🔰پهلُوی آسیبپذیر
✍ محسن صیاد قنبری
▫️ بعد از نزدیک به ۱۱ ماه از وقوع عملیات طوفان الاقصی و ناکامی رژیم صهیونیستی در از بین بردن حماس و آزادسازی اسرا، اینبار علاوه بر غزه، توجه این رژیم به عملیات نظامی بر ضد کرانه باختری متمرکز شده است.
▫️این منطقه به لحاظ جغرافیایی نسبت به نوار غزه تمایزات خاص خود را دارد؛ از این بابت که کرانۀ باختری نسبت به قدس شریف، سه کیلومتر و نسبت به تلآویو تنها ۱۰ کیلومتر فاصله دارد و کشور اردن نیز در همسایگی آن میباشد و بدین ترتیب شاهراهی میان سه منطقۀ فلسطین، رژیم صهیونیستی و اردن به شمار میآید.
▫️این را هم باید اضافه نمود که کرانه باختری به دلیل تقدس مذهبی و برخورداری از منابع آبی و سرزمینهای حاصلخیز، برای اسرائیل ارزش حیاتی نیز دارد.
▫️با این اوصاف باید گفت با توجه به ابتکار نظامی حماس در حفر دهها کیلومتر تونل بین نوار غزه و فلسطین اشغالی اگر همین تونل بین کرانه باختری و رژیم صهیونیستی حفر شود، برای اسرائیل دردسر بزرگی خواهد بود.
▫️این را هم باید در نظر گرفت که کرانۀ باختری سه میلیون نفر جمعیت دارد و مقاومت مسلحانه در کرانۀ باختری منجر به فروپاشی رژیم صهیونیستی خواهد شد. ▫️ضمن اینکه کرانه باختری نسبت به نوار غزه وسعت بیشتری دارد و به لحاظ ترکیب جمعیتی فلسطینی - صهیونیستی، طبعاً حملات نظامی در آنجا برای نظامیان صهیونیستی سخت و دشوار خواهد بود.
▫️در واقع رژیم اسرائیل با اشغال این منطقه به دنبال از بین بردن مزیتهای راهبردی فلسطین است. در میان کارشناسان امنیتی اسرائیل، اصطلاحی وجود دارد که بر اساس آن از کرانۀ باختری به عنوان «پهلوی آسیبپذیر اسرائیل» یاد میکنند.
▫️فیالحال اسرائیل در حال کوچک شدن است. شمال فلسطین اشغالی که به علت حملات مداوم حزب الله خالی از شهرک نشینان شده و سایر شهرک نشینان از شهرک های اطراف غزه پس از عملیات طوفان الاقصی فرار کرده اند و حالا نوبت کرانه باختری و نبرد گروههای مقاومت با صهیونیستها در آنجا رسیده است.
▫️بنابراین رویای اسرائیل بزرگ دیگر توهمی بیش نیست.
▫️طوفان الاقصی همانطور که از اسمش پیداست واقعاً یک طوفان است که از غزه برخاسته و به کرانه باختری رسیده است.
🔹 مقام معظم رهبری(مدظله) نیز در سال ۱۳۹۳ در دیدار با دانشجویان فرمودند: «ما معتقدیم کرانه باختری نیز باید مانند غزه مسلح شود و کسانی که علاقمند به سرنوشت فلسطین هستند، در این زمینه فعالیت کنند».
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰 انگیزههای جمهوری آذربایجان برای پیوستن به بریکس
#تحلیل_کوتاه
🔹 وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان یک روز پس از حضور و دیدار پوتین با علیاف بهصورت رسمی از درخواست خود برای پیوستن به بریکس خبر داد. در همین راستا معاون اول کمیته امور بینالملل شورای فدراسیون روسیه اعلام نموده است که درخواست آذربایجان برای عضویت در بریکس میتواند در اجلاس اکتبر ۲۰۲۴ بریکس در کازان مورد بررسی قرار بگیرد. باکو پیشتر نیز در اجلاس ژوئیه سازمان همکاری شانگهای در آستانه قزاقستان و در بیانیه مشترک خود با چین، تمایل خود برای عضویت در بریکس را ابراز کرده بود.
