202030_678437617.mp3
11.61M
🎙 بشنوید | سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین مسعود عالی در مراسم عزاداری اربعین حسینی در حسینیه امام خمینی. ۱۴۰۱/۰۶/۲۶
🏷 #از_تبیین_تا_قیام | #اربعین
🔴 چند خطی در باب نحوه مواجهه با جریانهای اجتماعی به بهانه حادثه تلخ خانم مهسا امینی
👤 #حمید_منصوبی
1️⃣ برخی دوستان انقلابی خیال می کنند به دلیل پیچیده بودن و سوء استفاده ضد انقلاب، به هیچ عنوان نباید در این شرایط نقائص حاکمیت را مطرح کرد که سبب تضعیف نهادهای ذیربط می شود.
اتفاقا عدم نقد صحیح درون گفتمانی ما و صرفا پرداختن به اینکه شما دارید سوء استفاده می کنید، سبب تضعیف شده و حریت و انصاف رسانه های انقلابی را در چشم مخاطب مخدوش می کند.
2️⃣ عده ای دیگر می گویند این نقدها را باید گذاشت برای بعد چون در "وضعیت حساس کنونی" هستیم و محل سوء استفاده ضد انقلاب.
اتفاقا الان که چشمها و گوشها به این بهانه حساس تر شده وقت ایجاد گفتمان است و تشخیص سره از ناسره. چون ضدانقلاب دقیقا از همین فرصتها برای مخدوش کردن درستها و غلطها بهره می برد.
3️⃣ حال درست و غلط چیست که دارد قاطی می شود؟
درست قانون و فلسفه حجاب است که مثل بقیه حدود الهی در نظام اسلامی می بایست ضمانت اجرا داشته باشد
درست کلیت رفتار نیروی انتظامی است که دارد طبق آئین نامه ابلاغ شده عمل می کند (غیر از برخی برخوردهای نابجا و سلیقه ای که امری شایع در تمام نهادهای عامل قانون در دنیاست و باید هم بهبود پیدا کند)
درست، میدان ندادن به لاشخوری ضدانقلاب در این بهانه ها و یادآوری رفتارهای دوگانه و عدم صدق نیت آنها به مردم است
✅ اما غلط چیست؟
غلط نحوه اطلاع رسانی و ضعف رسانه ای در روابط عمومی نهادها (من جمله نیروی انتظامی) است. روابط عمومی نهادهای نظام اگر همین یک قاعده را درست یاد بگیرند که واکنش بموقع بدهند و روایت اول را آنها ایجاد کنند بخش عمده ای از مشکلات در بحرانها حل می شود.
غلط آئین نامه نحوه برخورد با تخلف بدحجابی است که باید اصلاح شود. جرم انگاری دختری که پوشش مناسبی ندارد با مثلا دزدی که اموال مردم را غارت می کند یکسان نیست. کرامت اولی خیلی بیشتر باید حفظ شود. اخیرا بحث تغییر جرم به تخلف و اعمال جریمه های مالی مطرح شده. این گفتمان ها باید سرعت کرده و در کمترین زمان ممکن به جمع بندی اجرایی برسد. ضمانتهای اجرایی مثل جریمه مالی در این تخلفات هم موثرتر است و هم حواشی کمتری دارد. شیوه نامه غلط اعمال قانون (که ربطی هم به مجریان نیروی انتظامی ندارد و متوجه نهاد قانونگذار است) در چنین حوزه های پیچیده ای که به شدت نیز مورد هجمه دشمن است، اصل قانون را در سراشیبی انقراض قرار می دهد.
4️⃣ وظیفه رسانه های انقلابی چیست؟ پرداختن توأمان به همه اینها.
