روحانی: اگر حوادث سال گذشته رخ نمیداد شاید خیلی احساس وظیفه نمیکردم که ثبتنام کنم/ نتیجه شرکت نکردن در انتخابات جز ناامیدی و دیکتاتوری نیست.
حسن روحانی، رئیس جمهور پیشین:
🔹ثبتنام من در مجلس خبرگان عمل به وظیفه است. در این دوره انتخابات، با خیلی از دوستان شور و مشورت کردم. واقعیت این بود که اگر من قبلا عضو خبرگان نبودم و تازه میخواستم عضو خبرگان شوم شرایط متفاوت بود. اگر حوادث سال گذشته رخ نمیداد و کشور امن و آرام و آسوده بود شاید خیلی احساس وظیفه نمیکردم که ثبتنام کنم. من با یکی از دوستان اصلاحطلب صحبت میکردم که موافق ثبتنام نبود و دلیل میآورد، گفتم همه اشکالاتی را که شما شمردید من صد درصد قبول دارم، اما راهحل شما چیست؟ اینکه همه ما عقب بکشیم و برویم کنار و بگوییم خودشان میدانند.
🔹این انقلاب که مال فلان گروه و فلان جبهه نیست. عدهای از آنها در انقلاب هم نبودند. در جنگ هم عده زیادی از آنها نبودند، در روزهای سخت کشور هم آنچنان حضور فعال نداشتند. آیا باید کشور را واگذار کنیم به یک عده و بگوییم آنها کشور را گرفتند و دیگر نمیشود کاری کرد؟ بحث ما فقط مربوط به انتخابات امسال نیست. به هرحال ما انتخاباتهای متعددی پیش رو داریم. دو سال دیگر که انتخابات ریاستجمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا است شبیه همین اشکالات آن موقع هم هست. ما اگر الان نیاییم و حضور پیدا نکنیم، دو سال دیگر هم نیاییم و حضور پیدا نکنیم و سالهای بعد هم حضور پیدا نکنیم؟ نتیجه آن چه خواهد بود جز ناامیدی و دیکتاتوری؟/ سایت حسن روحانی
پی نوشت: از علل مهم افت مشارکت در انتخابات، عملکرد ناامیدکننده جناب آقای روحانی بود که متاسفانه ایشان به روی مبارک نمی آورند.
🌴۴دیماه۱۴۰۲ سردار سپاه اسلام، #سیدرضی_موسوی، رایزن نظامی جمهوری اسلامی در دمشق، با حمله موشکی اسرائیل به شهادت رسید؛ خوشا به سعادتش🇮🇷
✍با عرض تبریک و تسلیت به محضر امام خامنهای، پنج نکته و ده پیشنهاد تقدیم میشود:
۱- رژیم جنایتپیشه اسرائیل با دولت جنایتکار نتانیاهو بشدت دچار کشمکش درونی پیرامون بحران فزاینده اقتصادی، عدم موفقیت نظامی با وجود نسلکشی در غزه، فرسودگی توان ارتش و بیهودگی تلفات فراوان جنگجویان خود شده، لذا برای بقاء خویش، با این جنایت قدرتنمایی میکند.
۲- اقوام بنیاسرائیل و یهودیان مهاجر به سرزمینهای اشغالی که هنوز به کشورهای اصلی خود برنگشتهاند، کاملا دچار مشکلات اقتصادی، بحران ناامیدی، احساس ناامنی و ترس از نفرت فزاینده علیه قوم شرور یهود در افکارعمومی جهانیان شدهاند؛ و نتانیاهو با این "عملیات موفقیتآمیز جنایی" علیه جمهوری اسلامی، میخواهد آنها را به "اقتدار و استحکام اسرائیل" امیدوار سازد.
۳- احتمال محاکمه سران سیاسی، نظامی و امنیتی اسرائیل به جرم "نسلکشی فلسطینیان" در یک دادگاه بینالمللی، وضعیت روحی-روانی نامتعادلی را بر آنها مسلط کرده و اقداماتشان را انفعالی و بدون محاسبات دوراندیشانه کرده است.
۴- در چنین شرایطی، همپیمانان آمریکایی_اروپایی رژیم اسرائیل نیز در ادامه همراهی با کشتار کودکان، زنان و شهروندان عادی غزه، بخاطر افزایش اعتراضات مردمی در جوامع خودشان، بشدت متزلزل و متشتت شدهاند. اسرائیل در پی تغییر صحنه جنگ است تا شکست از حماس را با ایجاد درگیریهای دیگر کتمان کند.
