📝 وضعیت نامزدها در مناظره سوم
🔹 سومین مناظره نامزدها با موضوع فرهنگ و هنر در حالی برگزار شد که همچنان رگههای سیاسی در آن پررنگ بود.
🔹 اما ببینیم نامزدها چه رویکردی را در سومین مناظره پی گرفتهاند.
۱. مصطفی پورمحمدی: او بین انتقاد از وضعیت فعلی فرهنگی و سیاستهای حکومتی و دولتی و یا دفاع از آنها سرگردان است و نتوانست تصویر شفافی از دیدگاهها و مواضع خود ارائه دهد.
۲. محمدباقر قالیباف: نمونههایی از فعالیتهای خود در حمایت از فرهنگ را به ویژه در دوران شهرداری تهران ارائه داد.
۳. مسعود پزشکیان: تلاش کرد تا تقابل بیشتری با زاکانی ایجاد کند. پزشکیان بیشتر به پشتوانه حامیانش حرکت میکند تا آنکه خودش چیزی برای ارائه داشته باشد.
۴. سعید جلیلی: بر حمایت از فعالان فضای مجازی در داخل تأکید کرد. جلیلی تلاش کرد تا درباره بخشهایی از جامعه زنان مانند زنان خانهدار، حرف بزند.
۵. سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی: بار دیگر از دولت احمدینژاد اسم آورد. قاضیزاده به بخشی از برنامه خود در دولت خانواده نیز اشاره کرد.
۶. علیرضا زاکانی: جدالهای خود با پورمحمدی و پزشکیان را ادامه داد. زاکانی بر انتقاد از عملکرد دولت روحانی اصرار دارد و به ویژه پزشکیان را در امتداد آن تعریف میکند.
🔹 مناظره سیاسی نامزدها، دوشنبه ۴ تیرماه برگزار خواهد شد.
#انتخابات۱۴۰۳
🇮🇷 این خانه #ازما ست
🔰 @azmaa_net
🔻 پرده اول:
مساله اینست،
دولت دوم رییسی یا #دولت_سوم_روحانی
و این دو گانه ترجمه دیگری هم خواهد داشت که در دوگانه جواد ظریف و شهید امیرعبداللهیان قابل فهم است.
🔻 پرده دوم:
احتمال جنگ لبنان و اسرائیل بسیار بالا رفته است، نیروهای قدس به حزب الله کمک خواهند کرد، طالبان هم بنا دارد به کمک لبنان بیاید این طور که ادعا کرده، انگلیس اعلام کرده این جنگ به سرعت فراگیر خواهد شد. ایران نسبت به این تنش هشدار داده. سیدحسن اروپا را تهدید کرده، که اگر از کشوری حمله صورت بگیرد آن کشور را خواهد زد.
🔻 و اما،
نگاهها به انتخابات ایران دوخته شده. آیا ایران به مدد جبهه غزه خواهد آمد یا نه؟
برداشتی از یادداشت علی مهدیان
@jalali133
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 با مرور دیالوگ های ناب دفاع مقدس باید گفت : اینجا ایران است و باید تا پای جان ایستاد
🔹️ بهیادماندنیترین دیالوگ فیلمهای دفاع مقدس در یک قاب جمع شده است و اگر بخواهیم با شرایط حال حاضر کشور عزیزمان ایران گره بزنیم چقدر اثر بخش و نتایج خوبی دارد.
🔻 امروز انتخابات مهمترین عرصه ای است که پیچ تاریخی این نظام مقدس را برمدار شهدا تنظیم می کند و نقش ما در این مسیر هدایتگری مردم و کشور با انتخاب اصلح در راه دلخواه شهداست.
◇ این چند دیالوگ را مرور کنیم و ببنیم کجای این چرخه تاریخی قرار داریم و چه نقشی در حفظ و صیانت از پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران داریم:
◇ آتیش مستقیم است ، رسماً شروع کرده اند
◇ به علی قسم تا پای جان مدافع انقلابم
◇ سرباز خمینی مرد شهادت است نه تسلیم
🔸️ اگر شنیدی بلند بگو : الله اکبر
📌حزب الله و جبهه شمال
آموس هوخشتاین مشاور بایدن در جلسه ای که با مقامات لبنان از جمله آقای میقاتی و نبیه بری داشت گفت اسرائیل در حال آماده سازی تهاجم محدود برای عقب راندن حزب الله از رودخانه لیتانی است.
