📌دکترین رفتار سیاسی سپاه
🔸«دکترین رفتار سیاسی مبنای فعالیت سپاه است.» این عبارت را نماینده محترم ولیفقیه در سپاه در جمع تعدادی از مسئولان سیاسی نیروهای مسلح بیان داشتند. پرسش اصلی آن است که «دکترین رفتار سیاسی سپاه چیست و با چه هدفی تدوین شده است؟» در پاسخ و به اجمال به اقتضای این یادداشت میتوان گفت، دکترین رفتار سیاسی با هدف ضابطهمند کردن رفتار سیاسی سپاه تدوین، تصویب و ابلاغ شده است.
#دکترین_رفتار_سیاسی_سپاه
ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/329682
@jahaade_kabir
14.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
🌀 #موشن_گرافیک |
💢 موضوع: #انتخابات و راهکارهای افزایش مشارکت عمومی مردم
🍃🌻🍃
#روشنگری
#مشارکت_حداکثری
#ثامن
@jahaade_kabir
43 1.mp3
1.95M
🇮🇷🌸
🍀
✅ #صوتی
💢 موضوع: انتخاب اصلح از منظر #رهبر_معظم_انقلاب
🍃🌻🍃
🌀 قسمت چهارم (آخر) / اختیارات ریاستجمهوری
#مشارکت_حداکثری
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
@jahaade_kabir
حضرت آیتالله خامنهای در پیامی درگذشت سردار پر افتخار سیدمحمد حجازی را تسلیت گفتند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
با تأسف فراوان خبر درگذشت سردار پر افتخار، سردار سیدمحمد حجازی رضواناللهعلیه را دریافت کردم. عمری سراپا مجاهدت، فکری پویا، دلی سرشار از ایمان راستین و آکنده از انگیزه و عزم راسخ، و نیروئی یکسره در خدمت اسلام و انقلاب، خلاصهئی از شخصیت این مجاهد فی سبیل الله است. او در مسئولیتهای بزرگ و اثرگذار در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خدمت کرده و در همهی آنها، سربلند و موفق بوده است. فقدان او حقاً مایهی تأسف و اندوه است. لازم میدانم به همسر گرامی و فرزندان و دیگر افراد خاندان و به دوستان و همکاران ایشان صمیمانه تسلیت عرض کنم و صبر و تسلّا برای آنان از خداوند متعال مسألت نمایم. رحمت و مغفرت و رضوان الهی بر این برادر فقید باد.
سیّدعلی خامنهای
۳۰ فروردین ۱۴۰۰
#امام_خامنه_ای
#سردار_پرافتخار
@jahaade_kabir
بسمه تعالی
توصیه رسانه ای در خصوص شهادت سردار سرتیپ حاج سید محمد حجازی
با توجه به شهادت جانباز شهید سرتیپ پاسدار سید محمد حجازی که از موسسان و فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود مواردی حضورتان تقدیم می گردد:
۱ ) شهید بزرگوار با درصد بالای جانبازی و جراحت شیمیایی که در طول حضور مستمر در جبهههای حق علیه باطل برایشان بوجود آمده بود بعداز پایان دفاع مقدس در مسئولیت های مهم در نهاد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مشغول به انجام وظایف خود بود.( بیوتروریسم در شهادت ایشان اصلا مطرح نیست.)
۲ ) شهید والا مقام از بنیان گذاران سازمان بسیج مستضعفین بود و رسانه ها به خدمات ۱۰ ساله ایشان در جایگاه فرمانده این نیرو توجه ویژه نمایند.
۳ ) این شهید در طول حضور در جبهه مقاومت از فرماندهان یگان های موثر مدافعین حرم در کنار شهید سرلشکر حاج قاسم سلیمانی محسوب می گردد، که پس شهادت سردار سلیمانی با حکم فرمانده کل سپاه به جانشینی فرمانده نیروی قدس سپاه منصوب شد.
۴ ) نام و خاطره این شهید عزیز همواره با فرهنگ و اخلاق و تواضع اسلامی همراه بوده و خواهد بود.
۵ ) مدیران محترم رسانه به دو نکته برجسته در زندگی این شهید سرافراز یعنی جراحت شیمیایی و سوابق درخشان اخلاقی و عملی توجه ویژه داشته باشند.( شهادت بر اثر جراحت شیمیایی بوده که در کمیسیون پزشکی محرز و هیچ عامل دیگری وجود نداشته است.) ۳۰_۱_۱۴۰۰
@jahaade_kabir
#یادآوری
سخنرانی #زنده دکتر فواد ایزدی با موضوع مذاکرات وین راس ساعت ۱۶ امروز (۳۰ فروردین) به صورت زنده از کانال بصیرت تهران بزرگ
رسانه باشید
در پایان، به مخاطبانی که کامل ترین پاسخ به سوالات مطرح از محتوای این نشست را بدهند جوایزی اهدا خواهد شد
پاسخ به سوالات پایان نشست را همراه با معرفی خود، به ایدی khabarnegaar@ در یکی از پیام رسانهای روبیکا، ایتا یا تلگرام ارسال کنید
شرکت در این نشست از طریق لینک زیر:
https://rubika.ir/basirattehran
@jahaade_kabir
🔵نسبت تعداد نیروهای مسلح به جميعت نیروی کار (درصد)
🔹نسبت تعداد نیروهای مسلح به جميعت نیروی کار، مقایسهای است که نشان میدهد چند درصد از نیروی کار در مناطق مختلف جهان در بخش نظامی مشغول به کار هستند و اهمیت نظامیگری تا چد حد است.
🔹این اطلاعات را موسسه بینالمللی مطالعات استراتژیک منتشر نموده و بر اساس آن در کرهشمالی 9% جمعیت نیروی کار در بخش نظامی مشغول به کار هستند که این بالاترین نرخ در جهان است.
🔹بعد از کره شمالی، سوریه با 4.66% و اسرائیل با 4.42% بالاترین نرخ نظامیگری جهان را دارند. در منطقه خلیج فارس وضعیت به شرح زیر است:
عراق 2.13%
بحرین 2.19%
ایران 2.05%
عربستان 1.82%
عمان 1.81%
قطر 1.08%
کویت 1.07%
امارات 0.94%
@jahaade_kabir
#مسابقه
❓سوالات
1_ منافع 4 گانه آمریکا از مذاکرات فرسایشی را ذکر نمایید؟
2_ 4 دلیل بر اینکه چرا وضعیت کنونی ما بهتر از دوره مذاکرات برجامی است؟
3_ 4 سیاست مفیدی که جمهوری اسلامی می تواند در این دوره از مذاکرات در پیش گیرد؟
🎁جوایز ارزنده ای به سه نفر از کسانی که بهترین پاسخ را از محتوای سخنرانی دکتر فواد ایزدی ظرف 48 ساعت ارسال نمایند اهدا خواهد شد
✅ پاسخ به این سوالات را همراه با معرفی خود، به ایدی khabarnegaar@ در یکی از پیام رسانهای روبیکا، ایتا یا تلگرام ارسال کنید
🎥فایل تصویری این نشست از طریق لینک زیر قابل مشاهده است:
https://rubika.ir/basirattehran
@jahaade_kabir
💠 پاسخ به ادعای احمدینژاد درباره رفع فقر با توزیع ثروت بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی: 6 نهاد انقلابی فقط 2.8 درصد GDP اقتصاد ایران هستند
🔹️#سید_یاسر_جبرائیلی، پژوهشگر اقتصاد سیاسی در فرهیختگان نوشت:
🔻احمدینژاد، رئیسجمهور سابق اخیرا در اظهاراتی عنوان کردهاند: «اگر ثروت بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمانامام(ره) بین مردم بهطور مساوی توزیع شود، هیچ فقیری باقی نخواهد ماند.» مهمترین پرسشی که پیرو این فرمایش احمدینژاد به ذهن متبادر میشود این است که این دو نهاد چقدر ثروت دارند که توزیع آن بهطور مساوی میان همه مردم باعث خواهد شد هیچ فقیری در کشور باقی نماند؟
🔻نکته مبهمی که در فرمول احمدینژاد وجود دارد این است که مشخص نکردهاند مدنظرشان است که ثروت بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی بهصورت هرماه درقالب یارانه به همه مردم پرداخت شود یا یکباره پول قابلتوجهی به دست افراد برسد که آنها را برای همیشه از فقر خارج کند.
🔻اگر اعطای یک مبلغ هرماه مانند یارانه مدنظر ایشان است و ما فیالمثل بنا را بر اعطای هرماه یکمیلیون تومان به هر فرد ایرانی بگذاریم تا از فقر خارج شود، هرماه 84هزار میلیارد تومان و سالانه 1000هزار میلیارد تومان باید به 84میلیون ایرانی پرداخت شود. قاعدتا منظور احمدینژاد این نیست که چنین مبلغی فقط برای یکسال به مردم پرداخت شود و ثروت بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی را بهاندازهای میدانند که برای سالها میتواند تامینکننده سالی 1000هزار میلیارد تومان برای تقسیم بهطور مساوی بین مردم باشد.
🔻اما اگر منظور ایشان این است که ثروت ستاد اجرایی و بنیاد مستضعفان یکباره بین مردم تقسیم شود و فیالمثل به هر فرد ایرانی مبلغی داده شود تا سرمایهای برای کسبوکار بهدست آورد و از فقر خارج شود، قاعدتا کار با 5میلیون و 10میلیون تومان راه نخواهد افتاد و حداقل باید به هر فرد ایرانی 50میلیون تومان تعلق گیرد. در این صورت، ثروت دو نهاد مدنظر احمدینژاد حداقل باید 4200هزار میلیارد تومان باشد (بودجه سال1400 کل کشور 2882هزار میلیارد تومان است و طبق آخرین آمار بانک مرکزی، تولید ناخالص داخلی ایران در سال1398 حدود 2385هزار میلیارد تومان بوده است!»
🔻براساس گزارش صورتهای مالی حسابرسیشده 6نهاد انقلابی (ستاد اجرایی فرمان حضرت امامخمینی، بنیاد مستضعفان، سازمان اقتصادی کوثر، کمیته امداد، بخش اقتصادی آستان قدس رضوی و بنیاد مسکن) در سال1397، کل فروش این نهادها در این سال 53هزار میلیارد تومان بوده است. میتوان برای بهدست آوردن نسبت این رقم با کل اقتصاد کشور به عدد تولید ناخالص داخلی در این سال مراجعه کرد که طبق گزارش بانک مرکزی، 1862هزار میلیارد تومان بوده است؛ یعنی مجموع 6نهاد انقلابی حدود 2.8 درصد از کیک تولید ناخالص داخلی(GDP) ایران را تشکیل دادهاند.
🔻عدد دیگری که به ما کمک میکند با میزان ثروت 6نهاد انقلابی آشنا شویم، خالص دارایی آنهاست. براساس صورتهای مالی حسابرسیشده سال1397، دارایی خالص مجموع این نهادها حدود 55هزار میلیارد تومان بوده است. در پایان سال1397 نرخ دلار ETS حدود 13468تومان بوده است و براین اساس، خالص دارایی مجموع 6نهاد انقلابی در سال1397 حدود 4میلیارد دلار برآورد میشود. یعنی اگر با دلار ETS امروز حساب کنیم (24هزار تومان)، مجموع ارزش ریالی دارایی خالص این نهادها رقمی حدود 96هزار میلیارد تومان خواهد بود.
🔻بهعبارت دیگر، اگر خالص دارایی همه 6نهاد اقتصادی زیرنظر رهبر انقلاب را به فروش برسانیم و بخواهیم بهطور مساوی بین همه مردم تقسیم کنیم، فقط به مدت یکسال میتوانیم هرماه به هر فرد ایرانی حدود 95هزار تومان پرداخت کنیم.
@jahaade_kabir
🔴 پیشنهاد بیشرمانه اوکراین به ایران: بگویید حادثه سقوط هواپیما به دلیل خطای سامانه روس بود! 😳😳
❌اوکراین به دنبال فشار سیاسی به روسیه توسط ایران❌
👤 یک مقام مطلع نزدیک به شورای عالی امنیت ملی:
❌پس از حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی در تهران، مقامات رسمی این کشور به ایران پیشنهاد دادند که علت حادثه، وجود اشکال فنی در سامانه پدافند هوایی تور ام -۱ روسی اعلام شود.
✅✅ ایران، این درخواست را به دلیل عدم انطباق با واقعیت رخداد، نپذیرفت و از این رو، اوکراین مسیر سیاسی کردن پرونده و خارج نمودن آن از روال فنی را در پیش گرفته است.
❌با توجه به ابهامات رفع نشده در خصوص نقش کیف در هدف قراردادن هواپیمای بوئینگ ۷۷۷، خطوط هوایی مالزی در سال ۲۰۱۴ میلادی و در میانه درگیریهای شرق این کشور که به کشته شدن همه ۲۹۸ مسافر این پرواز منجر شد، اوکراین در تلاش بود که با جا انداختن وجود نقص در سامانه پدافندی تور ام- ۱ روسی هر دو حادثه را به یک منشأ مرتبط کرده و از خود رفع اتهام کند.
💯💯اوکراین به دلیل درگیری شدید این کشور با روسیه بر سر مالکیت جزیره کریمه قصد داشت، با انتساب غیرمستقیم حادثه سقوط هواپیما به روسها به نوعی فشار سیاسی بر مسکو را افزایش بدهد.
#هواپیمای_اوکراینی
#پیشنهاد_بیشرمانه_اوکراین
@jahaade_kabir