۵- مشکلات سیاسی_اجتماعی آمریکاییها در سال انتخابات ریاستجمهوری و بحرانهای اقتصادی_اجتماعی کشورهای اروپایی ناشی از جنگ اوکراین، آنها را از گسترش درگیریها در منطقه بنا به خواست رژیم نژادپرست، عملا ناتوان کرده؛ لذا اسرائیل میخواهد آنها را در یک عمل انجام شده و درگیری تحمیلی قرار دهد.
⁉️با این اوصاف، متعاقب شهادت سردار سپاه اسلام "سیدرضی موسوی"، چه باید کرد:
۱- رسانههای ما میتوانند، خودداری ایران از ورود مستقیم به جنگ غزه، حتی علیرغم شهادت این سردار بزرگ را به مثابه نماد حقانیت جمهوری اسلامی در مهار جنگافروزی اسرائیل اثبات کنند.
۲- باید مردم را متوجه کرد که تشکیل و بقای اسرائیل در جنگ و خونریزی و آتشافروزی بوده و خواهد بود و فشار افکارعمومی برای حذف صلحآمیز این رژیم اشغالگر و نژادپرست، انسانیترین راهحل مشکلات موجود است.
۳- اسرائیل در نسلکشی فلسطینیان به بنبست رسیده و میخواهد با گسترش جنگ در منطقه، آمریکا و اروپا را به درگیری با ملل منطقهای بکشاند؛ این سیاست شیطانی به زیان کل جهان است.
۴- اسرائیل را باید در برابر افکار عمومی و نهادهای بینالمللی پاسخگو کرد و سازمانهای ذیربط را به انجام وظایف ذاتی خود فراخواند؛ مطالبه عمومی برای تشکیل یک دادگاه بینالمللی بمنظور محاکمه سران رژیم نژادپرست اسرائیل، یک امر شدنی است.
۵- فراخوان سفرای دولتهای دخیل در جنگ غزه و حامیان اسرائیل و ابلاغ مسئولیت آنها در توقف فوری نسلکشی غزه برای جلوگیری از گسترش جنگ توسط اسرائیل، ضروری است.
۶- ارسال نامه سرگشاده به وزرای خارجه جهان با این هشدار که اگر در غزه، جنگ فورا متوقف نشود، جنگ افروزی اسرائیل توسعه پیدا میکند تا منطقه و کل جهان را به جنگ بکشاند.
۷- البته پاسخ ما برای انتقام خون شهیدانمان محفوظ است، اما اقدامات شورای امنیت و دادگاه بینالمللی لاهه و هر نهاد ذیربط دیگری، باید رسالت سازمانی خودش را انجام دهد.
۸- حتی اتحادیه عرب و سازمان کنفرانس اسلامی و دولتهای حاشیه خلیج فارس هم باید از طریق دولت سوریه به وظایف سازمانی خود در حفظ صلح و امنیت منطقه و تأمین مصالح اعراب و منافع مسلمانان عمل کنند.
۹- دولت سوریه باید در اعاده حقوق ملی و مطالبه استقلال و امنیت ملی خود فعال باشد.
۱۰- و همپیمانان جبهه مقاومت، تبعا مجازاتهای مورد نظر خودشان را علیه اسرائیل انجام خواهند داد.
✍ محمدعلی رامین
۵دیماه۱۴۰۲
صفحاتمجازی محمدعلی رامین👇
eitaa.com/maramin ایتا
splus.ir/mohammadali_ramin سروش
💢به اسم مردم به کام برخی جریانهای سیاسی
🔹در خلال مناظره میان «حسین شریعتمداری» و «محسن هاشمی» در برنامه گفتوگوی ویژه خبری از سوی محسن هاشمی مطرح شد که «در بررسی صلاحیتها وقتی کسی صلاحیتش احراز نمیشود، موضوع باید به مردم سپرده شود»، اما اصل بحث سر چیست؟
🔸در ایام نزدیک به انتخابات، برخی جریانهای سیاسی اظهاراتی را با هدف زیر سؤال بردن نظارت شورای نگهبان مطرح میکنند؛ در واقع در این دیدگاه شورای نگهبان یا از صلاحیت افراد اطلاع دارد و آنها را تأیید میکند، یا صلاحیت نامزدها برایش احراز نشده که در این صورت نباید آنها را از ورود به عرصه انتخابات منع کند. نتیجه آنکه نظارت شورای نگهبان در حد نظارت استطلاعی یا به عبارت دیگر «نظارت غیرفعال» کاهش مییابد. وجود یک نهاد نظارتی و کنترل ورود نامزدها به عرصه انتخابات در کشورهای گوناگون وجود دارد و این مسئله نادری نیست. «دادگاه قانون اساسی» در ترکیه، «محکمه النقد» در مصر، «شورای قانون اساسی» و «دیوان عالی عدالت» در فرانسه، «دادگاه قانون اساسی» در آلمان، «مجلس نمایندگان» و «سنا» در آمریکا، «مجلس عوام» در انگلستان، نهادهایی مشابه شورای نگهبان در جمهوری اسلامی هستند.
🔹برای نمونه، در فرانسه برای آنکه نامزدی فرد برای تصدی مقام نمایندگی مردم رسمیت بیابد، لازم است حدود ۵۰۰ نفر از نمایندگان او را تأیید کرده باشند. طبق قانون، این ۵۰۰ نفر باید لااقل از ۳۰ استان کشور باشند و از هر استان بیش از ۵۰ امضا نمیشود جمع کرد. بنابراین، فقط افرادی میتوانند به عنوان نامزد خود را مطرح کنند که صلاحیت خود را قبلاً در سطح کشوری به نمایش گذارده باشند. فرانسویها معتقدند، این تأیید صلاحیت از ظهور به قول آنان «پارشوتیستها»، یعنی افردی که به یکباره در میدان سیاست ظاهر شده و رأی مردم را با خود همراه میکنند، ممانعت به عمل میآورد. بنابراین، وجود یک صافی که جریان انتخابات را کنترل کند، شیوهای مرسوم است و مدل ذهنی جریانهای مخالف نظارت استصوابی شورای نگهبان الگوی عملی در سایر کشورها نیز ندارد.
🔸همچنین یک ضعف مهم در دموکراسی این است که همه اقشار مردم اعم از آنان که سواد سیاسی دارند و آنان که سواد سیاسی ندارند، همگی در یک سطح حق انتخاب دارند. حال اگر حکومت، با استفاده از نهادهای گوناگون، تحقیقات مفصلی را انجام داده و افرادی را که صلاحیت ورود به عرصه انتخابات را دارند، اعلام کند، در واقع، انتخاب را برای مردم تسهیل کرده است. در این صورت است که مردم به جای انتخاب از میان انبوه افراد اعم از آنان که تخصص و شرایط لازم را برای ورود به مناصب مهم دارند و آنان که شرایط لازم را ندارند؛ انتخاب خود را از میان افرادی انجام میدهند که صلاحیتشان از سوی افراد خبره تأیید شده است. این اتفاق زمانی رخ میدهد که نظارت استصوابی محقق شود.
#گزارشروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
وزیرجنگ اسرائیل
ما در یک جنگ چند عرصه ای هستیم، از هفت بخش مختلف غزه، لبنان، سوریه، فلسطین، عراق، یمن و ایران مورد حمله قرار گرفته ایم. ما قبلاً در شش مورد از این عرصه ها واکنش نشان دادهایم و عمل کردهایم و در اینجا به صریحترین وجه میگویم هر کسی که علیه ما اقدام کند هدف احتمالی است، هیچ مصونیتی برای هیچکس وجود ندارد
اسرائیل میداند که چه باید بکند. همه نتایج را در غزه می بینند و درک می کنند، به ویژه کسانی که آنها را می بینند حماس، ایران و حزب الله هستند. می خواهم به شما بگویم که این یک جنگ طولانی و سخت است، قیمت و هزینه های سنگینی دارد. اما توجیه آن بالاترین حدی است که می تواند باشد. ما به شکلی وحشیانه مورد حمله قرار گرفتیم تا ما را از زندگی در اینجا منصرف کنند. ما باید روشن کنیم که هر کس چنین حرکتی انجام دهد قاطعانه مورد حمله قرار می گیرد. ماه ها یا سال ها طول بکشد، باید به این موضوع پایان داد
بدون دستیابی به اهداف جنگ، ما در موقعیتی خواهیم بود که مشکل این نیست که چه کسی در اطراف غزه زندگی می کند یا چه کسی در شمال زندگی می کند، مشکل این خواهد بود که مردم نمی خواهند در آن زندگی کنند. جایی که نمی دانیم چگونه از آنها محافظت کنیم. این نبردی است که در آن هرکس زنده بماند در سطح ملی، در ارزش ها، در وحدتش قوی ترین است. این نبرد عزم ملی است و من به شما می گویم که ما حماس را شکست میدهیم، ما آنها را شکست می دهیم و فلج می کنیم و تمام منطقه نیز این موضوع را درک خواهند کرد.
