⛔ رئیس آژانس صهیونیستی انرژی اتمی هشدار داد که برنامه هستهای ایران "به سرعت در حال پیشرفت است و ما دید بسیار کمی داریم."
رافائل گروسی در گفتگو با ال پاییس اسپانیا گفت که پروژه هسته ای تهران "بسیار فراتر از آنچه که در سال ۲۰۱۵ بود، رشد کرده است. این رشد نه تنها کمی، بلکه کیفی هم است، همچنین با سطوح غنی سازی. این بدان معنا نیست که ایران در حال ساخت سلاح هسته ای است، اما هیچ کشوری که پروژه جنگی [هسته ای] نداشته باشد در سطح ۶۰ درصد غنی سازی نمی کند. ما در وضعیت بسیار پیچیدهای قرار داریم زیرا ایران نه تنها در حال پیشرفت قاطع و سریع است، بلکه در عین حال دید آژانس را در همه این زمینهها کاهش میدهد. ماه گذشته ایران ۲۷ دوربین نظارتی را از سایتهای هستهای خود حذف کرد و این خطر ناتوانی بازرسانش را در ردیابی پیشرفتهای تهران افزایش میدهد. نتیجه نهایی این است که من تقریباً پنج هفته است که دید آژانس بسیار کم بوده، در حالیکه برنامه هستهای به سرعت پیش میرود. بنابراین، اگر توافقی وجود داشته باشد، برای من بسیار دشوار خواهد بود که پازل این همه دوره کوری اجباری را جمع و جور کنم. این غیرممکن نیست، اما به یک کار بسیار پیچیده و شاید برخی توافقات خاص نیاز داشته باشد."
پ ن: غربیها پیوستگی آگاهی و جاسوسی خود از برنامه هستهای ایران را تا حدودی از دست داده و به زجه زدن افتاده اند، کاملا پیداست که ایران تمام زمینه سازیها برای سلاح چه کمی و چه کیفی را در حال تهیه و گسترش قرار داده است و در عین حال دسترسیهای خارج از عرف (فراتر از پادمان) آژانس را کاهش داده است که مربوط به بخشهای کلیدی از جمله ساخت سانتریفیوژها میباشد. در حال حاضر آژانس هیچ تصویری از اینکه وضعیت تولید ماشینها چه طور است ندارد. به این مسیر باید با اقتدار ادامه داد.
👤مدار ۱:۲۰
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 اجبار به حجاب از کی باب شد؟
👤#علی_مهدیان
🔹 بحث از اجبار مربوط به ساحت الزامات قانونی و حکومتی است. مثل دستور حکومتی پیامبر اکرم ص به عمرو بن حزم، والی نجران در یمن. مثل نقل جابر بن عبدالله و همینطور امام صادق ع درباره دستورات پیامبر درباره نحوه حضور زنان در اجتماع. مثل دستورات حکومتی امیرالمومنین ع درباره سبک حضور و رفت و آمد زنان در جامعه و بازار و غیره و غیره.
🔸 اما اصلا فرض کنیم هیچ روایتی در این باره نمیبود.حاکمان الهی بر چه ملاکی به امری اجبار میکنند؟ آیا صرفا باید به چیزی اجبار کنند که پیامبر ص یا علی ع در مقام حکمرانی اجبار میکردند؟ این که معنا ندارد. چون حکمرانی اساسا در ساحت شرایط زمانی و مکانی دستوراتش را میدهد و خود این بزرگواران نیز در هر زمان دستورات حاکمیتی شان متفاوت بوده.
✅ اینجا است که بحث مهمتری شکل میگیرد و آن نحوه تصمیم گیری حاکمان الهی است.
🔹 برخی خیال میکنند این عرف است که ملاک نهی و اجبار حکومتی است. عرف یعنی آنچه عادی است. این ملاک اساسا به نفی شریعت بلکه هر اصل ثابتی حتی اخلاق یا آرمان یا هر جهتی منجر میشود. خروجی این اندیشه آن است که مثلا در زمان اهل بیت ع جامعه برگردد به وضع پیش از اسلام یا امروز جامعه سپرده شود به قدرتمندانی که مدیریت تمدن غرب را در دست دارند تا عرف جامعه را تعیین کنند و حاکم الهی عملا تابعی از اراده عرف ساز آنها باشد.
