✌ رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست و هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد؛ دلیل؟ تجربه! / ما در دهه ۹۰ حدود دو سال با آمریکا و چندکشور مذاکره کردیم، معاهدهای تشکیل شد، اما آمریکاییها به همان معاهده عمل نکردند و هم شخصی که سر کار است آن را پاره کرد و عمل نکرد
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش:
✏️اولاً مذاکره با آمریکا هیچ تاثیری در رفع مشکلات کشور ندارد. این را باید ما درست بفهمیم؛ اینجور به ما وانمود نکنند که اگر نشستیم پشت میز مذاکره با آن دولت، فلان مشکل یا فلان مشکل حل میشود. نخیر؛ از مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی حل نمیشود.
دلیل؟ تجربه!
✏️ما در دهه ۹۰ نشستیم با آمریکا مذاکره کردیم حدود دو سال یک معاهدهای هم تشکیل شد. البته آمریکا تنها نبود، چند تا کشور دیگر هم بودند، لکن محور آمریکا بود، عمدتاً آمریکا بود. دولت ما نشست مذاکره کرد -دولت آن روز – رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفتگو کردند، خندیدند، دست دادند، رفاقت کردند، همه کار کردند، یک معاهدهای تشکیل شد. در این معاهده طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد، خیلی امتیاز داد به طرف مقابل. اما همان معاهده را آمریکاییها عمل نکردند. همین شخصی که الان سر کار است، معاهده را پاره کرد. گفت پاره میکند و کرد؛ عمل نکردند. قبل از این که او بیاید هم همانهایی که این معاهده با آنها انجام گرفته بود، به معاهده عمل نکردند. معاهده برای این بود که تحریمهای آمریکا برداشته بشود، برداشته نشد تحریمهای آمریکا؛ تحریمهای آمریکا برداشته نشد! در مورد سازمان ملل هم یک استخوانی لای زخم گذاشتند که مثل تهدیدی همیشه بالا سر ایران وجود داشته باشد. این معاهده محصول مذاکرهای بود که دو سال - بیشتر یا کمتر - طول کشید.
✏️خب این تجربه است دیگر؛ از این تجربه استفاده کنیم. امتیاز دادیم، مذاکره کردیم، امتیاز دادیم، کوتاه آمدیم، اما نتیجهای که مقصودمان بود به دست نیاوردیم. همین معاهده را هم با همه این نقصهایی که داشت طرف مقابل خراب کرد، نقض کرد، پاره کرد.
✏️با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد، مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست. ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.khamenei.ir
🔴ای کاش هرگز به دنیا نیامده بودم!
🔹اردشیر زاهدی میگفت من یک جمله شاه را هرگز از یاد نمیبرم. هنگامی که آمریکاییها به بهانههای مختلف میکوشیدند تا از ورود وی به آمریکا جلوگیری کنند اظهار داشت: ای کاش هرگز به دنیا نیامده بودم!
📚مصاحبهای از حبیب لاجوردی از پروژه تاریخ شفاهی هاروارد
🏠 مدرسه انقلاب👇👇
🆔 @darseenghelab
رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست و هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد؛ دلیل؟ تجربه! / ما در دهه ۹۰ حدود دو سال با آمریکا و چندکشور مذاکره کردیم، معاهدهای تشکیل شد، اما آمریکاییها به همان معاهده عمل نکردند و هم شخصی که سر کار است آن را پاره کرد و عمل نکرد
رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش:
اولاً مذاکره با آمریکا هیچ تاثیری در رفع مشکلات کشور ندارد. این را باید ما درست بفهمیم؛ اینجور به ما وانمود نکنند که اگر نشستیم پشت میز مذاکره با آن دولت، فلان مشکل یا فلان مشکل حل میشود. نخیر؛ از مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی حل نمیشود.
دلیل؟ تجربه!
