🔰 زمان مناظرهها و برنامههای تبلیغاتی دور دوم انتخابات ریاستجمهوری مشخص شد
🔹 دوشنبه و سهشنبۀ این هفته از ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۳:۳۰ بین دو نامزد مناظره برگزار خواهد شد.
@Hasanabbasi_students
یه ضرب المثل چینی میگه
اگر کسی تونست من را یه بار فریب بده، لعنت به اون
اگر تونست دوباره من را فریب بده، هم لعنت به اون و هم لعنت به من
اما اگر تونست برای بار سوم من را فریب بده، دیگه اون تقصیری نداره، فقط لعنت به من
🔻درباره کاهش مشارکت
مشارکت کاهش یافته است و این جای نگرانی دارد. اما این همه ماجرا چیست؟ چیستی این کاهش اهمیت بیشتری دارد.
🔸ابتدا اصل مساله را دقیق کنیم. این حرف که 60 درصد جامعه با صندوق قهر کردند حرف غلطی است. به چند دلیل:
🔻معیار مقایسه نرخ مشارکت با متوسط مشارکت است؛ نه عدد 100. متوسط نرخ مشارکت در ریاست جمهوری کمتر از 70 درصد است.
تفاوت نرخ مشارکت در انتخابات ها نیز به شرایط سیاسی اجتماعی وقت مرتبط است و اساسا از عدم مشارکت هیچ وقت درصد مخالفان نظام در نمی آید.
به عنوان نمونه نرخ مشارکت رفراندوم اول انقلاب 96 درصد بود. اما چند ماه بعد مشارکت در انتخابات مجلس به 52 درصد رسید.
🔸اما آیا هرکس رای نداد ضدنظام است؟
کسانی که رای نمی دهند چند دسته اند:
🔸بخشی به هر دلیل ناتوان از حضورند.
🔸بخشی آرای معترض امااصلاح گرند. آرائی که نظام را قبول دارند اما به خطا معتقدند قهر بیشتر از رای جواب می دهد.
🔸 دسته سوم آرای هیجانی اند. آرائی که سرشان به کار خودشان است و عمدتا در شرایط دوقطبی ترغیب به رای می شوند.
🔸دسته دیگر آرای مردد است که به هر دلیل به جمع بندی نمی رسد که در انتخابات شرکت کند. این آرا در انتخابات اخیر مطابق مجموعه نظرسنجی ها حدود 30 درصد است. آیا مردد یعنی ضدانقلاب؟
🔻با این همه مشارکت کاهش یافته است. اما چرا؟
🔸پاسخ و روایت غلط اینست که مردم بخاطر مشکلات اقتصادی با صندوق قهر کردند. این حرف حداقل بعد از روی کار آمدن این دولت نادرستی اش آشکار است. بالاخره این دولت در تمام شاخص ها از دولت قبل جلوتر است. پس چرا مشارکت کم شده است؟
از طرفی اتفاقا مشکلات خودش موتور محرکه برای مشارکت است. مردم رای می دهند که وضع موجود اصلاح شود. این دوره که از همه سلایق نیز حضور داشتند. از آرای سبز و بنفش تا حضور همه اصلاح طلبان و تحریمی های سابق.
🔻پس چرا عده ای نیامدند؟
🔸دو دلیل جدی و متفاوت وجود دارد.
🔸دلیل اول:
علت اول ناامیدی مردم از تغییر است. چرا ناامیدند؟ سبک فعالیت های رسانه ای ضدانقلاب در کنار جماعتی که از سر غرض ورزی و یا جهل در فضای مجازی همه مسئولین را متهم به فساد می کنند این تلقی را ایجاد می کند که مسوولین قابل اعتماد نیستند. احساس فساد سیستمی را کسانی ایجاد کردند که چه در تبلیغات انتخاباتی و یا به بهانه های مختلف با بی اخلاقی تهمت و افترا به مسوولین و دروغ را در فضای مجازی رواج دادند و امروز ثمره اش می شود بی اعتمادی به همه مسئولین در همه جناح ها.
🔸و اما دلیل دوم.
سال گذشته یک نظرسنجی معتبر در تیر ماه و بعد هم بهمن ماه نشان داد حدود نیمی از جامعه از انتخابات مجلس بی خبرند.
از سوئی یک نظرسنجی دیگر در انتخابات هفته گذشته نشان می داد که تنها 30 درصد مردم مناظره های تلویزیونی را دیده اند.
این آمار یعنی چی؟ این امار یک نشانه است برای یک پدیده نوظهور در دنیا و البته جامعه ما که کمتر بدان توجه می کنیم.
ما چند سالی است که با گونه جدید و غریبی از عدم مشارکت مواجهیم. با جامعه ای مواجهیم که نفیا و اثباتا به مشارکت فکر نمی کنند. گوئی انتخابات و صندوق رای را نمی بینند.
اینها چه ویژگی دارند؟
مهمترین ویژگی شان اینست که در دنیای متفاوتی زندگی می کنند. دنیایی بدور از رسانه های مرجع و آمار رسمی و واقعیت های جامعه. دنیایی که عمدتا حول سرگرمی و تفنن شکل می گیرد. دنیایی خیالی که پایداری مختصات آن پای در واقعیت های پیرامونی ما ندارد.
انتخابات را می بیند اما نقش آنرا در سرنوشت خود نمی بیند یا انقدر نمی بیند که بخواهند برایش هزینه دهد و تا مسجد و مدرسه محل رود. سستی و تنبلی ناشی از سایبری زدگی که ویژگی زیست در شبکه های اجتماعیست.
این جامعه خود را به شکل های مختلف نشان می دهد و یک مدل آن انتخابات است. در این باره باید بیشتر نوشت.
🔻خلاصه اگر درست ببینیم اینها که آمدند مجاهدت کردند و البته برای آنها که نیامدند باید تدبیر جدی کرد. اما نه از جنس روایت های منفعلانه و عاریتی از رسانه های ضدانقلاب.
همشهری
@mahdian_mohsen
از یک رئیس جمهور چه میخواهیم؟
#ویژگی_اول
پاسخ بسیار ساده این است که مسائل و معضلات "داشتنِ یک زندگی" برای هر شهروند را در جامعه حل کند زندگی جمعی آسانتر شود! از تورم و امنیت شغلی گرفته، تا آینده روشن و ایجاد رفاه... یعنی امروز مساله ما فقط داشتن یک شغل یا حقوق ثابت با بیمه نیست، چون تورم اجازه زندگی با رفاه را نمیدهد. درآمد بسیاری از خانواده ها به حدی نیست که هر ماه سفر یا خرید مازاد داشته باشند.
اینها توان یک شخص نیست. هر چقدر هم مدیر و یا متخصص باشد. پس پرسش باقیست: رئیس جمهور باید چه ویژگی داشته باشد!؟
رئیس جمهور باید صاحب یک "ذهن حکمرانی" باشد. حکمرانی در سطح رئیس جمهور یک امر بخشی و جزیی نیست. یعنی حتی اگر یک فرد در زمینه مدیریت مالی و بانکی کلان قوی باشد معنایش این نیست که در مقام ریاست جمهوری توان حل بحران امنیتی یا قدرت اتخاذ یک تصمیم فوری را داشته باشد. بله، رئیس جمهور علامه و همه چیزدان نیست رئیس جمهور باید یک ذهن منسجم حکمرانی داشته باشد که هر بخش تخصصی در جای خود سامان یافته و آماده اجرا باشد.
