💢 گفت: عزیزم؛ من برای چنین روزی تربیت شدم ناموس ما در خرمشهر دست بعثی هاست...
💢 وقتی موتور هواپیمای شهیدعلی اقبالی آتش میگیرد در جایی بین ایران و عراق بوده است. او با چتر در جایی نزدیک به مرز ایران فرود میآید...
💢 صدام از عملکرد علی آنچنان عصبانی بود که دست به کارهای غیر انسانی زد. او را به دو جیپ ارتشی میبندند و با سمت مخالف شهید را به دو نیم میکنند.نیمی را در گورستان محافظیه شهر نینوا و نیمه دیگر آن را در قبرستان زبیر شهر موصل به خاک سپردند. پس از ۲۲ سال و با پیگیری کمیته جستجوی اسرا و مفقودین و کمیته بینالمللی صلیب سرخ، در پنجم مرداد سال ۸۱ بازمانده پیکر سید علی اقبالی دوگاهه به ایران بازگشت و در قطعه شهدا در بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
💢 هر چه از آنها بگوییم کم است و ما به آنها مدیونیم...
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🌹خلبان شهید سید علی اقبالی دوگاهه
🔻ولادت:۷ مهر ماه ۱۳۲۸ محله دوگاهه رودبار گیلان.
🔺شهادت: ۱ آبان ۱۳۵۹ حومه موصل عراق
#پیراهن_های_خاکی
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸نگاهی به عوام و خواص از دیدگاه مقام معظم رهبری - بخش اول
#نظامیاندرانتخابات
⚠️ ورود نظامیان به سیاست از نگاه امام خامنهای
چرا نظر امام تحریف شد؟!
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️از نظر قرآن، حزباللهی واقعی کیست؟
👤دکتر_غلامی
@jahaade_kabir
🛑🛑 بررسی مباحث پیرامون سند راهبردی ایران و چین و همچنین موضوعات پیرامون شعار سال
💭💭با حضور:
دکتر شاه ویسی استاد دانشگاه تهران
امروز 24فروردین ساعت16
مشاهده لایو در کانال بصیرت تهران بزرگ:
https://rubika.ir/basirattehran
🛑🛑 بررسی مباحث پیرامون سند راهبردی ایران و چین و همچنین موضوعات پیرامون شعار سال
💭💭با حضور:
دکتر شاه ویسی استاد دانشگاه تهران
امروز 24فروردین ساعت16
مشاهده لایو در کانال بصیرت تهران بزرگ:
https://rubika.ir/basirattehran
🇮🇷🌸
🍀
🌀 یادداشت روز
💠 موضوع: صيانت از بيت امام
✍️نویسنده: مهدی سعیدی
🍃🌻🍃
🔻بازار فعالیتهای انتخاباتي اوج گرفته و هرروز خبري جديد در باب ورود و خروج يکي از چهرههاي سياسي به ميدان رقابت انتخاباتي شنیده میشود. آخرين خبر حکايت از انصراف حجتالاسلام سيد حسن خميني از نامزدي انتخابات 1400 دارد. دیروز سيد ياسر خميني با اشاره به دعوت اقشاری از جامعه از برادرش سید حسن، گفت: «ايشان با ترديد در حال مشورت و بررسي جوانب امر بودند تا اينکه امروز مطابق ديدارهاي نوبهاي خود با رهبري، به ديدن ايشان رفتند که طي اين ملاقات، رهبر انقلاب کانديداتوري ايشان در انتخابات را به صلاح ندانستند و با بيان اينکه حاج حسن آقا را مانند فرزند خود میدانند، از ايشان خواستند که در شرايط فعلي به اين عرصه ورود نکنند». وي تصريح کرد: «با توجه به اين توصيه، طبيعي است که تصميم ايشان روشن است و اخوي یقیناً تصميمي براي کانديداتوري ندارند».
💠 نکات تحلیلی:
🔹 1- تصمیم دقیق و درست سید حسن خمینی در مشورت گرفتن از رهبر معظم انقلاب، اقدامی شایسته و قابلتقدیر است. بخش عمدهای از مدعیان سیاسی که در طول ماههای اخیر تلاش کردند تا ایشان را وارد میدان رقابت انتخاباتی کنند، افرادی نبودند که دلسوز و خیرخواه ایشان باشند! بلکه فرصتطلبانی بودند که بهرهبرداریهای سیاسی و جناحی خود را دنبال میکردند و حاضر بودند در این مسیر بهسادگی از آبرو و حیثیت بیت امام مایه بگذارند! آنان بهخوبی میدانستند که احراز صلاحیت سید حسن در شورای نگهبان بهواسطه فقدان کارنامه اجرایی در تراز جایگاه ریاست جمهوری، در هالهای از ابهام است، لذا بیش از آنکه به حضور وی در انتخابات دلخوش کرده باشند، برای ردصلاحیت او آماده شده بودند!
🔺2- بیشک بدخواهان امام و بیت امام در فاز جدید تلاش میکنند تا از این شکست نیز فرصتی برای کامیابی فراهم کنند، لذا دستبهکار شده و نوک تیز هجمهها را به سمت رهبری انقلاب خواهند برد و ایشان را به عملکرد جناحی و ... متهم خواهند کرد. این در حالی است که توصیه رهبری به سید حسن بدون شک مبتنی بر در نظر گرفتن مصالح شخصی ایشان و صیانت از بیت امام انجامشده و ازجمله رهنمودهای ارشادی بوده که با درخواست شخص سید حسن ارائه شده است، نه اقدامی دستوری که سید حسن میتوانست از طرح آن و طلب اعلام نظر رهبری اجتناب کند. بدون شک این مشورت و حرفشنوی و تبعیت در کارنامه حجتالاسلام سید حسن خمینی بهعنوان نقطه عطفی باقی خواهد ماند و آثار و دستاوردهای آن روزافزون برای ایشان حاصل خواهد آمد.
#ثامن
#معیار
#روشنگری
@jahaade_kabir
عجله نباید کرد!
مذاكرات ايران و گروه ۱+۴ در حالی در وين انجام میشود كه «سياست قطعی» ايران در رابطه با نحوه تعامل و سياست جمهوری اسلامی مشخصاً در عالیترین سطح بیانشده است. مبنای اين سياست، بازگشت به تعهدات برجامی پس از رفع همه تحریمها و راستیآزمايی آن است. منطق تلاش و اقدام جهت لغو تحریمها به شکل فوری، نبايد باعث تعجيل و عدم رعايت منافع ملی و درازمدت كشور [همچون ماجرای برجام] شود. منطق «عدم عجله» مورد تأکید مقام معظم رهبری، ناشی از اين واقعيت است كه ظرفيت تحريمی آمریکا بيش از ميزان فعلی نيست و كشور علیرغم آسيب ديدن از این شرایط در سالهای گذشته، در وضعيت باثبات مقابله و بیاثرسازی تحريم قرار دارد و از سوی ديگر میتوان با تکیه بر تغييرات مديريتی كشور در ماههای آينده و توجه به توان داخلی، بسياری از آثار تحریمها را كاهش داد. در سطح ديگر نيز با تقويت سياست نگاه به شرق جمهوری اسلامی و رويكرد راهبردی به روابط با قدرتهای غيرغربی، میتوان منافع ازدسترفته را ترميم و شرايط بهتری را مهيا نمود. عدم لحاظ منافع ملی در مقطع فعلی و اتصال مذاكرات به نتیجه انتخابات و آثار کوتاهمدت آن میتواند باعث ورود كشور به چرخه مذاكرات طولانی و بینتیجهای شود كه صرفاً جهت مهار رفتار جمهوری اسلامی توسط آمریکا بهعنوان يك راهبرد اصلی طراحی شده است. (ابوذر گوهری)
@jahaade_kabir
5.pdf
2.41M
🇮🇷🌸
🍀
💠 #سیاست ها و ملاحظات
✅ موضوع: اهمیّت جایگاه ریاست جمهوری در جمهوری اسلامی ایران و قدرت و توانایی آن در حل مشکلات و پیشرفت کشور
🍃🌻🍃
📛 ویژه سخنرانان و هادیان سیاسی
#روشنگری
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
@jahaade_kabir