فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 #جهان_مدیا|چرا سخنرانی های مجلس خبرگان محرمانه است؟
@jahaannews
📊 #اینفوگرافیک | افزایش ۹۸ درصدی قیمت کتاب طی دو سال
🔹آمارهای صنعت نشر درکشور چه میگویند؟
🔹قیمت کاغذ در سال ۹۶ تقریبا بندی ۹۶ هزار تومان بود، ابتدای سال ۹۷ به بندی ۱۷۰ هزار تومان رسید، اما این پایان ماجرا نبود و قیمت در انتهای سال ۹۷ با یک رشد صعودی به بندی ۴۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومان هم رسید!
🔹در پی تغییرات قیمت کاغذ، قیمت کتاب هم در سالهای ۹۷ و ۹۸ رکورد زد و با افزایش ۹۸ درصدی مواجه شد./ فرهیختگان
@jahaannews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 #جهان_مدیا| نظرات جالب مردم در مورد نظر سنجی رئیس جمهور از داخل خودرو!
@jahaannews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 #جهان_مدیا| رونوشت به وزیر محترم نیرو؛ فرزندانتان هم یک وعده غذا می خورند؟!
@jahaannews
🔴📷 #جهان_مدیا| تغییر رنگ پس از ۴ سال!
🔻روزنامه اعتماد دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۴: ظریف: ادعای جلیلی سند ندارد
🔻روزنامه اعتماد: دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶: بهعقب برنمیگردیم
🔻روزنامه اعتماد سهشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۸: دیپلماسی مقاومت
🔸روزنامه اعتماد به مدیرمسئولی الیاس حضرتی نماینده اصلاحطلب مجلس بعد از گذشت قریب به ۴ سال در حالی به «دیپلماسی مقاومت» رسیده است که هزینههای برجام اکنون بر سر سفره معیشت مردم نشسته است این روزنامه اصلاحطلب معتقد بود که «ادعای جلیلی سند ندارد» و در این راستا مدعی رفع تحریمها شده بود. البته مشخص نیست که «دیپلماسی مقاومت» آقای ظریف با شعار حسن روحانی مبنی بر اینکه «بهعقب برنمیگردیم» در یک راستاست!
@jahaannews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 #جهان_مدیا| شوخی با جشن تولد ملکه انگلیس در تهران
@jahaannews
گلچین_مداحی_میثم_مطیعی_به_مناسبت.MP3
2.34M
🔴🎤 #جهان_مدیا| مداحی میثم مطیعی به مناسبت سالروز تخریب بقیع
🏴 هشتم شوال، سالروز غمانگیز تخریب حرم شریف ائمه بقیع به دست وهابیان آلسعود است
@jahaannews
🏴در پیامی؛
رهبر انقلاب درگذشت آیت الله محقق کابلی را تسلیت گفتند
حضرت آیت الله خامنهای در پیامی درگذشت آیت الله محقق کابلی را تسلیت گفتند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسمه تعالی
درگذشت عالم مجاهد آیةالله آقای حاج شیخ قربانعلی محقق کابلی رحمةاللهعلیه را به عموم برادران افغانستانی بویژه به خاندان محترم و مقلدان و ارادتمندان و شاگردان ایشان تسلیت میگویم و علوّ درجات آن مرحوم و رحمت و مغفرت الهی را برای ایشان مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۲۲ خرداد ۹۸
@jahaannews
🔴ایشون چکاره مملکت هستند رفتند اونجا؟
اگه یک اصولگرا با نماینده دست چندم پارلمان یک کشور خارجی دیدار میکرد، اصلاح طلبان چه یقه ها که درباره دخالتهای دولت پنهان در روابط خارجی و دیپلماسی موازی چاک نمیکردن.
حالا زیباکلام لباس پلوخوری پوشیده، رفته با نخست وزیر و رئیس مجلس اقلیم کردستان عراق دیدار کرده. با آب و تاب هم خبر و تصاویر دیدارها رو منتشره کرده.
کسی نمیپرسه جنابعالی این وسط ماجرا چکاره ای؟ به قول اون بزرگوار اصلاً کیِ چی هستی؟ چیِ کی هستی؟!
✍"فرید ابراهیمی"
@jahaannews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 #جهان_مدیا|تایم لپس کوتاه و بینظیر از طلوع ماه و برج میلاد.
@jahaannews
🔴✍ #یادداشت_جهان| پیامدهای کمپین تحریم اسنپ در سیاستگذاری فرهنگی
🔹کمپین های مجازی، "اردو کشی های مجازی" نیروهای اجتماعی هستند که چند سالی است کارکرد برگزاری اعتراضات خیابانی و تجمعات عمومی را دارند. "تقابل مجازی نیروهای اجتماعی" با هدف تعیین سیاست های فضای واقعی و عینی به بخش جدایی ناپذیر نظام سیاست گذاری کشور تبدیل شده است.
🔹کمپین تحریم اسنپ نقطه عطف تاریخی در سیاست فرهنگی جمهوری اسلامی و نشان دهنده تحولی بنیادی است که به اراده نیروهای اجتماعی دینی رقم خورده و به پیش رفته است. موج این تحول به سایر حوزه ها نیز خواهد رسید و شاید سرنوشت انتخابات مجلس نیز تحت تاثیر آن تعیین شود. آنچه این حرکت را خاص و ویژه ساخته و از زاویه سیاست فرهنگی به نقطه عطف بدل کرده است چند ویژگی است:
الف_ تقدم اقدام مردمی و نرم بر اقدام رسمی و سخت
برای نخستین بار به جای این که نیروهای رسمی و حکومتی در خط مقدم فعالیت و اقدام فرهنگی باشند و حرف از برخورد پلیس و قوه قضاییه یا هشدار امامان جمعه و تبلیغات تلویزیون باشد، نیروهای غیر رسمی و مردمی در پیشانی یک فعالیت فرهنگی حضور دارند که به جای "مجازات سخت(گرفتن و زدن) با "مطالبه" و " تحریم" کار می کنند.
🔹 این بزرگ ترین نقطه ضعف سیاست فرهنگی نظام یعنی ناتوانی از به کارگیری قدرت نرم در خاکریز نخست صیانت از ارزش های اجتماعی در این کمپین به خوبی جبران شده است و می تواند الگوی عمل سیاستگذاری فرهنگی برای آینده شود.
ب_ در صحنه بودن و هدف مند بودن فعالیت.
واکنش به موقع، موثر، هدفمند و دقیق گمشده فعالیت های فرهنگی سازمان های رسمی بوده و هست. کمپین همه این ویژگی ها به خصوص در صحنه بودن را داشت و از این جهت هم می تواند الگوی عمل سیاست گذاری فرهنگی باشد.
ج_ داوطلبانه بودن و بی هزینه بودن
یکی از موفق ترین حرکت های فرهنگی سال های اخیر بدون صرف ریالی اعتبار، خرید و اجاره ساختمان و استخدام نیروهای انسانی و تنها به اتکا ظرفیت های فعال و موجود شکل گرفت و به نتیجه رسیده است. اکنون با اطمینان خاطر بیشتری می توان به ادغام و انحلال بسیاری از سازمان های پرهزینه و بی خاصیت فرهنگی فکر کرد.
د_ رهبری نامتقارن و حرفه ای
پیش آهنگان و رهبران این کمپین نیروهای موثر و کاربلدی بودند که در سال های اخیر در پیشانی منازعات فرهنگی مبارزه کرده و مهارت و توانایی های خود را نشان داده اند. هیچ کس دقیقا نمی داند حرکت را چه کسی شروع کرد، بلکه بیشتر افراد لحظه اوج گرفتن کمپین را که با پیوستن چند چهره صاحب نام مجازی انجام شده است را به خاطر دارند. این نیروها، نیروهای ویژه فرهنگی هستند که نه وابسته به ارگان و سازمان معینی هستند، نه از جایی دستور می گیرند و نه متتظر ابلاغ می مانند. همین خصلت پارتیزانی و فعالیت نامتقارن، فعالیت های آنها را خاص و ویژه کرده است. به این ترتیب الگویی از یک" فعالیت فرهنگی عمومی" شکل گرفته و می تواند راهنمای راه آینده سیاستگذاری فرهنگی باشد.
ه_بازکردن بن بست سیاستی حجاب
شاید بزرگترین دستاورد کمپین بازکردن گره کور سیاست گذاری حجاب و نشان دادن تقدم و تاخر سیاست های این حوزه است. استراتژی نظام در مساله حجاب باید از " آگاهی بخشی" به " منزلت بخشی" و " ارزشمند سازی" تغییر کند. پروژه حجاب باید از نهادها و سازمان های رسمی و دولت ساخته فرتوت، سنگین و بی انگیزه گرفته شود و به یک "گروه اقدام ویژه" مرکب از هنرمندان و فعالان رسانه ای با اختیارات تام سپرده شود. تا به جای "پند و اندرز" و " بیان فلسفه و کارکرد و پیامد" حجاب، ارزش مندی آن به گونه ای نشان داده شود که افراد جامعه به " اراده و انتخاب" خود و برای بهره مندی از "منزلت اجتماعی" با حجاب بودن، حجاب را انتخاب کنند نه آنگونه که در چند دهه اخیر رخ داده است.
کمپین اسنپ دو پیامد عمده خواهد داشت:
۱_ تاریخ جدید سیاست فرهنگی آغاز شده و نیروها و کارگزاران خود را یافته و با اصول حرفه ای خود پیش می رود . به زودی این حرکت جدید، همان سرنوشتی را که اپلیکیشن های چون اسنپ برای آژانس ها رقم زدند، برای نهادها و سازمان های رسمی فرهنگی رقم خواهند زد.
۲_ جریان مذهبی نیروهای خود را خارج از ساختار رسمی فرهنگی سازماندهی کرده و از همین رو دیگر منتظر اقدام نهادها و سازمان های رسمی نمی ماند. در نتیجه نیروی مشروعیت بخش از ساختار رسمی به ساختار غیر رسمی منتقل شده و این خود منشاء تحولات جدی فرهنگی در سال های آینده خواهد بود.
✍ به قلم: #سینا_کلهر
@jahaannews
🔺آیتالله اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری:
🔴«آقا» گفتند راه برای بازرسی از همه بخشهای زیرمجموعه من باز است/ نهادی را به پاکی دفتر رهبرانقلاب سراغ ندارم/ فقط ۳ نفر از گزینههای رهبری اطلاع دارند/ گریه اندیشمند اهل سنت پس از دیدن رهبرانقلاب
جزئیات در👇
http://www.jahannews.com/detailed/689974
@jahaannews
May 11
🔴✍ #یادداشت_جهان| سه نکته در مورد جدال کرباسچی با اصلاحطلبان در ماجرای قتل همسر نجفی
🔸تا اینجای کار، از جدل غلامحسین کرباسچی با اصلاحطلبان در ماجرای قتل همسر نجفی، سه نکتهی جالب توجه دانسته میشود:
1️⃣اول، اطلاع برخی خواص اصلاحطلب از رابطه نجفی و میترا قبل از شهردار شدن او (تابستان ۹۶) و بی اعتنایی به چنین روابطی علیرغم هشدار دادن دیگران از جمله خود کرباسچی و دادن اطلاعات غلط به حامیان خود.
2️⃣دوم، بی اعتنایی اصلاحطلبان به پاسخ منفی دو نهاد امنیتی به استعلام در مورد نجفی برای تصدی شهرداری تهران
3️⃣سوم، انتخاب شهردار تهران در خارج از شورای شهر و توسط محافل سیاسی
🔺میماند افشای دلیل استعفای نجفی از سازمان میراث فرهنگی در سال ۹۲ که کرباسچی با اشارتی میگوید "دوستان (اصلاح طلبان) سعی کردند خاطرهی تلخ استعفای زودهنگام دکتر نجفی از سازمان میراث فرهنگی در سال ۱۳۹۲ را فراموش کنند و آن را سادهانگارانه، خطای فردی بدانند و تمامشده تلقی کنند." و دیگر موضوع را باز نمیکند. سال ۹۲ دلیل استعفای نجفی بیماری عنوان شد، همان طور که سال ۹۶ در مورد دلیل استعفایش از شهرداری دروغ گفتند.
✍ به قلم: #کبری_آسوپار
@jahaannews