🔴 نگرانی شاباک از خشونت و آشوب در انتخابات اسرائیل
👤 #محمد_ایمانی
🔹سازمان امنیت و اطلاعات رژیم صهیونیستی (شاباک) اعلام کرد نگران مداخله ایران و روسیه در انتخابات آتی این رژیم است.
🔸روزنامه «تایمز اسرائیل» نوشت: گزارشها از نگرانی نهاد امنیتی شاباک درباره احتمال مداخله خارجی در انتخابات آتی اسرائيل توسط هکرها و مهاجمان سایبری ایرانی و روسی حکایت میکند. شاباک نگران است که به دنبال بالا گرفتن مجادلات نمایندگان کنست، شهروندان نیز آشوب سیاسی برپا کنند.
✅ کانال ۱۲ اسرائیل در گزارشی گفت: شاباک، برای دفع حملههای احتمالی، عملیات دفاع از دموکراسی کشور را راه انداخته است. در دو انتخابات سال ۲۰۱۹ نیز «نداف آرگامن» رئیس شاباک گفت «صددرصد مطمئن است که روسیه در انتخابات آتی مداخله خواهد کرد.»
🔹در همان ماه، کمپانی فناوری Vocative واقع در آمریکا فاش کرد که هزاران بات ایرانی برای افزایش شکاف اجتماعی سیاسی میان اسرائیلیها و تعمیق گفتمان رادیکال سیاسی آنلاین به کار گرفته شدهاند.
🔸شاباک نگران اقدام مشابه عاملان خارجی برای ایجاد دوباره مجادلات سیاسی پیش از انتخابات اول نوامبر است و این که، مردم عادی نیز در اثر مجادلات کلامی سیاستمداران علیه رقبای سیاسی، آشوب به پا کنند و مجادلات، منجر به خشونت شود.
✅ شاباک با ۱۰ اسرائیلی تماس گرفته و به آنها علیه استفاده از ریتوریک افراطی آنلاین که ممکن است منجر به دستگیریشان شود، هشدار داده است.
💢 کانال ۱۲ گفت: رونان بار، رئیس شاباک اخیرا با شماری از خاخامهای ارشد بلوک ملی مذهبی ملاقات کرده و از آنها خواسته با استفاده از نفوذ خود، ضمانت نمایند که تا پیش از انتخابات ریتوریک سیاسی از چارچوب رفتار مدنی خارج نمیشوند.
#منطقه
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 ابعاد و پیامدهای استمرار تنشهای سیاسی در عراق
👤 #حمید_خوش_آیند
🔹 شورای راهبردی روابط خارجی – یادداشت: عراق روزهای سخت و دشواری را سپری میکند. درحالیکه حدود ۱۰ ماه از انتخابات پارلمانی عراق میگذرد، نهتنها دولت جدید تشکیل نشده است، بلکه بر اثر کشمکشها و منازعات داخلی، نمیتوان چشمانداز مشخصی از زمان تشکیل دولت بعدی در عراق ترسیم نمود.
🔸 امروز عراق در شرایطی «بسیار حساس» قرار دارد و «هوشیاری» لازمه عبور از این مرحله خطیر است. انتظار میرود مقتدی صدر دقت نظر کافی داشته باشد که مورد «سوءاستفاده» دشمنان داخلی و خارجی ملت عراق قرار نگیرد. برخی کنشگران منطقهای و بینالمللی و عناصر داخلی مخالف وحدت، ثبات و رفاه ملت عراق درحال برنامهریزی هستند تا از نام مقتدی صدر و تحت پوشش اقدامات طرفداران وی، این کشور را در باتلاقی از «بحرانهای پیچیده و طولانیمدت» فرو ببرند.
💢 فضای سیاسی عراق بهگونهای است که پیشبرد مطلوب امور و تشکیل دولت کارآ مستلزم تعامل، مشارکت و همکاری همه جریانهای سیاسی موثر و دلسوز در عراق است. در پیش گرفتن رادیکالیسم سیاسی، تمامیتخواهی، یکجانبهگرایی و بیتوجهی به مطالبات احزاب و جریانهای دیگر سیاسی در عراق، همیشه نتیجه معکوس داشته است.
#منطقه
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*🔴جهت رفاه زائران اربعین*
*✅ارتباط با هم در اربعین بدون نت و رایگان*
*این کلیپ را با دقت گوش کنید*
«ارتباط از عراق رایگان ».
https://chat.whatsapp.com/JWAXBOZnu7l8Gs5xSJ0eiP