در چنین شرایطی که به طور قهری باب گفتگوی یک موضوع مهم در افکار عمومی باز می شود، رسانه های انقلابی باید به طور همه جانبه به زوایای مثبت و منفی بپردازند تا ضمن جدا کردن سره از ناسره، انصاف خود را در اذهان عمومی به رخ حریف بکشند، نه اینکه فقط به جنبه های خوشایند خود بسنده کنند. اکنون که گوش حاکمیت به این حرفها حساس تر است، وقتی ببیند رسانه خودی هم علاوه بر حمایت از درستی ها، نسبت به ضعف ها بی تفاوت نیست، تلنگر بیشتری برای اصلاح خواهد داشت، تا زمانی که احساس کند در این شرایط جبهه انقلاب چشم و گوش بسته و دربست حامی است و یا دست کم نسبت به معضلات ساکت می ماند.
5️⃣ از نقد درون گفتمانی صحیح در این شرایط نترسیم که نه تنها باعث تضعیف نیست که سبب تقویت سیستم در دراز مدت خواهد شد. نظام استعماری آمریکا با وجود باطل بودن و تمام ظلمهایش با همین سیاست است که بیش از دویست سال در بحران ها دوام آورده چرا که (لااقل به طور کنترل شده) نقد درون گفتمانی را از طریق رسانه ها، سلبریتی ها، ساخت فیلم و ... هدایت کرده و مخاطب را مجاب می کند که ما خودمان حواسمان به خودمان هست.
💢 قائده الهی "حاسبو قبل ان تحاسبوا" را هر که اجرا کند، نتیجه می گیرد.
#اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 آمریکا؛ متهمی که خود را قهرمان هستهای میخواند.
💬 #نورنیوز
🔹 «لارا هولگیت»، نماینده آمریکا در سازمانهاى بینالمللى مستقر در وین گفت: « آمریکا قهرمان استفاده صلحآمیز از انرژى هستهاى است زیرا به آژانس بینالمللى انرژى اتمى کمک مىکند»!!
🔸 این سخنان از سوی او در حالی مطرح میشود که آمریکا تنها کشوری است که از سلاح هستهای به مخربترین شکل آن استفاده و هرگز بابت این جنایت عذرخواهی نکرده است.
✅ شایعاتی نیز در خصوص استفاده آمریکاییها در جنگهای متعددی از ویتنام گرفته تا افغانستان و عراق از اورانیوم ضعیف شده و سلاحهای کشتار جمعی مطرح است که احتمالاً به دلیل کمکهای "قهرمان استفاده صلح آمیز انرژی هستهای" به آژانس، مورد بازخواست و تحقیق قرار نگرفته است.
🔹 نیمی از هزینههای توسعه تسلیحات اتمی در جهان به آمریکا اختصاص دارد. این کشور از اجرای قوانین و مقررات سلبی آژانس مبنی بر انهدام سلاحهای هستهای و کشتار جمعی نیز خودداری کرده و عملاً ناقض اصل منع اشاعه بوده است.
🔸 البته به این اقدامات باید حمایت از فعالیتهای هستهای پنهانی و غیر صلح آمیز رژیمهایی با ماهیت تروریستی همچون رژیم صهیونیستی را نیز اضافه کرد.
✅ آمریکا در حالی بیشترین کمک مالی را به سازمان ملل، شورای حقوق بشر و برخی نهادهای بینالمللی دارد که هنوز هم در جمع بزرگترین ناقضان منشور ملل متحد و قوانین بشر دوستانه بوده و شایستهتر است تا به جرم بر هم زدن نظم و امنیت نظام بینالملل مورد بازخواست و محاکمه قرار گیرد.
💢 از این رو سخنان نماینده آمریکا در آژانس بیشتر به یک طنز و شوخی تلخ شباهت دارد.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 چرا خبر فوت مهسا امینی اینقدر پربازتاب شد؟! +چند خطای بخشی از انقلابیون
👤 #مهدی_جهان_تیغی
🔹 نگاهی تحلیلی به ابعاد رسانهای فوت غمانگیز مهسا امینی
🔸 درگذشت خانم مهسا امینی احساسات جامعه را تحت تاثیر قرار داد و با فوت غم انگیز او عملا یکی از خبرسازترین و پربسامدترین اتفاقات شبکههای اجتماعی یکسال اخیر رقم خورد.
