#قوه_قضاییه به عنوان یکی از #ارکان_نظام_مقدس_جمهوری_اسلامی، نقشی بی بدیل در #پاسداری از #ارزش ها، #کرامت_انسانی و #آزادی_های_مشروع شهروندان ایفا نموده است و در راستای #اجرای_عدالت در بیش از سه دهه گذشته یاران بسیاری را تقدیم انقلاب و تحقق حکومت عادلانه اسلامی نموده است که شهادت مظلومانه آیت الله دکتر #بهشتی و ۷۲ تن از یارانش، گواهی روشن براین مدعاست.
🌷هفته قوه قضائیه مبارک🌷
https://eitaa.com/jahad_tabbin
۶ تیر ۱۴۰۲
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنان جالب "هوشنگ امیراحمدی" مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه در دانشگاه راتگرز آمریکا در مورد سقوط هژمونی ایالات متحده:
🔺وضعیت آمریکا بسیار بدتر از آن چیزی است که تصور میشود/ آمریکا رو به افول است و دیگر حاکم دنیا نیست/ منتظر یک جنگ داخلی در این کشور باشید!
🇮🇷 https://eitaa.com/jahad_tabbin
۶ تیر ۱۴۰۲
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔞انتشار نخستین بار | افشای جنایتهای تکاندهنده عبدالرحمان قاسملو دبیرکل سابق حزب دموکرات کردستان توسط فرمانده ارشد سابق حزب کریم کاکه سوری (معروف به کریم خالدار) از قتل عام اعضای این حزب برای رسیدن به قدرت
🔹یکی از اعضای حزب را همراه با خانمش که هفت ماهه باردار بود تیرباران کردند به طوری جنین از شکم مادر خارج شد
https://eitaa.com/jahad_tabbin
۶ تیر ۱۴۰۲
18.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عبودیت و بندگی
آستان بوسی و مناجات
دلدادگی و معراج
https://eitaa.com/jahad_tabbin
۶ تیر ۱۴۰۲
"مردم بیرون بیمارستان صف کشیده بودند برای اهدای خون. رادیو هم اعلام کرده بود جراحت به قلب آقا رسیده، عدهای توی محوطه جلوی اورژانس ایستاده بودند و میگفتند میخواهیم “قلبمان” را بدهیم… با هلیکوپتر، آقا را رساندیم بیمارستان قلب. لوله تنفس داشتند و تا بیمارستان دو بار مانیتور وضعیت نبض، خط ممتد نشان داد… عمل جراحی ۳ ساعت طول کشید و آقا به بخش “آی سی یو” منتقل شدند. شب برای چند لحظه به هوش آمدند… از تلویزیون آمدند تا گزارش تهیه کنند، معطل شدند تا آقا به هوش بیایند، وقتی پرسیدند که حالتان چطور است؟ این پاسخ را گرفتند:
بشکست اگر دل من به فدای چشم مستت
سر خُمِّ می سلامت، شکند اگر سبویی..."
حادثهی ترور رهبر معظم انقلاب، ۶ تیر سال ۶۰
روایت دکتر منافی
#قهرمانان_وطن
#لبیک_یا_خامنه_ای
#شهدا_شر_منده_ایم ❤️
#الّلهُـمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَـــ_الْفَـــرَج🤲
https://eitaa.com/jahad_tabbin
۶ تیر ۱۴۰۲
منزلت و اعمال روز هشتم ذی الحجه
هشتم ذی الحجه روز ترویه است و این روزی است که حجاج نیت حج تمتع مینمایند و محرم شده از مکه سمت منی حرکت مینمایند و شب را در آنجا بیتوته میکنند و صبح عرفه به جانب عرفات رهسپار میگردند.
۶ تیر ۱۴۰۲
ترویه در لغت به معانی زیر آمده است: سیراب کردن، سیراب گردانیدن، کسی را بر روایت شعر داشتن، در کاری اندیشه کردن اندیشیدن، در کار و نگریستن پایان آن را و تعجیل نکردن در جواب (لغت نامه دهخدا)
در علل الشرایع در سر نامیدن این روز به ترویه حدیثی از امام صادق علیه السلام که راوی میگوید: از حضرت پرسیدم چرا روز ترویه را روز ترویه نامیده اند؟
حضرت فرمود:، زیرا در عرفات آب نبود و حاجیها روز هشتم ذی حجه از مکه آب برمی داشتند و به عرفات میبردند و برخی از ایشان به بعضی دیگر میگفتند: تروّیتم، تروّیتم (سیراب شدید، سیراب شدید) لذا به خاطر هیمن، روز هشتم را روز ترویه نامیدند.
باز نقلی دیگر آمده است که زمانی که ابراهیم علیه السلام مأمور شد خانه کعبه را بسازد مکان آنرا نمیدانست در نتیجه خداوند جبرئیل سلام الله علیه را نازل کرد تا مکان خانه را برای ابراهیم مشخص کند و خداوند تعالی پایههای کعبه را از بهشت نازل فرمود و حجرالاسود نیز نازل شد. سپس ابراهیم برای کعبه دو در قرار داد، دری در سمت مشرق و دری در سمت مغرب که مستجار نامیده میشود. وقتی ساخت کعبه به اتمام رسید ابراهیم و اسماعیل حج بجا آوردند و جبرئیل در روز هشتم ذی حجه (روز ترویه) بر آن دو نازل شد و گفت برخیزید و آب جمع آوری کنید، چون در زمین عرفات آبی وجود ندارد. بهمین دلیل این روز، روز ترویه (یعنی ذخیره کردن آب) نامیده شد. سپس ابراهیم گفت پروردگارا این شهر را محلی امن قرار بده و اهل آن را از میوهها بهرهمند کن... (سوره ابراهیم/۳۵)
امام صادق (علیه السلام) فرمود: منظور از بهره مندی از ثمرات، ثمره قلوب یعنی محبت مردم و تمایل آنها نسبت به مکه است تا بسوی آن بروند.
همانطور که آشکار گردید وجه تسمیه یوم الترویه یا روز ترویه در کلام امامان معصوم برداشتن و ذخیره نمودن آب در روز هشتم ذی حجه میباشد.
۶ تیر ۱۴۰۲
از ابن عباس نقل شده که حضرت ابراهیم علیه السلام در خواب دید که فرزندش را سر میبرند. فأصبح بروی یومه أجمع «پس صبح بیدار شده و همه آن روز را میاندیشید» که آیا خواب او امری است از جانب خدا یا نه؟ از این رو آن روز ترویه نامیده شد، پس لز آن در شب دوم در خواب دید فلّما أصبح عرف أنّه من الله «چون صبح شد دانست که آن از جانب خداست» از این رو آن روز عرفه نامیده شد.
۶ تیر ۱۴۰۲
منزلت روز ترویه:
روز ترویه یکی از ارزشمندترین روزهای زمان برشمرده شده است که خود آداب و اعمال مخصوصی دارد. رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: خدای تبارک و تعالی از هر چند چهار شماره برگزید، از فرشتگان: جبرئیل و میکائیل و اسرافیل و عزرائیل و از پیغمبران چهار نفر برای مبارزه بوسیله شمشیر: ابراهیم و داوود و موسی و من و از خاندانها چهار خاندان که فرمود: خاندان آدم و نوح و خاندان ابراهیم و خاندان عمران را بر جهانیان برگزید و از شهرها چهار شهر برگزید و فرمود: سوکند به تین و زیتون و طورسینین و این بلد امین پس مقصود از تین مدینه است و از زیتون بیت الممقدس و از طورسینین کوفه و از بلدامین مکه و از زنها چهار زن برگزید: مریم و آسیه و خدیجه و فاطمه سلام الله علیها و از اعمال حج چهار عمل را برگزید: قربانی کردن و صدا به لبیک بلند کردن و احرام و طواف و ازماهها چهار ماه که ماههای حرامند برگزید: رجب و شوال و ذی القعده و ذی الحجه و از روزها چهار روز برگزید: روز جمعه و روز ترویه (هشتم ذی حجه) و روز عرفه و روز عید قربان.
۶ تیر ۱۴۰۲
شیخ صدوق در امالی آورده است که از جمله اعمال مستحبی حج اینکه روز ترویه از هنگام زوال شمس تا شب را درک کند تمام حج تمتع را درک کرده است.
۶ تیر ۱۴۰۲
طبق این روایات منزلت روز ترویه تا جائی است که درک آن مساوی با درک تمام حج انگاشته شده است، چرا که روز ترویه در اصل آماده شدن برای وردود به عرفات و عید قربان است.
۶ تیر ۱۴۰۲
اعمال این روز:
محمدبن ابی عمیر از یکی از یارانش از امام صادق علیه السلام نقل کرده است که فرمود: روزه روز ترویه کفاره گناهان یک سال و روزه روز عرفه کفاره گناهان دو سال است.
محدث قمی در مفاتیح الجنان روزه این روز را برابر با کفاره شصت سال برشمرده است و آورده است که شیخ شهید غسل این روز را مستحب دانسته است.
۶ تیر ۱۴۰۲