ما در دهه ۹۰ نشستیم با آمریکا مذاکره کردیم حدود دو سال یک معاهدهای هم تشکیل شد. البته آمریکا تنها نبود، چند تا کشور دیگر هم بودند، لکن محور آمریکا بود، عمدتاً آمریکا بود. دولت ما نشست مذاکره کرد -دولت آن روز – رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفتگو کردند، خندیدند، دست دادند، رفاقت کردند، همه کار کردند، یک معاهدهای تشکیل شد. در این معاهده طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد، خیلی امتیاز داد به طرف مقابل. اما همان معاهده را آمریکاییها عمل نکردند. همین شخصی که الان سر کار است، معاهده را پاره کرد. گفت پاره میکند و کرد؛ عمل نکردند. قبل از این که او بیاید هم همانهایی که این معاهده با آنها انجام گرفته بود، به معاهده عمل نکردند. معاهده برای این بود که تحریمهای آمریکا برداشته بشود، برداشته نشد تحریمهای آمریکا؛ تحریمهای آمریکا برداشته نشد! در مورد سازمان ملل هم یک استخوانی لای زخم گذاشتند که مثل تهدیدی همیشه بالا سر ایران وجود داشته باشد. این معاهده محصول مذاکرهای بود که دو سال - بیشتر یا کمتر - طول کشید.
خب این تجربه است دیگر؛ از این تجربه استفاده کنیم. امتیاز دادیم، مذاکره کردیم، امتیاز دادیم، کوتاه آمدیم، اما نتیجهای که مقصودمان بود به دست نیاوردیم. همین معاهده را هم با همه این نقصهایی که داشت طرف مقابل خراب کرد، نقض کرد، پاره کرد.
با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد، مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست. ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
https://eitaa.com/Politicalhistory
🔻سربلندی دوباره جریان انقلابی در آزمون ولایتمداری/ پروژه «وفاق» چگونه موجب هزینه از رهبری شد؟
🔹️بعد از استارت خوردن پروژه وفاق و هماهنگی بیسابقه سه قوه پس از شهادت آیتالله رئیسی، نزدیک به شش ماه است که کوچکترین نقدی در فضای رسانه با برچسبهای خائنانه پیادهنظام پروژه وفاق در قوای سهگانه همراه میشود؛ از «تندرو» و «سوپرانقلابی» گرفته تا «متحجر»!
🔹️در این شش ماه، کوچکترین واکنش در برابر نسبتهای دروغ دولت و مجلس به رهبر انقلاب، با شدیدترین تهمتها روبرو میشد. کسی حق نداشت بابت دروغ تأیید تمام وزرا از سوی رهبری واکنشی نشان دهد چون پروژه وفاق خش میافتاد، کسی حق نداشت عزل ظریف را پیگیری کند چون سران قوا دلشان خواسته بود قانون اجرا نشود، هیچ امام جمعه و نماینده مجلسی حق مطالبه قانون حجاب و عفاف را نداشت چون آقایان به فکر انتخابات زودهنگام بعدی بودند.
🔹️جریان انقلابی در این ایام تنها یک گناه داشت و آن این بود که نخواست در برابر سیرک وفاق سکوت کند. در برابر فسادهای بیسابقه در بنیاد مستضعفان و کرسنت و ایران خودرو و... فریاد زد و البته از اصولگرا و اصلاحطلب فحش خورد. روحانیت انقلابی در تریبونهای نماز جمعه دعوت به سکوت شد تا آقایان با وفاق ملی کشور را به دامان آمریکا ببرند.
🔹️این وضعیت به حدی غیرطبیعی پیش رفته است که مطالبه اجرای دستور رهبر انقلاب درباره وعده صادق ۳ آن هم با گذشت بیش از ۱۰۰ روز از تجاوز نظامی رژیم صهیونسیتی به کشور، ضدیت با ولایت فقیه و تضعیف نیروهای نظامی تفسیر میشود!
🔹️اما جریان انقلابی ایستاد و نهراسید. چون به جای بولتنها و لابیهای سیاسی چشم به بیانات رهبری دوخته بود، چون فکر میکرد و تحلیل داشت، چون معتقد بود خواص باید هزینه رهبری شوند نه آن که سکوت قبرستانی شش ماهه سیاسیون، رهبری را وادار به ورود و هزینه از خود کند.
🔹️یقیناً از حالا به بعد و پس از سخنان شفاف رهبر انقلاب در نفی مذاکره با آمریکا، سران قوا و خواص سیاسی اصولگرا بلندگو به دست گرفته و خود را جانفدای تحقق منویات رهبر انقلاب معرفی خواهند کرد؛ همانها که تا پیش از این سعید جلیلی، حسین شریعتمداری، حمید رسایی، مهدی کوچکزاده، امیرحسین ثابتی و... را ضد ولایت فقیه میدانستند.
✅️ @Rajanews_com
دو ملت در یک ملت
یاسر عرفات - سیمای جمهوری اسلامی ایران
یاسر عرفات را همه با پیمان اوسلو و امید واهیاش به صلح با اسرائیل میشناسند اما نباید فراموش کرد که جنبش فتح همانطور که عرفات در جای دیگری از این جلسه میگوید، اولین گروهی بود که در سالهای پس از شکست سنگین اعراب از اسرائیل در ۱۹۶۷ مبارزره مسلحانه با رژیم را آغاز کرد؛ مبارزهای که حالا بیش از تمام سالهای گذشته رنگ و بوی فلسطینی داشت.
یاسر عرفات با چنین عقبهای و در شرایطی که امید بزرگی به پیروزی مبارزات مسلحانه دارد، همان اوایل انقلاب به ایران میآید و در سیمای جمهوری اسلامی ایران حاضر میشود و به سوالات خبرنگاران پاسخ میدهد. صحنهای که یاسر عرفات در این جلسه خلق میکند بینظیر است. قطعهای که میبینید در پاسخ به سوال یکی از حضار است که از ماجرای کمپ دیوید و موضع کشورهای عرب در خصوص آن میپرسد. عرفات میگوید از من درباره مسائل کوچک و بیاهمیت نپرسید؛ از من درباره انقلاب ایران بپرسید! در جاهای مختلف او میگوید که اصلاً ملت ایران و فلسطین دو ملت نیستند. ما یکی هستیم. ایرانیها در کنار ما جنگیدهاند و به شهادت رسیدهاند. عرفات چیزی در انقلاب میدید که شاید بعدها خود کمتر به آن اعتنا کرد؛ استقامتی که امروز در منطقه در مواجهه با اسرائیل میبینیم بدون توجه به انقلاب اسلامی ابداً قابل هضم نیست.
فیلم کامل این جلسه را که در اوایل انقلاب در تلویزیون ایران ضبط شده است، میتوانید در سایت سیمافکر ببینید. (لینک در بیو)
💡هر فیلم آغاز یک گفتگوست...
@simafekr_com
اسلام ستیزِ مسلمان!
"آرنو فان دورن" سیاستمدار اسلام ستیز مشهور هلندی، که اسلام آوردنش مثل بمب در رسانهها صدا کرد.
او فیلم "توهین آمیز به پیامبر (ص)" را سفارش داد که در آن توهینهای زیادی به دین اسلام شده بود.
وی بیش از ده سال پیش با مطالعاتی که در مورد اسلام کرده بود، سرانجام تصمیم خود را گرفت و با ارسال پیامی در توئیتر خود، عبارت شهادتین را به زبان عربی گفت و همگان را در بهت فرو برد.
#تازه_مسلمان #اسلام
🌱 اندیشه رضوان؛ برای اندیشه، برای تو...
@andishehrezvan_official
🇮🇷🇵🇸
#یادداشت_تحلیلی
🔰مذاکره با آمریکا ممنوع نیست؛ مضر است
🍃🌹🍃
⁉️چرا #مذاکره با #آمریکا نه تنها بیفایده، بلکه مضر است:
۱. #ترامپ صراحتا در کنار #نتانیاهو به خبرنگارها گفت: "#ایران_قوی است و راهی جز تضعیف آن از مسیر مذاکره تحت فشار وجود ندارد". سراب مذاکره نباید باعث غفلت از این قوت ها برای پیشرفت و حل مشکلات شود.
۲. آمریکا مخصوصا ترامپ بدعهد است. برای غربگراها اگر قاتل شهید سلیمانی بودن ملاک نیست، ترامپ قاتل برجام که هست! مذاکره با این فرد خلاف عقل است.
۳. تجربه موفق شهید رئیسی در بسیاری از مصادیق نشان داد که معیشت و پیشرفت به مدیریت و توان داخلی وابسته است نه مذاکره و FATF. این را همه فعالان سیاسی و اقتصادی منصف و کار بلد می دانند و گفته اند.
۴. راهبرد آمریکا، سخت کردن روابط ایران با سایر کشورها با هدف موثر کردن تحریمها و نیازمند کردن ایران به غرب است. این برای ایران یعنی راه عبور از فشار ها، استفاده از ظرفیت تعامل با همه جهان است و بی توجهی به ارتباط با شرق و همسایگان عملا حرکت در مسیر راهبرد ترامپ و کمک به او در تحمیل مذاکره ی غیر شرافتمندانه و مضر است.
۵. با توجه تجربه؛ بدعهدی آمریکا در آینده هم قطعی است. بی توجهی به ظرفیت متحدان شرقی ایران به خاطر چرخش های متعدد و بی ثمر به سمت آمریکای بدعهد، باعث تضعیف فرصت تعامل با شرق و ایجاد بی اعتمادی برای متحدان سیاسی و اقتصادی ایران خواهد شد و جهان روی تدبیر و قدرت تشخیص دولت ایران علامت سوال خواهد گذاشت و در ارتباطات خود با چنین دولتی تامل خواهد کرد.
۶. رفتار ترامپ نشان داد گزاره «با آمریکا عادی رفتار کنید و تعامل کنید، او هم با شما عادی رفتار میکند» یک گزاره غلط است. رفتار آمریکا نسبت به متحد همیشگی خود کانادا با افزایش تعرفه و درخواست الحاق پاناما، تصرف جزیره گریلند و تغییر نام خلیج مکزیک نشان داد منطق آمریکا زور است و اتفاقا اگر با قدرت مقابل زورگویی او بایستید از خواستههایش کوتاه می آید.
۷. گرانی ارز و طلا طی چند ماه اخیر بیش از سه سال گذشته بوده و نتیجه مستقیم گره زدن مجدد مسائل کشور با مذاکره است.
✍ مسلم معین
@vaghebinbashim
حداقل یادداشت ترامپ را یکبار بخوانید
#سرمقاله #روزنامه_جوان
✍ محمدجواد اخوان
چنین به نظر میرسد که افرادی در تهران شاید دچار آلزایمر شده باشند و ترامپ و واقعیتهای ساختار سیاسی امریکا را کلاً از یاد بردهاند و چنان رفتار میکنند که گویی تازه با دونالد ترامپ و ایدههای او مواجه شدهاند. یادداشت اجرایی ترامپ هرچند ظاهراً فرمان و دستوری دارای ضمانت اجرا نیست، اما روشن میکند ترامپ دنبال چیست و در واقع انتظارات او از مسیر مواجهه با ایران را مشخص میکند:
۱- هرچند عموم افراد از ترامپ شنیدهاند که «ایران نباید سلاح هستهای داشته باشد»، اما مطالعه یادداشت اجرایی نشان میدهد او به همین قانع نیست و توقعات زیادی دارد. از جمله «دست نیافتن به موشک بالستیک قارهپیما» که در واقع اشارهای به تعطیل برنامه فضایی ایران است. در ادامه به ضرورت «خنثی شدن» آنچه «شبکه تروریستی ایران» نامیده شده، اشاره شده که میدانیم مقصود امریکاییها از اینگونه عبارات، «محور مقاومت» است. عجیبتر این است که در ادامه پا را فراتر نهاده و چنین نوشته است: «باید با توسعه موشکی و همچنین سایر تسلیحات و توانمندیهای نامتعارف و متعارف مقابله کرد.» بهبیاندیگر توقف توسعه قدرت دفاعی و بازدارندگی کشور هدف اعلامی ترامپ است.
۲- در ادامه این یادداشت وظایفی برای وزیر خزانهداری به جهت اعمال فشار اقتصادی حداکثری بر دولت ایران، شامل تحریم و اعمال مکانیسمهای اجرایی علیه دورزنندگان تحریم و نیز صدور هشدارباشی برای بخشهای تجاری مرتبط شامل کشتیرانی، بیمه و بندرگاهی با مضمون خطرات نقض تحریمها علیه ایران و دوستانش مشخص شده است. وزیر خارجه نیز موظف شده معافیتهای تحریمی موجود را اصلاح کرده یا بازگرداند و با همکاری وزیر خزانهداری صادرات نفتی ایران را به صفر رساند و نماینده دائم امریکا در سازمان ملل متحد نیز موظف به همکاری با اروپاییها برای فعال کردن مکانیسم ماشه شده است.
۳- ترامپ دادستانی کل امریکا را موظف به برخورد با شبکههای مالی و لجستیکی، عوامل یا سازمانهای صوری مستقر در امریکا موردحمایت ایران و دوستانش و نیز پیگرد رهبران و اعضای «گروههای بهاصطلاح تروریستی» تحت حمایت ایران کرده است. در ادامه ادعا شده که ترامپ «حمایت دائمی آنها از «تروریسم» بهویژه علیه منافع امریکا را تاب نخواهد آورد» و نیز مدعی شده که «وعده سال ۲۰۲۰ ترامپ را برای مقابله با نفوذ خطرناک ایران در سراسر جهان محقق میکند.»
در واقع این یادداشت چیزی نیست جز دستورالعملی برای تضعیف مؤلفههای اقتدار ملی ایران، قدرت دفاعی، علمی، اقتصادی و نفوذ منطقهای جمهوری اسلامی ایران و همه داشتههای بزرگی که برای ملت ایران بازدارندگی ایجاد کرده و به قول ترامپ، امریکا را مجبور کرده که ایران را از «۱۹۷۹ [۱۳۵۷]تاکنون تحمل کند.» البته تیم ترامپ که پیشنویس این یادداشت را برای او نوشتهاند، احتمالاً از خود نپرسیدهاند که چرا کارتر، ریگان، بوش پدر، کلینتون، بوش پسر، اوباما، بایدن و نیز همین ترامپ در دوره پیشین که همین وعدهها را دادند، در انجام آنها همچنان ناکام ماندند و مجبور شدند این ۴۶ سال این ملت مستقل را تحمل کنند؟ روشن است که این تهدیدهای ترامپ، در عمل چیزی را عوض نخواهد کرد، اما ترامپ نیز به سنت اسلافش آنها را تکرار کرد. شاید به این دلیل که امیدوار است کسانی در تهران باشند که در اثر کهولت سن یا چیز دیگری دچار فراموشی شده باشند و از یاد برده باشند که این تهدیدها را قبلیها هم کردهاند.
در واقع این یادداشت اجرایی خاصیتی ندارد، جز «فشار روانی» و آن فشار حداکثری (maximum pressure) که ترامپ یکبار آن را امتحان کرد و دوباره همان حربه کُند را به میدان آورده، چیزی جز برساختهای ادراکی برای تأثیرگذاری بر محاسبات ایرانیان (چه نخبگان و چه عامه مردم) نیست. هدف آن است که ایران با حالت ضعف و تهی از قدرت به پای میز مذاکره بنشیند و امتیاز دهد. برای ترامپی که یکبار برجام را پاره کرد و مؤاخذه نشد، حتی همینکه زیاندیده (یعنی ایران) را به پای مذاکره بکشاند یک دستاورد است. یعنی آنکه جای ظالم و مظلوم عوضشده و مظلوم بازهم برای جلب رضایت ظالم امتیاز دهد.
مذاکره زیر چماق روانی ترامپ (که البته واقعاً تهی است، اما افراد سادهاندیش از آن میترسند) نهتنها آوردهای ندارد، بلکه وجود چنین سادهاندیشانی احتمالاً سبب میشود هم مؤلفههای قدرت ملی ایران تضعیف شود و هم در مقابل عائدهای نداشته باشیم. به اینان باید گفت حتی اگر ماهیت امریکا و ترامپ را که دیدهاید و تجربه کردهاید نیز فراموش کردهاید، یکبار همین یادداشت اجراییاش را بخوانید. افسوس که «مَا اَکْثَرَ الْعِبَرَ وَ اَقَلَّ الِاعْتِبَارَ».
@mjakhavan
🔰 مذاکره با آمریکا حماقت یا خیانت؟!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔻۱- کسانی که این روزها، ساز بدصدای مذاکره با آمریکا را کوک کردهاند و برای آن صفحه سیاه میکنند و گریبان میدرند، یا «احمق» هستند و یا «خائن» و در هر دو حالت، شایستگی حضور در مسئولیتهای کلیدی نظام را ندارند! آمریکا انکار نمیکند که براندازی جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک هدف راهبردی دنبال میکند و تاکید دارد که این هدف استراتژیک با تغییر دولتها در این کشور (جمهوریخواه و دموکرات) تغییر نمیکند. این واقعیت را فقط با مروری هرچند گذرا بر مواضع و عملکرد
چهل و چند ساله آمریکا در قبال ایران اسلامی به وضوح میتوان دید. تا آنجا که آمریکا، به قول حضرت امام(ره) و دیدگاه مشابهی از حضرت آقا، از هیچ اقدام خصمانهای علیه جمهوری اسلامی ایران دریغ نکرده است و اگر در مرحلهای از اقدام خصمانه خودداری کرده است، تنها به این علت بوده که توان انجام آن را نداشته است، نه آن که سر سازگاری داشته باشد.
🔻۲- بیانات دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار با «جمعی از فرماندهان نیروی هوائی و پدافند هوائی ارتش» آمیزهای از دلیل و تجربه بود، دلایلی که در درستی آن کمترین تردیدی راه نداشت و تجربهای از عهدشکنیهای پیوسته آمریکا که اندک زمینهای برای اعتماد باقی نمیگذاشت. «تجربه میگوید، مذاکره با آمریکا، هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست». حضرت آقا، پیش از این نیز بارها بر این نکته تاکید ورزیده و از چرائی آن خبر داده بودند، از جمله و به عنوان یکی از دهها نمونه، در ۵ دی ماه ۱۴۰۱، در جمع بسیجیان طی سخنانی ابتدا از کسانی که به قول ایشان «ادّعای فهم سیاسی هم میکنند» و «مدّعی سیاستورزی و سیاستدانی و اطّلاع از اوضاع جهان» نیز هستند ولی راهحل مشکلات را در مذاکره با آمریکا میدانند! گلایه میکنند و سپس در بیانی حکیمانه و مستدل میفرمایند:
«خب با آمریکا چه جوری مشکل حل میشود؟ این سؤال واقعی است، جدّی است. نمیخواهیم با هم دعوا کنیم، سؤال میکنیم: مشکل با آمریکا چه جوری حل میشود؟ با نشستن و مذاکره کردن و از آمریکا تعهّد گرفتن مشکل حل میشود؟ [اینکه] بنشینیم با آمریکا مذاکره کنیم، تعهّد بگیریم که شما باید فلان کارها را بکنید، فلان کارها را نکنید، مشکل حل میشود؟ در قضیّه بیانیّه الجزایر، سر قضیّه آزادی گروگانها در سال ۶۰، شما نشستید با آمریکا صحبت کردید. بنده آن وقت نماینده مجلس بودم -البتّه در مجلس نبودم، در جبهه بودم، اهواز بودم- همان وقت اینجا در تهران همین حضرات نشستند به واسطه الجزایر و بدون رودررویی با آمریکاییها صحبت کردند -البتّه مصوّبه مجلس بود، کار غیرقانونیای نبود- قرارداد گذاشتند، تعهّدهای متعدّدی گرفتند که ثروتهای ما را آزاد کنید، تحریمهای ما را بردارید، در امور داخلی کشور ما دخالت نکنید، و ما هم از این طرف گروگانها را آزاد میکنیم. گروگانها را آزاد کردیم، آیا آمریکا به آن تعهّدات عمل کرد؟ آیا آمریکا تحریم را برداشت؟ آیا آمریکا ثروتهای مسدودشده ما را به ما پس داد؟ نه، آمریکا به تعهّد عمل نمیکند؛ خیلی خب، این هم مذاکره و نشستن با آمریکا. یا در برجام؛ گفتند که [اگر] شما فعّالیّت صنعتی هستهای را کم کنید -حالا جرأت نکردند بگویند تعطیلِ تعطیل- به این مقدار فروکاهی کنید، ما این کارها را انجام میدهیم؛ تحریمها را برمیداریم، این کار را میکنیم، آن کار را میکنیم، کردند این کارها را؟ نکردند دیگر. مذاکره مشکل ما را با آمریکا حل نمیکند».
🔻۳- هفته قبل به یادداشت «ریچارد نفیو»، معمار تحریمهای ایران در نشریه آمریکایی «فارن افرز» اشاره داشتیم که از کارآمدی تحریمها و برخورد نظامی علیه ایران ابراز ناامیدی کرده و نوشته بود: «مذاکره، تنها راه برای مقابله و مهار ایران است». عبرتانگیز نیست که آمریکا مذاکره را برای مهار ایران میخواهد و طرفداران مذاکره، به جای آن که دامن همت به کمر بزنند و دستی برای حل مشکلات از آستین بیرون آورند، حل مشکلات! را به مذاکره با آمریکا حواله میکنند؟!
🔻۴- اکنون از کسانی که به قول حضرت آقا « ادّعای فهم سیاسی هم میکنند» و «مدّعی سیاستورزی و سیاستدانی و اطّلاع از اوضاع جهان» نیز هستند، این سؤال در میان است که آیا از درک واقعیتی با این همه وضوح و بداهت ناتوان هستند و خسارت سنگینی که مذاکره با آمریکا در پی دارد را درک نمیکنند؟! اگر پاسخ منفی است که به علت درک و شعور اندک نمیتوانند و نباید در مسئولیتهای نظام حضور داشته باشند! و اگر پاسخ مثبت است و با وجود اطلاع از فاجعهبار بودن مذاکره با آمریکا، کماکان بر انجام آن اصرار میورزند، آیا اصرار آنها غیر از خیانت میتواند نام دیگری داشته باشد؟!
https://eitaa.com/joinchat/980942865C7d841faf97