🔴 مرتجعین خرابکار !
🔷رهبر معظم انقلاب در سخنان 14 خرداد 1401 خود ، بعد از اشاره به ویژگی های شخصیتی و انقلابی و حکومتی امام خمینی (ره) ، به دو نکته مهم اشاره فرمودند : اول ، جلوگیری از نفوذ ارتجاع . و دوم ، مجازات خرابکاران . ایشان در توضیح ارتجاع فرمودند : ارتجاع به معنی بازگشت به سیاست و سبک زندگی غربی است و نباید گذاشت با نفوذ سبک زندگی غربی که در دوران فاسد پهلوی موجود بود، کشور به سمت ارتجاع برود.
⁉️حال سؤال این است که چه کسانی به دنبال بازگشت به سیاست و سبک زندگی غربی بوده اند ؟
😠 آیا جز این است که بارزترین مصداق کسانی که در طی هشت سال گذشته به دنبال سیاست و سبک زندگی غربی بوده اند ، حسن روحانی و اطرافیان وی بوده اند ؟
😠آیا جز این است که حسن روحانی تمام تلاش خود را به کار گرفت تا سیاست های آمریکا و انگلیس را در این کشور پیاده کند ؟
😠آیا توافق برجام ، تصویب پنهانی سند ننگین 2030 ، تلاش برای پذیرش FATF ، بازگشایی سفارت انگلیس خبیث ، برباد دادن دهها میلیارد دلار و دهها تن طلای ذخایر بانک مرکزی به سقوط کشاندن تعمدی بورس و دهها اقدام ضد ملی دیگر ، که همگی توسط آمریکا و انگلیس طراحی شده بودند ، نشان دهنده آن نیست که مرتجعین اصلی ، حسن روحانی و اعوان و انصار وی بوده اند ؟
🔷نکته مهم دوم آن بود که مقام معظم رهبری در مورد مجازات خرابکاران فرمودند : البته عاملان خرابکاریها هم باید مجازات بشوند. هم در این قضیه آبادان هم در هر قضیه دیگری آنهایی که عامل خرابکاری هستند باید البته مجازات بشوند .
⚠️این دستور صریح رهبری نظام ، خطاب به مسئولین دستگاه قضایی است که هم عاملان خرابکاری آبادان و هم عاملان خرابکاری های دیگر باید مجازات بشوند .
❓آیا کسی جز حسن روحانی مرتکب خرابکاری های متعدد و گسترده در نظام جمهوری اسلامی ایران شده است ؟
😠حسن روحانی در دهها مورد در امور اقتصادی ، فرهنگی ، سیاسی ، صنعتی ، اطلاعاتی و امنیتی ، مرتکب خرابکاری شده که در نتیجه آنها ، خسارت های گسترده و وسیعی به جمهوری اسلامی ایران و میلیون ها خانواده ایرانی وارد شده است .
⚠️مسئولین دستگاه قضایی اگر تا کنون نسبت به محاکمه حسن روحانی خائن ، تردیدی داشتند ، با این دستور صریح مقام معظم رهبری ، دیگر هیچ عذر و بهانه ای ندارند .
ملت ایران منتظر است تا این خائن وطن فروش را هرچه سریع تر به پای میز محاکمه بکشانید .
👤کامران غضنفری
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔰 تحلیلی بر قشون کشی اردوغان به سوریه
📝 محمدرضا فرهادی
🔰 ترکیه از سال ۲۰۱۶ تاکنون سه عملیات برای اشغال شمال سوریه انجام داده و هر بار در آن ناکام مانده است. هدف ترکیه، ایجاد منطقه حائلی به عمق ۳۰ کیلومتر در خاک سوریه است که این هدف هر بار و در طی عملیاتهای گذشته ترکیه در خاک سوریه دنبال شده است.
🔰 ترکیه مقطع فعلی را از نظر بازه زمانی بهترین زمان میداند؛ زیرا آمریکا و روسیه به دلیل جنگ اوکراین درگیر تنش هستند. از سویی دیگر، آمریکا به عنوان متحد اصلی کردهای شمال سوریه، علاوه بر درگیر بودن در جنگ اوکراین، به دنبال رضایت ترکیه برای عضویت دو کشور فنلاند و سوئد جهت عضویت در ناتو است. این عوامل باعث شده که اردوغان زمان فعلی را به عنوان عملیات نظامی در شمال سوریه انتخاب کند.