حزبالله لبنان و رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۰۶ وارد جنگ شد که با صدور قطعنامه ۱۷۰۱ این تنش به پایان رسید در این قطعنامه قید شده است که تنها ارتش لبنان و نیروهای حافظ صلح یونیفل باید در مناطق مرزی تا رود لیتانی مستقر باشند
اما حزب الله بعد از شروع تنش های ۷ اکتبر حضور گسترده ای در این منطقه پیدا کرد تا به راحتی بتواند بر روند تحولات شمال فلسطین اشراف داشته باشند.
اسرائیل شرایط بسیار سختی را در تاریخ موجودیت خود سپری می کند و علی رغم همراهی های آمریکا احساس آرامش و ثبات را ندارد و سعی می کند تنش ها را به خاطر اضطراب درونی و احیای غلبه روانی در منطقه ادامه دهد
فرضیه حمله همه جانبه اسرائیل به حزب الله در محدوده رود لیتانی مطمئنا زنجیره واکنش محور مقاومت را فعال خواهد کرد
قبلا عرض کردم که محور مقاومت تحلیل دقیقی از جنگ نامتقارن و توانمدی های مقابل دارد و بر اساس همین موضوع سعی می کند از فرمول جنگ نامنظم و اصل غافلگیری و ایجاد هسته های بازدارنده استفاده کند و او را وارد جنگ تاکتیکی کند
تنوع سازی میدان برای تمرکز زدایی از قدرت دشمن راهبرد محور مقاومت در ماجرای تحولات فلسطین و اسرائیل است که بخوبی انجام شد و حزب الله و انصارالله یمن و ایران نقش خود را بخوبی انجام دادند و ابتکار عمل را از آمریکا و اسرائیل گرفتند.
این خیلی مهم است که آرایش میدان باید بر اساس واقعیت ها، امکانات و توانمندی های خود و طرف مقابل شکل بگیرد و این نشانه قوت و بلوغ مقاومت است نه ضعف آن ها
تشدید حمله اسرائیل بر علیه حزب الله یقینا دامنه تنش را به سوریه و بلندی های جولان خواهد کشاند و البته شرق مدیترانه نیز با حضور آمریکایی ها و اسرائیل می تواند آبستن تحولات و تنش های مستقیمی با حزب الله شود.
البته شرایط در مدیترانه بسیار متفاوت از دریای سرخ و باب المندب است جایی که آمریکایی ها موفق به تحقق اهداف خود برای تامین امنیت تجارت دریایی اسرائیل در این مسیر نشدند و الان در مدیترانه باید با موشک های دوربرد و دقیق حزب الله و احتمالا مقاومت عراق و یمن که چندی پیش به آن اشاره کردند مقابله کنند
نکته جالب این است که ۹۸ درصد تبادلات کالای اسرائیل به بنادر اسرائیل و عمده آن به حیفا وابسته است
مراکز صنعتی و شیمیایی و کارخانه های پر شمار در حیفا بانک اهداف برای حزب الله است که می تواند شرایط بسیار ترسناکی را برای اسرائیل ایجاد کند البته ضربات اسرائیل به لبنان نیز در همان سطح زیان بار خواهد بود.
شرایط وخیم تجاری اسرائیل در دریای سرخ و از کار افتادن بندر حیفا در جنگ احتمالی با حزب الله لبنان دقیقا سناریوی بسیار سخت برای اسرائیل است که می خواهد آن را انتخاب کند و این برای من بسیار جای تعجب دارد
فرضیه دیگر این تنش این است که دامنه جنگ به جولان اشغالی سرایت کند و محور مقاومت خط پشتیبانی برای حمایت از حزب الله را فعال کند موضوعی که اسرائیل را وارد حملات به زیرساخت های سوریه و مواضع ایران خواهد کرد و موازنه تهران(خط قرمز حمله به شخصیت ها و منافع ایران) را برهم خواهد زد و تهران را وارد زنجیره واکنش خواهد کرد با این تفاوت که حساسیت جنگ مستقیم اسرائیل و ایران بکلی از بین رفته است و هر دو قدرت ضربه مستقیم را برای توازن قدرت در انتخاب های خود خواهند داشت
شرایط در جبهه شمالی بسیار حساس است و بایدن توان لازم برای ممانعت از شکل گیری این تنش را ندارد ،تهدید قبرس توسط سید حسن نصرالله حد آستانه جدیدی برای قدرت انتخاب و اراده حزب الله و دفاع از منافع خود در مقابل اسرائیل بود که بسیار دقیق و راهبردی ارزیابی می شود
ابوقاسم
✅ الگوی دهه شصتی برای این دوره از انتخابات ریاستجمهوری
🔺بعد از شهادت رییس جمهور شهید رجایی ، شورای نگهبان از ۴۴ اسم ثبتنامشده ۵ نفر را احراز صلاحیت کرد که عبارت بودند از: آیتالله مهدوی کنی، سید علیاکبر پرورش، آیتالله خامنهای، سید رضا زوارهای، دکتر حسن غفوری.