🔸 اما درخواست رسمی جمهوری آذربایجان برای پیوستن به بریکس، آن هم بلافاصله پس از سفر رئیسجمهور روسیه به این کشور حاوی چه پیغامی است؟ هر کدام از کشورهای متقاضی عضویت در بریکس با انگیزههای مختلف در این سازمان حضور دارند که از جمله آن میتوان به کاهش وابستگی به دلار آمریکا، مقابله با مدل فعلی توزیع منابع و ثروت در جهان، متعادل نمودن سطح وابستگی به قدرتهای جهانی، عبور از جهان تکقطبی به جهان چندقطبی و حرکت از وابستگی به منابع به اقتصادی تکنولوژی پایه اشاره نمود. درخواست آذربایجان را نیز میتوان از جنبههای ژئوپلتیک، سیاسی و اقتصادی و مورد بررسی قرار دارد.
🔸 در بعد ژئوپلتیک جمهوری آذربایجان در یک موقعیت جغرافیایی قرار گرفته است که میتوان آن را کانون کریدورهای ترانزیتی خواند. این کریدورها شامل کریدور شمال-جنوب، کریدور میانی یا ترانسکاسپین و مسیرهای شرق-غرب هستند که برای کشورهای چین، روسیه و هند از اهمیت و جایگاه ویژهای برخوردار هستند. با توجه به عضویت این سه کشور در بریکس، حضور جمهوری آذربایجان میتواند در افزایش همگرایی با این کشورها و همچنین تسهیل جذب سرمایه برای پروژههای توسعه جمهوری آذربایجان موثر باشد.
🔸 به لحاظ سیاسی، حمایتهای همهجانبه غرب و ناتو از ایروان در مقابل باکو جریان بحران قرهباغ باعث شده است که واگرایی بیشتری میان جمهوری آذربایجان و کشورهای غربی ایجاد شود. برای نمونه میتوان به واکنش تند الهام علیاف به سخنان ماکرون در جریان دیدار با پاشینیان اشاره نمود. در طرف مقابل نیز حمایتهای روسیه از آذربایجان در مقابل ارمنستان باعث نزدیکی بیش از پیش علیاف و پوتین شده است که این نزدیکی خود را در جریان حمایت ضمنی پوتین از راهاندازی کریدور زنگهزور و همچنین پیوستن جمهوری آذربایجان به بریکس در جریان سفر اخیر وی به باکو نشان داده است.
🔸 به لحاظ اقتصادی نیز نیز عمده صادرات آذربایجان(بیش از ۸۰%) به کشورهای غربی صورت میگیرد و همچنین در حدود ۸۵% از سرمایهگذاری خارجی در آذربایجان نیز از سوی شرکای غربی آذربایجان صورت گرفته است. پیوستن جمهوری آذربایجان در راستای تعدیل این وابستگی اقتصادی به غرب نیز بهشمار میرود.
✔️ بهنظر میرسد با توجه به مجموع رخدادهای بینالمللی پس از جنگ اوکراین، گامهای آغازین جمهوری آذربایجان بهسمت اتخاذ رویکرد نگاه به شرق با پیوستن این کشور به بریکس برداشته خواهد شد. با این وصف باید دید سیاست دولت چهاردهم در مواجهه با احتمال فعال شدن دوباره کریدور زنگهزور و چالشهای پیش روی آن چه خواهد بود؟
✍🏻اندیشکده راهبردی تبیین
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 خاطرات شنیده نشده از رئیسجمهور شهید
🔹بدون تعارف با همسر شهید رئیسی
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰 خرابکاری بنزینی روحانی گریبانگیر دولت پزشکیان
🔸سخنان آقای پزشکیان درباره قیمت بنزین حاشیهساز شده است تا جایی که محمدرضا عارف مجبور به واکنش و توضیح شد.
🔸رئیسجمهور اخیرا در حالی از یارانه 40- 50 هزار تومانی بنزین وارداتی سخن گفت که چند سال قبل هم از نرخ ۲۰ یا ۲۵ هزار تومانی دفاع کرده بود. جا ماندگی نرخ بنزین از نرخ تورم، ریشه در سوء مدیریت فاحشی است که در دوران مدیریت روحانی و زنگنه اتفاق افتاد، یک بار تثبیت قیمت از 1394 تا 1398 و نوبت دوم، تغییر نکردن قیمت ظرف پنج سال گذشته با وجود تورم سالانه 35 تا 45 درصدی.
🔻پزشکیان هفته قبل گفته بود: هیچ منطقی وجود ندارد که بنزین را با دلار آزاد بخریم و با سوبسید به مردم بفروشیم. آیا اصلا باید به بنزین سوبسید داد؟ اقتصاددانان و کارشناسان ما باید به این سیاستهای نادرست اعتراض کنند. ما پول گندم و دارو و نهاده دامی نداریم اما بنزین را دلاری میخریم. ما در کشور ناترازی انرژی داریم و در حال حاضر برای خرید حاملهای انرژی، ۸ میلیارد دلار پول میدهیم مثلا بنزین را حدوداً ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخریم، بعد ۱۵۰۰ تومان میفروشیم! خب تا کجا میتوانیم این کار را بکنیم؟ زمانی که پول گندم، نهاده و حقوق بازنشسته را نداریم، بنزین را دلار ۵۰ هزار تومان میخریم و پایینتر میفروشیم. هر انسان دغدغهمندی این نوع سیاست را نمیپذیرد.
🔸این سخنان موجب گمانهزنیهایی درباره تصمیم دولت پزشکیان به افزایش قیمت شد. به ویژه اینکه برخی نشریات حامی دولت مانند هممیهن هم نوشته بودند:
🔻«بهترین راه حل مسئله بنزین این است که قیمت بنزین واقعی شود و دولت یک بار برای همیشه خود را از قیمتگذاری نرخ بنزین خلاص کند»!
🔸افزایش ابهامات و دغدغهها موجب شد تا محمدرضا عارف معاون اول رئیسجمهور، روز پنجشنبه در سازمان برنامه و بودجه بگوید: دولت چهاردهم درباره بنزین، هیچ تصمیم عجولانهای نخواهد گرفت. او خواستار ارائه برنامه و نقشه راه جامعی از سوی سازمان برنامه و بودجه برای رفع ناترازی موجود در حوزه انرژی شد و گفت: به مردم اطمینان میدهیم که دولت چهاردهم، هیچ تصمیم عجولانهای نخواهد گرفت و در هر تصمیمی، تمام پیوستهای اجتماعی، فرهنگی و عدالت را مد نظر قرار میدهیم.
🔸یادآور میشود قبل از تصمیم عجیب دولت روحانی در سال 1394 برای ثابت ماندن قیمت بنزین تا چهار سال بعدی، افزایش قیمت به شکل تدریجی اتفاق میافتاد و همین موجب میشد هم به مردم فشار چندانی وارد نشود و هم فاصله قیمت بنزین فروخته شده به مردم با قیمت واقعی آن، فاصله زیاد نباشد. بدین ترتیب، مشکل قاچاق و مصرف بیرویه نیز کمتر میشد. آنچه به موفقیت در مدیریت مصرف (و به ویژه مهار قاچاق) کمک میکرد، استفاده از کارتهای سوخت و موضوع سهمیهبندی بنزین بود.
🔸مدیریت مصرف بنزین حتما نیازمند هوشمندسازی پرداخت یارانهای است که به شکل غیر هدفمند به توزیع و فروش بنزین تعلق میگیرد؛ تا هم مردم فرودست از این یارانه ملی محروم نشوند، هم مسیر مصرف و هدررفت بیرویه محدود شود و هم فرصتهای مهم سرمایهگذاری، هزینه واردات بیرویه و بیحد و مرز نشود.
#کیهان
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰 کره شمالی کردن فرانسه!
👤 #جعفر_بلوری
🔸رسانه، فضای مجازی و بهطور کلی «تکنولوژیهای نوین رسانهای» هم، مثل هر تکنولوژی دیگری آفات و مضرات خود را دارند و سازندگان و صاحبان این تکنولوژیها برای کمتر کردن آثار این آفات، راهحلهایی پیشبینی کردهاند. این راهحل «تنظیم قانون و مقررات» است.
🔸کافی است یک جستوجوی ساده اینترنتی با عنوان مثلا «قوانین مدیریت فضای مجازی» بهعلاوه نام یک کشور مثل فرانسه، انگلیس، آمریکا یا... انجام دهید تا با انبوهی از قوانین سختگیرانه برای مدیریت این فضا مواجه شده و ببینید، هیچ کشوری اهمیت فضای مجازی را کمتر از فضای حقیقی نمیداند و درست مثل دنیای واقعی که با انواع و اقسام قوانین و سازمانها و نهادها مدیریت میشود، این فضا نیز «رها» نیست و با انواع و اقسام قوانین و مقررات اداره میشود.
🔻«تحریف» و «دروغ» از جمله آفتهای بزرگ فضای مجازی و رسانه است که همه کشورهای دنیا با پیشبینیهایی که در این زمینه کردهاند، با این دو به مقابله برخاستهاند.
🔸 «پاول دورف»، مالک پیامرسان «تلگرام» است که تعداد کاربران فعالِ ماهانه آن چیزی بالغ بر یک میلیارد نفر است. مالک این پلتفورم مشهور چند روز پیش در فرانسه که خود را مهد دموکراسی میداند، دستگیر و همین دو روز پیش، با وثیقه
۵ میلیون یورویی آزاد شد. او اجازه خروج از فرانسه را ندارد چرا که با اتهامهای عجیب و غریبی محاصره شده است.
🔸پلیس فرانسه «پاول دورف» را به دلیل «امتناع از همکاری با مقامات فرانسوی در پروندهای مربوط به جرایم سایبری و مالی که از طریق تلگرام انجام شده است» بازداشت کرده است. دادستانی فرانسه نیز این اتهامات را به «دورف» وارد کرده است: امتناع از تحویل اطلاعات یا اسناد مورد نیاز برای انجام تحقیقات بنا به درخواست مقامات قضائی، همدستی در نگهداری محتوای پورنوگرافی، همدستی در توزیع مواد مخدر، همدستی در جرایم سایبری و همدستی در ارتکاب کلاهبرداری به عنوان بخشی از گروههای جنایتکار سازمانیافته!
🔸پس از انتشار این اخبار و گزارشها، سیلی از تحلیلها از سوی شناختهشدهترین رسانههای دنیا درباره «پشت پرده دستگیری مالک تلگرام» منتشر شد و هنوز هم میشود. وقتی صحبت از «پشت پرده» میشود یعنی روایت رسمی دروغ است و دلایل، چیزی غیر از آن است که گفته میشود. خلاصه این تحلیلها به این شکل است که عدهای نوشتهاند، پای رژیم اسرائیل در میان است و چون «دورف» به درخواست رژیم صهیونیستی برای حذف محتواهای تولیدشده در تلگرام درباره نسلکشی در غزه توجه نکرده است، به چنین سرنوشتی گرفتار شده است. برخی نیز معتقدند تلگرام، جزو معدود پیامرسانهایی است که، آمریکا و رژیم صهیونیستی در آن، نفوذ لازم و کافی را ندارند بنابراین، «دورف» از سوی این دو به گروگان گرفته شد تا کُدهای دسترسی به مکاتبات خصوصی کاربران در این پیامرسان ممکن شود.
🔸این «تحلیلها» و «افشای پشت پردهها» همچنان ادامه دارد. دلیل واقعیِ این دستگیری، چه روایتهای رسمی باشد چه غیررسمیها، دو مسئله بسیار مهم را - چه درست بدانیم چه غلط - نشان میدهد. یک؛ در هیچ جای دنیا فضای مجازی یله و رها نیست و صاحبان اینگونه پلتفورمها در برابر قوانین کشورهایی که در آن فعالیت دارند، پاسخگو میشوند و دو؛ حکمرانان - چه در بزرگترین کشورهای مدعی آزادی بیان و گردش آزاد اطلاعات و چه در غیر آن - پای امنیت ملی که به میان کشیده میشود، با کسی شوخی ندارند.
🔸در «فرانسه» رخ دادن این اتفاق نیز به خودی خود جالب توجه است. سالهاست عدهای تلاش کردهاند، فرانسه را «مهد آزادی و دموکراسی» معرفی کنند؛ جایی که همه چیز در آن آزاد است حتی- با عرض پوزش- ازدواج با محارم زیر ۱۳ سال!
🔸اگر این اتفاق در روسیه، چین، ونزوئلا یا همین ایران خودمان رخ داده بود، آیا واکنش این کشورها باز هم «سکوتِ همراه با تایید» بود؟! واکنش طیفی که در ایران خود را «اصلاحطلب» میخوانند چطور؟
🔸حالا یک جستوجوی ساده درباره واکنش این طیف به «طرح صیانت از فضای مجازی» انجام دهید. هنوز این طرح را که برای سروسامان یافتن فضای بیدر و پیکر مجازی تهیه شده بود را، «کره شمالی کردن ایران»، جار میزنند! اگر این طیف قرار بود آنگونه که با طرح صیانت خودمان برخورد کرد، با فرانسه برخورد کند، این روزها باید از «کره شمالی کردن فرانسه توسط ماکرون» گزارش و تحلیل میرفت!
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
چارچوبی برای مواجهه با دولت چهاردهم
🔹معمولاً با شروع کار هر دولتی، مجموعهای از مخالفتها و موافقتها علیه آن شکل میگیرد؛ این وضعیت نیز تا حد بسیار زیادی طبیعی به نظر میرسد و در گذشته نیز چنین بوده است، اما نکته اساسی که دلسوزان انقلاب اسلامی و علاقهمندان به منافع ملی کشور باید در آن تأمل کنند، شناخت وظیفه و عمل به آن است. به هر ترتیب، امروز انتخابات تمام شده و آقای مسعود پزشکیان با تمام ویژگیهای خاص خود و حامیان ایشان، رئیس جمهور ایران اسلامی هستند؛ مسئله مهم این است که اکنون مواجهه دلسوزان انقلاب با ایشان و دولت برآمده از انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم باید چگونه باشد؟
🔸عقلانیت و قواعد اخلاقی و دینی حکم میکند ابتدای کار دولت چهاردهم بنا را بر همدلی و خوشبینی گذاشت؛ به ویژه که خود رئیسجمهور محترم هم مدعی وفاق ملی هستند و صد البته در زمان فعلی برای نظام و انقلاب و نیز برای تحقق منافع ملی، وحدت و همدلی یک ضرورت اجتنابناپذیر به حساب میآید؛ آشکار شده است که تا اینجای کار ارکان نظام بنا را بر خوشبینی و حمایت نهاده و بر همین سیاق نیز رفتار کردهاند. با این توضیح، آیا مواجهه دلسوزان انقلاب و نظام با دولت چهاردهم بر مبنای اعتماد و حمایت، به معنای آن است که آنان از اصول فکری و سیاسی خود عدول کردهاند؟ پر واضح است که چنین نیست. آیا وفاق و وحدت ما را مجاز کرده که دولت را نقد نکنیم یا راه نقد و مطالبه را به بهانه وفاق ببندیم؟ باز پاسخ منفی است. نقد دلسوزانه و عالمانه بهترین کمک به دولت به شمار میآورد. در پایان پاسخ به این پرسش اساسی حائز اهمیت است و آن، اینکه بایدها و نبایدهای نقد بر مبنای دلسوزی و روش کارشناسی با دولت چهاردهم چه ابعادی را در برمیگیرد؟
🔰نبایدها:
🔹پرداختن به مسائل فرعی در نقد و بزرگنمایی موارد کوچک و جزئی در دولت؛ ندادن زمان و فرصت و پیشداوری و قضاوت عجولانه؛ نگاه صرفاً سیاسی برای زمین خوردن حریف و نداشتن نگاه ملی و دلسوزانه در مطالبهگری و نقادی؛ ورود به دامی که برخی ناآگاهان پهن کرده و از آن سود میبرند؛ ایجاد بهانه برای بسیاری از افرادی که نمیگذارند دولت کار کند.
🔰بایدها:
🔸صبر و حوصله و دادن زمان منطقی و معقول برای نمایان شدن عملکرد دولت؛ نقد عالمانه ومنصفانه و همراه با دلسوزی و گرفتار نشدن در جوسازی و تحریک احساسات و عواطف از طرف صاحبان رسانه؛تلاش برای ادامه و گسترش موضوع وفاق ملی و وحدت حول مسائل اصلی کشور و منافع ملی.
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
📣 سرنوشت نظامیان اسرائیلی در غزه
🔻 گزارش منابع فلسطینی از تلفات ارتش اسرائیل:
◽️ از هفت اکتبر تعداد ۷۰۳ نظامی ارتش صهیونیستی در غزه کشته و بیش از ۱۰ هزار نیروی دیگر نیز زخمی شدهاند.
◽️ ۲ هزار نظامی دشمن دچار معلولیت جسمی و دهها هزار مورد آسیب روانی دیدهاند.
◽️ ۹۵ درصد کشتهها را مردان و ۵ درصد را زنان ارتش اشغالگر تشکیل میدهند.
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
نگاهی به فیلم «تغییر»
🔰 تغییر در جهت خبیثتر شدن!
👤 #فاطمه_قاسم_آبادی
🔸درباره استعمار کشورهای اروپایی در سه سده اخیر، فیلمها و سریالهای بسیار زیادی ساخته شده است. در بیشتر این تولیدات، که در قراردادی نانوشته شباهتهای بسیار زیادی به یکدیگر دارند، همیشه سازندگان سعی دارند، تصویر استعمارگران را در ذهن مخاطبین به عنوان ناجیانی نشان بدهند که مردم دیگر کشورها را از وحشیگری و بیقانونی نجات دادند!
🔸فیلم «تغییر» به کارگردانی «لی تاماهوری» محصول سال 2023 استرالیا است. این فیلم داستان کشیشی را روایت میکند که قبلا سرباز ارتشی بوده و حالا برای سرکشی به یکی از مستعمرات انگلستان، راهی سفری طولانی و بیبازگشت شده است.
🔸داستان فیلم تغییر، در دهه 1830، اتفاق میافتد. یک مبلغ غیررسمی به نام «توماس مونرو» وارد یکی از مستعمرههای انگلستان در آن زمان میشود. در زمان ورود کشتی انگلیسیها، مدتهاست که جنگ بین قبایل مائوری، شعلهور شده است. انگلیسیها که به نوعی مسبب جنگ هستند، به هر دوطرف جنگ کمک میکنند.
🔸در فیلم تغییر، مخاطبین میبینند که از همان ابتدا مانند دیگر فیلمها و سریالهای غربی، مردم کشوری که استعمارگران به سمت آنها رفتهاند، به شکلی وحشی و خونخوار به تصویر کشیده میشوند.
🔸واقعیت این است که مردم بومی معمولا تا قبل از ورود سفیدپوستان، با قوانین خودشان و در صلح، در سرزمینشان زندگی میکردند و درست بعد از ورود سفیدپوستان با شعارهایی مانند تفرقه بینداز و حکومت کن و...، جنگها و درگیریها بینشان شروع میشد و در این میان هم نفع اصلی را استعمارگر ماجرا میبرد.
🔸به خاطر همین هم این تصویر زشت از مردم بومی در ساختههای غربی واقعا جای سؤال دارد. اگر بخواهیم دقیقتر بگوییم، در مورد مردم سرخپوست آمریکا طبق اسناد معتبری که در کتاب «اسلام در قاره آمریکا» نوشته رامین خانبیگی وجود دارد، مسلمانان دریانورد، اولین افراد غیربومی بودهاند که در آخر قرن سوم هجری از طریق غرب اقیانوس اطلس به این سرزمین ناشناخته رفتهاند و حتی مسعودی در کتاب «مروجالذهب» خود، نام فرمانده آن مسلمانان را «خشخاش بن مسعود اسود» مینویسد.
🔸در فیلم تغییر، سازنده سعی کرده از همان ابتدای ماجرا، گروه سفیدپوست را خیرخواه و بیطرف، در جنگ بین دو قبیله نشان بدهد ولی در نهایت انگلیسیها مانند صاحبان قمارخانه، سود نهائی را میبرند و جنگ و نابودی بین دو قبیله را تماشا میکنند و با پیروز ماجرا و کسانی که توانستهاند دوام بیاورند، دست دوستی میدهند!
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰«عبدالناصر همتی» وزیر اقتصاد در پاسخ به پرسشی در مورد اظهارات خود در موضوع ارائه وام ازدواج غیرنقدی گفت: «به نظر من برخی از دوستان در انتشار این خبر بیانصافی کردند. در مجلس این موضوع را مطرح کردم و مورد استقبال نمایندگان مجلس قرار گرفت و منابع قرضالحسنه ازدواج کمتر از 20 درصد افزایش پیدا کرده، اما وام ازدواج حدود دو برابر شده است؛ موضوع پرداخت نقدی قانون است و ما در قانون دخالت نمیکنیم.» وی افزود: «طرحی که مطرح شد، این بود که ممکن است بعضی از زوجها بخواهند برای موارد مورد نیاز خود کالا تهیه کنند؛ برای این منظور بانکها میتوانند حتی بیشتر از رقم تعیین شده وام تهیه کالا ارائه کنند.»
🔰سخنگوی وزارت امور خارجه ادعای حضور یک نظامی ایرانی در خاک اوکراین به منظور آموزش نیروهای روسی را بیاساس دانست و تکذیب کرد. «ناصر کنعانی» ضمن تأکید مجدد بر موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر مخالفت با جنگ و لزوم توقف درگیریها و حل و فصل مسالمتآمیز اختلافات روسیه و اوکراین تصریح کرد: «طرح اینگونه ادعاهای بیاساس با اهداف و انگیزههای سیاسی خاص صورت میگیرد و چنین اتهاماتی با رویکرد اصولی جمهوری اسلامی ایران در خصوص منازعه در اوکراین مغایر است.»
🔰«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در مصاحبه با الحدث، گفت، توافق هستهای نیازمند اصلاحات و بهروزرسانیهای مهم است. گروسی میگوید برنامه اقدام مشترک با ایران قدیمی است. پیشتر مدیرکل آژانس درباره سفر زودهنگام به ایران برای دیدار و گفتوگو با مسعود پزشکیان ابراز امیدواری کرده بود که «سفر زودهنگام» به ایران به «برقراری یک گفتوگوی نتیجهبخش و سازنده که بهسرعت به نتایج ملموس منجر شود» کمک کند.
🔰نتایج جدیدترین نظرسنجی رویترز و مؤسسه ایپسوس که روز پنجشنبه (امروز) منتشر شد، نشان میدهد، «کاملا هریس» نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با ۴۵ درصد در برابر ۴۱ درصد از «دونالد ترامپ» رقیب جمهوریخواه خود پیشی گرفته است. «رویترز» نوشته است، این موضوع نشان میدهد کنار رفتن «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا از این رقابت و جایگزینیاش با هریس شور تازهای در میان رأیدهندگان آمریکایی ایجاد کرده است.
🔰سنتکام اعلام کرده است، به همراه نیروهای امنیتی عراق در ساعات اولیه روز ۲۹ اوت در عملیاتی مشترک در غرب عراق، ۱۵ نفر از اعضای داعش را کشتند. بنا بر اطلاعیه سنتکام، در این عملیات، عناصر داعش که مجهز به سلاحهای متعدد، نارنجکها و کمربندهای انفجاری انتحاری بودند، هدف قرار گرفتند. گزارشها حاکی از آن است که در این عملیات هیچ تلفات غیرنظامی رخ نداده است. گفتنی است، الجزیره به نقل از یک مقام پنتاگون گزارش داد: «در عملیاتی که در عراق علیه داعش انجام شد، هفت سرباز آمریکایی زخمی شدند.»
#اخبارکوتاه
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔴تلاش رژیمصهیونیستی برای به تاخیر انداختن اقدام ایران
🔹یک مقام آگاه در گفتوگو با فارس: درپی ناامیدی صهیونیستها از واسطهگریهای دیپلماتیک برای جلوگیری و یا تعدیل شدت عملیات پاسخ تعرض به خاک ایران و خونخواهی شهید اسماعیل هنیه، مقامهای امنیتی این رژیم تحرکات ضدامنیتی را با هدف مشغولسازی ایران در محیط داخلی خود آغاز کردهاند.
🔹صهیونیستها در جنوب شرق با برقراری ارتباط جدید و تجهیز مجدد برخی گروههای تروریستی فعال در آن منطقه، به دنبال ایجاد اقدامات ضدامنیتی هستند.
🔹علاوه بر تحریک گروههای تروریستی، تلاش ویژهای نیز از طرف دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی برای ایجاد التهاب رسانهای و روانی در فضای عمومی کشور از طریق سوءاستفاده از حوادث مبهم و رویدادهای چالشی اجتماعی و حتی جهتدهی منفی به برخی اعتراضات صنفی در جریان است.
🔹سوءاستفاده از خطاهایی مثل حادثۀ دردناک لاهیجان و تعمیم آن به ارادۀ کلیت پلیس و نظام، همراه با شایعهسازی و بازنشر فیلمهای قدیمی با هدف تحریک احساسات، بخشی از تحرکات عوامل رسانهای رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر در فضای مجازی بوده است که هوشیاری مسئولان ذیربط را بیشازپیش میطلبد.
🔹این اقدامات و تحرکات نخنمای رسانهای و روانی رژیم صهیونیستی، تاثیری در عزم ایران برای انجام عملیات خونخواهی نخواهد داشت و تصمیم دربارۀ اجرای این عملیات، غیرقابل بازگشت است.
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn