🔰 کربلا با زینب(س) کربلا شد
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸تحریف و روایت غیرواقعی میتواند واقعیت یک رخداد یا واقعه را در افکار عمومی تغییر بدهد و حتی تعریفی متضاد با آنچه واقعاً بوده است را در ذهن مخاطبان جای دهد. از این روی، امروزه برای هر رخداد مهم و تعیینکنندهای یک «پیوست رسانهای» تعریف میکنند تا از تحریف و وارونهنمایی آن پیشگیری شده باشد. جنگ روایتها، از نظر اهمیت، با جنگهای نظامی نیز برابری میکند.
🔸به ماجرای جنگ غزه و جنایات وحشیانه و هولناک رژیم صهیونیستی نگاه کنید و این رخداد ضدبشری را با آنچه مقامات و رسانههای غربی از نسلکشی و قتلعام مردم مظلوم غزه روایت میکنند مقایسه کنید. چه میبینید؟
🔻حجم انبوهی از دروغها و روایات وارونهای که از جنایات رژیم صهیونیستی به خورد مخاطبان داده میشود! خوشبختانه، این روزها جاده اطلاعات و اخبار یکطرفه نیست و در عصری که از آن با عنوان انفجار اطلاعات یاد میکنند، حجم قابل توجهی از گزارشها و اخبار واقعی مربوط به جنایات مشترک آمریکا و اروپا و صهیونیستها نیز برای افکار عمومی جهان مخابره میشود که برانگیختگی گسترده افکار عمومی ملتها، حتی در آمریکا و اروپا علیه صهیونیستها، نمونهای از آن است.
🔸حضرت زینب (سلامالله علیها) را میتوان و باید پیوست رسانهای بینظیر و البته ملکوتی واقعه کربلا تلقی کرد که اگر نبود، عظمت حماسه بزرگ کربلا و عاشورا در تاریخ گم شده بود. و به قول شاعر نکتهسنج فارسیگوی«کربلا در کربلا میماند اگر زینب نبود» حالا به بخشی از بیانات موشکافانه رهبر معظم انقلاب در وصف جهاد تبیین زینب کبری(س) توجه کنید:
🔻«زینب کبری (سلامالله علیها) جهاد تبیین را، جهاد روایت را راه انداخت، نگذاشت و فرصت نداد که روایت دشمن از حادثه غلبه پیدا کند، کاری کرد که روایت او بر افکار عمومی غلبه پیدا کند.
🔸حالا تا امروز روایت زینب کبری (سلامالله علیها) از حادثه عاشورا در تاریخ مانده، [امّا] در همان زمان هم تأثیر گذاشت در شام، در کوفه، در مجموعه سالهای حکومت اموی و منتهی شد به ساقط شدن حکومت اموی. ببینید! این درس است، این همان حرفی است که بنده همیشه میگویم: شما روایت کنید حقایق جامعه خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. شما اگر روایت نکنید، دشمن روایت میکند.
بارش نور در میلاد حضرت زینب (سلامالله علیها) مبارک باد.
#نکته
https://kayhan.ir/001Fpz
@Kayhan_online
ترامپ چهل و هفتمین رئیسجمهور آمریکا شد
🔰 آمریکا شیطان بزرگ است فرقی نمیکند چه کسی رئیسجمهور باشد
🔸با پایان رأیگیری و شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا، دونالد ترامپ برای بار دوم و پس از وقفهای چهارساله به ریاست جمهوری آمریکا رسید، بررسی سیاستهای آمریکا در چهار سال غیبت ترامپ نشانگر این است که کمتر تغییری را در دوران تسلط دموکراتها نسبت به دوران ترامپ شاهد هستیم.
🔸بازگشت ترامپ به ویترین سیاست آمریکا یعنی جایگاه ریاست جمهوری فرصتی برای بازخوانی ۴ سال سکونت بایدن در کاخ سفید و ریاست وی بر اتاق بیضی و مقایسه وی با دوره اول ریاست جمهوری ترامپ است.
🔸این بررسی به وضوح نشانگر این است که برخلاف تصور ابتدائی که ترامپ را عنصر بد و از دموکراتها فرشتهسازی میکند هر دو نوع دولت دموکرات و جمهوریخواه در ضربه به منافع ملی ایران، حمایت از رژیم صهیونیستی و به آشوب کشیدن جهان هدف و منشی مشترک داشته و دارند.
