#اصحاب_کربلا #حضرت_هانی_بن_عروه
🔻 در بخش عاشورا و در بخش کربلا و در بخش محرم و صفر این ارتباط ما با اصحاب آقا سیدالشهداء کم است و بیشتر باید با اینها زندگی کنیم،
🔸 مسلم بن عوسجه، هانی بن عروه که حالا قبل جریان عاشورا شهید شدند؛ هانی بن عروه را همین عبیدالله کشت.
🔹 هانی کسی بود که فقط از او خواستند مسلم را تحویل بدهد، گاهی خود هانی سوار بر اسب که میشد چندین هزار دنبالهدار داشت، سوارهنظام و پیاده، وقتی که همقسمهای خود را از قبائل مختلف طلب میکردند بیش از ده بیست هزار میشد ولی از او خواستند مسلم را تحویل بدهد گفت: نه، این کار را نمیکنم، حتی اگر مسلم اینجا در مُشت من باشد مشتم را باز نمیکنم،
🔸 چقدر به او سخت گرفتند، تمام این استخوانهای صورت او شکست و بعد هم کشته شد.
کد ۱۱۶۴
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
📚قانون انتخاباتما "باید" اصلاح شود🇮🇷
پیشنهاد اول:
🎯ضرورت بازنگری در روش انتخابات ریاست جمهوری؛
👈"الکترال کالج"
پیشنهادی برای جلوگیری از تاثیرات قومیتی در انتخابات
✅نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری از منظر عوامل مختلفی قابل بررسی و تحلیل است . یکی از این عوامل نگاه قومیتی و توجه به گسل های اجتماعی از جمله قومیتها و اهل سنت در کشور است . نتایج انتخابات نشان میدهد که اختلاف آراء دو کاندیدای ریاست جمهوری فقط در چهار استان ترک نشین بیشتر از اختلاف آراء ۲۶ استان دیگر است و به عبارتی اگر در استانهای ترک نشین و ایضا کردنشین و عرب نشین و بلوچ نشین رای قومیتی وجود نداشت و روند انجام رای گیری همانند سایر استانها بود ، احتمال اینکه پیروز انتخابات تغییر میکرد زیاد بود.
معنی دیگر این امر این است که تنها چهار استان ترک نشین قادر به تعیین رئیس جمهور برای کشور بزرگ ایران هستند و این یک نقص در قانون انتخابات کشور است.
در کشوری مثل ایران که تنوع قومیتی وجود دارد و ترک و کرد و بلوچ و عرب و ترکمن و لر در کنار مردم فارس سالها بطور مسالمت آمیز زندگی میکنند، نباید به هنگام انتخابات مهمی چون انتخابات ریاست جمهوری، زمینه بروز گسلهای قومیتی وجود داشته باشد و ضرورت دارد قانون انتخابات در این زمینه اصلاح و بازنگری شود .
🔰یکی از روشهای تجربه شده برای جلوگیری از غلبه رایهای قومیتی و ایالتی بر آراء کل کشور دو مرحلهای کردن انتخابات و استفاده از روش "الکترال کالج" است تا سقف رای هر استان محدود شده و بر سهم سایر استانهاو به تبع آن بر رای نهایی انتخاب رئیس جمهور تاثیر نگذارد.
🔺در این روش تعداد آراء الکترال کالج محدود به درصد جمعیت آن استان از جمعیت کل کشور است و اگر کاندیدایی در یک استان اکثریت داشته باشد کل رای الکترال کالج آن استان به نام آن کاندیدا خواهد شد و در مرحله دوم این نسبت آراء الکترال کالج است که تعیین کننده خواهد بود و کاندیدایی که بیشترین رای الکترال کالج را داشته باشد، به عنوان پیروز نهایی معرفی خواهد شد.
(دکتر محسن شاطرزاده
۱۷ تیر۱۴۰۳)
✍البته این یکپیشنهاد است که با بومیسازی آن طبق معیارهای فکری_فرهنگی خودمان، باید در کنار پیشنهادهای دیگر، تکمیل یا اصلاح شود؛ ولی در هرحال ما در مسیر تمدنآفرینی باید گامبهگام به سوی رشد و کمال مطلوب خویش به پیش برویم و انتخابات خود را از دایره هیجانات مقطعی، به سوی عقلانیت و حقانیت معیارهای الهی، به مثابه الگوی ممتازی برای جوامع بشری تبدیل کنیم؛ ان شاءالله🌴
محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
🗳 مبارزات انتخاباتی ریاستجمهوری آمریکا
🔴 دموکراتها
🔹بایدن خطاب به کارکنان کاخ سفید و کارمندان ستاد انتخاباتی:«اجازه دهید این را به وضوح و ساده ترین شکل ممکن بگویم. هیچ کس قرار نیست مرا بیرون براند. من کنار نمی کشم . من تا آخر در این مسابقه هستم و ما برنده خواهیم شد.»
🔹 کاخسفید: بایدن هیچگونه زوال عقل یا آلزایمر ندارد و کنار نخواهد کشید.
🔹 حمایت شماری از فرمانداران دموکرات از بایدن
🔴 جمهوریخواهان
🔹 ترامپ: بایدن از انتخابات کنار میکشد و بعد با کامالا هریس طرف هستیم.
🔹افزایش شانس ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ طبق نظرسنجی نیویورک تایمز( دونالد ترامپ ۴۹ درصد-جو بایدن ۴۱ درصد)
🔹«جرد گلدن» نماینده حوزه دوم کنگره در مجلس نمایندگان ایالات متحده: دونالد ترامپ در انتخابات پیروز خواهد شد.
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
امروز رئیسی مشغول چیست؟
شهید کسی است که الگو میشود. لتکونوا شهداء علی الناس یعنی بر قله ایستادن، الگو و نماد شدن. شهید نقشش از تاثیرات عادی کوتاه مدت اجتماعی ناگهان فراتر میرود و جایگاهی تاریخی پیدا میکند، روایت شهید کمک به او است. کمک به دستگیری تاریخی او است. کاری که رهبر حکیم ما یک تنه بر عهده گرفت.
شهید قله است و به قول حاج قاسم شهید قله وقتی زیبا میشود میتواند دامنه را زیبا کند. خیلی ها متوجه نشدند شهادت رئیسی چه الطاف خفیه ای در خود داشت. او در قلوب مردم ثبت کرد این نکته را که یک کارگزار جمهوری اسلامی در سال ۱۴۰۳ و نزدیک پنجاه سال بعد انقلاب، میتواند تا چه افقی پرواز کند. آنقدر بالا برود که رهبر حکیم و عارف ما نیز رسما اظهار تعجب کند. بگوید: "واقعا هم خسته نمیشد و این ویژگی عملی، حقیقتا تعجبآور بود."
چگونه ممکن است یک رئیس جمهور در اوج فشارها و توهینها و تهمتها و طعن و کنایهها، خسته نشود؟ چگونه ممکن است یک رئیس جمهور با دلی پر از درد که دردهایش را گاهی برای رهبرش فقط میگوید به تعبیر خود آقا، دلسرد نشود، خسته نشدنش تعجب آور هم باشد. چگونه ممکن است در روزگاری که خیلی ها از تنبلی و سستی کمک به انقلاب نمیدهند و فقط نق و نیش و کنایه میزنند به اسم مطالبه، آستین بالا بزند از خودش دفاع نکند و مظهر حرکت و امید و اعتماد به داشته ها باشد؟ چگونه ممکن است کسی هم آنقدر مهربان و اهل مدارا باشد که رقیبانش هم اذعان کنند و هم آنقدر صریح و قاطع باشد که دشمنان از او حساب ببرند، چگونه ممکن است یک رئیس جمهور این قدر جامع الاطراف باشد؟
او الگو است برای سبک تعامل با دنیا نه چون از مستوای عزت سخن میگوید، نه چون "تند و دورکننده" سخن نمیگوید بلکه چون آنچنان نماد عزت و هویت ایران میشود که مسوولین دیگر کشورها او را سیاستمدار عادی نمیدانند بلکه "چهره ای برجسته" میخوانند. او اما خجالت میکشید که نماینده ایران باشد گریه میکرد و میگفت نماینده ایران هر کسی نمیتواند باشد، نماینده ایران شهیدانند.
حالا دیگر این الگو و این شهید حالا حالا ها کار خواهد کرد برای این مردم، او نگاه مردم را به همه لجنپراکنی ها نسبت به کارگزاران نظام تغییر میدهد، کاری که ما باید میکردیم و کوتاهی کردیم.
به جز این رئیس جمهور جدید هم کار برایش سهل میشود، وقتی الگویی دارد برای مدیریت. الگویی که به او میگوید بیش از سیاستبازهای قدرتطلب به فکر توده مردم باش، با مردم باش، الگویی که به او میگوید عزت یک گزاره ذهنی نیست بلکه باید آنقدر به هویت ایران معتقد باشی که عزتت چشم دیگران را پر کند، باید کانون حرکت و امید و خسته نشدن باشی. انتظار مردم از رئیس جمهور بالا رفته، اهل مدارا نباشی ، اهل وحدت نباشی، اهل رضایت توده ها نباشی، اهل شجاعت راه انداختن پروژه های بزرگ برای این مردم نباشی، از چشمها خواهی افتاد. این ویژگی الگو است که راهنما خواهد بود. دستگیر خواهد بود، دست رئیس جمهور محترم امروز ما در دست رئیسی شهید است اگر این الگو پیش چشم او باشد و الا میشود شبیه آن دولتی که در ایران هیچ کس حاضر نمیشد به گردن بگیردش. ایران در گام دوم با دولت سه ساله رئیسی فهم دیگری از اداره کشور به دست آورده. این لطف خدا به رئیسی مخلص و صادق بود که نقش آفرینی اش برای ایران را در اندازه یک تاریخ بالا برد.
همشهری
@ali_mahdiyan
محمدفاضلی: مواظب مجاهدین شنبه باشید!
محمد فاضلی، استاد دانشگاه و جامعه شناس، با انتشار یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت: مفهوم مجاهدین شنبه را دوست عزیزی در انتخابات سال ۱۳۹۲ به من یاد داد. گفت «محمد، عدهای هستند که از شنبه بعد از جمعه انتخابات، سر و کلهشان پیدا میشود. دنبال پست و مقام میگردند.»
آقای پزشکیان، اغلب مجاهدین شنبه، کارشان نابود کردن اعتماد مردم به شما، و زمین زدن دولتی است که تشکیل میدهید.
آقای پزشکیان، این کشور سامان سیاسی و نظم حزبی درستی ندارد تا آدمهای درجه یک و آگاه برای وزارتخانهها، استانداریها و سایر پستهای مهم از قبل پرورده شده باشند.
آقای پزشکیان مجاهدین شنبه در ستادهای مختلف زنبیل گذاشته بودند تا فردای انتخابات مدعی شوند، اما اغلب آنها که لیاقت و توانایی دارند، آنقدر نظربلند هستند و مناعت طبع دارند که داوطلب پست و مقام نمیشوند.
آقای پزشکیان، اگر از خطر مجاهدین شنبه اجتناب نکنی، و رویه روشن و شفافی برای برگزیدن کابینهای متخصص، باتجربه، پاکدست، و دارای بینش روشن درباره مشکلات کشور نداشته باشی، خیلی زود زمین میخوری.
آقای پزشکیان، اطمینان دارم از در و دیوار زندگی امروزت تا زمان انتخاب وزرا و استانداران، آدمهایی میبارد که میخواهند وزیر و رئیس سازمان و استاندار به شما معرفی کنند. اگر روالی برای انتخاب افراد همکارت نداشته باشی، به سرعت همه سرمایه اجتماعی که اندوختهای به باد خواهی داد......
🆔 https://www.asriran.com/fa/amp/news/979873
#أخبار«انقلاب اسلامی» 👇 عضوشوید
╭┅───────────┅╮
🆔 @enqelabeeslami
╰┅───────────┅╯
💢چگونه امکان داشت جبهه انقلاب پیروز شود؟
🔹حالا که دوباره مانند 92 شکستی سهمگین بر سر جبهه انقلاب فرود آمده، بد نیست راههای دیگری که میشد طی نماییم را مرور کنیم، بلکه اینبار عبرت بگیریم.
