✏️ رهبر انقلاب: اگر به حکمت مندرج در #عید_قربان توجه شود، خیلی از راهها برای ما باز میشود. در عید قربان یک قدردانی بزرگ الهی نهفته است از پیامبر برگزیدهی حضرت حق، حضرت ابراهیم (علیهالسّلام) که آن روز ایثار کرد.
✏️ بالاتر از ایثار جان، در مواردی ایثار عزیزان است. او در راه پروردگار، به دست خود عزیزی را قربان میکرد؛ آن هم فرزند جوانی که خدای متعال بعد از عمری انتظار، در دوران پیری به او داده بود؛...این ایثار و این گذشت، یک نماد است برای مؤمنانی که میخواهند راه حقیقت را، راه تعالی را، راه عروج به مدارج عالیه را طی کنند. بدون گذشت، امکان ندارد.
✏️ همهی امتحانهائی که ما میشویم، در واقع نقطهی اصلیاش همین است؛ پای یک ایثار و یک گذشت به میان میآید. ۱۳۸۹/۸/۲۶
📸 عکس: تصویر کمتر دیده شده از حضرت آیتالله خامنهای در دوران #ریاست_جمهوری در روز عید قربان
💻 Farsi.Khamenei.ir
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | امتحان الهی
✏️ رهبر انقلاب: اگر به حکمت مندرج در عید قربان توجه شود، خیلی از راهها برای ما باز میشود. در عید قربان یک قدردانی بزرگ الهی نهفته است از پیامبر برگزیدهی حضرت حق، حضرت ابراهیم (علیهالسّلام) که آن روز ایثار کرد. بالاتر از ایثار جان، در مواردی ایثار عزیزان است...
✏️ امتحانهائی که ما میشویم، در واقع نقطهی اصلیاش همین است؛ پای یک ایثار و یک گذشت به میان میآید ... امتحان الهی برای این نیست که خدا ما را بشناسد، ببیند ما در چه وزنی، در چه حدی هستیم؛ خود امتحان در حقیقت یک گام است به سوی مقصد... امتحان یعنی عبور از وادی محنت. یک محنتی را، یک شدتی را جلوی پای یک انسانی یا یک ملتی میگذارند؛ عبور از این محنت، امتحان است. اگر توانست عبور کند، به آن منزل مقصود میرسد. ۱۳۸۹/۸/۲۶
🗓 دهم ذیالحجه، عید قربان
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔴 پاسخ یک پرسش پُر شمار!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸۱- این روزها بسیاری از نیروهای انقلابی و متعهد، پرسش مشترکی بر زبان دارند که دهان به دهان میچرخد و پاسخ میطلبد. پرسش این است که «به کدامیک از نامزدهای جبهه انقلاب رای بدهیم»؟ پاسخ نگارنده این است: «به نامزدی که بعد از ائتلاف آنها مشخص میشود» میپرسند: «اگر با یکدیگر ائتلاف نکردند چی»؟ پاسخ آن است که «در آن صورت فرق چندانی ندارد که به کدامشان رای بدهید»!... چرا که اگر ائتلاف نکنند، هریک از آنها بخشی از رای مردم را جذب میکنند و بدیهی است که در این صورت مجموعه آراء چند نفر به آسانی نمیتواند با مجموع آرائی که متفقاً به یک سبد ریخته میشود رقابت کند!
🔸۲- ممکن است بر این نظر باشند که با حضور چندگانه خود از یکسو در عرصه انتخابات شور و هیجان میآفرینند که افزایش مشارکت را به دنبال دارد و از سوی دیگر میتینگهای تبلیغاتی و مناظرههای تلویزیونی، فرصتی برای جهاد تبیین و روشنگری و آگاهیبخشی به مخاطبان است. این دیدگاه را میتوان منطقی و هوشمندانه دانست ولی مخاطبان باید بدانند که در نهایت با یک گزینه روبهرو خواهند بود. به بیان دیگر، نامزدها باید پیشاپیش اعلام کنند که بعد از بررسیهای ضروری فقط یکی از آنها در صحنه باقی خواهد ماند. این اقدام از تفرقه احتمالی در میان هواداران جلوگیری میکند و میتواند زمینه وفاق و همدلی بیشتر نیز باشد.
🔸۳- و بالاخره، با حفظ احترام همه نامزدها، باید گفت؛ اگر حضور و ادامه گفتمان شهید رئیسی عزیز را که ترجمان دیگری از گفتمان امام و انقلاب و رهبری است، به حضور خود بر کرسی ریاست جمهوری ترجیح میدهید -که باید چنین باشد و به یقین اینگونه است-
پس صورت مسئله را از حالت «چندکاندیدایی» به
تک کاندیدا تغییر دهید.
💥 تفاوت «توسعه» و «پیشرفت»
💠 رهبر معظم انقلاب اسلامی:
◀️ «کلمهی «پیشرفت» را ما با دقّت انتخاب کردیم؛ تعمّداً نخواستیم کلمهی «توسعه» را به کار ببریم. علّت این است که کلمهی توسعه، یک بار ارزشی و معنایی دارد؛ التزاماتی با خودش همراه دارد که احیاناً ما با آن التزامات همراه نیستیم، موافق نیستیم. ما نمیخواهیم یک اصطلاح جاافتادهی متعارف جهانی را که معنای خاصّی را از آن میفهمند، بیاوریم داخل مجموعهی کار خودمان بکنیم. ما مفهومی را که مورد نظر خودمان است، مطرح و عرضه میکنیم؛ این مفهوم عبارت است از «پیشرفت». معادل معنای فارسی پیشرفت را میدانیم؛ میدانیم مراد از پیشرفت چیست. تعریف هم خواهیم کرد که منظور ما از این پیشرفتی که در فارسی معنایش روشن است، چیست؛ پیشرفت در چه ساحتهایی است، به چه سمتی است. ما این وام نگرفتن مفاهیم را در موارد دیگری هم در انقلاب داشتهایم. ما از کلمهی «امپریالیسم» استفاده نکردیم؛ کلمهی «استکبار» را آوردیم. ممکن است یک زوایایی در معنای امپریالیسم وجود داشته باشد که مورد نظر ما نیست. حسّاسیّت ما بر روی آن زوایا نیست؛ حسّاسیّت ما بر روی آن معنایی است که از کلمهی «استکبار» به دست میآید. لذا این را مطرح کردیم، در انقلاب جا افتاد؛ دنیا هم امروز منظور ما را میفهمد. و همچنین مفاهیم دیگری.
◀️ مفهوم پیشرفت، برای ما مفهوم روشنی است. ما «پیشرفت» را به کار میبریم و تعریف میکنیم که مقصود ما از پیشرفت چیست. درخصوص ایرانی بودن الگو، علاوه بر آنچه که دوستان گفتند؛ که خب، شرایط تاریخی، شرایط جغرافیایی، شرایط فرهنگی، شرایط اقلیمی، شرایط جغرافیای سیاسی در تشکیل این الگو تأثیر میگذارد -که قطعاً اینها درست است- این نکته هم مطرح است که طرّاحان آن، متفکّران ایرانی هستند؛ این کاملاً وجه مناسبی است برای عنوان ایرانی؛ یعنی ما نمیخواهیم این را از دیگران بگیریم. ما میخواهیم آنچه را که خودمان لازم میدانیم، مصلحت کشورمان میدانیم، آیندهمان را میتوانیم با آن تصویر و ترسیم کنیم، این را در یک قالبی بریزیم. بنابراین، این الگو ایرانی است. از طرف دیگر، اسلامی است؛ بهخاطر اینکه غایات، اهداف، ارزشها و شیوههای کار، همه از اسلام مایه خواهد گرفت؛ یعنی تکیهی ما به مفاهیم اسلامی و معارف اسلامی است. ما یک جامعهی اسلامی هستیم، یک حکومت اسلامی هستیم و افتخار ما به این است که میتوانیم از منبع اسلام استفاده کنیم. خوشبختانه منابع اسلامی هم در اختیار ما وجود دارد؛ قرآن هست، سنّت هست و مفاهیم بسیار غنی و ممتازی که در فلسفهی ما و در کلام ما و در فقه ما و در حقوق ما وجود دارد. بنابراین «اسلامی» هم به این مناسبت است. الگو هم نقشهی جامع است. وقتی میگوییم الگوی ایرانی - اسلامی، یعنی یک نقشهی جامع. بدون نقشهی جامع، دچار سردرگمی خواهیم شد؛ همچنانکه در طول این سی سال، به حرکتهای هفت و هشتی، بیهدف و زیگزاگ مبتلا بودیم و به این در و آن در زدیم. گاهی یک حرکتی را انجام دادیم، بعد گاهی ضدّ آن حرکت و متناقض با آن را -هم در زمینهی فرهنگ، هم در زمینهی اقتصاد و در زمینههای گوناگون- انجام دادیم! این بهخاطر این است که یک نقشهی جامع وجود نداشته است. این الگو، نقشهی جامع است؛ به ما میگوید که به کدام طرف، به کدام سمت، برای کدام هدف داریم حرکت میکنیم. طبعاً همینطور که دوستان گفتند، وضعیّت مطلوب باید تصویر شود و چگونگی رسیدن از وضع موجود به آن وضع مطلوب هم بایستی بیان شود. یقیناً سؤالات زیادی مطرح خواهد شد؛ این سؤالات بایستی دانسته شود. یکی از آقایان اینجا گفتند چهار هزار سؤال وجود دارد؛ این خیلی خوب است. این سؤالها شناخته شود، دانسته شود. این حرکت بایست در مجموعهی نخبگانی ما به وجود بیاید. سؤالها مطرح شود، به این سؤالها پاسخ داده شود؛ این حرکت طولانیمدّت است.
◀️ البتّه اینکه ما میگوییم ایرانی یا اسلامی، مطلقاً به این معنا نیست که ما از دستاوردهای دیگران استفاده نخواهیم کرد؛ نه، ما برای به دست آوردن علم، هیچ محدودیّتی برای خودمان قائل نیستیم. هر جایی که علم وجود دارد، معرفتِ درست وجود دارد، تجربهی صحیح وجود دارد، به سراغ آن خواهیم رفت؛ منتها چشمبسته و کورکورانه چیزی را از جایی نخواهیم گرفت. از همهی آنچه که در دنیای معرفت وجود دارد و میشود از آن استفاده کرد، استفاده خواهیم کرد.
(بیانات در نخستین نشست اندیشههای راهبردی با موضوع الگوی اسلامی - ایرانىِ پیشرفت، ۱۳۸۹/۹/۱۰)
🌐 https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=10664
#یادداشت
🚩🌹✅ درسهای عید قربان
بسم الله الرحمان الرحیم
عید سعید قربان را به همه مسلمانان و موحدان تبریک می گویم و امیدوارم این عید برای بندگان الهی، فرخنده و مبارک باشد.
قربان، روز خجسته ای است که از روزگار حضرت ابراهیم علیه السلام به یادگار مانده است. روزی که قرار بود پدری چون ابراهیم، فرزندی چون اسماعیل را به مسلخ برده و در راه پروردگارش قربانی کند.
نکته مهم و درس آموز این ماجرا، اطاعت پذیری این پدر و پسر در پذیرش امر الهی است که بس بزرگ و ستودنی است. ابراهیم و اسماعیل پیش از هر چیز نفس خود را قربانی کردند تا به قربانی کردن جان فرزند راضی شوند.
بر ماست که چون ابراهیم، نفس خود را در قربانگاه وسوسه¬های شیطانی ذبح کنیم و طوق بندگی خالصانه و خاضعانه بر گردن اندازیم تا در پیشگاه پروردگارمان سربلند و در سرای باقی سعادتمند گردیم.
سزاوار است یادی کنیم از پدران و مادران والامقامی که در طول انقلاب، دفاع مقدس و در نبرد با حرامیان داعشی، فرزندان خود را فدای اسلام و قرآن و شرافت انسانی کردند.
نیز یاد می کنیم از ملت مظلوم فلسطین که چندین ماه است در سکوت مرگبار حاکمان به اصطلاح مسلمان و دولت های مستبد و مستکبر جهان، به دست صهیونیستها قربانی و سلاخی می شوند.
به امید روزی که همه موحدان واقعی و مستضعفان جهان زیر سایه ولایت بقیه الله الاعظم در آسایش و آرامش زندگی کنند.
#محمد_غفوری
28/3/1403
دکترای تاریخ، مدرس دانشگاه
🇮🇷🌱◀️مستند_و_جدید
👈 بپیوندید @khakrizf
📌سودان و ایران
کمک های نظامی ایران به سودان در دیپلماسی نظامی برای توسعه حوزه نفوذ ایران در سواحل دریای سرخ و سواحل سودان و همچنین کشورهای حوزه ساحل صحرا ارزیابی می شود.
همکاری های نظامی ایران وسودان از سال ۲۰۱۱ وارد فصل تازه ای شد و ایران پهپاد ابابیل ۲ در اختیار خارطوم قرار داد و سودان نیز در تسلیح نیروهای مقاومت در غزه کمک بسیار زیادی به تهران کرد.
همکاری های نظامی ادامه پیدا کرد و ایران در سال ۲۰۱۴ چهار عدد پهپاد ابابیل ۳ به سودان منتقل کرد ارسال، مهاجر ۲و ۴ به سودان همکاری های خارطوم و تهران در سواحل دریای سرخ را بیشتر کرد
قطع روابط دیپلماتیک ایران و عربستان در سال ۲۰۱۶ بر روابط دوجانبه ایران و سودان تاثیر گذاشت و عمرالبشیر روابط خود با تهران را قطع کرد.