🔸 برخی خیال میکنند که آنچه باید محقق شود دقیقا عین شریعت است که باید محقق شود. بدون ملاحظه مردم و مراعات آنها. بدون بررسی عملیات دشمن و هزار نکته دیگر. اینطور هم نیست. شرایط مختلفی ملاحظه میشود تا آنچه اصل است یعنی شریعت محقق شود. در دین تعزیر را به دست حاکم میسپرند تا با ملاحظه و محاسبه همه این شرایط مختلف اعمال اجبار کند.
✅ برخی خیال کرده اند مصلحت همان عرف گرایی و تساهل است. اینها متوجه تبعات ضد عدالت نظریه شان نیستند شاید هم هستند. امروز مثلا مقوله حجاب یک ابزار حمله دشمن به هویت مردم و تحقیر آنان است اصلا بحث های دیگر در مرتبه های بعدی است. ایجاد تحقیر و ناامیدی و گسل و شکاف و به هم ریختگی اجتماعی و چه و چه که نتیجه اش سپردن کار به دست حاکمان غربی است. بحث یک حکم فرعی فقهی نیست بحث اصل مهمتری است به نام هویت و عزت .
🔹 بله البته بی حجاب امروز پروژه رضاخان جهانی است در کل دنیا، قاعده حیا شکنی و قدم به قدم جلو بردن مرزشکنی جنسیتی و چه و چه اما امروز بی حجاب در ایران عامل مهمی است تا دشمن پروژه تحقیر ایران را جلو ببرد ربطی هم به مساله چادر و روسری داشتن یا نداشتن ندارد. مساله فراتر است. ببینید چرا دشمن در این نقطه متمرکز شده.
💢 در این میانه هم قطعا روی جهالت ما ، انفعال ما، اختلاف ما ، بی غیرتی ما یا بی توجهی ما، جماعت حزب اللهی هم حساب کرده اند.
#اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 آمریکا در تاجیکستان به دنبال چیست؟!
🔹 پس از روی کار آمدن طالبان در افغانستان و شکست سیاست های آمریکا در این کشور، ایالات متحده به دنبال نفوذ در کشورهای آسیای مرکزی بوده و روابط فرهنگی، سیاسی، نظامی، امنیتی و ... خود با این کشورها را افزایش داده است.
🔸 تاجیکستان تنها کشوری است که طی ماه های اخیر سطح بالایی از روابط با ایالات متحده را داشته است.
✅ آمریکا که با توجه به شرایط منطقه نمی تواند مستقیما از بعد نظامی وارد کشورهای آسیای مرکزی شود، روابط سیاسی، امنیتی و فرهنگی خود را گسترش داده و در کنار آن پروژه های نظامی مهمی را نیز دنبال می کند.
🔹 در بعد سیاسی و امنیتی ایالات متحده با ارسال نمایندگانی همچون "توماس وست" نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان، "دونالد لو" دستیار وزیر خارجه آمریکا و ژنرال "مایکل کوریل" فرمانده سنتکام مذاکراتی را با مقامات تاجیکستان داشته و حول محور افغانستان و مسائل امنیتی منطقه آسیای مرکزی گفتگوهایی انجام داده است.
🔸 واگذاری تسلیحات انتقالی از افغانستان به ارتش تاجیکستان، ساخت پاسگاه های مرزی در تاجیکستان، استفاده اطلاعاتی و امنیتی آمریکا از پاسگاه های مرزی این کشور و مسائل آموزش نظامی ارتش تاجیکستان از جمله توافقاتی است که در این دیدار ها صورت گرفته و برخی از آنها نیز عملی شده است.
