D1737421T16149802(Web).mp3
17.4M
🔖منبر کامل 🔖
#حضرت_خدیجه سلام الله علیها
#استاد_رفیعی
💠موضوع : فضائل حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها 💠
#حضرت_خدیجه_کبری سلام الله علیها
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
♨️ فرانسه و دو راهی فاشیست و فاشیست تر!
1️⃣ پاریس ۲۰۲۲:
🔻رقابت ماکرون و ۱۱ کاندیدای دیگر برای رسیدن به کاخ الیزه در حالی در مرحله نخست به پایان رسید که بر اساس شمارش آراء، امانوئل ماکرون و مارین لوپن به دور دوم انتخابات راه یافتند تا تکلیف پیروز انتخابات، چهارم اردیبهشت مشخص شود.
2️⃣ نتایج دور اول:
🔻در دور اول انتخابات، امانوئل ماکرون با ۲۷.۸۴ درصد، مارین لوپن با ۲۳.۱۵ درصد، ژان لوک ملانشون با ۲۱.۹۵ درصد، اریک زمور با ۷.۰۷ و والری پکرس با ۴.۷۸ درصد آرا پنج نفر اول انتخابات بودند. نرخ مشارکت از دوره پیش ۴.۴ درصد کمتر بود.
3⃣ شگفتیهای انتخابات:
🔻حزب راست افراطی اجتماع ملی به رهبری مارین لوپن رکورد پیشین میزان آرای خود را در دور اول جابجا کرد. حزب راست میانه جمهوری خواهان به رهبری پکرس ضعیفترین نتیجه تاریخ خود را به نمایش گذاشت.
4⃣ صفبندیها پس از انتخابات:
🔻نامزدهای حامی ماکرون: پالری پکرس، نامزد حزب «جمهوریخواهان»، ان هیدالگو، نامزد حزب سوسیالیست و یانیک ژادو، نامزد سبزها.
🔻نامزدهای حامی لوپن: اریک زمور، نامزد راست افراطی از حزب تازه تاسیس «فتح دوباره» و نیکولا دوپون تنیان، نامزد راستگرا و مخالف اتحادیه اروپا.
5⃣ پیشبینیهای دور دوم: نظرسنجی "ایپسس" سوپرا استریا:
🔻ماکرون ۵۴ درصد، مارین لوپن ۴۶ درصد. نظرسنجی شرکت "الاب": ماکرون ۵۲ درصد، لوپن ۴۸ درصد.
6⃣ تحلیلهای رسانهای:
🔻یورونیوز: علاوه بر لوپن، قرار گرفتن سه کاندیدای تندروی دیگر از جناح چپ و راست در جایگاههای سوم تا چهارم با رأیی بسیار بالاتر از جناحهای سنتی فرانسه، نشان از اختلافات داخلی احزاب از یک سو و ناامیدی فرانسویها از احزاب سنتی در این کشور از سویی دیگر است.
🔻بیبیسی: راهیابی نامزدی از جناح راست افراطی تنها با اختلاف چهار درصد نسبت به نامزدی از جریان میانه به دور دوم نشانگر تغییر نگرش فرانسویها به سیاستمداران در این کشور است.
7⃣ سیاستهای ضداسلامی هر دو کاندیدا:
🔻دور اول ماکرون برای مسلمانان فرانسوی با توجه به تصویب قانون جدایی طلبی در تابستان ۲۰۲۱، تاسف بار بوده است؛ قانونی که منتقدان آن میگویند به طور ناعادلانهای جامعه مسلمانان را متمایز و آزادی مذهبی را محدود میکند.
🔻البته رویکرد اسلام هراسی ماکرون، تفاوت چندانی با لوپن ندارد او نیز حملات گستردهای را در حمایت از ساختار لائیک نظام در فرانسه علیه مسلمانان این کشور آغاز کرد، در واقع وی ساختار لائیک نظام فرانسه را سلاح خوبی برای حمله به اسلام و مسلمانان یافته است. او همچنین قول داده از شیوه زندگی فرانسوی حمایت و با اسلامگرایی رادیکال در فرانسه مبارزه کند.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔰 از نخست وزیرکشی تا تنازع شرق و غرب / علت تحولات اخیر پاکستان چیست؟
📝 یعقوب ربیعی
🌐 چند نکته می تواند در تحلیل حوادثِ پاکستان به ما کمک کند:
👈 عزل عمران خان نکته عجیبی نیست اصلاً هیچ نخست وزیری دوره پنج ساله خود را به پایان نرسانده یا مانند لیاقت علی خان ترور شده، یا مثل ذوالفقار علی بوتو با کودتا برکنار شده و یا ... .
👈 بزرگترین مشکل پاکستان در همه دوره ها سه موضوع مشکلات اقتصادی، فساد سیاستمداران و دخالت ارتش در قدرت بوده است.
👈 پاکستان به علت بنیه ضعیف اقتصادی همیشه سعی کرده است به آمریکا، عربستان و ... وابسته باشد؛ که با بدعهدی هایی از سوی این کشورها مواجه شد.
👈 ناامیدی از غرب و اعراب باعث گرایش به شرق شده است. چینی ها صرفاً در پروژه سی پیک(cpec) ۲۵ میلیارد دلار سرمایه گذاری کرده اند و برنامه بلندمدتی در پاکستان خصوصاً بنادر گواتر و کراچی دارند.
👈 جلوگیری از ایجاد پایگاه نظامی آمریکا در پاکستان، دیدار عمران خان با پوتین در روز دوم بحران اوکراین و ... مسائلی بود که موجب شد غربی ها و غربگرایان پاکستانی بر علیه عمران خان به صحنه بیایند.
👈 البته نباید مسائل را صرفاً به غربی ها و توطئه آنها محدود کرد که نمونه آن را باید انحلال مجلس پاکستان توسط عمران خان دانست که موجب انتقاد بسیاری از کارشناسان و پیچیده تر شدن تحولات گردید.
👈شهباز شریف نخست وزیر شد ولی آنچه از پاکستان به زودی ها رخت نخواهد بست مشکلات اقتصادی، فساد سیاسیون و دخالت ارتشی ها در سیاست است که کشور ۲۲۰ میلیونی را در حواشی و جدل ها نگه خواهد داشت.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 بازخوانی شکست توطئه غرب علیه ایران در ماجرای میکونوس
💬 #خبرگزاری_دانشجو
🔹 حدود ساعت 11 شب 26 شهریور 1371 طی یك عملیات تروریستی در رستوران میكونوس در برلین، مهاجمین مسلح، جلسه اعضای حزب منحله دموکرات کردستان در این رستوران را بر هم زده و دبیر کل این حزب را ترور کردند. در 27 می 1993، الکساندر فن اشتایل، دادستان کل آلمان، درباره ماجرای میکونوس علیه ایران اقامه دعوی کرد.
🔸 تقریبا یک سال قبل از صدور حکم دادگاه میکونوس، روزنامه "فرانکفورتر آلگمانیه" با انتشار مطلبی، از تلاش "طولانی مدت" امریکا در جهت انزوای ایران پرده برداشت. این مطلب با استناد به اسناد محرمانه دفتر صدراعظم آلمان مدعی شده بود: «طی دهه گذشته واشنگتن مکررا از آلمان خواسته بود تا از سیاست آمریکا در قبال ایران پیروی کند.» به دنبال جوسازیها در دادگاه میکونوس علیه ایران ، 13 كشور اروپایی سفرای خود را از ایران خارج كردند.
✅ به دنبال این قضایا، رهبر معظم انقلاب اسلامی در یك واكنش صریح در 10 اردیبهشتماه 76 فرمودند: «به خيال خودشان، دولت ايران را میترسانند و میگويند ما گفتگوهاي انتقادي را قطع میکنيم. به درک که قطع میکنيد! اگر انتقادي هست، ما از شما انتقاد داريم...»
🔹 رهبر انقلاب در واکنش به خروج سفرای اروپایی از ایران بعد از رای دادگاه میکونوس نیز فرمودند: «در مرحله اوّل، سفير آلمان را فعلا تا مدّتی نبايد راه بدهند که به ايران بيايد. بقيه هم که میخواهند به عنوان يک حرکت به اصطلاح آشتیجويانه برگردند، مانعي ندارد. خودشان رفتهاند، خودشان هم برمیگردند...»
🔸 پس از این سخنرانی کوبنده رهبر انقلاب، کشورهای غربی متوجه شکست خود شدند. سخنگوی سیاست خارجی حزب سوسیال دموکرات آلمان اظهارات رهبر ایران مبنی بر نپذیرفتن سفیر آلمان را به مثابه "یک سیلی بر صورت کشورهای اروپایی" خواند. رادیو آلمان نیز موضعگیری رهبر انقلاب را غافلگیر کننده و هوشیارانه خواند. اما حقارت بزرگتر كشورهای غربی زمانی بود كه آنها تصمیم گرفتند به منظور كاستن از رسوایی ماجرای میكونوس، سفرای خود را به تهران بازگردانند. از این رو در 23 آبان 1376 سفيران كشورهای اتحاديه اروپا كه در پي بحران ميكونوس از ايران خارج شده بودند، به تهران بازگشتند.
✅ پس از این عقبنشینی، رسانههای غربی بازگشت سفرای اروپایی را "بزرگترین شکست غرب" دانستند. رادیو دولتی لندن طی گزارشی، بازگشت سفیران اروپایی به تهران را پیروزی ایران تلقی کرد. رادیوی رژیم صهیونیستی هم اعتراف کرد که بازگشت سفیر آلمان بعد از بقیه سفرا، نشانه به کرسی نشستن خواستههای جمهوری اسلامی است. بدین ترتیب بار دیگر، غرب به سردمداری امریکا، شکست سختی در برابر ملت ایران متحمل شد؛ شکستی که برای آنها خفتبار بود.
💢 به تعبیر رهبر معظم انقلاب: «سر قضیه قهوهخانه میکونوس دادگاه تشکیل داد، مسئولین درجه یک کشور را در آن دادگاه متهم کرد! دولتهای اروپائی با آنها همدست شدند، همهشان سفرای خود را از تهران فراخوانی کردند؛ اینها که یادمان نرفته. خواستند سیلی بزنند، البته سیلی سختتری خوردند. از همین حسینیه آنچنان سیلیای خوردند که بعد تا مدتها دنبال علاجش بودند...»
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3