🔰 چهار احتمال درباره اظهارات اخیر رئیسجمهور محترم
👤 #حسین_شریعتمداری
۱- آقای پزشکیان، رئیسجمهور محترم کشورمان در نشست با مسئولان رسانههای آمریکایی گفتهاند:
«ما آمادهایم تمام سلاحهای خود را کنار بگذاریم، به شرط آنکه اسرائیل هم همین کار را بکند و یک سازمان بینالمللی به منطقه بیاید و امنیت را تامین کند»! این اظهارنظر آقای پزشکیان نه فقط با نظر صریح حضرت امام، رهبر معظم انقلاب و راهبرد رسماً اعلام شده جمهوری اسلامی ایران در تقابل و تضاد است، بلکه سران برخی از کشورهای عربی همسو با اسرائيل هم برای حفظ موقعیت سیاسی خود در افکار عمومی جهانیان! از اینگونه سخنان و اظهارات پرهیز میکنند!
آقای پزشکیان در مصاحبه با فرید زکریا (عضو برجسته شورای روابط خارجی آمریکا) نیز که شبکه CNN پیشخبر آن را منتشر کرده است میگوید: «حزبالله نمیتواند بهتنهایی مقابل اسرائیل که کشورهای غربی، اروپایی و آمریکا از آن دفاع، حمایت و تأمینش میکنند، بایستد»! و اظهارات نسنجیده دیگری که شرح آن بیرون از محدوده این وجیزه است و در گزارش
تیتر یک کیهان امروز به آن اشاره شده است.
۲- رئیسجمهور محترم در سخنرانیها، مصاحبهها و مکاتبات متعددی نشان دادهاند که مواضع و دیدگاه ایشان نسبت به مسئله فلسطین، غیرقانونی بودن رژیم صهیونیستی، ضرورت نابودی این رژیم، جنایتکار بودن آمریکا و... با دیدگاه و راهبرد رسماً اعلام و دنبالشده نظام مقدس جمهوری اسلامی در انطباق است از این روی میتوان نتیجه گرفت (و یا دستکم این احتمال را قوی دانست) که آنچه در نشست با مسئولان رسانههای آمریکایی و مصاحبه با شبکه CNN مطرح کردهاند، نمیتواند دیدگاه و نظر ایشان باشد. بنابراین چرا اظهارات مورد اشاره را بر زبان آوردهاند؟! در این خصوص تنها میتوان به سه احتمال اشاره کرد و احتمال چهارم بهاندازهای ضعیف و بعید است که ناممکن بهنظر میرسد. بخوانید!
۳- احتمال اول؛ «سهو لسان» جناب پزشکیان در بیان منظور و مقصود خویش است! این ضعف در بسیاری از موارد دیگر نیز دیده شده است که نزدیکترین نمونه آن اعلام برادری با آمریکاست! که واکنشهای منفی و خسارتبار فراوانی را به دنبال داشت.
۴- احتمال دوم؛ با عرض پوزش، ناتوانی جناب ایشان در بیان منظور و مقصود خویش است. این ضعف را میتوان کماطلاعی آقای پزشکیان از عرصه سیاست و علوم و بایستههای تعریف شده آن دانست. آقای رئیسجمهور در همان نشست با مسئولان رسانههای آمریکایی تاکید میکنند که «من سیاست بلد نیستم»! و پیش از این هم گفته بودند «من سیاست را نمیفهمم»! در این خصوص باید گفت، اگرچه بهنظر میرسد ایشان قصد تواضع داشتهاند! ولی شواهد موجود نشان میدهند که به یک واقعیت اشاره کردهاند و متاسفانه در این عرصه ورود چندانی ندارند. این در حالی است که سیاسی بودن و آگاهی و شناخت از امور و قواعد سیاسی یکی از اصلیترین شرایطی است که باید در رئیسجمهور وجود داشته باشد. بر اساس قوانین جاری، رئیسجمهور از میان «رجال سیاسی» انتخاب میشود.
۵- احتمال سوم که شواهد فراوانی از قویتر بودن این احتمال نسبت به دو احتمال قبلی حکایت میکند، حضور مشاوران غربزده و غربگرا و بعضاً بدسابقه و محکوم امنیتی در کنار رئیسجمهور محترم است. ما پیش از این بارها در کیهان نسبت به خطر این افراد در کنار رئیسجمهور محترم و تصدی و سپردن پستهای حساس به آنها هشدار داده بودیم و به نمونههایی از این افراد و سابقه و کارنامه سیاه آنها اشاره کرده بودیم ولی متاسفانه این هشدارهای جدی مورد توجه ایشان قرار نگرفت. تصور ما این است و برای آن اسناد و شواهدی نیز داریم که همان اطرافیان اطلاعات یاد شده را از دید و نگاه رئیسجمهور پنهان میکردند. بهعنوان مثال وقتی آقای پزشکیان مطلع شد که فلان اطرافی ایشان سابقه چندبار محکومیت، تبرئه ضمنی تروریستهای داعش در ماجرای اهواز و تمسخر رزمندگان اسلام را در کارنامه خود دارد به شدت برآشفته و دستاندرکاران دعوت از او را توبیخ کرده بود و بازهم به عنوان نمونه، اظهارات نسنجیده آقای رئیسجمهور در نیویورک را با آنچه روزنامههای زنجیرهای مدعیاصلاحات طی همین چند روز اخیر نوشته و پیشنهاد کرده بودند، مقایسه کنید! آیا تفاوت چندانی میبینید؟! مدیران و دستاندرکاران این روزنامهها و نویسندگان مطالب یاد شده، برخی از پستهای حساس را در نهاد ریاست جمهوری برعهده دارند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اسرائیلیها بعد از اظهارات پزشکیان به گفتگو با ایران امیدوار شدند/ رئیس دولت اشغالی: پزشکیان برای تغییر وضعیت، سپاه را مجاب کند از حمایت گروههای تروریستی(مقاومت) دست بردارد
♦️هرتزوگ رئیس دولت اشغالی:اگر رئیسجمهور ایران واقعاً میخواهد وضعیت را به مسیر دیگری هدایت کند، تهدید سلاحهای تروریستی و نابود کردن آنها را در پیش بگیرد. رئیسجمهور ایران یک چیز میگوید، اما سپاه پاسداران به دستور ژنرالهایش که در اتاقهای کنترل حماس، جهاد اسلامی، حزبالله، حوثیها و عراق نشستهاند، با وحشت مستمر، کل منطقه را به ورطه نابودی میکشاند و نیروهای نیابتی را تأمین مالی می کنند.
♦️چگونه ممکن است که یک قبیله کوچک ۵۰ هزار نفری در یمن موشک های بالستیک و موشک های کروز در اختیار داشته باشد؟ کشورهای کمی در جهان آن ها را در اختیار دارند، چگونه ممکن است در دست حزب الله لبنان باشد؟
♦️اگر رئیسجمهور ایران واقعاً میخواهد وضعیت به سمت دیگری هدایت شود، باید تهدید سلاحهای تروریستی برطرف شود و این گروهها از بین برود.
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: امروز از داخل هم به ما انتقاد میکنند که ما با دنیا قهریم
🔹این غلط است. ما امروز با مجموعههایی کار میکنیم که بیش از نصف مردم دنیا در آن زندگی میکنیم.
🔹اگر منظورشان این است که ما با نظم نوین جهانی مخالفیم بله این درست است.
🌷انگیزههای جنگ تحمیلی: نقش ابرقدرتها در آغاز جنگ
✏️رهبرمعظم انقلاب صبح امروز در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت:
✏️درباره مسئله چرایی جنگ؛ چرا جنگ تحمیلی آغاز شد؟ انگیزه حمله به مرزهای ایران انقلابی صرفاً مخصوص صدام و حزب بعث نبود. سردمداران نظم جهانی آن روز، انگیزههای بسیار بیشتری از صدام برای آغاز این جنگ داشتند.
✏️آن روز، دو قدرت بزرگ در دنیا بودند و هر کدام دنبالههایی داشتند، آن دو قدرت آمریکا بود و شوروی سابق. دولتهایی، نظامهای سیاسی، اینها تقریباً همهشان در این قضیه انگیزه داشتند. جمهوری اسلامی، ایران اسلامی برای اینها یک عنصر غیرقابل تحمل بود.
✏️اما چرا ایران اسلامی برای آنها غیرقابل تحمل بود؟ ما که آن روز علیه کسی اقدامی نکرده بودیم! حالا امروز به ما میگویند شما به فلان جا موشک دادید، به فلان جا پهپاد دادید؛ آن روز که این حرفها نبود، علت دشمنی چه بود؟
✏️علت این بود که در این نقطه حساسی دنیا یک انقلاب مردمی بینظیر به وجود آمده بود و تفکر نوینی را برای اداره جهان ارائه کرده بود، نظم حاکم آن روز بر جهان، این تفکر نوین رو نمیتوانست تحمل کند.
✏️آن روز جهان، جهان سلطه بود؛ البته امروز هم هست لکن آن روز سخنی، فریادی، موضع صریحی در مقابل این نظم باطل و نابود کنندهی فضیلتها وجود نداشت. نظم جهان، نظم سلطه بود. سلطه یعنی چه؟ نظام سلطه، یعنی دنیا به دو بخش تقسیم میشود، بعضی کشورها سلطهگرند بعضی کشورها سلطه پذیرند، شق سومی ندارد.
✏️جمهوری اسلامی، انقلاب اسلامی، نظام اسلامی یک فریاد صریح علیه این نظم بود.۱۴۰۳/۷/۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ گریه در مسیر نیویورک...
چقدر تفاوت است
بین دو نگاه
یکی برگرفته از اصول انقلاب
و یکی پشیمان از مبانی انقلاب
ارمغان یکی عزت
و نتیجه دیگری ذلت
#شهیدجمهور
تحلیل روز دوم جنگ لبنان.mp3
10.96M
تحلیل روز دوم جنگ در لبنان
🔸️چرا حزب الله اعلان جنگ همه جانبه با اسرائیل کرد؟
🔸️پدافند هوایی حزب الله کی رونمایی می شود و تاثیرات آن بر نیروی هوایی اسرائیل چه خواهد بود؟
🔸️چرا نیروی دریایی اسرائیل دیگر در جنگ با حزب الله دخالت نمی کند ؟
🔸️ مشخصات و ویژگی های راکت هایی که حزب الله تاکنون شلیک کرده، چیست ؟
🔸️هدف حزب الله از تخلیه ساکنان اسرائیل (کشور جعلی) تا شعاع ۶۰ کیلومتری لبنان چیست ؟
🔸️چرا حزب الله به دنبال کشاندن اسرائیل به نبرد زمینی است ؟
📌 برای یافتن پاسخ سوالات بالا این فایل صوتی را با دقت گوش کنید
تقوی نیا
🌷رهبر انقلاب: مخالفت جمهوری اسلامی با سلطهگری ابرقدرتها در ابتدای انقلاب، انگیزه حمله به ایران شد / اما امروز دیگر جرأت حمله به مرزها را ندارند جور دیگری مشغول موذیگری هستند
✏️رهبر انقلاب در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت با رهبر انقلاب:
✏️جمهوری اسلامی سخن جدیدی بود در قبال این نظم باطل. زورگویان عالم، سلطهگران عالم، این را تحمل نمیکردند. میدانستند که این حرف، این فکر، خاصیتش توسعه یافتن در دنیاست. درست فهمیده بودند و توسعه یافت، این فکر در دنیا توسعه یافت و ملتها را جذب کرد.
✏️امروز بعضیها جمهوری اسلامی را ملامت میکنند از داخل خودمون که جمهوری اسلامی با دنیا بد است و با دنیا قهر است؛ این خلاف واقع است، چنین چیزی نیست. اگر منظور این است که ما با دنیا کار سیاسی، کار اقتصادی، تعامل و رفت و آمد نداریم، که خب این واضح است که خلاف واقع است.
✏️ما امروز با مجموعههایی کار میکنیم که بیش از نیمی از مردم دنیا در این مجموعهها، در این کشورها زندگی میکنند. رفت و آمد داریم، تعامل داریم، تجارت داریم. نه، این هوچیبازیهایی که گاهی مشاهده میشود از بعضیها که «آقا با همه قهریم، با همه بدیم»، نه، با همه قهر نیستیم، بد نیستیم.
✏️اگر مراد این است، این درست نیست. اگر مقصود این است که ما با نظم سیاسی نظام سلطه مخالفیم، بله، این درست است. امروز هم مثل همان اول انقلاب، با نظام سلطه ما مخالفیم. با تسلط آمریکا مخالف هستیم.
✏️امروز دیگر شوروی وجود ندارد؛ اما آمریکا در رأس کشورهای غربی یکهتاز است. میبینیم نتایج کارهایشان را، جنگهایی که راه میافتد، ظلمهایی که میشود، تبعیضهایی که صورت میگیرد، ملتهایی که زیر فشار قرار میگیرند، ما با اینها مخالفیم. صریحاً هم مخالفت خودمان را ابراز میکنیم. آن روز انگیزه حمله به مرزهای ایران شد. امروز به برکت ایستادگی ملت ایران و به برکت حضور قدرتمندانه ملت ایران در صحنههای مختلف، آن جرأت را دیگر ندارند که به مرزها حمله کنند. جور دیگری مشغول موذیگری و مشغول دشمنی کردن و عناد هستند.۱۴۰۳/۷/۴
🌷رهبر انقلاب: مسئله مخالفان ایران، انرژی هستهای و حقوق بشر نیست، مسئلهشان سخن نو و جاذبههای سیاسی و معنوی جمهوری اسلامی برای ملتهای دنیاست
✏️رهبر انقلاب در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت با رهبر انقلاب:
✏️صدای انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی، صدایی صریح در قبال نظم غلط جهانی بود که با آن مخالف بودند و هستند. این را باید بن دندان درک کنیم، مسئله انرژی هستهای، حقوق بشر و حقوق زن و این حرفها نیست، اینها بهانه است. مسئله، مسئله آوردن سخنی نو در قبال نظم باطل فاسد تبعیض آمیز جهانی است که امروز بر دنیا حاکم است. با این دعوا دارند، با این مخالفند و این مخالفت برطرف نمیشود تا وقتی که جمهوری اسلامی و ملت ایران حرف زور آنها را قبول کنند، که قبول هم نخواهند کرد.
✏️جاذبههای جمهوری اسلامی، این تاثیر زیادی داشت، یعنی اینها را به وحشت میانداخت. دو جور جاذبه در جمهوری اسلامی بود و هست و باید این دو جور جاذبه حفظ بشود. ملتها را به خودش جذب میکند، یک جاذبه سیاسی، یک جاذبه معنوی.
✏️جاذبه سیاسی عبارت بود از همین ایستادگی در مقابل نظم غلط جهانی، این جاذبه سیاسی دارد. ملت ها برعکس قدرتها، برعکس دولتها دلشان گرایش به این جاذبه سیاسی دارد.
✏️جاذبه معنوی هم همین توجه به ایمان الهی، ایمان دینی، در نظام اسلامی، این جاذبه دارد، این خیلی جاذبه دارد. در این دنیای مادی، جوانها در همین کشورهای به اصطلاح پیشرفته و متمدن، احساس پوچی میکنند. این را امروز دانشمندان، متفکران خود آنها هم دارند بیان میکنند، احساس پوچی میکنند، احساس بیفایدگی میکنند، روز به روز خودکشیها زیادتر میشود. ایمان دینی به آنها احساس پناه میدهد، دل آنها را گرم میکند، احساس دینی خاصیتش این است. ۱۴۰۳/۷/۴
🌷رهبر انقلاب: دفاع مقدس فراتر از دفاع از خاک وطن بود / مردانی که وارد جنگ شدند، تبدیل به عارفان الهی شدند
✏️رهبر انقلاب در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت:
✏️در گزارش تبیینی ما میگوییم این جنگ برای دفاع از خاک وطن فقط نبود؛ البته دفاع از وطن یک ارزش است. در این تردیدی نیست، اما مسئله این جنگ بالاتر بود از این حرفها. دفاع از اسلام بود. عمل کردن به دستور قرآن بود. این جنگ در مسیری قرار داشت که به آن مسیر در تعبیرات دینی و ادبیات دینی گفته میشود جهاد فی سبیل الله.
✏️دفاع مقدس جهاد فی سبیل الله بود. دفاع مقدس انقلاب را زنده نگه داشت، اسلام را زنده نگه داشت، ملت ایران را عزیز کرد، روح معنوی را در کشور ترویج کرد، جوهر واقعی انسانی و ایمانی را در جوانها زنده کرد.
✏️جوانهایی که رفتند در میدان جنگ، از یک آدم معمولی تبدیل شدند به یک ولیّ الهی. مردانی که وارد میدان جنگ شدند، با یک نگاه ساده و معمولی به مسائل دینی، از میدان جنگ بیرون آمدند، مثل یک عارف الهی و معنوی. امام بزرگوار ما یک عارف بزرگ بود، یک انسان والا بود. ایشان خطاب به خیلی از بزرگان، به طور عام گفت: «۷۰ سال عبادت کردید، خدا قبول کند از شما، بروید یک مقدار هم وصیتنامه شهدا را بخوانید.» ۱۴۰۳/۷/۴
هدایت شده از بیداری ملت
🔴ادعای عجیب رسانههای خارجی با استناد به اظهارات دانشمند اسرائیلی بعد از نشست گفتگوی بین ادیان دکتر پزشکیان
▪️از دیروز شبکههای خبری دشمن مدعی شده است که جناب دکتر پزشکیان با یک پروفسور اسرائیلی در نشست بین ادیان گفتگو کرده است. همچنین این پروفسور اسرائیلی مدعی شده است که بنده به مسئولین اطلاع دادهام که اسرائیلی هستم اما با این وجود درخواست من مبنی بر نشست در جلسه گفتگوی بین ادیان رئیس جمهور ایران کنسل نشده است و توانستم کتاب خودم را به ایشان هدیه دهم .
استرنفلد مدعی شده است : «ایران میخواهد نقش میانجی در موضوع گروگانها ایفا کند». او همچنین گفته پزشکیان تاکید کرده است که وقتی اسرائیل و فلسطینیها به توافقی بر سر پایان درگیری که برای اکثر فلسطینی ها قابل قبول است برسند، ایران پرچم مبارزه فلسطین را بر دوش نخواهد کشید.
◀️مساله اینجاست هیچ عکسی از حضور دانشمند اسرائیلی در رسانهها منتشر نشده است اما شبکههای خبری دشمن مدعی شدهاند این اتفاق افتاده است.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat