🔴 ارزپاشی فایده ندارد...
👤 #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹 فلسفه اینکه از دستگاههای خودپرداز نمیتوان بیش از ۲۰۰هزار تومان برداشت، این است که توزیع زیاد اسکناس اقتصاد زیرزمینی را تقویت میکند.
🔸 رئیس کل بانک مرکزی اطمینان داده که اسکناس دلار و یورو به اندازه کافی برای توزیع در بازار وجود دارد. نام این سیاست هرچه باشد، حمایت از ریال نیست.
✅ رواج سکه و اسکناس خارجی در اقتصاد، به معنی رقیبتراشی برای ریال است؛ رقیبی که امتیاز "نقل و انتقال بدون ثبت" را در برابر ریال دارد و قدرت رهگیریاش را نداریم. معامله با این شبه پولها معاف از مالیات است و اغلب نقل و انتقالات مرتبط با فساد، با آنها صورت میگیرد. حاکمیت ریال کجاست؟
🔹 ارزپاشی با هدف کنترل قیمت بازار، داراییهای کشور را به باد میدهد، دلار و یورو را جایگزین پول ملی میکند و هیچ کمکی به کاهش نرخ ارز نمیکند، نمیتواند کمک کند و تاکنون هم کمک نکرده است.
🔸 دلار کالا نیست که با عرضه بیشتر بتوان قیمتش را پایین آورد؛ یک شبه پول و جزئی از نقدینگی است.
✅ فلسفه وجودی ارز، تامین مالی واردات است و تقاضا برای اسکناس ربطی به واردات ندارد.
💢 تقاضای ارز برای واردات، در نیما شکل میگیرد، اما خوب است آقایان در پاسخ این پرسش تامل کنند که تقاضا برای اسکناس ارز در بازار آزاد، برای چیست؟ آیا جز برای جایگزینی پول ملی است؟ نکنید این کارها را...
#اقتصادی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 چرا بانک مرکزی روسیه میتواند آثار تحریمها را بر ارزش پول ملی مهار کند ولی بانک مرکزی ما نمیتواند؟/ نرخ دلار در بازار آزاد فقط یک تا دو درصد در معاملات سهم دارد/ وزارت اقتصاد کجاست!؟
👤 #کامران_ندری، تحلیلگر مسائل اقتصادی
🔹 خبرها حاکی از این است که نرخ بازار آزاد ارز به بیش از ۳۰ هزار تومان رسیده است. در این زمینه چند نکته حائز اهمیت است:
1️⃣ نرخ بازار آزاد سهم بین یک تا دو درصدی در معاملات را ایفا میکند ولی متاسفانه بسیاری از افرادی که کالاها را با نرخ نیمایی وارد کردهاند به محض گران شدن دلار قیمت فروش خود را افزایش میدهند و کنترل و نظارت لازم هم از سوی دولت انجام نمیگیرد.
2️⃣ انتظارات تورمی نقش اساسی در افزایش قیمت ارز دارد و متاسفانه بانک مرکزی سرمایه اجتماعی لازم برای کنترل تورم را در این زمینه ندارد. نمونه آن هم اظهار نظر چند روز قبل رئیس کل بانک مرکزی بود که اعلام کرد که با اختیاراتی که از سران قوا گرفته میتواند قیمت ارز را با مداخله به ۲۹ هزار تومان برساند ولی بر خلاف این سخنان بازار ارز با افزایش قیمت رو به رو شد.
3️⃣ ناهماهنگی در برخی از دستگاههای اقتصادی دولت نقش مهمی در بهم ریخته شدن بازارهایی مثل ارز دارد. به عنوان مثال هر کدام از وزارتخانههای صمت و اقتصاد و یا بانک مرکزی در خصوص بازار ارز ساز خودشان را میزنند. حتی مشاهده میشود در درون وزارت اقتصاد هم یک صدا برای اجرای سیاستهای اقتصادی شنیده نمیشود. معلوم نیست چه دستگاهی در دولت مسئول هماهنگی این دستگاههاست.
4️⃣ تحریم موضوع اساسی در افزایش قیمت ارز نیست و همانطور که مشاهده میکنید امروز کشوری مانند روسیه هم با تحریم رو به رو شده ولی مدیریت قوی بانک مرکزی این کشور اثر تحریمها را ارزش پول ملی آنها مدیریت کرده است.
💢 تجربه نشان داده شرایط بسیار سختتری از وضع فعلی ایران در دنیا وجود داشته ولی این شرایط با یک مدیریت قوی به سمت بهبودی حرکت کرده است.
#اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 ادعای «حاکمیت یکدست» ترفند اصلاح طلبان برای پاک کردن ردپای بانیان وضع موجود
💬 #مشرق
🔹 روزنامه آرمان در مطلبی نوشت:
🔸 «با توجه به اینکه دولت، مجلس، قوهقضائیه و یکدست هستند و این توان را دارند که با هم هماهنگی کنند، برنامههای اقتصادی را به صورت مشخص و مدون کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت تنظیم کنند و برنامه هفتم را سریعا در مجلس به تصویب رسانده و همچنین برنامه بلندمدت چشمانداز بیست ساله دوم را تدوین کرده و بودجه یکساله را متعادل و هزینهها را کم کنند. هزینههای جاری، دستگاههای مولد را کم کرده و کسری بودجه را برطرف کنند. از طرفی روی زیرساختها، بهداشت و درمان، آموزش و امنیت، سرمایهگذاری کنند. از طرف دیگر سیاست خارجی را متعادل کرده و با همسایگان از در تعامل درآیند و مردم را به رفاه اجتماعی و پیشرفت برسانند.»
✅ در ادامه این مطلب آمده است: «ایران دارای ذخایر نفت و گاز و منابع معدنی فراوان است و در موقعیت ژئوپلیتیک منطقهای قرار دارد و از نیروی انسانی کارآمد و باسواد برخوردار بوده و همه اینها موجود است که میتواند کشور را به پیشرفت و توسعه برساند به شرطی که در داخل برنامهریزی اقتصادی و اقدام عملی در جهت جلوگیری از تورم و هدر رفت منابع انجام شود و در خارج نیز با دنیا تعامل دوستانهتر در جهت منافع ملی را شاهد باشیم.»
🔹 دقیقا از همان روز نخست فعالیت دولت رئیسی، رسانه ها و فعالین اصلاح طلب در حجمی وسیع، کلیدواژه «حاکمیت یکدست» را مطرح کردند. اینها همان طیفی هستند که پیش از این نیز برجام را «تصمیم نظام» جا زده بودند.
🔸 در حقیقت کلیدواژه «حاکمیت یکدست» و «برجام تصمیم نظام بود» هر دو دارای یک قابلیت مشترک برای جریان اصلاح طلب است و آن چیزی نیست جز بهانه ای برای شانه خالی کردن از مسئولیت و ترفندی برای پاک کردن ردپا.
✅ جریان اصلاح طلب همواره طیف مقابل را به داشتن «توهم توطئه» متهم می کند. اما اتفاقا این طیف اصلاح طلب است که شدیدا به «توهم توطئه» دچار است. چرا!؟ به این دلیل که این جریان سیاسی چه در انتخابات پیروز شود و چه شکست بخورد، مسئولیت این پیروزی یا شکست را به هیچ عنوان نپذیرفته و آن را به عوامل بیرونی و توطئه آمیز نسبت می دهد.
🔹 بر همین اساس وقتی این طیف در انتخابات شکست بخورد، بدون هیچ سند و مدرکی صرفا به این دلیل که نتوانسته رأی مرم را کسب کند، آن را ناشی از تقلب در انتخابات جا می زند!
🔸 همچنین وقتی این طیف در انتخابات پیروز شود باز هم بدون هیچ سند و مدرکی و براساس ادعاهای واهی، علت ناکامی خود را اختیارات محدود جا می زند.
✅ در حقیقت این جریان سیاسی بجای پذیرش کارنامه اسف بار و غیرقابل قبول خود، ناکامی هایش را ناشی از دست های پشت پرده و توطئه دیگران قلمداد می کند.
🔹 از سوی دیگر این طیف با ادعای حاکمیت یکدست در واقع اعتراف میکند که در تمام سالهای فعالیتش هرگز به دنبال همافزایی قوای سهگانه با یکدیگر در جهت رسیدگی به مطالبات مردم و پیشرفت کشور نبوده است، بلکه حاکمیتی چندگانه و چند دسته و پیوسته در تنازع با سیاستهای کلی نظام را میپسندند. شاید به همین علت باشد که این جریان سیاسی همیشه در یک سر آشوب و فتنه ها و التهابات پس از انقلاب قرار دارد.
💢 اصلاح طلبان این روزها قیافه حق به جانب به خود گرفته و راه برون رفت از مشکلات را تجویز کرده و از وضع موجود گلایه می کنند. انگار نه انگار که همین جریان سیاسی به مدت ۸ سال دولت را دربست در اختیار داشته و می توانسته اقدامات مذکور را انجام داده و به سرانجام برساند.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
⭕ یک حلالیت به آذری جهرمی بدهکاریم:
چرا کسی الان یقه وزیر ارتباطات را نمی گیرد.
🔰 زمانی زیادی نگذشته که ویژگی فراموشی تاریخی به سراغمان آمده باشد، همین یک سال پیش هنوز امتداد داشت، امتدادی که هر روز با دیدن یک صحنه از تهاجم فرهنگی در فضای مجازی به آذری جهرمی وزیر ارتباطات حمله کرده و او را عامل اصلی وضعیت اسفبار فضای مجازی می دانستیم.
◀️ کافی بود کلیپی از لایو یک کودک با دختری مطرح شود، کافی بود یکی مطلب بدی منتشر کند، کافی بود موضوعی ضد نظام ترند شود، کافی بود نام عزیز حاج قاسم از صفحات مجازی حذف شود، کافی بود حضرت آقا نقطی در اهمیت فضای مجازی کنند، فورا هجمه ها به سمت یک شخص می رفت و ایشان را عامل اصلی همین این تهاجم می دانستند.
◀️ عده ای هم به تجمع روی آورده و حتی به دادستانی نامه زده و شکایت می کردند که باید وزیر وقت ارتباطات پاسخگوی کم کاری، سهل انگاری و حتی خیانت خود به عرصه فرهنگ ایران بوده و بگوید که چرا اقدامی فوری در ایجاد زیر ساخت ها، مسدود سازی شبکه های اجتماعی و پاسخگو کردن آنها نمی کند.
◀️ حال گذشت و آن مرد رفت، و دیگری آمد. کسی که همه آنچه در زمان گذشته بر سر فرهنگ و تمدن این مملکت در فضای مجازی روی داده دوباره تکرار می شود، دوباره شاهد از آن بدتر ها هستیم. اما مثل اینکه اعتراض چندانی نیست و اگر هست به وزیر فعلی نیست!
◀️ مثل اینکه مشکل ما در فضای مجازی فقط با شخص آذری جهرمی بود، و اصلا آنهمه نقد فرهنگی فقط یک بهانه بود برای زدن ایشان و خوشا به حال وزیر ارتباطات آقای رئیسی که اگر در کوچه و خیابان های تهران برای جمع کردن چند فالور دختران و پسران خردسال را شاخ مجازی کنند، او دیگر مقصر نیست و می تواند در همان سکوتی که ایجاد کرده به وزارتش ادامه دهد.
✅ اینجاست که من و آنانکه ناجوانمردانه آقای آذری جهرمی را مقصر و بانی آن همه افتضاحات فضای مجازی دیدیم باید حلالیت بطلبیم. و بالاتر از طلب حلالیت از شخص او باید از مردم بخواهیم که ما را ببخشند که مشکلات ساختاری فضای مجازی را به شخصی خاص تنزل داده و مطالبه رهبری در مدیریت فضای مجازی را سیاسی و فردی کردیم.
✍️ سید محسن هاشمی
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شما غلط میکنید که قانون را قبول ندارید...قانون شما را قبول ندارد.
✅ پسر نوح با بدان بنشست...
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
💢 از سوریه تا ونزوئلا
ایران توانست؛ آمریکا نتوانست -۱
دیپلماسی، تجارت و همکاریهای ایران و ونزوئلا، به سطح راهبردی ارتقا یافته است. این سخن به چه معناست و چه اهمیت و آوردههایی برای کشور ما دارد؟
1- ونزوئلا در آمریکای لاتین، بزرگترین دارنده ذخایر نفت قاره آمریکا و هشتمین کشور دارنده منابع طبیعی در دنیاست. دولتهای آمریکا با این ادعای استکباری که آمریکای لاتین حیاط خلوت آنهاست، در طول سالها اصرار داشتهاند این کشور نفتخیز را مستعمره خود کنند، اما به سد دولت هوگو چاوز و سپس دولت نیکلاس مادورو خوردند.
در سالهای اخیر هم سازمان سیا با هزینههای هنگفت و حمایت از شورشیان به سرکردگی خوان گوایدو، تلاش کرد تا در ونزوئلا کودتا ترتیب دهد. آنها رسما گفتند دولت مادورو را به رسمیت نمیشناسند و گوایدو را رئیس دولت میدانند. اما آبان 1399، معاون وزیر خارجه ونزوئلا، به هنگام دور انداختن تصویر خوان گوایدو (سرکرده مزدوران آشوبطلب) گفت «ما قصد داریم این عکس را در جایی که به او متعلق است قرار دهیم».
سازمان سیا، گوایدو را به راه انداخته و ۸۰۰ میلیون دلار به او داده بود تا کودتای مدنظر آمریکا را عملی کند. در مقابل، جمهوری اسلامی ایران، از دولت قانونی و منتخب ونزوئلا حمایت کرد و این، اراده ایران بود که بر اراده آمریکا چیره شد. آمریکاییها اصرار فراوانی داشتند تا «ونزوئلایی شدن» را به عنوان ضربالمثلی برای نابودی اقتصادها در اثر فشارهای خود جا بیندازند. اما روند تحولات که قطعا ایران در آن نقش راهبردی داشت، موجب شده تا ونزوئلا رشد اقتصادی چشمگیری را تجربه کند و آمریکاییها در شرایط قیمت 120 دلاری نفت، رسما برای التماس صادرات نفت ونزوئلا (و زیر پا گذاشتن تحریمهای خود) هیئتی را به کاراکاس بفرستند!
2- ایران در دو سه سال گذشته، بیاعتنایی به تحریمهای آمریکا را به واسطه گسترش تجارتهای نفتی و غیرنفتی به رخ کشید. سال گذشته بنزین ایران - در ازای دریافت ۹ تن طلای مورد نیاز کشور- به ونزوئلا رسید. ساخت پالایشگاه ستاره خلیجفارس به همت قرارگاه خاتمالانبیای سپاه، نه تنها کشور را خودکفا کرد، بلکه به سطح صادرات بنزین رساند. این سیلی، به اندازه سیلیهای آبدار هوافضای سپاه و سپاه قدس بر گوش دشمنان، ضرب داشت.
حالا بازتاب درخشش ستاره خلیجفارس، در دریای کارائیب هم قابل رؤیت بود. ما یک دهه قبل در کشورهای آمریکای لاتین، خط تولید تراکتور و برخی خودروها را راه انداخته و ارزآوری داشتیم. همچنین به همت مهندسان ایرانی، مسکنسازی انبوه کردیم و درآمد ارزی قابل توجهی کسب کردیم. در سالهای اخیر هم، به هنگام تحریم غرب و نیاز ما به بنزین، این ونزوئلا بود که به عنوان متحد استراتژیک، بخشی از نیاز ما را تامین کرد. همچنین توافقاتی در زمینه ساخت نخستین کارخانه پهپادسازی در ونزوئلا به دست مهندسان ایرانی انجام شده است.
3- فراتر از معاملات نفتی و بیاعتنا به تحریمهای آمریکا، ونزوئلا سفارش ساخت ۴ کشتی به ارزش جمعا ۹۶۰ میلیون دلار را به شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) داده بود که اکنون دومین آن (آفراماکس-۲ در جریان سفر آقای مادورو به تهران، تحویل طرف ونزوئلایی شده است. نفتکش افراماکس-۲ توانایی حمل ۱۱۳ هزار تن نفت خام معادل ۷۵۰ هزار بشکه را داراست.
بدین ترتیب کشورمان در میان انگشتشمار کشورهای تولیدکننده نفتکشهای غولپیکر عرضاندام میکند. آورده ارزی ساخت و فروش چهار فروند نفتکش به ونزوئلا، تقریبا معادل کل صادرات ما به اروپا در طول یک سال است.
💢ادامه دارد💢
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
💢 از سوریه تا ونزوئلا
ایران توانست؛ آمریکا نتوانست -۲
4- حجم صادرات سالانه ایران به کل اروپا در سالهای اخیر 800 تا 900 میلیون یورو بوده است. کل عرض و طول اروپا با برجام چقدر به درد ما خورد و چقدر کلاهبرداری و عهدشکنی کردند؟ و ونزوئلا به تنهایی و بدون برجام، چقدر به کمک ما آمد؟ با برجام، هواپیمای آقای ظریف در آلمان بدون بنزین ماند و به قول خود او، ایران نتوانست حتی یک حساب بانکی در لندن باز کند؛ اما بدون برجام، بنزین به ونزوئلا فروختیم و 9 تن طلا گرفتیم. باید عنایت داشت که «ونزوئلا»ها در آمریکای لاتین، آفریقا، شرق و غرب آسیا - و حتی اروپا - کم نیستند؛ مشروط بر اینکه از توهم قرن نوزدهمی و قرن بیستمی رها شویم. توهمی که خیال میکند انگلیس و فرانسه یا آلمان و آمریکا بر همه جهان کدخدایی میکنند. به عنوان یک مثال و مقایسه مشابه، در برخی سالها تجارت ما فقط با کشور عراق، چندین برابر تجارت 3-4 میلیاردی با کل اروپا بوده است. بر این مبنا میتوان ادعا کرد «فراغرب، کلید عبور از تحریمهای غرب است».
5- از اهمیت ابعاد اقتصادی و ضدتحریمی روابط با ونزوئلا که بگذریم، ابعاد سیاسی ماجرا نیز واجد اهمیت راهبردی است. اراده حکیمانه ایران بر اراده مستکبرانه آمریکا، نه فقط در منطقه غرب آسیا (سوریه و عراق و لبنان و یمن و فلسطین) غلبه کرد و توانست متحدان خود را از جمله در سوریه - یا وجود جنگ نیابتی غرب - حفظ کند، بلکه در آمریکای لاتین و ونزوئلا هم توانست بر اراده آمریکا چیره شود. اگر روزی ادعا میشد آمریکا اقتصاد ونزوئلا را با خاک یکسان کرده و دولت مادورو کارش تمام است، اکنون بسیاری از رسانهها همانند سایت «عصر ایران» (وابسته به طیف مدعی اعتدال و اصلاحات) اتفاقنظر دارند:
«تحریمهای اقتصادی آمریکا علیه ونزوئلا شکست خورده و اقتصاد ونزوئلا، در مسیر رشد قرار گرفته است. ونزوئلا در ماههای اخیر شاهد رشد و بازگشت رونق اقتصادی است. بهرغم استمرار تحریمهای دولت آمریکا علیه فروش نفت ونزوئلا، تدابیر اقتصادی دولتمردان ونزوئلا، این کشور را در مسیر توسعه قرار داده است. رئیسجمهوری ونزوئلا هفته گذشته گفت که اقتصاد ونزوئلا در سه ماهه اول سال 2022 رشدی دو رقمی داشته است. رصدخانه مالی ونزوئلا در گزارش خود تخمین میزند که اگر این روند رشد ادامه یابد و با تولید تقریبی 600 هزار بشکه نفت در روز، تولید ناخالص داخلی ونزوئلا در سال جاری حدود 8 درصد رشد خواهد کرد. اما برآوردهای دولت ونزوئلا برای سال جاری میلادی رشد اقتصادی دورقمی است و حتی بانک کرِدیت سوئیس رشد اقتصادی 20 درصدی برای اقتصاد ونزوئلا در سال جاری میلادی پیشبینی کرده است. ونزوئلا در دوران سختیهای ناشی از تحریم نفتی آمریکا، با کمک روسیه و ایران توانست نفت خود را به صورت محدود به کشورهای شرق آسیا بفروشد و از فروپاشی اقتصاد خود جلوگیری کند. همچنین خدمات فنی و مهندسی ایرانی در زمینه احیای پالایشگاههای ونزوئلا برای این کشور اهمیت ویژهای داشته است و توانست در دوران سختیهای ناشی از تحریم نفتی، چراغ تولید و پالایش محصولات نفتی این کشور را روشن نگه داشته و از فروپاشی صنعت نفت ونزوئلا جلوگیری کند».
6- اجازه بدهید بعد دیگری از ماجرا را با هم مرور کنیم. دولت آمریکا اخیرا «برای کسب اطلاعات درباره سپاه جایزه تعیین و اعلام کرد «به افرادی که از شبکه مالی سپاه ایران اطلاعاتی داشته باشند، ۱۵ میلیون دلار جایزه پرداخت خواهیم کرد. نیروی قدس سپاه پاسداران ایران از ابزارهای مختلف مالی، برای دور زدن تحریمهای آمریکا استفاده میکند». این اعتراف بزرگی است مبنی بر اینکه یک دلیل دشمنی با سپاه و نیروی قدس آن، موفقیت در دور زدن و بیاثر کردن تحریمها در ابعاد مختلف است.
خوب دقت کنیم! آمریکاییها ادعا میکردند «ایران پس از ترور ژنرال سلیمانی، منفعل شده و از سوریه عقب مینشیند». اما رویای آنها کابوس شد، وقتی پارسال و پیرارسال دیدند ایران وارد کاراکاس (پایتخت ونزوئلا) شده و ونزوئلاییها، تصاویر سردار سلیمانی را کنار قهرمانان آمریکای لاتین (چگوارا و..) سر دست میگیرند». این هم ترجمان دیگری از سخنان کریس مورفی سناتور آمریکایی است که 14 دیماه 98 (پس از ترور سردار سلیمانی) گفته بود «ژنرال سلیمانی به عنوان یک شهید، میتواند برای آمریکا به مراتب خطرناکتر باشد. سؤالی که باید از خود بپرسیم این است که او زمانی که زنده بود، خطرناکتر بود یا الان که کشته شده است؟».
♦️ روزنامه کیهان
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔻توضیح ایران در ارتباط با گزارش اخیر آژانس در خصوص سه مکان
🔹سازمان انرژی اتمی ایران، ترجمه متن کامل توضیحی کشورمان در ارتباط با گزارش مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در خصوص سه مکان را منتشر کرد.
🔹تورقوزآباد: محل مورد نظر در واقع یک مکان صنعتی است که انواع انبارها و محلهای نگهداری مواد شوینده، مواد شیمیایی، مواد غذایی، پارچه و منسوجات، لاستیکها و قطعات وسایل نقلیه، لولهها و اتصالات و برخی ضایعات صنعتی را دربر میگیرد.
🔹هیچگونه فعالیت یا انبار هستهای در این مکان وجود نداشته است. از این رو، هیچ سرنخ فنی در مورد منشأ ذرات گزارش شده یافت نشد. علیهذا، امکان وجود چنین ذرات از طریق انجام خرابکاری را نمیتوان منتفی دانست.
🔹مریوان: ایران صرفاً تاریخچه مربوط به این مکان را بدون ارجاع یا ارتباط آن با چنین آلودگی به یک شرکت خارجی مطرح کرده است. کاملاً طبیعی است که کشور عضو مربوطه نتواند اطلاعاتی در مورد فعالیت شرکت خود پس از نیم قرن پیدا کند.
🔹این مکان برای بهرهبرداری از خاک نسوز طی قراردادی با یک شرکت خارجی دههها پیش مورد استفاده قرار گرفت؛ منشأ این ذرات ایران نیست بلکه منشأ آنها از شرکتهایی مانند مرک، امرشم و غیره میباشد که در بازار موجود هستند. منشأ احتمالی دیگر ذرات میتواند ناشی از اقدامات خرابکارانه باشد.
🔹ورامین: به دلیل تغییر کاربری و استفاده این مکان، تنها یک ساختمان در میان مجموعه ساختمانهای موجود در سال ٢٠٠۴ تخریب و بازسازی شد. ضمن اینکه بازسازی یک ساختمان در این مکان نمیتواند به عنوان فعالیتهای پاکسازی تلقی شود.
🔹به آژانس توضیح داده شد فعالیتهای اولیه انجام شده در این مکان بهرهبرداری از سولفات سدیم از خاک و آب منطقه اطراف به روش سنتی بود که متعاقباً به فرآیند صنعتی در فاز بعدی منتقل شد.پس از آن با توجه به مقررات شهرداری،بهرهبرداری از این مکان متوقف شد و به کشاورزی و دامداری تبدیل شد.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 امیر آبادی نماینده قم: روحانی اخیراً در جلسه ای گفته رییسی کار درست را کرد و شجاعت به خرج داد که این کار اصلاح اقتصادی را انجام داد
🔻 احمد امیر آبادی نماینده مردم قم و عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی:
🔹 ارز ۴۲۰۰ تومانی، باعث فساد، رانت و سوء استفاده گسترده در دولت قبل شد و حتی برخی سلبریتی ها هم از آن استفاده فراوانی کردند و چه پول هایی به جیب زدند.
🔹 اگر این کار ادامه پیدا می کرد کشور ما هم باید ابر تورم را تجربه می کرد و دولت روحانی برای پرداخت ما به التفاوت قیمت ارز ترجیحی با ارز آزاد به دلیل عدم درآمد، پول چاپ می کرد و این بزرگترین خیانت به ملت بود که چرا دولت قبل این اصلاح ارز ترجیحی به طور کامل انجام نداد.
🔹 دولت آقای رییسی چاره ای جز انجام این کار نداشت و باید مسیر قبلی را که کاملاً اشتباه و به ضرر کشور بود اصلاح کند و حتی بانک جهانی و صندوق بین المللی پول نیز گفتند این مسیر درست است و حتی اخیراً روحانی در جلسه ای گفته رییسی کار درست را کرد و شجاعت به خرج داد که این کار اصلاح اقتصادی را انجام داد.
🔹 اگر ارز ۴۲۰۰ را نگه میداشتیم و ادامه می دادیم با کمبود شدید ارز در کشور مواجه می شدیم و عملاً کشور در یک بحران بزرگ فرو می رفت و دشمن هم همین را می خواست که در ادامه برجام های بعدی را به ما تحمیل کند.
🔹 اتفاقا دشمن از این قضیه اصلاح اقتصادی که در دولت رییسی شروع شد بسیار ناراحت است چون میدانند در بلند مدت این کار به نفع اقتصاد ایران است، البته دولت در این زمینه یک هوشیاری به خرج داد چرا که ضد انقلاب خودشان را برای خرداد ماه آماده کرده بودند که اغتشاشات هم زمان با اجرای طرح کلید بزنند ولی دولت در یک اقدام پیش دستانه بلافاصله بعد از ماه رمضان شروع به اجرای طرح کرد که آنها را غافلگیر کرد و نتوانستند کشور را به آشوب بکشانند.
🔹 رییس جمهور گفته بود که به هر شخص، ۶۰۰ هزار تومان داده شود که برخی از اعضای دولت قبول نکردند و طبق این روندی که الان وجود دارد پول داده شد که قرار شده است تا قبل از شهریور زمینه الکترونیکی شدن کالابرگ اقلام ضروری ایجاد شود و در دسترس مردم قرار بگیرد و طبق برنامه ریزی ها، در ۱۴۰۲ تورم به ۳۰ درصد خواهد رسید و در سال های بعد تورم به ۱۰ درصد خواهد رسید و رشد ۸ درصدی را به زودی شاهد خواهیم بود.
🔹 بعضی گرانی ها توجیهی ندارد و ربطی به این قضیه نداشت و لازم است مسئولان نظارتی به دقت جلوی این گرانی های بی دلیل را بگیرند و البته در مسیر اجرا ممکن است ایراداتی داشته باشد که قابل رفع است
🔹 در یکی از جلساتی که خدمت حاج آقا رییسی بودم، ایشان گفتند: در دفاع مقدس وقتی گردان می آمد و به میدان مین میخورد چند نفر داوطلب شهادت روی مین می رفتند تا معبر برای پیروزی رزمندگان باز میشد، من هم میتوانستم روش قبلی را انجام بدهم ولی رفتم روی میدان مین که جلوی این فساد گرفته شود. خب، ساعت ها جلسه برگزار کردیم و همه می گفتند که این روش غلط است و باید یکی میرفت روی میدان مین و این قضیه را تمام کند.
🔹 من تعجب می کنم از بعضی نمایندگان مجلس که خودشان تصویب کرده اند که دولت باید قیمت ارز ۴۲۰۰ اصلاح کند ولی حالا به خاطر رای دوره بعد و یا مسائل دیگر، به جای حمایت از دولت برای اجرای مصوبه مجلس، با انتقادهای عجیب جلوی اجرای طرح سنگ اندازی می کنند، خب دولت دارد مصوبه مجلس را اجرا می کند.
🔹 مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی عروسک خیمه شب بازی صهیونیست ها است چرا که وقتی گروسی وقیحانه قبل از جلسه آژانس، به اسرائیل سفر می کند و بعد از آن قطعنامه علیه ایران صادر می شود و خلاف تعهدات قبلی رفتار می کند باید جلوی زیاده خواهی آنها ایستاد. همکاری ایران با آژانس را بسیار فراتر از پادمان است
🔹 گروسی قول داد ۳ مکانی که خواستند را بررسی کنند و پرونده آن را ببندند که نه تنها این کار را نکرد بلکه درخواست داد که از ۱۷ مکان جدید هم بازرسی کنند! هرچند مذاکرات این سری خیلی داغ تر از گذشته بود ولی بر خلاف دولت قبل، این دولت اقتصاد را به مذاکرات گره نزد.
🔹 ۹۹ درصد دلار کشور در اختیار بخش های دولتی و خصولتی است و سر جمع فقط ۱ درصد دلار در اربیل عراق و هرات افغانستان و میدان فردوسی تهران است که متاسفانه همین ۱ درصد دارد برای ۹۹ درصد قیمت دلار را تعیین می کند که بسیار جای سوال است.
🔹 البته اقدامات خوبی از طرف دولت در حال انجام است که قیمت دلار پایین بیاید و دولت نباید بگذارد که فاصله قیمت ارز با ارز نیمایی زیاد شود.
✅ roozgarpress.ir/?p=46391
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔹آقای عبدالملکی، امروز از "وزارت تعاون، کار و رفاه" استعفا داد. منتقدان او، روی برخی تدبیر هایش (از جمله افزایش 57 درصدی حقو ق کارگران) انگشت می گذارند. و موافقانش، به برکناری برخی مدیران ناسالم از شرکت های بزرگ زیر مجموعه "شستا" (شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی) و هلدینگ های تابعه استناد می کنند.
♦️موضوع این نوشته اما، نقد عملکرد عبدالملکی نیست. او به هر دلیل، از ادامه وزارت کناره گیری کرد. آن هم در روزی که مجلس، وزیر صمت را برای سوال به مجلس فراخواند و به او کارت زرد داد.
🔹یاد ماجرای عجیب تعیین وزیر رفاه در دولت سابق افتادم. آقای علی ربیعی پس از انجام استیضاح، از این وزارت برکنار شده بود. آن زمان، دو سال از وزارت آقای محمد شریعتمداری در "صمت" (صنعت، معدن و تجارت) می گذشت و عملکرد او در دو حوزه صنعت و تجارت، مورد اعتراض گسترده عمومی بود.
♦️تابستان سال۱۳۹۷، فشار افکار عمومی موجب طرح چندباره و جدی استیضاح محمد شریعتمداری در مجلس دهم بشده بود. او پس از انتقادات فراوان، دیگر حاضر به حضور در کمیسیون مربوطه هم نبود و همین، استیضاح را جدی تر کرد.
🔹طرح استیضاح در ۱۵ محور ارائه شده بود، از جمله عدم مدیریت بازار و افزایش بیرویه قیمتها، عدم مدیریت صحیح بر تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی، وجود فساد و رانت در واردات خودرو و ثبت سفارش برای دریافت ارز و ... اما شریعتمداری ناگهان ۲۸ مهر ۱۳۹۷ استعفا داد و از استیضاح گریخت.
♦️تا اینجای کار، خیلی عجیب نبود. اتفاق شگفت انگیز آن بود که آقای روحانی، فردای استعفای شریعتمداری از "وزارت صمت، او را برای نامزد تصدی وزارت رفاه، به مجلس معرفی کرد! شریعتمداری هم، مانند نعمت زاده که در دولت اول روحانی وزیر صمت شد، رئیس ستاد انتخاباتی روحانی بود.
🔹در اثر سیاسی کاری روحانی و مجلس دهم، وزیری که تحت فشار شدید افکار عمومی بود و برکناری وی قطعی می نمود، توانست رای اعتماد 196 نماینده همسو را کسب کند و وزیر تعاون، کار و رفاه شود!
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3