پایان پرهزینهترین انتخابات تاریخ آمریکا و پیروزی ترامپ
🔰 فارن افیرز: «بحران مشروعیت» در آمریکا با انتخابات حل نمیشود
🔸در پرهزینهترین انتخابات تاریخ آمریکا دونالد ترامپ که تا پیش از این از سوی دستگاه قضائی این کشور به دلیل پروندههای تحریک به شورش، فساد اقتصادی و اخلاقی تحت تعقیب بود، برنده شد. فارن افیرز در گزارشی نوشته است بحران مشروعیتی که آمریکا گرفتار آن است با انتخابات حل نمیشود.
🔸پایان ریاست جمهوری ترامپ به معنای پایان «ترامپیسم» نبود. ترامپ در سال 2016 یک فرد بود اما در سال 2020 تبدیل به یک «ایسم» شد و بسیاری از دیدگاههای وی درباره اقتصاد، سیاست، فرهنگ، برتری نژادی سفید پوستان، مهاجران، زنان، مذهب و حتی علم در جامعه آمریکا میلیونها طرفدار برای وی دست و پا کرد.
🔸طی 3 سال گذشته دستگاه قضائی آمریکا پروندههای متعددی برای ترامپ گشوده بود و وی به دلیل تلاش برای ابطال انتخابات 2020، نگهداری اسناد طبقهبندی شده، تحریک به شورش طرفدارانش در 6 ژانویه 2021 (17 دی 1399) و حمله به کنگره و اشغال چند ساعته آن و چندین پرونده فساد اقتصادی و اخلاقی با احتمال محکومیت به 561 سال زندان مواجه بود.
🔸این انتخابات پرهزینهترین انتخابات آمریکا نیز لقب گرفت. طبق گفته شرکت دادههای اطلاعاتی «اد ایمپکت» که نزدیک به ۱۰.۹ میلیارد دلار از کل هزینه تبلیغات سیاسی آمریکا را ردیابی کرده، چرخه انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا رسماً گرانترین دوره در تمام دوران است.
🔻 بر اساس گزارش شرکت اطلاعاتی اد ایمپکت (AdImpact)، این چرخه تبلیغات برای انتخابات امسال از معیار قبلی تعیین شده در سال ۲۰۲۰ فراتر رفته است، زمانی که هزینه تبلیغات انتخاباتی بالغ بر ۸.۵ میلیارد دلار بود.شرکت اد ایمپکت دریافت که بخش عظیمی از هزینههای این چرخه - ۲.۲ میلیارد دلار- تنها در ۲ هفته گذشته انجام شده است.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001FpN
@Kayhan_online
📌برژینسکی و سیاست ایالات متحده
✍زبیگنیو برژینسکی در دههی 1960 مشاور امور خارجی جان اف. کندی و لیندون بی. جانسون بود. در حین خدمت، به عنوان اولین مدیر کمیسیون سهجانبه با جیمی کارتر که در آن زمان فرماندار جورجیا بود، ملاقات کرد و در طول مبارزات انتخاباتی ریاستجمهوری، به عنوان مشاور امور خارجی کارتر، در کنار او بود. پس از پیروزی کارتر، به عنوان مشاور امنیت ملی در دولت او منصوب شد.
اما بزرگترین اشتباه سیاسی برژینسکی در سال 1979 و در جریان انقلاب ایران بود. پس از پیروزی انقلاب، آمریکا هیچ تماسی با رهبران مذهبی جدید ایران نداشت و گزینههای دیپلماتیک ایالات متحده در جریان گروگانگیری و حمله به سفارت به شدت محدود شد.
اگرچه برژینسکی با دولت کارتر به شهرت رسید، از سیاستهای حزبی دوری میکرد و بعدتر به جمهوریخواهان نیز رأی داد. تا جایی که در سال 1988، در انتخابات ریاستجمهوری از جورج بوش در مقابل مایکل دوکاکیس دموکرات حمایت کرد. هرچند پس از حمله به عراق، سیاست خارجی جورج دبلیو بوش را «فاجعهبار» خواند.
برژینسکی در دوره قبل، از انتخاب ترامپ به عنوان رئیسجمهور ایالات متحده ناراحت و نگران بود.
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
#حکایت
دزدی به خانهای رفت.
جوانی را خفته ديد.
پردهای بر دوش داشت و پهن کرد تا هر چه در خانه يافت در پرده نهد و بر دوش کشد.
هر چه گشت چيزی نيافت.
خواست پرده را بردارد، ديد جوان غلتيده و در ميان پرده خفته.
ناچار دست خالی از خانه بيرون شد.
جوان آواز داد ای دزد، در را ببند تا کس به خانه نيايد.
دزد گفت به جان تو در را نبندم، زيرا من زيرانداز تو آوردم، باشد که ديگری روانداز تو آورد.
#لطایف_الطوایف
کانال داستان های عبرت انگیز👇
@cafedastan
سابقا هم گفتم نتیجه جنگ پینگ پنگی ایران و اسرائیل جنگ بزرگ خواهد بود
هیچ تردیدی در شکل گیری جنگ بزرگ ایران و اسرائیل وجود ندارد
مگر آنکه ایران به صلح بزرگ و اصلاح رفتار منطقه ای تن دهد و بدون حرکت به سمت تغییر دکترین هسته ای دست از حمایت مقاومت بردارد،هرچند سرعت تنش های خاورمیانه و تحولات سیاسی در آمریکا و اسرائیل شرایط را سخت تر خواهد کرد.
آمریکایی ها عمدتا از چهار منظر به خاورمیانه نگاه می کنند.
اول به خود ایران فکر می کنند، کشوری که تاریخ و فرهنگ و تمدن داره و خود را به مرزهای اعتباری محدود نمیکنه
صرف نظر از اینکه چه کسی بر ایران حکومت کنه پیشینیه و فرهنگ و رفتار مردمان این کشور اقتضای بلند پروازی رو داره
دوم خود خاورمیانه و مرکزیتی که در حوزه ژئوپلیتیکی و انرژی و تجارت جهانی داره
سوم نقشی که ایران در کنار روسیه و چین پیدا کرده است
و چهارم متحد استراتژیک خودش اسرائیل
تمرکز آمریکا و غرب در چهار سال پیش رو در سه جبهه روسیه_اوکراین ایران اسرائیل و چین_تایوان خواهد بود.
همان طور که ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا گفت اولویت پیش روی ما مهار چین است.
مهار چین از تضعیف روسیه و ایران آغاز و به دریای چین جنوبی خواهد رسید
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
🔶️ بازگشت ترامپ به قدرت؛ فشار حداکثری بر ایران و جنگ سرد جدید با چین
🔸️پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا آغازگر فصل جدیدی در سیاست جهانی است که میتواند تغییرات عمیق و گستردهای به همراه داشته باشد. این پیروزی نه تنها به معنای بازگشت ایالات متحده به سیاستهای ملیگرایانه و یکجانبهگرایانه است، بلکه همچنین آغازگر رقابتهای ژئوپلتیکی شدیدتر در سطح جهانی خواهد بود. بازگشت ترامپ به قدرت، تقویت رویکردهای تهاجمی در سیاست خارجی ایالات متحده و افزایش فشار بر کشورهای مخالف به ویژه ایران را به دنبال خواهد داشت.
🔸️در این شرایط، چین و آمریکا نیز در مسیر تقابل امنیتی شدیدتری قرار دارند. این رقابت میان دو قدرت بزرگ جهانی، به ویژه در زمینه اقتصادی، فناوری و نظامی، میتواند به تشدید بحرانهای جهانی منجر شود و باعث شود که هر یک از کشورها به دنبال افزایش توان دفاعی و نفوذ خود در سطح بینالمللی باشند. در این راستا، ایران فرصتهایی برای بهرهبرداری از این رقابتها و تقویت روابط خود با شرکای شرقی نظیر چین و روسیه پیدا خواهد کرد. اما از سوی دیگر، قدرتهای غربی به ویژه ایالات متحده به جای اعطای امتیاز به ایران برای کاهش روابطش با روسیه و چین، ممکن است سیاستهای مجازات را در پیش گیرند.
🔸️ترامپ با رویکرد تهاجمی خود نسبت به چین و تمرکز بر رقابتهای ژئوپلتیکی، بهطور مستقیم در جهت شکلدهی به یک جنگ سرد جدید حرکت میکند. این سیاستها همچنین به افزایش فشار بر ایران و دیگر کشورهای مخالف منجر خواهد شد. با توجه به تجربیات گذشته ترامپ در اعمال تحریمهای شدید و سیاستهای فشار حداکثری،...
⁉️ وارونهنمایی اختلافات ایران و آمریکا
👤 به قلم: عباس سلیمینمین
🔺بخشهایی از این تحلیل:
🔸 دوران پس از کودتای ۲۸مردادماه ۱۳۳۲تا پیروزی انقلاباسلامی که با نقشآفرینی عمده آمریکاییها در ایران همراه است، سرشار از خیانتها و جنایتهای آمریکا علیه مردم ایران است. آنان دوره کاپیتولاسیون را به ایران تحمیل کردند که بالاترین تحقیر برای ایرانیان بهحساب میآمد. تشکیل ساواک و آموزش نیروهای آن برای برخورد وحشیانه با اهل فکر، آزادیخواهان و عدالتجویان، از دیگر موارد برجسته در کارنامه آمریکاییها در دوران پیش از انقلاب اسلامی است.
🔹 طرحریزی و اجرای کودتا بهمنظور براندازی دولت مردمی ایران را باید از مهمترین مواردی دانست که به مبدأیی برای اختلافهای ۲کشور تبدیل شدهاست. تسلط بر امور اجرایی کشور و دخالت در همه شئون جامعه ایران از دیگر مواردی است که هرگز نباید از نظر دور داشت. آنها در این دوره در کنار غارت منابع ملت، استقلال و شأن مردم ایران را نیز لگدمال کردند.
❌ این تحلیل را از لینک زیر بخوانید:
https://vrgl.ir/PqkmT
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
⁉️ آمریکا بر سر سهراهی
👤 به قلم: مهدی خانعلیزاده
🔺بخشهایی از این تحلیل:
🔸 یکی از نکاتی که باعث شد تا حتی سبد رأی سنتی دموکراتها هم در این انتخابات مورد تهدید قرار بگیرد، مسئله فلسطین و جنگ غزه بود. حمایت تام و تمام دولت بایدن از اسرائیل و عدم مرزبندی صریح هریس با این مسئله، 15 رای الکترال در ایالت مسلماننشین میشیگان را هم در خطر قرار داد.
🔹 باتوجهبه نزدیکی آرای دو نامزد پیروزی کامالا هریس با رأی الکترال پایین - در حدود دو یا سه رأی - میتواند زمینهساز اعتراض جدی دونالد ترامپ باشد و زمینه را برای شکل گرفتن شورش و آشوبی فراتر از آن چیزی که در ششم ژانویه چهار سال قبل رخ داد، فراهم کند. در این شرایط، واشنگتن بهشدت مشغول رویدادهای داخلی و درگیریهای سیاسیاجتماعی خواهد شد که میتواند تا ماهها، از تأثیرگذاری بینالمللی آن بکاهد و نوعی از نابسامانی را در تصمیمگیریهای جهانی بلوک غرب ایجاد کند.
❌ این تحلیل را از لینک زیر بخوانید:
https://vrgl.ir/WTRHz
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
اسرائیل باطل مطلق.pdf
3.12M
مولفه اصلی زمینه ساز فروپاشی رژیم صهیونیستی چیست؟
پایگاه خبری الجزیره در گزارشی با استناد به مطالب متفکران و نظریه پردازان بزرگ بینالمللی به بررسی ۷ مولفه اصلی زمینه ساز فروپاشی رژیم صهیونیستی پرداخته است.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/55411
🗂منبع : روز پلاس
تحولات_منطقه
#فروپاشی_اسرائیل
#جنگ_داخلی
#جنگ_خارجی
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil