✅برادر باقر نگرانی شما چیه⁉️
مردم!
❇️ به ندای امام لبیک بگویید.
❇️ مردعمل باشید
❇️ ازولایت فقیه اطاعت کنید
❇️ من هیچ نگرانی ندارم،جز نگرانی دوری از شهادت🌹
بخشی از وصیت نامه شهید باقر کبیر علوی ۱۴ ساله.متولد:۱۳۵۱.شهادت: دیماه ۱۳۶۵ عملیات کربلای ۵ شلمچه.لشکر عاشورا.اهل تبریز
شادی روح شهدا و این شهید عزیز صلوات
🌺☘️﷽☘️🌺
قرآن :
قُلْ يا عِبادِ الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا رَبَّكُمْ لِلَّذِينَ أَحْسَنُوا فِي هذِهِ الدُّنْيا حَسَنَةٌ وَ أَرْضُ اللَّهِ واسِعَةٌ إِنَّما يُوَفَّى الصَّابِرُونَ أَجْرَهُمْ بِغَيْرِ حِسابٍ(زمر-١٠)
ترجمه: بگو: ای بندگان من که ایمان آوردهاید، خود را از (خشم) مالک و صاحباختیارتان حفظ کنید. کسانی که در دنیا نیکی کنند، (پاداش) نیکویی دارند، و زمین خدا (برای هجرت) پهناور است. پاداش شکیبایان صرفاً، بدون محاسبه به آنان داده میشود.
تفسيرقسمت اول :
١-نخست از تقوی شروع میكند و به پيامبر ص دستور میدهد:بگو!ای بندگان مؤمن من از پروردگار خود بپرهيزيد و تقوی را پيشه كنيد آری تقوی كه همان خويشتنداری در برابر گناه، و احساس مسئوليت و تعهد در پيشگاه حق است نخستين برنامه بندگان مؤمن خدا میباشد، تقوی سپری است در مقابل آتش و عاملی است بازدارنده در برابر انحراف، تقوی سرمايه بزرگ بازار قيامت، و معيار شخصيت و كرامت انسان در پيشگاه پروردگار است.
٢-در دومين دستور به مساله" احسان و نيكوكاری" در اين دنيا كه دار عمل است پرداخته، و از طريق بيان نتيجه احسان، مردم را به آن تشويق و تحريص میكند و میفرمايد:" برای كسانی كه در اين دنيا نيكی كردهاند حسنه و پاداش نيكوی بزرگی است نيكوكاری به طور مطلق در اين دنيا در گفتار، در عمل، در طرز انديشه و تفكر نسبت به دوستان، و نسبت به بيگانگان، نتيجهاش برخورداری از پاداش عظيم در هر دو جهان است كه نيكی جز نتيجه نيك نخواهد داشت.
٣-در حقيقت تقوی يك عامل بازدارنده است، و احسان يك عامل حركت آفرين كه مجموعا" ترك گناه" و" انجام فرائض و مستحبات" را شامل میشود.
والْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
برگرفته از تفسيرنمونه با تلخیص
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
ظهر تون متبرک به ذکر پرنورصلـوات بر محمد و آل مطهرش اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍوَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
التماس دعا:١١ فروردين ١٤٠٢🌸🍃
FarsCast.mp3
8.94M
#روایت_شب
🎙 قصه حضرت ایوب به نقل از تفسیر منهجالصادقین با صدای بهروز رضوی
ادامه قانون اساسی ⬅️
اصل یکصد و بیست و پنجم
امضای عهدنامهها، مقاولهنامهها، موافتنامهها و قراردادهای دولت ایران با سایر دولتها و همچنین امضای پیمانهای مربوط به اتحادیههای بینالمللی پس از تصویب مجلس شورای اسلامی با رئیسجمهور یا نماینده قانونی او است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صدای موتور قایقها به دریاچه ارومیه برگشت
اثر لقمه حرام
آورده اند درزمان قدیم کفندزدی که پسری ناخلف داشت در بستر مرگ افتاده بود. پسر خویش را فراخواند پسر به نزد پدر رفت گفت: «ای پدر امرت چیست؟» پدر گفت: «پسرم من تمام عمر به کفندزدی مشغول بودم و همواره نفرین خلقی به دنبالم بود. اکنون که در بستر مرگم و فرشته مرگ را نزدیک حس میکنم، بار این نفرین بیش از پیش بر دوشم سنگینی میکند. از تو میخواهم بعد از مرگم چنان کنی که خلایق مرا دعا کنند و از خدای یکتا مغفرت مرا خواهند.» پسر گفت: «ای پدر چنان کنم که میخواهی و از این پس مرد و زن وهمه جماعت را به دعایت مشغول سازم.» پدر همان دم جان به جان آفرین تسلیم کرد.
از فردای آن روز پسر جهت عمل به وصیت پدرش باخود گفت چه کنم که وصیت پدرم را به فرجام رسانم، وسرانجام لقمه حرام اثرخودراگذاشت و فرزندشغل پدر پیشه کرد با این تفاوت که کفن از مردگان خلایق میدزدید و چوبی در شکم آن مردگان فرو مینمود و از آن پس خلایق میگفتند: «صد رحمت به کفن دزد اولی که فقط میدزدید و چنین بر مردگان ما روا نمیداشت.»
وچنان شدکه فرزندناخلف به ظن خود دعا ومغفرت اهل آن دیار را درحق پدرش بدست می آورددرحالیکه بااین کارش همچنان برآتش عذاب پدرش می افزود...
زلال وحی: اجابت دعای بندگان(1)
«وَ إِذا سَأَلَكَ عِبادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذا دَعانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَ لْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ» (بقره/186)
«و هرگاه بندگانم از تو درباره من پرسند (بگو:) همانا من نزديكم؛ دعاى نيايشگر را آنگاه كه مرا مىخواند پاسخ مىگويم. پس بايد دعوت مرا بپذيرند و به من ايمان آورند، باشد كه به رشد رسند.»
نکته ها
برخى از رسول خدا صلى الله عليه و آله مىپرسيدند: خدا را چگونه بخوانيم، آيا خدا به ما نزديك است كه او را آهسته بخوانيم و يا دور است كه با فرياد بخوانيم؟! اين آيه در پاسخ آنان نازل شد. دعا كننده، آنچنان مورد محبّت پروردگار قرار دارد كه در اين آيه، هفت مرتبه خداوند تعبير خودم را براى لطف به او بكار برده است: اگر بندگان خودم درباره خودم پرسيدند، به آنان بگو: من خودم به آنان نزديك هستم وهرگاه خودم را بخوانند، خودم دعاهاى آنان را مستجاب مىكنم، پس به خودم ايمان بياورند ودعوت خودم را اجابت كنند. اين ارتباط محبّتآميز در صورتى است كه انسان بخواهد با خداوند مناجات كند. (منبع: تفسير نور)
🌹والفجر ولیال عشر و...
📍 انقلاب صادق "
🔶 در تاریخ انقلابهای دنیا،رهبران پیروز انقلاب ،حکومت مورد نظر خود را در کشور اعمال کردهاند،اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران،حضرت امام خمینی(ره) بلافاصله بحث رفراندوم تعیین نوع حکومت را مطرح و پیگیری مینمایند.
✳️ سیدصادق طباطبایی که از مجریان رفراندوم انتخاب نوع حکومت بوده میگوید به امام خمینی عرض کردم :حالا که دنیا شما ،رهبری شما و این انقلاب به این عظمت را پذیرفته و به رسمیت شناخته است، چه نیازی به رفراندوم داریم؟ من مطمئن هستم اگر شما «جمهوری اسلامی» را به عنوان نظام سیاسی کشور اعلام کنید، هم مردم ما و هم دنیا آن را خواهند پذیرفت.
ایشان در جواب گفتند شما الان نمیفهمید. پنجاه سال دیگر خواهند گفت با سوءاستفاده از احساسات مردم، نظام مورد نظر خود را بر مردم تحمیل کردند. نه، حتما باید رأیگیری شود و دقیقا تعداد مخالف و موافق معین شود.
🔴 واژه جمهوری اسلامی از سوی امام راحل برای نخستین بار در ۲۲ مهرماه ۱۳۵۷ زمانی که در فرانسه بودند در مصاحبه با خبرنگار فیگارو مطرح شد. ایشان در پاسخ به این سؤال که «عمل شما دارای چه جهتی است و چه رژیمی را می خواهید جانشین رژیم شاه کنید؟» برای نخستین بار نوع حکومت اسلامی را" جمهوری اسلامی" معرفی کردند. (صحیفه نور ج۲، ص ۳۶)
و در مصاحبههای متعددی به تبیین آن پرداختند به عنوان نمونه ایشان در جواب خبرنگار تایمز لندن که سؤال می کند :چه نوع حکومتی را در ایران مایلید ببینید، جواب میدهند: «ما جمهوری اسلامی" را اعلام کردهایم و ملت با راهپیماییهای مکرر به آن رای دادهاند. حکومتی است متکی به آرای ملت و مبتنی بر قواعد و موازین اسلامی»( صحیفه نور ،ج ۴، ص ۱۶۹)
و یا در پاسخ به سؤال خبرنگار روزنامه گاردین که از نوع حکومت میپرسد ، می فرمایند: «ما خواهان استقرار یک جمهوری اسلامی هستیم و آن حکومتی است متکی به آرای عموم مردم؛
شکل نهایی حکومت با توجه به شرایط و مقتضیات کنونی جامعه توسط مردم تعیین خواهد شد» (صحیفه نور ، ج ۲، ص ۲۶)
همچنین ایشان در پاسخ به سؤال خبرنگار لوموند که پرسیده بود: «حضرت عالی میفرمایید: که بایستی در ایران جمهوری اسلامی استقرار پیدا کند و این برای ما فرانسویها چندان مهم نیست، زیرا که جمهوری می تواند بدون پایه مذهبی باشد، نظر شما بر پایه سوسیالیسم است؟ مشروطیت است؟ بر انتخاباتی استوار است؟ دموکراتیک است؟ چگونه است؟»فرمودند:«اما جمهوری به همان معنایی که همه جا جمهوری است، این که ما جمهوری اسلامی میگوییم، برای این است که هم شرایط منتخب و هم احکامی که در ایران جاری شده است، اینها بر اسلام متکی است، لکن انتخاب با ملت است؛
طرز جمهوری هم همان جمهوری است، که همه جا هست.» (همان ، ج ۲، ص ۳۵۱)
🔵 شعار" استقلال ، آزادی ، جمهوری اسلامی" بیانگر اهداف مردم در مقابله با رژیم ستمشاهی و مقصد آنان از مبارزه بود که با طرح عنوان جمهوری اسلامی از سوی حضرت امام به شعار مردم تبدیل شد .
✅ امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی از ابتدای پیروزی،به دور از قدرتطلبی و سهمخواهی و با صداقتی بینظیر بر شعارها و خواستههای اصیل انقلاب مومن بوده اند و حاصل این پایبندی،آری ۹۸/۲ درصدی مردم ایران به جمهوری اسلامی بوده است.
#جهاد_تبیین
#جمهوری_اسلامی
🖌#مصطفی_علیجانزاده
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968C
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
اشتباه نکنید!
انسانهای خوشبین و بدبین
هر دو برای جامعه مفیدند؛
خوشبین هواپیما را اختراع میکند
و بدبین چتر نجات را...!