17.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتشار برای اولینبار؛ شبیهسازی حمله به ایران
جزئیاتی از شرارت اخیر رژیم صهیونیستی علیه کشورمان و عملکرد موفق پدافند هوایی/تبیان
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
🔰تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت»
🔹حضرت آیتالله خامنهای اخیراً پس از مطالعهی کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت» که روایتی از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا با استفاده از اسناد به دست آمده از سفارت است، تقریظی نگاشتهاند که امروز چهارشنبه و در آستانهی سالگرد ۱۳ آبان منتشر خواهد شد.
🔹«ایستگاه خیابان روزوِلت» از کتابهای مؤسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی است که زمستان ۱۴۰۲ روانه بازار نشر شده و به روایتی مستند از تسخیر سفارت آمریکا در تهران پرداخته است. این کتاب با اشاره به فعالیتهای اطلاعاتی و عملیاتی آمریکا در ایران پس از انقلاب، شرح جامعی از روابط ایران و آمریکا از روز تسخیر سفارت در آبان ۱۳۵۸ تا آزادی گروگانها در دی ۱۳۵۹ ارائه داده و همچنین شماری از اسناد منتشرنشده سرویس اطلاعاتی آمریکا را برای نخستین بار منتشر کرده است.
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
13.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ اروپایی ها و چشم آبی ها باید عذرخواه باشن نه طلبکار بقیه!🤌🏻
نه استاد اخلاق بقیه!🤌🏻😏
نه یه سال دوسال هاااا، سه هزار سال!
تکرار صحبت های جالب رئیس فیفا بعد از بالا گرفتن انتقادات به قطر در جام جهانی این روزها خالی از لطف نیست باز آن را بشنویم.
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ نقدی در مورد تلاش دولت برای گران کردن بنزین
این، به ابتذال کشیدن مفهوم عدالت است که اجازه دهیم عدهای از رانت ناشی از سیطره بر انفال و گرانسازی ارز، کاخنشین شوند و بعد، مدعی شویم که میخواهیم گاز و بنزین را گران کنیم تا کاخنشینان از گاز ارزان برای گرمایش استخرشان و بنزین ارزان برای خودروهای متعددشان بهرهمند نشوند...
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
📌یه فعال حقوق بشر زیر این تصویر نوشته: (لینک)
🔹میدونید چه چیز دیگهای در #غزه و #بیروت مُرده؟ اسطوره انسانیت غربی!
🔹من دیگه نمیخوام یک کلمه از دهان رهبران غربی درباره #حقوق_بشر بشنوم!
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
جهاد تبیین ✌️
برگی از داستان استعمار قسمت 160: نیروی دریایی در سال ۱۱۵۳ هجری قمری اخبار راهزنی های عربهای عمان
برگی از داستان استعمار
قسمت 162: تاجر دردسرساز
در سال ۱۱۶۳ هجری قمری مردی انگلیسی به نام جان اِلتون در گیلان به قتل رسید . کسی دقیقاً نمی دانست چرا او کشته شده است ، اما شش سال پیش از آن یعنی در سال ۱۱۵۷ هجری قمری بحثهای فراوانی بر سر کارهای این مرد در شمال ایران بین دولت روسیه و انگلستان در گرفته بود . این مشاجرهها به جایی کشیده شد که روسها از ادامه کار شرکت انگلیسی مسکو وی که حدود دویست سال در روسیه و ایران فعالیت میکرد جلوگیری و این شرکت را برای همیشه تعطیل کردند.جان اِلتون یکی از کارمندان این شرکت بود .
مسکووی را تاجران انگلیسی تشکیل داده بودند تا کالاهای خود را با پرداخت 3% از بهای آنها به روسیه از خاک این کشور به ایران برسانند.در سال ۱۱۵۴ هجری قمری که نادرشاه به داغستان لشکر کشید و در زمستان برای رساندن آذوقه به سربازانش در تنگنا افتاد از اعضای این شرکت خواست با کشتیهایشان برنج مورد نیاز سپاه ایران را از بندرانزلی به سواحل داغستان حمل کنند . هنگامی که این خبر به دربار روسیه رسید حکومت این کشور را به شدت عصبانی کرد معلوم بود که روسها به هیچ وجه علاقه نداشتند اردوکشی نادر به داغستان با پیروزی همراه باشد . اما سه سال بعد خبری به روسها رسید که آنها را بیش از گذشته عصبانی کرد ؛ جان اِلتون یکی از اعضای این شرکت به نادرشاه تعهد کرده بود کشتیهایی را برای او در دریای خزر بسازد و ناوگانی ایرانی را در این دریا راه اندازی کند . روسها به هیچ وجه نمی توانستند قبول کنند که ایران در خزر دارای قدرت دریایی و کشتیرانی باشد .
دولت روسیه با مدیران شرکت انگلیسی مسکووی گفت وگو کرد و از آنها خواست این همکاری به سرعت قطع شود . مدیران شرکت نماینده ای به نام «جانس هان وی را به ایران فرستادند تا از صحیح بودن این اخبار مطمئن شوند .
هان وی با التون دیدار کرد . اما نتوانست او را از همکاری با نادرشاه منصرف کند در همین زمان اولین کشتی که زیر نظر او ساخته شده بود به آب افتاد .
خود حکومت روسیه از سفیر انگلستان در آن کشور ، لرد تایراولی، خواست التون را از ایران بیرون ببرد . لرد تایراولی نامه ای به التون نوشت و به او پیشنهاد کرد که سالانه از تجارت شرکت با ایران چهارصد پوند دریافت کند و از همکاری با نادرشاه دست بردارد و یا اینکه مأموریتی را در نیروی دریایی انگلستان قبول کند ، اما التون همچنان به کار ادامه میداد .
هنگامی که نماینده دیگری از طرف لرد تایراولی به دیدار التون رفت او نامه نادرشاه را به این نماینده نشان داد که در آن نوشته بود :شایسته ترین مسیحیان اجازه ندارد ایران را ترک کند و باید ناوگان ما را به شکلی صحیح سرو سامان دهد .
وقتی گزارشهای جدیدی از فعالیت التون به روسیه رسید دولت این کشور شرکت مسکووی را تعطیل کرد و به بازرگانان انگلیسی دستور داد به سرعت با تمام وسایل اثاثیه و مستخدمان خود ،روسیه را ترک کنند.
دولت انگلستان به این فرمان اعتراض و به روسها یادآوری کرد دور از انصاف است که تمام تاجران انگلیسی به خاطر همکاری یک نفر از آنها با ایران به این شدت جریمه شوند ؛ اما عصبانیت روسها بیش از اندازه بود و تصمیم خود را تغییر ندادند .
اما التون هم زمان زیادی را برای تأسیس نیروی دریایی در اختیار نداشت . او تنها تا هنگامی که نادر زنده بود به کار های خود ادامه داد بدون شک اگر نادرشاه از او خواسته بود کشتی هایی را در خلیج فارس بسازد التون با هر بهانه ای که بود از این کار شانه خالی میکرد چون ناوگان ایران در جنوب تهدیدی برای کشتی های انگلستان در خلیج فارس بود ؛ اما در شمال چنین تهدیدی وجود نداشت و تنها به روسها ضرر می زد.
سرگذشت استعمار/مهدی میرکیایی ج 10(گنج های کلات) ص52
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
امام على عليه السلام:
في الانفِرادِ لِعِبادَةِ اللّهِ كُنُوزُ الأرباحِ
گنج هاى پر سود در خلوتِ عبادت خداست
غررالحكم حدیث6504
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
🔆 حمله رژیم صهیونیستی به ایران؛ ادعاها و واقعیات
#تحلیل_کوتاه
🔹علیرغم گذشت چند روز از حمله رژیم صهیونیستی به ایران ابعاد آن هنوز به خوبی روشن نشده است. درباره کیفیت این حمله به ادعای صهیونیستها از ۱۰۰ (و در برخی ادعاها ۱۴۰) جنگنده استفاده شده و ۲۰ هدف در نقاط مختلف ایران مورد اصابت قرار گرفتند. طبق گزارشها حمله شامل «سه موج» بوده است. شواهد حاکی از آن است که شمار قابلتوجهی از هواپیماهای سوخترسان آمریکایی در حمله مشارکت داشتند.
🔸به ادعای رسانههای غربی سامانههای دفاعی ایران پس از حمله از کار افتاده و قادر به دفاع در نبردهای آتی نیست. این رسانهها ادعای هدف قرار گرفتن اهدافی در مناطق مختلف مانند خجیر و پارچین، اسلامشهر و سایت پدافندی در جنوب غرب تهران، سایت راداری در ایلام و حتی تاسیسات سپاه در شاهرود را نیز مطرح کردهاند. به هرحال طبق اطلاعیه ارتش ۴ نفر از پرسنل پدافند هوایی شهید شدند. هم چنین یک شهروند غیرنظامی در اسلامشهر در اثر این حمله شهید شد.
🔸به لحاظ تاکتیکی هدف رژیم صهیونیستی در موج اول نابودی سامانههای پدافندی در موج دوم انهدام تاسیسات مختلف ساخت موشک و پهپاد و در موج سوم تاسیسات مرتبط با نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده است. هواپیماهای رژیم صهیونیستی با استفاده از فضای در اختیار ارتش امریکا در عراق در یکصدکیلومتری مرزهای ایران و از راه دور، اقدام به شلیک موشک به اهداف در ایران کردند. در خصوص تسلیحات مورد استفاده، بررسیتصاویر منتشرشده از بقایای دو موشک در عراق نشان میدهد که موشکهای مورداستفاده یا راکس (ROCKS ALBM) و یا بلکاسپارو (Black Sparrow) بوده که مشخصات ظاهری مشابهی دارند.
🔸موشک راکس موشکی هوا به زمین مافوق صوت مجهز به یک موتور سوخت جامد تک مرحلهای تولید شرکت اسرائیلی رافائل است و از تکنولوژی بهکار رفته در بمبهای هواپرتاب سری اسپایس (SPICE) بهره میبرد. این موشک که در سال ۲۰۱۶ وارد خدمت شده و بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ کیلومتر برد دارد از سامانههای GPS/INS استفاده کرده و دارای سر جوینده الکترو اپتیکی و قابلیت ضد رادار است. جنگندههای اف ۳۵، اف۱۵ و اف۱۶ اسرائیلی میتوانند این موشک را حمل کنند. پس از پرتاب از جنگنده، این موشک در ارتفاعی بالاتر پرواز کرده و سپس با سرعت و مسیری مشابه با یک موشک بالستیک به سمت زمین میرود. راکس را میتوان به دو نوع سرجنگی انفجاری یا نفوذی برای نابود کردن اهداف بالای زمین یا زیر زمین مجهز کرد.
🔸موشکهای سری اسپارو را اسرائیل در ابتدا برای آزمایش کارایی سیستم دفاع هوایی پیکان توسعه داد. بلکاسپارو یک موشک هایپرسونیک شبیهساز اهداف مانورپذیر و موشکهای کوتاهبرد مانند اسکاد است. موشکهای بلو اسپارو و سیلور اسپارو با برد و سرعت بیشتر برای شبیهسازی بالستیکهای میانبرد ساخته شدند. این موشکها هر چند شبیهساز محسوب میشوند اما قابلیت نصب سر جنگی جداشونده با سیستم سه محوره کنترل وضعیت را دارند و به دلیل مانورپذیری و داشتن سیستمهای هدایتی مختلف برای حمله به سامانههای پدافندی و یا فرار از دست پدافند با مانورهای سنگین مناسب هستند.
🔸در مقابل ایران توانست از سامانههای پدافندی مختلفی مانند سامانه پدافندی اس ۳۰۰ پی ام یو ۲، سامانهپدافندی باور۳۷۳، سامانه مهران، سامانه۱۵ خرداد و صیاد تاکتیکی (آرمان) (با استفاده از موشک پدافندی صیاد ۳اف) برای درگیری با موشکهای بالستیک تاکتیکی استفاده کند. نقش سامانههای بومی علىالخصوص باور ۳۷۳ در این زمینه چشمگیر بود.
🔸طبق برخی گزارشها ۷۸ موشک پرتابشده از هواپیماهای اسرائیلی منهدم شد که ۶۸ موشک در خارج از مرزهای ایران و ۱۰ موشک در آسمان ایران بود. در ضمن گفته میشود که حضور ریزپرندهها در تهران برای حمله به برخی اهداف رخ داده است که با یک سامانه دفاعی خاص با آنها مقابله شده است. با این وجود اصابت ۶ پرتابه به اماکن نظامی قطعی است اما با توجه به حداقل ۱ اصابت در ماهشهر به نظر میرسد تعداد اصابتها بیشتر باشد.
🔸سوال مطرح این است اگر سامانههای پدافند ایران به نحوی که رژیم صهیونیستی و رسانههای غربی ادعا میکنند آسیب دیدهاند، چرا ۱۰۰ جنگنده مورد ادعا در حمله نتوانستند وارد حریم هوایی ایران شوند و تنها به شلیک موشکهای هواپرتاب اکتفا نمودهاند؟ سوال دیگر این است که چرا در میان تصاویر ماهوارهای که این روزها در این رابطه منتشر میشود تصاویری از خسارات این سامانهها منعکس نمیشود؟
✅واقعیت این است که هم بزرگنمایی و هم کوچکنمایی حمله هوایی رژیم صهیونیستی نادرست بوده و باید با توجه به ابعاد و خسارات انسانی و تجهیزاتی این اقدام تجاوزکارانه از یک سو و سنجش زمان و موقعیت درست واکنش به آن در این زمینه تصمیمگیری شود.
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به سخنان اسامه حمدان، از مسئولان حماس، که یک دقیقه درباره علت عملیات طوفانالاقصی در ۷ اکتبر توضیح میدهد، گوش کنید.
هنوز بسیاری درباره چرایی این عملیات میپرسند. ابوعبیده هم در سالگرد عملیات به این شبهه پاسخ داد که طوفانالاقصی یک عملیات پیشدستانه موفق بود و طرح رژیم را برای بستن پرونده فلسطین برهم زد.
سالها بعد در کتابهای تاریخ آنجا که علت محو و نابودی رژیم صهیونیستی مورد بحث قرار میگیرد، خواهیم خواند که چگونه طوفانالاقصی و باز شدن جبهه جنگ حزبالله در شمال سرزمینهای اشغالی در حمایت از غزه، طرح بزرگ سرویسهای اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل و سعودی را درهم ریخت و رژیم را به طور دفعی در سراشیبی سقوط وارد کرد.
البته که این اتفاق بزرگ که تاریخ را تغییر خواهد داد، مقدمات بزرگ و فداکاریهای بزرگ و رنج بزرگی در پی داشته و دارد.
💬 وحید یامینپور
|┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