eitaa logo
«متن و مقالات»
7 دنبال‌کننده
6.7هزار عکس
2.2هزار ویدیو
268 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 ‌روایت مصلحی‌ از زیر شاخه‌های نفوذ دشمن در ایران‌ ♦️جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی : با جستجوی کلمه «آمریکای در حال فروپاشی» مقالات بسیاری توسط هیئت علمی‌های دانشگاه‌های آمریکا به دست می‌آید، در تمامی مباحث اعم از سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و نظایر این موارد آمریکا رو به افول است، صحبت‌های یک سال گذشته ترامپ عمق فروپاشی را مشخص می‌کند.آمریکا قصد از بین بردن ظرفیت‌های داخلی ما را با استفاده از تحریم دارد، اوباما در گذشته و ترامپ در حال حاضر ادعا دارند که با تحریم‌ها، ایران به زانو در آمده است. ♦️برجام و FATF از کجا آمدند؟ دشمنان خوب می‌دانند که چه کاری انجام می‌دهند، آمریکا اعلام کرد که برجام درست شود، 20 درصد از مشکلات برطرف می‌شود، در حال حاضر این حرف را برای FATF هم می‌زنند، پاسخگوی مسائل به وجود آمده در این راستا کیست؟ ♦️در حال حاضر شخصیت‌های انقلابی ریزش پیدا کردند، در گذشته افراد در برابر کوچک‌ترین حرکات آمریکا و انگلیس واکنش‌های تندی نشان می‌دادند اما در حال حاضر فقط سر تکان می‌دهند، زیرشاخه سوم نفوذ، سرمایه‌گذاری است، دشمن بر روی افرادی تا 40 سال سرمایه‌گذاری می‌کند تا به مقصد برسد و عجله هم ندارد.
رهبر انقلاب: آل‌سعود هرچه جلوتر بروند، سقوطشان سخت‌تر و ضربه‌ای که بر آنها وارد خواهد آمد مؤثّرتر خواهد بود.
تف بر صورت صهیونیست‌ها! تحلیلگران درباره خروج آمریکا از سوریه احتمال‌ها و حدس‌های متعددی دارند! برخی این گفته دونالد ترامپ که «7 هزار میلیارد دلار در خاورمیانه خرج کردیم اما هیچ نتیجه‌ای نگرفتیم.» را در کنار گفته دیگرش درباره «گاو شیرده بودن عربستان» قرار می‌دهند و این نتیجه را می‌گیرند که ترامپ با خروج از سوریه قصد دارد هزینه‌های دنبال کردن سیاست‌های خود را به صورت نیابتی به حاکمان دست‌نشانده‌اش در منطقه تحمیل کند و در داخل نیز با بازگرداندن سربازان آمریکایی محبوبیت بخرد. برخی دیگر می‌گویند این اقدام در راستای سیاست بازگشت به داخل رئیس‌جمهور آمریکا است؛ گروهی هم می‌گویند اساساً این اقدام یک عمل انتخابی نبود و ترامپ چاره‌ای جز فرار از منطقه نداشت! اگر هر یک از این تحلیل‌ها یا دیگر برداشت‌ها که این روزها مطرح است هم درست باشد، در عمل فرق چندانی ندارد و در هر صورت خروج از سوریه آسیبی جدی بر هیمنه آمریکا وارد خواهد کرد! آمریکایی که همه می‌دانند با هدف سرنگونی دولت قانونی سوریه به این کشور آمد، اکنون در حالی سوریه را ترک می‌کند که سران عرب برای ترمیم ارتباط خود با بشار اسد با یکدیگر مسابقه گذاشته‌اند. فراتر از آن، خروج آمریکا از سوریه هر دلیلی هم که داشته باشد، بی‌تردید موجب دلسردی و تنهایی بیشتر صهیونیست‌ها خواهد شد؛ آن هم در حالی که اکنون نیروهای مستقر در مرزهای سرزمین‌های اشغالی منتظر کوچک‌ترین خطای رژیم صهیونیستی هستند تا سرزمین‌های اشغالی را به جهنم تبدیل کنند؛ چنانکه «حیمی شالیو» تحلیلگر سیاسی روزنامه صهیونیستی هاآرتص، این تصمیم ترامپ را تف کردن به صورت رژیم صهیونیستی می‌داند و می‌نویسد: «این تصمیم پیروزی‌ای برای بشار اسد، ایران و روسیه و روزی ناگوار برای اسرائیل است که در منطقه تنها خواهد ماند.»