✅ سوال اساسی اول این است که چرا خبر فوت مهسا امینی اینقدر پربازتاب شد؟!
1️⃣ جامعه ایران همانند جوامع غربی که دیدن تصاویر و اخبار بسیار بدتر از وفات مهسا امینی را تجربه کرده، نیست. حجم تصاویر منتشر شده خشونت پلیس با زنان در برخی کشورهای غربی آنقدر فرآگیر و عادی شده است که حس برانگیختگی جمعی در این جوامع را سخت و معیوب کرده است. اما در ایران نادر بودن برخی از این نوع حوادث و بالا بودن شاخص اخلاقیات، احساسات پاک انسانی و نگاه عاطفی و دینی به زنان در بطن جامعه ایران سبب میشود که ایرانیان در واکنش به این نوع حوادث با تاثر عمیقتری روبهرو شوند. نکته اول همینجاست واکنش گسترده جامعه ایرانی به اتفاقاتی همچون مهسا امینی اتفاقا خبر از بالابودن شاخصهای اخلاقی و انسانی در باطن جامعه ایران میدهد.
2️⃣ مساله دوم که خبر وفات مهسا امینی را تبدیل به یک اتفاق کم سابق خبری و اجتماعی تبدیل کرد به انباشت و رسوب ذهنی جامعه بر میگردد. گشت ارشاد به هر دلیلی درست یا غلط طی چند ماه گذشته مورد نقد و یا تخریب گستردهای هم در داخل و هم در خارج از ایران و هم در طیفی از انقلابیون و هم اصلاحطلبان و هم ضدانقلاب و رسانههای وابسته به آن به صورت مستمر بوده است. به این فضای نقدگونه یا تخریبی کم سابقه، بازنشر هرازچندگاه گسترده کلیپهای منتشر شده از حواشی گشت ارشاد در شبکههای اجتماعی نیز باید اضافه کرد. موارد گفته شده، چنان رسوب و انباشت ذهنی در جامعه ایجاد کرد که بخش وسیعی از جامعه ایران نسبت به کارکرد و یا کارنامه گشت ارشاد دچار تردید جدی شدند. همین رسوب و انباشت ذهنی چنان وسیع در بطن جامعه ریشه دوانده بود که خبر فوت مهسا امینی را حتی با روایت های غیر معمول همچون شکنجه نیز برای آنها باورپذیر کرد و گویی بسیاری انتظار یک حادثه تلخ را از قبل داشتند.
🔹 اما سوال اساسی دوم؛ چرا جریان انقلابی نتوانست ماجرا مهسا امینی را به صورت مطلوب مدیریت کند؟!
1️⃣ عدم توجه به شرایط غالب در افکار عمومی؛ یکی از ضعفهای عمده در تولید محتوا عدم توجه به فضای غالب در افکار عمومی هست. وقتی بخشی قابل توجهی از جامعه تحت تاثیر و تاثر حادثه فوت مهسا امینی قرار گرفته نمیتوان با ادبیات و روشهای روزهای عادی کار رسانهای کرد. برخی از جریان انقلابی هم در این حادثه و هم در حوادث مشابه این اصل را رعایت نمیکنند و به همین دلیل ناخواسته نه تنها نتوانستند اقناع ایجاد کنند، بلکه بر حواشی حادثه و بر مشکلتر شدن کار تبیین نیز افزودند.
2️⃣ این یک اصل ثابت است که وقتی بخشی از جریان انقلاب دچار خطا یا تردید در اعلام مواضع می شود، سرعت پیچیده شدن و سختی تبیین یک حادثه چند برابر میشود. بخشی از جریان انقلابی که خود منتقد گشت ارشاد بود همانند طیفهای دیگر منتقدانهتر از قبل وارد شد و حتی برخی از آنها ادبیاتشان و تقاطع مواضعشان فراتر از اصلاحطلبان و فرصتطلبان با ضدانقلاب خارجنشین یکی شد! اشتباه بزرگ این بخش از جریان انقلاب این بود که آنها نیز همانند طیفهای دیگر این حادثه را فرصت درست بودن ادعاهای گذشته خود دیدند و از بزرگی و ذوابعاد شدن حادثه و قاطی شدن حق و باطل در اخبار و تحلیلها غفلت کرد. در این میان برخی از طیفهای انقلابی یا تحت تاثیر شبکههای اجتماعی قدرت عملیات کردن را از دست دادند یا در ناتوانی در تولید ادبیاتی متفاوت از اصلاحطلبان، غرب گرایان و ضدانقلاب خارج نشین فرصت تولید محتوا نیافتند.
✅ سوال اساسی سوم؛ چه باید کرد؟!
1️⃣ به رسمیت شناختن و محترم شمردن احساسات جریحه دار شده افکار عمومی
2️⃣ کمک به جامعه برای عبور از احساسات و مهیا شدن برای قضاوت عادلانه و واقع بینانه
3️⃣ ایستادگی بر حرف حق دین در حوزه حجاب و عدم آلوده شدن محتواها و مواضع به التقاط
4️⃣ فاصله گذاری در تولید محتوای خبری، تحلیلی و ادبیات و روایت حادثه با جریاناتی همچون ضدانقلاب، فرصت طلبان و اصلاح طلبان
5️⃣ صبر، انعطاف معقول و تلاش مستمر و نه مقطعی برای تنویر افکار عمومی.
#اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 کسی که روحانی میگفت زبان دنیا را بلد نیست، ایران را عضو سازمان شانگهای کرد/اهمیت شانگهای چیست؟
👤 #مهدی_پیش_بین فعال رسانه ای نوشت:
🔹 بیست و دومین اجلاس سازمان همکاری شانگهای در سمرقند ازبکستان با حضور ریاست جمهوری ایران برگزار و کشورمان بصورت رسمی عضو این سازمان شد. اما این اجلاس چه سودی برای ایران دارد؟
🔸 سازمان همکاری شانگهای برمبنای همکاری و تعاملات اقتصادی پایه ریزی شد و رفته رفته تعداد اعضای آن افزایش یافت. مشکل ایران در تعاملات تجاری جهانی تحریم است. یعنی جایی که دلار وجود دارد، یعنی جایی که آمریکا وجود دارد!
✅ تحریم زمانی بی اثر میشود که در گام اول، معاملات خارج از دایره انحصاری دلار باشد و در گام بعد در مجموعه ای انجام شود که آمریکا در آن حضور نداشته باشد. سازمان همکاری شانگهای یکی از بزرگترین و مهمترین نهادهای اقتصادی است که کشورهای اروپایی و آسیایی مهمی همچون؛ روسیه، چین، ترکیه و هند در آن حضور دارند و ایران میتواند با آن ها بدون دلار به مبادلات تجاری مشغول شود.
🔹 یکی از دلایل افزایش صادرات و واردات ۶۰ درصدی ایران در سال اخیر همکاری با کشورهایی است که عضو شانگهای می باشند.
💢 اگر بتوان به سمتی حرکت کرد که مانند اتحادیه اروپا؛ کشورهای عضو شانگهای، ارزی اختصاصی برای مبادلات خود داشته باشند، آنگاه دیگر هیچ یک از تحریم های آمریکا عملا قابل اجرا نیست و بسیار ضعیف می شوند. افزایش تحریم ها نسبت به سایر کشورها علاوه بر ایران و دیپلماسی اقتصادی موثر ایران، می تواند بقیه را به این مسیر پیش ببرد.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 کار به جایی رسیده که امریکا مانند کودکی در اتاق کناری نشسته و از سوراخ کلید به مذاکرات ایران و ١+۴ نگاه می کند.
💬 روزنامه کیهان نوشت:
🔹 یقین به وعده الهی و بیاعتنایی به وعده دشمن و به عبارتی اعتماد به خدا و بیاعتمادی به کدخدای خودخوانده! نتایج درخشانی در پی دارد.
🔸 در حال حاضر و به اذعان رسانههای غربی، مدتهاست که ساختار حاکمیتی آمریکا به سان «ببر کاغذی» است. در این سالها دولت آمریکا به طرق مختلف تقلا میکرد تا با ایجاد فضای مهآلود از خود صدای ببر غرّان درآورد.
