@donyayetahlil
فرصتهای همزبانی
رای دادن همه قومیتها در انتخاباتهای مختلف به افرادی که تصور میکنند قرار است به مطالبات آنها رسیدگی کنند، امر تازهای نیست اما حساسیت در این باره به این دلیل بالا رفته است که مسعود پزشکیان خود آذریزبان است و چندین سال از این حوزه انتخابیه به بهارستان رفته است. سوال اصلی که با نگاه به این تحلیل مطرح میشود این است که اگر مسعود پزشکیان توانسته با تکیه بر قومیت جذب رای داشته باشد، فضای سیاسی پیشرو در دولت چهاردهم دستخوش چه تحولاتی خواهد شد؟
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/50512
🗂منبع: فرهیختگان
مسائل_ایران
#انتخابات
#رئیس_جمهور_منتخب #مسعود_پزشکیان
#قومیت
#آذری
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
همسر رئیس جمهور سابق پدیده انتخابات آمریکا میشود؟
جاکوب هیلبرون یکی از تحلیلگران برجسته آمریکایی با استناد به یک نظرسنجی جدید بیان میکند که تنها میشل اوباما میتواند دونالد ترامپ را در انتخابات ریاست جمهوری آتی شکست دهد.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/50536
🗂منبع: ایسکانیوز
بین_الملل
#انتخابات
#آمریکا
#دمکرات
#جمهوری_خواه
#بایدن
#میشل_اوباما
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
12.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کارشناس آمریکایی: ایران درحال تنگ تر کردن طناب دور گردن اسرائیل است.
🔸️ایرانیها با یک تیر دو نشان زدهاند و بر باب المندب مسلط شدهاند. با این وضعیت این سوال پیش میآید که آیا ما درحال شکست هستیم؟
🗂منبع: کاوشمدیا
#بین_الملل
#تحلیل #دنیای_تحلیل #تنگه_باب_المندب
#آمریکا #ایران #اسرائیل
@donyayetahlil
@donyayetahlil
آیا وجود قومیت در ایران حقیقت دارد؟
در قرن بیستم و با قدرتیافتن دولت پهلوی، کشور ما شاهد تحولی در ساختارهای سیاسی قدرت بود. دولت از حالتی فدرال و ایلیاتی که در آن حکومت مرکزی عموماً قدرت را به رؤسای ایلها و طوایف در قالب حکومتهای محلی تفویض میکرد، به دولتی تبدیل شد که میل بیشتری به قبضه قدرت و تجمیع آن در مرکز داشت. همین موضوع باعث شد تا سران طوایف و ایلها هر یک برای حفظ قدرت خود با حاکمیت وارد چالش شوند.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/50559
🗂منبع: سدید
مسائل_ایران
#قومیت
#ایران
#تنوع_قومی
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
دو الگوی مدیریتی پیشروی پزشکیان
رئیس جمهور شهید، آیتالله رئیسی(ره)سه سال قبل در حالی سکان دولت را به دست گرفت که رئیس دولت قبل، وعده کرد همه تحریمها را یکجا لغو کند، اما دو برابر کرد...
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/50568
🗂منبع: مشرق نیوز
مسائل_ایران
#پزشکیان
#مدیریت
#دولت_اصلاحات
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
چرا دور دوم انتخابات پارلمان فرانسه شگفتیساز شد؟
دور نخست انتخابات مجلس قانونگذاری فرانسه یا همان مجلس ملی فرانسه، دهم تیرماه ۱۴۰۳ برگزار شد. احزاب راستگرا و چپگرا در کنار دیگر احزاب این کشور از جمله ائتلاف «همه با هم» «امانوئل ماکرون» رئیسجمهوری فرانسه برای کسب سهمیه از ۵۷۷ کرسی این مجلس با هم رقابت میکردند.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/50571
🗂منبع: ایرنا
بینالملل
#انتخابات_پارلمان
#راست_افراطی
#فرانسه
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
بسم الله الرحمن الرحیم
🏴🏴درسهای محرم ۵
روز پنجم و نقش ملوّنها در حادثه عاشورا
پرده اول: توسل به ابن الکریم
شب و روز پنجم ماه محرم به توسل ذیل عنایت عبدلله فرزند امام مجتبی علیهماالسلام تعلق دارد. عبدالله در کربلا نوجوانی یازده ساله بود و زمانی که عمویش حسین ( علیه السلام) را زخمی و بییاور دید، خود را به آن حضرت رسانید و گفت: «به خدا قسم از عمویم جدا نمیشوم» . ناگهان شمشیری به طرف امام حسین ( علیه السلام) روانه شد و عبدالله دستخود را سپر شمشیر قرار داد و دستش به پوست آویزان شد و فریاد زد: «عموجان» !