رحیم پور ازغدی: درباره اظهارات اخیر وزیر خارجه مبنی بر اینکه امام نگفته اسرائیل را باید از بین برود، این حرفها دروغ و تحریف است، امام (ره) گفت اسرائیل باید از بین برود.
💚 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ... و عَمِّرنی ما کانَ عُمُری بَذلهً فی طاعَتِکَ، فَاِذا کانَ عُمُری مَرتعا للشَّیطانِ فَاقبِضنی الیکَ قَبْلَ اَنْ یَسْبِقَ مَقْتُکَ اِلَیَّ، اَوْ یَسْتَحْکِمَ غَضَبُکَ عَلَیّ 💚خدایا بر محمد و آل او درود فرست و عمرم را تا زمانی که صرف تو می شود، دراز گردان و هرگاه عمرم چراگاه شیطان گردید، قبل از آن که نفرتت به من رو کند و یا خشمت بر من قطعی شود، جانم را بستان و به سوی خود ببر... 💚
«گراهام»سناتور ارشد آمریکایی: 🔹ایران بزرگترین پیروز خروج ما از سوریه است. 🔹تکیه به ترکیه برای نابود کردن داعش، اشتباهی بزرگ برای آمریکا است.
آمریکا از سوریه خارج شد! غول نظامی جهان، سوپر پاور اول دنیا با ارتش 700 میلیارد دلاری و آن همه امکانات و تجهیزات که برای دوشیدن سعودی و زهر چشم گرفتن از ایران،ناوگان دریایی خودش را بارها در دریای مدیترانه به خط کرده بود و با تمام توان، تمام توان نظامی اقتصادی رسانه ای خود و متحدان خرد و کلانش که شش سال بر طبل جنگ میکوبیدند و زیر جمله :اسد باید برود! از دهانشان خارج نمیشد، از سوریه رفت! هنگامی در کاخ سفید میگفتند:اسد باید برود، پژواک صدای آنها تا عربستان و امارات و بحرین و اردن و ترکیه و فرانسه و انگلیس و... تا حتی استرالیا که نیمکره جنوب شرقی جهان قرار دارد نیز شنیده میشد! ❌تقریباً تمام دنیا، یک صدا و متحد مثل یک ارکستر سمفونی مجرب میگفتند اسد باید برود! فقط یک نقطه،یک مکان یک جا، در تهران آن هم نه در پاستور، بلکه حوالی میدان فلسطین، اراده اش مبنی بر این بود که اسد بماند! و در آخر هم اسد ماند! ❌بسیاری از آنان که کلید بمب های اتمی زیر دستشان بود یا خوراک مار و مور شده اند و یا کتاب خاطراتشان را مینویسند، از اوباما تا ملک عبدالله تا مرسی تا بن علی تا عبادی تا اورلاند تا کامرون تا هاشمی تا تا تا.... همه رفتند و اما اسد هنوز هست چون ما اراده کرده آیم که باشد. که سوریه به عنوان متحد استراتژیک و راهبردی ایران به کلونی پمپاژ تروریست تبدیل نشود، تا در سالها و نسل های آینده، شهرها و استان های مرز نشین غربی آماج حملات تروریستی قرار نگیرند! ❌آمریکا به طرز خجالت آوری سوریه را ترک کرد، تا تمام نگاه ها دوباره به سمت سپاه پاسداران این ذخیره استراتژیک اسلام و نیروی قدسش و فرمانده دلاورش ژنرال قاسم سلیمانی بچرخد که زبان ها قاصر از توصیف اوست. طبق تئوری اگر میخواهید قدرت ما را بدانید،ببینید دشمن در مورد ما چه میگوید، ارجاع میدهم به سخنان ژنرال «مک‌کریستال» که گفت: سلیمانی جزو کاریزماتیک‌ترین رهبران نظامی جهان است. او در محیط‌های مختلفی عملیات داشته که هیچ ژنرال آمریکایی با هر میزان آزادی عملی نداشته است! آری کدخدای بلامنازع جهان دم کثیفش را روی کول نجسش گذاشت و درحالی که خون بیگناهان از چنگالش میچکید از سوریه خارج شد، فرود موشک های نقطه زن ما در دو کیلومتری پایگاه هایش و باز نکردن نامه مایک پومپئو توسط سردار دلها و صد البته مقاومت و رشادت و جان فشانی های شهدای مدافع حرم دلیلش بود. فقط این را بدانید:که آنها برای همیشه نمیروند! به ازای هر تانک،هر ناو و هر کماندو، دو نفوذی دو کت و شلواری و دو روحانی نما میفرستند تا سپاه و سپاهیان ما را از درون تضعیف کنند!
🔵 «رحیم پور ازغدی» پیش از خطبه های نماز جمعه تهران سخنرانی کرد و از چپ و راست او را کوبیدند ، دقیقه دقیقه سخنرانی او را گوش کردم ، او در این سخنرانی گفت : 🔸«نماز جمعه ی عقیم ، کلیشه ای و بی خطر»، خطرناک است. نماز جمعه باید همراه جامعه ، جوان بشود. نماز جمعه نباید تبدیل شود به تکرار مکررات بی اثر و کلی گویی های بی فایده. مدیرانی که وعده های دروغ ، امیدهای دروغ و ترس های دروغ به جامعه دادند باید در محفل نماز جمعه به صراحت مورد نهی از منکر قرار بگیرند... 🔸نماز جمعه باید محل طرحِ صریح مشکلات اجتماعی و بیان راه حل آنها باشد. نماز جمعه باید تریبون کارگرانی باشد که حقوقشان را دریافت نکرده اند. امام جمعه ، باید در کنار کارگر مظلومی که قربانی اقتصاد برجامی شد بایستد... 🔸نماز جمعه باید تریبون پاسخگویی مسئولان باشد. نماز جمعه باید محل شفاف سازی بیت المال باشد تا بیت المالِ مسلمین برای برخی بیت الحال نشود. 🔸نماز جمعه باید محل پاسخگو کردن دانشگاه ها باشد که چقدر حکومت خرج شما کرده و چه فایده ای برای جامعه داشته اید؟ و کدام مشکل جامعه را به روش علمی حل کردید؟ 🔸نماز جمعه باید محل پاسخگو کردن حوزه های علمیه - از طلاب و مدرسین تا مراجع - باشد. بسیاری از سنگرهای فکری و معرفتی جامعه خالی مانده است. جامعه رفت و حوزه از روند جامعه ، عقب مانده است. فضیه باید پرچمدار آگاهی و عدالت و فقاهت زنده باشد. حوزهء محافظه کار ، بی درد و متمایل به اشرافی گری خیانت به روحانیت شیعه است... 🔸صف اول نماز جمعه و جلو دوربین نشستن ، فضیلت نیست. امنیت نود و نه درصدِ مسئولین در خطر نیست ، امنیت اسلام در خطر است. ما باید فدا شویم تا اسلام و انقلاب بماند نه اینکه کسانی برای بقایِ خود به اسلام و انقلاب آویزان شوند... 🔸به نسل جدید احترام بگذاریم و انتقادات آنها را بشنویم ، آزادی بیان را سرکوب نکنیم . "تویتر" را از یک طرف ممنوع کرده اند از سوی دیگر مسئولان خودشان در "تویتر" هستند این توهین به مردم است ؛ یا آزاد کنید یا به قانون احترام بگذارید... 🔸برای دفاع از حیثیتِ جمهوری اسلامی چند مسئول فاسد و حقوق نجومی بگیر را در صف اول نماز جمعه شلاق بزنید تا ببینید نماز جمعه علوی هم جوان تر می شود و هم شلوغ تر...
◀️ خلاصه ای از سخنان حجت الاسلام والمسلمین مصلحی، در جلسه طلاب و فضلای اصفهانی مقیم قم: ➖ دقیقا از حدود چهار سال قبل، سه دستگاه اطلاعاتی «ام‌ آی ۶»، «موساد» و «سیا» بر اساس وضعیت اداری و اجرایی کشور، چارچوب پنج گانه ای را طراحی کردند تا انقلاب و نظام اسلامی ایران را سرنگون نمایند. 1⃣ طراحی اول: القای ضرورت کنارآمدن با به عنوان تنها گزینه فرار از مشکلات 2⃣طراحی دوم: ایجاد در تصمیم گیریها در سه حوزه «مسئولین، نخبگان و مردم» 3⃣طراحی سوم: تلاش برای فرسایش ظرفیتهای نظام در داخل 4⃣طراحی چهارم: پیوند زدن مشکلات معیشتی مردم به جهت گیری های سیاست خارجی نظام همانند حمایت از نهضت های مختلف در کشورهای دیگر مثل عراق، سوریه، یمن و ... 5⃣طراحی پنجم: ایجاد این باور برای مردم که برای حل مشکلات اقتصادی باید سیاست های اصولی خارجی را تغییر داد با آوردن و و مباحثی از این قبیل. 🔻سه دستگاه اطلاعاتی دشمن، بر اساس این پنج طراحی، شش برنامه را در دستور کار امسال و سال آینده خود قرار داده است: 🔸برنامه اول: خروج آمریکا از (کار آمریکا، عربده کشی است و اروپاییها هم به اسم مذاکره، وقت را تلف میکنند). 🔸برنامه دوم: بالارفتن قیمت 🔸برنامه سوم: ایجاد نارضایتی عمومی و به پای صحنه آوردن طبقه متوسط به پایین کشور در اعتراضات 🔸برنامه چهارم: ایجاد در حد ورشکستگی ایران 🔸برنامه پنجم: جلوگیری از بازگشت ایران به بحث ای 🔸برنامه ششم: به چالش کشیدن کل نظام و معرفی نمودن رهبر معظم انقلاب به عنوان مسئول مشکلات اقتصادی کشور ⭕️ دشمن برای رسیدن به طراحی ها و برنامه های مذکور، و را مسیر اصلی خود قرار داده است تا به اهداف خود برسد. 🔻انواع اقدامها در نفوذ موردی: 🔹اقدام اول: دشمن یک نفر را جاسوس و مأمور کرده تا حذف فیزیکی انجام دهد؛ همانند شهادت شهدای هسته ای (البته صهیونیستها از ترور فیزیکی پشیمان شده و امروز سراغ بیوتروریسم رفته و برای افراد خاص، امراض گوناگون درست می کند تا حذف شوند). 🔹اقدام دوم: ترور شخصیتی افراد؛ همچون ترور شخصیتی آیت الله منتظری توسط مهدی هاشمی 🔹اقدام سوم: دشمن طراحی ۴۰ ساله کرده و بر روی یک شخص کار میکند تا او را در زمان مورد نظر خود، در رأس کشور قرار دهد. 🔻نفوذ جریانی: دشمن در نفوذ جریانی به دنبال آن است که اشتباه محاسباتی در تصمیم گیریها را در سه مجموعه «نخبگان، مسئولین و مردم» به وجود بیاورد. آنان برای ایجاد اشتباه محاسباتی، ۱۰ کار را انجام می دهند که اولین برنامه آنان، تهدید و ترساندن ماست. (همانند بیان این مطلب که گزینه نظامی یکی از برنامه های روی میز ماست). ▫️از خرداد سال ۹۸ چهره انقلابی امروز برخی آقایان تغییر خواهد کرد ▫️بنده با اطلاع عرض می کنم که ۲۰ درصد مشکلات اقتصادی کشور مرتبط با تحریم هاست ▫️اگر اوباما هم رئیس جمهور آمریکا باقی می ماند، از برجام خارج می شد ▫️پول به دست آمده از گرانی دلار کجا رفته است؟ ▫️با کمال تأسف در دو سال گذشته رشته هسته ای را از کنکور حذف کرده اند ❗️امروز چهره نفاقی را در کشور مشاهده می کنیم که عقبه ۴۰ ساله داشته و متأسفانه کسانی که تا دیروز دم از مذاکره با کدخدا می زدند، امروز چهره انقلابی گرفته و همه در حال تعجب هستند. تا اردیبهشت و خرداد سال آینده این چهره حزب اللهی را از این افراد خواهیم دید و از خرداد به بعد این چهره انقلابی عوض خواهد شد و رهبر انقلاب نیز فرمودند در سال ۹۸، فتنه هایی در پیش خواهیم داشت.
اگر کار برای خدا و به قصد انجام تکلیف و کسب مرضات الهی شد، خداوند به آن برکت میدهد، اثر میدهد، جذابیّت میدهد و دلها را به طرف آن جلب میکند. ۸۸/۹/۲۲ 📡 فرهنگ و کار فرهنگی در کلام امام خامنه‌ای
■ انا لله و انا الیه راجعون ■ علیرغم تلاش پزشکان آیت الله هاشمی شاهرودی ساعت ۲۲ و ۳ دقیقه امشب به لقاء الله پیوست
«راه‌رفتن بین نقطه‌های باران». این اصطلاحی است برای اشاره به دیپلماسی و سیاست خارجی خاص ایران. دیپلماسی ایران مانند هنر فرشبافی ایرانیان است. وقتی به کار کسانی که فرش می‌بافند، نگاه کنید، چیز زیادی نمی‌فهمید، اما یک سال دیگر می‌بینید که چه فرش زیبایی شده است. گاهی چند سال صبر می‌کنند تا گره‌های فرش کامل شود. وسط کار احساس می‌کنید همه چیز به هم ریخته است، اما در پایان درمی‌یابید که چه اتفاقی جالبی شکل گرفته است.
🌹🌿بصیرت یعنی ضمن دشمن شناسی در دوست شناسی نیز نمره قابل قبول بگیری «وَ ما يَسْتَوِي الْأَعْمى وَ الْبَصير» (سوره فاطر، آیه 19) «(هرگز) كور و بينا يكسان نيستند.» نکته ها: 1- بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی ممکن است همسرِ پیامبر، در برابرِ راهِ پیامبر ایستاده باشد؛ 2- بصیرت؛ یعنی اینکه نگاهت به "شخصیت" ها نباشد؛ بلکه همواره به "شاخص"ها چشم بدوزی؛ 3- بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی حتی مسجد، می تواند "مسجد ضِرار" باشد و پیامبر (صلی الله علیه و آله) آن را خراب کند و به زباله دانیِ شهر تبدیل نماید؛ 4- بصیرت؛ یعنی اینکه قرآنِ روی نیزه تو را از قرآنِ ناطق، منحرف نکند؛ 5- بصیرت؛ یعنی اینکه بتوانی شترِ همسرِ رسول خدا را "پی"کنی و همزمان، حرمت حریم رسول الله(صلی