رئیس جمهور باید نظام واره مسائل کشور را پیش از پاسخ بشناسند. پاسخ مرحله اول حل مسائل نیست، مرحله نخست فهم مساله است. ذهن حکمران در درجه نخست اهمیت قرار دارد.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
🔴چند کلامی مهم در باب انتخابات،
📣 گزیدهای از سخنان مقام معظم رهبری خطاب به هواداران نامزدهای انتخاباتی
🔹همه توجه داشته باشند که «تخریب، فضای انتخابات را خراب میکند». شما از آن کسی که به او علاقهمندید، دفاع کنید؛ هیچ مانعی ندارد؛ اما به آن کسی که رقیب اوست، مطلقا حمله نکنید؛ تخریب نکنید. این تخریب و این حرفزدنها و اهانت کردنها، نه حجیت دارد برای مستمعان، و نه جایز است؛ به خاطر اینکه فضا را خراب میکند. بنابراین مسئلهی حفظ سلامت خودِ انتخابات و حفظ سلامت فضای انتخابات، خیلی مهم است.۱۳۸۵/۰۷/۱۸
🔹من به طور جد از همهی کسانی که نسبت به نامزدهای مختلف علاقهمندیای دارند، درخواست میکنم، اصرار میکنم که این علاقهمندی خودتان را از راه تخریب دیگران، اهانت به دیگران، متهم کردن دیگران نشان ندهید. هرچه میخواهید، از نامزد مورد علاقهی خودتان تمجید کنید، تعریف کنید؛ اما دیگران را تخریب نکنید. این علامت بدی است. بعضی جاها در دنیا معمول است اسرار خانوادگی یکدیگر را برملا میکنند، عکسهای پنهانی از هم میگیرند، افشا میکنند. ۱۳۸۶/۱۰/۱۲
🔹عزیزان من! نامزدهای [انتخاباتی] مختلف هر کدام طرفدارانی دارند، علاقهمندانی دارند. علاقهمندان این نامزد نمیتوانند اعتراض کنند به علاقهمندان آن نامزد که شما چرا به او علاقهمندی، به نامزد مورد علاقهی من علاقهای نداری. نه، این جزو افتخارات کشور ماست. افراد گوناگون میآیند؛ با منشهای مختلف، با سلائق مختلف، با شیوههای گوناگون کار، در مقابل مردم قرار میگیرند. یک عده این را میپسندند، یک عده آن را میپسندند، یک عده آن را میپسندند؛ این افتخار است؛ این خوب است. هر کدام از نامزدهای محترم هم طرفدارانی دارند. بعضیها از این طرفداران متعصب هم هستند، خیلی علاقهمند سرسختند به آن نامزد خودشان. خیلی خوب، باشند، حرفی نیست؛ اما مواظب باشید، مراقب باشید که این علاقهمندیها به اصطکاک نینجامد؛ به اغتشاش نینجامد. شما دارید برای عقیدهی خودتان، برای ایمان خودتان تلاش میکنید؛ نگذارید دشمنِ این ایمان، دشمنِ این آرمان از شما سوء استفاده کند.۱۳۸۸/۰۳/۱۴
🔹هیچ مانعی ندارد که شما به یکی علاقهمند باشید، بنده به یکی دیگر علاقهمند باشم؛ شما به او رأی دهید، من به دیگری رأی دهم؛ بالاخره اکثریتی هست، اقلیتی هست، ضابطهای هست، قانونی هست؛ بر طبق آن عمل خواهد شد. آحاد مردم با هم کدورت بیجا درست نکنند، به خاطر اینکه این به آن علاقهمند است، این به آن علاقهمند است؛ خب، باشند. ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
🔹بعضیها نقطهی درگیری را اشتباه میكنند؛ خمپاره و توپخانهی خودشان را آتش میكنند به سمت یك نقطهای كه آنجا دشمن نیست، آنجا دوست است. بعضیها رقیب انتخاباتی خودشان را «شیطان اكبر» به حساب میآورند! شیطان اكبر آمریكاست، شیطان اكبر صهیونیسم است؛ رقیب جناحی كه شیطان اكبر نیست، رقیب انتخاباتی كه شیطان اكبر نیست. من طرفدار زیدم، شما طرفدار عمروئی؛ من شما را شیطان بدانم؟ چرا؟ به چه مناسبت؟ در حالی كه زید و عمرو هر دو ادعای انقلاب و اسلام میكنند، در خدمت اسلام و در خدمت انقلابند. خط درگیری با دشمن را مشخص كنیم.۱۳۹۱/۰۷/۲۴
🔹بدگویی کردن، اهانت کردن، تهمت زدن، برای عزیز کردن خود و یا نامزد مورد نظر خود، دیگران را و رقبا را در چشم مردم خوار کردن، اینها راهها و روشهای صحیح و اسلامی نیست.۱۳۸۶/۱۰/۱۵
🔹 و...
چقدر اين توصيه هاي اخلاقي مقام معظم رهبري را مورد توجه قرار داديم؟؟
خدايا چنان كن سرانجام كار
تو خشنود باشي و ما رستگار
به بركت صلوات بر محمد و آل محمد، صلی الله علیهم اجمعین
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔻عضو کانال ،با حاج حسین کاجی شوید👇
@bahajhosseinkaji
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 امروز؛ صفحه هشتاد و شش قرآن کریم
سوره مبارکه النساء
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
تفکیک آرا دور اول 1403.pdf
1.69M
#انتشار #شهربه_شهر
🚨فوری و مهم
🔶 لطفا تمرکز برنامه ها روی مکانهای که آقای دکتر جلیلی رای کمتری داشته است،باشه!!!
❗️ ارسال برای ۱۰۰ نفر
#جلیلی
🖍 محمدمسلم وافی
━🍃❀💠❀🍃━═•••
✅ جهت پیگیری اخبار انتخاباتی👇
@vafimoslem
۰۹۱۰۴۴۴۱۴۱۲
اینها حقیقت تاریخی است!
🔺️مواجهه علمای شام و علامه امینی رحمتاللهعلیه
این داستان را از پسر علامه امینی رحمتاللهعلیه شنیده ام. مرحوم آقای امینی رحمتاللهعلیه وقتی کتاب الغدیر را نوشتند، جلدهای اول و دومش را به شخصیتهای معروف اهلتسنن اهدا کردند؛ سلاطین، امرا، نخستوزیران، علما، رؤسای الأزهر و جاهای دیگر. آنها غالبا تغریضهایی بر الغدیر نوشتند. در جلد پنجم یا ششم مطالبی ذکر شده که به خودی خود جنبه تحریک کنندهای دارد. درباره خلیفه دوم مطالبی ذکر شده که خیلی حساس است.
🔸آقازاده ایشان نقل میکرد که چند نفر از علمای شام، جلد پنجم یا ششم الغدیر را خوانده و خیلی ناراحت شده بودند. تصمیم گرفتند به نجف آمده، با ایشان بحث کنند و ایشان را کتک سیری بزنند یا حتی ایشان را به قتل برسانند! روزی تماس گرفتند که ما از علمای شام هستیم و می خواهیم خدمت علامه امینی رحمتاللهعلیه برسیم. آقای امینی رحمتاللهعلیه فرمودند بیایند.
🔸آنها آمدند و صحبت شروع شد. یواش یواش آقا را به بحث کشیدند که شما چرا به صحابه بد گفتید و جسارت کردید؟ جسارت به صحابه چنین و چنان است. ایشان گفتند: «نه، من هیچ جا به صحابه بد نگفتم». گفتند: «فلان کتابت». گفت: «من از کتاب خودتان نقل کرده ام.» آنها انکار کردند. [خطاب به پسرشان] گفتند: «برو فلان کتاب را بیاور.» گفت: «اینکه من نقل کردم از این کتاب است؛ بسم الله، این هم متن کتاب.» خلاصه چند ساعت بحث بین این چند نفر با علامه امینی رحمتاللهعلیه مطرح شد و ایشان یکی یکی جواب دادند.