✅ اکنون کار به جایی رسیده که مذاکرات ایران با انگلیس، فرانسه، آلمان، روسیه و چین تحت عنوان مذاکرات ایران و ١+۴ برگزار شده و آمریکا در حالتی تحقیرآمیز در خارج از اتاق مذاکرات به انتظار مینشیند تا بعد از جلسه خبردار شود که داخل اتاق چه اتفاقی افتاده است.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
💢مرگ مهسا امینی و جنگ روایتها
🔻از دست رفتن جان یک انسان همواره دردناک و غمانگیز است؛ اما ابزار سیاسی و در کانون جنگ روایتها قرار دادن این جان شیرین برای اغراض سیاسی دردناکتر است و نه تنها دردی از متوفی و خانواده وی را درمان نمیکند حتما برای خانواده و البته وجدان بیدار و عزادار جامعه مشمئزکننده هم هست.
🔹 نگاهی به ساحت رسانهای در باب نحوه مواجهه رسانههای مختلف با خبر مرگ تأسفبار مرحومه خانم مهسا امینی نشان از غلبه دو نگاه دارد؛
1⃣ یکی معتقد است ریشه این قبیل حوادث در اجرای قوانین و «تکالیف» همانند گشت ارشاد و امر به معروف و نهی از منکر است و این با «حقوق» شهروندی در تضاد است و راه ممانعت از تکرار چنین حوادث غمانگیزی عبور از خیر اجرای آنهاست!
2⃣دستهای دیگر معتقدند صرف یک اتفاق ناگوار نباید جامعهای اسلامی همانند ایران را از مزایای اجرای قانون امنیت اخلاقی و مصونسازی جامعه برای حضور زنان محروم نماید. البته این تقاضا، خواسته بخش عمدهای از افراد مسلمان جامعه به منظور «کالایی دیده و تلقی نشدن زنان» نیز هست. در ثانی ساحت این بحث در جامعهای به وقوع میپیوندد که افتخارش این است که میخواهد نصوص اسلامی را به قوانین و مقررات اجتماعی و سایر نظامات زندگی فردی و جمعی مردم مسلمان تبدیل و شریعت را پیادهسازی نماید.
🔹حال چقدر زشت است از مرگ انسانی وسیلهای بسازیم برای تسویه حسابهای سیاسی و در خوشبینانهترین حالت دنبال برنده جلوه دادن نگاه سیاسی خود در هماورد دو قرائت متعلق به دو جریان سیاسی در باره بحث دیرینه و بینتیجه «روایی و ناروایی گشت ارشاد و امر به معروف» باشیم.
🔹آیا اساسا، میتوانیم این سؤال شبه کلامی را طرح بکنیم که تکلیفمداران که قائل به درست بودن امر به معروف و تداوم گشت ارشاد هستند درست میگویند یا عدهای که آزادی در پوشش فردی راـ بدون توجه به حقوق اجتماعی آحاد شهروندانـ حق شهروندی میدانند راه حقی را میپیمایند؟!
🔹آیا این منطق برای قضاوت درست است؟ مگر نظام ما نظام اسلامی نیست؟ مگر نظام اسلامی درباره حضور زن در اجتماع نظر ندارد؟
🔺 خوب اگر دارد و ما هم ادعا داریم که میخواهیم قانون اسلام را در قالب نظام اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی و سبک زندگی اسلامی اجرا و پیادهسازی کنیم پس چرا با ادبیات غیردینی و سکولارها مباحثه میکنیم؟!
🔹و نکته پایانی اینکه، بیندیشیم که آیا فرد یا جریانی که به همه چیز در پرتو روایتسازی دوگانه نگاه میکند، درد حقیقت دارد یا تنها نگاه قطبی خود را به هر قیمت دنبال میکند؟!
#فتحالله_پریشان
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
📝 تحلیلی از سه حمله رسانه ای اخیر علیه نظام اسلامی
🔴 شهریور ماه نه تنها اوج گرمای تابستان بود بلکه اوج حمله رسانهای بر علیه نظام اسلامی خصوصاً در فضای مجازی بود.
1️⃣ اتفاقات عراق اولین شروع گرمای رسانه شهریور ماه بود آنجا که بعد از اغتشاشات این کشور عدهای اربعین را هدف قرار داده و اولین حمله رسانه ای را آغاز کردند حمله ای که از درون عراق نیز پشتیبانی می شد. از یک سو به دروغ به بدرفتاری عراقی ها با ایرانی ها دامن زده می شد و از سوی دیگر با بزرگنمایی مشکلات درون کشور این سفر را عامل بدبختی ایرانیان می دانستند و بسته شدن مرزها برای چند روزه کوتاه را پایان نفوذ جمهوری اسلامی و تعطیل شدن مهمترین تجمع شیعیان عنوان کرده و با آن به اظهار خوشحالی می پرداختند.
🔹 اما با ورود آیت الله حائری و بیانیه ایشان در تایید مقام معظم رهبری و توصیه به مقتدی صدر برای کناره گیری از سیاست و سپس هماهنگی دولت عراق و ایران این خط خبری به هدف خویش نرسیده و راهپیمایی عظیم اربعین حسینی برگزار شد.
2️⃣ با مرگ ناگهانی ملکه انگلیس و همزمان عدم برگزاری دیدار مجلس خبرگان رهبر انقلاب حمله دوم آغاز شد و رسانه های معتبری چون واشنگتن پست نیز وارد میدان شده و خط خبری وضعیت وخیم جسمی رهبر انقلاب و سپس فوت ایشان را مطرح کردند. این شایعه آنقدر قوی شد که انقلابیون در فضای مجازی را به ختم صلوات و دعا واداشت،
همزمان با این اخبار نگران کننده، خبر عزاداری دانشجویان در محضر رهبر انقلاب منتشر شد که با دیدن تصاویر رهبر انقلاب سخنرانی چند دقیقه ای ایشان بدون عصا و آن هم به صورت ایستاده دومین حمله رسانهای شکستی مفتضحانه خورد.
3️⃣ حمله سوم با هشتگ مهسا امینی و به دنبال انتشار خبر فوت ایشان بعد از دستگیری توسط گشت ارشاد و ادعای ضرب و شتم ایشان و سپس بیهوشی و به کما رفتن ایشان بود.
🔹 ظرف ۲۴ ساعت حمله سنگین رسانهای بر علیه نظام و محکومیت این اتفاق آغاز شد، بگونهای که به ترند اول شبکه های اجتماعی تبدیل شده و در کنار فعالیت رسانه ای مخالفان سیاسی و حتی شخصیت های مطرح درون کشور و نظام، انقلابیون بعضی از فعال رسانهای نیز آتش بیار معرکه شدند.
🔹انتشار فیلم انتقال مرحومه به سالن گشت ارشاد نیروی انتظامی و سپس بیهوشی ایشان بدون هرگونه برخورد فیزیکی و مشخص شدن سابقه بیماری زمینه ایشان، سبب شد تا مرحله سوم تا حدود زیادی مدیریت گردیده هرچند آثار روانی و تحرکات اجتماعی آن تا حدودی قابل تصور می باشد.
◀️ آنچه در این عرصه بسیار حائز اهمیت بوده هماهنگی بین عرصه رسانهای و اجتماعی توسط دشمن جهت ایجاد یک خیزش ضد امنیتی بر علیه نظام در داخل و خارج از کشور و تحت پوشش قرار دادن دستاوردها سرمایههای داخلی و خارجی همچون اربعین حسینی و عضویت ایران در شانگهای می باشد که دشمن توانست تا حدودی به هدف خود برسد.
✅ اما آنچه در این عرصه قابل نقد است عدم پویایی و پدافند فوری متولیان عرصه رسانه و فضای مجازی بود اگر به موقع خصوصاً در موضوع مهسا امینی وارد دفاع و حتی حمله رسانه ای شده بودند هزینه های اجتماعی این سه اتفاق کمتر خواهد بود.
