eitaa logo
✨جهاد تبیین ✨
532 دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
20.7هزار ویدیو
315 فایل
«جهاد تبیین» یک فریضه‌ی قطعی و یک فریضه‌ی فوری است و هر کسی که میتواند[باید اقدام کند].» با ما بیائید. شادی روح استاد افشاری صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجه ارتباط با مدیرکانال: @Spouladi313
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سعیدیسم : دقت کردین که دیگه یه عده حرفی از مستعمره شدن ایران برای روسیه نمیزنن؟! دلیلش رو در ویدئو ببینید 👆👆
📌زنگ خطر جوخه ترور جدی است بی تفاوتی جامعه نسبت به ترور و بعضا خوشحالی آن ها نتیجه ای جز نا امنی برای خود آن ها بدنبال نخواهد داشت همراهی روانی مردم با چنین حوادثی بسیار تلخ و قابل تامل است دود خلیفه کشی و آسان شدن حذف فیزیکی به چشم همه خواهد رفت خوشحالی مردم از ترور شخصیت ها زنگ خطر دیگر برای کارگزاران جمهوری اسلامی است با توجه به گزینه های ترور،ادامه سلسله ترور قابل پیش بینی است ابوقاسم https://eitaa.com/aboghasm
📣 صنعا تا آخرین لحظه در کنار غزه 🔻 خبرنگار رادیو ارتش اسرائیل: به نظر می‌رسد حوثی‌ها تا آخرین لحظات قبل از آتش‌بس به حملات خود به اسرائیل ادامه دهند. آن‌ها می‌خواهند ثابت کنند که حتی در کمتر از یک روز از آتش‌بس، به حمایت خود از غزه ادامه می‌دهند.
🔴 رسیدن ذوالفقار یمنی به قلب تل‌آویو 🔻 سخنگوی نیروهای مسلح یمن: ◽️ نیروی موشکی یمن، وزارت دفاع دشمن را در منطقه اشغالی یافا با یک موشک بالستیک از نوع ذوالفقار هدف گرفت. ◽️ این موشک با دقت بالایی به هدف خود رسید و سامانه‌های پدافندی در رهگیری آن ناکام ماندند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرین جزئیات از حمله تروریستی به قضات دیوان عالی کشور
قاضی محمد مقیسه که بود و چه پرونده‌های مهمی را بررسی کرد؟ 🔺محمد مقیسه، قاضی معروف پرونده‌های امنیتی و رئیس شعبه ۵۳ دادگاه انقلاب بود. وی در سال ۶۴ به عنوان ناظر زندان قزل حصار منصوب شد و پس از آن دادیار و ناظر زندان رجایی‌شهر کرج شد. قاضی مقیسه بیش از ۳۰ سال سابقه حضور در دادگاه انقلاب داشته و در محاکمه متهمان سیاسی و اقتصادی بسیاری نقش داشت. 🔺پرونده رهبران بهایی، برخی اغتشاشگران سال ۸۸ از جمله پرونده‌هایی هستند که مقیسه مسئول رسیدگی به آن بوده‌است. پرونده ابوالفضل قدیانی و مصطفی تاجزاده در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست مقیسه رسیدگی شده‌است.
🔺مقیسه هم چنین، مهدی هاشمی، فرزند مرحوم اکبر هاشمی رفسنجانی (رئیس سابق مجمع تشخیص مصحلت نظام) را به صورت غیر علنی در دادگاه انقلاب در سال ۲۰۱۴ میلادی محاکمه کرده بود. 🔺قاضی مقیسه هم چنین در سال ۱۳۹۶، رئیس دادگاه رسیدگی به اتهامات پرونده موسوم به فساد بزرگ نفتی بود که پای بابک زنجانی را به این دادگاه کشاند. 🔺رسیدگی به پرونده موسوم به شاخ‌های اینستاگرامی نیز به ریاست قاضی مقیسه انجام شده بود. 🔺قاضی مقیسه در سال‌های اخیر در بسیاری از پرونده‌های مهم امنیتی حکم صادر کرده است که از آن جمله می‌توان به پرونده نسرین ستوده اشاره کرد. همچنین در هفته‌های اخیر صدور حکم ۱۰ سال حبس برای مدیر آپارات از سوی قاضی مقیسه، انعکاس گسترده‌ای در رسانه‌ها داشت. 🔺قاضی مقیسه در فهرست تحریم‌های دولت ایالات متحده آمریکا هم قرار گرفته بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای اولین ترور شهید «علی رازینی» در سمت رئیس دادگستری تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 قاضی مقیسه که بود و چه پرونده‌های مهمی را بررسی کرد؟ 🔹این قاضی شهید در سال‌های اخیر مسئول رسیدگی به برخی پرونده‌های سیاسی و مفسدان اقتصادی بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ملاقات رهبر انقلاب از شهید حجت الاسلام رازینی در سال ۷۷ 🔹حجت‌الاسلام‌ رازینی در دی سال ۱۳۷۷ که رئیس دادگستری تهران بود، مورد سوءقصد قرار گرفته بود. 🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی در آن سال از حجت‌ الاسلام‌ رازینی عیادت کرده و گفتند این امتحان الهی بود و این گونه عوارض، نشانه لطف خداست؛ همه‌ ما در آرزوی شهادتیم. 🔹ان‌شاءالله خداوند این را وسیله‌ای برای تقرب بیشتر شما به پروردگار و جلب توجه و لطف پروردگار قرار بدهد. 🔹شهید حجت‌ الاسلام‌ رازینی نیز در این دیدار خطاب به رهبر انقلاب گفته بود ما پیرو مکتب «والله ان قطعتموا یمینی» هستیم.
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 نگاهی به زندگینامه و سوابق قاضی رازینی 🔹یکی از ۲ قاضی برجسته‌ای که در اقدام تروریستی امروز به شهادت رسید، حجت‌الاسلام علی رازینی بود. 🔹این قاضی شهید، پیش از این سمت‌های مهمی را در عرصه قضایی بر عهده داشت؛ از جمله دادستان انقلاب تهران، رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح، رئیس کل دادگستری استان تهران، رئیس دیوان عدالت اداری، رئیس دادگاه ویژه روحانیت و معاون حقوقی رئیس قوه قضائیه. 🔹آخرین سمت شهید رازینی، ریاست شعبه ۳۹ دیوان عالی کشور بود.