🔷 شهید زین الدین: «هرگاه در شب جمعه شهدا را یاد کنید، آنها شما را نزد اباعبدالله (ع) یاد می کنند.»
🔸تلاش بسیاری کرد اما به علت کم سن و سال بودن او را در صف مدافعان حرم راه ندادند. علاقه زیادی به شهید «احمد مُشلَب» (شهید خوشتیپ و زیباروی لبنانی) داشت و به او توسل کرد.
🔸یک شب خواب شهید احمد را می بیند و از او می پرسد: شما شهید احمد مُشلَب هستی؟ احمد پاسخ می دهد: بله، گفت: از شما یک درخواست دارم و آن اینکه اسم من را نیز جز شهدا و در لیستی که حضرت زهراء (س) می نویسد و شما را گلچین می کند بنویسی.
🔸شهید احمد مُشلَب می گوید: اسمت چیست؟ اسمش را میگوید. شهید احمد مشلب گفت: این اسم برایم آشناست! من اسم تو را در لیستی که نزد حضرت زهرا (سلام الله علیها) بود دیده ام و تو به زودی به ما ملحق خواهی شد.»
🔸سرانجام این سرباز جبهه حق دو ماه پس از بشارت شهید احمد مُشلَب، در سال ۱۳۹۵ در جبهه خانطومان استان حلب سوریه به کاروان عاشورا پیوست و لقب کوچک ترین شهید حزب الله لبنان را با ۱۷ سال سن به خود اختصاص داد و مراسم تشییعش با شکوهی خاص و با حضور شخصیت های مهم لبنان و با سخنرانی دبیرکل حزب الله لبنان، سید حسن نصرالله برگزار و در گلزار شهدای منطقه جبشیت شهرستان نبطیه و در کنار شهید شیخ راغب حرب از رهبران بزرگ جبهه مقاومت لبنان به خاک سپرده شد.
♦️او کسی نبود جز شهید علی الهادی احمد حسین از لبنان، شادی روح این شهید بزرگوار و شهید احمد مُشلَب صلوات (تصویر سمت چپ مربوط به شهید علی الهادی احمد حسین و تصویر سمت راست مربوط به شهید احمد مُشلَب می باشد).
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 توانمندی های نظامی حزب الله که خواب را از چشم دشمن گرفته است
🔹 حزب الله لبنان از آغاز عملیات طوفان الاقصی (شنبه ۱۵ مهر/ ۷ اکتبر ۲۰۲۳) مفهوم وحدت میادین با غزه را مطرح و رژیم صهیونیستی را مجبور به تخلیه ۲۰۰ هزار شهرک نشین از مناطق شمالی فلسطین اشغالی کرد. همچنین مواضع، نفرات و خودروهای این رژیم را به طور مستقیم هدف قرار داده و توانسته است در عمق سرزمین های اشغالی عملیات هایی را در حمایت از مقاومت فلسطین انجام دهد.
✅ در این گزارش به بررسی توانمندی نظامی حزب الله که دشمن صهیونیستی را به وحشت انداخته است.
💢 موشک برکان از موشک های سنگین کوتاه برد با توان حمل کلاهک سنگین است. این موشک خسارت های زیاد و تخریبی با قطر ۱۵۰ متر به بار می آورد. می توان مواد منفجره ای با وزن های مختلف بین ۶۰ تا ۵۰۰ کیلوگرم را روی آن سوار کرد.
#منطقه
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔 @kh_enghelab
جنگ غزه فرسایشی شد
مداومت عملیاتی ارتش اسرائیل برای کسب پیروزی 10 روز است. چنانچه در 10 روز اول جنگ پیروز نشود، امکان پیروزی این ارتش در 10 روز دوم سخت است، به همین دلیل ارتش اسرائیل در 10 روز اول عملیات از طریق تک های برق آسا و یورش به دشمن در فرامرزهای خود تلاش میکند تا دشمن خود را غافلگیر و نابود کند، به عبارتی دیگر دکترین ارتش اسرائیل در 10 روز اول تهاجمی و پیش دستانه است اما در 10 روز دوم به لاک دفاعی رفته و دکترین دفاعی اتخاذ میکند و فقط به فکر دفاع از خود و جلوگیری از تهاجم دشمن است. توان دفاعی ارتش اسرائیل در 10 روز سوم تحلیل شده و به دنبال مذاکره و آتش بس خواهد رفت. در حال حاضر بیش از دوماه از جنگ میگذرد اما تا کنون ارتش اسرائیل نتوانسته است شمال غزه را بطور کامل اشغال نماید، به همین دلیل جنگ فرسایشی شده است. ارتش هایی که دارای دکترین برق آسا و تهاجمی هستند چنانچه وارد مرحله دفاع شوند توان اجرای عملیاتهای پیش دستانه و تهاجمی را ندارند و پس از یکماه جنگ وارد مرحله فرسایشی میشوند، ارتش اسرائیل هنوز از تونلهای غزه نگران است و خوف مسلح بودن زیر زمین و روی زمین غزه را دارد و مهمتر از همه از مقاومت مردم غزه خوف دارد، درواقع ارتش اسرائیل دو مانع اصلی برای اشغال غزه پیش رو دارد، یکی تونلهای حماس و نحوه عملیات حماس در جنگ شهری و دوم اراده و مقاومت مردم غزه، این دو عامل باعث شده تا ارتش اسرائیل نتواند غزه را بطور کامل اشغال نماید، بنابراین اسراییل دست از پا درازتر به دنبال مذاکره خواهد رفت، منتهی شکل مذاکره باید طوری باشد که دست برتر با اسرائیل باشد.
دکترین نظامی ارتش اسرائیل سینوسی است. ده روز اول عمودی و به سرعت و با شتاب بالا میرود و صعود میکند. ده روز دوم افقی یا تخت و به فکر دفاع است. ده روز سوم نزولی و به دنبال مذاکره خواهد بود.
فتحالله کلانتری
گسل فعال شد
۱.اختلاف ملت: شکل گیری دولت ملت جعلی بر سرزمین غصبی، از اساس بر پایه یک هویت چند تکه بنا شده بود. ملت یهود صهیونیست با این انگیزه متفاوت آمده بودند؛ رفاه و مقدسات یهود. حالا این هویت اجباری که در بستر تاریخ شکل نگرفته، یک دو قطبی عمیق در خود دارد، گرایشهای مذهبی صهیونیستی تندرو در کنار رویکردهای رفاه طلب سکولار. فشارها و پایین و بالاهای روزگار این گسل را دائم فعال میکند. اسراییل برای وحدت هویتی ناچار است به اعمال قدرت مطلقه لذا نتانیاهو دنبال آن بود و لذا جمعیت گسترده به اعتراض دائما کف خیابانهایش بود که بدانیم اختلاف عمیقی اینجا وجود دارد.
۲.اختلاف در دولت: فشارهای مقاومت معجزه گون غزه ولی بنیان پر تزلزل و متکثر اسراییل را بیشتر نشان داده. همان ابتدا المیادین گزارش داد نفتالی بنت نخست وزیر سابق رژیم گفت:« اسراییل به سمت نابودی میرود، احتمال وقوع جنگ داخلی بالا است» همان زمان یاییر لاپید رهبر مخالفان اسراییل هم گفت:«اسراییل در لبه پرتگاه قرار گرفته» . جالب است که در وضعیت جنگی که عملا باید وحدت بین مردم بیشتر شود در اسراییل موج گسترده ای از اعتراضات نسبت به سیاستهای دولتشان شکل گرفت.
ماجرا وقتی خطرناک تر میشود که متوجه باشیم حتی نزدیک ترین مدیران فعلی اسراییل هم در وضعیت بسیار پر تنش نسبت به یکدیگر قرار دارند. کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی چند شب پیش گفت :«محافظان نتانیاهو خواستار بازرسی وسایل رییس ستاد مشترک ارتش شدند» این اتفاق آنقدر عجیب بود که لیبرمن وزیر جنگ پیشین رژیم گفت:«نتانیاهو دچار جنون خودبزرگ بینی شده و نباید اجازه دهیم جنگ را رهبری کند. تفتیش رییس ستاد کل ارتش ، تحقیر همه سربازان است». نگاه کنید به تمرکز رسانه های اسراییلی بر اختلافات پنهان و پیدای گالانت و گانتز و نتانیاهو. اینها همگی نماد و نشانه اختلافات بسیار عمیقی است که کم کم ظهور و بروز پیدا میکند. علت شکست میدانی و تلفات بالای اسراییل از «گروه»حماس را در این نکات ببینید.
لاییر لاپید که ابتدای جنگ غزه میگفت «حمایت کامل خود را از دولت اعلام میکنیم» تا شکل کار حفظ شود و میگفت وقت نقد نیست. چند روز بعد علنا اعلام کرد«اسراییل مکان امنی نیست، یک کشور اخلاقی نیست، یک قدرت منطقه ای نیست و در جنگ پیروز نشده» و به این ترتیب شدت اختلاف خود را کاملا بروز داد. مساله به اینجا ختم نمیشود.
۳.اختلاف در متحدان غربی:متحدان غربی اسراییل نیز این شکنها و گسلها را در میانه این میدان به چشم آوردند. این نشان دهنده فشار افکار عمومی دنیا است.وزیر خارجه انگلیس گفت:«کشتار غیر نظامیان در غزه بالا است و اسراییل با این وضع امنیت نخواهد داشت. خشونت را تمام کنید»ماکرون گفت:«در اروپا در خصوص آتش بس در غزه اختلاف وجود دارد».همین چند روز قبل رادیو تلویزیون رژیم اسراییل گفت:«آمریکا برای پایان جنگ غزه مهلت مشخص کرده،تا اوایل سال میلادی» پایگاه عبری زبان والا «اختلاف بین آمریکا و اسراییل در ادامه جنگ»را بر ملا کرد.مسوولین رژیم صهیونیستی که ریشه تظاهرات ها در اسراییل را دموکرات های آمریکا میدانستند الان مجبورند علنا اعلام کنند چند هفته بیشتر نمیتوانند فشار بین المللی را تحمل کنند.
اختلاف از این هم گسترده تر است.بر اساس گزارش پولیتیکو« اختلاف در دولت بایدن بر سر تعامل با یمن،احساس یاس و ناامیدی را باعث شده»
دنیا هیچ وقت اینهمه برای اسراییل جهنم نبوده. شوخی نیست این سخن که شورای امنیت اسراییل علنا اعلام کرده که هشتاد کشور دنیا از جمله استرالیا برای اسراییلی ها امن نیستند. و اینکه نخست وزیر بلژیک درخواست آتش بس دائمی را علنی مطرح میکند(الجزیره)و نخست وزیر اسپانیا میگوید:«اگر اتحادیه اروپا کشور فلسطین را به رسمیت نشناسد مستقلا عمل میکنیم» این دو کشور اسراییل را رسما به حمایت از تروریسم متهم کردند، سخنانی که باعث شد الی کوهن وزیر خارجه اسراییل موضع جدی بگیرد
۴.اختلاف در همسویان منطقه ای: حالا دیگر تنشها بین اردوغان بی خاصیت و صهیونیستها هم بالا گرفته،آنها ترکیه را به ترور رهبران حماس تهدید میکنند و ترکیه نیز آنها را به حمله نظامی تهدید میکند.اظهار نظرهای ترکیه و عربستان و مصر و دیگران لفظ آمدن است اما باز همین هم نشان دهنده وجود فشار ها و گسلهای واقعی ناشی از مردم است که به این زودیها ترمیم نخواهد شد.
اینها است که باعث شده به قول وال استریت ژورنال بین بلینکن و نتانیاهو بر سر کاهش جدی مدت جنگ اختلافات اساسی شکل بگیرد. این است که مقامات ارشد سازمان زندانیان اسراییل استعفا میکنند و مردم جلوی خانه نتانیاهو او را هو میکنند،وسط جنگ.
آنها میفهمند که وقتی گانتز و آیزنکوت بر خلاف نتانیاهو میگویند اسرا هدف اصلی نیستند معنایش این است که یا تشتت عصبی حاکم شده یا پنهانکاری ناشی از ضعف و این همه، نشان دهنده گسل های عجیب و غریبی است که در حال فعال شدن است.
🖌 علی مهدیان
@rahbariefarhang
🌍 آینده منطقه و عبرت ما از گذشته
🔸 نقش جوان مومن انقلابی در تحولات جهانی پساطوفانالاقصی چیست؟
✍ محمدجواد اصغری
⚡️ سال ۱۳۸۹ برای ملتهای مسلمان کشورهای عربی، سال خاصی بود. شاید آن کارگر تونسی هیچوقت فکر نمیکرد که خودسوزیاش موجب زلزلهای در سطح کشورهای عربی خاورمیانه شود. «الشعب یرید إسقاط النظام» شعار واحد همه شده بود و پایههای حکومت دیکتاتورهای منطقه یکی پس از دیگری به لرزه افتاده بود.
📡 «تونس» و «مصر» پیشقراول اسلامخواهی سایر کشورها شدند. آیت الله خامنهای هم در همان دوران خطبهای عربی خطاب به این دو ملت ایراد کردند و از آن حرکت ضدطاغوتی به شدت حمایت کردند و از آن با عنوان «حادثه معجزه آسا» یاد کردند.
🚧 اما پس از چندی و با مدیریت هوشیارانه آمریکا و تیم اوباما و غفلتهای متعدد مسئولان جمهوری اسلامی از خط مشی اعلامی صریح رهبر انقلاب به ویژه در دو خطبه عربی¹، نتایج بیداری اسلامی به عکس خودش تبدیل شد.
🔥 لیبی درگیر جنگ داخلی شد؛ حکومت تونس، راه سکولاریسم را برگزید و در اوج آن، حکومت کوتاه محمد مرسی در مصر با کودتای نظامی سیسی از پا درآمد. و در نهایت در بدل حرکت اسلامخواهانه، داعش ساخته و تقویت شد.
🎤 در کوران این حوادث، چیزی که در ایران انجام میشد، همایشهای بیداری اسلامی بود و این بیعملی و روزمرگی و غفلتزدگی تا آنجا پیش رفت که همزمان با سقوط مرسی برخی از جامعهی به اصطلاح انقلابی ایران، خوشحالی کردند.
⁉️ خب کمی فکر کنیم که اگر امروز مرسی اخوانی رییسجمهور مصر میبود - که در مدت کوتاه حکومتش گذرگاه رفح را بازگشایی کرد - اوضاع غزه، به همین شدت کنونی، مظلومانه و در سکوت مجامع اسلامی بود؟
🔎 وقت آن نرسیده که عبرت بگیریم که بدنه انقلابی جامعه ایران به کجا رسید که از به سقوط کشاندن حکومت اسلامگرا توسط آمریکا و عربستان، خوشحال شدند؟
♻️ طبق تحلیل سایت «اکونومیست»، متأثر از طوفان الاقصی، دوباره منطقه آبستن یک بیداری اسلامی دیگر است. این بار ما کجای این بیداری اسلامی خواهیم ایستاد؟ به اسم شیعه علوی، خود را از جامعه مسلمانان جدا میکنیم یا با کمک همهجانبه به برادران سنیمان تلاش میکنیم که اخراج آمریکا از منطقه سرعت بیشتری به خود بگیرد؟
⚠️ انتخاب با ماست که مسلمان باشیم یا پیرو آمریکا!
📝 ¹ اولی در ۱۵ بهمن ۱۳۸۹ و دومی در ۱۴ بهمن ۱۳۹۰
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir
🔺️آب در تونل های غزه؛ این تهدید آیا واقعی است؟!
🔹در روزهای اخیر خبرهایی منتشر شده که صهیونیستها قصد دارند تونل های زیر زمینی غزه را با آب دریا غرق کنند؛ این خبر تا چه اندازه میتواند واقعی باشد؟ در این خصوص نکاتی وجود دارد که در ادامه توضیح خواهم داد.
🔹از آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون، صهیونیستها چند باری برای تونل های مقاومت نقشه هایی کشیده و آرزوهای خود را رسانه ای کرده اند، اما هر بار خبری از تصمیمی که گرفته بودند نشد و مقاومت همچنان به پشتیبانی از عملیاتهای خود از طریق تونل ها و شبکه های زیرزمینی ادامه میدهد.
🔹یک بار از انفجار آنها بوسیله بمبهای سنگر شکن حرف میزنند، بار دیگر انتشار گازهای سمی در آن را مطرح مینمایند و اخیرا نیز از به آب بستن آنها سخن به میان آورده اند. اما برای دسترسی به تونل های غزه قبل از هر خرابکاری، ابتدا به اطلاعات دقیق نیاز است که به نظر نمیرسد داشته باشند!
🔹اگر به تونلی هم دست یابند، معلوم نیست آن تونل واقعی است، جعلی است، تله است یا چیز دیگری! اخیرا نیز سربازان اسرائیلی پس از پیدا کردن برخی دهانه ها در زیر زمین وارد آن شدند که بلافاصله توسط مقاومت منفجر شد و نیروهای صهیونیست به هلاکت رسیدند.
🔹بنابراین هر دخمه ای تونل مقاومت نیست و ممکن است فیک یا تله باشد. اصلا فرض کنیم صهاینه یک تونل اصلی را هم پیدا کردند؛ اگر آن را پر از آب کنند آیا همه شبکه زیر زمینی غزه متاثر از آن غرق خواهد شد؟ آیا این احتمال وجود ندارد که تمهیدات لازم در زمان احداث این تونل ها دیده شده است؟
🔹نکته مهم تر اما خودِ آب رسانی به تونل ها است؛ مگر انتقال آب دریا با این حجم انبوه شوخی است؟ کسانی که در حوزه مهندسی و فنیِ خطوط انتقال سر رشته دارند میدانند چنین پروژه ای اولا ماه ها و شاید سالها زمان میبرد و ثانیا اجرای آن در شرایط جنگی به راحتی ممکن نیست.
🔹در بسیاری از کشورها که پروژه های انتقال آب از دریا را دنبال کرده اند، بعضا سالها طول کشیده است. در بخش هایی از شبکه زیرزمینی غزه خودرو تردد میکند؛ مگر آب انبار است که آن را با لوله ای یک اینچ پر کنند؟ باید به اندازه یک سیل فراگیر که یک شهر را زیر آب ببرد آب انتقال بدهند!
🔹انتقال آب آن هم با لوله های ۳۲ اینچ تا ۴۸ اینچ و بیشتر، که چنین کاری عملا از عهده اسرائیل در این شرایط خارج است. صهیونیستها اگر چنین توانمندی داشتند مشکل آب خوردنشان را از طریق دریا و تصفیه خانه ها برطرف میکردند.
🔹به فرض اینکه توانمندی هم داشته باشند و بتوانند با پمپ های غول پیکر آب را به تونل ها منتقل کنند، آیا مقاومت بیکار مینشیند تا آنها پروژه انتقال آب در غزه را اجرا کنند؟ آنجا محیط جنگی است و انجام چنین اقداماتی به راحتی امکان پذیر نیست. لذا این ادعا هم بیش از آنکه واقعی باشد، یک عملیات روانی جدید به نظر میرسد و مقاومت از آن آگاه است.
#عبدالرحیم_انصاری
✅ @Ansari_rahim
📳 تحلیلهای #عبدالرحیم_انصاری در ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/3846373644Cf97d21329
۲۰ سند از سفر نیکسون به ایران در آذرماه ۱۳۳۲
🔹سوم آذر ۱۳۳۲، اعلامیه کوتاه دربار از سفر نایب ریاست جمهوری آمریکا، ریچارد نیکسون و همسرش به ایران در بازه زمانی هجدهم تا بیست و یکم همین ماه خبر میدهد. همین روزها خبر برقراری مجدد روابط سیاسی ایران و انگلستان هم منتشر میشود. این روابط مهر ۱۳۳۱ در اعتراض به بیاعتنایی انگلستان به بحث ملی شدن صنعت نفت، از جانب ایران قطع شده بود. حالا کمتر از چهارماه پس از کودتا، مصدق در دادگاه نظامی دارد محاکمه میشود، شاه قرار است برای سفیر انگلستان فرش قرمز پهن کرده و میزبان معاون رئیسجمهور آمریکا باشد.
🔹دهم آذرماه، روزنامه اطلاعات با چاپ عکسی از فضلالله زاهدی و وزیر دفاع در کنار رئیس هیئت مستشاری آمریکا در ایران، از اعطای نشان همایون درجه دوم به او با موافقت شاه خبر میدهد. چهارشنبه یازده آذر سفیر کبیر آمریکا در ایران، کاردار جدید را به وزارت خارجه معرفی میکند. چهاردهم آذرماه، تیتر یک روزنامه اطلاعات این است: «از امروز روابط سیاسی ایران و انگلیس برقرار گردید» اینها همه یعنی بر باد رفتن رویای مصدق-کاشانی و همهی زحماتی که برای ملیشدن صنعت نفت کشیده شده بود.
🔹چهاردهم و پانزدهم آذر راهپیماییهای پراکندهای در دانشگاه تهران و اعتصاباتی در بازار صورت گرفت. ۱۶ آذرماه دانشجویان وقتی وارد دانشگاه شدند، نیروهای گارد را دیدند که اطراف و داخل دانشگاه مستقر شدهاند. ساعت ده صبح وقتی چند سرباز با مسلسل وارد کلاس نقشهبرداری میشوند، همه از ترس فرار میکنند. چند دقیقه بعد نیروهای گارد رسما به دانشکده فنی حمله میکنند. مصطفی چمران که خود، یکی از این دانشجویان است نُه سال بعد این لحظه را اینطور توصیف میکند: "رگبار گلوله باریدن گرفت و چون دانشجویان فرصت فرار نداشتند، به کلی غافلگیر شدند و در همان لحظه اول عده زیادی هدف گلوله قرار گرفتند." هماو میگوید بدن مجروحین در حدود دو ساعت در وسط دانشکده افتاده بود و خون جاری بود تا بالاخره جان سپردند.
🔹۱۸ آذر، نیکسون طبق برنامه به تهران آمد. شاید یکی از تلخترین قابهایی که از این سفر سه روزه در تاریخ ایران به یادگار ماند، حضورش در تالار دانشکده حقوق و اعطای دکترای افتخاری به او بود. چهار روز پس از به رگبار بستهشدن دانشجویان دانشگاه تهران، حالا دکتر سیاسی، رئیس دانشگاه، میزبان نیکسون شده بود. نیکسون لباس دکترای افتخاری دانشگاه را بر تن کرد، عکس یادگاریاش را گرفت و تهران را ترک کرد. اما از آن سال، ۱۶ آذر به یاد سه شهیدِ قربانیشده پیش پای آمریکاییها، "روز دانشجو" نامیده شد.
📄منبع:
موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی
🔴 اسرائیل به هیچ هدفی در حمله به غزه نرسیده است
👤 #محمد_ایمانی
🔹 در حالی که دو ماه از شروع جنگ میگذرد و اسرائیل نتوانسته به اهداف اعلامی در حمله به غزه دست پیدا کند، زمان برای این رژیم رو به پایان است.
🔸 وبسایت "دویچه وله" ضمن تحلیلی نوشت: جنگ غزه بعد از یک وقفه هفت روزه دوباره ادامه پیدا کرد. از دید اسرائیل و متحدانش، آتشبس دائمی فقط در صورت تسلیم حماس ممکن است. آنها پایان دادن به حکمرانی حماس در نوار غزه را هدف راهبردی و اصلی خود تعریف کردهاند.
✅ دور جدیدی از زورآزمایی که با حملات هوائی ارتش اسرائیل به جنوب غزه شروع شد، روشن میکند که هدف اسرائیل در نابودی حماس امکانپذیر خواهد بود یا نه. ارتش اسرائیل نتوانسته قدرت آتش حماس را از بین ببرد. پرتاب موشک به نقاط مرکزی و جنوبی اسرائیل از نوار غزه ادامه دارد. نیروهای نیابتی جمهوری اسلامی در لبنان، عراق و یمن نیز حملات خود را به اهداف اسرائیل و آمریکا ادامه میدهند.
🔹 تلافی کشته شدن سه تن از نیروهای سپاه قدس در سوریه و خطای محاسبه در افزایش حملات پهپادی و موشکی شیعیان نظامی بنیادگرا میتواند ابعاد جنگ را گسترش دهد.
🔸 نجات حماس نیازمند فعال شدن جبهههای دیگر و گسترش زیاد مداخله حزبالله لبنان در جنگ به پشتوانه حملات موشکی از عراق و یمن است. منتها جمهوری اسلامی نیز ملاحظات و نگرانیهای خودش در تشدید جنگ نیابتی را دارد و دستش برای عملیات باز نیست.
✅ البته ارتش اسرائیل نیز با چالشهای جدی مواجه است. روزنامه فایننشالتایمز به نقل از منابع مطلع در ارتش اسرائیل گزارش داد که جنگ غزه ممکن است یک سال یا بیشتر به درازا بکشد.
🔹 البته در شرایطی ممکن است دولت اسرائیل هدف نابودی حماس را کنار گذاشته و یا تعدیل کند. اما پیچیدگی ماجرا فقط مربوط به امکانپذیری نابودی حماس نیست، بلکه حتی در صورت تحقق این امر، نحوه اداره نوار غزه در آینده نامعلوم است.
💢 وضعیت پیچیده بوده و شرایط آینده تابعی از متغیرهای متعددی است و میتواند فرجامهای احتمالی متفاوتی پیدا کند. آنچه مشخص است، ادامه پیدا کردن جنگ تا پایان امسال و کشیده شدن آن به سال ۲۰۲۴ است. اما جنگ غزه نمیتواند به لحاظ زمانی نامحدود باشد و پنجره فرصت برای دولت اسرائیل رو به بسته شدن است.
#منطقه
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔 @kh_enghelab
⭕️ شمار شهدای جنگ غزه از ۱۷ هزار نفر گذشت
🔸سخنگوی وزارت بهداشت در غزه اعلام کرد از ابتدای تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه از هفتم اکتبر تاکنون ۱۷ هزار و ۱۷۷ نفر در این منطقه به شهادت رسیدهاند.
🆔@Qodsnewsagency