🔸اواخر یکی از آنها خیلی ناراحت شده و پاهایش را دراز کرده، جلوی ستون نشسته بود و سرش را به ستون میزد و به خلیفه دوم بد میگفت. آقای امینی رحمتاللهعلیه فرمود: «به صحابه پیغمبر بد نگو. ما به صحابه جسارت نمیکنیم بلکه حقیقت تاریخی است. از کتابهای خودتان نقل کردیم برای اینکه حقیقت روشن بشود. ما اهل دشمنی، بدگویی و دشنام نیستیم.»
۱۳۸۹/۰۵/۲۳
#آیت_الله_امینی
📱 @mesbahyazdi_ir
در صحبتهای دکتر پزشکیان، این عبارتها را مکرراً شنیدیم: «برنامه هفتم توسعه نوشته شده»، «سیاستهای کلی وجود دارد»، «نباید با یکدیگر دعوا کنیم«، «برجام خوب است» ، «باید با دنیا رابطه داشته باشیم»، «من نمی دانم و کارشناسان می دانند»: این صحبتهای کلی و کلیشه ای زیبنده یک کاندیدای ریاستجمهوری نیست و نمی تواند او را بر کرسی ریاست جمهوری بنشاند. ریاست جمهوری مستلزم درک و فهم پیچیدگی های نظام و عالم سیاست است که با شاکله و منظومه فکری و ایده ای فقیر هیچگونه سنخیت و همخوانی ندارد.
☫ دکتر فهیمه نصیری
#پروفسوریوسفی
#جهادتبیین
#خورشیدتفکر
#ماایرانیم
#نشرحداکثری
https://t.me/Mairaniim 🇮🇷 👈: تلگرام
https://eitaa.com/mairaniiim 👈:ایتا
🔰 راهکار پیروزی _ راهکار شکست.
❗️در مناظرات و منازعات کارزار انتخابات، هر کس کارنامه اش باز شود، بازنده انتخابات است!
❗️چرا که در هر کارنامهای نقاط ضعفهایی وجود دارد و در نگاه و ذهن منفینگر جامعه ایرانی؛ بیشتر این ضعفها هستند که دیده میشوند نه قوتها! 😔 رسانهها نیز به خدمت آمدهاند تا ضعفها را دهن به دهن بچرخانند!
❗️کارنامه جلیلی، کارنامه در عرصه دیپلماسی و فرهنگ است.
❗️کارنامه پزشکیان در حوزه کارآمدی و معیشت
❗️اصلاح طلبان با باز کردن پرونده جلیلی و حامیانش تلاش دارند، رای طبقه متوسط جامعه را با #جلیلی_هراسی فعال کنند.
❗️آنها با باز کردن کارنامه جلیلی بر #برجام ، #مذاکره ، #تحریم ، #گشت_ارشاد ، #حجاب_اختیاری ، #دیوارکشی ، #فیلترینگ تاکید خواهند کرد.
❗️جریان انقلابی باید با باز کردن پرونده پزشکیان و حامیانش، رای طبقه محروم و حاشیه نشين را با #نه_به_دولت_سوم_روحانی فعال سازد.
👌تکرار میکنم: هر که کارنامه اش باز و نقل محافل گردد، بازنده انتخابات خواهد بود.
👌اکثریت به #هندوانه_دربسته رای خواهند داد.
✔️سال ۱۳۷۶: دوگانه #خاتمی_ناطق
✔️سال ۱۳۸۴: دوگانه #احمدینژاد_هاشمی
✔️سال ۱۳۹۲: دوگانه #روحانی_قالیباف
#طوفان_دیگری_در_راه_است
#وحدت_حداکثری
#دولت_انقلابی
#تداوم_راه_رئیسی
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
#به_عقب_برنمیگردیم
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj