متاسفانه این روزها به جای اینکه از اقتدار و دستاوردهای انقلاب سخن بگوییم
از هم افزایی و مشارکت هرچه بیشتر مردم در انتخابات بگوییم
از زبونی دشمنان در ناتوانی شان در زمین زدن انقلاب و جمهوری اسلامی در این چهل سال بگوییم ....
باید پاسخگوی هزاران تهمت و شایعه و دروغ علیه نظام و مسئولین بخصوص مسئولین متعهد و با تقوا باشیم !
کاش مردم ما به این نقطه از ادراک برسند که رسانه های معاند، رسانه های دشمن ،بی بی سی ،اینترنشنال و... هرگز خیر شما را نخواسته و نخواهند خواست
کاش به جای چشم و گوش سپردن به تبلیغات سوء و سیاهنمایی ها توسط این رسانه های ضد ایرانی بلکه ضد بشری ،چشم به نظام و انقلاب و رهبر فقید و حکیم و دلسوزان این مرز و بوم می دوختند.
@jahaade_kabir
جنگ غزه، فرزندان مکتب شهید سلیمانی و نبرد نامتقارن بر ضد رژیم پوشالی صهیونیستی
✍️ سید علیرضا آل داود
⭕گنبد آهنین قرار بود از حیفا تا بیت المقدس تا تل آویو را پوشش دفاعی دهد و اجازه ندهد هیچ موشکی وارد فضای رژیم غاصب اشغالگر قدس شود، اما تاکتیک های نامتقارن حماس و گروهای مقاومت منتج به فروریختن این گنبد مثلا آهنین شد.
⭕اما گروه های مقاومتِ بعضا اهل سنت فلسطینی به تاسی از ایران اسلامی با بهره گیری از استراتژی جنگ نامتقار در برابر رژیم تروریست صهیونیستی ایستادند و هیمنه پوشالی این رژیم کودک کش را در دنیا شکستند.
⭕در جنگ نامتقارن قاعده اینست، "طرفی برنده است که شیوه جنگش، شیوه برتری باشد"
⭕️ امروز به برکت خون سردار دلها، حاج قاسم سلیمانی عزیز تاکتیک سنگ تبدیل به موشک قاسم شد و این در حالی است این تاکتیک هوشمندانه انقلاب اسلامی دست برتر را در برابر رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه و جهان داشته تا جاییکه صهیونیست ها به شدت در محاصره و ترس شدید قرار گرفته اند، امروز استراتژی چشم در برابر چشم در حال اجراست و این پیام واضح به دنیا مخابره شده است که امنیت در برابر امنیت و شر در برابر شر...
⭕اما نکته مهم بهره گیری گروه های مقاومت از تکنیک های جنگ شناختی ادراکی ترکیبی و رسانه ای در برابر رژیم صهیونیستی است که برای نخستین بار آنها توانستند محاصره تبلیغاتی فلسطین و مردم مظلوم غزه را بشکنند و صدای خود را به دنیا برسانند.
⭕این را نیز گروه های مقاومت از فرمایشات رهبر حکیم انقلاب اسلامی فرا گرفته بودند که " هزینه سازش بیشتر از مقاومت است" و این استراتژی توصیه شده توسط امام خامنه به تاسی از قرآن کریم و ائمه معصومین علیهم السلام بوده است.
⭕یادم نمیرود دوستی تعریف میکرد که فلسطینی ها و یمنی ها حتی موقع پرتاب سنگ آیه "فَلَم تَقتُلوهُم وَلٰكِنَّ اللَّهَ قَتَلَهُم ۚ وَما رَمَيتَ إِذ رَمَيتَ وَلٰكِنَّ اللَّهَ رَمىٰ ۚ وَلِيُبلِيَ المُؤمِنينَ مِنهُ بَلاءً حَسَنًا ۚ إِنَّ اللَّهَ سَميعٌ عَليمٌ - انفال 17" را زیر لب زمزمه میکردند و این رمز ترس دشمنان حتی از سنگ های آنان بود، امروز که در پرتاب موشک های پیشرفته این آیه را قلبا زمزمه میکنند نتایجش در برابر چشم ماست...
⭕ ما قدس و مردم مظلوم مومن فلسطین را تنها نخواهیم نگذاشت ان شاء الله...