حسین ( علیه السلام) برادرزاده اش را در بغل گرفت و به سینه چسبانید و فرمود: برادرزاده! بر این مصیبت که بر تو وارد آمده است، صبر کن و از خداوند طلب خیر نما، زیرا خداوند تو را به پدران صالحت ملحق میکند . در همین هنگام حرمله تیری زد و او در دامان عمویش حسین ( علیه السلام)به شهادت رسید .
پرده دوم : مرد هزارچهره در لشگر ابن زیاد
در این روز عبیداللّه بن زیاد، شخصی بنام “شبث بن ربعی” را به همراه یک هزار نفر یا چهار هزار نفر به طرف کربلا اعزام کرد.
شبث بن ربعی کوفی یکى از دعوت کنندگان حضرت امام حسین علیهالسلام به کوفه بود که ابن زیاد به نزد خود خواست او نخست خود را به بیمارى زد ولى شب به پیش او رفت و هدایایی گرفت و با لشگرش به کربلا رهسپار شد و روز پنجم محرم به کربلا رسیدند
شبث فردی ملوّن ، منافق و خبیث بود او اول از اصحاب حضرت على علیهالسلام بود بعد به خوارج پیوست. سپس توبه کرد و از کسانی بود که برای آمدن امام حسین علیه السلام به کربلا نامه نوشت اما بعد با گرفتن هدایا از ابن زیاد، براى کشتن امام به همراه چهار هزار نفر به کربلا آمد .شبث بعد از واقعه کربلا به مختار ثقفی پیوست تا انتقام خون امام حسین را بگیرند اما چندی بعد در قتل مختار حضور پیدا کرد و در حدود سال ۸۰ در کوفه درگذشت.
یکى از مساجدى که در کوفه بعد از قتل امام حسین علیهالسلام بخاطر شادی و خوشحالى از کشته شدن امام حسین آنها را تجدید بنا نمودند، مسجد شبث بن ربعى بود
در روز عاشورا نیز امام حسین علیهالسلام خطاب به شبث و چند تن از بزرگان دیگر کوفه فرمود مگر شما نبودید که براى من نامه نوشتید که میوه هاى اشجار ما رسیده و بوستانهاى ما سبز گشته از براى یارى کردنت لشکرها آراسته ایم.
در پاسخ به سیدالشهدا علیه السلام آنان از جمله شبث بن ربعى گفتند: ما چنين نامه اى ننوشتيم!امام فرمود:«سُبْحانَ اللَّهِ! بَلى وَاللَّهِ لَقَدْ فَعَلْتُمْ ؛ سبحان اللَّه! آرى به خدا سوگند! شما اين نامه را نوشتيد».یکی از آنها گفت ما نمى دانیم چه مى گوئى اما فرمان یزید و ابن زیاد را قبول کن، حضرت فرمود لا واللّه هرگز دست ذلت به دست شما ندهم و از شما هم نگریزم.
پرده سوم : معامله ای بی سود با راس اباعبدالله
عبیداللّه بن زیاد در این روز دستور داد تا شخصی بنام “زجر بن قیس” بر سر راه کربلا بایستد و هر کسی را که قصد یاری امام حسین علیه السلام داشته و بخواهد به سپاه امام علیه السلام ملحق شود، به قتل برساند. همراهان این مرد ۵۰۰ نفر بودند.
این فرد خبیث همانی است که کاروان اسیران و رئوس شهدا را تا شام برد و در کاخ به یزید داد تا بلکه صله ای بگیرد که حتی یک درهم نگرفت و همان شد که امام پیش بینی کرده بود :
ابراهيم بن سعيد»(يكى از همراهان زهير در سفر حج) نقل مى كند: «هنگامى كه زهير نزد امام حسين عليه السلام رفت: امام عليه السلام به او فرمود: «من در كربلا كشته خواهم شد و سرم را «زحر بن قيس » به اميد گرفتن جايزه نزد يزيد خواهد برد ولى يزيد چيزى به او نخواهد داد».
