39.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 عنوان گفتوشنود (لایو): «جَنگ و فَنگ»
🔸معتقدم مطالعه ی پنج قرن اخیر این سیاره، چیزی است که اگر کسی انجام نداده باشد، اظهار نظر او درباره ی امروز و فردا هم چندان مایه و پایه ای ندارد.
در آینده در این باره بیشتر خواهم گفت به خواست خدا.
🔸فنگ: واژهای است فارسی به معنای زالو، جانوری که برای ادامه حیات، نیازمند تغذیه از خون دیگر موجودات است.
🗓 برگزار شده در تاریخ: ۱۴۰۳/۵/۱۱
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#جنگ
#تمدن
#دیروز
#امروز
#فردا
#سرگذشت_استعمار
#جنگ_و_تمدن
#آرنولد_توین_بی
#جنگ
#غزه
#تاریخ
#جغرافیا
#شناخت
#مطالعه
#واقعیت
#خود_نا_فریبی
#عباس_موزون
🆔 @abbas_mowzoon
🆔 @abbas_mowzoon_links
بازپخش
https://eitaa.com/jahad_tabbin
*جهاد تبیین*
💠 عنوان گفتوشنود (لایو): «جَنگ و فَنگ» 🔸معتقدم مطالعه ی پنج قرن اخیر این سیاره، چیزی است که اگر کس
سلام و عرض ادب و احترام به اعضای محترم کانال، کلیپ خیلی مهم و آموزنده هستش، ان شاء الله گوش کنید، ان شاء الله عاقبت بخیر بشیم، التماس دعای خیر 🌹❤️🌹🙏
🔴 #آقای_پزشکیان !
درحال تاسیس خانه #سالمندان یا خانه #کج_اندیشان_غربگرا هستید ، یا #دولت جهاد سازندگی و وفاق ملی ؟!
✍ #سیدمختارموسوی :
#آقای_پزشکیان !
شما ازطرف مراد ومولایت #امام_خامنه_ای حفظه الله مامور به تشکیل #دولت_جهادی شده اید، تا بتوانید راه #شهیدرئیسی را ادامه دهید.
این که درحال تشکیل آن هستید، خانه #سالمندان است یاخانه #کج_اندیشان غربگرا ؟!
براسنی نسبتش با #دولت_جهادی و #شعارهای انتخاباتی شما و #دولت_وفاق ملی وتوصیه های قران ونهج البلاغه و حضرت آقا چیست ؟
✅ کانال نشر آثار #سیدمختارموسوی پژوهشگر ومولف درحوزه دین ، علوم قرانی وحقوق اسلامی وتحلیلگرسیاسی 👇
@seyedmokhtarmousav
اما آسمان ایران و عراق خبری از کلیر نیست.
⭕️ رسانه های صهیونیستی: معلوم نیست قرار است چند شب از ترس حمله ایران خواب راحتی نداشته باشیم.
ـــــــــــــــــــــــ
🚀
https://eitaa.com/jahad_tabbin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینو بزنید تو صورت اونایی که میگن حماس سنی یا ناصبی هستن اصلا نباید حمایتشون کرد
هر کار کردم دلم نیومد نفرستم
بسیار قابل توجه
#فرامرزی
https://eitaa.com/jahad_tabbin
نفوذ نیویورک تایمز در حاکمیت و سپاه پاسداران!
روزنامه نیویورک تایمز (The New York Times) سال ۱۸۵۱ متولد شد. یعنی قدمت آن از ترکیه (اکتبر ۱۹۲۳)، سعودی (سپتامبر ۱۹۳۲) و رژیم صهیونیستی (می ۱۹۴۸) بیشتر است. اما مشهورترین روزنامه جهان مدتی است که چوب حراج به آبروی ۱۷۳ ساله خود زده است.
روز ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ یک تودیع و معارفه ساده اتفاق افتاد. سردار «جمیری» جانشین سردار «نصیری» شد و به مقام فرماندهی حفاظت سپاه پاسداران رسید.سپاه حفاظت مسئول سه حوزه اساسی نظیر حفاظت از «شخصیتهای نظام» (انصار)، «فرودگاه و پروازهای کشور» و «مراکز مهم و حیاتی کشور» است.تا اینجا همه چیز عادی بود. بلافاصله موجی از اخبار حول سردار نصیری شکل گرفت. از جمله آنکه این سردار سپاه از کشور گریخته و به سفارت آمریکا در یکی از شیخ نشینان حاشیه جنوبی خلیج فارس درخواست پناهندگی داده است.این ادعاها ادامه پیدا کرد تا اینکه پنج روز بعد مصادف با چهارم اردیبهشت ۱۳۹۸ مراسم تودیع سردار «جعفری» فرمانده پیشین کل سپاه و معارفه سردار «سلامی» فرمانده فعلی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام شد.خبرگزاری فارس تصویری از مراسم منتشر کرد که به شایعات پایان داد. در قاب تصویر، سردار نصیری پشت سر شهید «سلیمانی» فرمانده فقید نیروی قدس و «حسین طائب» رئیس وقت سازمان اطلاعات سپاه در مراسم حاضر بود. اما این پایان شایعات و مدعیات علیه سردار نصیری نبود.
سه سال بعد، چهارم تیر ۱۴۰۱، «حسین طائب» از سازمان اطلاعات سپاه بعد از حدود ۱۳ سال تودیع و سردار کاظمی نیز به عنوان رئیس جدید معارفه شد. همزمان سردار مجید خادمی نیز جایگزین سردار کاظمی در سازمان حفاظت اطلاعات سپاه شد.پس از این مراسم، این بار روزنامه نیویورک تایمز مدعی شد که سردار نصیری بهاتهام همکاری با موساد بازداشت شده است. منبع ادعایی نیز فردی بود که به سپاه نزدیک بود. در توضیح این ادعا آمده بود که نصیری در خردادماه و پس از آن دستگیر شد که تعدادی از اعضای برنامه توسعه موشکی وزارت دفاع به ظن انتقال اطلاعات محرمانه نظامی به اسرائیل دستگیر شدند!سناریو را نیز با تاسی از نظریه «گوبلز» وزیر پروپاگاندای هیتلر به صورت جزئی و ریز پیاده میکنند تا کمتر به آن شک کنند. دروغ هر چه بزرگتر باشد، باورپذیری آن نیز راحتتر است.سردار نصیری در واکنش به بازنشر شایعه بازداشت روز ۱۱ تیر ۱۴۰۱ مصاحبهای انجام داد و گفت: اینگونه اقدامات توسط دشمنان زخم خورده از انقلاب با هدف ناامید کردن مردم نسبت به سپاه و اقدامات مؤثر این نهاد مردمی و نیز مرهم گذاشتن بر شکستهایشان صورت میپذیرد. سرباز ولایت و پاسدار انقلاب اسلامی هستم و خدا را شاکرم که حیات من در دفاع مقدس و سنگر پاسداری از نظام و انقلاب در سپاه رقم خورده است. گزارش نیویورک تایمز به صورت مشترک از سوی «رونن برگمن» و یک فرد ایرانی نوشته شده بود. «برگمن» روزنامه نگار وابسته به موساد و نگارنده کتاب «برخیز و اول تو بکش» است که در آن، به تشریح ترورهای برون مرزی رژیم صهیونیستی میپردازد. در واقع، مسئول هالیوودیسازی عملیاتهای موساد است.
نیویورک تایمز و بیت رهبری!
شبکه سعودی العربیه فارسی روز ۲۱ شهریور ۱۴۰۱ قبل از وقایع موسوم ززآ (زن زندگی آزادی) نوشت: «علیرضا افشار، محافظ پیشین میرحسین موسوی، [روز ۲۰ شهریور] در صفحه توئیتری خود نوشت که با گذشت ۴۸ ساعت، کماکان شیفت لایههای چهارگانه محافظت از خامنهای تغییر نکرده است. او مدعی شد که در اندرونی کاخ مرمر (محل سابق تشخیص مصلحت نظام دوران هاشمی که به اشتباه بیت رهبری خطاب شده) خبری است که فعلاً نمیخواهند به بیرون درز کند. »ادامه این خط از سوی نیویورک تایمز پیگیری شد. هنوز سه ماه از گزارش این روزنامه درباره سردار نصیری به نقل از یک منبع در سپاه نگذشته بود که این بار نوبت به یک منبع آگاه در داخل بیت رهبری رسید!«نیویورک تایمز» روز جمعه ۲۵ شهریور به نقل از چهار منبع ادعایی که نزدیک به سپاه نیز بودند، از مراقبت شبانه روزی رهبر انقلاب خبر داد! این منابع مدعی شدند تمامی جلسات علنی به دلیل وخامت احوال ایشان لغو شده است.نیویورک تایمز با ژست انتشار اخبار سرّی از دفتر رهبری نوشت: «پزشکان نگران این هستند که ایشان ضعیف تر از آن است که بتواند بنشیند!»
این گزارش ۲۵ شهریور منتشر شد. به نظر تحریریه نیویورک تایمز خبر نداشت که روز ۲۶ شهریور مصادف با اربعین حسینی و سخنرانی رهبر انقلاب است. کمتر از ۲۴ ساعت بعد؛ صحت و سقم گزارش نیویورک تایمز با سخنرانی ایستاده رهبر انقلاب مشخص شد.
سناریوی تکراری بمبگذاری؛ اینبار برای عملیات ترور شهید هنیه
شاذگویی نیویورک تایمز منحصر به موارد مذکور نیست. به عنوان نمونه، این روزنامه آذر ۱۴۰۱ در جریان وقایع ززآ گزارشی تحت این عنوان منتشر کرد: «حکومت ایران برای تحمیل عفاف و حجاب از تجاوز جنسی استفاده میکند».در این گزارش نیز متوسل به «منابع آگاه» میشود.در همین احوال نیز گزارش دیگری منتشر کرد که که اعتصابات، «ایران را به شهر ارواح تبدیل کرده» و همه چیز تعطیل شده است.
اما موارد مذکور برد چندانی نداشت. تا اینکه «رونن برگمن» صهیونیست مجدداً دست به قلم شد تا ماجرای ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران را تصویر کند. نیویورک تایمز به نقل از ۷ «منبع آگاه» خاورمیانهای که دو تن از آنان ایرانی ادعا شده است، نوشت که اسماعیل هنیه با بمبی که «دو ماه پیش» در محل اقامتش کار گذاشته شده کشته شده است.پنج مقام از هفت نفر کذایی گفتند پس از تأیید حضور اسماعیل هنیه در اتاق این مهمانخانه در شمال تهران، بمب از راه دور فعال شده و منفجر گردید. اما این سناریو تکراری است. مشابه همین روایت، برای خرابکاری تروریستی فروردین ۱۴۰۰ در تأسیسات نطنز نیز روایت شد.درباره این خرابکاری نیز مشابه عملیات ترور شهید هنیه ادعا شد خرابکاری به وسیله مواد منفجرهای صورت گرفته که از قبل داخل سایت هستهای تعبیه شده بود. این سناریوهای تکراری به نظر میرسد با هدف اخلال در فهم دقیق ماجرا روایت میشود تا ذهن کارشناسان امنیتی مربوطه از روایت اصلی منحرف شود. اما آنچه در روایت نیویورک تایمز اهمیت دارد، تاکید چندین باره بر منابع اگاه ادعایی جهت القای سناریویی است که پیش از این و ایضاً در همین گزارش، کذب بودن آن مشخص شده است. کما اینکه، این روزنامه به صورت مکرر در گزارشات ایران خود مدعی است با منابعی از نهادهای حاکمیتی در ارتباط است که اطلاعات داخل بیت رهبری را نیز به آن میدهد!«جورج مالبرونات» خبرنگار ارشد روزنامه شهیر «فیگارو» فرانسه در صفحه ایکس خود نوشت: یک مأمور اطلاعاتی فرانسوی که با ایران و اسرائیل آشناست، به این روایت که موساد چند ماه قبل در محل اقامت هنیه در تهران، بمبگذاری کرده بوده، باور ندارد.»
«مهدی محمدی» کارشناس امور بین الملل و مشاور راهبردی رئیس مجلس در صفحه ایکس خود نوشت: «گزارش نیویورک تایمز درباره شهادت جناب اسماعیل هنیه به طرز فاحشی مملو از فیک نیوز است و با هدف عملیات روانی نوشته شده. مقصود سفارش دهنده به نظر من این است که عملیات را امنیتی جلوه داده و در نتیجه پاسخ نظامی را غیر متناسب معرفی کند.»#نیویورک_تایمز #سپاه_
ناگفتههای جدید از شب شهادت «هنیه»؛ روایتهای آمریکا و اسرائیل کاملا کذب است
نماینده حماس در جمهوری اسلامی ایران، جزئیات جدیدی از شب شهادت شهید هنیه مطرح کرد که بر اساس گفتههای وی، روایتهای رسانهها و مسئولان آمریکایی و اسرائیلی، چیزی جز سیاهنمایی و تحریف واقعیت نیست.
«خالد القدومی» نماینده حماس در جمهوری اسلامی ایران دیروز جمعه جزئیات جدیدی از شب شهادت اسماعیل هنیه رئیس فقید دفتر سیاسی این جنبش را روایت کرد.
القدومی که با روزنامه العربی الجدید گفتوگو میکرد، روایت روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز مبنی بر شهادت هنیه بر اثر یک بمب، را تکذیب کرد و گفت:
هنیه شب سهشنبه در شام مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران شرکت کرد. وی پس از آن، به محل اقامت خود [در شمال تهران] رفت؛ جایی که مخفی نبود و همه از آن اطلاع داشتند. در واقع این محل، مخصوص مهمانان خارجی بوده است».القدومی همچنین تأکید کرد: «آنچه درباره نحوه اطلاع اسرائیل از محل اقامت وی گفته میشود، بیمعناست؛ زیرا شهید در یک سفر علنی و به عنوان یک شخصیت دیپلمات در ایران حضور داشت. پس از اینکه به محل اقامت رسیدیم، شهید، نماز خود را به جا آورد و درباره مراسم تحلیف [رئیس جمهوری ایران] و فضای خوب حاکم بر ان سخن گفتیم».
شهادت پایان خوش مجاهدان مبارز با رژیم صهیونیستی
نماینده حماس در ایران ادامه داد: وی مستقیما به من گفت که شماری از وزرای خارجه و نمایندگان کشورهایی که برخی از آنان، حماس را به رسمیت نمیشناسند، برای عرض سلام نزد او رفتند. ما در آن شب، درباره ترور شهید فؤاد شکر و فضیلت شهادت سخن گفتیم. وی گفت که شهادت، پایان خوشی برای تمام مجاهدانی است که با رژیم صهیونیستی مبارزه میکند.
وی همچنین گفت: "پس از آن، شهید به اتاق خواب وی رفت. محافظ وی وسیم ابوشعبان نیز در آن شب، پشت سر شهید نماز خواند و در خارج از اتاق، مواظب او بود. این محافظ، سپس به خواندن قرآن مشغول شد، حتی زمانی که به شهادت رسید هم قرآن در دستش بود».القدومی همچنین ادامه داد: «ساعت یک و 37 دقیقه بامداد، ساختمان [محل اقامت شهید] لرزید. من بلافاصله از اتاق خود خارج شدم و دود غلیظی دیدم. بعد از آن، متوجه شدم حاج ابوالعبد (هنیه) به شهادت رسیده است. از شدت لرزش ساختمان، فکر کردم زلزله رخ داده یا صدای رعد بوده است. پنجره را باز کردم، ولی خبری از باران یا رعد نبود. هوا گرم بود. به طبقه چهارم که اتاق خواب شهید بود، رفتیم. دیدم که دیوار و سقف اتاق، فرو ریخته است».
این مقام حماس همچنین گفت: «از وضعیت محل حمله و جنازه شهید هنیه مشخص بود که این حمله با یک پرتابه از هوا یا موشک صورت گرفته است. به هر حال، من نمیخواهم وارد جزئیات بیشتر شوم؛ زیرا تیمهای فنی و تخصصی برادران ما در جمهوری اسلامی مشغول تحقیق هستند و نتایج بعدا اعلام خواهد شد.
القدومی ضمن انتقاد از «روایتهای منحرف کننده» روزنامه های آمریکایی و اسرائیلی درباره کار گذاشتن بمب زیر تخت خواب شهید هنیه، تأکید کرد: «واقعیتهای روی زمین، با روایتهای نیویورک تایمز و [دانیل] هاگاری [سخنگوی ارتش اسرائیل] در تضاد است.
هدف از این روایتها و اظهارات، سلب مسئولیت مستقیم از اسرائیل است تا از این طریق تبعات این جنایت متوجه آن نشود».وی با تأکید بر اینکه «اسرائیل، طراح و مجری این عملیات بوده و با آگاهی و موافقت آمریکاییها انجام داده است»، در پایان تصریح کرد: « دولت آمریکا، شریک این جنایت است و در جریان سفر به واشنگتن، به نتانیاهو اجازه دادند این جنایت را انجام دهد».
#هنییا لک یا هنیه
سلام
کلیه مطالب این گروه درراستای ترویج فرهنگ مقدس اسلام ، انقلاب اسلامی، حمایت و پشتیبانی از ولایت امر مسلمین جهان ،فرهنگ انتظار و تلاش برای گسترش و ترویج زمینه سازی ظهور ،زنده نگه داشتن یاد شهدای گرانقدر میباشد.
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅
👈🍂🍃به گروه گلستان شهیدان بپیوندید
فوروارد 👉آزاد☝️✌️
18.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید و منتشر کنید☝️☝️
🔕🔕جاسوسی بسیار پیچیده
نحوه کار ریز پرنده ها(برای جاسوسی و خرابکاری) که ما از آن غافلیم...
https://eitaa.com/jahad_tabbin
چطور غربآسیا را به خنگها آموزش دهیم؟
برنار لانگلوآ
مترجم: پرهام شهرجردی
📌 ده سال پیشتر این حرفها را ترجمه کردم. انگار همین حالا بوده. و هرکس در این میان خودش را خنگ میبیند، مشکل خودش است. نیست؟
اصل شماره ۱: در غرب آسیا، همیشه اعراباند که دست به حمله میزنند و همیشه اسراییل است که از خودش دفاع میکند. ناماش مقابله به مثل است.
اصل شماره ۲: اعراب، فلسطینیها یا لبنانیها حق ندارند غیرنظامیان طرف مقابل را بکشند. ناماش تروریسم است.
اصل شماره ۳: اسراییل حق دارد غیرنظامیان عرب را بکشد. ناماش دفاع مشروع است.
اصل شماره ۴: وقتی اسراییل زیادی آدم میکشد، قدرتهای غربی ازش میخواهند تا کمتر بکشد. ناماش عکسالعمل جامعهی بینالمللی است.
اصل شماره ۵: فلسطینیها و لبنانیها حق ندارند نظامیان اسراییلی را به اسارت بگیرند، حتا اگر تعدادش بسیار محدود باشد و از سه سرباز هم تجاوز نکند.
اصل شماره ۶: اسراییلیها حق دارند آدم ربایی کنند، میتوانند هر تعداد فلسطینی را که خواستند بردارند و با خودشان ببرند (چیزی نزدیک به ۱۰ هزار زندانی و ۳۰۰ کودک). هیچ حدی در کار نیست. لازم نیست مجرم بودن افراد ربوده شده ثابت شود. کافیست از واژهی جادوییی «تروریست» استفاده کنند.
اصل شماره ۷: وقتی میگویید «حزب الله»، باید بلافاصله اضافه کنید «که از طرف ایران و سوریه حمایت میشود».
اصل شماره ۸: وقتی میگویید «اسراییل»، بههیچ وجه نباید بگویید «که از طرف آمریکا، فرانسه و اروپا حمایت میشود». ممکن است این توهم پیش بیاید که درگیریی نابرابری در کار است.
اصل شماره ۹: هیجوقت نباید از «سرزمینهای اشغالی» حرف زد، یا از قطعنامههای سازمان ملل، یا نقض قوانین حقوق بینالملل، و یا کنوانسیون ژنو. ممکن است تعادل روحی-روانیی بیننده یا شنونده مختل شود.
اصل شماره ۱۰: فرانسه حرف زدن اسراییلیها بهتر از اعراب است. تنها به این خاطر است که تریبونها در اختیار اسراییلیها و طرفدارانشان قرار میگیرد تا به نوبهی خود اصول ۱ تا ۹ را برایمان توضیح بدهند. ناماش بیطرفیی ژورنالیستی است.
اصل شماره ۱۱: اگر با این اصول موافق نیستید و یا فکر میکنید این اصول به نفع یک طرف درگیریست، به این دلیل است که شما یک یهودستیز خطرناکاید.
✔️ برنار لانگلوآ، ژورنالیست و از بنیانگذاران هفتهنامهی «پولیتیس» است. این یادداشت تاریخِ ژوئیه ۲۰۰۶ را دارد و در همان هفتهنامه منتشر شده. با اینهمه انگار همین امروز و یا حتا فردا نوشته شده.
┄┅═══❉☀❉═══┅┄
کانال"مرام گمنامی"در پیام رسان"ایتا"
https://eitaa.com/marame
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سنگ دشمن را ازهمان سمتیکه پرتاب شده پاسخ دهید زیرا شر جز باشردفع نمی شود.
امیر المؤمنین علی علیه الســلام