مختصات خونخواهی و مجازات شدید؛
معادلهای فراتر از محاسبات قبلی!
باند تبهکار صهیونیستی، نه تنها، به اغلب اهداف خود از ترور رهبر مجاهد حماس، دست نیافته بلکه در بسیاری از موارد، تأثیر معکوس برای آنها در پی داشته و انسجام و ارادهی جبهه مقاومت را ارتقاء مضاعف داده است.
نقشه اختلاف میان اعراب با ایران، با نماز و تشییع با شکوه #شهید_هنیه در تهران، تبدیل به انسجام و همبستگی حول اهداف و آرمانهای مشترک گردید که در رأس آن هزیمت رژیم سفاک قرار دارد.
تلاش برای ایجاد انفعال در ایران در ایام شروع به کار دولت جدید، با مواضع قاطع رئیسجمهور، حمایت و حضور پرشور مردم و هماهنگی ارکان حاکمیت تبدیل به یک اراده جمعی برای دفاع از تمامیت ارضی و حیثیت ملی ایرانیان گردید.
رژیمِ رو به زوال و دچار استیصالِ اسرائیل، با عبور از دو خط قرمز جبهه مقاومت در حمله به ضاحیهی بیروت و ترور فؤاد شکر و نیز ترور #هنیه الگوی مقاومت #فلسطین در تهران، به زعمِ غلط خود میخواست واهمهای ایجاد کند تا شاید تنفسی باشد در زیر فشارهای سنگین ماههای اخیرش، اما این غلط اضافی، حلقه را بر گلویش تنگتر خواهد کرد تا جایی که راه نفس کشیدن را فراموش کند.
با ریختن خون #اسماعیل_هنیه در تهران، اینک دفاع از مظلوم و مقابله با تروریسم دولتی، فراتر از یک امر آرمانی، تبدیل به یک امر ملی شده است، اینک حمله متقابل به حیفا و تلاویو، یک پاسخ کاملا منطقی و مورد انتظار از هر لحاظ محسوب میشود، چه به لحاظ قواعد بینالمللی و منشور ملل متحد، چه با نگاه ملی و میهنی، چه به لحاظ انسانی و اخلاقی، چه به لحاظ اسلامی و الهی، چه به لحاظ سیاسی، امنیت داخلی و بازدارندگی نظامی، و چه به لحاظ مطالبات مردمی و منطقهای.
لذا این دفاع مشروع، یک امر قطعی و سخت خواهد بود. حمله به #تهران و #بیروت دست اضلاع جبهه مقاومت را برای پاسخی کوبنده، باز کرده است، اختیار و انتخاب زمان و مکان با تدبیر محور مقاومت رقم میخورد و تحت تأثیر هیچ پالس بیرونی نخواهد بود، هراس از میزان، شدت و نحوه پاسخ، بخشی ازین ماجراست. بدیهی است که #خونخواهی و #مجازات_شدید تفاوتی محسوس با عملیاتهای متقابل قبلی خواهد داشت همانطور که #رژیم_ترورزیست خطوط قرمز را شکسته، مجازات نیز وقتی شدید و مؤثر، تلقی خواهد شد که بتواند فراتر از محاسبات قبلی، خطوط قرمز رژیم را بشکند.
اگر تا دیروز ملاحظاتی برای جلوگیری از تشدید سطح درگیریها وجود داشت، امروز اثبات شد که همین ملاحظات میتواند عاملی برای گسترش منازعه تا قلب تهران باشد. بهگونهای که اکنون با تهدیدهای جدید در بیروت و تهران مواجهیم و آنها این دو ترور را پیامی در همین راستا به سران جبهه #مقاومت تلقی کردهاند و البته پاسخ را در قلب اسرائیل دریافت خواهند کرد.
آنها بهطور تدریجی و پلکانی سطح درگیری را تشدید نموده و از خطوط قرمز متعددی عبور کردهاند، اکنون وقت زوال این پلکان فرا رسیده است، اگر حملهی متناسب به مرکزیت رژیم جعلی، تبعات محتملی را در پی داشته باشد، عدم مجازات قاطع، تبعات قطعی را برای ما درپی خواهد داشت.
مبارزه جبهه حق با باطل، یک مبارزه تاریخی است و نقش ما در این مبارزه، برای روند تاریخ و آینده بسیار تعیینکننده است، مبارزه با جبههی ظلم و کفر و چپاول امری محتوم است ما اگر در داخل دچار تشتت و انفعال و دوگانههای جعلی دیپلماسی_میدان نشویم دست برتر را خواهیم داشت به مدد الهی... که این #وعده_صادق اوست.
✍ مهدی عسگری
🆔 @MahdiAsgari133
🔻تفاوت عین الاسد و وعده صادق
1⃣یکم. رهبرانقلاب ضربه موثر نظامی در عین الاسد را یوم الله دانستند. برای اینکه روشن شود این عنوان چه میزان اهمیت دارد توجه کنیم حضرت امام خمینی 12 فروردین را یوم الله دانستند. اما چرا؟ رهبری انقلاب توضیح دادند که ضربه عین الاسد بروز هویت و اراده ملی مردم بود. همین تعبیر را نیز بلافاصله بعد از وعده صادق داشتند.