🔺در آن مقطع آیت الله مهدوی کنی انصراف داد ، اما سه نامزد دیگر بدون اینکه انصراف بدهند از هوادارانشان خواستند تا به آیت الله خامنه ای رأی بدهند.
🔺این الگو را می توان در این دوره از انتخابات پیاده کرد و نامزدهای جریان انقلاب بدون آنکه انصراف دهند و حرفشان مبنی ماندن تا پایان ابتر نماند، روی یک نامزد اجماع نمایند.
✍سعید میرزایی
🇮🇷نشر حداکثری
👇👇👇
https://www.khabaronline.ir/news/1913013/%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D9%82%D8%AF-%D9%87%D9%85%D9%87-%DB%8C-%D8%B1%D9%82%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DB%8C%DA%A9-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%AA
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
#فوری|صداوسیما آخرین نظرسنجی جدید خود را به صورت رسمی منتشر کرد
🔹پرس تی وی رسانه برون مرزی صداوسیما، نتایج آخرین نظرسنجی این سازمان را منتشر کرد.
🔹بر اساس این نظرسنجی دکتر جلیلی با ۲۲.۵ درصد در صدر قرار دارد. قالیباف و پزشکیان با ۱۹.۵ و ۱۹.۴ در رتبه های بعدی قرار گرفتند.
🔹پرس تی وی این نظرسنجی را پس از آن منتشر کرد که برخی کانال های خبری با جعل این نظرسنجی آمار دیگری را منتشر کرده بودند.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1719034165780681905
۱. آقای پناهیان گفته اکنون زمانهی اجرای برنامهها در چهارچوب سیاستها است.
۲. ولی فراموش نکردیم که در سال ۶۸ نیز، هاشمیرفسنجانی بهعنوان یک «مدیر قوی»، از مجلس به دولت آمد تا «سیاست بازسازی پساجنگ» را اجرا کند، اما اجرا به سبک او، به «زخمخوردگی ارزشها» و «شکاف طبقاتی» و «تکنوکراتیسم» انجامید.
،،،،،،،،،
🖇 تعلیقه:
آن «عقل سیاسی» که من با اطمینان به او تکیه میکردم و از نظرات و مواضعش، عمق و اتقان و عاقبتاندیشی را درمییافتم، فقط آیتالله مصباح بود و بس. دیگران حتی قابلمقایسه با او نیز نبودند و نیستند. در این شرایطِ فقدان و خلاء، بدنهی جبههی انقلاب باید به «عقل فطری»اش رجوع کند تا شاید حقیقت را بیابد؛ وگرنه این قبیل اشارتهای سطحی و غیرمعرفتی، ما را گرفتار عملگرایی و تکرار تجربههای تلخ خواهد کرد. به انتخابِ وجدانِ انقلابیتان گردن نهید بهتر است تا مقلّد و مطیعِ نااستدلالهای عامیانه باشید.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
💢 به چه کسی رای بدهیم؟
ما همه تلاشمان را باید بکنیم که جریان انقلاب رای بیاورد. در دقیقه نود، در نظرسنجیهای معتبر، ببینیم صالح مقبول چه کسی است و همه دور او جمع بشویم، هر کسی که میخواهد باشد.
برای هر کدام از این کاندیدهای جریان انقلاب که میخواهیم، تبلیغ بکنیم. اما دقیقه نود اگر دیدیم در نظرسنجیهای معتبر اصلح مورد قبول ما رای کمتری دارد، باید همه برویم سراغ صالح مقبول، یعنی کسی که در نظرسنجیهای معتبر رای بیشتری دارد. هر کسی که میخواهد باشد و به او رای بدهیم.
✅https://eitaa.com/nazrvkabar
🔻اصلح، مقبول شده است:
چرخش خاکستریها به این سو
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. پزشکیان نشان داد که برخلاف روحانی در سال ۹۲ و ۹۶، «کشش» و «ظرفیتِ» رأیِ بیش از این را ندارد و نمیتواند انتخابات را ببرد، بلکه اکنون و در آینده نیز در عرض بقیه قرار گرفته و همرتبهی آنها باید مبارزه کند. او در بهترین حالت، تنها میتواند به دور دوّم برود، اما قدرت «یکهتازی» و «عبور چشمگیر از همه» را ندارد. «شرایط اجتماعی» نسبت به آن زمان، بسیار دگرگون شده و همین امر، کار را بر پزشکیان دشوار کرده است. جامعهی امروز، متأثر از «شهادت رئیسی» است و نمیخواهد از او عبور کند، بلکه قصد دارد به گزینهای «همانند رئیسی» رأی بدهد، درحالیکه پزشکیان، هیچ نسبتی با منطق و الگوی عملِ رئیسی ندارد. دلرباییِ رئیسی از مردم، امکان رأیِ «جهشی» و «هیجانی» را از اصلاحطلبان ربوده و آنها را در باتلاق، اسیر کرده است. پزشکیان، امکان صعود چشمگیر را ندارد و در یک حد از پیشروی، محدود و متوقف مانده است.
[دوّم]. برخلاف تصوّر دیگران، جلیلی به دلیل «عدالتخواهی» و «سادهزیستی»اش توانسته مانند احمدینژاد در سال ۸۴ و ۸۸، رأی بخشی از «خاکستریها» را نیز از آنِ خود سازد و از بدنهی حامیان ایدئولوژیکش فراتر برود. انتظار تحلیلگران این بود که جلیلی، تجربهی سال ۹۲ را تکرار کند و بیش از یک کنشگر درجهی دوّم نباشد، اما وی با وجود سالها حاشیهنشینی و گمنامی، اکنون توانسته به کنشگرِ «اصلی» و «رأیساز» انتخابات تبدیل بشود. او میان «کار» و «عدالت»، جمع برقرار کرده و از این جهت است که دیگران را پشت سر گذاشته است. رأی او، فزونتر هم خواهد شد؛ چون او بیش از همه، همگون و همراستای با «اقتضاهای زمانهی پسارئیسی» است. منطق هویّتیِ زمانه و میل سیاسیِ جامعه، او را میطلبد. جامعه در حالوهوای «دورهی پسارئیسی» است و در نسبت با آن، گزینهی مطلوب خود را تعریف میکند؛ گزینهای که بیشترین تطابق و شباهت با او را داشته باشد.
[سوّم]. برخی تصوّر کردند که «لایهی خاکستریِ جامعه»، همواره منطق ثابت دارد و ترجیحاتش، یکنواخت است، درحالیکه اینچنین نیست. خاکستریها در تجربهی انتخاباتیِ دهههای گذشته نشان دادند که بهشدّت «موقعیّتی» و «اقتضائی» رأی میدهند و اینگونه نیست که لیبرالیسم سیاسی و فرهنگی، آنها را برانگیزاند و آرمانگرایی برای آنها دافعه داشته باشد. تجربهی انتخاباتیِ احمدینژاد و رئیسی، نشان داد که آنها به این سو نیز چرخش دارند؛ کافیست گزینهی انقلابی بتواند تصویری از «عدالتخواهی» و «سادهزیستی» و «گرهگشایی»اش را در ذهن و دیدهی آنها ترسیم کند. اگر چنین شود، جریانهای تکنوکرات و لیبرال، بهآسانی به حاشیه خواهند رفت. امروز جلیلی در ساختن چنین روایت و تصویری از خود، تا حدود زیادی موفق بوده و گذر زمان نیز تا انتخابات، این امر را بسط خواهد داد. ذائقهی سیاسیِ خاکستریها، متأثر از شهادت رئیسی، همرنگ و همداستان با انقلابیهای رادیکال شده است و این فرصت اجتماعی، یک پنجرهی سیاسی و انتخاباتی را به روی آنها گشوده است. ازاینرو، باید بهجای هراسافکنی از احتمال رأیآوری گزینهی اصلاحات و مایلشدن به نگاه تقلیلگرایانهی برآمده از صالح مقبول، کوشید بر سبد رأی اصلحِ مقبول افزود. شرایط زمانه و اقتضای جامعه، چنین امکانی را برای ما فراهم کرده است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فداش بشمه منه
قربونش بشمه منه😂
🔻تفاوت دولت سوم روحانی و دولت دوم رئیسی
🔻دولت سوم روحانی یا دولت سوم خاتمی یا ادامه دولت مرحوم هاشمی؛ این ها همه عناوین یک نماد است. دولت دوم شهید رئیسی نیز یک نماد است.