@jahaade_kabir
⛔️اهمیت موقعیتشناسی در انتخابات
یکی از مؤلفههای اصلی بصیرت و ازجمله مواردی که در زمانهای مهم و سرنوشتساز مانند انتخابات میتواند خود را نشان دهد (موقعیتشناسی) است.
امر مهم و خطیری که هرچه آحاد مردم نسبت بدان توجیه گردند هم در میزان مشارکت و هم در انتخاب اصلح تأثیرگذار خواهد بود.
👈 موقعیتشناسی دارای ۲ شاخص اصلی زمانشناسی و مکانشناسی است:
۱- زمانشناسی:
مقام معظم رهبری در خصوص زمانشناسی میفرمایند:
«بعضىها احساس مسئولیت داشتند در دوران مبارزات امّا نمیفهمیدند این را کجا خرج کنند؛ جایى خرج میکردند که به ضرر حرکت عظیم مبارزاتىِ امام بزرگوار بود؛ بعد از انقلاب هم همینجور؛ تا امروز هم همینجور است. بعضىها احساس دارند، احساس مسئولیت میکنند، انگیزه دارند امّا این انگیزه را غلط خرج میکنند؛ بد جایى خرج میکنند اگر این رکن نباشد، امربهمعروفش هم اشتباهى درمىآید، جهادش هم اشتباهى درمىآید، امرِ مورد اهتمامش هم دچار خطا میشود و به کجراهه مىافتد».
2- درست نشناختن محیط هم یکی از موانع پیش رو است. رهبر معظم انقلاب در این زمینه معتقدند:
«بعضیها هستند محیط را درست نمیشناسند؛ وقتی ما محیط را نشناختیم، احتمال خطا و اشتباه برایمان زیاد است؛ وقتیکه جنگاور و رزمآور ندانست کجا قرار دارد، دشمن کجا است، دوست کجا است، ممکن است سر اسلحهاش را بهطرف دوست بگیرد، به خیال اینکه دارد به دشمن شلیک میکند؛ محیط را باید شناخت، جبههبندیها را باید دید، باید شناخت. بعضی از کارهایی که بعضیها میکنند، مثل شخصی است که در سنگر خوابش برده، حالا بیدار شده و میبیند صدای تقوتوق میآید، نمیداند دشمن کدام طرف است، دوست کدام طرف است، همینطور بیهوا توپخانه را یا خمپاره را یا تفنگ را آتش میکند به یک سمتی؛ اتفاقاً به سمت دوست شلیک میشود. بعضیها کارشان اینجوری است؛ نمیفهمند با چه کسی دارند مبارزه میکنند؛ بنابراین شناخت محیط خیلی لازم است».
👈 بر همین اساس، در موقعیت خطیر انتخابات باید هم زمانشناس بود و هم مکانشناس؛ بدین معنا که هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد. کنشگرانی که در مسیر انقلاب اسلامی گام برمیدارند باید متوجه این شاخصهای مهم باشند و به خاطر مطامع حزبی و جریانی در فرایند انتخابات رفتاری نداشته باشند که بهجای رونق به انتخابات و حل معضلات کشور، چالش آفرین و سازنده دوقطبیهای کاذبی باشند که فضای کشور را غبارآلود کنند تا دشمن از این فضا ماهی خود را بگیرد!
@jahaade_kabir
🇮🇷🌸
🍀
💢 #یادداشت_کوتاه
✍️الله بخش نجفی
✅ موضوع: چرا باید رای بدهیم؟
🍃🌻🍃
💢در آستانه ی #انتخابات خرداد ماه ۱۴۰۰، یکی از مباحثی که این روزها در محافل مطرح هست اینکه چرا باید رای بدهیم؟ اصلا رای ما چه اهمیتی دارد؟ در جواب این نوع سوالات می توان گفت: رای ما اهمیت فوق العادهای دارد و می تواند نتایج ارزشمند و غیرقابل انکاری برای سرنوشت ملت و کشور عزیزمان داشته باشد از جمله:
🔻 باعث تقویت عزت ملی ما می شود.
🔹آيندهاي بهتر برای کشورمان رقم می زند.
🔸باعث بالا رفتن اقتدار کشور در منطقه و جهان می گردد.
🔹باعث حفظ نظام، انسجام و وحدت ملی می شود.
🔸 با رای ما، زمینه ایجاد تغییر وضعیت موجود فراهم می گردد.
🔺با رای ما، زمینه تشکیل یک دولت کارآمد، جهادی و انقلابی برای پیشرفت کشور فراهم می شود.
❌ در ضمن اگر از وضعیت موجود ناراضی هستید باید رای بدهید چرا که؛
🔻رای ندادن ما خواسته دشمنان انقلاب برای افزایش دشمنی ها و تحقق توطئه های شوم آنهاست.
🔸 تغییر وضعیت موجود با رای ما از صندوق های رای شروع می شود .
🔹رای ما فقط رای به یک نفر نیست بلکه به یک گفتمان قوی که به دنبال عدالت و مبارزه بافساد با تشکیل دولت کارآمد و قوی که در پی بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم با تکیه بر ظرفیت های داخلی هست می باشد.
🔺پس ما رای می دهیم رای به تغییروضع موجود نه تکرار آن.
#ایران_قوی
#انتخاب_آگاهانه
#روشنگری
@jahaade_kabir
🔰 حرکت فوقالعاده و ابتکاری از مسلمات این دوره انقلاب برای گام دوم است
مشکلات کشور نیازمند یک حرکت جهشی و جهادی است
👈 مقصود ما از تحول ایجاد یک حرکت جهشی و جهادی است. در کنار پیشرفتهای گوناگون در یک جاهایی عقبماندگی و مشکلات مزمنشده داریم. این مشکلات مزمنشده را با یک حرکت عادی و معمولی نمیشود برطرف کرد. یک حرکت فوقالعاده و جهشی و ابتکاری لازم است. این جزو مسلمات این دوره انقلاب برای گام دوم است.
🔸بیانات امام خامنه ای در دیدار دانشجویان ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
#امام_خامنه_ای
@jahaade_kabir
▼حرف روز
صفآرایی نامزدها
پايان ثبتنام نامزدهاي انتخاباتي، تا حدودي اوضاع رقابتهای انتخاباتي را آشکار کرده است. بررسي وضعيت حاضرين در انتخابات حکايت از آن دارد که ميتوان در فضاي رقابتهاي انتخاباتي دو حالت را بهعنوان احتمال قويتر در نظر گرفت. حالت اول، شکلگيري يک دوقطبی انتخاباتي است که در يک سوي آن نامزدهاي جريان اصولگرايي قرار دارد و در طرف مقابل، نامزدهاي جريان اصلاحطلب. حالت دوم، شکلگیری سهقطبی انتخاباتي است که در کنار دو قطب مذکور، قطب سومي بهمثابه بازيگر ميانه، نقشآفرین باشد.
نکات تحليلي: 1- تقریباً ميتوان گفت همه آنان که حرفي براي گفتن داشته و مدعی اداره کشور بودهاند، در ميدان رقابت سياسي حاضر شدهاند. فرصت برابري براي جناحهای سياسي کشور فراهمشده و بهانهای براي عدم امکان حضور در انتخابات باقي نمانده است. 2- طبيعي است که براي رسميت يافتن رقابت سياسي بايد نقش شوراي نگهبان را بهعنوان ناظر، مرجع بررسي صلاحيت و فصلالخطاب انتخابات پذيرفت. بدون شک مطابق آنچه در قانون آمده برخي از افراد حائز صلاحیتهای لازم براي تصدي صندلي قدرت بوده و برخي نيستند، لذا اين شوراي نگهبان است که بايد با بررسي دقيق منطبق با قانون، تکليف را در اين زمینه روشن نمايد. لذا همه نامزدها بايد تسليم رأی نهايي اين فصلالخطاب باشند. 3- منازعه و صفآرایی اصلي در انتخابات، صفآرایی ميان کساني است که از يکسو از تکرار وضع موجود سخن ميگويند و تلاش دارند تا با تشکيل دولت سوم، تداومبخش تدابير و شیوههای حکمراني دولت اعتدال باشند. در مقابل، جرياني ديگر از ضرورت تغيير سخن گفته و خود را پرچمدار تحول در وضع موجود ميداند؛ در اين ميان فرق نمیکند که پرچمدار وضع موجود نامزد طيف ميانه باشد يا نامزد طيف اصلاحطلبان! درهرصورت ناکامي يا موفقيت هر يک از اين دو سوي انتخابات، پيامي معنادار برای جامعه خواهد داشت. 4- آنچه از دل اين رقابت سياسي بايد براي کشور به دست آيد، کارآمدي است که از دل شایستهسالاری بيرون میآید. بهواقع رقابت سياسي بازي سياسي نيست که باهدف سرگرمي جامعه طراحي شده باشد، بلکه بايد حاصل آن انتخاب شايستگان و گزينه اصلح باشد که با قرار گرفتن بر صندلي قدرت، براي حل مشکلات کشور و ساختن ايراني قوي قدم بردارد. لذا درعینحال که هيجانات رقابت انتخابات حاکم است، بايد انتخاب درست معطوف به کارآمدي، مدنظر ملت باشد.
سخن آخر آنکه رقابت بين دو يا سه ضلع انتخابات بايد در کمال قانونمندي و چارچوب يک رقابت صحيح اخلاقي صورت گيرد و هرگونه تلاش باهدف دستيابي به قدرت به هر نحو ممکن! مذموم خوانده شود تا در فرداي 28 خرداد، شاهد رضايت عمومي از تحقق اين جشن سياسي ملی باشيم.
(نویسنده: مهدی سعیدی)
@jahaade_kabir
🔸در دل اسلامیت، جمهوریت هست، در دل اتکای بهحکم الهی، تکیه به مردم و احترام به خواست و رأی مردم است.
🖇 ۱۳۸۸/۰۵/۱۲
#ره_بر
#امام_خامنه_ای
@jahaade_kabir
سناریو های پایان مهلت سه ماهه ایران
در آستانه پایان مهلت سه ماهه ایران(سوم خرداد) مبنی بر توقف همکاریهای فراپادمانی با آژانس در صورت تداوم تحریمها، این پرسش باقی است که با توجه به اینکه مذاکرات هنوز پابرجاست و گشایشی در وضعیت تحریمها رخ نداده، ایران چه اقدامی انجام خواهد داد؟
گزینه بازگشت به تعهدات فراپادمانی برجام، طبعاً منتفی است. زیرا نهتنها تحریمی لغو یا حتی تعلیق نشده، بلکه آمریکا از اعلام رسمی بازگشت به برجام نیز خودداری کرده و همچنان خارج از دایره اعضای توافق هستهای قرار میگیرد. به همین دلیل صرفاً با واسطه دولتهای اروپایی، گفتگوها صورت میپذیرد.
گزینه دیگر، لغو توافق و توقف ضبط تصاویر تأسیسات هستهای است. این گزینه هم مبنای حقوقی مستند به قانون مجلس شورای اسلامی دارد و هم در راستای گامهای کاهش تعهدات و مبتنی بر عدم تلاش طرف مقابل به تعامل با ایران، تفسیر میشود.
گزینه سوم، تداوم وضعیت موجود است. ولی ادامه این همکاری، منوط به نظر مجلس شورای اسلامی یا شورای عالی امنیت ملی است. در واقع تیم مذاکرهکننده در صورت پیشنهاد این گزینه، میبایست بتواند نهاد ذیربط را نسبت به تأثیر مثبت این همکاری بر روند مذاکرات و رفع تحریمها، اقناع نماید.
این نکته مهم مد نظر قرار بگیرد که هر گونه تداوم این همکاری، میبایست اولاً زمانمند باشد و تاریخ معینی برای پایان آن تعیین شود. ثانیاً تکرارناپذیر باشد و اعتبار تهدید زایل نشود. ثالثاً منوط به تعهدات مشخص و معینی از سوی طرف مقابل باشد، بهگونهای که حتی با جزییات کمّی و عددی، مطالبات ایران از رفع تحریمها برای طرف مقابل ترسیم شود.
گزینه توقف کامل همکاریهای فراپادمانی نیز، در مشورت با نهادهای بالادستی و مرجع میتواند مد نظر قرار بگیرد. در عین حال که برخی مصالح مانند واکنشهای دیگر اعضای برجام و فعالسازی مکانیسم ماشه، پیشرفتهای احتمالی در روند مذاکرات و تأثیر آن بر فضای افکار عمومی داخلی و خارجی، میبایست ملاحظه شود.
@jahaade_kabir
✅ استفتائات انتخاباتی
طبق فتاوای #امام_خامنهای مدظله العالی
سؤال۱: آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران شرعا واجب است؟
پاسخ: شرکت درانتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفه شرعی، اسلامی و الهی است.
