هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
اخبار وتحلیل ها12اسفند.pdf
421.2K
اخبار و تحلیل روزانه سپاه 12اسفند99 سه شنبه
@ahlolbasar
🔴 نگاهی به کنش رسانهای این روزهای
رقبای انتخاباتی ۱۴۰۰
🔻«کارزار»
شاید بهترین صفت برای انتخابات باشد؛ کارزاری که محل سنجش برنامه، خرد، عقلانیت، عملکرد و رفتار است
و بر این اساس با نگاهی به برخی رفتارهای جریانی، جناحی و فردی، در فرایندی که این روزها شاهد خوردن استارت آن هستیم،
چند روش جهت جلب نظر افکار عمومی، انحراف، دوقطبی سازی با استفاده از انواع رسانهها را شاهد هستیم.
1️⃣ «بزن زیر میز به هر قیمتی»:
این استراتژی اکثرا توسط افرادی که خودشان در حاکمیت مسوولیت داشته و دیکته نوشتهشدهای دارند، مورد استفاده قرار میگیرد.
آنها برای #پرت_سازی_حواس افکار عمومی از کارنامه خود، به قانون، سیاستها، ساختارها و .. حمله میکنند و
سعی در ایجاد انحراف اساسی در برداشتهای مردم دارند.
اینها میگویند برای موفقیت در این رقابت باید هزینهتراشی کرد و بهترین راه زدن بر زیر میز و قهرمان سازی از خود و گرفتن ژستهای مردمی است.
2️⃣ «فقط ما خوبیم»:
این گروه خود را وامدار و مالک کشور میدانند
و هر کسی غیر خودشان را #نفی میکنند. این گروه درباره حمایتهای قبلی خود از کاندیداها و خروجیهایی که داشته است، هیچ توضیحی نمیدهند
و تنها بر طبل اینکه اگر ما نباشیم همهچیز از دست خواهد رفت میکوبند.
3️⃣ «رقیب هراسها»:
این گروه بیشتر از برچسبزنی و پیشبینیهای هراسانگیز و زیر سوال بردن افراد و نه تفکرات و استدلالها بهره میبرند.
این گروه بهخوبی میدانند برانگیختن احساسات مردم، یک موفقیت محسوب میشود
مخصوصا اگر این حس #ترس و دلهره باشد. پس درباره رقیب اهریمن سازی میکنند.
4️⃣ «ما و مردم؛ آنها و نظام»:
این دسته دوقطبی سازان قهاری هستند که در گام نخست با عنوان سازی و برچسبزنی، فرد، گروه یا جریانی را ذیل یک کلمه یا گزاره قرار میدهند
و از این طریق به هدف خود که قرار دادن مردم در برابر هم، مردم در برای حاکمیت و معنادار کردن انتخابات هست، حرکت میکنند.
این گروه بهظاهر با شعارهای فریبنده خود را مردمی معرفی میکنند
و هر کسی مقابل آنها بود را محصول یک مافیا و زد و بند سیاسی.
این دسته از تکنیک سیاه و سفیدنمایی استفاده میکنند.
5️⃣ «میتوانستیم؛ اما نگذاشتند»:
گروهی از جریانات که قصد کنشگری انتخاباتی دارند همواره سعی در ارائه تصویر از نهادهای پنهان و پشت پرده که مانع شدهاند آنها کار کرده یا شعارهایشان را عملی کنند، بهره میبرند.
#سایه_نمایی و نداشتن اختیارات قانونی و ... شاهبیت سخنان این دسته است.
6️⃣ «تکرارکنندگان بیاثری»:
این گروه با استفاده از تکنیک تکرار سعی میکنند القا کنند که رای شما اثر ندارد، نتیجه رای هم اثری ندارد
و اوضاع بهبود نخواهد یافت و همهچیز نمایشی و فرمایشی است.
این گزارهها با تکرار افکار عمومی را تحت تاثیر قرار میدهند.
7️⃣ مبهم گویان:
این گروه جز ترسیم دره عمیق کمکاری قبلیها، همواره درباره خود، جریان و برنامههایشان مبهم و کلی سخن میگویند
و مخاطب متوجه راهکار یا برنامه آنها برای حل مشکلات نمیشوند چراکه اساسا برنامهای ندارند.
اینها ضعفها را بهقدری بلند فریاد میزنند که دست خالی بودن خودشان ذیل این صدای بلند گم شود..
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 بهار عبادت | هر یک روز ماه رجب، یک نعمت خداست. در هر ساعتی از این ساعات، یک انسان اگر هوشمند و زرنگ و آگاه باشد، میتواند چیزی را به دست بیاورد که در مقابل آن، همهی نعمتهای دنیا پوچ است؛ یعنی میتواند رضا و لطف و عنایت و توجه الهی را به دست آورد. ۶۹/۱۱/۱۹
@khamenei_ir
جهادگران تبیین بسیج
♨️سلسله نشستهای مجازی گروه بصیرتی اهل البصر : 🌃هر هفته سه شنبه ها ساعت 20 با بهره مندی از اساتید
وبینار شروع شد دکتر رضوی پور از تهران
کارشناس اقتصادی صدا و سیما
همراه با پرسش و پاسخ در وبینار
♦️یادداشت مهم جان کری خطاب به بایدن :سریع تر برجام را احیا کنید؛خطر نابودی کامل توافق جدی است
🔹تهران نشان داده آماده است به تعهدات بازگردد
🔹پایان برجام یعنی جنگ ایران و آمریکا
🔹بایدن به دنبال فشار بیشتر بر تهران نباشد ؛این موضوع با عث تضعیف شدن وی می شود
🔷جان کری وزیر خارجه دولت اوباما در یادداشتی نوشت :سیاست دونالد ترامپ ، رئیس جمهور سابق ایران ، با اعمال حداکثر فشار برای حداقل سود ناکام بود. ایالات متحده از توافق هسته ای ایران خارج شد و تحریم ها را علیه تهران وضع کرد. اما این اقدامات ایران را مهار نکرد و رهبران این کشور را به گسترش فعالیتهای غنی سازی هسته ای تشویق کرد. نتیجه این امر نوسانات منطقه ای بیشتر و افزایش خطر درگیری مستقیم بین واشنگتن و تهران بود.
🔷براساس گزارش گروه ترجمه پیام اقتصاد وی ادامه داده است :رئیس جمهور جو بایدن می داند که باید این مارپیچ خطرناک نزولی را معکوس کند. بایدن بازگشت به توافق نامه ای که رئیس سابق او ، رئیس جمهور باراک اوباما ، در سال 2015 میانجی گری کرد ، موافقت کرده است. ایران نیز نشان داده است که آماده است تا تعهدات خود را در چارچوب این توافق تمدید کند .
🔷اعتماد کمی بین ایران و ایالات متحده باقی مانده است . سیاست داخلی در دو کشور ، بازگرداندن این توافق را سخت کرده است. برای امید به نجات توافق ، دولت جدید ایالات متحده باید سریع حرکت کند.
🔷اولویت ایران بازگشت به وضعیت موجود قبل از ترامپ است. تهران می خواهد واشنگتن کلیه تحریم های جدید اعمال شده توسط دولت قبلی ، از جمله تحریم هایی را که مانع فروش نفت ایران و دسترسی به سیستم مالی بین المللی است ، لغو کند. اما واشنگتن قبل از اظهار نظر می خواهد تهران مطابق با اصول توافق 2015 عمل کند .
🔷برخی از نهادهای سیاست خارجی ایالات متحده و اروپا معتقدند که واشنگتن باید قبل از پیوستن مجدد به توافق ، برای پیروی کامل - یا حتی امتیازات بیشتر - فشار آورد. به راحتی می توان ناامیدی را در درخواستهای مکرر ایران از ایالات متحده برای لغو سریع تحریم های اقتصادی خواند ، و واشنگتن ممکن است وسوسه شود که بر مزیت خود فشار آورد. اما تأخیر فقط باعث می شود دست بایدن ضعیف شود و خطر سقوط کامل توافقنامه 2015 وجود دارد.
🔷 در صورت وقوع چنین اتفاقی ، ایران می تواند تهدیدهای افزایش غنی سازی اورانیوم و تسریع برنامه های تسلیحات هسته ای خود را دنبال کند و بحرانی بزرگ را به وجود آورد که می تواند ایالات متحده و ایران را در مسیر جنگ قرار دهد
هدایت شده از بینات
سلام علیکم
مجموعه ای از استیکر های زیبا ، در کانال " صلوات " به آدرس 👇
@salavat47 👈
هدایت شده از بینات
سلام علیکم
تصویر نوشته های فوق را یکی از دوستان انقلابی و فعال در عرصه رسانه ارسال فرمودند که جای تامل و دقت و تحلیل دارد.
حضرت آیتالله خامنهای یکی از خیانتهای جریان فکری غربگرا و وابسته را تحقیرِ فرهنگ ایرانی و اسلامی و تلاش در جهت تغییر سبک زندگی در ایران به نفع الگوی غربی میدانند. ایشان نوع نگاه و رفتار «تقیزاده» را نماد این جریان معرفی کرده و هشدار دادهاند که «تقیزادههای جدید» هم خط فکری و رفتاری تقیزاده را تعقیب و بازتولید میکنند.از جمله ویژگی تقی زاده ها مرعوب غرب بودن هست . بعضی مسئولین کشور باصراحت عنوان میکنند که جهانیشدن یک امر حتمی و گریزناپذیر است. بعضی از آنها هم گفتند که ما باید تا حدودی همراهی کنیم، ولی مواظب باشیم که سیل جهانیشدن ما را با خود نبرد. برخی دیگر معتقد بودند که ما هیچ گریزی نداریم و باید کاملاً همراه شویم. وقتی این دیدگاهها طرح شد، جریان غربگرا بروز و ظهور بیشتری در حوزههای سیاسی و فرهنگی پیدا می کند و ما دوباره حرفهایی را می شنویم که قبلاً از تقیزادهها شنیده بودیم.
از جمله تجربه های تاریخی این کشور در مواجهه با تفکر غربگرایی وتحمیل خسارت از طرف آنها به کشور همین قضیه برجام ومذاکرات هسته ای بود .برجام ومذاکرات هسته ای که به امید گشایش از طرف غرب در حل مشکلات اقتصادی بسته شد وامروز ثمره ای جز خسارت محض وزیاده خواهی از طرف غرب نداشته است . تحریم ها برداشته نشد بلکه بیشتر وپیچیده تر از قبل گذاشته شده است .چه در دوره اوباما وبعد در دوره ترامپ والان در دوره بایدن نیز اتفاق خاصی نیفتاد وبرجام ابزاری شده برای فشار بر ایران وگرفتن امتیاز ،قرار بود بابرجام مشکلات حل شود امروز خود برجام شده مشکل و چالش برای کشور وقتی از برجام نافرجام و خسارت بار قرار بود ۲۰۰ تا هواپیمای برجامی که بزرگترین نماد موفقیت برجام بوده وارد کشور شود و فقط ۱۶ تا به ما دادن! و از اون ۱۶ تا هم فقط ۷ تاش فعاله!؟ ولان سررسید قسط اول هواپیماها به مبلغ ۳۲۰ میلیون دلار هم نزدیکه !!
جریان غربگرا ولیبرال محور هیچ زمان حاضر نیست قبول کند که غرب نمی خواهد ایران به پیشرفت برسد وتنها راه حل موجود را ایجاد ارتباط با غرب وکم کردن تنش با آنها می داند اما اعتقادی به درون کشور ظرفیت های فراوان وتولید قدرت برای ایجاد توازن وبازدارندگی فعال در برابر غرب ندارد ودر تلاش برای رسیدن به آن هم نیست شاید گمان می کنند راحت ترین راه وبهترین راه کوتاه آمدن هست اما در عرصه جهانی ثابت شده هر عقب نشینی منجر به ایجاد هزینه های فراوانی برای کشور می شود ونتیجه ای جز حقارت ، فشار بیشتر و مطالبات گسترده تر از طرف طرف غربی به همراه نخواهد داشت چیزی که در مصادق به بخش کوچکی از آن اشاره شد که خود نمونه ای از خروار های مصداق برای تایید خیانت وخسارت اعتماد به غرب می باشد .
بدانیم قدرت به گفته خود غربیان (از نیکولا سارکوزی (رئیس جمهور اسبق فرانسه) تا جوزپ بورل (مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا)، بارها تصریح کرده اند "محور جهانی قدرت در حال انتقال از غرب به شرق است و ظهورقرن_جدید_آسیایی که تحلیل گران خبرش را می دادند، در حال قوع است")در حال انتقال از غرب به شرق و آسیا هست و ایران اسلامی باید یک ضلع از این قدرت بزرگ جهانی در آیند باشد پس برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی وتاثیر گذاری در قدرت جهانی لازم هست از تفکر غربگرایی ولیبرال محور دوری کنیم وبه سمت تفکر تولید قدرت و اقتدار حرکت کنیم واین تفکر فقط در نگاه انقلابی و روحیه جهادی وجود دارد که می تواند تمام نشد ها را به شد تبدیل کند وبه گفته امام راحل عظیم الشان شعار ما می توانیم را محقق نماید .
شاکله فکری جریان لیبرال وغرب گرا در کشور
آغاز غرب گرایی در ایران را میتوان با عصر ناصری قاجار دانست که با سفرهای متعدد ناصرالدین شاه قاجار به فرنگ استمرار یافت و در عصر پهلوی دوم به اوج خود رسید. از چهرههای پیشتاز غرب گرایی در ایران میتوان آخوندزاده، میرزا ملکم خان، محمدرضاشاه، تقیزاده را نام برد. روشنفکری جریانی نیست که از دل تحولات فرهنگی و فکری جامعهی ایرانی برخاسته باشد، بلکه میتواند به سبب سفرهای خارجی اجزای وزارت خارجه و بازرگانان یا شازدهها باشد. این جریان فکری زمانی در ایران پدید آمد که جامعهی ما با غرب درگیر شد و تحصیلکردههای ما با تحولات جهان غرب آشنا شدند. برخی چهرههای ما به فرانسه، انگلستان، روسیه و مانند اینها میرفتند و با بعضی افکار و تحولات آنجا آشنا میشدند. اغلب نیز در آثارشان دیده میشود که ابتدا جذب ظواهر و سبک زندگی غربیها میشدند و بعد نحوهی حکومت و ساختارهای حکومتی آنها نظرشان را جلب میکرد. نگاه جریان غربگرا معمولاً به بیرون از مرزهای ایران و تحولات آن بوده است. یک زمان این نگاه به سوی آلمان است و «ژرمنفیل» میشود، یک زمان به سوی فرانسه است و «فرانکوفیل» میشود، یک زمان هم به سمت انگلستان است و «آنگلوفیل» میشود. وامروز نیز این نگاه به سمت آمریکا ولیبرالیسم فیل شده است .
محمود سریع القلم مشاور آقای روحانی در کتاب «ایران و جهانی شدن» تنها راه پیشرفت ایران را ملحق شدن به فرایند جهانی شدن می داند و بیان می کند برای رسیدن به پیشرفت باید از کشورهای ابرقدرت پیروی کنیم. تفکر غربگرایی علت عدم پیشرفت کشور را بدبینی نسبت به غرب می داند، در حالی که بدبینی و بی اعتمادی نسبت به دشمن برگرفته از مبانی قرآنی است. تفکر غرب گرا می گوید برای رسیدن به پیشرفت باید از همه اصول فرهنگی، سیاسی، امنیتی و اقتصادی انقلاب اسلامی دست بکشیم و تابع محض غرب باشیم. غرب گراها و لیبرال های داخلی که در عرصه های علم، فرهنگ، سیاست و اقتصاد نفوذ دارند و در مقاطع مختلف، سکان مدیریت کلان اجرایی و حتی قانون گذاری را به دست داشته اند، دقیقا نقطه خطر و عامل کندی حرکت انقلاب به سمت اهداف و آرمان های متعالی هستند. قبله آمال و قله پیشرفت و تمدن در نزد اینها غرب است. روشن است که این تفکر اگر در جایی نفوذ کند، به گونه ای ریل گذاری می کند که اهداف و ارزش های مورد پسند غرب پیاده شود. ریشه بسیاری از نابسامانی ها و مشکلات گذشته و حال کشور، حاکمیت همین تفکر در بخش هایی از سیستم قانون گذاری و اجرایی کشور است. این همان دغدغه امام بود که می گفت «نگذارید این انقلاب به دست نامحرمان بیفتد». و میگفت اینها اگر در اینجا حاکم شوند، مملکت را تحویل آمریکا میدهند. طبق نظر امام خمینی(ره) تنها کسانی برای اداره جامعه ما کارآمد هستند که طعم تلخ فقر را چشیده باشند و درد مردم را درک کنند. در حالی که تفکر غرب گرایان با ماهیت انقلاب اسلامی که ضد غرب بوده و عدالتخواه است مشکل دارند و تجمل گرایی و اشرافیت ونگاه به بیرون از مشخصه های اصلی آنها می باشد. بین تفکری که از خدا می گوید و تفکری که به دنبال سازش با کدخداست فرق زیادی است. تفکری که به نصرت الهی و توانمندی های خود ایمان دارد و اعجاز می آفریند چه نسبتی دارد با تفکری که معتقد است ایرانی در حد درست کردن آبگوشت بزباش است و برای پیشرفت، از فرق سر تا نوک پا باید فرنگی شد.
به استناد آمار و ارقام و شواهد عینی، هرجا که به تفکر دینی و انقلابی عمل کردیم، پیشرفت های چشمگیری به دست آوردیم. حماسه اعجاز گونه فرزندان خمینی در دفاع مقدس، رشادت های بی نظیر شیر دلان در دفاع از حریم اهل بیت(ع)، ابتکارات و خلاقیت های فرزندان خامنه ای در هسته ای، نانو، فن آوری دفاعی، سلول های بنیادی و در راس همه، افتخارآفرینی های حاج قاسم عزیز، نمونه ای از تاثیر این تفکر است. حاج قاسم سلیمانی نمونه برجسته تربیت شده تفکر انقلابی بود و همه مشاهده کردیم که یک تنه حریف آمریکا وغرب در منطقه بود وتمام نقشه های آنها را برملا ساخت وبا روحیه انقلابی ترسی به دلیل مستکبرین انداخته بود که ناچار شدن بزدلانه با حذف فیزیکی، او را از سر راه خود بردارند .
هدایت شده از مصباح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
[ ویدئو ]
💠بیانات امام خامنه ای
🎥 #کلیپ_نموداری
🔸ذکر الهی و نهی از فحشاء
📎 مجموعه 14: اخلاص و معنویت کاربردی و اثر بخش