🌺تأثیر حبّ اهل بیت (ع) بر حسن عاقبت.
♦️ آقا رسول الله (ص) فرمودند: مَاٰ أحَبَّنَا أهْلَ الْبَيتِ (ع) أحَدٌ فَزَلَّتْ بِهِ قَدَمٌ إلاّ ثَبَّتَ اللهُ قَدَمٌ اُخْرَىٰ حَتَّىٰ يُنْجِيَهُ اللهُ يَومَ الْقِيَامَةِ.
♦️ هيچ كس نيست كه ما اهل بيت (ع) را دوست داشته باشد و از ما متابعت کند، مگر اين كه هرگاه مرتکب لغزش شود، خداوند گام ديگر او را، اصلاح نماید و این خطای بنده و الهام خداوند، آنقدر ادامه یابد، تا سرانجام منجر به حسن عاقبت او شده و در روز قيامت جزء نجاتیافتگان باشد.
📚الاحکام، ج ۲، ص ۵۵۵.
میزان الحکمة، ج ۱، ص ۱۳۶.
مودة اهل البیت ع، ص ۱۲۰.
احقاق الحق، ج ۲۴، ص ۴۳۱.
@masjedalmahdi
27.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اینجا اهواز...🌴
شهر #دخترانحیدری
💐یک کار فوق العاده زیبا در شب #میلاد_حضرت_زهرا (س) 💐
در فضایی آکنده از عطر گل نرگس... ✨
#حجاب
@masjedalmahdi
40.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مدیر فیسبوک به پنتاگون: رفقا مچتان را گرفته اند!! /جلسه فیسبوک، توئیتر با پنتاگون درباره ایران...
#شبنامه / اطلاعات منتشر شده از جلسه مشترک مدیران شبکههای اجتماعی با پنتاگون / کارزاری علیه ایران، سوری و یمن برای موفقیت ارتش آمریکا در منطقه / مدیران این شبکهها میگویند با اقدام پنتاگون علیه ایران موافقیم، فقط تابلو عمل نکنید!
#آقای_تحلیلگر
@masjedalmahdi
شبنامه 1089 - @mrtahlilgar.mp3
10.67M
💠2000 هزار سوال که MI6 از جاسوس دو میلیون یوروریی پرسیده بود!
#شبنامه / بررسیها نشان میدهد که 178 ایرانی بودهاند که انگلیس به دنبال اسامی آنها بوده و در تلاش بوده بداند از اساس وجود خارجی دارند یا نه؟!/ این اسم ها با کمک #علیرضا_اکبری مورد بررسی قرار گرفته است / همزمان دو هزار سوال بوده که سرویس اطلاعاتی انگلیس به دنبال رسیدن به پاسخ آنها از طریق این #ابرجاسوس دو میلیون دلاری بوده است... / قسمت ۱۰۸۹
@masjedalmahdi
سخنرانی در دبیرستان دخترانه آیا ما ایرانیها بدبختیم_1.mp3
37.02M
🎙⭕️سخنرانی در دبیرستان دخترانه»
➖ آیا واقعا غرب ها خوشبخت ترند و ما بدبخت هستیم؟
➖مقایسه وضعیت زن در ایران و غرب
➖چرا لازم است دین داری ما تحقیقی باشد؟
#اصفهان
@masjedalmahdi
🔰 دغدغههای #حاج_قاسم!
♨️ دغدغه هفتم: دغدغه تکریم خانواده شهدا
💢 احترام و تکریم خانواده شهدا از دیگر دغدغههای حاج قاسم بود. ایشان در بخشی از وصیتنامه خودشان خطاب به خانواده شهدا میگویند:
فرزندانم، دختران و پسرانم، فرزندان شهدا، پدران و مادران باقیمانده از شهدا، ای چراغهای فروزان کشور ما، خواهران و برادران و همسران وفادار و متدینه شهدا! در این عالم، صوتی که روزانه من میشنیدم و مأنوس با آن بودم و همچون صوت قرآن به من آرامش میداد و بزرگترین پشتوانه معنوی خود میدانستم، صدای فرزندان شهدا بود که بعضاً روزانه با آن مأنوس بودم؛ صدای پدر و مادر شهدا بود که وجود مادر و پدرم را در وجودشان احساس میکردم. عزیزانم! تا پیشکسوتان این ملتید، قدر خودتان را بدانید. شهیدتان را در خودتان جلوهگر کنید، بهطوری که هر کس شما را میبیند، پدر شهید یا فرزند شهید را، بعینه خوِد شهید را احساس کند، با همان معنویت، صلابت و خصوصیت. خواهش میکنم مرا حلال کنید و عفو نمایید. من نتوانستم حق لازم را پیرامون خیلی از شماها و حتی فرزندان شهیدتان ادا کنم، هم استغفار میکنم و هم طلب عفو دارم. دوست دارم جنازهام را فرزندان شهدا بر دوش گیرند، شاید بهبرکت اصابت دستان پاک آنها بر جسدم، خداوند مرا مورد عنایت قرار دهد.
🔹 او حتی در اوج مشغلههایش، از حال همرزمان دوران جنگ غافل نمیشد و حواسش به آنها بود. حجت الاسلام سعادت نژاد تعریف میکند:
اسمش ناصر توبهای بود؛ فرمانده یکی از گردانهای لشکر ۴۱ ثارالله. قطع نخاع شده بود، بیحرکت افتاده بود کنج خانه. حاجی نزدیک عید میرفت اصفهان خانهاش. همین که میرسید، به همسر ناصر میگفت: «توی این دو روزی که اینجام همه کارها با من.» اول از همه حمام را آماده میکرد. ناصر را بغل میگرفت و میبرد حمام. سرش را شامپو میزد، بدنش را لیف و صابون میکرد، کمرش را کیسه میکشید. بعد هم تنش را حسابی با آب گرم میشست و با حوله خشک میکرد. آخر سر هم یکدست لباس جدیدی را که برای ناصر خریده بود تنش میکرد. دوباره بغلش میگرفت و از حمام میآمدند بیرون؛ درست مثل یک تازه داماد. این دو روزه نمیگذاشت خانم خانه پا توی آشپزخانه بگذارد. هر سه وعده غذا را خودش آماده میکرد. تازه یک وعده هم بار و بندیل جمع میکردند و میرفتند توی دل طبیعت تا ناصر آب وهوایی عوض کند. آنجا هم همه کارها با حاج قاسم بود. بعد دو روز راه میافتاد میرفت سمت کرمان، سمت روستای قنات ملک. میرفت خدمتگزار پدر و مادرش باشد.
🔻حاج حسین کاجی روایت میکند:
سالها از شهادت پسرش میگذشت. آخر عمری تمام دلخوشیاش سر زدن های گاهوبیگاه حاج قاسم بود. بوی آبگوشت خانه را پر کرده بود. حاجی مثل همیشه آمده بود برای احوالپرسی. وقت زیادی نداشت، باید میرفت تا به بقیه برنامههایش برسد؛ اما مادر شهید خواسته دیگری داشت: «من تنها هستم حاجی. بمون ناهار رو باهم بخوریم.» هیچوقت روی مادران شهدا را زمین نمیزد. در مرامش نبود. آن روز تا غذا آماده شود، دو سه ساعتی مونس تنهایی پیرزن شد.
🔘 در جای دیگری حجت الاسلام رضایی میگوید:
نامه را نشانم داد، به خط حاجی بود. برای رئیس بنیاد شهید کرمان نوشته بود. گفته بود توفیق بسیار خوبی پیدا کردید که به این قشر خدمت کنید. نوشته بود هر روز صبح دو رکعت نماز بخوانید و از خدا کمک بگیرید و بعد بروید سر کار برای خدمت. توصیه کرده بود شیرینترین لحظات زندگی را هم وقتهایی بدانید که خانواده شهدا یا جانبازی با مشکل اعصاب و روان یا هر مشکلی بیایند. عصبانی باشند و ناراحتی کنند و شما صبر کنید و کارش را راه بیندازید. اول از همه خودش به این توصیه ها عمل میکرد. حاج قاسم از این جور مراجعهکنندهها کم نداشت. هیچوقت ندیدم اخم و چین و چروکی به صورتش بیفتد. کار هم نداشت طرف عضو چه حزب و گروهی است، نامه میداد که کار این آقا را حل کنید و حل هم میشد.
حاج قاسم توجه ویژهای به مادران شهدا نیز داشت.
ابراهیم شهریاری روایت میکند:
یک مرتبه چشمم افتاد به ماشین جلوی در که مادر شهید علی محمدی داخل آن بود. حاجی خیلی ارادت داشت به این خانواده. اصلا تمام خانوادههای شهدا را دوست داشت. خودش باید میرفت به استقبالشان. بدو رفتم پیش حاجی، طبقه پایین. گفتم: «مادر شهید علی محمدی اومدن.» یک جوری رفت که متحیر ماندم، پابرهنه و سراسیمه، احترام کرد و حالش را جویا شد. هروقت که مادر شهید میآمد یا توی ماشین مینشست کنارش یا دوزانو روی زمین یا کمکش میکرد و میآورد گوشهای مینشستند به حرف زدن. همه دنیا هم که مهمانش بودند تا پیرزن میآمد بدو میرفت سمتش. مینشست کنارش، پای حرفهای گفته و ناگفتهاش.
@masjedalmahdi
267257093118.mp3
26.97M
💠 #خطبه_فدکیه/ فصل اول ؛ در برابر جاهلیت
📣 جلسه یازدهم
* تمایل فطری به صدق و راستی
* آمیخته بودن حق و باطل در نبرد شناختی
* نبرد رسانهای و واهی نشان دادن ادعای فاطمه زهرا (س)
* تناقض در عملکرد، شاه کلید تشخیص حق و باطل
* تحلیل مسائل روز بصورت کلان
* کارکرد رسانه در نشان دادن دیکتاتور
* صدیق، لقب اختصاصی امیرالمومنین و فاطمه زهرا
* ابوبکر، صاحب لقب صدیق در زمان حاضر
* تنها درب بسته مسجدالنبی
* نقش رسانه در صدیق نشان دادن ابوبکر
* صدیق؛ کسی که تناقض ندارد.
* توصیه مطاله زیارت غدیریه در نجف اشرف
* زیارت غدیریه معرفی نامه جامع امیرالمومنین
* امام یعنی؛ عدم تناقض در افعال، گفتار و حالات...
* تناقض از منظر قرآن
* نمود تناقض در تکاثر و عدم تناقض در کوثر
* وجود کثرت و تناقض در اولیاء طاغوت
* ایجاد تناقض بین قرآن و پیغمبر توسط ابوبکر
* تناقض در گفتار ابوبکر
* تناقض با واقعیت، شاخصه تشخیص تناقض
* قرآن مرجع حل اختلافات
* درخواست فاطمه زهرا (س) به عرضه ادعا به قرآن
* مظلومیت ولیّ خدا، در عدم مرجعیت قرآن
* روح قضیه فدک، نادیده گرفتن محکمات قرآنی
* ریشه وجود تناقض در روابط نامحرم
* شروع فتنهها از وجود تناقض با قرآن
* حل مشکلات، با تصدیق قواعد قرآن در زندگی
* عدم تمسک به قرآن و شراکت در خون فاطمه زهرا (س)
* مظلومیت فاطمه زهرا (س) حاکی از رها شدن قرآن
* فاطمه سرشته شده با قرآن
* وصیت حضرت زهرا س به امیرالمؤمنین
* روضه حضرت زهرا سلام الله علیها
⏰ مدت زمان:۶۴:۴۰
📆دوشنبه 02 جمادی الثانی 1444
📆1401/10/05
@masjedalmahdi