✍️ سید محسن هاشمی
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
نیروی انتظامی بازنده دائمی نبرد رسانه ای/ لزوم خروج از سکوت رسانه ای
📣 اگر پیگیر اخبار چند ماهه اخیر بوده باشیم، نیروی انتظامی را موضوع اصلی اخبار دانسته که انتشار اخبار عملکرد این نیرو عامل اصلی جو رسانه ای علیه کشور و نظام اسلامی شده است.
◀️ هر چند این سطور در موضع دفاع صد در صد از اقدامات فراجا نیست، اما در عمده موارد خصوصا در پرونده اخیر، این ارگان فقط ضابط قضایی و جبران کم کاری دیگر نهادهای متولی بوده و متاسفانه فضای رسانه ای سبب این نگرش منفی و سمپاشی غرض ورزانه شده است.
◀️ اما نکته عجیب در این عرصه، عدم ورود و نداشتن قدرت رسانه ای توسط فراجا و دفاع از خود و عملکرد نیروهایش است. متاسفانه پلیس فتا نیز علی رغم شعار پیشگیری در فراجا، رویکردی تحکمی، قضایی و مجازات گونه دارد و در حوزه رسانه ای و پیشگیری از فضاسازی رسانه ای حتی علیه خود فراجا ورود نکرده و به نظر می رسد ساختاری هم در فضای مجازی نداشته باشد.
✅ ضروری است که نیروی انتظامی به سرعت یگان واکنش سریع رسانه ای با رویکرد فضای مجازی را ایجاد کرده تا در مقابل اتفاقاتی مانند موضوع مهسا امینی سریع به خبررسانی پرداخته و شبهات را پاسخ دهد، نه اینکه بعد از ساعتها و آنهم با فشار رسانه ای ورود پیدا کند.
✅ مطمئنا این پیشنهاد می تواند با رویکرد فرهنگی و نرم (نه سخت و خشن) نقش موثری در افزایش سرمایه اجتماعی نظام بعهده گرفته و ضمن آن از حیثیت خود هم دفاع نماید. البته به شرطی که به سرنوشت سازمان های فضای مجازی دیگر ارگان ها که رویکردی گزارش گونه دارند، مبتلا نشود.
#مهسا_امینی
#نیروی_انتظامی
#گشت_ارشاد
✍️ سید محسن هاشمی
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
⭕آیا جمهوری اسلامی در حال سقوط است./ رسانه ما را سحر نکند.
◀️ با افزایش موج رسانهای محکومیت مرگ مهسا امینی، عدهای در شبکه های اجتماعی و حتی در بین نیروهای طرفدار نظام اسلامی نگران از دست رفتن جمهوری اسلامی و نابودی آن بوده و تا حدودی امتداد جمهوری اسلامی را سخت و دشوار می پندارند.
◀️ این افراد آنچه را که درون جامعه می بینند را نشانی از سقوط جمهوری اسلامی دانسته که در طول تاریخ بی سابقه می باشد، حتی عدهای صحبت از فرار انقلابیون و مسئولین از کشور نموده و آن را در شبکه های اجتماعی منتشر می کنند.
◀️ اما آیا واقعاً چنین است و آنچه درون جامعه می بینیم امری خطرناک و جدید بوده که تاکنون برای جمهوری اسلامی اتفاق نیفتاده است، بررسی تاریخ خصوصا دهه شصت نشان می دهد که آنچه امروز شاهد آن هستیم یک دهم وضعیت ابتدای انقلاب هم نیست.
◀️بیایید با یکدیگر مروری داشته باشیم تا بدانیم چه شرایطی را گذرانده ایم و چگونه سربلند بیرون آمده ایم.
1️⃣ انقلاب تازه پیروز شده عده زیادی از نظامیان از کشور فرار کرده و یا نیت خود را برای سرنگونی جمهوری اسلامی پنهان کرده اند و چند بار دست به کودتا زده اند.
2️⃣ سپاه پاسداران و بسیج تازه شکل گرفته و هنوز سازمان رزم، سلاح و نیروهای خاصی ندارد.
3️⃣ رئیس جمهور، نخست وزیر، رئیس قضاییه کشور و تعداد زیادی از نمایندگان مجلس ترور شده و اوضاع آشفته ای در عرصه سیاسی است.
4️⃣ جنگ داخلی شکل گرفته سازمان مجاهدین تعداد زیادی از مردم را در کوچه و خیابان می کشد و با سلاح امنیت پایتخت را مختل کرده است.
5️⃣ در مرزها از ساکنین ترکمن صحرا گرفته تا گیلان و تبریز و کردستان پرچم خودمختاری بلند است و پاسداران را درون دیگ میجوشانند و یا سر می برند و عملاً تعدادی از شهرهای مرزی سقوط می کند.
6️⃣ در این اوضاع و احوال صدام به ایران حمله می کند و جنگی همه جانبه آغاز شده و شهرهای مهمی چون خرمشهر به دست دشمن خارجی می افتد.
7️⃣ مردم نیز دچار تفرقه اند. عده ای در خیابان های تهران با سخنرانی رئیس جمهور سابق به انقلابیون حمله کرده و آنها را با لوله و آهن مورد ضرب و شتم قرار می دهند و بعد از مدتی آنقدر در دفاع از انقلاب کم قوت می شوند که بارها از امام خمینی می خواهند فرمان جهاد صادر کند تا کاهش رزمندگان جبران شود.
8️⃣ اطرافیان امام نیز با انقلاب همراه نیستند نوه ایشان با اسلحه مردم مشهد را تهدید می کند که امام فرمان انتقالش به تهران را می دهد قائم مقام امام خمینی از منافقین دفاع کرده و بر علیه نظام بیانیه می دهد.
9️⃣ کمبود ارزاق عمومی آنقدر زیاد است که برای چند لیتر نفت باید در سرمای زمستان در خیابان ایستاد و محتکران نیز کالاهای پرمصرف را انبار می کنند.
🔟 درون دانشگاهها آنقدر فضای ناامید کننده و ضد نظام قوی است که آن را تعطیل کرده و دانشجویان را روانه خانه می کنند.
1️⃣1️⃣همزمان سفارت آمریکا تسخیر شده و آمریکا خود مستقیم وارد ایران شده و حضور و تهدیداتی واقعی داشته و از هواپیما تا سکوهای نفتی را می زند. آنهم آمریکای دهه ۶۰ نه آمریکایی ضعیف امروز
2️⃣1️⃣ اما همه امیدها به امام است، امام نیز حال مناسبی ندارد. یکبار قلبش از کار می افتد و برای دقایقی از دنیا می روند و با تلاش تیم پزشکی به سختی به دنیا بر می گردد و بسیاری حال او را وخیم دانسته و درخواست دعا برایش می کنند.
✅ حال آنچه که بیان شد را مقایسه کنید با وضعیت کنونی، چقدر شرایط کنونی جامعه به آن روزها شبیه است که ما ناامید از امتداد راه هستیم نارضایتی وجود دارد مشکل وجود دارد اما نقاط قوت و زیرساخت های امتداد حکومت نیز وجود دارد.
✅ اینجاست که با مطالعه تاریخ نه چندان دور خودمان می دانیم که مسیر ادامه دارد. بدانیم که اگر ترس و نگرانی وجود دارد برای اینست که مسحور رسانه شده ایم و چنان اخبار منفی فضای مجازی و رسانه ای بر ذهن ما احاطه کرده و آنقدر پمپاژ می شود که فکر کرده ایم این شرایط را هیچگاه نداشتیم و چارهای جز تسلیم نیست.
✅ سخن آخر آنکه، آنچه سبب ماندگاری و پویایی شده است همراهی جمعی هرچند محدود و امیدوار در پی فرمان رهبری است اتفاقاً دشمن با جنگ شناختی این گروه را هدف قرار داده تا کار را تمام کند.
پس خودت را نباز❗
✍️ سید محسن هاشمی
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3