الله علیه و آله) را نگه داری؛ 6- بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی جانباز صفین می تواند قاتل حسین(علیه السلام)در کربلا باشد؛ 7- بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی در جنگ با فتنه نمی توانی آغازگر باشی اما تا ضربه نهایی، نباید از پا بنشینی؛ 8- بصیرت؛ یعنی اینکه" مالک اشتر"ها را به تندروی و "ابوموسی اشعری" ها را به اعتدال، نشناسی؛ 9- بصیرت; یعنی اینکه بدانی "معاویه"ها، به سست عنصرهای سپاهِ امیرالمومنین(علیه السلام) " دل بسته اند؛ 10- بصیرت یعنی ضمن دشمن شناسی در دوست شناسی نیز نمره قابل قبول بگیری
حجت الاسلام و المسلمین حاجی صادقی عوامل شکست فتنه دهه 80 1⃣اول،‌ بصیرت‌افزایی، هوشیاری، دیده‌بانی همراه با متانت و حکمت و قاطعیت رهبری است.رهبر حکیم انقلاب محکم، بصیر، قاطع و متین ایستادند و آنچه ایشان در این مدت بیان کردند، چه در مدت 200 روز فتنه و چه پس از آن همگی بصیرت‌افزایی بود. 2⃣دومین عامل شکست فتنه، غیرت دینی مردم بود. دشمن اگر به جنگ با دین و ارزش‌های مردم بیاید، باید بداند آنها خیلی مسائل را تحمل می‌کنند، اما حمله به ارزش‌ها را خیر. این موضوع نباید کم‌رنگ شود و ما باید همان غیرتی که به ناموس نَسَبی خود داریم، باید همان غیرت و حتی بیشتر از آن را نسبت به ناموس دین و ارزش‌های دینی داشته باشیم. 3⃣سومین عامل در شکست فتنه‌ها، ولایتمداری است. ولایتمداری را هم باید درست معنا کنیم؛ یعنی باور اینکه، این طبیب حاذق دردشناس خوب تشخیص می‌دهد و مهربانانه نسخه می‌پیچد، هم نسخه‌های او را بگیریم و هم به آن عمل کنیم. مهم‌ترین مشکلی که اهل بیت(ع) داشتند و در برابر فتنه‌ها به نتیجه نرسیدند این بود که مردم جامعه آن روز ولایتمدار نبودند؛ یعنی امام صادق(ع) چهار هزار شاگرد داشت که از او علم می‌آموختند، اما این تعداد شاگرد زیر بار فرماندهی امام صادق(ع) نمی‌رفتند. 4⃣عامل چهارم شکست فتنه‌ها، خشم مقدس و روحیه انقلابی و جهادی مردم است. بعضی جاها بصیرت به تنهایی کافی نیست؛ بلکه باید بر اساس این بصیرت اقدام هم کرد. 5⃣عامل پنجم؛ هم که بسیار مهم است، قدرت تشخیص درست و بجای مردم است. آنها در این جریانات خوب تشخیص دادند که کدام حرف، حرف مردم و کدام حرف، حرف دشمن است. فتنه‌گران ادعا می‌کردند که ما در دفاع از حق مردم قیام می‌کنیم و... که تشخیص مردم بین صدق و کذب در اینجا نقش داشت. 🌟در فتنه دهه 90 هم به اینها 👆نیاز داریم. با این پنج شاخصه و به لطف الهی می‌توانیم از فتنه دهه 90 هم پیروزمندانه عبور کنیم.
ایران قدرتی تصمیم‌ساز و تأثیرگذار پیشرفت‌های علمی، توسعه زیرساخت‌های کشور در حوزه‌های گوناگون از صنعت برق تا گازرسانی و...، پس از پیروزی انقلاب اسلامی موضوعاتی عینی است که می‌توان نتیجه آن را مشاهده کرد! اما ملت ایران تغییر و تفاوت بزرگ‌تری پس از انقلاب سال 57 به وجود آورده است! موضوعی که شاید، مانند ساخت پالایشگاه‌ها و ده‌ها سد و کیلومترها جاده و گسترش گازرسانی و تحول در شبکه برق‌رسانی و موارد بسیار دیگر از این دست قابل اندازه‌گیری کمی نیست و شاید به واسطه رخداد تدریجی برای جامعه و افکار عمومی امری طبیعی و ملموس به نظر برسد، دگرگونی جایگاه ایران و تبدیل کشورمان از یک مجری سیاست‌های آمریکا به یک قدرت تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز است که اکنون حتی آمریکایی‌ها نیز مجبورند این قدرت و تأثیرگذاری را به رسمیت بشناسند! چنانکه «پاتریک سیل» تحلیلگر مسائل خاورمیانه در «میدل ایست آنلاین» ضمن تأکید بر اینکه ایران در حال تبدیل شدن به یک دموکراسی درخشان است، می‌نویسد: «این کشور تحت حاکمیت روحانیون، هم‌اکنون یکی از آزادترین، مدرن‌ترین و منسجم‌ترین کشورهای خاورمیانه محسوب می‌شود.» اندیشکده نومحافظه‌کار «امریکن اینتر پرایز» نیز در گزارشی ضمن هشدار به مسئولان آمریکایی درباره جایگاه آتی ایران به منزله مرکز توازن قدرت در منطقه و تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی در حال تثبیت دستاوردهای خود است، اعلام می‌کند: «آمریکا آماده است تا برتری ایران در منطقه را به رسمیت بشناسد.» موضوعی که آخرین نمود آن را می‌توان اعتراف یک سناتور آمریکایی به این مسئله دانست که نمی‌توان بدون صحبت با ایران و در نظر گرفتن خواست ایران موضوعی را در غرب آسیا به سرانجام رساند! «رند پال» سناتور جمهوریخواه با اشاره به مسئله سوریه، گفته است: «ما چاره‌ای جز صحبت با ایران نداریم، بعضی‌ها سرشان را در برف فرو کرده‌اند و نمی‌بینند که ایران و بشار اسد پیروز شده‌اند.»
پیوندی محکم از جنس بصیرت اصولاً پایه های اساسی هر انقلاب پایداری؛ را سه ضلع اساسی : ایدوئولوژی؛ رهبری و پایگاه مردمی عنوان می کنند... در انقلاب شکوهمند اسلامی هم این سه ضلع درخشیدند و هرگاه هم دشمن تا دندان مسلح_به تمام سلاح های رسانه ای و سیاسی و اقتصادی و نظامی_خواست آسیبی به درخت تنومند انقلاب بزند این سه پایه بنیادین توانستند دست در دست هم حافظ انقلاب اسلامی باشند. که امام انقلاب فرمودند «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد» آری ولایت مفهوم عینی یک رهبری با ایدوئولوژی بسیار قوی اسلامی است و عملا دوضلع اساسی انقلاب در مفهوم ولایت خلاصه شده و دوام انقلاب حلقه اتصالی است میان مردم و ولایت... پس اگر مردم-بخوانید قاعده مثلث انقلاب- پا در رکاب ولایت-بخوانید دوضلع بنیادین انقلاب- باشند به مملکت قطعا آسیبی نخواهد رسید ان شاالله... مصداق عینی این موضوع فتنه ۸۸ است که این روزها در آستانه ۹دی با نگاهی دوباره می توان تاثیر تمام عیار حفظ انقلاب را در این حلقه اتصال میان مردم و ولایت شاهد بود... یادمان نمی‌رود روزهایی که فتنه گران و اربابانشان آنقدر گستاخ شدند و باحماقتی از جنس نگاه مادی به انقلاب اسلامی و با ایجاد دوقطبی سیاسی در کشور به خیال باطلشان کار را تمام شده می دیدند و شروع به توهین به مقدسات -حوادث محرم ۸۸- و اهانت به ولایت کردند و در مقابل این عمل شنیع٬ رفتار علی وار رهبر معظم انقلاب در روشنگری وقایع و «این عمار» های بصیرت گونه ایشان آنچنان در دل و قلب مردم انقلابی کشور عزیزمان نشست که حماسه ۹ دی آفریده شد- البته بگذریم از بی بصیرتی برخی از خواص پرادعا- و ‌این روز نشان داد که هنوز هم سه ضلع اساسی انقلاب در کنار استوار هستند و حلقه اتصال میان مردم و ولایت پیوندی ناگسستنی است...
⛔️ چرا آمریکا از سوریه خارج شد: 1⃣ بازی های انتخاباتی: ترامپ در میتینگ های انتخاباتی بارها به حضورنظامیان در سوریه حمله کرده بود. ترامپ برای انتخابات آتی باید پاسخگو باشد 2⃣کسری بودجه سنگین آمریکا و درگیری و رقابت اقتصادی با چین و روسیه 3⃣غیرمشروع بودن حضور آمریکا در سوریه: حضور سوریه بدون اجازه دولت حاکم در سوریه و بدون مجوز از سازمان ملل و شورای امنیت بود. 4⃣ عدم راهبرد مشخص آمریکا در سوریه و شکست راهبرد تغییر دولت و حذف بشاراسد 5⃣ عدم همراهی بخش عمده ای از افکارعمومی در آمریکا 6⃣ نگاه تجارت محور ترامپ در سوریه و حرکت بر اساس قاعده هزینه_منفعت 7⃣ معرفی ترامپ به عنوان شخصیت غیرقابل پیش بینی بر اساس تئوری "مرد دیوانه"
♻️ درخت کریسمس خانواده مسیحی لبنانی مزین به تصاویر شهدای حزب‌الله 👌
📷 بازنشر به مناسبت حضور مخفیانه ترامپ در عراق گفتنی است حمود الربیعی، عضو حزب عصائب اهل الحق عراق یکشنبه(2دی1397) در گفت وگو با شبکه ماهواره ای دجله در رابطه با حضور نیروهای ایرانی در عراق گفت: نیروهای ایرانی در عراق حضور ندارند اما نیروهای آمریکایی در عراق حضور دارند و هیچ کس تعداد دقیق آنها و پایگاه هایشان را نمی داند. وی افزود: مستشاران ایرانی با آگاهی و خواسته دولت عراق در این کشور حضور دارند و سردار قاسم سلیمانی بطور رسمی و از طریق فرودگاه به عراق می آید و به مناطق مختلفی می‌رود و آنها را بررسی می کند.
🔰 مقامات عراقی حاضر به دیدار با ترامپ نشدند دفتر «عادل عبدالمهدی»، نخست‌وزیر عراق اعلام کرد دیدار میان او و «دونالد ترامپ» که در سفری اعلام‌نشده وارد عراق شد، لغو شده است. پیش از این نیز سایر مقامات عراقی درخواست ترامپ برای دیدار در پایگاه عین‌الاسد را رد کرده بودند.
🔰 ترامپ در عراق: مایه تأسف است هفت تریلیون دلار در خاورمیانه هزینه کردیم اما من باید مخفیانه به عراق بیایم سخنان دونالد ترامپ در سفر اعلام نشده اش به عراق در پایگاه هوایی عین الاسد: مایه تاسف است که هفت تریلیون دلار در خاورمیانه هزینه کردیم ولی من مجبور شدم به دلایل امنیتی دوبار سفرم را به عراق لغو کنم. این بار هم، زمان فرود هواپیما همه چراغها را خاموش کردند. هیچ نوری نبود. در عمرم در چنین محیط تاریکی نبودم.
💢 پذیرش شکست در 💠 وزارت امور خارجه امارات در بیانیه‌ای از آغاز به کار مجدد سفارت امارات در سوریه خبر داد و از «جمهوری عربی سوریه» به نام «کشور برادر» یاد کرد! که روابطشان «به مسیر طبیعی» خود بازگشته است! 💠 گفتنی است امارات بهمراه آمریکا و عربستان بیشترین نقش را در حمایت از گروه های تروریستی جهت سرنگونی دولت جمهوری سوریه داشتند.