پرده چهارم: رنجی که نتیجه اش شهادت در رکاب امام شد
در روز پنجم محرم با توجه به تمام محدودیت هایی که برای نپیوستن کسی به سپاه امام حسین علیهالسلام در اطراف کوفه وضع شده بود اما مردی به نام “عامر بن ابی سلامه” خود را به امام علیه السلام رساند و سرانجام در کربلا در روز عاشورا به شهادت رسید
به کانال کوتاه و گویا بپیوندید
https://eitaa.com/kootahgooya
بسم اِلله الرحمن الرحیم
🏴🏴🏴درسهای محرم ۶
روز ششم و نامه ای اعجازگونه
در سنت ایرانیان شب و روز ششم محرم روضه قاسم بن الحسن علیهماالسلام خوانده می شود. اما در روز ششم محرم سال ۶۱ چه حوادث مهمی رخ داد؟ بخوانید:
۱_ آخرین ، کوتاه ترین و پرمعناترین نامه سیدالشهدا
در ششم محرم سال ۶۱ امام حسین علیهالسلام آخرین نامه خود را برای جمعی از بنی هاشمیان و برادرش محمد حنفیّه اینگونه نوشتند : « اَمَّا بَعْدُ، فَکَانَّ الدُّنْیا لَمْ تَکُنْ وَکَانَّ الاخِرَةَ لَمْ تَزَلْ والسّلام؛.»
«به نام خداوند بخشنده و مهربان... از حسین بن علی به محمد بن علی و کسانی از بنی هاشم که نزد اویند اما بعد، گویی که دنیا هرگز نبوده است و گویی که آخرت پیوسته میباشد! والسلام.»
در تفسیر این جمله عرفا و فلاسفه باید ساعتها سخن بگویند و از عهده این حقیر بر نمی آید. اما چقدر زیباست اینگونه کوتاه و پرمعنا سخن گفتن و نوشتن
۲_ بستن خروجی های کوفه توسط ابن زیاد
در ششم محرم ابن زیاد بر خروجی های کوفه دیدبانانی قرار داد تا مبادا کسی از شهر به کمک امام حسین برود.
از سوی دیگر بین خود و اردوی عمربن سعد سوارانی تیز رو را ماموریت داد تا که مرتب اخبار را گزارش یدهند
۳_ سی هزار نفر در مقابل هفتاد نفر
ابن زیاد از دوم محرم تا ششم محرم هر روز گروههای هزارنفره تا چهارهزار نفره برای ابن سعد فرستاد تا سی هزار سواره و پیاده در کربلا صف آرایی کردند.ابن زیاد بعد از اعزام این سپاه عظیم به فرمانده میدان(عمرسعد) نوشت: «من از جهت قشون راه عذری برای تو نگذاشتم و در نظر بگیر که هر صبح و پسین وضع تو را به من گزارش می دهند.»
این برای اولین بار و آخرین بار در تاریخ بشر بود که برای جنگ با ۷۰ نفر، حداقل ۳۰ هزار نفر قرار دادند. عجب غربتی !!!
۳_ هل من ناصر برای قوم بنی اسد
حبیب بن مظاهر نزد سیدالشهدا آمد و عرض کرد در این نزدیکی قبیله بنی اسد زندگی می کنند، اجازه بدهیدآنها را به یاری تو بخوانم. حضرت اجازه دادند و حبیب نزد آنها رفت و گفت آمدم شما را به یاری پسر دختر پیغمبرمان دعوت کنم. تعداد 90 نفر به پا خاستند و حرکت کردند، اما در میان راه با لشکر عمر بن سعد برخورد کردند و چون تاب مقاومت نداشتند،تعدادی به شهادت دیده و بقبه پراکنده شده و برگشتند و حبیب به نزد حضرت بازگشت
۴_ بست آب بر روی امام حسین علیهالسلام و اصحاب و خانواده اش
روز ششم یا بنابر برخی از نقل ها در روز هفتم، شریعه فرات یعنی فرع آب فراتی که از طرف حله به کوفه سرازیر می شد، را به دستور ابن زیاد بستند
عبید الله در نامه ای برای عمر سعد چنین نوشت: «آب را بر حسین و یارانش ببند تا جایی که قطره ای از آن را نچشند، همان گونه که با امیرمومنان، عثمان بن عفان، آن مرد پرهیزگار پاکیزه مظلوم کردند.»
(یکی از تهمتهای خبیثانه به امیرالمؤمنین این بود که آن حضرت و بنی هاشم باعث کشته شدن عثمان با لب تشنه شدند)
۵_سقایی حضرت عباس علیهالسلام
در روز ششم محرم هنگامى که کار تشنگى شدت یافت، امام حسین (علیه السلام) برادرش حضرت عباس (علیه السلام) را همراه سى نفر سوار و بیست نفر پیاده و بیست عدد مشک نیمه شب به فرات رفتند و بین آنها و مامورین ابن سعد جنگ شدیدى رخ داد. گروهى کارزار میکردند و گروهى کلیه مشکهاى آب را از آب پر کردندو همه به سلامت نزد خیمه خای سیدالشهدا رسیدند و امام حسین و همراهانش آب آشامیدند.
به کانال کوتاه و گویا بپیوندید
https://eitaa.com/kootahgooya
🙏پیام تقدیر و تشکر از دکتر پزشکیان
📣این روزها به علت تکثر مجالس عزاداری مجالی برای نوشتن و پرداختن به امور سیاسی روز را ندارم اما دور از انصاف دیدم که از برخی از اقدامات رئیس جمهور منتخب جناب آقای دکتر پزشکیان تقدیر و تشکری نداشته باشم
تشکر از اینکه :
✅در اولین نطق خود در جمع هوادارانش به تبیین فلسفه قیام امام حسین علیه السلام پرداخت
✅از اینکه در اولین نطق خود در جمع هوادارانش از مقام معظم رهبری تشکر کرد
✅از اینکه اجازه نداد برخی از هوادارنش به بهانه جشن پیروزی به ماه عزای حسینی بی احترامی کنند
✅از اینکه برای تعظیم شعائر حسینی در ابتدای ماه محرم لباس مشکی پوشید
✅از اینکه در اولین روزهای پیروزی خود در مجلس روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام حضور پیدا کرد
✅از اینکه در جلسات حضوری و رسانه ای با افتخار دختر محجبه خود را همراه برد تا هم تکریم به زن در نظام اسلامی و هم تقید به حجاب فاطمی را تبلیغ کرد
✅از اینکه در مراسم سپاس که در برابر شعار ساختار شکنانه برخی حضار(یا حسین، میر حسین) موضعگیری کرد و تاکید کرد که خود را سرباز سیاستهای ابلاغی رهبری میداند
✅از اینکه چندین مرتبه اذعان کرده که حزبی نیست و دولت سوم حسن روحانی نخواهد بود
✅از اینکه شعارهای خود را از نهج البلاغه گرفته و تاکید دارد که همان ارزشها را احیا خواهد کرد
✅از اینکه با حضور در منزل شهید رئیسی یاد آن سید خدمت گذار را گرامی داشت
📣وظیفه ما :
📎کمک به رئیس جمهور منتخب
📎تشکر از اقدامات مثبت
📎تذکر در برابر اقدامات منفی
📎مطالبه وعده ها
📣این مسیر را ادامه خواهیم داد
🔰 پیامِ تراز نظام و برخوردهای ناتراز
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸انتظار از جناب آقای پزشکیان به عنوان منتخب مردم برای ریاست جمهوری کشورمان این است و انتظاری منطقی و همسو با آرزوی موفقیت ایشان نیز هست که در انتخاب اعضای دولت خویش و همراهان و همکارانشان از کسانی که با انقلاب و نظام برخاسته از آن زاویه دارند، استفاده نکنند.
🔸مدعیان اصلاحات در حالی با سانسور پیام افتخارآمیز رئیسجمهور محترم به سیدحسن نصرالله، خشم و نارضایتی خود را از این پیام نشان دادهاند، که رسانههای آمریکایي، اروپایی و رسانههای رژیم صهیونیستی نیز با عصبانیت و خشم از این پیام یاد کردهاند! آیا این هماهنگی و همسویی شرمآور اتفاقی و تصادفی است؟!
🔸آقای پزشکیان! این جماعت همانهایی هستند که با فرمول دیکته شده جرج سوروس و بعد از ملاقاتهای پیدرپی با عوامل سرویسهای اطلاعاتی دشمنان تابلودار انقلاب که در پوششهای آکادمیک به ایران اعزام شده بودند، فتنه «آمریکایي- اسرائیلی» ۸۸ را کلید زدند. شعار «نه غزه، نه لبنان» در فتنه ۸۸ ورد زبان همین جماعت بود.
🔸آقای پزشکیان! از این جماعت با آن سابقه نباید انتظار داشته باشید که پیام انقلابی و اسلامی و ظلمستیزانه شما به سید مقاومت را سانسور نکنند و از ارسال آن خشمگین نباشند! مورد فوق، فقط یک نمونه و اندکی از بسیارها بود که میتواند از هویت واقعی برخی از مدعیان اصلاحات (و نه تمامی آنها) پرده بردارد و گرنه شرح این ماجرا «مثنوی هفتاد من کاغذ» است و به درازا میکشد.
🔸آقای پزشکیان کاش از آنها بخواهید به این سؤال پاسخ بدهند که کدامیک از مواضع سیاسی آنها با مواضع رسماً اعلام شده آمریکا و اسرائیل تفاوت دارد؟! و کدام موضع آنها با محکمات خط امام و رهبری زاویه ندارد؟!
#نکته
https://kayhan.ir/001DrF
@Kayhan_online
کیهان بررسی کرد
🔰 آقای پزشکیان! طناب مدعیان اصلاحات پوسیده است، اعتماد نکنید
🔸پدرخواندههای جبهه اصلاحات به نیروهای سیاسی و نامزدهای منسوب به این جریان به چشم بازیچه و مهره پیاده نگاه میکنند. رئیسجمهور نباید بدهکار این طیف و پدرخواندههایش باشد. اینها ائتلاف مدعی اعتدال و اصلاحاتاند که اقتصاد را دچار عقبگرد بیسابقه کردند و تقلا دارند دولت را به بنبست بکشانند.
🔸چند روز پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، برخی منابع از جدال میان دو حلقه خاتمی و حلقه روحانی ستاد پزشکیان بر سر گرفتن سهم پستهای دولت خبر دادند.
آذری جهرمی در واکنش به مطلب روزنامه هممیهن درباره اعضای کمیته انتصاب پزشکیان، ریشه سفارش و نگارش چنین مطالبی را کاسبی پست عنوان کرده است.
🔸روزنامه هم میهن ارگان رسانهای حلقه خاتمی گزارش داده بود: مسعود پزشکیان در زمینه انتخاب وزرای پیشنهادی خود به مجلس تصمیم به تشکیل شورای موقت راهبردی دارد که مقرر است اعضای پنج کمیته را به او معرفی کنند. کمیتههای سیاست داخلی و خارجی به ریاست محمدجواد ظریف، اقتصادی به ریاست علی طیبنیا، اجتماعی به ریاست علی ربیعی، زیربنایی به ریاست علی عبدالعلیزاده، فرهنگی به ریاست سیدرضا صالحیامیری.
🔸یکی از فعالان اصلاحطلب در این زمینه نوشته است: مفهوم مجاهدین شنبه را دوست عزیزی در انتخابات سال ۱۳۹۲ به من یاد داد. گفت «محمد، عدهای هستند که از شنبه بعد از جمعه انتخابات، سر و کلهشان پیدا میشود. دنبال پست و مقام میگردند.»
🔸عبدالله رمضانزاده، سخنگوی دولت اصلاحات نیز با بیان اینکه پیرمردهایی مثل من، که هر یک در دولتهای گذشته نقشی داشتهایم، در وضع نابسامان کنونی کشور قاصر یا مقصر بودهایم، گفته است: اکنون دور و بر پزشکیان را شلوغ نکنیم و بگذاریم خود او، با نسلی جدید از جوانان و زنان امید را در دل مردم، برای سامان امور، زنده نگاه دارد.
🔸پدرخواندههای جبهه اصلاحات به نیروهای سیاسی و نامزدهای منسوب به این جریان به چشم بازیچه و مهره پیاده نگاه میکنند. رئیسجمهور نباید بدهکار این طیف و پدرخواندههایش باشد. اینها ائتلاف مدعی اعتدال و اصلاحاتاند که اقتصاد را دچار عقبگرد بیسابقه کردند و تقلا دارند دولت را به بنبست بکشانند. طناب مدعیان اصلاحات پوسیده است، جناب آقای پزشکیان! به آنان اعتماد نکنید.
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001Dr7
@Kayhan_online
🔰معجزه اتحاد زیر این پرچم
👤 #عباس_شمسعلی
🔸هرگاه کشور صحنه رقابت انتخاباتی میشود، شاهد داغ شدن رقابت تنگاتنگ افراد مختلف با دیدگاهها، تفکر، روحیات و سلایق متنوع برای برتر نشان دادن گزینه مطلوب خود و به کرسی نشاندن وی هستیم.
🔻گاه این رقابت آنقدر پررنگ و گاه حتی غیرمتعارف! میشود که ممکن است برخی دلخوریها، دور شدنها و کدورتها نیز در بین افراد مختلف بروز نماید. به همین دلیل است که همواره بزرگان ما و دلسوزان توصیه کرده و هشدار دادهاند که فردای انتخابات نباید تحت تاثیر فضای رقابتی و تقابلی قرار گیرد و هم طرفداران فرد پیروز و همچنین طرفداران افراد جامانده از توفیق در رقابت، باید مراقب اتحاد ملی و در پی رفع دلخوریها و کدورتها باشند.
🔸این روزها که بلافاصله پس از پایان رقابت فشرده انتخاباتی ریاست جمهوری وارد ایام ماه محرم شدهایم با یک نگاه و چرخاندن سر در هیئتها و مجالس عزاداری که در سرتاسر کشورمان و در هر کوی و برزن برپا شده است، متوجه یک واقعیت دلگرمکننده میشویم.
🔻این واقعیت روحنواز آن است که در مراسمهای عزاداری این شبها، شاهد حضور افراد مختلف با ظواهر متنوع در کنار یکدیگر هستیم که ممکن است هر کدام از آنها تفکرات سیاسی خاص خود را داشته باشند اما چنان یکدل و متحد کنار هم و زیر پرچم سیدالشهدا (ع) جمع شدهاند و با انگیزه و انرژی تمام و با وحدت و همکاری مشغول عزاداری و انجام کارهای مربوط به برپایی باشکوه این مجالس هستند که بهطور کامل همه فراموش کردهاند که تا همین چند روز قبل درگیر یک رقابت سنگین انتخاباتی و تقابل در گفتار و تبلیغ و فعالیت سیاسی ناهمسو بودهاند.
🔸این واقعیت را میتوان یک معجزه بزرگ زیر این پرچم و امتیازی شاید بینظیر در ارتقای مودت و اتحاد ملی دانست. واقعیتی که میتواند یک الگوی تمامعیار برای زندگی اجتماعی مردم ما باشد. این فضای همکاری که هر کس فارغ از منیتها و اختلافها و بیتوجه به میزان ثروت و جایگاه هر آنچه از دستش بر میآید و هرچه در توان دارد در طَبَق اخلاص بگذارد تا با اتحاد و همکاری امورات مراسم عزاداری به بهترین نحو انجام شود و آن را میتوان در زندگی روزمره و پیشبرد اهداف اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و... کشور هم به کار گرفت.
🔸شاهد این ادعا، مقاطع مهم و گردنههای سختی است که مردم ما در همین دههها و سالهای اخیر پشت سر گذاشتهاند و اگر نگاهی به پشت سر و هر کدام از این مقاطع بیندازیم خواهیم دید که رمز موفقیت و سرافرازی مردم ما اتحاد و یکدلی و تعاون و پای کار آمدن مخلصانه بوده است.
🔸و صد البته موضوع وحدت و یکدلی تنها مختص مردم نیست و مسئولان و چهرههای سیاسی از طیفهای مختلف نیز در این خصوص وظیفه سنگینی دارند، آنها که میتوانند با رفتار و گفتار خود عامل وحدتآفرینی و یا خدای نکرده تفرقه و جدایی مردم از یکدیگر باشند.
🔸اکنون نیز با پایان یافتن رقابتهای انتخاباتی باید بیش از هر زمانی مراقب اتحاد و برادریها در بین آحاد مردم جامعه باشیم. در سایه تربیت مکتبی و با اعتقاد به وحدت، نیکاندیشی و دلسوزی برای کشور و مردم است که توفیق و موفقیت کاندیدای پیروز از جناح رقیب در انجام امور و خدمت به مردم و کشور برای کسانی که پیش از این در مقابل و در رقابت با او بودند نیز شیرین و خوشحالکننده و خدای نکرده ناکامی در عمل به وعدهها یا در مسیر خدمت حتی برای جناح رقیب هم ناخوشایند است.
#یادداشت_روز
https://kayhan.ir/001DrJ
@Kayhan_online