سؤال۲: آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران واجب عینی است یا کفایی؟
پاسخ: واجب عینی است.
سؤال۳: با توجه به این که زن جهت شرکت در انتخابات میبایست از منزل خارج شود آیا واجب است از شوهر اجازه بگیرد؟ و اگر شوهر به همسرش اجازه شرکت در انتخابات را ندهد یا رضایت نداشته باشد تکلیف زن چیست؟
پاسخ: شرکت در انتخابات منوط به اذن شوهر نیست.
سؤال۴: با توجه به نزدیکی زمان انتخابات آیا دعوت بسیج از کاندیداها برای تبیین مواضع خود در مسجد اشکال دارد؟
پاسخ: باید طبق قوانین و مقررات نظام اسلامی عمل شود.
سؤال۵: در ایام انتخابات جهت شناخت کاندیدای مناسب، میبایست نواقص و عیوب و امتیازات آنها را در گذشته و حال تفحص کرد تا فرد لایق را پیدا نمود، آیا صحبت کردن پشت سر کاندیداها برای انتخاب فرد اصلح، جایز است؟ ملاک چیست؟
پاسخ: در امور مربوط به انتخابات در حد مشاوره، اشکال ندارد، لکن باید از بیان و نشر شایعاتی که منبع خبری معتبری ندارد یا از نظر مقررات ممنوع است، اجتناب شود.
سؤال۶: اگر اصلح را نشناسیم وظیفه چیست؟ از طرفی اگر تحقیق کنیم و به شخص اصلح نرسیم می توانیم در انتخابات شرکت نکنیم؟
پاسخ: در تشخیص فرد اصلح میتوانید از کسانی که به لحاظ دین تعهد و بصیرت مورد اعتمادند، کمک بگیرید و در هر صورت شرکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفه شرعی است.
سؤال۷: آیا رأی دادن به فهرست اسامی که از طرف احزاب و گروههای سیاسی منتشر می شود، بدون تحقیق در مورد افراد آن جایز است؟ اگر برخی از افراد آن در انتخابات رأی آورند و صلاحیت منصب را نداشته باشند، ما در پیشگاه خدای متعال مسئول خواهیم بود؟
پاسخ: می توانید به فهرست و افرادی رأی دهید که معرفی کنندگان آنها افرادی متعهد، مؤمن، بصیر و انقلابی و قابل اعتماد باشند، مگر آنکه حجت شرعی بر خلاف داشته باشید.
سؤال۸: خرید و فروش آراء در انتخابات چه حکمی دارد؟
پاسخ: جایز نیست.
سؤال۹: آیا استفاده از بیت المال جهت تبلیغات انتخابات اشکال دارد؟
پاسخ: استفاده از اموال بیتالمال بدون مجوز شرعی و قانونی جایز نیست و موجب ضمان است.
سؤال۱۰: آیا پذیرش رأی مردم و التزام به آن برای نامزدهایی که در انتخابات حائز اکثریت آرا نشدند لازم است؟ آیا بر سایر نامزدها جایز است که دست به انتقاد و اعتراض در حیطه قانونی یا غیر قانونی بزنند؟
پاسخ: التزام عملی به آنچه که طبق مقررات به عنوان نتیجه نهایی انتخابات اعلام می گردد لازم است. اعتراض از راهِ قانونی و با مراعات مقررات و ضوابط، اشکال ندارد.
سؤال۱۱: در صورتی که به شخصی رأی داده شود و بعداً ایشان آن طور که باید به احکام اسلامی عمل نکند و موجب نارضایتی گردد، آیا فرد رأی دهنده، در محضر خداوند متعال مسوول خواهد بود یا خیر ؟
پاسخ: اگر طبق موازین شرعی عمل کرده است، مسؤول نخواهد بود.
سؤال۱۲: آیا تخریب نامزدها جهت رأی آوردن فردی که به نظر هواداران اصلح است جایز است؟
پاسخ: نقد عملکرد اشخاص برای روشن شدن افکار عمومی اشکال ندارد، ولی باید از نشر مطالب غیرمعتبر و تهمت و توهین به اشخاص اجتناب شود.
📕 منبع: leader.ir
@jahaade_kabir