2⃣دوم. کاریل فون کلاوزِویتس به عنوان استراتژیست نظامی و نظریه پرداز جنگهای نوین معتقد است ما با سه ضلع در جنگ های امروز مواجهیم. نقش دولت ها و نقش ارتش ها و نقش مردم. وی در توضیح ضلع سوم معتقد است این مردم و افکار عمومی است که برنده و بازنده جنگ را تعیین می کنند. این ضلع سوم متکی به جنگ های شناختی و شبکه ای است که نه تنها در خدمت جنگ نظامی قرار می گیرد بلکه فراتر از آن بر جنگ های نظامی سایه انداخته و آنرا به خدمت می گیرند. با این توضیح نسل جدید جنگ ها نمادین و در بافت فرهنگی-اجتماعی پنهان است.
🔻سخن نهایی از مقدمه اول؛
مهمتر از نقش ادوات نظامی، اراده مردم است. اگر اراده نهائی مردم بر مقابله با قدرتهای ظالم جهانی باشد در نهایت شکست نخواهیم داشت و پیروزیم.
🔻سخن نهائی از مقدمه دوم؛
مردم در جنگ های نسل جدید سهم دارند. سهم مردم جنگ در ساحت روایت هاست. به همین دلیل جنگ ها نمادین می شوند تا در خدمت جنگ روایت ها قرار گیرند. ترور اسماعیل هنیه در قلب تهران نماد می شود در خدمت جنگ روایت ها.
🔻با این مقدمه بین عین الاسد و وعده صادق تفاوت است. چه تفاوتی؟
عملیات وعده صادق نسبت به عملیات عین الاسد در ساحت جنگ روایت ها جلوتر بود؛ به چند دلیل. این دلائل مرور می شود تا در خونخواهی مقدس تقویت شود.
1⃣یکم. روایت جنگ
یک روایت فانتزی وجود دارد که صحنه را نادرست می فهمد. گوئی جمهوری اسلامی بی اعتنا به ظلم جهانی به کار خود مشغول بوده است و رژیم جعلی اسرائیل به دلیل عدم بازدارندگی موثر تعرض کرده و رفته است. اما ماجرا اینطور نیست. روایت دقیق صحنه اینست: ما با رژیم صهیونیستی از سالها قبل 7 اکتبر در جنگیم. اسرائیل به جهت راهبردی از جمهوری اسلامی پیاپی ضربه دیده است. یک نمونه اش قدرت کمی و کیفی جبهه مقاومت. حالا در مسیر این جنگ سابقه دار به ایران تعرض کرده است که البته باید پاسخش را ببینید.
اگر این روایت درست تبیین نشود مخاطب از خشونت های جنایتکارانه دچار انفعال می شود و حس شکست می کند نه حس مبارزه. روایت جنگ راهبردی و قدرت نرم ایران کمک کند که اقدام ذلیلانه دشمن منفعلانه و واکنشی و در نهایت دقیق فهم شود.
2⃣دوم. روایت مسوولین
در عملیات وعده صادق با دولتی مواجه بودیم که اعتماد مردم بدان ها بیش از اعتماد به دولت در زمان عملیات عین الاسد بود. حال آنکه اساسا جنگ در این ابعاد و ساحت فراتر از نقش دولت هاست. با این حال اعتماد به مسوولین منجر به باورپذیری روایت پیروزی می شود. با این توضیح و مختصرا هر نوع روایتی از صحنه که منجر به سلب اعتماد از مسوولین نظامی و امنیتی و اطلاعاتی و حتی اجرایی شود باعث شکست در روایت واقع بینانه از صحنه می شود.
3⃣سوم. روایت مردم
عملیات عین الاسد قرین با حادثه هواپیمای اوکراینی بود که بطور طبیعی گرفتار یک پریشانی اجتماعی بودیم و همین مساله نوعی تفرق اجتماعی ایجاد کرده بود. این حال اجتماعی در عملیات وعده صادق به یک وفاق اجتماعی تبدیل شد. همین حس اجتماعی که امروز در خونخواهی شاهد آن هستیم. صیانت از این وحدت اجتماعی بسیار بااهمیت است. چپ و راست و انقلابی و غیرانقلابی امروز خونخواه مهمان عزیزی چون اسماعیل هنیه اند. از این وفاق اجتماعی باید صیانت کرد.
🔻حرف تمام است و اما؛
خلاصه اینکه روایت جنگ از اصل جنگ مهمتر است. جنگ روایت ها نیز منحصر به رسانه های مرجع نیست. مبدا جنگ روایت ها نیز برخلاف جنگ نظامی از لحظه شلیک نیست و از همین ساعت است. همه مردم نیز در آن سهم و نقش دارند؛ روایتی جبهه ای و شبکه ای. خلاصه اینکه برای خونخواهی همگی آرایش جنگی بگیریم.
همشهری
@mahdian_mohsen
مقاومت زنده است؛ چون خدا قول پیروزی اش را داده .../
اصلاً اسم جبههمان را مقاومت گذاشتهایم که از شهادت نترسیم. آن روز که فتحی شقاقی شهید شد یا آن روز که عماد مغنیه یا همهی آن روزها که آخرش هم نفهمیدیم چه بلایی بر سر امام موسی و حاجاحمد آمد یا همین چند ماه پیش که نوههای اسماعیل مقاومت را به مسلخ خون بردند یا همین رخداد تلخ دیشب؛ قصهی قدس، قصهی عشق است، قصهی آزادی است و از چشم فرهاد، همهی این دربهدریها، همهی این سختیها، همهی این آوارگیها، همهی این تلخیها شیرین است.
هر کدام از رهبران مقاومت که به شهادت میرسند، اسرائیل فکر میکند کار را دیگر تمام کرده ولی باز مجبور میشود برای ترور رهبر دیگری، علمدار دیگری، سردار دیگری، سرباز دیگری، علیاکبر دیگری و حتی علیاصغر دیگری نقشه بکشد.
آری ما تمام نمیشویم؛ چون شهیدمان حتی اگر از اهل سنت هم باشد، باز ششماههی خانومرباب را میشناسد و میداند ارباب چه کشید آن دم که قطرات خون جگرگوشهی خود را به امانت دست آسمان سپرد. آوینی بیخود نگفت «هر که میخواهد ما را بشناسد، داستان کربلا را بخواند.» هر وقت تاریخ توانست اسم و رسم حسین را از صفحهی خود محو کند، صهیونیستها هم خواهند توانست برای مرگ مقاومت اقامهی جشن کنند.
باری ما تمام نمیشویم؛ چون مقاومت درست مثل کربلا، هیچ صحنهی قابل مشاهدهای ندارد، مگر آنکه آن صحنه زیبا باشد. آن روز که اسرائیل محاسن حبیب مقاومت؛ شیخاحمد یاسین را به خون سرخ پیرمرد فلسطینی خضاب کرد، فکر لشکر قاسم را نکرده بود؛ قاسمهای تنومند قسام.
بیخود نیست هر چه از باریکهی غزه بیشتر نوجوان و نوزاد میکشند، انگار شمار احرار آزادیخواه قدس بیشتر میشود. نه؛ خدا نمیخواهد ما تمام شویم و یدالله فوق ایدیهم و یدالله معالجماعة. مقاومت همان سرالاسراری است که ضرورت وحدت شیعه و سنی را از شعار به شعور و از شور به مانیفست تبدیل کرده است.
اقلاً در منظومهی این متن یعنی در منظومهی وحدت، هیچ مهم نیست آن دو ققنوس لایزال که در فرودگاه بغداد بال گشودند، شیعه بودند یا از اهل سنت. مگر امروز مهم است که اسماعیل روسفید مقاومت از میان دو طیف اصلی اسلام به کدام مایل بود؟ اختلاف شیعه و سنی چیست؟ من میخواهم بنویسم کیمیای مقاومت حتی قادر است پرچم قدس را در همهی ایالتهای امریکا به اهتزاز درآورد.
چی از این عادیتر که برای سردار ما، جوان سنی گریه کند و برای هنیه، من شیعه؟ با من حرفهای بزرگ بزن و به این گریهها قسم بخور که ما به همان دلیل که در کربلا نماز فتح خواندیم، در قدس هم خواهیم خواند...
✍ حسین قدیانی
📎لینک کانال حسین🍁قدیانی
https://t.me/ghete26
❇️ هشتگ آگاهی
🆔 @hashtag_agahi
گمانم نوشتههای برادر بزرگوارم جناب آقای دکتر هادی معصومی زارع پیرامون انفجارات ضاحیه نکات قابل توجهی برای اهل تحلیل داشته باشد:
❇️ انفجار ضاحیه و قواعد جدید نبرد
1. دقایقی پس از ترور امروز در بیروت، سری از محل انفجار زدیم. هدف ساختمان چندطبقهای در پشت بیمارستان بهمن بود. هدف: یکی از کلیدیترین فرماندهان نظامی حزبالله. اسرائیل با اقدام امشب، پس از ۱۸ سال خط قرمز مهمی را شکست: ترور مستقیم فرماندهان حزبالله در ضاحیهی جنوبی بیروت با اعلام رسمی و پذیرشِ علنیِ مسئولیت آن.
۲. اسرائیل بازی شکستخورده در حوزهی نظامی را به حوزهی امنیتی کشاند. حوزهای که در آن دست بالا، مزیت نسبی و قدرت مانور زیادی دارد. چرا؟ چون نه توان تهاجم همهجانبه به لبنان را دارد و نه در شرایط کنونی حتی حاضر است ریسک حملهی کنترل شده به جنوب را متحمل می شود. پس بهترین تاکتیک، تحمیل قواعد جدید نبرد به حزبالله از طریق ضربات نقطهای (چیزی که حزبالله دست پایین را دارد) به این جنبش است. سیاستی که روز گذشته از مرز جنوبی لبنان پیشبینی شد:
«اسرائیل امروز بیش از آنکه بهدنبال راه انداختن جنگی همهجانبه و گسترده علیه لبنان باشد، بهدنبال آن است که «قواعد جدید نبرد» را به حزبالله تحمیل کند... بهدنبال آن است که از طریق وارد آوردن ضرباتی نقطهای به حزبالله، قواعد جدید نبرد را به مقاومت لبنان تحمیل کند.»
3. برخلاف آن چه برخی می پندارند، من این ترور را نه خروج اسرائیل از تحیر که گامی از سر استیصال می دانم. درست است که این ترورها برای حزبالله خسارت است اما #بالضروره به معنی شکست آن نیست. تاریخ حزب مملو از ترور و شهادتهایی است که هزینه داشته اما وقفهای در کار آن ایجاد نکرده است. اگر نگویم خون تازهای در رگ آن دمیده است. انتخاب چنین ریسکی، بیش از هر چیز ناشی از ناتوانی رژیم در پاسخ گسترده و حالا حتی کنترلشده به مقاومت در فاز نظامی است. مشکل اما این است که ترور، برای اسرائیل اگر به قیمت یک شکست بزرگ دیگر تمام نشود، پیروزی نخواهد آورد. نه ماشین نظامی حزب را متوقف خواهد کرد. نه مقاومت را به شمال لیتانی هل خواهد داد و نه در استمرار سیاست فرسودن رژیم در جبههی شمالی تجدیدنظری ایجاد خواهد کرد. اگر مصرتر نکند. پس نفس ترور، رژیم را از تحیر خارج نخواهد کرد. اگر در روزهای پیشرو متحیرتر نکند.
4. اهمیت این ترور بیشتر به مکان تحقق آن است تا هدف آن. و گرنه اسرائیل در تمام این ده ماههی طوفان اقصی چندده رزمنده و چند فرماندهی برجسته حزب را با ترور مستقیم به شهادت رسانده است. اهمیت این ترور به شکستن شیشهی خانهی امن حزبالله است. تنها مانده بود ترور مستقیم در قلب ضاحیهی جنوبی که آن را هم کلید زد. و گرنه تاریخ حزبالله مملو از ترور و شهادت است. از بدو تاسیس تا امروز.
با این اتفاق، حالا توپ در زمین حزبالله است. این حمله بهمثابه قاعدهی جدیدی در نبرد خواهد بود که تن دادن به آن، به معنای پذیرش ضربه در درون قلعهی مستحکم امنیتی حزبالله است. به معنی فقدان امنیت برای رهبران و فرماندهان حزبالله در امنترین مربع آن است: محلهی حارة حریک. حزبالله اگر زیر بار این اتفاق برود، این ضربه از یک استثناء به یک رویه و قاعده تبدیل خواهد شد. و این هزاران بار پرهزینهتر از شهادت این یا آن فرمانده است. هرچه قدر بزرگ و خبره.
5. حزبالله بارها و بارها نشان داده که استاد بُردن بازیهای راهبردی است. ولو به دلیل ناهمترازی تکنووژیک یا دشوارههای سیاسی، بازی تاکتیکی را واگذار کند. این فرصت خوبی برای حزب است تا علیرغم تمام محدودیتهایش، خطوط قرمز خود را توسعه داده و محدودیتها و قواعد جدیدی را به رژیم تحمیل کند: یک پیروزی راهبردی دیگر به بهای یک خسارت تاکتیکی. آیا چنین چیزی در راه خواهد بود؟ نمیدانم. نباید سقف توقعات را هم بالا برد. حزبالله کارش را بلد است. منتظر روزهای سرنوشتساز پیشرو خواهیم بود.
پ.ن: ...
کانال جناب هادی معصومی زارع در تلگرام با آدرس @Monbathat بسیار قابل استفاده است
🆔 @roqe313
♦️ عناصر، عوامل و ساحتهای شش گانه تربیت
تربیت امری حیاتی و بسیار ضروری برای انسان است که با توجه به چندبعدی بودن انسان، در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تربیت در ساحت های شش گانه اعتقادی- عبادی- اخلاقی، زیبایی شناسی- هنری، زیستی- بدنی، علمی- فناورانه، اجتماعی - سیاسی و اقتصادی- حرفه ای آورده شده است.
اولین عنصر تربیت هدف است. تا هدف تربیت برای ما مشخص نشده باشد صحبت از آن بیهوده خواهد بود. در اسناد بالادستی آموزش و پرورش، اهداف به شکل آرمانی و کلی آورده شده اند که برای تحقق آنها، باید آنها را به اهداف جزئی تر و عملیاتی تقسیم کنیم و گام به گام بر اساس ویژگی ها و سن دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی انتظارات را مطرح کنیم.
برای مثال اگر ما بگوییم انتظار ما این است که دانش آموزان در مرحله اول به حیات طیبه برسند شدنی نیست. پس لازم است اهداف آرمانی را به اهداف جزئی و عملیاتی تقسیم کنیم. به نحوی که دانش آموزان بتوانند گام به گام و متناسب با سنشان در مسیر آن هدف آرمانی تربیتی گام بردارند. بر اساس هدف های کلی که ذیل ساحت های شش گانه تعریف شده اند، کتابهای درسی تدوین می شوند: یعنی عنصر دوم تربیت، محتوا است. معلم سر کلاس درس محتواهای مکتوب را به محتوای شفاهی تبدیل می کند و در واقع به محتوای بی جان، جان می بخشد. معلم با نوع روش تدریسی که انتخاب می کند نقش مهمی در انتقال مطالب به دانش آموزان دارد. پس عنصر سوم تربیت: روش است. معلمی که از بچه ها فقط انتظار از بر کردن داشته باشد یعنی نوع نگاهش به دانش آموز، انباری، ضبط صوت و طوطی است و قطعاً با معلمی که برای دانش آموزان مرتب سوال مطرح می کند و ذهن آنان را به چالش می کشاند، بسیار متفاوت است.
شاگرد و معلم دو عنصر مهم تربیت محسوب می شوند: تا این عوامل نباشند تربیت رسمی معنایی نخواهد داشت. فلسفه تأسیس نظام های آموزشی و برگزاری هر ساله کلاسها در یک کلام «یادگیری» است. عمل یادگیری در دانش آموزان اتفاق می افتد: معلم نقش تسهیلگر را در این زمینه دارد و باید شرایطی را مهیا کند تا یادگیری به بهترین شکل ممکن اتفاق بیافتد. بهترین کار این است که به یادگیرنده اجازه دهیم خودش در یادگیری خودش «مشارکت» کند: یادگیرنده باید با تمام وجودش درک کند کلاس درس به خاطر او برگزار شده است تا انگیزه مشارکت در او تقویت شود. پس از این، معلم می تواند میزان یادگیری دانش آموزان را نیز با شیوه های مختلف ارزشیابی کند و محک بزند.
☫ دکتر فهیمه نصیری
#پروفسوریوسفی
#جهادتبیین
#خورشیدتفکر
#ماایرانیم
#نشرحداکثری
https://t.me/Mairaniim 🇮🇷 👈: تلگرام
https://eitaa.com/mairaniiim 👈:ایتا
♦️ ارکان و الزامات تبیین اثربخش
تبیین یعنی روشنگری همراه با علت شناسی و آوردن استدلال های محکم، قوی و منطقی پیرامون دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران تا بتوانیم در مردم به ویژه نسل جدید احساس تعلق و امید به آینده را تقویت کنیم. جهاد تبیین مستلزم مخاطب شناسی و شناختن ظرفیت اوست. جهاد تبیین یعنی ما همیشه روایتگر اول موضوعات باشیم و فعالانه وارد این عرصه شویم: اگر روایتگر اول قضایا، جبهه دشمن باشد، بعد از آن تبیین بسیار سخت خواهد شد. پس اقدام به موقع یکی از شروط اصلی جهاد تبیین است. جهاد تبیین یعنی گره گشایی از اذهان مردم و هر انسان انقلابی بنا بر توان، دانش و ظرفیت خودش می تواند در این عرصه گام بردارد. توجه داشته باشید: تبیینی اثربخش است که نتایج آن را بتوانیم به صورت عینی و از نزدیک مشاهده کنیم. بنابراین در کنار جهاد تبیین، اقدامات دیگری هم باید صورت بگیرد تا مردم در قبال تبیین ما جبهه گیری نکنند. یکی از این اقدامات این است که مسئولین هم وارد صحنه شوند و برنامه های روشن و عملیاتی در این زمینه ارائه کنند. عملکرد روشن و درست مسئولین در این زمینه بسیار کلیدی و مهم است.برای حفظ تفکر انقلاب اسلامی و تداوم آن ما باید برنامه های عملیاتی و روشن تهیه و تدوین کنیم. پس تبیین وقتی اثربخش است که مبتنی بر تدوین برنامه های محاسبه شده و عقلانی باشد. جهاد یعنی تلاش و کوشش جدی در برابر انواع تهاجمات دشمن: هر کسی باید در این زمینه نقش خودش را ایفا کند. یک عامل دیگری که می تواند تبیین را اثربخش کند: گفتمان سازی است: صدا و سیما وظیفه دارد به صورت جدی وارد این عرصه شود و برنامه های گفتگو محور را به صورت مستمر با حضور نخبگان برگزار کند. از آنجایی که تبیین دارد برای « مردم» صورت می گیرد، باید با حفظ کرامت آنان، با برنامه ریزی توانها و ظرفیتهای داخلی را توسعه داد و تقویت کرد. به ویژه سرمایهگذاری بر جوانان و دادن نقش به آنان در این زمینه بسیار کمک کننده خواهد بود. تبیین باید جامع، مستند و مستدل باشد و گرنه ممکن است نتیجه عکس بدهد. باید اتاق فکرهایی برای جهاد تبیین به صورت جدی تشکیل شود و در این اتاق فکرها به صورت جامع برنامه هایی را حتی برای ملت های مسلمان و افکار جهانی تدوین کرد. نخبگان انقلابی باید جریان ساز این تفکر در جامعه شوند و مهمترین ابزار برای این تبیین، تولید فکر همراه با داشتن برنامههای منسجم و مبتنی بر واقعیات است. ابزار کمک کننده دیگر، تشکیل کارگروه ها و تشکیل گروه های جهادی است.
☫ دکتر فهیمه نصیری
#پروفسوریوسفی
#جهادتبیین
#خورشیدتفکر
#ماایرانیم
#نشرحداکثری
https://t.me/Mairaniim 🇮🇷 👈: تلگرام
https://eitaa.com/mairaniiim 👈:ایتا
🖇 #گراپلاس | ترورهای باطل
🖋 سید جعفر رضوی
(تحلیلگر سیاسی و کارشناس مسائل منطقه)
🔸رژیم صهیونیستی در ساختار امنیتی و نظامی خود، یک بانک اهداف دارد که بر طبق آن، شروع به شناسایی تمامی نهادهای مرتبط با جمهوری اسلامی میکند. این بانک اهداف در تمامی دستگاههای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی از جمله در شاباک، موساد و سازمان امنیت ارتش وجود دارد.
🔹البته رژیم صهیونیستی در جمعآوری اطلاعات، فقط از دستگاههای امنیتی خودش استفاده نمیکند بلکه از مخبران و جاسوسان هم استفاده میکند و لذا میشود گفت که پایۀ حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران از سمت دستگاههای امنیتی-نظامی، کلید خورده و اجرا شده است و ساختار سیاسی، تنها دستور اقدام نظامی را صادر کرده است.
🔸پاسخ جمهوری اسلامی به این حمله، یک پاسخ کاملا آشکار، حقوقی و قانونی بوده است و از سمت نهادهای بینالملل، این یک پاسخ مشروع شناخته میشود و جمهوری اسلامی بعد از حمله توسط نماینده خودش در شورای امنیت و سازمان ملل، نامهای را به رئیس شورا و دبیر سازمان ملل میدهد که در آن اشاره کرده طبق بند ۵۱ منشور ملل متحد، جمهوری اسلامی حق دارد که در دفاع از خودش این اقدام را انجام دهد.
🔹اما از حیث نوع اقدام و ماهیت اقدام نظامی که جمهوری اسلامی انجام داد، جمهوری اسلامی در حقیقت یک بُهت و حیرت را برای جامعۀ بینالملل و حتی رژیم صهیونیستی و ایالتمتحده به وجود آورد و آنها را غافلگیر کرد؛ چون آنها احتمال حملهای با این حجم را نمیدادند و فکر نمیکردند که اتفاق بیفتد. به همین خاطر هم دچار دستپاچگی و تناقضگوییهای رسانهای شدند! «این عملیات، بزرگترین عملیات پهپادی و نقطهزنی در تاریخ نظامی دنیا بوده است»
🔸در خصوص بازخوردها و پیامدهای بعد از آن باید بگوییم که چون حیثیت رژیم صهیونیستی و ایالاتمتحده را از بین برده، طبیعی است که آنها بخواهند با آن مقابله کنند. اما جمهوری اسلامی خط قرمزهای خودش را یک بار دیگر به دشمنان، یادآوری کرده و گفته است که اگر خطایی از آنها سر بزند، سیلی بعدی را محکمتر زده و با حملات چند برابر بدتر از آن مواجه خواهند شد.
🔹اکنون رژیم صهیونیستی در دو فاز دنبال پاسخ است؛ یکی در فاز رسمی و دیگری در فاز غیر رسمی و مخفی. فاز مخفی و غیر رسمی را ما پیش از این، تحت عنوان جنگ سایهها و جنگ مخفی شاهدش بودیم مثلا کشتیهایی که در دریاها هدف قرار میدادند و میگفتند کار جمهوری اسلامی است! یا اقدام به خرابکاری در داخل ایران و ترورهای کور در خارج از ایران میکرد و اینها را مخفی میکرد که این فاز را همچنان در دستور کار دارند؛ به نظر میرسد دوباره تمرکز خودش را به روی خرابکاریها در ایران و ترورهای داخل و خارج از ایران ببرد و تلاش کند که دوباره با پاسخ سنگین جمهوری اسلامی روبهرو نشود.
🔸به نظر میرسد پس از این، باید شاهد ترورهای بزرگ باشیم؛ چون آنها اگر بخواهند ترورهای کوچک را سازماندهی بکنند، پاسخ جبران آن ضربه سنگین نخواهد بود و اگر بخواهند حمله مستقیم را داشته باشند، توان مقابله با پاسخ ایران را نخواهند داشت؛ پس به دنبال یک راه میانه میروند که همان ترور بزرگ یا عملیات خرابکارانه باشد که البته ممکن است این اقدامات مثل گذشته نباشد و شاید کمتر و محدودتر، به انجام برسد و سمت این اقدامات بروند.
🔹این ترورها به هیچ وجه کمر مقاومت را نمیشکند. ما پیش از این هم شاهد ترورهای بزرگی مثل ترور شهید سردار سلیمانی، شهید عماد مغنیه، مصطفی بدرالدین، شیخ احمد یاسین، شهید عبدالعزیز رنتیسی و شهید فتحی شقاقی بودیم؛ اما با همه این ترورها نه تنها محور مقاومت ضعیفتر نشده بلکه قویتر هم شده و قدرتمندتر هم عمل کرده است.
📖 برشهایی از ویژهنامه وعده صادق
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
بسم الله الرّحمن الرّحیم
گام اول در تحقق تدابیر رهبری در روز تنفیذ
رهبر حکیم و فرزانه انقلاب توصیه های خود را به رئیس دولت چهاردهم بصورت دسته بندی شده در مراسم تنفیذ مطرح فرمودند . البته توصیه های ایشان قبل از مشخص شدن نتیجه انتخابات و در روز عید غدیر آغاز شد و خطاب به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، از آنها خواستند با خداوند عهد کنند که در صورت کسب مسئولیت، اطرافیان و کارگزاران خود را از کسانی انتخاب نکنند که ذرهای با انقلاب اسلامی زاویه دارند.
حضرت ایشان تاکید کردند: "کسی که دلبسته آمریکا باشد و تصور کند بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت و همچنین کسی که به راهبرد دین و شریعت بیاعتنایی کند، همکار و مدیر خوبی نیست. بنابراین همکارانی انتخاب کنید که اهل دین، شریعت، انقلاب و اعتقاد کامل به نظام اسلامی باشند."
امام خامنه ای بار دیگر در دیدار با نمایندگان مجلس دوازدهم که با حضور آقای پزشکیان برگزار شد، ، شرایطی را برای انتخاب همکاران رئیس جمهور مطرح فرمودند:
صادق/امین/ متدین/از بُن دندان معتقد به نظام جمهوری اسلامی/ایمان/امید به آینده/تشرّع و متشرّع بودن/اشتهار به پاکدستی، به صداقت /نداشتن سابقه سوء/نگرش ملی؛ یعنی غرق در مسائل جناحی و سیاسی نشوند/کارآمد باشند
و در مراسم تنفیذ نیز توصیه هایی برای دولت جدید داشتند که عبارت بودند از:
_ «ما می توانیم» یک شعار همیشگی باقی بماند
_ قدرشناسی توان داخل کشور و تکیه بر آن
_ اولویت دادن به مسائل اقتصادی
_ هم اقتصاد کلان و هم رسیدگی به وضع معیشت مردم دنبال شود
_ هیچ مسئله ای را آویزان و متوقف به مسائل خارجی نباید کرد
_ ارتباط با کشورهایی که در این سالها به ما کمک کردند
_ برخورد فعال و نه منفعل در سیاست خارجی
_ ارتباط با همسایگان و آفریقا و آسیا
_ کار جهادی و حضور در میدان
_ استفاده از ظرفیت صاحبان فکر و تجربه
به نظر نگارنده ی این سطور، توصیه های دهگانه رهبر معظم انقلاب به آقای پزشکیان در مراسم تنفیذ، کاملا منبعث از واقعیتهای پیش رو در دولت آینده است، خبرهای منتشر شده در باره کابینه احتمالی و روحیات و خلقیات رئیس جمهور و معاون اول ایشان ، همگی نشان از وجود نگرانی هایی دارد که خارج از توصیه های ده گانه رهبر حکیم انقلاب در مراسم تنفیذ، نیست
در روزها و ماه های آینده و پس از استقرار کابینه و معاونتها و روسای سازمانها ، خواهیم دید که اصلی ترین چالشها، همین محورهای است که رهبر فرزانه آنها را متذکر شدند..
دلیل دیگری که برای اثبات این مدعا وجود دارد برخی از اظهار نظرهای آقای پزشکیان در جریان مناظره های انتخاباتی و تبلیغات بود.
بنابراین با توجه به تاکید مکرر جناب پزشکیان مبنی بر دنباله روی از سیاستهای مقام معظم رهبری، اولین گام برای تحقق فرمایشات امام خامنه ای آن است که در انتخاب وزیران و معاونان و ...، کسانی که هم از نظر اعتقادی و هم از نظر عملی مقید به این اصول دهگانه باشند را انتخاب نمایند. چرا که برای مثال عمل به توصیه ی "کار جهادی" ، جز با انتخاب کابینه ای جهادی مقدور نیست.
یا دنبال کردن شعار "ما می توانیم" از عهده کسانی بر می آید که غربگدایی پیشه ی آنها نباشد و همه چیز را (حتی آب خوردن را) به برجام گره نزنند و افرادی خودباور و با اعتماد به نفس باشند
به کوتاه و گویا بپیوندید
https://eitaa.com/kootahgooya
بسم الله الرحمن الرحیم
یک رهنمود در مراسم تنفیذ و یک اعتراف توسط ظریف
رهبر حکیم و فرزانه انقلاب در جریان مراسم تنفیذ ریاست جمهوری ، در یکی از هنمودهای خود فرمودند:
"یکی از اولویت ها ارتباط مستحکم با کشورهایی است که در این سالها به ما کمک کردند چه در سازمان ملل چه در غیر از آن و میدان عمل و همکاری های اقتصادی از ما حمایت کردند، ما باید قدرشناسی کنیم و ارتباط مان با اینها را مستحکم کنیم."
این فرمایش امام خامنه ای یادآور بی توجهی بسیار زیاد دولت روحانی نسبت به کشورهایی که روابط خوبی با ایران داشتند، اما به طمع همکاری امریکا و غرب ، کار به جایی رسید که در آن دوران تا مدتها در چین سفیر نداشتیم و دولت روحانی تماما منتظر مرحمت آمریکا بود. در تایید این ادعا به آخرین گزارش برجامی آقای ظریف باید اشاره کرد که در نامهای که با عنوان «وآخر دعوانا» ضمیمه گزارش خود به مجلس کرد ، با لحنی تاسف بارب توافق برجام
۲۰۱۵ اشاره و اقرار می کند که کار متوازن با شرق و غرب را دنبال نکرده و دوستان دوران سختی را در سراب طمع سرازیر شدن شرکتهای غربی از خود رنجانده اند.
و اکنون همین آقای ظریف عهده دار انتخاب وزیران کابینه شده است. پس تذکر رهبر معظم انقلاب ، حکمت آمیز است. باید مراقب واگرایی غرب زده ها بود. انشاءالله
به کوتاه و گویا بپیوندید
https://eitaa.com/kootahgooya
بسماللهالرحمنالرحیم
عمل به سوگندنامه،راه رستگاری
مراسم تحلیف با سخنان انقلابی و شگفت انگیز آقای پزشکیان به اتمام رسید
معتقدم اگر تمام شعارهای انتخاباتی را و هر آنچه تا امروز وعده داده ، نادیده بگیریم، تنها عمل به سخنرانی در مراسم تحلیف و عمل به متن سوگندنامه برای سرافرازی ایران و اسلام کفایت می کند.
رئیس جمهور شدن بر اساس قانون اساسی در جمهوری اسلامی ، عبور از هفت خان است. ابتدا ثبت نام در وزارت کشور و ارائه مدارکی مبنی بر داشتن شرایط این منصب است
در مرحله دوم تطبیق شرایط سخت(مندرج در قانون اساسی) با فرد ثبت نام کننده توسط وزارت کشور است
خان سوم ، بررسی صلاحیت داوطلبان توسط شورای نگهبان (شش فقیه و شش حقوقدان) از طریق استعلامات و تحقیقات و مصاحبه و شور و مشورت و ... است
مرحله چهارم انتخاب اصلح از سوی مردم است که رکن اصلی جمهوریت هستند
گام پنجم تایید صحت انتخابات است که با نظارت بیش از دویست هزار نفر ناظر و نهایتا دوازده عضو شورای نگهبان است
مرحله ششم تنفیذ رأی مردم و انتصاب رئیس جمهور توسط ولایت مطلقه فقیه است
خان هفتم هم سوگندنامه رئیس جمهور است که موضوع این یادداشت است
و البته رای اعتماد به کابینه و نظارت مجلس حتی تا مرز عدم کفایت رئیس جمهور هم در قانون پیش بینی شده است
معتقدم اگر رئیس جمهور تنها به بندهای مندرج در سوگندنامه عمل نماید ، آینده درخشانی برای ایران ، اسلام و مظلومان جهان رقم خواهد زد.
رئیس جمهور در برابر قرآن کریم به خداوند متعال سوگند یاد می کند تا بیش از بیست تکلیف بسیار سنگین را عهده دار باشد:
«من به عنوان رئیسجمهور در پیشگاه قرآن کریم و در برابر ملت ایران به خداوند قادر متعال سوگند یاد میکنم که پاسدار مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی کشور باشم و همه استعداد و صلاحیت خویش را در راه ایفای مسئولیت هایی که بر عهده گرفتهام به کار گیرم و خود را وقف خدمت به مردم و اعتلای کشور، ترویج دین و اخلاق، پشتیبانی از حق و گسترش عدالت سازم و از هر گونه خودکامگی بپرهیزم و از آزادی و حرمت اشخاص و حقوقی که قانون اساسی برای ملت شناختهاست حمایت کنم. در حراست از مرزها و استقلال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی کشور از هیچ اقدامی دریغ نورزم و با استعانت از خداوند و پیروی از پیامبر اسلام و ائمه اطهار علیهمالسلام قدرتی را که ملت به عنوان امانتی مقدس به من سپردهاست همچون امینی پارسا و فداکار نگاهدار باشم و آن را به منتخب ملت پس از خود بسپارم.»
خدای متعال در عمل به این سوگندنامه آقای پزشکیان را ياري فرماید
به کوتاه و گویا بپیوندید
https://eitaa.com/kootahgooya
بسم الله الرّحمن الرّحیم
ایرانی میهمان نواز است
رسول اكرم صلى الله عليه و آله فرمودند :
مَن كانَ يُؤمِنُ بِاللّه و َاليَومِ الآخِرِ فَليُكرِم ضَيفَهُ؛
هر كس به خدا و روز قيامت ايمان دارد،بايد ميهمانش را گرامى دارد.
حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) فرمودند :
مَن اکرمَ ضَیفَهُ فَهُوَ مَعی و مَعَ اِبراهیمَ (علیهماالسلام) فی الجَنّه.
کسی که مهمان خود را گرامی بدارد جای او در بهشت در کنار من و ابراهیم پیغمبر (علیهماالسلام) خواهد بود
🌹🌹🌹شهید اسماعیل هنیه میهمان ایران بود
فردا میهمان شهیدمان را بگونه ای بدرقه کنیم که شایسته ایرانی است،
https://eitaa.com/kootahgooya