🔰 حملات پیشین ترکیه به شمال سوریه در جهت مبارزه با پ.ک.ک، موجب محبوبیت اردوغان نزد افکار عمومی ترکیه شده بود. تورم ترکیه در مقطع فعلی به ۷۳ درصد رسیده است و اردوغان برای پیروزی در انتخابات ۲۰۲۳ ترکیه نیاز به بازآفرینی عملکرد خود دارد و به دنبال جهتدهی به افکار عمومی است تا با پیش کشیدن مسائل فراسرزمینی، امتیاز تبلیغاتی در انتخابات آینده مبنی بر کارآمدی دولتش داشته باشد و از این طریق بر مشکلات اقتصادی کشورش سرپوش بگذارد.
🔰 درمجموع میتوان گفت هرچند فعلاً ترکیه از انجام عملیات نظامی در شمال سوریه منصرف شده است، اما در آینده نه چندان دور احتمال این عملیات وجود دارد. این تهدیدها از یک منظر برای سوریه فرصت است و آن نیز اتحاد کردها با ارتش سوریه برای مقابله با ترکیه است؛ فرمانده شبهنظامیان کُرد موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه گفته که حاضر است برای مقابله با ترکیه، با نیروهای ارتش سوریه همکاری کند. این امر باید برای سایر کشورها نیز محرز شود که خروج کشورهای اشغالگر همچون آمریکا نیز اولویت آتی دولت سوریه در آینده نهچندان دور است.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 مثلث توصیه های رهبرانقلاب
👤 #محسن_مهدیان
🔹 یک ایرادی میان امثال ماست که معیارمان برای توجه به توصیه های رهبری تنها آخرین سخنرانی است. گوئی با هر سخنرانی ضرورت و اهمیت موارد قبلی کمتر می شود.
🔸 مثلا رهبری انقلاب در سخنرانی سالگرد ارتحال امام 7 توصیه اساسی را خطاب به جوانان مطرح کردند و حالا سوال اینست که تکلیف توصیه های پیشین چه می شود؟ مثلا جهاد تبیین یا تقویت مبانی در مطالبه گری یا امیدآفرینی و یا اخلاق نقد و جهادمهربانی و یا غیره.
✅ به نظر میرسد مجموعه توصیه های رهبری در این سالها، درون یک مثلث معرفتی محصور است که هر بار به یک زبان مطرح می شود. توجه دادن به این مثلث معرفتی و راهبردی یک ثمره مهم دارد و آن اینکه نه تنها توصیه های قبلی فراموش نمی شود و نخ تسبیح مجموع سفارشات تعیین تکلیف می شود، بلکه مهمتر اینست که خود من و شما می توانیم به فهرست آنها اضافه کنیم و هرکس متناسب با جایگاه خود برای خودش میدان مبارزه ببینید و تکلیف بسازد.
🔹 از کدام مثلث حرف می زنیم؟
1️⃣ ضلع اول توجه به مبانی معرفتی انقلاب است. دفاع از انقلاب باید در دفاع از مبانی معرفتی و نظام اندیشه آن باشد. انقلاب را باید با آرمانها و ارزش هایش شناخت و اگرنه خطا و اشکال و آسیب برای دوران دولت سازی است و اجتناب ناپذیر.
🔸 اینکه فرمود از هویت انقلاب دفاع کنید یا اینکه نگذارید نام امام در جامعه کمرنگ شود از همین حیث است. فرمود خمینی روح انقلاب است.
2️⃣ ضلع دوم مبارزه است. کلا هرجا حبی بود مقابلش بغضی است. اگر حب فضائل بدون بغض رذائل باشد گرفتار یک کاریکاتور زشت می شویم. طرفداران دین رحمانی از این دسته اند. جهاد تبیین اینجاست. دشمن واقعی را ببینیم و میدان امروزین مبارزه را تشخیص دهیم و متناسب با آن جهاد روایت وتبیین داشته باشیم. اینکه فرمود عملیات روانی دشمن را افشا کنید در این دسته است. مراقبت از جریان ارتجاع نیز. جالب اینکه رهبری در سخنرانی اخیرشان تعریف متفاوتی از ارتجاع دادند و غربزدگی و غربگرایی را هم برخلاف تصور رایج ارتجاع دانستند چون بازگشت به گذشته مردم ایران است. دوران طاغوت. با این توضیح انقلاب در حال حرکت است و هرچه مقابل اوست ارتجاع است و بازگشت به گذشته. حقا زیباست.
3️⃣ ضلع سوم امید است. امید چطور میسر است؟ به دو روش. یکم توجه به راه طی شده و دارایی ها و دوم امید به حرکت امروز و اصلاح آینده. اینکه کشور گرفتار بن بست نیست و از مسوولین متعهد و باوجدان باید تقدیر کرد ذیل این عنوان است.
💢 حالا با این مثلث معرفتی شما از تکالیف انقلابی خودتان فهرستی بسازید.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 دولت انقلابی و هزینۀ تغییر
👤 #مهدی_جمشیدی
1️⃣ انتخابات برگزار شد. دولتی رفت و دولتی آمد. رئیسجمهور، تغییر کرد. دولت جدید، دولت انقلابی است و سیاستهای انقلابی را در پیش گرفته است. ما در انتظار بهثمرنشستن این سیاستهای جدید و وعدههای انتخاباتی هستیم.
2️⃣ آیا «تصویرِ پیشگفته»، همۀ واقعیّت است؟! مگر «تأثیرها» و «پیامدها»ی سیاستهای پیشین، به این زودیها برچیده میشوند؟! چگونه میتوان توقع داشت که آن همه «لطمههای بنیانی» و «آسیبهای عمیق»، در یک سال و دو سال، جبران شوند؟!
3️⃣ جبرانِ کاری که دولت فاجعهخیز و مصیبتبارِ اعتدالگرا، با معیشت و اقتصاد مردم کرده است، محتاج «صبوری» است. توقع «معجزه» از دولت انقلابی، خطاست. «مجال» دهیم که رئیسجمهورِ شریف و خدوم، «گامهای اصلاحی» را یکی پس از دیگری بردارد و گرهها را بگشاید.
4️⃣ «تلاطمها» و «نوسانها»ی کنونی، بخشی از دردهای این «تغییر ریل» هستند. چارهای نیست؛ نمیتوان از «گذشته» بگریزیم و «اکنونِ بریده از گذشته» بسازیم. گذشته بر ما سایه افکنده و در هر گام، ما را به خود «مشروط» ساخته است. این «تعیینشوندگیِ پیشینی»، پارهای از واقعیّتِ اجتنابناپذیر است. به اندازۀ اشتباهها و خطاهای گذشته، باید «تغییر مسیر» بدهیم و این «دگرگونی» و «چرخش» هرچه بزرگتر است، «دشواریها» و «دردها»یش نیز بیشتر است.
5️⃣ اگر در «مسیر درست» قدم برداشتیم، پس از «تکانهها»ی حرکت در این مسیر نهراسیم. عاقلانه این است که این «هزینههای کوتاهمدّت» را بپردازیم تا «جابجاییِ ساختاری» و «چرخشِ سیاستی» رخ بدهد و وارد افق تاریخیِ جدیدی بشویم. جامعهای که رشدِ فکری یافته، اهل «محاسبههای راهبردی» و «ارزیابیهای کلان» است و برای خوشی و شادکامی در اکنونِ گذرا، «آیندهفروشی» نمیکند و «فردای تباهشده» را رقم نمیزند.
6️⃣ «شتابزدگی» و «بیصبری»، آفت مهلکِ حرکتهای تاریخی است؛ پا بر زمین کوفتن و تحقّق وعدهها را در کوتاهمدّت طلبیدن، حربه و حیلهای که جریان غیرانقلابی برای «بازگشت به گذشته» و «ملامتِ دولت انقلابی» در پیش گرفته است. میخواهند با ناامیدسازیِ بدنۀ اجتماعیِ دولت انقلابی، «نتوانستنها»ی خودشان را به «نشدن» تعبیر کنند و به متنِ قدرت بازگردند.
7️⃣ سخن در این نیست که «اعتراضهای مردمی»، ناصواب هستند و باید مسیر سکوت در پیش گرفت و زبان در کام کشید. باید زبانِ انتقاد، گشوده باشد، امّا نباید غفلت کرد که این دردها و مصائب، ریشه در چه دولتی و چه سیاستهایی دارند و چه کسانی چنین کردند و رفتند و اینک نتایجِ مخرّبِ سیاستهایشان، زندگیِ روزمرّۀ ما را گرفتار تلخی کرده است. «مقصرانِ بیتدبیر»، در پسِ پرده نشستهاند، امّا «دولت انقلابیِ نوپا» باید پاسخگوی زنجیرۀ علّیِ سیاستهای غلطِ آنها باشد.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3