🔴 مهمترین وظیفه رییسجمهور
#انتخابات
#شماره بیست و نه
رییسجمهور باید مستقیماً حداقل نزدیک به چهل نفر را منصوب کند. وزرا، معاونین رییسجمهور، رؤسای سازمانها، سخنگوی دولت و ...
و در مرحله بعد بسیاری از معاونان وزرا با نظر و راهبری رییسجمهور انتخاب میشوند.
این یعنی در مرحله اول، #کارویژه رییسجمهور انتخاب افراد درست و گماردن آنها در مسئولیت درست است.
در مرحله بعد وظیفه رییسجمهور #هماهنگی و تسهیل کار بین این نفرات و دستگاههاست. این مسئولیت بسیار مهمی است که حاصل شناخت از دولت، کشور، مسئلهها و مسئولیتهاست.
رییسجمهور باید در #چهار_سطح_هماهنگی را دنبال کند:
1️⃣ سطح #اول درون کابینه و قوه مجریه است. یعنی بین وزارتخانهها، سازمانها و دستگاههای دولتی.
2️⃣ سطح #دوم روابط بین قوه مجریه با قوه قضائیه، قوه مقننه، نیروهای مسلح، دستگاههای امنیتی، نهادهای حاکمیتی و سایر عناصر درون نظام.
3️⃣ سطح #سوم، تنظیم روابط قوه مجریه با مردم است. مردم یعنی عموم مردم، سازمانها و تشکلهای مردمی، بخش خصوصی و آنهایی که به طور کلی بیرون از ساختار قدرت رسمی محسوب میشوند.
4️⃣ سطح #چهارم، سطح تعاملات بینالمللی است.
ایجاد هماهنگی در این چهار سطح نیازمند انواع سرمایه است، خاصه #سرمایه_اجتماعی ...
و مهمترین وظیفه رییسجمهور این است که به واسطه سرمایه اجتماعیای که کسب کرده و میکند، این چهار سطح هماهنگی را انجام دهد.
لذا اینجاست که باید فردی به عنوان رییسجمهور انتخاب شود که پیشینهی او #اعتمادزا باشد و نه #اعتمادزُدا
(پیشتر دربارهاش نوشتهام)
سوای پیشینهی فرد، آنچه به افزایش سرمایه اجتماعی رییسجمهور کمک میکند، انتخاب با درصد مشارکت بالا و با نسبت مناسب است. این کاری است که باید در روزهای آتی برای آن تلاش کرد. هم برای #مشارکت و هم برای #اجماع در جبهه انقلاب ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
⭕️ وقت حاشیه و تعارف نیست!
🔰(تأملی بر درک ضرورتهای جبهة انقلاب)
✍️دکتر علی قاسمی
🔸اینک جبهه انقلاب_بخوانید نامزدهای محترم و عناصر فعال فکری_ رسانهای_ در آزمون بزرگی قرار گرفتهاند!
امروز《حمل آرمانها》یا
ضرورت《عمل به آرمانها》مطرح است. قطعاً 《اختلاف سلیقه》 و 《تفاوت در روش و کنش》در جبهه خودی قابل قبول است؛ اما اکنون ضرورت راهبردی برآمده از《شناخت عرصهها و درک لحظهها》 رسیدن به《اجماع و وحدت رویه》در جبهه انقلاب است.
🔸چنانچه اجماع یا وحدت رویه حاصل نشود! خطر بزرگ_نه روی کارآمدن یک فرد از جریان رقیب است_بلکه 《حاکم شدن تفکر غربگرا》در کشور است. جریانی که اکنون در اردوگاه اصلاحات_بخوانید ستادهای پزشکیان_در پیوست با نحلههای اپوزیسیون، جبران
شکستهای غرب در عرصه بینالمللی، منطقهای و داخل ایران را، با رویکرد عادیسازی رابطه با آمریکا، عبور از اصول و آرمانها و... در دستورکار دارد. هرچند پزشکیان نداند یا بداند و انکار کند.
📌آقایان قالیباف و جلیلی توجه بفرمایید!
دلسوزان و دغدغهمندان انقلاب نگران انتخاب اصلح از بین شما دو عزیز نیستند! نگرانی و دغدغه اصلی شکستن رأی حداکثری جبهه انقلاب در مواجهه با جریان غربگرا است. نگرانی از آن است که در خلال تغییرات بزرگ در نظم جهانی، _که با افول قطعی آمریکا و زوال تمدن غربی همراه است_مالهکشان غربگرا با فریب افکارعمومی، دوقطبی سازی و تجمیع آرا، گوی سبقت را بِرُبایند!
آیا صلاح است در مفصلبندی جدید در نظم جهانی، آنهم در اوج پیروزیهای جبهه مقاومت و 《برجسته شدن آرمان فلسطین》در سطح جهان، قافیه را باخت! و میدان را به ديپلماسي التماسی واگذار کرد!
📌 نگرانی از آن است که در شرایط عدم اجماع و شکاف در جبهه انقلاب، جریانی سرکارآید که مسیر《درونزایی اقتصاد》، 《باور به توان داخلی》 و 《برگشت قطار اقتصاد به ریل صحیح》را_ که میراث ارزشمند شهید رئیسی عزیز است_ را مختل و متوقف سازد! و غربگدایان در اوج ورشکستگی غرب، گدایی از غرب را "راهبرد پیشرفت" بخوانند!
📌لذا امروز بجای انتخاب شخص اصلح، وحدت رویه بر مسیر اصلح در اولویت است و ضروری است، بزرگان دلسوزانقلاب به میدان بیایند!عناصر فکری_رسانهای جبهه انقلاب، به جای دعوای نعمتی_حیدری، منافع ملی/امنیت ملی و مصالح اسلام عزیز را اولویت قرار دهند!
چرا که امروز صحبت از انتخاب جلیلی یا قالیباف نیست؛ بلکه اقدام اصلح و شایسته《ضرورت اجماع》و 《اتخاذ وحدت رویه》در جبهه انقلاب است.
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅@shohadayeiran57
چرا شیخ بنفش منفور است؟
مجید بهستانی
بعد از حوادث ۸۸ و جنبش سبز و نیز دو سال پایانی احمدینژاد، به صورت معناداری بخشی از جامعه با نظام قهر کرد. ولی پیروزی حسن روحانی امید جدیدی ایجاد کرد. با این حال در میان فهرست طولانی نکات منفی آن دولت، سه خیانت بزرگ، اصل سرمایه اجتماعی نظام و اصلاحطلبان را تخریب کرد. من آن را «سه ب» میخوانم: برجام، بنزین، بورس.
روحانی بدلیل ۴۰ سال سابقه امنیتی و سیاست خارجی به خوبی باید میدانست که با برجام گشایشی نمیشود حتی اگر ترامپ خارج نمیشد.
در دوره اوباما ، شخص روحانی ، ظریف عراقچی و سیف شکایت داشتن که آمریکا اجازه نمیدهد ایران از منافع اقتصادی برجام بهرهمند بشود. اقدامات آمریکا با روح برجام مخالف است.
روحانی در انتخابات ۹۶ دروغ بزرگتری گفت که تحریمهای هستهای برداشته شد، و اگر به من رای بدهید سایر تحریم ها را برمیدارم.
این در حالی بود که ترامپ رییسجمهور شده بود و ضد برجام بود. روحانی هم میدانست شرایط داخلی به نفع همکاری با ترامپ نیست. ولی راحت دروغ گفت. از ۹۷ اول اصلاحطلبان بعد عموم مردم از دولت روحانی دور شدند. احساس کردن به آنها دروغ گفته شده است. قهر طبقه متوسط.
بعد ماجرای عجیب بنزین، و اتفاق صبح جمعه، و بدبینی به مردم، و خیابانهای خونین. شورش فرودستان.
و بعد خیانت بزرگ سوم: تشویق مردم به بورس ، و بعد برداشتهای نابجا و دست اندازی در سرمایه و امید مردم، جهت تامین مخارج دولتی. شاهدیم که شوق عجیبی برای سرمایهگذاری در بازار سهام نزد عموم مردم شکل گرفت به قیمت فروش ماشین و زمین و طلا و فرش زیر پا. همه اش به همراه امید دود شد به هوا.
این ناگواریها همزمان بود با چند موج گرانی سرسام آور بهای زمین و مسکن که حتی اجاره کردن یک خانه آبرومند را برای مستأجران آرزو کرده بود. موج حرکت از مرکز تهران به حاشیه و شهرکهای اطراف.
بعد سهگانه برجام، بنزین، و بورس بود که عموم مردم، چپ و راست، از کل نظام سیاسی فاصله گرفتن.
شعار اصلاحطلب اصولگرا، دیگه تموم ماجرا از همین جا شروع شد.
شعار رضاشاه روحت شاد از همین جا شروع شد.
این وجیزه صرفا یادآوری بود برای حافظه تاریخی. مخلصی برای صاحبان خرد.
https://eitaa.com/mbehestani
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فلسفه عمامه سیاه، روز تاجگذاری حضرت امیر علیه السلام
#عید_غدیر
💫 وقتی امیر المؤمنین علی(علیه السلام ) در روز غدیر به جانشینی پیامبر اسلام(صلی الله علیه وآله) برگزیده شد، شایسته بود بنا بر رسم شاهان و اُمرا تاجگذارى شود؛ ولى چون تاج هایى که از طلا و جواهرات ساخته مى شد، از رسوم و مختصّات پادشاهان ایران بود، و در بین عرب بدلى از آنها جز عمّامه ها نبود، و عمّامه ها را جز بزرگان و أشراف نمى پوشیدند، بر این اساس رسول خدا(صلى الله علیه وآله) در این روز بر سر مبارک على(علیه السلام) عمّامه گذاشت و این به نحوى بیانگر عظمت و جلال او بود؛ لذا در آن جمع بزرگ با دست مبارک خویش با عمّامه خود که «سحاب» نام داشت، بر سر او تاج گذاشت.
⭐️ و در این کار اشاره اى است به این که کسى که با این عمّامه تاج گذارى شده، براى مقامى مانند مقام پیامبر(صلى الله علیه وآله) مهیّا شده است، با این تفاوت که او مبلّغ دین پیامبر بوده و پس از وى جانشین او است
🎙#استاد_کاشانی
⏱#سخنرانی_کوتاه
📺#تصویری
┄┄┅═✧❁🎙❁✧═┅┄
🔈⃝🇮🇷کانال سخنرانی#ایران_صدا
@sokhan_iranseda
@sokhan_iranseda
🔴 به مناسبت سالروز شهادت سردار شهید علی هاشمی؛
✅ حساسیت سردار هور نسبت به بیت المال
◀️ پدر علی تا ما را دید، گل از چهره اش شکفت و به علی گفت: سید صباح من را با ماشین ببره کپسول گاز بگیریم؟ علی که برایش سخت بود روی حرف پدرش حرفی بزند، سرش را پایین انداخت و گفت: پدرجان، اگر گاز نباشد مسئله ای نیست، اشکالی ندارد، یک شب غذا نمی خوریم، اما با ماشین بیت المال نمی خواهم گاز خانه ما تامین بشود.
ادامه مطلب👇
https://defamoghaddas.ir/3013
با ما همراه باشید
https://eitaa.com/defamoghaddas_ir
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
🔷 در عید غدیر یادی کنیم از غدیریترین شهید انقلاب اسلامی
🔹اهل شیراز بود و در عید غدیر سال ۱۳۳۴ به دنیا آمد. مادرش به عشق حضرت علی (ع) و به مناسبت عید غدیر نام او را علی گذاشت. کارمند واحد ارتش شیراز شد. از نوجوانی علاقه بسیار شدید، عجیب و غیرقابل توصیفی به حضرت علی (ع) پیدا کرد؛ به طوری که همگان با کوچک ترین همنشینی با او متوجه آن می شدند.
🔹در جستجوی معارف حضرت بود و استاد تدریس نهج البلاغه شد. شب و روز با این کتاب نورانی در زندان عادل آباد شیراز حضور مییافت و جوانانِ پیوسته به گروه مجاهدین خلق را از فتنهای که در دام آن گرفتار شده بودند آگاه میکرد؛ به نحوی که صدها تن از آنها نجات خود و زندگی مجدد خویش را مدیون ایشان می دانستند!
🔹در عید غدیر سال ۱۳۵۹ ازدواج و در حالی که بر سر سفره عقد نشسته بود از همسر خود میخواهد که برای شهادتش در روز عید غدیر دعا کند.
🔹سرانجام این سرباز جبهه حق که در عید غدیر سال ۱۳۶۶ در جبهه سومار در حال نبرد نظامی با دشمن بعثی و جهاد تبیین برای رزمندگان اسلام بود، مجروح و در حالی که نهج البلاغه به دست داشت و شادمانه ذکر «یا علی» «یا علی» می گفت به کاروان عاشورا پیوست. گفتنی است که کتاب «آخرین فرصت» به توصیف زندگی این شهید خاص و دوست داشتنی پرداخته است.
♦️او کسی نبود جز شهید حاج علی کسایی از شیراز و باز هم چه زیبا گفت شهید آوینی که فرمود: «ای شهید، ای آنکه بر کرانه های ازلی و ابدی وجود برنشسته ای، دستی برآر و ما قبرستان نشینان عادات سخیف را نیز از این منجلاب بیرون کش.»
🔸منبع: کتاب «شهری در آسمان»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید 👇
@ravayatefathavini
پر تکرارترین ویژگیهای فرد اصلح در کلام رهبر انقلاب در طول ۲۸ سال گذشته
#انتخابات
┄┅┅♦️SEDAYESIASAT♦️┅┅┄
🇮🇷| @seday_e_siasat