🔸در این دوگانهسازی که به وضوح در داخل کشورمان نیز از سوی مدعیان اصلاحات پیگیری میشود، این طیف با قهرمانسازی و فرشتهسازی از بایدن، هریس و حزب دموکرات، به پیاده نظام بیجیره و مواجب این حزب در ایران تبدیل شده بودند.
🔸نگاهی کوتاه به مشی دولتهای آمریکا از زمان بیل کلینتون تاکنون نشانگر این است که اتخاذ رویکرد تقابل با ایران و ضربه به منافع ملی ایران همواره دارای اجماع دو حزبی بوده و تنها کارویژههای هر یک از این دولتها در نوع تقابل با ایران فرق داشته است.
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001Fpf
@Kayhan_online
🔻شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان
🔸 کلمات سید شهید سید حسن نصرالله نور هدایت است و امام خامنه ای درباره ایشان فرمودند که بی همتاست.
🔸سید شهید نصرالله تمام اقشار جامعه را در حزب گرد یکدیگر آورد چرا که حزب الله حزب آزادگان و رزمندگان و شرافتمندان است.
🔸سید شهید نصرالله با شهادتش زنده باقی خواهد ماند و ما به مسیر او ادامه می دهیم.
🔸سید شهید نصرالله الگوی یک رهبر عالیقدر و پرچمدار آزادی فلسطین است.
🔸به جبهه های مقاومت از یمن تا عراق و لبنان و در راس آن حمایت عظیم جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از این جبهه درود می فرستیم.
🔸نتانیاهو در برابر پروژه ای بزرگ قرار دارد که غزه و فلسطین و لبنان تا خاورمیانه را در می نوردد.
#سیاست #تحلیل #ایران #جهان
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @politicization
🔴 منابع عبری:
جمهوری اسلامی ایران به دیپلمات ها اطلاع داده است که ارتش این کشور برای اولین بار در پاسخ به اسرائیل شرکت خواهد کرد و می تواند شامل تسلیحات غافلگیر کننده و جت های جنگنده باشد!
#سیاست #تحلیل #ایران #جهان
ارسال سوژه یا تحلیل 👇👇
@politicization1
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @politicization
💥 جنگ روایتها؛ استراتژی مقاومت در برابر تحریف تاریخی
در عرصه پیچیده ژئوپلیتیک معاصر، دشمن با ابزار نرم و خزنده خود یعنی "روایتسازی" درصدد تضعیف روحیه ملی و فروپاشی انسجام اجتماعی است. این راهبرد پیچیده، فراتر از جنگ سخت، با هدف القای "باختگرایی" طراحی شده است.
راهبرد اصلی دشمن، تزریق یأس و ناامیدی از طریق بازنمایی انحرافی واقعیات است. آنها میکوشند با مهندسی روانی افکار عمومی، اراده مقاومت را تضعیف کنند. این رویکرد، نوعی جنگ شناختی است که هدف آن تسلیم درونی و فروپاشی اعتماد به نفس ملی است.
مقابله با این تهاجم، نیازمند رویکردی چندوجهی است:
۱. شفافیت و صداقت: بازگویی واقعیات بدون سانسور و مخفیسازی
۲. تولید محتوای راهبردی: تمرکز بر روایتهای امیدبخش و انگیزشی
۳. تبیین دستاوردها: برجستهسازی موفقیتهای نظام و ملت
نکته محوری اینجاست که نباید ضعفها را کتمان کرد، بلکه باید آنها را با رویکردی سازنده و اصلاحی مدیریت نمود. این رویکرد، راهبردی هوشمندانه برای مقاومت فعال است.
دشمن میخواهد روایت شکست را جایگزین روایت مقاومت کند، اما ملت ما با درک عمیق راهبردی، این توطئه را خنثی خواهد کرد. مقاومت فرهنگی، مهمترین سنگر در این نبرد نرم است.
راهکار اساسی، تربیت نسلی آگاه، بصیر و مطالبهگر است که بتواند توطئههای دشمن را در نطفه شناسایی و خنثی کند.
پیروزی نهایی از آن کسانی است که روایت حق را با منطق، استدلال و البته صلابت دفاع میکنند.
✍ #سعید_سپاهی
#سیاست #تحلیل #ایران #جهان
ارسال سوژه یا تحلیل 👇👇
@politicization1
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @politicization
سران رژیم صهیونیستی علیرغم تمام خدمات و کمک های دونالد ترامپ به آنها در دوران اول ریاست جمهوری وی، نسبت به آینده رفتار و مواضع وی در قبال این رژیم در دوره دوم ریاست جمهوری، یعنی 2025 تا 2029 چندان اطمینان خاطری ندارند.
#سیاست #تحلیل #ایران #جهان
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @politicization
✴️اورشلیم پست: 4 هزار مبارز حماس چطور طی ماه های گذشته دوباره زنده شده اند؟
یک روزنامه صهیونیستی فاش کرد که ارتش صهیونیستی با آمار مبارزان جنبش مقاومت اسلامی «حماس» که مدعی کشته شدن آنها در نوار غزه است، بازی می کند و آمارهای اعلام شده مبتنی بر «آرزوهاست و شاید در برخی مواقع در قالب جنگ روانی و جنگ روابط برای کاهش آمار غیرنظامیان کشته شده در جنگ بیان می شود.»
روزنامه راستگرای صهیونیستی «اورشلیم پست» خاطر نشان کرده است که «در ماه ژوئیه گذشته ارتش اعلام کرد که 17 هزار عضو مسلح حماس کشته شده اند» و «اگر از آن زمان تعداد دفعاتی را که اعلام کرده است دهها عضو مسلح در یک یا چند روز کشته شده اند، حساب کنیم، شمار کشته های حماس از 18 هزار و شاید هم 19 هزار نفر فراتر می رود.
در ادامه این گزارش آمده است که «اما منابع ارتش اخیرا اعلام کرده اند که شمال کشته های حماس به 15 هزار نفر رسیده است» و حال این سوال مطرح می شود که «چطور 3 الی 4 هزار نفر طی 4 ماه گذشته دوباره زنده شده اند؟»
اورشلیم پست خاطر نشان کرده است که این اولین باری نیست که ارتش یا دولت صهیونیستی مجبور به عقب نشینی از آمارهای اعلام شده درباره «کشته های حماس» می شود و «حتی در اوایل فوریه گذشته مسئولان نظامی اعلام کردند که اسرائیل نزدیک به 10 هزار نفر از عناصر حماس را کشته است و در تاریخ 12 همان ماه بنیامین نتیانیاهو نخست وزیر اعلام کرد که ارتش 12 هزار نفر از نیروهای حماس را کشته است.»
ادامه مطلب
@PalestineNews
کانال 7 عبری:
گالانت وزیر جنگ عزل شده اسرائیل شب گذشته با فرماندهان ارشد ستاد کل ارتش اسرائیل خداحافظی کرد وی طی سخنانی گفت: «شما را در ساعات سخت شکست در 7 اکتبر دیدم و همچنین در لحظات رستاخیز و دستاوردهای بی سابقه ماه های اخیر در شرایط طوفانی و تاریکی که ما را احاطه کرده است، به قطبنمای اخلاقی پایبند باشید و به کسی (منظور نتانیاهو) اجازه ندهید شما را از این مسیر درست (منظور نسل کشی مردم بی گناه لبنان کرانه باختری و غزه فلسطین) منحرف کند. وفاداری ارتش اسرائیل به اسرائیل و قوانین آن است نه چیز دیگری و ما به همان اهداف متعهد هستیم که از همه چیز بزرگتر و مهمتر است."
ترامپ این بار بدون کوشنر خدمت خواهد کرد. و این دلیلی برای نگرانی اسرائیل است تفسیر
رون بن یشای روزنامه نگار و تحلیل گر با سابقه امنیتی و نظامی یدیعوت آخارونوت نوشت:
رئیس جمهور بعدی تا 20 ژانویه سوگند یاد نخواهد کرد و تا آن زمان بایدن برای تداوم میراث خود فارغ از نیاز به در نظر گرفتن رأی یهودیان یا مسلمانان تلاش خواهد کرد. این دوره گذار در مقابل دولت نتانیاهو بدون گالانت دشوار خواهد بود. و همانطور که برای چهار سال آینده، ترامپ دلتنگ داماد یهودی خود خواهد شد، کسی که پشت توافق ابراهیم، انتقال سفارت و موارد دیگر بود.
دونالد ترامپ رئیس جمهور بعدی ایالات متحده خواهد بود ، اما جو بایدن و معاونش، کامالا هریس، تا زمان تحلیف او در 20 ژانویه، به خدمت در سمت های خود ادامه خواهند داد سیاست داخلی و خارجی آمریکا را در دو ماه آینده مدیریت کند و اسرائیل باید حواسش را جمع کند و سیاست خود را تا حد امکان با قدرت جهانی که متحدش است هماهنگ کند. تا حد زیادی روند جنگ و همچنین مسائل مربوط به سیاست داخلی را به آن دیکته می کند. بنابراین، تلاش برای ارزیابی سیاستهای بایدن در زمان باقیمانده از دوره ریاستجمهوریاش مهم است.
وضعیت اجتماعی و سیاسی داخلی اسرائیل که با اخراج یوآو گالانت شب گذشته (سه شنبه) بدتر شد. جنگی که کم کم در حال محو شدن است اما هنوز تمام نشده است. ربوده شدگانی که راه روشنی برای بازگرداندن آنها به خانه وجود ندارد و مشروعیت بین المللی که در حال کاهش است - همه اینها مستلزم تکیه اسرائیل به ایالات متحده و در نتیجه توجه به خواسته ها و توصیه های آنهاست. احتمالاً پس از از دست دادن هریس، بایدن از محدودیت های یک کمپین رهایی یابد - یعنی او مجبور نیست دائماً به صدای یهودیان یا مسلمانان نگاه کند. و تا حدی از وحشت جناح مترقی افراطی که او را ترغیب به سختتر کردن مواضع خود در قبال اسرائیل میکرد، رهایی خواهد یافت.
بایدن در زمانی که باقی مانده است، تلاش خواهد کرد میراث روشنی را از خود به یادگار بگذارد. در امور داخل آمریکا کار زیادی برای انجام دادن ندارد، اما در خاورمیانه دوست دارد او را به عنوان کسی که به جنگ غزه و لبنان پایان داد، به رنج فلسطینیان پایان داد و ایران را بازدارد، ثبت کنند. او همچنین احتمالاً می خواهد تا آنجا که می تواند به اوکراین کمک کند، زیرا تشخیص می دهد که ترامپ ممکن است تغییری در سیاست ایالات متحده ایجاد کند که به نفع ولادیمیر پوتین بسیار بیشتر از ولودیمیر زلنسکی باشد.
در این دوره گذار، غیبت گالانت - و نه برای بهتر شدن - بر روابط امنیتی بین اسرائیل و بایدن و دولت او تأثیر می گذارد، زیرا آنها اعتماد زیادی به بنیامین نتانیاهو ندارند و ضدیت عاطفی خود را نسبت به او پنهان نمی کنند. در برقراری ارتباط و هماهنگی با او و فرستادهاش ران درمر در مسائل امنیتی مشکل خواهد داشت. موافقت با یک دولت جایگزین در غزه که حداقل به طور رسمی شامل اعضای تشکیلات خودگردان فلسطین باشد، اردن، مصر و اتحادیه از مشارکت امارات و عربستان سعودی در مدیریت غیرنظامی و یک نیروی حافظ صلح در غزه خودداری خواهند کرد. نوار، و یک دلار برای بازسازی نمی دهد.
نتانیاهو به سختی میتواند این خواستهها را ببلعد، زیرا میترسد که این خواستهها منجر به تشکیل یک کشور فلسطینی در یهودیه، سامره و غزه شود و همچنین میترسد که شرکای ائتلافش، بزالل اسموتریچ و ایتامار بن گابیر، این را نپذیرند. . اختلاف اصلی در مورد ربوده شدگان خواهد بود. بایدن احتمالاً مایل است که بازگشت آنها به او نسبت داده شود. این نقطه برجسته پایان دوره او خواهد بود و به احتمال زیاد او از نتانیاهو که اکنون سرپرست وزارت دفاع نیز است، ترغیب خواهد کرد که جنگ را متوقف کند. این با ائتلاف چه خواهد کرد؟ برآورد کردن دشوار است.
در یک موضوع اختلاف نظر وجود نخواهد داشت: بایدن تمام حمایت های مورد نیاز و کمک های مورد نیازش را علیه ایران به اسرائیل خواهد داد، شاید حتی اگر تهران وسوسه شود که از تشدید شکاف داخلی در اسرائیل در حمله پاسخ خود استفاده کند، کمک های تهاجمی خواهد کرد. وزیر دفاع جدید اسرائیل کاتز هیچ نفوذ واقعی نخواهد داشت (البته فقط به این دلیل که باید جزئیات مربوط به این موضوعات را یاد بگیرد)، همانطور که در دوران تصدی خود به عنوان وزیر امور خارجه هیچ تاثیری بر سیاست خارجی اسرائیل نداشت، مگر توییت هایی در توییتر. سیاست خارجی توسط نتانیاهو و وزیر ران درمر مدیریت می شد و اکنون نتانیاهو امنیت را نیز مدیریت خواهد کرد، احتمالاً با لحن تند با ایالات متحده.
در این زمینه، یادآوری نامه مشترک وزیر دفاع لوید آستین و آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه، که از اسرائیل خواسته اند تعداد کامیون های کمک رسانی به غزه را هر روز به صدها نفر افزایش دهد، مهم است.
https://www.ynet.co.il/news/article/ryalscub1g#autoplay
30 روز تعیین شده در این نامه به عنوان مهلت درخواست به زودی به پایان می رسد. سپس، این امکان وجود دارد که ایالات متحده، همانطور که در قانون کمک ها الزامی است، شروع به تاخیر در ارسال تسلیحات و سایر تجهیزات نظامی کند.
دوره بدون جارد کوشنر
ارزیابی اینکه سیاست ترامپ چگونه خواهد بود دشوار است، زیرا این مرد دمدمی مزاج، غیرقابل پیش بینی و بسیار احساساتی است. اما با قضاوت بر اساس رفتار و اظهارات او، می توان انتظار داشت که سیاست داخلی او بر کودتای رژیمی متمرکز شود که به رئیس جمهور و مردمش اجازه می دهد تا تمام مقامات و نهادهای دولتی را کنترل کنند، به گونه ای که به طور موثر کنترل ها و موازنه های آغاز شده توسط دولت را خنثی کند. پدران قانون اساسی ایالات متحده برای تضمین تفکیک قوا و استقلال قوه قضاییه و مقننه.
در واقع، ترامپ اعلام کرد که سعی خواهد کرد تغییر رژیمی را در ایالات متحده انجام دهد که تقریباً مشابه آنچه نتانیاهو در تلاش است در اسرائیل انجام دهد، و حتی در آنجا نیز در زمان های اخیر، دو ملت بدون جنگ پیش نمی روند در ایالات متحده شکل گرفته اند: اولین، از کسانی که از سیستم فعلی ناامید شده اند که می خواهند آن را تغییر دهند و از ترامپ حمایت کنند. دیگری - از کسانی که می خواهند وضعیت موجود را حفظ کنند و آن را از درون اصلاح کنند.
مبارزه بین آنها دشوار خواهد بود و ایالات متحده به ناچار خود محور خواهد بود، که انگیزه اصلی در سیاست خارجی ترامپ - انزواگرایی - را افزایش می دهد کشورهای دیگر و حداقل بر اساس اظهارات او معتقد است که آمریکا باید روی امور داخلی خود تمرکز کند و پول خود را برای کمک به دیگران هدر ندهد، ترامپ قبلاً گفته است که می خواهد به سرعت به جنگ در خاورمیانه پایان دهد می توان فرض کرد که او بدون پشیمانی و پشیمانی تلاش خواهد کرد تا به کمک های خود به اسرائیل ادامه دهد، اما در مقادیر بسیار کمتر.
در اولین دوره ریاست جمهوری او، دخترش ایوانکا و به ویژه داماد یهودیش جرد کوشنر در کنار او ایستادند که تأثیر زیادی بر او گذاشت. همه چیزهایی که اسرائیل در دوره اول ریاست جمهوری خود به عنوان دستاوردهای خود فهرست کرد (توافق ابراهیم، افتتاح سفارت در اورشلیم و به رسمیت شناختن بلندی های جولان) در درجه اول کار کوشنر بود. از سوی دیگر، ناکامیهای بزرگ، از جمله خروج از توافق هستهای که به غوغای ایران برای غنیسازی اورانیوم سرعت بخشید، نتیجه نفوذ مستقیم نتانیاهو بر ترامپ بود.
با این حال، از زمان یورش به کاپیتول در 6 ژانویه 2021، کوشنرها دخالت خود در سیاست ترامپ را متوقف کردند. آنها به عمارتی که در میامی خریده بودند بازنشسته شدند، و در طول مبارزات انتخاباتی گذشته، ایوانکا به طور مداوم حتی از گفتن یک کلمه خوب در مورد پدرش خودداری می کرد. اگرچه این زوج امشب در کنار ترامپ روی صحنه رفتند، اما هر دو به صراحت می گویند که این بار قصد ندارند در دولت دخالت کنند - و این خبر بدی برای اسرائیل است. کوشنر در خاورمیانه نقش دارد و به خوبی شناخته شده است و ممکن است به نفع پایان دادن به جنگ و ترویج عادی سازی با کشورهای عربی عمل کند. ابتکارات او به شدت از دست خواهد رفت.
ایران و عربستان سعودی چه خواهند کرد؟
در عرصه سیاسی، به ویژه در سازمان ملل، اسرائیل می تواند انتظار حمایت و حمایت هایی را داشته باشد که از سوی دولت بایدن دریافت نکرده است، جالب تر از همه، تأثیر انتخابات بر ایرانی ها و به ویژه از ترامپ خواهد بود تحریم هایی که ممکن است بر آنها تحمیل کند، آنها نیز از ماهیت دمدمی مزاج او می ترسند و تخمین می زنند که ممکن است در شرایطی بمب افکن های خود را به خاک ایران بفرستد، بنابراین از نظر تهران، انتخاب او به امید آنها پایان داد بهبود روابط با آمریکا و ارتقای اقتصاد ایران آنگونه که رئیس جمهور جدید مسعود پازخیان می خواهد. مشاور ترامپ در امور خاورمیانه اخیراً گفته است که برای دستیابی به "توافق هسته ای جدید" تلاش خواهد کرد، اما واضح است که حتی او نیز نمی تواند توضیح دهد که دقیقاً در مورد چیست.
در کوتاهمدت، احتمالاً ضربه متقابل ایران در اسرائیل قابل انتظار است، زیرا علی خامنهای رهبر معظم انقلاب نمیخواستند آن را در آستانه انتخابات انجام دهند و در نتیجه به ترامپ برای انتخاب شدن کمک کنند. حالا که نتایج مشخص شده، ایرانی ها در مسیر خود تجدید نظر خواهند کرد. این احتمال وجود دارد که آنها بسیار محتاط تر عمل کنند، اما در مواجهه با رئیس جمهور جدید که از نظر آنها آنها را تهدید می کند، ممکن است بخواهند توسعه سلاح های هسته ای را سرعت بخشند تا بتوانند مانند کره شمالی در مقابل ایالات متحده بایستند. در مقابل آن می ایستد که از مصونیت و جایگاه ویژه برخوردار است و آمریکایی ها را نیز منصرف می کند.
رهبران کشورهای سنی خلیج فارس و به ویژه محمد بن سلمان ولیعهد عربستان با شنیدن خبر پیروزی ترامپ نفس راحتی کشیدند، اما از جدایی طلبی او و به ویژه تمایل او برای اجتناب از مداخله تا حد ممکن آگاهند. در درگیری های نظامی در خاورمیانه به بیان ساده: او از آنها در برابر ایران محافظت نخواهد کرد و این را قبلاً پس از آسیب رساندن به تولید نفت عربستان در سال 2019 ثابت کرده است. ترامپ سپس از حمله تلافی جویانه بازدارنده به ایران اجتناب کرد و حتی برای باتری های دفاع هوایی که به عربستان فرستاده بود، پول طلب کرد. به نظر می رسد در دوران تصدی وی، کشورهای سنی خلیج فارس تلاش خواهند کرد که ایران را ناراحت نکنند و بنابراین برای کمک به اسرائیل، مثلاً در ایجاد یک دولت جایگزین حماس در غزه، عجله نخواهند کرد، مگر اینکه از حمایت بسیار عملی ترامپ اطمینان حاصل کنند.
در مورد اسرائیل، انتظار میرود ترامپ و نتانیاهو - حداقل در ابتدا - روابط تیرهای را که در پایان ریاست جمهوری قبلی در سال 2021 بین آنها ایجاد شد، پشت سر بگذارند. نتانیاهو سعی خواهد کرد او را راضی کند و با او مقابله نکند. نخست وزیر از نیم سالی که ترامپ به تشکیل دولت و یادگیری این شغل اختصاص خواهد داد برای بهبود روابط با ایالات متحده و جلب اعتماد مردم رئیس جمهور جدید استفاده خواهد کرد.
اما اگر بایدن نتواند تا 20 ژانویه به اسرائیل کمک کند تا جنگ را خاتمه دهد، اسرائیل باید در مورد ربوده شدگان بیشتر به خودش تکیه کند، ترتیبی که به نبرد در غزه و لبنان و البته ایران پایان خواهد داد. تنها در حوالی ماه مه تا ژوئن 2025 می توان درک کرد که سیاست دولت ترامپ در قبال جنگ به طور خاص و خاورمیانه به طور کلی چیست.