📜 یک داستان
✍🏻 "نخ را باید کوتاه گرفت"
🔹 روزی بود، روزگاری. خیاطی در شهری زندگی میکرد و برای مردم لباس میدوخت. او شاگردی داشت که بسیار با سلیقه بود و دوختهایش، مثل استادش خوب و با دوام بود. اما از نظر سرعت به پای استادش نمیرسید. مثلاً لباسی را که استاد در یک هفته میدوخت، شاگرد در دو هفته.
💜روزی شاگرد به استاد گفت: نمیدانم چرا سرعت کارم به اندازهٔ تو نیست. دلم میخواهد بدانم کجای کارم ایراد دارد؟
استاد گفت : من در کارم رازی دارم که حالا به تو نمیگویم .
شاگرد گفت : چرا نمیگویی ؟
💜استاد گفت : میبینی که مشتریهای زیادی داریم و من از تو راضی هستم اما هنوز به تو اطمینان ندارم ، میترسم که رازم را به تو بگویم، فوری دکانی رو به روی دکان من باز کنی . آن وقت من تمام مشتریهایم را از دست میدهم. شاگرد سعی میکرد که اطمینان استادش را جلب کند و خوب کار میکرد.
💜خلاصه روزی، استاد که خیلی پیر شده بود به شاگردش گفت: حالا که عمر من به پایان میرسد، میخواهم راز سرعت کارم را به تو بگویم. شاگرد منتظر شنیدن راز بزرگی بود، اما استادش گفت: تو نخ دوخت و دوزت را کوتاه نمیگیری. نخ را باید کوتاه کنی تو وقتی سوزنت را نخ میکنی، نخ بلند انتخاب میکنی و مجبوری که نخ را از لابه لای پارچهها رد کنی برای همین وقت زیادی تلف میشود.
💜از آن به بعد هر وقت بخواهند کسی را به همراهی با دیگران و دوری از تند روی دعوت کنند میگویند : نخ را باید کوتاه گرفت.
🌹خدایا
شاد_کن دلی را که گرفته و دلتنگ است
بینیاز_کن کسی را که بدرگاهت نیازمند است
امیدوار_کن کسی را که به آستانت ناامید است
بگیر_دستانی که اکنون بسوی تو بلند است
کانال ما رابه دوستان خود معرفی نمایید🙏
امی گیلان
زلال وحی: تفاوت نامحدود(4)
«أَمْ حَسِبَ الَّذِينَ اجْتَرَحُوا السَّيِّئاتِ أَنْ نَجْعَلَهُمْ كَالَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ سَواءً مَحْياهُمْ وَ مَماتُهُمْ ساءَ ما يَحْكُمُونَ» (جاثیه/21)
«آيا كسانى كه مرتكب كارهاى بد شدند گمان كردند كه ما آنان را همچون كسانى كه ايمان آورده و كارهاى شايسته انجام دادهاند قرار خواهيم داد و حيات و مرگشان يكسان است؟ چه بد داورى مىكنند.»
نکته ها
4.5. افراد با ايمان پيرو حقّ هستند، «الَّذِينَ آمَنُوا اتَّبَعُوا الْحَقَّ» ولى كفّار پيرو باطلند. «الَّذِينَ كَفَرُوا اتَّبَعُوا الْباطِلَ» (محمّد/3)
5.5. آينده مؤمن محبوبيّت است، «سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمنُ وُدًّا» (مریم/96) ولى آينده كافر، حقارت و ذلّت است. «تَرْهَقُهُمْ ذِلَّةٌ» (یونس/27)
6.5. اهل ايمان به هنگام جان دادن سلام فرشتگان را دريافت مىكنند، «تَتَوَفَّاهُمُ الْمَلائِكَةُ طَيِّبِينَ يَقُولُونَ سَلامٌ عَلَيْكُمْ» (نحل/32) ولى ستمگران با قهر فرشتگان، روبرو مىشوند. «تَتَوَفَّاهُمُ الْمَلائِكَةُ ظالِمِي أَنْفُسِهِمْ» (نحل/28) «منبع: تفسیر نور»
نیکی در برابر بدی:
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند:
أ لا اُخبِرُكُم بِخَيرِ خَلائقِ الدّنيا و الآخِرَةِ ؟العَفوُ عَمَّن ظَلَمَكَم ، و الإحسانُ إلى مَن أساءَ إلَيكَم ، و إعطاءُ مَن حَرَمَكَم.
آیا شما را از بهترین خُلق [خصلت] دنیا و آخرت آگاه نکنم؟ درگذشتن از کسی که به شما ظلم کرده است، نيکی و احسان به کسی که به شما بدی کرده و بخشیدن به کسی که از شما دریغ داشته است.
الزهد ص۱۵
مفاتیح الحیاة ص ۵۳۰
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
https://eitaa.com/jahad_tabbin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پارتی بازی از کجا شروع شد؟
https://eitaa.com/jahad_tabbin
الإمام جَعفَر الصَّادِقُ (ع) :
اَلْقَلْبُ حَرَمُ اَللَّهِ ؛
فَلاَ تُسْكِنْ حَرَمَ اَللَّهِ غَيْرَ اَللَّهِ .
قلبِ آدمى حرم و قرقگاه الهى است ؛
در حرم خدا غير خدا را منزل مده.
📚بحار الانوار ج٦٧ص٢٥
https://eitaa.com/jahad_tabbin