✅ در بعد فرهنگی نیز ایالات متحده با ایجاد سازمان های مردم نهاد (NGO) و در قالب کمک های بشر دوستانه مانند اعطای ویزای مهاجرت، برخی کمک های مالی، برگزاری برنامه های آموزشی و ... توانسته است از جایگاه اجتماعی خوبی در تاجیکستان برخوردار شود و با استفاده از این فرصت به جاسوسی اطلاعات انسانی پرداخته و عوامل وابسته به روسیه را شناسایی نماید.
💢 مسئله مهم این است که آمریکا با افزایش روابط خود با مقامات تاجیکستان و نیز بررسی و شناخت دقیق نیازهای مردم این کشور توانسته است جایگاه خود در این کشور را بدون حساس کردن شریک اصلی تاجیکستان یعنی روسیه تقویت کند و شبکه اطلاعاتی خود در این کشور را گسترده نماید. هرچند آمریکا تا کنون نتوانسته است پایگاه نظامی خود در تاجیکستان را ایجاد نماید اما به طور قطع می توان گفت که با جنگ نرمی که پیش گرفته است به دنبال آن نیز خواهد بود.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
⚛ آقای محسن هاشمی گویا نمیخواهد که بداند!
⛔️جملاتی از یادداشت محسن هاشمی در روزنامه اعتماد، موجب تعجب اهل سیاست شده است. او همواره به تعامل خوب با حاکمیت و دوری از رادیکالیسم عرفی شده میان اصلاحطلبان شناخته میشود و از سویی مواضع او در همه این سالهای فعالیت سیاسی و اجتماعیاش نشان میدهد که کوشیده مقابل ولایت فقیه و، ولی فقیه نایستد.
⛔️ هاشمی حتی در برهههایی کوشید اعضای خانواده پدریاش را هم از تندروی و ایستادن مقابل نظام برحذر دارد. هم از این رو، جملات اخیر او در مورد نقش ولایت فقیه و مقام رهبری در امور کشور، فراتر از آنکه «بی انصافی و بی تقوایی و ناجوانمردی» است، بیانش از جانب او عجیب است.
⛔️هاشمی در روزنامه اعتماد در مورد مفهوم عبارت «بانیان وضع موجود» مینویسد: 👈«استفادهکنندگان این اصطلاح تخریبی، متوجه نیستند که در نظام ولایت فقیه اکثر راهبردهای کلان و کلیدی در امور مختلف از جمله روابط خارجی، فرهنگ، اجتماع و اقتصاد و امنیت در دست دولت نیست. عبور کنیم و به سبک دیگری به مسئله نگاه کنیم. نمیتوان وضع موجود را که حاصل ۴۴ سال جمهوری اسلامی و نظام حکومت دینی است از ولایت فقیه جدا دانست و طبیعتاً در ساختاری که در رأس آن، ولی فقیه قرار دارد، بیشترین تأثیرگذاری در راهبردهای حاکمیت و عملکرد مسئولان مربوط به مقام رهبری است😳❗️❗️.»
هاشمی تلاش کرده پدرش، خودش، حزب سیاسیاش، و کل دولت روحانی و همکاران و جریان سیاسی لیبرال و غربگرای حامی او را از مسئولیت این شرایطی که اکنون کشور در آن قرار دارد، تبرئه کند، اما شرط انصاف نیست که برای تبرئه خود، بار همه امور را بر عهده، ولی فقیه بگذارد، که اگر اینگونه بود که راهبردهای کلان و کلیدی دست دولت نیست، پس چه فرقی میکند روحانی رئیس جمهور باشد یا قالیباف یا رئیسی یا احمدینژاد یا هر کاندیدای دیگری؛ پس چرا همین هاشمی یا جریان سیاسی که او در آن عضو است، شب هر انتخابات همه تلاش را برای تخریب رقیب و رأی آوردن خود انجام میدهد؟ و اگر رهبری همه کاره است، پس چرا کارنامه عملی و مواضع و سیاستها و شعارهای دولتهای متفاوت تا این حد مختلف است؟!
⛔️ «آقای هاشمی باید به مردم میگفت که بیش از ۹۰ درصد بودجه و اجرائیات کشور صراحتاً در اختیار رئیسجمهور و در ید قدرت اوست. او باید به مردم میگفت که مسئولیت، ولی فقیه به جز در دو حوزه امنیت و دین در سایر حوزهها غیر مستقیم است...»
از قضا دولتهای مختلف در ایران، سیاستهای مدنظر خود را حتی وقتی رهبری با آن مخالف بودهاند، پیش بردهاند:
⛔️👈 «همه باید بدانند که پروژه نرمالیزاسیون در دولتین هاشمی رفسنجانی خواسته شخص هاشمی بود نه خواسته رهبری.
پروژههای دولت اصلاحات اعم از جامعه مدنی، مردمسالاری و آزادی صراحتاً با تأکیدات رهبری بر مدینهالنبی، هشدار برای شبیخون فرهنگی و مردمسالاری اسلامی مغایر بود.
👈آنچه احمدینژاد تحت عنوان اعتقاد به امام زمان و کار جهادی و مذاکره با امریکا میخواست دقیقاً بر خلاف چیزی بود که رهبری نظام برای مردم و ساحت عقلانیت تعریف کردند؛ و برجام خواسته و اصرار شخص روحانی و اطرافیان او بود نه خواسته رهبری نظام. همان طور که اقدام نابجای مذاکره مستقیم با امریکا و رها کردن امر مهم نظارت بر بازار و خفیف کردن قدرت نظامی کشور از سوی ظریف، هیچ یک با تأکیدات و راهبردهای رهبر معظم انقلاب همسو و همخوان نبودند.
⛔️معالوصف تجربه ۳۰ ساله از این خاصهخوانی نشان میدهد که تقریباً همه این رؤسای جمهور با عنایت به رأی مردم و بسط ید وسیعی که داشتهاند، امور خود را دقیقاً طبق خواستهها و اصرارهای خود به پیش بردهاند و رهبر معظم انقلاب نیز جز معدود مواردی که پای حفظ کیان و سازه نظام در میان بوده، اغلب ورود مستقیمی به این خواستهها نداشتهاند، برخی را با سخنرانی و موعظه در نزد مردم روشنسازی کردهاند و بخشی را نیز به دلیل ماهیت مسئولیتهای رهبری و مسئولیتهای رئیسجمهور به اختیار عمل دولت گذاشتهاند.»
✅👈محسن هاشمی اینها را بهرغم حضور در بدنه مسئولان کشور نمیداند یا نمیخواهد که بداند؟
✅👈نه پدرت به راهبردهای حکیمانه و راهگشای امام خامنه ای عمل کرد، نه خاتمی ، نه احمدی نژاد و نه روحانی.
همه اینهارا می دانید
اما فی قلوبکم مرض😡
۳۱ تیرماه ۱۴۰۱
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
برشی از زندگی امیر سرلشگر خلبان, شهید عباس دوران 👇
ناامن نشان دادن بغداد تنها راه جلوگیری از برگزاری اجلاس سران غیر متعهدها در عراق بود. اگر کنفرانس سران در بغداد برگزار میشد صدام به مدت 8 سال ریاست آن را به عهده میگرفت. در این عملیات، نیت زدن شهر بغداد و مناطق مسکونی نبود بلکه قرار بود با حمله به پالایشگاه "الدوره" بغداد و کوبیدن نقاط حساس آن و شکستن دیوار صوتی، فقط یک جو روانی و ترس ایجاد کنیم. صبح روز 30 تیرماه ۶۱ خلبان شهید عباس دوران که در تعداد پرواز جنگی در نیروی هوایی رکورد داشت و عراق برای سرش جایزه تعیین کرده بود، پس از بمباران پالایشگاه بغداد هواپیمایش را که آتش گرفته بود به هتل محل برگزاری اجلاس سران غیرمتعهدها کوبید و با شهادت خود، کاری کرد که اجلاس سران غیر متعهدها به علت فقدان امنیت در بغداد برگزار نشد. پیکر پاک شهید دوران به همراه ۵۷۰ شهید دیگر در روز دوم مردادماه ۱۳۸۱ به خاک پاک میهن بازگشت...
☀️آن روز وقتى بلوار نزديک پايگاه هوايى شيراز را به نام من كردند، غرور و شادى را در چشم هاى همسرم ديدم. خانواده خودم هم خوشحال بودند. حواله زمين را كه دادند دستم، من فقط به خاطر دل همسرم گرفتم و به خاطر او و مردم كه اين همه محبت دارند و خوبند، پشت تريبون رفتم. ولى همين كه پايم به خانه رسيد، ديگر طاقت نياوردم. حواله زمين را پاره كردم، ريختم زمين. يعنى فكر مى كنند ما پرواز مى كنيم و مى جنگيم تا شجاعت هاى ما را ببينند و به ما حواله خانه و زمين بدهند؟... بايد با زبان خوش قانعش كنم كه انتقال به تهران، يعنى مرگ من. چون پشت ميزنشينى و دستور دادن براى من مثل مردن است...
کتاب فاتحان قله های عاشقی, ناصر کاوه
دست نوشته اى از عباس دوران، هشتم تير 1360
🌄 وفتی صدام حسین با غرور از امن بودن آسمان بغداد برای کنفرانس رؤسای کشورهای غیر متعهد میگفت؛ هرگز تو خواب خودش هم نمیدید که یه خلبان ایرانی بتونه خودش رو به "هتل الرشید" محل برگزاری کنفرانس برسونه...!
اون عقابی که خودش رو به آشیانه کرکس کوبید "عباس دوران" بود....
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🌹🌹🌹🌹🌹
بخشی از نامه عباس دوران به همسرش:
«...درباره خودم هم شاید باورت نشه، اما تا به حال هر مأموریتی انجام دادم سر زن و بچههای مردم بمب نریختم. اگر کسی را هم دیدم دوری زدم تا وقتی آدمی نبوده ادامه دادم...»
🌹روحش شادویادش گرامی باد🌹
*اللہم عجل لۆليك الفرج🇮🇷*
♨️ رسانه آمریکایی: سفر بایدن بدتر از آبروریزی بود
📝 روزنامه آمریکایی والاستریتژورنال طی گزارشی درباره اولین سفر خاورمیانهبایدن این سفر را بدتر از آبروریزی دانست:
🔰 این سفر حتی از یک «فرصتِ از دسترفته» هم بدتر بود: به منافع امنیتی آمریکا در خاورمیانه ضربه زد؛ چون به دنیا نشان داد نه عربستان و نه دیگر کشورهای خلیج [فارس] آنقدر به واشینگتن اعتماد ندارند که برای تجدید روابطِ بهشدت تخریبشدهیشان با آمریکا دست به هرگونه ازخودگذشتگیای بزنند.
🔰 امارات بلافاصله اعلام کرد تلاش میکند سفیرش را به تهران بازگرداند و اختلافات را از طریق دیپلماتیک حلوفصل کند. «فیصل بنفرحان آلسعود» وزیر خارجهی سعودی ادعای آقای بایدن مبنی بر تقویت روابط عربستان و اسرائیل را رد، و تأکید کرد که افزایش تولید نفت هم تصمیم عربستان نیست، بلکه تصمیم سازمان اوپک پلاس است که شامل روسیه نیز میشود. بنفرحان با این روشِ نهچندان تلویحی، میخواست بگوید عربستان روابط روبهگرمشدنش با ولادیمیر پوتین را حفظ خواهد کرد؛ صرفنظر از اینکه نظر آمریکا چیست.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 اعتراف نماینده ویژه آمریکا در امور ایران از اهداف فراهستهای آمریکا در برجام
💬 #فرهیختگان
🔹 برخلاف تحلیل پیشپاافتادهای که امروز مطرح میشود «واشنگتن برجام را بهعنوان یک بدهبستان هستهای-اقتصادی میداند» بلکه از نظر آمریکا توافق هستهای جهت کنترل ایران است. در همین راستا هم "رابرت مالی" نماینده آمریکا در امور ایران، تهران را تهدید کرده همکاری با مسکو میتواند مانع از همکاری با غرب یا بهنوعی احیای برجام شود؛ موضوعی که ارتباطی با مسائل گفتهشده از برجام در داخل ایران بهویژه آنچه منعقدکنندگان آن را همواره تبلیغ کردهاند، ندارد.
🔸 حالا به چند نمونه از اهداف آمریکا از امضای برجام اشاره میکنیم:
1️⃣ سیاست آمریکا در نظارت بر تاسیسات هستهای در جهان؛
✅ واشنگتن پس از آنکه تلاشهایش برای جلوگیری از توانایی هستهای دیگران به نتیجهای نرسید زیر نظارت بردن برنامههای این کشورها را در برنامه خود قرار داد. از اینرو واشنگتن که تا پیش از سال2007 صرفا با خودداری از حضور در مذاکره با ایران، تهران را تحت فشار قرار میداد، بهدلیل گستردهتر شدن توانایی غنیسازی ایران، وارد مذاکره مستقیم شد. پس از رسیدن ایران به غنیسازی 20درصدی نیز آمریکا رضایت به پذیرش حق غنیسازی ایران داد بهشرطی که تاسیسات آن محدود و تحت نظارت باشد.
2️⃣ ایجاد فرصت تنفس برای بهدست آوردن فرصت ضربه؛
🔹 آمریکا قصد داشت با نشان دادن «در باغ سبز» به ایران، تهران را وادار سازد سرعت برنامه هستهای خود را کاهش دهد. واشنگتن این کاهش سرعت و همچنین برچیدن سانتریفیوژها و خارج ساختن مواد هستهای را فرصتی دوباره برای خود جهت اعمال فشار به ایران میدید. در این برنامه آمریکا رشد برنامه هستهای ایران را متوقف میساخت و حتی اقدامات انجامشده را نیز به عقب بازمیگرداند. چنین وضعیتی به واشنگتن فرصت میداد موقعیتی مناسب جهت ضربه مجدد بیابد.
3️⃣ تحت قاعده درآوردن رفتار ایران؛
🔸 توافق راهی بود برای منعطفسازی و قابل تحمل کردن حضور ایران در منطقه تا بتوان یک قدرت منطقهای قدرتمند را به شکلی مجبور به رعایت قواعد کرد. از نگاه آمریکا هرچند اصرار ایران بر عدم مذاکرات در حوزههای موشکی و منطقهای امری مثبت نبود اما تهران پس از امضای برجام خودبهخود در حوزههای موشکی و منطقهای قواعدی را رعایت میکرد.
4️⃣ ضربه به شبکه ضدتحریمی ایران؛
✅ با امضای برجام بدون آنکه گشایشی اقتصادی روی دهد، شبکه دور زدن تحریمها ضربه خورد. نخست آنکه با آغاز مذاکرات شبکه دور زدن تحریمها دچار اخلال شد، زیرا بسیاری از تجار از بیم محروم شدن از تجارت رسمی با غرب در زمان پس از انجام توافق از قبول ریسکهای بیشتری در حوزه دور زدن تحریمها خودداری کردند. دوم آنکه پس از اجرای برجام، دولت وقت ایران برای نشان دادن حسنیت خود اطلاعات این شبکهها را تقدیم آمریکا کرد تا افراد عامل در آنها مورد ضربه قرار گیرند.
5️⃣ ضربه به رویکردهای اقتصاد مقاومتی ایران؛
🔹 آمریکا تلاش داشت از طریق اجرای ناقص توافق هستهای ایران را در چاهی عمیقتر از قبل فرو برد. ایران نفت خود را میفروخت ولی بهدلیل اجرای تحریمهای آمریکا با وجود برجام قادر نبود با این درآمدها دست به توسعه خود بزند بلکه میتوانست صرفا کالاهای مصرفی وارد کند.
6️⃣ بازی دادن تهران در زمانی حیاتی؛
🔸 ایران با اجرای برجام به این فکر بود که دیگر موانع موجود بر سر راه ورود چین به ایران و همچنین سرمایهگذاری هند در بندر چابهار و خط راهآهن سیستان و بلوچستان برداشته شده است. تکیه ایران به برجام در این حوزه درحالی بود که چنین حضوری نتوانست باعث کشیده شدن هیچ جادهای در ایران شود.
7️⃣ تشدید جبههبندی ضدایران در منطقه؛
✅ توافق هستهای با ایران هرچند فوایدی برای تهران داشت اما در یک دیدگاه، بدون آنکه به دستاوردهای اقتصادی یا امنیتی بینجامد باعث شد کشورهای منطقه احساس کنند آمریکا از مقابله با ایران شانه خالی کرده و دیگر زمان ورود عملی آنها برای مقابله مستقیم با تهران فرا رسیده است.
💢 اجرای این سیاست بدون تبعات نیز نبود و در دوران اوباما باعث افزایش فشارها به وی شد؛ اما به شکل هوشمندانهای کشورهای عربی حاشیه جنوبی خلیجفارس و رژیمصهیونیستی را در انجام اقدامات ضدایرانی جسور ساخت.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
سخنرانی-حجت-الاسلام-فاطمی-نیا-بمناسبت-روز-مباهله.mp3
28.49M
🔖منبر کامل 🔖
#مباهله
استاد#فاطمی_نیا
🌸به مناسبت روز مباهله
💠رویداد مباهله از رویدادهای برجسته صدر اسلام است
که به اثبات حقانیت شیعه میپردازد
و روزی ست
که آیه تطهیر در این روز نازل شده و حاتم بخشی حضرت علی علیه السلام در این روز اتفاق افتاده است .
🔴 باز تولید نظم نوین جهانی
💬 #رجانیوز
🔹 طراحی رهبرانقلاب برای اخراج آمریکا از شرق فرات/ حمایت سران کشورهای آستانه از ایده ایران
🔸 در راستای برگزاری هفتمین نشست سران کشورهای ضامن روند آستانه در تهران؛ عصر دیروز رهبر انقلاب اسلامی دستور کار جدید محور مقاومت در جغرافیای سوریه را اعلام کردند. دستور فرمانده کل قوا صریح و گویا بود؛ اخراج آمریکا از شرق فرات.
✅ همزمان با شروع درگیری های داخلی و هجمه به بشار اسد برای پذیرش خواسته های کشور های خارجی؛ هم افزایی دو رویکرد نرم و سخت از طریق فشار نظامی با صدور تروریست های خارجی به سوریه، فشار دیپلماتیک با حمایت علنی از اپوزیسیون در سازمان ملل و تعلیق عضویت سوریه در اتحادیه عرب، فشار اقتصادی با تحریم و فشار حقوقی از طریق قطعنامه های سازمان ملل؛ حکومت سوریه را در آستانه سقوط قرار داده بود.
🔹 با پیشروی محور مقاومت و تسلط بر بیش از دو سوم خاک سوریه و برقراری امنیت نسبی در شهرها و محورهای مواصلاتی، ورق به نفع محور مقاومت برگشت و محاصره رژیم صهیونیستی از جبهه سوریه در دستور کار قرار گرفت.
💢 ایالات متحده آمریکا در پوشش ائتلاف مبارزه با تروریسم و داعش، اهداف دیگری چون حفاظت از موجودیت رژیم صهیونیستی با نظارت بر گذرگاه زمینی تهران-مدیترانه و جبران بخشی از ضررهای ناشی از دخالت در منطقه غرب آسیا، مناطق کرد نشین در شمال شرقی سوریه موسوم به شرق فرات به اشغال در آورد.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
💢 حجاب، پروژه ای برای انتخابات آینده
◀️ پوشش بانوان و حجاب آنان یکی از موضوعاتی است که همواره در تاریخ معاصر ایران سبب تحولات سیاسی و امنیتی شده و نتایجی خاص را سبب، که به نظر می رسد با روند پیش رو و امتداد آن، باید شاهد ادامه این تحولات باشیم.
◀️ تحولاتی که به نظر می رسد بانیان طرح آن، بیش از خود حجاب آنرا مدنظر دارند. مانند آنچه امروز عده ای در دفاع از حق آزادی حجاب گفته و حتی آقایانی که خود را محجبه می دانند اما از بی حجابی دفاع می کنند. دفاعی که در پی ایجاد یک دو قطبی سازی و امتداد آن در راستای بهره برداری انتخاباتی می باشد.
◀️ انتخابات مجلس شورای اسلامی و سپس ریاست جمهوری در سه سال آینده یکی از اهدافی است که با این روند باید شاهد دو قطبی سازی جامعه در آن زمان بود، هدفی شوم که مطمئنا با این افراط و تفریط های پیرامون پوشش و حرکات مشکوک حامیان هر دو طرف، اگر هم اکنون به یک نتیجه سیاسی ضد حکومتی نرسد، در انتخابات آینده شاهد آن خواهیم بود.
◀️ خصوصا اینکه بررسی سیره کسانیکه کمپین های پوشش بانوان را ایجاد نموده اند، در گذشته نیز از این سیاست ها بهره برده اند و در موضوع انتخاب آقای روحانی به موفقیت هایی نیز دست پیدا کرده اند که اکنون در پی تکرار آن هستند.
✅ حال وظیفه ای سنگین پیش روی حامیان حجاب است، وظیفه ای که بر اساس آن باید ضمن دفاع از مبانی دینی، عقلی، تاریخی و قانونی حجاب بانوان، از دو قطبی سازی و وارد شدن به یک نزاع رسانه ای و سپس خیابانی خودداری نمایند. همچون مامور نیروی انتظامی که بانویی بی حجاب در مقابل او هر اقدامی کرد تا شاید افسر پلیس اقدامی انجام دهد و فیلمبردار ضمن ضبط آن، تحریک مردم اطراف را بر علیه نظام سبب شوند.
✍️ سید محسن هاشمی
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 میلیتاریزه شدن جهان
👤 #مهدي_محمدي
🔹 روسیه در اوکراین درگیر نبردی است که بی گمان چندین سال طول خواهد کشید.
🔸 رییس سیا گفته درباره حمله چین به تایوان، مسئله فقط زمان است.
✅ امریکا در حال ایجاد یک ناتوی شرقی در منطقه پاسیفیک علیه چین است.
🔹 در اروپا برای نخستین بار از زمان جنگ دوم، آلمان در حال تجهیز یک ارتش بزرگ است.
🔸 در خاورمیانه، امریکا و اسراییل به سرعت در حال نظامی سازی رقابت ها هستند.
✅ جهان به طور فزاینده به سمت میلیتاریزه شدن حرکت می کند.
💢 اعتماد به غرب که اکنون یک حریف نظامی است یا کوتاهی در شکل دهی به ائتلاف با شرکای جدید، امنیت ایران را به خطر خواهد انداخت. زمان کم و کار بسیار است.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
♨️ مجله آمریکایی : سفر پوتین به خاورمیانه موفقتر از سفر بایدن بود
🔷 مجله آمریکایی فارین پالسی اعلام کرد سفر پوتین به خاورمیانه موفقتر از سفر بایدن به این منطقه بوده است. به اعتقاد این نشریه غربی به رغم تمام فشارها و تلاشهای غرب برای منزول کردن بین المللی مسکو، اما پوتین نه تنها یکی از بازیگران بزرگ در خاورمیانه محسوب میشود بلکه شرکای قدرتمند و همراهی هم با خود در این منطقه دارد.
🔶 تهران امروز از تجاربی برخوردار است که مسکو به آن نیازمند است، این تجارب دقیقا در رابطه با نحوه دور زدن تحریمهای غربی است. ایرانیها از لحاظ ساخت جنگ افزارهای پیشرفته هم ید طولایی پیدا کرده و مسکو میتواند از این تسلیحات از جمله هواپیماهای بدون سرنشین برای مقابله با تسلیحات پیشرفتهای که غربیها در اختیار اوکراین قرار دادهاند، بهره مند شود.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3