گفتند: «ما شخصیتهایی داریم از قبیل مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی که حالا من مقیدم از این جوان پاکباختهی مؤمنِ فاضلِ کارآمد و مدیر حقیقتاً انقلابی و مؤمن اسم بیاورم.».
🔸اما برخی رسانهها به نقل از بعضی منابع اعلام کردند که در سال ۸۳ یعنی یک سال قبل از درگذشت سعید کاظمی، نام او به عنوان یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان غرب آسیا که با توسعه دانش سلولهای بنیادی دست برتر علمی را برای ایران ایجاد کرده بود، در فهرست ترور موساد قرار گرفته است.
🔹این گمانهزنی، فرضیهها درباره ترور بیولوژیک این دانشمند را تقویت کرد و چنین تصوری باز هم رو به فراموشی بود تا اینکه حضرت آیتالله خامنهای در سخنرانی نوروزی خود در فروردین سال ۹۵ و در جمع زائران و مجاوران حرم رضوی، برای سعید کاظمی از لفظ «شهید» استفاده کردند و با آوردن نام او در کنار نام دانشمندانی مانند شهید طهرانیمقدم گفتند: «کاری که شهدای هستهای ما در زمینههای هستهای که بسیار هم حسّاس است پیشاهنگش بودند، کاری که شهید طهرانیمقدّم پیشاهنگش بود، کاری که شهید کاظمی در زمینهی سلّولهای بنیادی پیشاهنگش بود، کارهای بسیار بزرگی است.»
✍منبع: ایسنا
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رهبرم
🔹نصرت جمهوری اسلامی، نصرت خداست.
🔹نمکنشناسان جمهوری اسلامی
🔹دشمن از هرجا بتواند وارد میشود...
🔹پیروزی با امت حزبالله است.
@jahaade_kabir
14010221_42705_16k.mp3
5.03M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در #دیدار_معلمان
@Khamenei_ir