اگر جلیلی در دور اول به نفع قالیباف کنار میرفت، میشد انتظار داشت که از 38.8 درصد او، بین 30 تا 32 درصد به قالیباف رای دهند. چراکه سبد رای او عموما انقلابی و مذهبی بودند. البته بخشی از آن را همان متنفرین از قالیباف تشکیل میدادند که به هیچ نحوی حاضر به رای دادن به او نمیشدند.
🔸همان بخشی که در تحلیل ما حدود 5 درصد یعنی 1میلیون و 200 هزار نفر میشوند.
ترکیب این 32 درصد با 14 درصد قالیباف، عدد او را به مرز 46 میرساند. معمولا در کمپینهای انتخاباتی گفته میشود که ائتلافهای بزرگ خودبهخود چند درصد افزایش بیشتر را برای فرد باقی مانده به وجود میآورد. به ویژه آنکه «تصور از فرد پیروز» هم چند درصد از مردم را جذب میکند چراکه مردم دوست دارند به کسی رای دهند که فکر میکنند پیروز خواهد شد.
🔹پس این «احتمال قوی» و نه قطعی وجود داشت که در صورت انصراف جلیلی، قالیباف رئیس جمهور شود.
در طرف مقابل واضح بود که سبد رای قالیباف دارای ترکیبی از انقلابیون و دیگر اقشار جامعه است. لذا سبد او در صورت انصراف، به صورت مساوی (در بهترین حالت) بین جلیلی و پزشکیان تقسیم میشد. یعنی در همان دور اول، پزشکیان به 50 درصد میرسید.
🔸در دور دوم هم قطعی و یقینی بود که جلیلی در تقابل دوقطبی با پزشکیان شکست خواهد خورد. درحالیکه اگر قالیباف به دور دوم میرفت، امکان پیروزی بر پزشکیان را داشت. هم نظرسنجیهای متعدد از پیروزی قالیباف در دوگانه با پزشکیان سخن گفته بودند و هم امکان ترساندن طبقه متوسط با استفاده از قالیباف توسط اصلاحطلبان بسیار کمتر از جلیلی بود. یعنی همین چند میلیون که به مشارکت کنندگان اضافه شدند، به جای ترسیدن از جلیلی، میتوانستند بین قالیباف و پزشکیان تقسیم شوند یا اساسا بخاطر ترس، شرکت نکنند.
اینها یعنی شکست جلیلی در دور دوم قطعی بود درحالیکه پیروزی قالیباف به احتمال زیاد ممکن و در دسترس بود. اما چه باید کرد که آقای جلیلی ....، حاضر نشد از خود ایثار کند.
📌یادداشت_وارده
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
⭕️ واکنش یک عضو ستاد دکتر جلیلی به شایعاتی درباره محتوای جلسات دکتر جلیلی و قالیباف پیش از برگزاری دور اول انتخابات
علیرضا کمیلی از اعضای ستاد دکتر جلیلی در پاسخ به شایعاتی پیرامون جلسه دکتر جلیلی و قالیباف در مشهد و تهران پیش از برگزاری دور اول انتخابات ، نوشت:
🔹چون آقایان شروع به نوشتن کرده اند و ظاهراً مثل همیشه تمایل ندارند کامل بنویسند مجبورم نکاتی را بگویم!
🔹بنای اجماع همواره بر کناره گیری افراد دارای رای کمتر بوده است ولی این دوره برخی با حدس و گمان میگفتند اگر جلیلی با وجود سه برابر رای بیشتر از قالیباف کنار برود بهتر است ...که ارقام نشان داد اگر دکتر قالیباف کنار می رفت بعید نبود که همان دور اول هم کار تمام شود.
🔹اما چه شد که ماجرا برعکس شد؟
یعنی اصرار کردند که باید شخص دارای رای بیشتر کنار برود؟!
تحلیل و حدس فوق؟! خیر!
🔹کار به اینجا رسید که دکتر قالیباف فرمودند بنده حجت شرعی دارم برای ماندن ... از چه کسانی؟ از آنها که به من تکلیف کردند بیایم! یعنی ...!
🔹صبح روز بعد (پنجشنبه) یکی از دوستان به رهبر معظم انقلاب مراجعه کرده و سوال میکنند و پاسخ منفی محکمی درباره تکلیف به شخصی از کاندیداها دریافت میشود و معلوم می شود که دیگران در این ماجرا نقش داشته اند نه رهبری معظم انقلاب.
✅@jalili_saeed
💢پایان رقابت؛ آغاز همدلی
🔹سرانجام مرحله دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری برگزار و رئیسجمهور منتخب ملت ایران معین شد. ملت بابت کار بزرگی که انجام داد، درخور تحسین است و ضمن تبریک به رئیسجمهور منتخب، برای او و دولتش آرزوی موفقیت میکنیم. افتخار بزرگ نظام جمهوری اسلامی «مردمسالاری دینی» است؛ از ابتدای شکلگیری انقلاب اسلامی در ایران، صندوقهای رأی به میان مردم برده شد و این مردم بوده و هستند که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم مسؤلان کشور را برمیگزینند. به سالهای پشت سرمان مینگریم که دولتها و مجالس با گرایشهای سیاسی گوناگون تشکیل شده و این یعنی برای نظام اسلامی و خاصه امام و رهبری صیانت از مردمسالاری دینی یک اصل اساسی است.
🔸در این زمینه نمیتوان از رهبر فرزانه انقلاب اسلامی سخن نگفت. ایشان از سال گذشته موضوع رقابت را به منزله یکی از راهبردهای انتخاباتی مطرح کردند و بعدها فرمودند مقصودشان از رقابت، رقابت جدی و حقیقی است. ایشان بارها فرموده بودند که از نظر ایشان مشارکت بالا بر انتخاب اصلح ترجیح دارد، هر چند دومی نیز دارای اهمیت است. رهبر حکیم انقلاب هیچگاه شعار مشارکت بالا در انتخابات را بر زمین نگذاشتند و همواره تسهیلگر حضور مردم در امر سیاسی هستند.
🔹از حالا «دکتر مسعود پزشکیان» رئیسجمهور منتخب، رئیسجمهور همه مردم ایران هستند و فیالواقع پیروز واقعی این رویداد بزرگ نیز مردمند. بازنده صحنه انتخابات نیز دشمنان و معاندانی هستند که خط تحریم را در پیش گرفته بودند و به هر دری زدند تا مردم را از مشارکت در انتخابات ناامید کنند.
🔸اکنون اما فصل کار و تلاش و پیمودن ادامه راه است. فصل عمل به مطالبات مردم است. ناگفته پیداست که مسائل اقتصادی و معیشتی اولویت شماره یک مردم است. انتظار میرود دولت جدید خود را متعهد به اجرای خواستهها و مطالبات مردم بداند. منش و مشی رئیسجمهور شهید، اخلاق بود و کار و پرهیز از بردن دولت به حاشیهها. رئیسجمهور منتخب از تجربههای پیشین و اسلاف خود بیاموزد و آنها را در کار اداره کشور به کار ببندد. به ویژه مراقب اطرافیان خود باشد که این آسیب برخی رؤسایجمهور را به سمت حواشی برده و گاه در کار اجرای کشور اختلالات اساسی ایجاد شده است.
🔹در پایان به این نکته مهم اشاره میشود که هم اکنون وظیفه همگان در قبال رئیسجمهور منتخب که بار سنگین و اجرای دشوار قوه مجریه بر دوش اوست، حمایت است. رهبر معظم انقلاب اسلامی بر اساس قاعده همیشگی خود، از دولتها حمایت کرده و طبیعتاً این دولت نیز مشمول حمایتهای رهبری خواهد بود. فرصتها به مثابه برق و باد میگذرد و لذا نباید روزی را در خدمت به مردم از دست داد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 فردای ۱۵ تیر
🔹دور دوم انتخابات ریاست جمهوری با حضور باشکوه مردم در پای صندوق رأی در ۱۵ تیرماه برگزار شد و کشورمان نهمین رئیسجمهور خود را شناخت. فردای رقابتهای انتخاباتی آغاز فصلی نو در جامعه اسلامی است که لازم است برای آن تمهیداتی اندیشیده شود. در این میان توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
🔹۱. فراموش نباید کرد که پیروز واقعی حماسه ۱۵ تیر ملت غیور ایران است که با بصیرت کامل و اراده بلند خود در طول دهههای اخیر بارها حماسهها آفریده است. همانها که در سختترین شرایط خود را از نظام جدا نکردهاند و باوجود مشکلات موجود از پای صندوق رأی جدا نشدهاند. در این بین جایگاه احزاب و گروههای سیاسی در رتبههای بعدی قرار میگیرد و رئیسجمهور بیش از آنکه خود را وامدار احزاب و گروههای سیاسی ببیند، باید خود را منتخب ملت بداند، آن هم نه تنها کسانی که به ایشان رأی دادهاند، بلکه او رئیسجمهور همه ملت خواهد بود.
🔹۲. انتخابات تجلی وحدت و انسجام ملی است، آنجا که همه ملت دست به دست هم برای تعیین سرنوشت کشور به پای صندوق رأی میآیند. بنابراین، با پایان انتخابات باید رقابتهای انتخاباتی نیز پایان یابد و انتظار آن است که با فراموشی فضای پر احساس رقابتی قبل از انتخابات، خدمت به ملت و تلاش برای رفع مشکلات و آبادانی کشور به دغدغه اصلی رئیسجمهور قرار گیرد و دیگر نامزدهای رأی نیاورده نیز که به وظیفه شرعی خود در پرشور کردن انتخابات موفق گردیدهاند، خدمت در عرصهای دیگر را دنبال کنند. هواداران نامزدها نیز که مردم عزیز این سرزمین باشند، بدون شک باید کریخوانیهای طبیعی دوران انتخابات را رها سازند، کدورتها را از دلها بزدایند و اجاره ندهند که میان صفوف متحد ملت انشقاق ایجاد شود؛ و فراموش نکنید که انتخابات همواره باید عامل انسجام ملی باشد، نه افتراق...
🚩🚩 متن کامل را اینجا در روزنامه جوان بخوانید:
https://www.javanonline.ir/fa/news/1238412
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰پیام تبریک سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان به مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب ملت
جناب رئیس جمهور منتخب جمهوری اسلامی ایران
دکتر مسعود پزشکیان (حفظه الله تعالی)
سلام علیکم و رحمة الله و برکاته
🔹این انتخاب پربرکت توسط مردم عزیز و شریف ایران را به شما تبریک و تهنیت عرض میکنم و از خداوند متعال خواستارم که شما را حفظ کند، یاری دهد، پشتیبان شما باشد و به امیدها و آرزوهای این مردم فداکار و وفادار برسید.
🔹ما در حزب الله و در تمام جنبشهای مقاومت در منطقه و به عنوان بخشی از ملتهای آنها که سال هاست با نیروهای اشغالگر صهیونیستی و پروژه سلطهطلبی آمریکا درگیر رویارویی آشکار بودهایم، همواره به جمهوری اسلامی ایران به چشم پشتوانهای قوی، پایدار و همیشگی از مقاومت کنندگان و مستضعفان، از زمان پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی(قدس سره) و در ادامه رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای(دام ظله) نگاه کردهایم.
🔹با جنابعالی این راه را ادامه خواهیم داد إنشاءالله تا به پیروزی نهایی دست یابیم که رکن اصلی آن ایران اسلامی مقتدر، عزیز و مقتدر خواهد بود.
🔹خداوند متعال به شما قوت، سلامتی، تندرستی عنایت نماید.
حسن نصرالله
شنبه ۲۹ ذیالحجه ١٤٤۵ ق
#انتخابات_۱۴۰۳
#برای_ایران
#مسعود_پزشکیان
@dr_pezeshkian_ir