⭕️ استعفای شبانه معاون وزیر بهداشت؛ واکنش کاربران فضای مجازی چه بود؟
🔹درست شبی که قرار است از فردایش محدودیتهای جدید کرونایی به مدت دو هفته اعمال شود، معاون وزیر بهداشت با انتشار شبانه نامهای ضمن طرح این ادعا و اتهام که مدیریت وزیر بهداشت عامل تلفات بالای کرونا در ایران است، استعفا میدهد. استعفایی که در ادامه با کناره گیری نوبخت معاون دیگر وزارت بهداشت نیز همراه شد. البته ادعای این دو معاون وزیر روز قبل از آن نیز توسط محمود احمدینژاد مطرح شده بود؛ گزارههایی که طی ماههای اخیر نیز بارها از سوی رسانههای فارسی زبان خارج از کشور مطرح شد و آنها در یک خط رسانهای ثابت سعی در القای کم کاری تعمدی و ناتوانی مدیریتی در کنترل کرونا به مخاطبان را داشتند و دارند.
🔹اما در میانه نبرد با کرونا آیا افکار عمومی واقعا این استعفاها را با هدف اعتراض به سوءمدیریت و نگرانی برای مردم میدانند یا موضوع ابعاد دیگری دارد که لباس مردمدوستی به تن کرده است؟
📊نگاهی به پربازنشرترین و پرلایکترین محتواهای توئیتر در خصوص این موضوع نشان میدهد مخاطبان درگیر با این محتوا، ادله معاون وزیر را باورپذیر ندانستهاند.
توئیت با این محتوا که «درباره استعفای معاون وزیر بهداشت، طرح دعوای طب سنتی و طب مدرن سرکاریه. ماجرا اینه که معاون مستعفی مدافع نظریه «ایمنی گله ای» بود که مدتی همین ایده رو به روحانی هم القا کرد و نزدیک بود ملت رو به فنا بده. بعد هم بزرگوار ما رو موش آزمایشگاهی کرد و حالا که گندش دراومده، در رفت!» با ۲۳۵ ریتوئیت پربازنشرترین محتوا طی چند ساعت گذشته از استعفای معاون وزیری است که البته برخی منابع خبری نیز گفتهاند پیش از استعفا عزل شده بوده است.
🔹توئیت علیحسین قاضیزاده با این محتوا که «"مدیریت بسیار غلط وزیر بهداشت و رجزخوانی های بی اساس برای واکسنی که وجود ندارد" ؛ این را اپوزیسیون برانداز آنسوی آب نگفته است. اینها سخنان رضا ملک زاده معاون وزارت بهداشت است که دقایقی پیش با استعفا، مدیریت وزیر بهداشت را عامل تلفات بالای کرونا در ایران اعلام کرد.» با ۱۸۵۴ لایک پرلایکترین محتوای کمتر از ۱۲ ساعت گذشته است.
🔹طبق رصد دیتاک کاربران با ۲٫۱ هزار توئیت، ۱٫۴ ریتوئیت و ۱۴٫۳ هزار لایک و با هشتگهای #کرونا، #طب_سنتی، #استعفا، #ملک_زاده و #وزارت_بهداشت به این موضوع واکنش نشان دادهاند.
🔹در تلگرام اما خبر این استعفا را بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. ۱٫۴ هزار پست بعد از انتشار نامه استعفا و ۶٫۶ میلیون بازدید و مورد توجه قرار دادن متن نامه در خبر فوری با ۱۷۲۶۵۲ بازدید، در کنار این روایت که مخالفت معاون وزیر بهداشت با طب سنتی یکی از دلایل جدی این استعفا بوده و عدهای نیز این استعفا را فرافکنی برای فرار از پاسخگویی دانستهاند، واکنش کانالهای تلگرامی بوده است.
🔹از ابتدای پاندمی کرونا گروههایی سعی در تضادآفرینی، تردیدآفرینی و ایجاد ابهامات جدی درباره توانایی مسئولان حوزه بهداشت و درمان در حفاظت از جان شهروندان داشتهاند. استعفای معاون وزیر بهداشت که در ادامه توسط برخی چهرههای سیاسی در قالب توصیه به وزیر برای استعفایش دنبال شد، فارغ از تنازعات درونی که به هر دلیلی ممکن است جریان داشته باشد، بازی با امنیت روانی مردمی است که این روزها متاثر از کرونا و شرایط اقتصادی و ... حال خوبی را تجربه نمیکنند. نمیتوان با استدلال حمایت از مردم استعفا داد اما امنیت روانی مردم را نادیده گرفت. کمک به کاهش تابآوری اجتماعی این روزها توسط هر فرد و نهاد و مقامی پذیرفته نیست.
✍️معصومه نصیری؛ کارشناس رسانه
#دیتاریپورت #دیتاپولیتیک
هدایت شده از بینات
🍃🌼 حضرت امام خمینی
﴿رِضوانُ الله تعالی عليه﴾ :
🌿 بسم الله الرحمن الرحیم 🌿
⚘ تشکیل بسیج در نظام جمهوری اسلامی ایران یقیناً از برکات و الطاف جلیه خداوند تعالی بود که بر ملت عزیز و انقلاب اسلامی ایران ارزانی شد.
⚘در حوادث گوناگون پس از پیروزی انقلاب خصوصاً جنگ، بودند نهادها و گروه های فراوانی که با ایثار و خلوص و فداکاری و شهادت طلبی، کشور و انقلاب را بیمه کردند.
⚘ولی حقیقتاً اگر بخواهیم مصداق کاملی از ایثار و خلوص و فداکاری و عشق به ذات مقدس حق و اسلام را ارائه دهیم، چه کسی سزاوارتر از بسیج و بسیجیان خواهند بود.
📚 صحیفه نور جلد ۲۱ ، صفحه ۵۲
🗓 دوم آذرماه ۱۳۶۷
🆔 @gh_karimi
🔰سلبریتیسم:
پرسشی از واقعیت و ضرورت زندگی مدرن
👈 میزگرد علمی در برنامه نقد و نظر
#رادیو_معارف
🔹با حضور دکتر روزبهانی و دکتر کاظمی
⏰ یکشنبه دوم آذر - ساعت 14:45
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🇮🇷سلسه نشست های گفتمانی
"نسل پنجمی ها"🇮🇷
💠 نشست دوم با محوریت:
🔸تبیین گفتمان انقلابی و غیر انقلابی
مسائل اقتصادی چالش ها راهکار ها
✅ با حضور علی قاسمی جانشین سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
جهت حضور در وبینار در زمان اعلام شده به صورت مهمان وارد لینک زیر شوید:
https://www.skyroom.online/ch/ab.y/nasle.panjomiha
🗓 3 آذر ماه
⏰ ساعت 20 تا21
#گفتمان_سازی
#موج_سی
#نسل_سرنوشت
#نسل_پنجم_انقلاب
#معاونت_سیاسی_ ناحیه_ بسیج_ دانشجویی
هدایت شده از بینات
🍃🌹 حضرت امام خمینی
﴿رِضوانُ الله تعالی عليه﴾ :
🍃🕯بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته های رفیع آن، اذان شهادت و رشادت سر داده اند.
🍃🕯بسیج میقات پابرهنگان و معراج اندیشه پاک اسلامی است که تربیت یافتگان آن، نام و نشان در گمنامی و بی نشانی گرفته اند
📚 صحیفه نور جلد ۲۱ ، صفحه ۵۲
🗓 دوم آذرماه ۱۳۶۷
🆔 @gh_karimi
📢با سلام و تبریک به مناسبت هفته بسیج،دفتر بسیج دانشجویی لنجان برگزار مینماید:
🎧اولین نشست مجازی از سلسله جلسات با موضوع بررسی مسائل روز داخلی و بین المللی
🎤 استاد دکتر سید جلال حسینی کارشناس مسائل سیاسی و استاد دانشگاه
🕖 زمان یک شنبه ۲ آذر ماه
ساعت ۱۹
ورود به نشست از طریق لینک زیر به صورت مهمان👇
https://www.skyroom.online/ch/ab.y/lenjan
🖋 لطفاً اهتمام لازم جهت حضور فعال در برنامه و اطلاع رسانی به دوستان و اعضای زیر مجموعه را داشته باشید.
⏰به وقت برجام
#عکس_نوشت_سیاسی
🔖شماره یک
🔥برجام میوه گندیده دولت تدبیر و امید
⌛️تا 1400 با روحانی
🔍کمیته تخصصی برجام
🇮🇷قرارگاه شهید احمد رضا احدی
ناحیه بسیج دانشجویی🇮🇷
اسرائیل: ناو اقیانوسپیمای ایران؛ یک «زرادخانه شناور» است -
https://www.mashreghnews.ir/news/1146958/
هدایت شده از محمدحسن ربانی
نظریه مقاومت طب سنتی؛ سخنی با مخالفان | استادخسروپناه
https://www.farsnews.ir/news/13990902001059/
⚡️💥⚡️💥⚡️💥⚡️💥⚡️
⚡️
⭕️اهمیت #غربشناسی- ضرورت غربشناسی
(بخش اول)
🔶چرا باید غرب را شناخت؟
💠مفهوم و رویکردهای جاری در غربشناسی
🔷 #غربشناسی به معنای #شناخت_فرهنگ ساری و جاری غرب است که از آغاز حیات فرهنگی سیاسی غرب تاکنون در ارتباط با مجموعه های متشکلی از انسان ها، با مواضع ویژه جغرافیایی، با مقاطع برجسته تاریخی و با دوره های خاصی از سیاست و حاکمیت، همواره در تحول و دگرگونی بوده است. هدف از مطالعات غرب شناسی بازشناسی محورها، اصول و #مبانی_اندیشه_غرب است. در باب شناخت غرب الگوهای مختلفی از غرب شناسی را می توان سراغ داشت. یکی از این الگوها این است که به تبیین و تحلیل مفهومی و محتوایی نظام ها و ایسم های فکری، فرهنگی و سیاسی حاکم بر جهان غرب بپردازیم و ویژگی های هر کدام را همراه با سیر تحولات جاری آن نظام ها بیان کنیم.
🔷الگوی دیگر این است که با حفظ یک جهت گیری تاریخی، به تألیف تاریخی از تحولات غرب دست یابیم. الگوی سومی را میتوان نام برد که براساس آن تحولات جاری مغرب زمین با توجه به موضوعات، مسائل و معیارهای ویژه ای در بخش های گوناگونی رده بندی میشود و هر بخش، ساحت خاصی از میان ساحت های اخلاقی، مذهبی، سیاسی، اقتصادی و نظایر آن را مورد نقد و بررسی قرار میدهد. در مطالعات غرب شناسانه رویکردهای مطالعاتی را میتوان بر حسب محور قرار گرفتن جنبه های خاصی مانند جنبه های تاریخی، اقتصادی، فلسفی، ایدئولوژیک، سیاسی و فرهنگی به طبقات گوناگونی طبقه بندی کرد. (غرب شناسی - سیداحمد رهنمایی، ص۱۳-۱۵)
🔷بدیهی است که بر اساس هر رویکرد، مباحث مطرح شده متفاوت خواهد بود، ولی اگر با رویکردی تاریخی، فلسفی و تحلیلی به مباحث غرب شناسی بپردازیم سیر مطالعات ما شامل دو بخش خواهد بود؛
۱- سیر تاریخی غرب که برهه های مختلف غرب را در بر میگیرد که شامل این مباحث خواهد بود؛ غرب باستان، قرون وسطا، رنسانس و عصر دگرگونی های ژرف در اندیشه ها و روش های غرب و پیامدها و آثار آن، مدرنیسم و عصر تحولات نوین علمی - صنعتی، پست مدرنیسم و تحولات و پیامدهای ناشی از آن تا به امروز.
۲- مبانی و اصول فکری حاکم بر تمدن غرب و تحلیل و واکاوی جریان های اصلی اندیشه غربی؛ این بخش شامل تبیین مهمترین مبانی فکری حاکم بر غرب همچون علم گرایی افراطی، عقل گرایی افراطی، اومانیسم، سکولاریسم و... و جریانهایی همچون مارکسیسم، لیبرالیسم و محافظه کاری و نحله های مختلف آن و... میباشد.
#منبع: وبسایت پرسمان
#غربشناسی
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #دشمنی_های_آمریکا علیه ملت ایران (بخش ششم)
🔶تاریخ معاصر کشور ما سندی گویا بر توطئه ها، اقدامات خصمانه و دخالت های #آمریکا می باشد که نگاهی گذرا به آنها کافی است تا #خوی_استکباری این کشور را به نمایش بگذارد و نقاب فریب از چهره آن کنار زند، از مهمترین توطئه ها و دشمنیهای آمریکا بر علیه کشور ما پس از پیروزی انقلاب اسلامی تهاجم فرهنگی و جنگ نرم است.
💠تهاجم فرهنگی و جنگ نرم
🔷ابعاد توطئه های آمریکا علیه نظام جمهوری اسلامی تنها به جنگ سخت علیه نظام جمهوری اسلامی محدود نبوده، بلکه گستره آن ریشه های فرهنگی و فکری نظام جمهوری اسلامی را به عنوان پایه های اصلی انقلاب اسلامی در برگرفته و شاهد تهاجم گسترده فرهنگی و #جنگ_نرم این کشور بر علیه نظام جمهوری اسلامی میباشیم. ادوارد شرلی نظریه پرداز آمریکایی میگوید: «کلید اصلی برای ایجاد یک تغییر بنیادین در سیاست های ایران از بین بردن خصوصیات انقلابی ایران است و باید عقاید انقلاب را از درون تهی کرد». (نفوذ و استحاله -معاونت سیاسی نمایندگی ولی فقیه در قرارگاه ثارالله-، ص۹۶) دیوید کیو مأمور وقت سازمان سیا و رابط آن با برخی گروههای و عناصر ضد انقلاب میگوید: «مهم ترین حرکت در جهت براندازی جمهوری اسلامی تغییر فرهنگ جامعه فعلی ایران است و ما مصمم به آن هستیم». (هویت دینی و انقطاع فرهنگی -حمید نگارش- نمایندگی ولی فقیه در سپاه ص ۱۸۰)
🔷ابعاد جنگ نرم بر علیه نظام جمهوری اسلامی به گونه ای است که بیش از شصت بنیاد و مؤسسه در زمینه جنگ نرم بر علیه نظام جمهوری اسلامی فعالیت داشته و یا دارند که از جمله میتوان به بنیاد سوروس یا بنیاد جامعه باز، مرکز وودرو ویلسون، خانه آزادی، صندوق اعانه ملی برای دموکراسی، مؤسسه دموکراتیک ملی، مؤسسه جمهوری خواه ملی، بنیاد فورد، بنیاد برادران راکفلر، بنیاد کارنگی، مؤسسه آمریکن اینترپرایز، بنیاد دموکراسی در ایران، انستیتو آلبرت انشتین، کمیته خطر حاضر، انستیتو بروکینگز، مرکز سابان وابسته به بروکینگز، دیده بان حقوق بشر، موسسه کاتو، مرکز هیستینگز، مرکز بین المللی تحقیقات بر روی زنان، و... اشاره نمود.(کانون های فکری استکبار (معرفی و بررسی عملکردهای بنیادهای جنگ نرم)، فاطمه مرسلی، ص۸۶)
🔷فعالیت شبکه های فارسی زبان از جمله بی بی سی، وی او ای، رادیو فردا، رادیو زمانه، رادیو رژیم صهیونیستی، شبکههای ماهوارهای ضدانقلاب مانند منافقین، گروههای سلطنتطلب، پارس، رنگارنگ، فیس بوک، توئیتر و... بیانگر تلاش همه جانبه دنیای استکبار و به ویژه #آمریکا و جنگ نرم این کشور به منظور براندازی نظام جمهوری اسلامی است. اینها تنها نمونه هایی از فهرست بلند توطئه ها و اقدامات خصمانه آمریکا بر علیه نظام جمهوری اسلامی میباشد که به خوبی بیانگر #عمق_کینه و دشمنی این کشور با نظام جمهوری اسلامی است.
🔶«دلایل دشمنی و خصومت آمریکا با ایران»
در بررسی مهمترین دلایل و عوامل دشمنی دشمنان انقلاب اسلامی با نظام جمهوری اسلامی و استمرار و دست برنداشتن از این دشمنی و عناد، میتوان به این موارد به طور گذرا اشاره نمود:
💠اسلامی بودن نظام جمهوری اسلامی
🔷یکی از مهمترین عوامل دشمنی استکبار جهانی و در رأس آنها آمریکا با نظام جمهوری اسلامی، بلکه ریشه اصلی تمامی دشمنیها، #اسلامی_بودن انقلاب و شکل گیری انقلاب بر پایه اسلام ناب است. انقلاب اسلامی که بر پایه فرهنگ غنی اسلام شکل گرفت، فرهنگ غرب و مبانی آن را به چالش کشیده و زیر سوال برد. ریچارد نیکسون رئیس جمهور اسبق آمریکا میگوید: «جهان اسلام در قرن بیست و یکم یکی از مهمترین میدانهای زور آزمایی سیاست خارجی آمریکاست». هانتینگتون نظریه پرداز مشهور آمریکایی میگوید: «تقابل اصلی آینده جوامع بشری برخورد فرهنگ اسلامی و فرهنگ غربی است».
🔷مقام معظم رهبری در این باره فرمودند: «امروز دشمنی اردوگاه استکبار با ایران اسلامی به خاطر اسلام است. آن ها با #اسلام دشمن هستند که بر جمهوری اسلامی ایران فشار وارد میکنند. والله که آمریکا از ملت ایران، از هیچ چیز شان به قدر مسلمان بودن و پایبند به اسلام ناب محمدی بودن ناراحت نیست، او میخواهد شما از این پایبندی دست بردارید».
#منبع: وبسایت پرسمان
#آمریکا
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️فرمول شناسایی دوست از دشمن
🔹یکی از نشانه های #دوست_خوب را امام حسین علیه السلام این چنین بیان فرمودند: «کسی که تو را دوست دارد، تو را نهی می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، تو را فریب می دهد.» نهی کردن از کاری، معمولا ناخوشایند است و یا بچه ها از ممنوعیت های والدین خسته و ناراحت هستند و این درحالی است که وقتی کسی ما را دوست دارد، دلش نمی خواهد ما گرفتار شویم و به مشکلات بیافتیم و وظیفه دارد ما را از کاری که به صلاحمان نیست باز دارد.
🔹اما آنچه دیده می شود وقتی کسی به جرمی دستگیر می شود در اعترافش می گوید فریب دوستم را خوردم! او نمیدانسته که هیچ وقت یک #دوست_خوب انسان را فریب نمیدهد و به کار زشت دعوت نمی کند. لذا کسانی که گرفتار دوست بد شوند در فردای قیامت هم از این دوستی حسرت میخورند و میگویند: «اى واى بر من! کاش فلانى را دوستِ خود نگرفته بودم.»[۲] پس سعی کنیم از دوستانی که خیر خواهمان هستند و ما را از انجام کارهایی که به نفعمان نیست باز میدارند، خسته و رنجور نشویم.
پی نوشت:
[۱] نزهة الناظر و تنبيه الخاطر، ج۱، ص۷۷
[۲] فرقان، ۲۸
⭕️ #امام_خمینی(ره):
🔷من به ملت ایران با این بیداری و هشیاری و این روحیه قوی و شجاعت بی مانند #نوید_پیروزی میدهم، پیروزی توأم با سربلندی و افتخار، پیروزی توأم با استقلال و آزادی، پیروزی توأم با قطع ایادی اجانب و چپاولگران، پیروزی توأم با برچیده شدن بساط ستمگران.
📕صحیفه نور، ج ۲، ص ۱۲
#امام_خمینی
⚡️💥⚡️💥⚡️💥⚡️💥⚡️
⚡️
⭕️اهمیت #غربشناسی - ضرورت غرب شناسی
(بخش دوم)
🔶چرا باید غرب را شناخت؟
«اهمیت و ضرورت غربشناسی»: مطالعات #غربشناسی از اهمیت زیادی برخوردار است و آثار و فواید فراوانی را به همراه خواهد داشت که از آن جمله آشنایی و آگاهی از تحولات جهان پیرامون است
💠آشنایی و آگاهی از تحولات جهان پیرامون
🔷شاید بتوان گفت اهمیت و ضرورت مطالعات غربشناسی به اهمیت و ضرورت آگاهی از جهان سیاسی و فرهنگی روز باز میگردد. گسترش روز افزون حجم اطلاعات و سرعت شگفت انگیز ارسال و انتقال پیام های فرهنگی، سیاسی و بازرگانی، همچنین تأثیر شگرف شگردهای اطلاعاتی - تبلیغاتی رسانه های عمومی غرب در عصر ارتباطات و اطلاعات، بر کسی پوشیده نیست. بدیهی است به هر اندازه که دنیای ما گسترده تر میگردد، ارتباط میان آحاد و جوامع بشری وسیع تر میشود و به موازات ارتباطی که روز به روز با عمق بیشتری صورت میپذیرد، لازم است #سطح_آگاهی ما از خط مشی ها، شیوه ها و جهات ارتباطی با دیگران ارتقا یابد.
🔷در این راستا هرچه بر میزان آگاهی و شناخت خود از اوضاع جاری زمان بیفزاییم، در برخورد با حوادث مختلف فرهنگی، سیاسی و... آسیب ناپذیرتر خواهیم ماند. همانگونه که امام صادق(ع) فرمودند: «العالم بزمانه لا تهجم علیه اللوابس؛ کسی که به #اوضاع_زمان_خویش آگاه باشد، اشتباهات بر او هجوم نمیبرند».[۱] چنین شیوه و برخوردی میتواند راهگشای برخورد ما با مسائل مختلف در برهه های مختلف باشد و براستی اگر به این دستور نورانی عمل کنیم و نسبت به اوضاع و احوال زمانه خویش شناخت لازم را پیدا کنیم در حوادث و رویدادهای مختلف در نخواهیم ماند و مسیر خویش را به خوبی پیدا خواهیم نمود.
[۱] اصول کافی، ج۱، ص۳۱
منبع: وبسایت پرسمان
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #دشمنی_های_آمریکا علیه ملت ایران (بخش هفتم)
🔶«دلایل دشمنی و خصومت آمریکا با ایران»
در بررسی مهمترین دلایل و عوامل دشمنی دشمنان انقلاب اسلامی با نظام جمهوری اسلامی و استمرار و دست برنداشتن از این دشمنی و عناد، میتوان به این موارد به طور گذرا اشاره نمود:
💠زیر سؤال بردن نظام استکباری
🔷موجودیت نظام جمهوری اسلامی و حرکت با صلابت و مقتدرانه آن، بنیان نظام استکباری را به خطر انداخته است و همین مسأله از #دلایل_دشمنی استکبار جهانی و آمریکا با انقلاب اسلامی است. ریچارد مورفی معاون پیشین وزیر خارجه آمریکا در گزارشی خطاب به نمایندگان کنگره آمریکا گفت: «اولویتهای آمریکا مبتنی بر حفظ جریان آزاد نفت از خلیج فارس، مهار کردن نفوذ روسیه و جلوگیری از رادیکالیسم اسلامی است. پدیده انقلاب اسلامی ایران دیگر تنها یک مسأله استراتژیک متعارف نیست، مسأله امواجی است که این انقلاب پدید آورده و بنیادهای تمدن معاصر کاپیتالیستی و سوسیالیستی غرب را به لزره انداخته است» (ایران و آمریکا - حسن واعظی - ص ۳۱۴)
🔷مقام معظم رهبری فرمودند: «موضع انقلاب اسلامی موضع هجومی است، هجوم علیه سیستم ظالمانه و ستمگرانه ای که امروز بر دنیای سیاست در سراسر عالم و بر زندگی واقعی مردم حاکم است، یعنی هجوم بر نظام سلطه... انقلاب اسلامی، فریاد و نهیبی است علیه چنین نظام های ظالمانه ای در دنیا. علت این هم که نظام اسلامی و انقلاب اسلامی در چشمها و کامهای ملتها شیرین بوده و همچنان هست، همین است. این هم که می بینید در دنیا سیاستهای گوناگون با شیوه های مختلف مرتب روی جمهوری اسلامی فشار می آورند تا در قضایای گوناگون مثلاً در قضیه فلسطین موضع نگیرد، بعضی ساده لوح ها خیال میکنند که مشکل فقط این است که جمهوری اسلامی در فلان قضیه موضع تندی دارد، لذا میگویند شما موضع تند نگیرید، در صورتی که مسأله این نیست؛ مسأله این است که مواضع اصولی جمهوری اسلامی، اصل سیاستهای سلطه را در دنیا تهدید و ملت ها را امیدوار میکند». (پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری/بیانات معظم له ۸۱/۵/۱۷)
💠به مخاطره انداختن منافع ابرقدرتها در منطقه حساس خاورمیانه
🔷انقلاب اسلامی منافع غرب و به ویژه #آمریکا را در منطقه استراتژیک خاورمیانه به خطر انداخته است و این یکی از عوامل دشمنی با آن است. برژنسکی نظریه پرداز مشهور آمریکایی میگوید: «تجدید حیات اسلام بنیادگرا در سراسر منطقه با سقوط شاه و تشنجات ناشی از ایران (امام) خمینی (ره) یک مخاطره مستمر برای منافع ما در منطقه ای که حیات جهان غرب کاملاً به آن وابسته است ایجاد کرده است. بنیادگرایی اسلامی پدیده ای است که امروزه آشکار نظم و ثبات موجود را تهدید میکند». (ستیز غرب با آنچه بنیادگرایی اسلامی می نامد - محسن داودی - دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی،ص ۸۰)
🔷مقام معظم رهبری فرمودند: «اینکه ملاحظه میکنید بعد از پیروزی انقلاب تاکنون #آمریکاییها از دشمنی با ملت و کشور و نظام جمهوری اسلامی هرگز دست نکشیده اند و یک لحظه از دشمنی باز نایستاده اند، علّت همین است، اینجا پایگاه سیاسی و اقتصادی امن و امان آمریکاییها بود، اما فکر اسلامی و ایمان اسلامی این ملت را بیدار کرد و آنها توانستند به برکت اسلام دست این سلطه طلبِ زیاده خواهِ زورگوی چپاولگر را کوتاه کنند. در حقیقت اسلام در کشور ما بزرگترین ضربه را به #استکبار_آمریکایی زده است، بنابراین آنها هم بزرگترین کینه را دارند و بی مهار اقداماتی میکنند». (پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری/بیانات معظم له ۱۳۸۱/۰۹/۰۱)
هدایت شده از بینات
🍃🌷 حضرت امام خمینی
﴿رِضوانُ الله تعالی عليه﴾ :
🍃🌸 بسیج میقات پابرهنگان و معراج اندیشه پاک اسلامی است که تربیت یافتگان آن، نام و نشان در گمنامی و بی نشانی گرفته اند.
📚 صحیفه نور جلد ۲۱ ، صفحه ۵۲
🗓 دوم آذرماه ۱۳۶۷
🌿🌹هفته بسیج مبارک باد🌹🌿
🆔 @gh_karimi
⭕️ « فراموشی جنگ فقر و غنا در پس
روایتهای گُلمنگُلی از بسیج »
◀️ باید دربارهٔ بسیج هم آشناییزدایی کرد.
آنچه در پسِ تکرارهای اخته دربارهٔ بسیج دیده میشود -اگر با اطمینان نگوییم طراحی دشمنانه- دست کم تلاشهایی غافلانه و کوتهنظرانه و محافظه کاران است که دارد این آرمان بزرگ را به قهقرا میبرد.
🔸 ما آنقدر تحت بمباران روایتهای حساسیتزدایی شده و گلمنگلی از #بسیج قرار گرفتهایم که دیگر خیال برمان داشته است که واقعاً عمق نگاه امام به بسیج و بسیجی، لشکر مخلص بودن برای خداست و نه چیزی بیش از این کلیاتی که میشود به هر سمتش راند.
🔹 امام اما در همان پیامی که فقط :
«بسیج لشکر مخلص خداست»ش را تحویلمان دادهاند،
دنبال وارد کردن بسیج در میدانهای جدیدِ مبارزه است؛
میدانهایی که برای استمرار حرکت انقلاب اسلامی و نهضت مردم ضروری است.
💥 میدانی که خودش اسمش را قبلاً گذاشته است:
« نهضت مقدس #جنگ_فقر_و_غنا».
🔸 و این جنگی است که هرگز پایان نخواهد پذیرفت:
🔺 «ملتی که در خط اسلام ناب محمدی(ص) و مخالف با استکبار و پولپرستی و تحجرگرایی و مقدسنمایی است، باید همهٔ افرادش بسیجی باشند.»
(#امام_خمینی، ۲ آذر ۱۳۶۷)
⭕️ بسیج و مقدسمآبی!
🔻درباره سالها
#بایکوت مهمترین بخشِ پیام امام خمینی درباره
#بسیج
🔹در طول سالهایی که از آخرین پیام امام درباره بسیج گذشته است و در میان هزاران پوستر و پلاکاردی که در این یازده سال به در و دیوار خیابانها و ادارهها و... چسبیده است، ندیدهام که این جمله از امام پوستر شده باشد، یا بر دیوار پایگاه بسیج مسجد یا دانشگاه یا اداره یا کارخانه ای نقش بسته باشد که:
« مملکتی که با استکبار و
#پولپرستی و
#تحجرگرایی و
#مقدسمآبی مخالف است،
همه افرادش باید بسیجی باشند.»
🔹 درحالی که جمله دیگری از همان پیام آذر ۱۳۶۷ را صدها بار از دهان فرماندهان و مسئولان و سخنرانان و بر صفحه مجلات و روزنامه ها و پوسترها شنیدهایم و خواندهایم که:
«بسیج لشکر #مخلص خداست.
🔹تأکید بر انگیزه های درونی بسیج، همچون اخلاص و صداقت و... آنچنان ضریبی یافته است که ویژگیها و آرمانهای اجتماعی به عنصری دسته چندم و حتی کم اهمیت در تعریف ماهیت بسیج تبدیل شده است.
🔹در تعریف حضرت امام از بسیج و بسیجی، این دو در تقابل با استکبار، پول پرستی و تحجرگرایی و مقدسمآبي معنا می شود.
آیا عجیب نیست که امروز در برخی موارد،
گاه بسیجیگری و مقدسمآبی متشبه میشود؟
💥 آیا این همان تنگه احدی نیست که امام چند ماه پس از پایان جنگ، بسیجیان را نسبت به آن هُشیار میکند؟
🔹مقدسمآبي از یک دیدگاه، تقید شدید به آداب و احکام ظاهری و فردی است.
اما این آن تقدسی نیست که امام بر آن شمشیر کشیده باشد و شاید بی دقتی ای که در فهم معنای مقدس مآبی روی داده و آن را مساوی تعبد و تشرع قرار داده، موجب شده است که :
«تضاد» تفکر بسیجی با مقدس مآبی، یا اصلا فهم نشود، یا از ترس تضعیف تعبد، تلاشی برای تبیین و تشدید آن صورت نگیرد.
🔹مقدسمآبي در نگاه امام بسیجیان، نه صرف توجه به احکام فردی و ظاهری دینی، بلکه غفلت از آرمانها و مسئولیتهای اجتماعی دین است.
آرمان #عدالتخواهی و ظلمستیزی (در همه ابعاد اقتصادی، سیاسی، فرهنگی) از ارکان اصلی بسیج مستضعفین» است که جا دارد این «آرمان» به شکل جدی تر و کاربردیتری در «سازمان بسیج متجلی شود؛ وگرنه این تشکل عظیم و وسیع مردمی به تدریج از تعریف خود فاصله خواهد گرفت و دچار آفاتی خواهد شد که پیش از این نیز، دامن بسیاری از حرکت های دینی در طول تاریخ را گرفته است.
🔹اسلام انقلابی (که مبنای انقلاب اسلامی است) و تفاوت و تقابل آن با اسلام غیرانقلابی مرفهین بیدرد، باید بیشترین، صریحترین و کاملترین ظهور خود را در بزرگترین و مردمیترین نهاد انقلاب داشته باشد و وای بر روزی که در بسیج، اسلام فردی و مناسکی محض، اهمیت و جایگاه برجستهتری از اسلام انقلابی و اجتماعی مؤسس بسیج و احیاگر اسلام ناب پیدا کند.
✍ #وحید_جلیلی
✅