https://eitaa.com/kriyaasses
ژنرال موسوی مسئول اصلی انتقال سلاح و زیرساختهای نظامی است که زیرساخت تهدید حزبالله به عنوان نوک نیزه تهدید ایران در خاک همسایگان ما را تشکیل میدهد و فعالیت او نشاندهنده عمق دخالت ایران است که در رأس محور شرارت قرار دارد که هدف والای آن نابودی اسرائیل است.این امر گویی طبق یک دستور دینی پیش بینی شده بود و تحقق چشم انداز از طریق تبدیل ایران به کشور آستانه بمب هسته ای است، از طریق توسعه پیشرفته قابلیت های بالستیک (موشک، پهپادهای مسلح و موشک های کروز با بردهای مختلف) و از طریق ایجاد نهادهای نیابتی که به صورت توده های سرطانی، حزبالله در شمال اسرائیل(فلسطین) تأسیس شد که دارای ۱۵۰هزار راکت، صدها موشک دقیق و سایر قابلیتها است.
حزب الله در جنگ خود علیه اسرائیل، که اکنون در جبهه شمالی قرار دارد، احتمالاً به دلیل ترس از دامنه پاسخ ارتش اسرائیل و شاید به دلیل بازدارندگی آمریکا، همچنان از یک رویارویی عمومی گسترده دوری میکند. پاسخ ارتش اسرائیل در شمال بسیار است. تأثیرگذار است و ممکن است به ایجاد واقعیت جدیدی در جنوب لبنان منجر شود، اما دامنه حزبالله تنها این واقعیت را نشان میدهد که تهدید ایران چالش اصلی امنیتی اسرائیل است.
علیه ایران و حزب الله چه می توان کرد؟ اول از همه، شکست حماس در غزه، همراه با بازگشت اسرا، قدرت بازدارندگی اسرائیل را در برابر تمامی عناصر محور ایران ارتقاء خواهد داد. در بخش شمالی، فعالیت ارتش اسقاطیل برای ایجاد واقعیتی متفاوت ضروری است که در آن ساکنان منطقه بتوانند به خانه های خود بازگردند، اما در عین حال باید برای رویارویی همه جانبه با حزب الله آماده شوند. حتی اگر در جدولهای زمانی متفاوت با آنچه برخی معتقدند باشد که این به این دلیل است که آمادگیها باید در کنار ایجاد قدرت نظامی، هماهنگی عمیق و گسترده استراتژیک با ایالات متحده در برابر تهدید ایران در همه اجزای آن را شامل شود.
https://eitaa.com/kriyaasses
📌ایا واقعا اسرائیل شکست خورده ؟
وقتی میگوییم اسرائیل در جنگ طوفان الاقصی شکست خورده است ، یک دفعه بعضی از دوستان میگویند : پس چرا اسرائیل تا الان بیشتر کشته!
گرفتاری این است که بسیاری از دوستان هیچ اشرافی از جنگ های امروز و راهبرد ندارند. دقیقا فکر میکنند چند هزار سال قبل است که چه کسی بیشتر کشته و چه کسی کمتر. یکی از صدمات شدید و راهبردی جنگ طوفان الاقصی صدمه شدید اقتصادی به اسرائیل است. جایی که با وعده امنیت و رفاه و زندگی بهتر از این ور و آن ور دنیا عده ای را به آنجا برده اند. اما جنگ طوفان الاقصی کاری کرده است که دولت اسرائیل شدیدا به مشکل مالی برخورده است. وزارت اقتصاد و دارایی اسرائیل لیستی از ۱۰ وزارتخانه تهیه کرده است که به جهت کسری بودجه جنگ لازم است تعطیل بشوند یعنی منحل بشوند. البته قبلا وزارت اطلاعات اسرائیل در اوایل جنگ منحل شده بود. روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونت تیتر زده است:
"قبل از تقسیم مجدد: ادارات غیر ضروری دولتی را ببندید"
این روزنامه اسرائیلی نوشته است:
"بازگشت آب به انرژی، آموزش عالی به آموزش و ارتقای جامعه به مراکز اجتماعی وزارت اقتصاد قبلاً فهرستی شامل ده وزارتخانه تهیه کرده است که باید فوراً بسته شوند و بنیانگذاران دولت جدید می توانند و باید قبل از اینکه بار دیگر تحویل دهند متوقف شوند. کارهای غیرضروری را حذف کنید که سالانه یک میلیارد و نیم مثقال هزینه دارد"
به هر حال گبا این شکست اقتصادی برای اسرائیل مشخص است طوفان الاقصی تا کنون چه ضربه ای به اسرائیل زده است.
https://eitaa.com/kriyaasses
✳️کیفیت انتقام را
هدف ترور معلوم می کند
♦️هدف اسرائیل و آمریکا، از ترور امثال شهید ان سلیمانی و سید رضی موسوی چه بوده؟ حذف شخص؟ متوقف کردن مسیر پیشرویِ آنها؟ جبران شکست های راهبردی؟ تشفی خاطر خود و روحیه دادن به جبهه داخلی در هم شکسته؟! نا امید سازی حریفان؟
🔹پاسخ این پرسش ها می تواندکیفیت انتقام را معلوم کند. شهدای والامقامی که ترور شده اند، هر کدام شخصیت های تعیین کننده و موثری بوده و ضربات کاری به دشمن زده اند.
♦️ترور این فرماندهان پر ارزش، می تواند در ترمیم جبهه از هم گسیخته دشمن موثر افتد و ضمنا ابزاری برای عملیات روانی و یاس آفرینی در جبهه مقابل باشد.
🔹بنابراین در جبهه مقاومت، هم باید انگیزه انتقام موثر، جوشان و پر قدرت باشد؛ و هم در عین حال، افراد در دام عملیات روانی دشمن نیفتند و به سرخوردگی مطلوب حریف دامن نزنند.
♦️حذف اشخاص مهم و موثر، فقط به دو شرط می تواند موجب تشفی خاطر آمریکا و اسرائیل می شود. نخست این که بتوانند شخصیت آن شهدا را که در قالب مسیر حرکت و پیشروی شان تبلور یافته، نابود و متوقف کنند. دوم، میراث داران و همسنگران شهدا را سرخورده کنند.
🔹اما اگر این دو خواسته رخ ندهد، هدف از ترور می تواند دچار مهندسی معکوس شود و دودمان جنایتکاران را بر باد دهد. این، "منطقِ صبور و فعال" در تراز مکتب اهل بیت (ع) است که درباره علامات مومن فرمودند:
♦️«وَقُورٌ عِنْدَ الْهَزاهِزِ، صَبُورٌ عِنْدَ الْبَلاءِ، شَكُورٌ عِنْدَ الرَّخاءِ. با وقار به هنگام آشفتگی ها، بردبار هنگام بلاها و آزمايشها، شکرگزار به وقت آسايش هستند».
🔹آمریکا و رژیم صهیونیستی چهار سال قبل،۱۴ از سر درماندگی، سردار سلیمانی و ابومهدی مهندس را در فرودگاه بغداد ترور کردند. این، دقیقا زمانی است که نقشه آشوب های زنجیره ای پر حجم را در تهران- بغداد- بیروت به اجرا گذاشته بودند.
♦️وقتی سردار سلیمانی ترور شد، سران آمریکا و اسرائیل خرکیف شدند. اما از میان آنها، سناتور مورفی ۱۴ دی ۹۸ (فردای ترور) گفت: «ژنرال سلیمانی به عنوان شهید، میتواند برای آمریکا به مراتب خطرناکتر باشد. سؤالی که باید از خود بپرسیم این است که او زمانی که زنده بود، خطرناکتر بود یا الان که کشته شده است؟».
🔹قطعا غیور تر و رزمنده تر از ابومهدی مهندس و دبیر کل حزب الله سراغ نداریم. شهید ابومهدی، تا روز شهادت، معمار درناک ترین ضربات به آمریکا بود و در عین حال می گفت: "در مواقع بحران، به عقلی سرد و قلبی گرم نیاز داریم...اگر جای این دو بر عکس شود، هرج و مرج فراگیر میشود".
♦️از سوی دیگر، بیان حکیمانه جناب سید حسن نصرالله راهگشاست، آنجا که گفت:
🔹"قصاص عادلانه، ایجاب می کند شخصیتی همتراز قاسم سلیمانی باشد! چه کسی هست؟! رئیس ستاد ارتش آمریکا؟ وزیر دفاع آمریکا؟ فرمانده نیروهای آمریکا در خاورمیانه؟ چه شخصیتی همتراز سلیمانی و ابومهدی است؟ کفش های قاسم سلیمانیُ می ارزد به سر ترامپ و کل فرماندهانش".
♦️معنای آنچه گفته شد، انفعال و بی عملی نیست. اتفاقا اقتضای بازدارندگی حکیمانه این است که مجازات های پشیمان کننده و عبرت آموز، هر چه سریع تر به اجرا درآید و برخی مراعات های متعارف قبلی کنار گذاشته شود.
#ادامه_دارد
#محمدایمانی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
https://splus.ir/asatid_enghelabi
🔸ادامه - کیفیت انتقام ترور معلوم می کند
🔹در عین حال، مجازات نهایی و هم وزن، نابودی رژیم اسرائیل و اخراج آمریکا از منطقه است و این مهم راهبرد، همچنان که پس از ترور سردار سلیمانی، با جدیت پیگیری شده و به ضربات راهبردی فعلی در منطقه انجامیده، پس از این با اهتمام مضاعف دنبال شود. ما طبق نقشه و راهبرد خودمان رفتار می کنیم؛ فعال و نه منفعل .
شاید کسانی، این نظر را نپذیرند اما یکی از بزرگ ترین انتقام هایی که از آمریکا و اسرائیل می توان گرفت، برنامه ریزی همه جانبه و ضربه زدن بی ملاحظه به سرانگشتان اختلاف افکن و حیرت آفرین "شبکه نفاق و نفوذ" در داخل است.
🔹تا سامانه های سیاسی و اقتصادی و رسانه ای و فرهنگی شبکه نفاق سر پا و سرگرم عملیات روانی مسموم باشند، هر نوع اجماع سازی و بسیج گری ملی، کار دشواری خواهد بود.
♦️قرآن حکیم در آیه ۶۰ سوره احزاب، از این جریان به عنوان "منافقان"، "بیمار دلان" و "مرجفون" یاد می کند و می فرماید: «لَئِن لَم يَنتَهِ المُنافِقونَ وَالَّذينَ في قُلوبِهِم مَرَضٌ وَالمُرجِفونَ فِي المَدينَهًْ لَنُغرِيَنَّكَ بِهِم ثُمَّ لا يُجاوِرونَكَ فيها إِلّا قَليلًا. مَلْعُونِينَ أَيْنَمَا ثُقِفُوا أُخِذُوا وَقُتِّلُوا تَقْتِيلًا.
🔹(ای پیامبر) اگر منافقان و بیماردلان و آنها که با تبلیغات سوء در مدینه دلها را خالی میکنند، دست از کار خود برندارند، تو را بر ضدّ آنها بر میانگیزیم، پس جز مدّت کوتاهی نمیتوانند در جوار تو در مدینه بمانند. آنها لعنت شدگانند. باید هر جا یافت شدند، گرفته و به سختی کشته شوند».
♦️خداوند همچنین با زبان مواخذهُ از مومنان ميپرسد: «فَما لَکُم فِيالمُنافِقينَ فِئَتَينِ وَاللهُ اَرکَسَهُم بِما کَسَبوُا... شما را چه شده که درباره منافقين دو گروه شدهايدُ حال آن که خداوند آنها را بر اثر اعمال زشت شان، وارونه و سرنگون کرده است؛ و هر کس را خداوند گمراه کند، هرگز راهي براي او پيدا نميکني» (آيه ۸۸ سوره نساء).
🔹در منطق الهی باید منافقان را دشمن داشت و لاغیر «هُمُ العُدُوِّ فَاحذَرهُم قاتَلَهُمُ الله... هر آينه آنان دشمناند بنابراين اي پيامبر از آنان برحذر باش! خدا آنان را بکشد.» (آيه ۴ سوره منافقين).
محمد ایمانی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
https://splus.ir/asatid_enghelabi
یار دیرین حاج قاسم را بیشتر بشناسیم
▪️علت تلاش اسرائیل برای ترور «سید رضی» چه بود؟
«سیدعلی صالحی» ملقب به ابوتراب :
🔹سال گذشته شبکه اینترنشنال خبری از او پخش کرد و در آن تصویر سید رضی را منتشر کرد. از آن زمان به بعد ظن و گمانها برای برنامه دقیق اسرائیل جهت ترور ایشان بیشتر و جدیتر شد.
🔹پیش تر چندین بار مقری که در آن فعالیت داشت را زده بودند اما موفق به ترورش نشدند. یکی از ترورهای ناموفق ایشان در ماجرای #شهادت سید مصطفی بدرالدین مشهور به ذوالفقار از فرماندهان #حزب_الله #لبنان بود که در دفتر سیدرضی اتفاق افتاده بود. بدرالدین در این ماجرا به شهادت رسید اما سیدرضی آنجا نبود و در امان ماند.
🔹سیدرضی دوست، یاردیرین و امین #حاج_قاسم بود. هیچکس غیر از ایشان از ساعت رفت و آمد #سردار_سلیمانی خبر نداشت.
🔹سید رضی یکی از فرماندهان اثرگذار #سپاه در مقاومت منطقه بود. در کارهای رزمی، پشتیبانی نقش بسیار مهم را ایفا میکرد. اگر پشتیبانی نباشد، هیچ عملیاتی جلو نمی رود و نیرو توان کار کردن ندارد. هدف اسرائیل از ترور سید رضی تضعیف پشتیبانی #جبهه_مقاومت بود.
#پوستر
#سیدرضی_موسوی
#رادیو_زیارت
#زیارت_با_رادیوزیارت
🆔 @radioziyarat
🌐 Www.RadioZiyarat.ir
با ظهور ابزار های قدرت هژمون جدید ایران به عنوان هژمون میانی در کنار هژمون شرق و غرب بسیاری از قواعد گذشته دنیا بهم ریخته است و یک سردرگمی گسترده در سیاست جهانی به وقوع پیوسته است.
امروز ایالات متحده نگران است که در صورت وقوع درگیری احتمالی، نیروی دریایی محور مقاومت از جمله انصار الله حتی میتواند به حساس ترین ابزار های جهانی سازی دست یابند به عنوان مثال ایران امروز میتواند کابل های فیبر نوری عبوری از باب المندب را قطع کند و بیشتر دسترسی جهان به اینترنت و تلفن را برای مدت نامشخصی قطع کند.
فراموش نکنید انهدام شبکه های فیبر نوری نیازمند یک تیم ماهر و پیشرفته زیر آب است و یمنی ها هم اکنون به این مرحله از مهارت رسیده اند.
درواقع هژمون ایران اولین برگ برنده خود را با بستن تنگه باب المندب نقد کردند و اگر لازم شود حتی جلوتر از این نیز پیش میرویم و با قطع کردن تمام زیرساختهای ارتباطی جهان که از مناطق خاص عبور میکند، ابزار های قدرت بالاتری را برای شکست هنجار های نظم آمریکایی سابق بدست می آورد.
بخشی از قدرت هژمون ایران،نظامی و سیاسی از کوه های یمن برخواسته و مقابل کل ساختار تجاری غرب ایستاده است
@IRAN_CITYOFSUN
⭕️ این افراد نباید وارد سیستم آموزشی شوند
🔸ابتدای امسال بود که رهبرمعظم انقلاب در دیدار با معلمان، جملات قابل تأملی در مورد جایگاه معلم بیان کردند. ایشان در آن جلسه فرمودند: «کاری که معلم بر عهده گرفته ــ معلم متعهد ــ به نظر من مهم ترین کار در کشور است؛ یعنی تربیت و تعلیم نونهالان کشور، یعنی ساختن آیندهی کشور. معلم در واقع معمار آیندهی کشور است».
با در نظر داشتن این موضوع و همچنین اتفاقاتی که هر از چند گاهی در برخی مدارس کشور رخ می دهد و فیلم آن در فضای مجازی منتشر می شود، ضروری است که در مورد به کارگیری معلمان در آموزش و پرورش و ابعاد آن، به چند نکته توجه کنیم:
1️⃣ اگر می خواهیم کشوری داشته باشیم که سعادت دنیوی و اخروی مردم در آن تأمین شود، به نیازهای مردم به خوبی پاسخ داده شود و مشکلات آنها برطرف شود و ...، کلید حل اینها را باید در یک نظام آموزش و پرورش منسجم وکارآمد و حضور معلمان متخصص و متعهد در نظام مذکور جستجو کرد.
2️⃣ اگر معلم را برای تعلیم حروف الفبا یا برای یاد دادن شیوه حل معادلات ریاضی، شیمی و فیزیک و مانند اینها می خواهیم، قطعاً چنین نظام آموزشی به بن بست خواهد خورد و خودش به تنهایی معضلی است برای جامعه! تخصص بسیار ضروری است، اما برای نظام آموزش و پرورش به هیچ وجه کافی نیست.
3️⃣ اخیراً در مورد جذب و استخدام معلمان جدید، خبرهای زیادی به گوش می رسد. اینکه از نظر کمی، تعداد معلمان را افزایش دهیم، در جای خود ضروری است، اما از آن مهم تر، بحث کیفیت و همچنین لحاظ کردن تعهد و میزان درک و فهم افرادی است که جذب و استخدام می شوند. مثلاً مهم است بدانیم که درک آنها از اسلام و انقلاب اسلامی چقدر است؟ میزان حساسیت، ارتباط و آشنایی آنها با مفاهیم دینی چقدر است؟ نگاه آنها نسبت به جامعه و معضلات فرهنگی، اجتماعی و ... چگونه است؟ نگاه آنها نسبت به دنیای غرب و فرهنگ غرب چگونه است؟ میزان مطالعات جنبی و یا تأملات آنها نسبت به مسائل گوناگون جامعه چقدر است؟ میزان علاقه و استعداد آنها برای حضور در جایگاه بسیار مهم تعلیم و تربیت چقدر است؟ آیا صرفاً برای اینکه نام معلم بر آنها گذاشته شود برایشان مهم است، حقوق ثابتی که دریافت می کنند برایشان مهم است یا نه، اساساً دغدغه ذاتی نسبت به مقوله تعلیم و تربیت و ساختن آینده کشور دارند؟
4️⃣ اگر واقعاً معلم را معمار آینده می دانیم، در آنصورت حق داریم که نسبت به شخص معمار، حساس باشیم. همانگونه که معماری یک ساختمان یا خانه معمولی را به هر کسی نمی سپاریم، به طریق اولی، معماری آینده جامعه را نباید به دست هر کسی بسپاریم.
🔸علاوه بر این، رهبر معظم انقلاب فرمودند: «شایستگیهای حرفهای معلم و شایستگیهای عمومی معلم هم در طول خدمت بایستی رصد بشود؛ یعنی صرفاً [رصدِ] اولِ کار اهمیت ندارد؛ اولِ کار اهمیت دارد، لکن ادامه هم اهمیت دارد. و راهش این است که ضوابط گزینش کمرنگ نشود؛ خب یک مقداری سختیهایی دارد، گزینشهای در چهارچوب ضوابط یک مقدار سخت است، [اما] نگذارند این سختی موجب بشود که این ضوابط کمرنگ بشود».
5️⃣ بخش قابل توجهی از اتفاقات ناگوار فرهنگی و اخلاقی که بعضاً در برخی از مدارس کشور اتفاق می افتد، حاصل این است که مدیر، ناظم یا معلم مدرسه خودشان از نظر فکری و رفتاری دچار مشکل هستند و همین موجب می شود که دانش آموزان نیز به بیراهه بروند.
6️⃣ مدیران و ناظمان مدارس نیز قطعاً در زمره معلمان قرار می گیرند. بنابراین در مورد آنها هم باید حساسیت لازم وجود داشته باشد. اتفاقاً مدیر و ناظم متعهد و کارآمد، جلوی بسیاری از انحراف ها می تواند بایستد و بدون شک در رشد و تربیت دانش آموزان تأثیر گذار است. در هر صورت، آنها هر روز، چندین ساعت با دانش آموزان سر و کار دارند.
7️⃣ موضوع مهم دیگر این است که متأسفانه برخی از مدارس غیر دولتی بعضاً ساز جداگانه می زنند و از معلم گرفته تا مدیر و ناظم، مبتلا به انحراف فکری و عملی هستند. انتظار می رود که در آینده، نظارت و حساسیت بیشتری نسبت به این مدارس وجود داشته باشد.
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅@shohadayeiran57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر علیه دشمن، در سطح خودش پاسخ درخور آماده نکنید چند آسیب خواهید خورد!
🔺آسیب اول ایجاد روحیه تحقیر در ملت شما خواهد بود! دشمن با هر اقدام خود دل مردم شما را خالی خواهد کرد
🔺آسیب دوم احتمال افزایش افسردگی در مردم خواهد بود، که البته خواست اصلی دشمن نیز ایجاد همین روحیه سرخوردگی در مردم است
🔺البته هیچکس خواهان اقدام نسنجیده و احساسی نیست؛ در جنگ اطلاعاتی امنیتی، تدبیر چراغ راه خواهد بود؛ اما باید دشمن را پشت مرزهای حماقت له کرد!
🔺اگر قاتل و آمر ترور حاج قاسم سزای عملش رو دیده بود، دشمن یقینا دست و پای خودش رو جمع می کرد
#شهید_رضی
#شهید_سلیمانی
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi