🌹یادواره لالههای آسمانی 🌹
🔷بزرگداشت روز حماسه و ایثار شهرستان گلپایگان
🔰با روایتگری راوی دفاع مقدس،سردار حاج محمد احمدیان
🔷 و با نوای گرم حاج سید مهدی میرداماد
🗓زمان چهارشنبه ۲۱ تیر ماه همزمان با نماز مغرب و عشا
🔷گلزار شهدای گلپایگان
✍راستی در مهمانی شهدا همه دعوتیم، شهدا منتظرند...
#شهدا
#روز_حماسه_ایثار_گلپایگان
#روز_شهدا
#گلپایگان
💯 سواحل گرم جنوب مديترانه میتواند سنگر بعدی ایران در مقابله با قلعه نظامی آمریکا در دهه بعدی باشد.
یکی دیگر از مسائل بسیار مهم برای ایران که الزام حضور در مصر را به همراه دارد این است که مصر میتواند به عنوان ابزاری برای کنترل و توازن قدرت در جهان عرب و خصوصا برای تداوم مهار و تسلیم تمدنی عربستان مورد استفاده قرار بگیرد. (فعلا این بخش نمیشه بیشتر بازش کرد) و جایگاه های کشورهای عربی متحد ایران را بالا ببرد
در نهایت یکی از مهمترین مزایای حضور ایران در مصر یا چرخش مصر به سمت محور مقاومت، تسلط و نابودی جریان اخوانی_تکفیری منطقه است.
درواقع با چرخش مصر به سمت ایران، ترکیه کاملا مهار خواهد شد و یکی از بزرگترین ابزارهای قدرت و دخالت ترکیه یعنی جریان اخوانی منطقه نابود میشود. سپس ترکیه بدون این ابزار نمیتواند کار چندانی در قفقاز انجام بدهد و به همین دلیل بالاتر عرض کردم که حضور و تسلط ایران در مصر باعث میشود ایران در مرحله بعد به سراغ قفقاز برود.
مزایای حضور ایران در مصر بسیار بیشتر از این چند خط توضیح سربسته است.
به همین دلیل آمریکا طرح یک کودتا را در سودان اجرا کرده بود.
همانطور که در گذشته بارها در تحلیل های سودان عرض کردم هدف اصلی آمریکا ایجاد یک جنگ داخلی در سودان است تا بعد از آن ارتش کودتاگر بر کل سودان مسلط شود و با بهرهگیری از شرایط بحرانی جنگ داخلی، گرسنگی، فقر و زیرساخت های نابود شده، از مردان سودانی سرباز گیری کند و سپس با متحدان اخوانی خود به سراغ اتحاد با تروریست ها و گروه های مزدور در لیبی برود و پس از فتح لیبی و تشکیل یک ارتش بزرگ (ساختاری مانند داعش) سپس به بهانه به قدرت رساندن اخوانی ها در مصر برای گرفتن مصر به سمت شرق حرکت کند.
درواقع وقتی که آمریکا متوجه حضور محور شرق در آفریقا شد و بعد از پیروزی های پشت سر هم اتحاد شرق در آفریقا، متوجه شد تنها راه نجات برای اسرائیل و خودش، تبدیل مصر به یک زمین سوخته است.
اینگونه ارتباط زمینی آسیا با آفریقا قطع شده و غربی ها به بهانه حمایت از کانال سوئز وارد خاک مصر شده و از آنجا با اسرائیل میتوانند فلسطینی ها را تحت محاصره حداکثری قرار بدهند و حتی بعد از آن لشکر تکفیری اخوانی را برای تصرف سوریه رهسپار کنند.
این همان خطر بزرگی است که از چند ماه قبل به آن اشاره کردم و البته امیدوارم مقامات ایران به اهمیت این موضوع پی برده و در فکر کمک به سودان باشند.
زیرا شکست کودتا در سودان و تقویت دولت سابق این کشور به معنای واقعی میتواند راه ورود و تسلط ایران به مصر را آسان تر کند.
یک نکته مهم این است که دولت ترکیه هم از این موضوع آگاه است و به شدت سعی میکند روابط خراب گذشته خود را با دولت کنونی مصر ترمیم کند و درواقع یک رقابت بین ایران و ترکیه برای حضور در مصر رقم خورده است.
در آینده اخبار بیشتری از این رقابت خواهید شنید و شاید برای کسانی که این تحلیل را مطالعه نکرده باشند،این رقابت غیر منطقی به نظر بیاید
اما برای مخاطبان گرامی این گروه تحلیلی، دیگر این گره ذهنی وجود نخواهد داشت .
یاعلی
تیر ١۴٠٢
میلاد رضایی
💯 حضور در مصر، گام آخر برای اعلام رسمی آغاز عصر امپراتوری ایران و محور مقاومت
#تحلیل_اختصاصی
#تحلیل_مهم _ میلادرضایی
در درگیری های اخیر فلسطینی ها با اسرائیل، مصر تهدید کرد که به طور یکجانبه تلاش های میانجیگری که سابقا بین گردان های مبارز فلسطینی در غزه و کرانه باختری با اسرائیل انجام میشد را متوقف می کند.
یعنی تمامی تماس دیپلماتیک کانال ارتباطی بین آنها را به صفر می رساند، این یک شوک بزرگ و ترسناک برای اسرائیل است، زیرا مصر تنها پیوند دیپلماتیک آنها با مقاومت اسلامی، حماس و فتح است و از وجود ردپایی کمرنگ از حضور ایران در مصر خبر میدهد.
در گذشته هربار اسرائیل حمله خود را انجام میداد سریعا به مصر زنگ زده و این کشور را وادار میکرد تا سریعا با مبارزان فلسطینی تماس بگیرد و با تحت فشار قرار دادن آنها، سعی کنند سریعا به یک آتش بس برسند.
(این تهدید اینبار تا حد بسیار زیادی اجرایی شد، به همین دلیل است که می بینید حماس و دیگر تیپ های غزه اکنون بیش از 6 حمله در سراسر اسرائیل انجام دادند ولی صحبتی از آتش بس رسمی مانند سابق نشده است.)
تهدید مصر به تعطیلی یکجانبه تلاشهای میانجیگری برخلاف پروتکلهای الزام آور اسلو و کمپ دیوید است و چنین تهدیدی از سمت مصر در 40 سال گذشته هرگز مطرح نشده بود.
در پروتکل های اسلو و قراداد کمپ دیوید، آمریکا مصر را ملزم کرده بود که در مواقع بحران هرچه سریع تر بین طرفین آتشبس جاری کند و اصولا یکی از دلایل اصلی کمک های مالی و نظامی آمریکا به مصر بخاطر خوش رقصی مصر در این قضیه است و عملکرد مصر بر روی میزان کمک های مالی دریافتی از آمریکا و متحدانش بسیار تاثیر گذار بود(عربستان و کشورهای خلیج فارس هم به عنوان گاو شیرده های آمریکا این وظیفه را انجام میدادند)
یکی از دلایلی که ایران در گفت و گو و توافقات خود با عربستان سعی میکرد به سمت آن حرکت کند، تامین بازار مصرف نیازهای اساسی مصر است.
ایران به خوبی به این نقص ساختاری مصر آگاه است و از آنجایی که منابع لازم برای حمایت مستقیم مالی از مصر را ندارد، سعی کرده در گفت و گو و توافقات خود با کشورهای عربی منطقه و حتی چین و روسیه، مصر را از وابستگی مالی و نظامی به آمریکا خلاص کند.
دليل اين امر هم خیلی واضح است. ایران میداند تا زمانیکه مصر به مانند عربستان و سایر کشورهای عربی به سمت ایران و محور مقاومت چرخش نکرده باشد، محاصره کامل اسرائیل امکان پذیر نیست. اما از طرف دیگر اگر مصر به سمت ایران چرخش کند ابزار های بسیار زیادی را جهت تسلط بر اسرائیل در اختیار ایران قرار میدهد. تسلط و مهار اسرائیل به معنای تسلط کامل ایران بر منطقه شام است و سپس بعد از اخراج آمریکا و تسلط بر منطقه شام سابق، ایران میتواند به سراغ قفقاز رود و بعد از تسلط بر قفقاز به صورت رسمی آغاز امپراتوری جدید خود را اعلام کند و صد البته کشورهای همسایه ایران نیز با ورود به این نظم جدید، ساختارهای براساس منطقه امن و ثروتمند خواهند ساخت.
زیرا آنها در کنار نظم تعریفی ایران میزبان عبور کریدور های بسیار مهم دنیا از خاک خود خواهند بود یا به نحوی از عبور این ابرکریدور ها از ایران منتفع خواهند شد.
در این میان مصر، یک چالش بسیار مهم برای ایران است. رفتار های اخیر حاکمان مصر به خوبی نشان دهنده تمایل آنها برای خلاصی از تسلط آمریکا و غرب است.
گسترش ارتباط ایران با مصر به غیر از بحث اسرائیل، فواید تمدنی زیادی به همراه دارد و برای هژمون ایران با اهمیت است. تسلط بر کانال سوئز یکی از بزرگترین امتیازهای دریافتی ایران خواهد بود.
درواقع ایران با این کار همانطور که تسلط زمینی خود را بر راه های تجارت بین غول های تولیدی شرق آسیا با بازار های اصلی آنها در اروپا و آفریقا قبلا بدست آورده است، در بخش دریایی هم تسلط خود را کامل میکند. زیرا در گذشته ایران با حمایت از انصار الله یمن توانسته است، بخش زیادی از آبراه اصلی تجارت دریایی را به کنترل خود در بیاورد (ولی برای کنترل کامل آن نیاز به اخراج کامل آمریکا از منطقه است). اما با کنترل کانال سوئز بعد از 2000 سال، ایران بار دیگر کنترل کامل آبراه های اصلی تجارتی را بدست خواهد گرفت حتی اگر آمریکا هنوز در پایگاه های خود در منطقه حضور داشته باشد.
نکته مهم دیگر این است که چرخش مصر باعث میشود که ایران بتواند بر شمال آفریقا کاملا مسلط شود. بازار بزرگ انرژی شمال آفریقا به دلیل جنگ طلبی های دو دهه گذشته غربی ها، بدون هیچ نظم ساختاری واقعی در حال تامین انرژی غرب است و ایران میتواند با حضور در مصر و سپس گسترش نفوذ خود در شمال آفریقا به واقع بر 80 درصد انرژی ارزان فسیلی دنیا سیاست گذاری کند.
💯 آیا ایران در حال عقبگرد از سیاستهای کلان منطقهای خود است؟
عبدالرضا هادیزاده، کارشناس روابط بینالملل:
🔹این شاید مهمترین سوالی باشد که از زمان توافق تهران و ریاض مطرح است؛ سیاستی که در داخل ایران با عینک سیاسی و توسط برخی جریانها به گونهای تفسیر میگردد که گویا راهبرد منطقهای ایران در دولت جدید با عقبگرد از رویکردهای کلان منطقهای کشور همراه بوده است.
🔹فارین پالیسی چندی قبل به قلم پژوهشگر شورای روابط خارجی یادداشتی نوشته و شکست یک طرف در تقابلهای منطقهای را علل شکل گیری این توافق معرفی کرده است.
🔹فارین پالیسی میگوید ایران برای تنشزدایی توافق نکرده بلکه این نتیجه طبیعی شکست سعودی از ایران در منطقه است.
🔹فارین پالیسی نوشته: «ماجرا این است که سعودی ها شکست خوردند و عادی سازی روابط دیپلماتیک با ایران تنها پوششی برای این شکست است. در خاورمیانه - به ویژه یمن، لبنان، سوریه و عراق - سعودیها نتوانستهاند ایرانیها را که در سالهای اخیر نفوذ خود را در هر چهار کشور تقویت کرده یا گسترش دادهاند، از خاک بیرون کنند.
🔹شاید دراماتیک ترین جلوه این امر تمایل عربستان سعودی برای بازگرداندن بشار اسد، رئیس جمهور سوریه - که ادامه حکومت خود را مدیون ایران است- به اتحادیه عرب باشد.»
🔹فارین پالیسی نوشته است تقابلهای ایران با با آمریکا و رژیم صهیونیستی نشان میدهد ایران همچنان بر اصول سیاسی خود استوار است. پژوهشگر این مقاله میگوید: «اکنون که تهران، ریاض را از جلوی راه برداشته است، ایران در تلاش است تا آنچه از ائتلاف منطقه ای ضدایرانی منطقه باقی مانده است، تضعیف کند»
🔹از دید پژوهشگران روندهای منطقهای به نفع ایران در حال طی شدن است و پیروزی در میدان توانسته پیروزی در دیپلماسی را رقم بزند ایران بدون عقب نشینی از روکیردهای کلان مانند نابودی رژیم صهیونیستی و اخراج آمریکا از منطقه توفیقات دیپلماتیک را رقم زده است.
#بوقت_حاج_قاسم
#جانفدا
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آمار نگرانکننده از ورودیهای کنکور
سهم مدارس و دهکهای مختلف از رتبههای زیر ۳۰۰۰ کنکور:
🔹دهک اول، دوم و سوم (کمبرخوردار): ۲ درصد
🔹دهک ۸، ۹ و ۱۰ (برخوردارترین): ۸۰ درصد
🔹دهک اول (ضعیفترین): ۲ دهم درصد
🔹دهک دهم (ثروتمندترین) ۴۸ درصد
🔹مدارس دولتی: ۲.۳ درصد
🔹مدارس غیردولتی: ۸۰ درصد
در رشتههای پزشکی و دندانپزشکی:
🔹دهک اول: ۱.۳ درصد
🔹دهک ۸ و ۹ و ۱۰: ۸۶ درصد
در برق شریف:
🔹دهک محروم، ۱ و ۲ و۳: صفر درصد
🔹دهک ۸، ۹ و ۱۰: ۸۷ درصد
🔹دهک دهم: ۶۰ درصد
در رشته روانشناسی
🔹دهک محروم: ۲.۹ درصد
🔹دهک مرفه: ۸۰.۴ درصد
🔹این آمار را کبکانیان عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کرده است.
🎥کنعانی با مرسدس بنز کمیاب در باشگاه پرسپولیس و مردمی که محتاج نون شبشونن 😐🚶♂️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمریکا سالیانه فقط ۴۵ میلیون دلار آناناس از کنیا صادر میکنه و حالا ایران بخواد بره طرف این کشورها یه عده غربگرا مسخره میکنن😏
21.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 یزله زیبای عربی در جشن پرشور ماهشهری برای عید غدیر
🌹لذت ببرید از این حماسه و شور
🔴 شکست سنگین علمی!
⏪ واکنش های نمادین ائتلاف سکولارهای ایرانی به قیام سراسری غدیر بیانگر شکست سنگین علمی درفهم تحولات ایران است !
▪️بعد از ماهها موضع گیری تهاجمیِ روشنفکری سکولار ، سلبریتی ها و اپوزسیون این ائتلاف با قیام ملی غدیر به واکنش های سلبی و دفاعی روی آورد و از آن همه فیلسوفان پُرگوی اخلاق و سیاست ،فرهنگ و هنر و شاذ گویی های متخصصین باصطلاح جامعه شناسی ، روند پژوهی و نظر سنجی کاری بر نیامد ؛ به نظرم تمام قدرت علمی ائتلاف بالا در مقابل این قیام و تظاهرات سراسری در واکنش های منفعلانه زیرقابل نشانه گذاری نمادین است :
▪️ واکنش یوزپلنگی : کاش هزینه راهپیمایی غدیر خرج فنس کشی حفاظت از زیستگاه یوز ایرانی می شد !
▪️ واکنش ترافیکی : کاش برای ملت ترافیک ایجاد نمی شد!
▪️واکنش پسماندی : کاش در محیط زباله نمی انداختند !
▪️ واکنش تشکیلاتی: کاش مناسک سازی نمی کردند!
▪️ واکنش ایدئولوژیکی: کاش حکومت سکولار می بودو مؤسس یا مؤید راهپیمایی نمی شد!
⏪آقایان محترم! منتظر حرف های جدی علمی هستیم با این سطح از قهر و کینه وسطحی نگری نمی شود قیام سراسری غدیر را فهم و تحلیل کرد ؛ این حرف ها بیانگر شکست سنگین علمی در شناخت قوای ملت و فهم تحولات ایران است؛ بقول امام خمینی غدیر مال یک قشر نیست ؛غدیر مال مستضعفان ، محرومان ومظلومان جهان است؛ راستی چه می جُستید آشتی ملی ؟! بفرمایید همینجاست! فهم علمی تحولات ایران با کینه و حسد و تصلب رآی ناسازگار است !
#مجتبی_زارعی