باکودتای نظامی در سودان در سال ۲۰۱۹ و عزل عمر البشیر و قدرت گیری ژنرال عبدالفتاح برهان تنش های داخلی به اوج رسید و ژنرال حمیدتی فرمانده نیروهای واکنش سریع بر علیه عبدالفتاح کودتای نظامی کرد و این درگیری ها همچنان بعد از گذشت دو سال همچنان ادامه دارد.
تحلیل گران نظامی سودان معتقد اند که عادی سازی روابط ایران و سودان و حمایت سیاسی و تسلیحاتی ایران از عبدالفتاح برهان که از سوی جامعه بین المللی به رسمیت شناخته شده است تاثیر محسوسی در تحولات میدانی در خارطوم و دارفور داشته است و پهپادهای مهاجر ۶ ایران که تصاویر آن اخیرا در رسانه ها بازتاب داشته است ابتکار عمل میدانی خوبی برای ارتش سودان ایجاد کرد و برای اولین بار ارتش سودان موفق به کمک و ارتباط گیری با نیروهای محاصره شده خود در منطقه ام درمان در خارطوم پایتخت سودان شدند ،خارطوم در تصرف کامل ژنرال برهان است و نیروهای حمیدتی سعی می کنند از ام درمان نفوذ خود در خارطوم را افزایش دهند.
در استان دارفور نیز نیروهای واکنش سریع علی رغم حملات بی سابقه موفق به تصرف شهر الفاشر نشدند و نیروهای ارتش با پشتیبانی پهپادهای ایرانی از حالت تدافعی به ضد حملات و هجوم تغییر استراتژی دادند.
حضور کشتی نظامی اطلاعاتی بهشاد در سواحل سودان در دریای سرخ و احتمال حضور برجسته تر لجستیکی و مستشاری ایران برای حمایت از دولت قانونی سودان چشم انداز روشنی برای تثبیت نفوذ امنیتی و نظامی در دو طرف دریای سرخ و همچنین حضور موثر در کشورهای حوزه ساحل صحرا را خواهد داشت
ابوقاسم
🔰 ریشهها و دلایل فاجعه اردوگاه النصیرات
👤 #سعدالله_زارعی
🔸فاجعه کشتار دستهجمعی ساکنان اردوگاه «النصیرات» واقع در بخش شمالی رفح بار دیگر وجدان بشریت را بهشدت تحت تأثیر قرار داد و بر این نکته تأکید داشت که وجود رژیم غاصب اسرائیل برهمزننده آرامش و حیات انسانهاست.
🔻در اینجا مخاطب جنایات او مردم مظلوم باریکه غزه بودند اما این اختصاص به ساکنان غزه ندارد کمااینکه این رژیم در حمله هفته پیش به شهر حلب سوریه حدود ۱۸ نفر با ملیتهای مختلف از جمله شهید ایرانی «سعید آبیار» را به خاک و خون کشید.
🔸فاجعه النصیرات به همگان یادآور شد که دستها باید برای ریشهکن کردن این رژیم جنایتکار به حرکت درآیند. البته در این صحنه دو نکته بسیار مهم دیگر هم قابل تأمل است؛
🔻اولا،ً ردپایی از عقدهگشایی هم میبینیم و ثانیاً، حضور فیزیکی کماندوهای آمریکایی هم در این جنایت مطرح میباشد که خود سند جدیدی است از حضور جدی و عملیاتی آمریکا در جنگ غزه.
🔸در جریان حمله روز شنبه رژیم غاصب به اردوگاه آوارگان النصیرات که جمع کثیری از آوارگان باریکه غزه را در خود جای داده است، نزدیک به ۷۰۰ نفر شهید و مجروح شدهاند و این حجم از تلفات یک رکورد در جنگ غزه محسوب میگردد.
🔸بعضی از رسانههای اسرائیلی که به مخالفان نتانیاهو تعلق دارند، ساعاتی پس از وقوع فاجعه در این اردوگاه اسنادی منتشر کردند که نقش قطعی پنتاگون را به تصویر کشیده است.
🔸این روزها همزمان با تشدید اقدامات علیه رفح، رژیم غاصب از حمله به لبنان هم حرف زده است. به این اظهارات بیشتر از سوی «بن گویر» وزیر امنیت داخلی و «اسموتریچ» وزیر مالی دولت نتانیاهو دامن زده شده است.
🔸از سوی دیگر قاعدتاً اسرائیلیها میدانند به دلیل تغییر شرایط منطقه در حد فاصل ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۴، وضع حزبالله در جنگ احتمالی حتی شباهتی به وضع حزبالله پیروز در جنگ ۳۳ روزه ۱۳۸۵ ندارد. امروز به برکت مقاومت فلسطین، «وحدت میادین» اتفاق افتاده است، همان نیروهایی که در بحران غزه کنار فلسطینیها و علیه جبهه غربی - صهیونیستی قرار گرفتهاند، به کمک حزبالله گسیل میشوند. همان انصارالله و کتائب عراقی که به غزه راه نداشتند راهی جنوب لبنان گردیده و از این طریق وارد فلسطین خواهند شد. بنابراین بهطور طبیعی نباید جنگی علیه لبنان در کار باشد.
@amniatemeli
دعای سلامتی امام زمان(عج)
اَللهمَّ کُن لولیَّک الحُجةِ بنِ الحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیهِ وَ عَلی ابائهِ فی هذهِ السّاعةِ، وَ فی کُلّ ساعَة وَلیّا وَ حافظاً وقائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیناً حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً وَ تُمَتّعَهُ فیها طَویلاً
✅معیار امام #خمینی (ره) برای انتخاب #اصلح:
تخصص بدون تعهد، میتواند منشأ فساد باشد. منظور از تعهد، پایبندی به ارزشهای اسلامی در انجام امور است که شرط اساسی مدیریت میباشد. ایمان، امانتداری و عدل، از مهمترین شاخصهای تعهدند.
در بینش امامخمینی از آنجا که انسان متعهد، اگر دانش لازم را نداشته باشد، اصلاً مسئولیت کار را نمیپذیرد، تقدم با فرد متعهدتر است.
بر این اساس در شرایط عادی و در موارد یکسانی تخصص، تقدم با فرد متعهدتر است و در مواردی که فردی تخصص بالاتر و تعهد کمتری دارد، #تقدم با فردی است که #تعهد بیشتری دارد.
📎منبع:ویکی خمینی/تعهد،تخصص
کانال سرباز جنگ رسانه#احمد_نوایی👇
➺@ahmad_navaei [عضویت]
🟢تککاندیدایی یا چندکاندیدایی؟: مراقبت از اسبتروای فتنهگران در جبهه انقلاب
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
◾️این روزها در میان دلسوزان انقلاب، نگرانیهای زیادی از «تعدد کاندیداها» مطرح میشود و توصیه اکید آنها به جبهه انقلاب «تککاندیدایی» است. هر چند بنده همه کاندیداهای تأیید صلاحیت شده توسط شورای محترم نگهبان را عضو خانواده بزرگ انقلاب میدانم؛ اما معتقدم تلاش در جهت انصراف برخی از کاندیداهایی که خود را متعلق به جبهه انقلاب میدانند به سود یک کاندیدا، صرفنظر از اینکه آن یک کاندیدا چه کسی باشد، بازی در زمین فتنهگران سیاسی و اجتماعی و فرهنگی است.
این کار قطعاً موجب دوقطبیسازی کاذب و هیجانی در جامعه میشود. شکستخوردگان سیاسی و فتنهگران اجتماعی برای احیای خود نیازمند بالا بردن سطح هیجان اجتماعی و سیاسی هستند. راه احیای مجدد خود را ایجاد «هیجان کاذب» میدانند. و این کار فقط با دوقطبیسازی فضای انتخابات شدنی است. آیا فکر کردهاید که چرا همان روز اول و بلافاصله بعد از اعلام نامزدهای تأیید شده توسط شورای نگهبان «راهبرد ۵ + ۱» را مطرح کردند؟!
♦️مواظب «اسب تروای فتنهگران»، در جبهه انقلاب باشیم. بپذیریم که چهار گفتمان و چهار مدل حکمرانی در صحنه انتخابات ریاست جمهوری حضور دارند؛ ( دیدگاه خود را درباره چهار گفتمان و مدل حکمرانی حاضر در این انتخابات را در اینجا توضیح دادهام 👈 https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi/2674 ) هر کدام از آنها باید در فضایی اخلاقی و رقابتی، «برنامه» و «اراده» و «کارنامه» و «همخانه»های خود، یعنی همکاران و همراهان و مدافعان خود، را در معرض دید و قضاوت مردم بگذارد. مردم حتماً بهترین انتخاب را خواهند داشت.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