قبل از هرچیز ذکر این تذکر ضروری است که سخن از مقایسه دو راهبرد برای اداره کشور است. به سخن دیگر دولت سوم روحانی تعریض یا گوشه و کنایه نیست. آنانکه قائل به ادامه دولت مرحوم هاشمی و خاتمی و روحانی هستند نیز تلاش می کنند از این مسیر خدمت کنند.
اما اینکه آیا این راه موثر است یا نه سخن دیگری است که غرض این متن نیست. این متن صرفا توجه دادن به مقایسه برخی اختلافات راهبردی این دو نماد است؛ دولت سوم روحانی یا دولت دوم رئیسی؟
1⃣یکم. نگاه به جمهوریت
دو نگاه در موضوع جمهوریت حاکم است. یکی توده گرایی و دوم مردم سالاری. تفاوت ایندو چیست؟ در توده گرایی صرفا انتخاب مردم اهمیت دارد. در مردم سالاری رشد انتخاب مردم. یعنی انتخاب از سر آگاهی و نه هر انتخابی.
🔻ثمره نگاه اول در انتخابات، جلب نظر مردم به هر قیمتی است و دومی رشد آگاهی مردم برای انتخاب احسن.
2⃣دوم. نگاه به نقش مردم
نگاه اول به نقش مردم صرفا در انتخابات است و نگاه دوم مشارکت و نقش پذیری.
🔻ثمره نگاه اول اینست که مردم انتخاب می کنند و لازم نیست در همه جزئیات تصمیم گیری ها ورود کنند اما در نگاه دوم مردم بعد از انتخابات نقش دارند و باید کنار منتخب شان مشارکت کنند.
3⃣سوم. نگاه به دنیا
در نگاه اول باید قواعد نظم نوین جهانی را پذیرفت و در نگاه دوم می گوید نظم نوین جهانی اصالت ندارد. اصالت هویت ملی ماست.
🔻مقایسه ثمره هر دو نگاه در موضوعی شبیه مذاکره اینست که اولی می گوید راهی غیر از مذاکره نیست و دومی می گوید مذاکره موضوعیت ندارد و طریقیت دارد. مذاکره بدون انتفاع بی ثمر است.
4⃣ چهارم. نگاه به آزادی
در نگاه اول آزادی ضروری است چون انسان آزاد است و خط قرمز جایی است که به دیگران صدمه بزند
در نگاه دوم ازادی ضروری است چون اختیار مقدمه انتخاب و رشد انسان است. لذا ازادی محدود می شود به عقلانیت انسانی نه صرفا صدمه به دیگران.
🔻ثمره ایندو نگاه را باید در محدودیت های عقلانی دید. مثل قانون حجاب و فیلترینگ و غیره
5⃣پنجم. نگاه به اقتصاد
در نگاه اول اقتصادی رقابت همه چیز را حل و فصل می کند و نگاه دوم معتقد است رقابت به تنهایی منجر به کارامدی و کارایی نیست و نیاز به دولت تنظیم گر و هوشمند و موثر داریم.
🔻ثمره نگاه اول در واردات اینست که منطقا وقتی جنسی ارزان تر و باکیفیت تر است راهی جز واردات نیست و در نگاه دوم می گوید تقویت تولید داخلی به جهات راهبردی مهمتر از جنس ارزان و باکیفیت است.
6⃣ششم. نگاه به عدالت
یک نگاه اینست که باید پیشرفت کنیم و هرجا نقصی ایجاد شد با حمایت های اجتماعی انرا اصلاح کنیم و نگاه دوم اینست که عدالت تنها در نتیجه نیست و باید در مبدا و مسیر هم عدالت ایجاد کرد.
🔻ثمره ایندو نگاه در اقتصاد اینست که یکی در یارانه ها و اعانه ها متوقف می شود و دومی به رشد و توانمند سازی بیش از یارانه ها توجه می کند.
7⃣هفتم. نگاه به مصلحت
نگاه اول به مصلحت اینست که ما در زمانه ای بسر می بریم که نباید بلندپروازی کنیم. نگاه دوم اینست که ما محکومیم به حق گرایی و مصلحت تنها زمانی بکار می آید که در نهایت منجر به حق گرایی شود.
🔻ثمره نگاه اول مصلحت سنجی به سبک مرحوم آیت الله هاشمی است و در دومی مصلحتی شبیه نرمش قهرمانانه.
8⃣هشتم. مدیریت برو یا مدیریت بیا
در نگاه اول صرفا ساختار سلسله مراتبی است که اداره کشور را بر عهده دارد اما در نگاه دوم مدیرت ارشد خودش جلوتر از دیگران میرود و ساختار را با خود می کشد.
🔻ثمره نگاه اول ساختار بروکراتیک است و از نگاه دوم سفر استانی و اقدام جهادی و مهمتر اینکه تربیت خود و نیروی انسانی در سطوح مختلف نتیجه می شود.
9⃣نهم. ولایت پذیری
نگاه اول ولایت پذیر است و می گوید در چارچوب قانون تلاش می کنیم نظر رهبری را پیش ببریم. نگاه دوم می گوید نگاه راهبردی رهبری را می فهمیم و تلاش می کنیم آن نگاه را پیش ببریم.
🔻ثمره نگاه اولی اینست که ولایت فقیه مثل خط قرمز عمل می کند که نباید از آن تخطی کرد و نگاه دوم اینست که ولایت فقیه نقش پیش برنده دارد. اولی حداقلی و دومی حداکثری است.
🔟دهم. ارزش های انقلاب
نگاه اول در بهترین حالت این است ک ما باید تلاش کنیم ارزش های انقلاب را در کنار دنیا و رفاه مردم محقق کنیم. دومی می گوید دنیا و رفاه را باید از درون ارزش های انقلاب سامان بخشید .
🔻ثمره نگاه اول میشود نگاه ضمیمه ای ارزش ها به پروژه ها و ثمره نگاه دوم می شود نگاه ضمیمه ای پروژه ها به ارزش ها.
همشهری
@mahdian_mohsen
رئیسی الگو است
🔰 به عقب برنمیگردیم
🔸انتخاب بین دوگانهای مهم آینده کشور را تعیین خواهد کرد، یک مسیر بازگشت به عقب و گذشته شکست خورده در طی ۸ سال دولت یازدهم و دوازدهم است و مسیر دیگر راه شهید رئیسی به عنوان الگوی حکمرانی اسلامی و ایرانی است.
🔸آمارها و موفقیتهای دولت سیزدهم در کمتر از سه سال، امروز بهتر از هر زمانی نشان میدهد که مشکل اصلی اقتصاد و سیاست کشور در دهه ۹۰ بیش از هرعاملی ناشی از سوءمدیریتها در دولت سابق بود.
🔻شهید رئیسی و دولت سیزدهم نشان دادند میتوان در ۳۳ ماه بیشتر از هشت سال قبل از این دولت فعالیت کرده و دستاورد داشت، میتوان بدون ادعا روابط با دنیا را بهبود داد و فشار غرب را خنثی کرد، میتوان علی رغم خواست آمریکا صادرات نفت را افزایش داد، میتوان خاموشی و ناترازی در تولید و مصرف برق را جبران کرد، میتوان هزاران واحد صنعتی را احیا کرد و میتوان کشور را آباد کرد.
🔸پیشرفتها و موفقیتهای شهید آیتالله رئیسی موضوع مهمی است که در مناظرات مغفول مانده و باید بیش از پیش مورد اشاره قرار گیرد، زیرا افرادی هستند که به خیال خام خود فکر میکنند ملت ایران سیهرویی آنان در هشت سال عقبگرد کشور در طی سالهای ۹۲ الی ۱۴۰۰ را فراموش کرده است.
🔸دولت سیزدهم در شرایطی سکان مدیریت کشور را برعهده گرفت که فروش نفت ایران به رقمی پایینتر از ۵۰۰ هزار بشکه و بنابر بعضی از روایتها از جمله روایت تد کروز در جلسه پرسش و پاسخ سنا از وزیرخارجه آمریکا، به رقم اسفناک ۳۰۰ هزار بشکه در روز رسیده بود.
🔸طبق آخرین آمار، ایران در حال حاضر توانسته درآمدهای نفتی خود را به رقم نزدیک به ۳۶ میلیارد دلار در سال رسانده و جایگاه ایران در سبد جهانی سوخت و انرژی بازیابی شده است. این دستاورد بیش از هرچیز ناشی از گردش کلی در سیاست خارجی و همچنین سیاستهای کلی تجارت بینالملل ایران در پی روی کارآمدن دولت سیزدهم بود.
🔸ادامه تفکر و منش شهید آیتالله رئیسی، نویدبخش آینده روشن برای کشور است و با حضور حماسی ملت نستوه و سرافراز ایران در انتخابات الگوی شهید رئیسی ادامه خواهد یافت و به عقب بازنمیگردیم.
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001DYj
@kayhan_online