هدایت شده از بینات
🌹 عید شما مبارک 🌹
💐 مولی الموحدین حضرت امیرالمومنین امام علی (عليه السلام) :
🌺 إِنَّمَا هُوَ عِيدٌ لِمَنْ قَبِلَ اللَّهُ صِيَامَهُ وَ شَكَرَ قِيَامَهُ وَ كُلُّ يَوْمٍ لاَيُعْصَي اللَّهُ فِيهِ فَهُوَ عِيدٌ. (حکمت ۴۲۸)
🌸 امروز فقط عيد كسی است كه خدا روزه اش را پذيرفته و پاداش نمازش را محفوظ داشته و هر روز كه خداوند در آن نافرماني نشود آن روز عيداست.
🌾 "عیدتان مبارک ، نماز و روزه هایتان قبول، عمرتان با برکت"
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از 🌹🌹شهدای کیسار🌹🌹
باعرض سلام لطفآ انگشت مبارکتونو بذارین روی لینک ببین چی میاد واستون... من اولین نفر بودم ک این سورپرایز رو براتون فرستادم
👇🏻👇🏻👇🏻
👇🏻http://goo.gl/etzE38
─┅═༅🍃🌸🍃༅═┅─
رسیده عیدصیام و نیامدی آقا
جهان نموده قیام و نیامدی آقا
عید بندگی مبارک
🆔 @pialeh
─┅═༅🍃🌺🍃༅═┅─
#پیــــــــالـ،ــه
هدایت شده از کانال حافظان عماریون
─┅═༅🍃🌼🍃༅═┅─
🌐✧◁ الاحسان بالاتمام
🌀✧ اعمال شب عید فطر
☄شب عید فطر 🌱 از جمله لیالی شریفه است و در فضیلت و ثواب عبادت و احیای آن احادیث بسیار وارد شده و روایت شده است که آن شب کمتر از شب قدر نیست و از برای آن چند عمل است:
(1⃣)اوّل غسل است در وقتی که غروب کرد آفتاب
(2⃣)دوّم احیاء آن شب به نماز و دعا و استغفار و سؤ ال از حقّ تعالی و بَیْتُوته در مسجد
(3⃣)سوّم آنکه بخواند بعد نماز مغرب و عشاء و نماز صبح و بعد نماز عید
اَللّهُ اَکْبَرُ اَللّهُ اَکْبَرُ لا اِلهَ اِلاّ اللّهُ وَاللّهُ اَکْبَرُ اَللّهُ اَکْبَرُ وَلِلّهِ الْحَمْدُ اَلْحَمْدُ لِلّهِ عَلی ما هَدینا وَلَهُ الشُّکْرُ علی ما اَوْلینا
(4⃣)چهارم : وداع با ماه رمضان وداع امام سجاد علیه السلام هست و همچنین سایر ادعیه وارده در وداع با ماه مبارک رمضان
➰وداع با ماه خوب خدا وداع یعنی بدرقه کردن دیدی یه مهمون عزیز میاد خونت تا دم در و برخی تا سر کوچه همراهی میکنی اگه خیلی عزیز باشه براش اشک می ریزی 😭➰
🌀✧دو اثروداع با ماه رمضان
☄ من وَدَّعَ شَهرَ رَمَضانَ في آخِرِ لَيلَةٍ مِنهُ وقالَ: اللّهُمَّ لاتَجعَلهُ آخِرَ العَهدِ مِن صِيامي لِشَهرِ رَمَضانَ، وأعوذُ بِكَ أن يَطلُعَ فَجرُ هذِهِ اللَّيلَةِ إلاّ وقَد غَفَرتَ لي. غَفَرَ اللّهُ تَعالى لَهُ قَبلَ أن يُصبِحَ ورَزَقَهُ الإِنابَةَ إلَيهِ .(الإقبال : ١ / ٤٣٦)
✍امام صادق ع : هر كس در شب آخر ماه رمضان با آن وداع كند و بگويد : «خداوندا! اين ماه را آخرين روزه دارىِ من در ماه رمضان قرار مده! پناه به تو مىبرم از اين كه سپيده اين شب بدمد مگر آن كه مرا آمرزيده باشى»،
☄(1)خداوند متعال پيش از صبح او را مىآمرزد
☄(2)و توفيق توبه به درگاهش به او روزى مىكند.
(5⃣)پنجم : زیارت با برکت سید الشهدا علیه السلام از همین جا دستمان رو با ادب و تواضع روی سینه می گذارم و سلامی به ارباب بی کفن حسین علیه السلام می دهیم باید مهر تایید یک ماه روزه رو امام حسین علیه السلام بزنه .یا حسین
☄السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
🔘برای امشب اعمال و نماز و ادعیه دیگر هم وارد شده که عزیزان به مفاتیح الجنان مراجعه کنید
👤حجت الاسلام #طالب پور
─┅═༅🍃🌺🍃༅═┅─
هدایت شده از کانال حافظان عماریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️وداع با ماه رمضان
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
عزیزان در صورت واریز مبلغ فطریه یا کفاره در پی وی اعلام نمایند تا بصورت شرعی به خانواده های سید و غیر سید و موارد کفاره جهت نان هزینه گردد.
شماره کارت بنام محمدحسین دادخواه
۶۲۷۳۸۱۱۱۰۵۴۸۶۹۸۶
@ahlolbasar
هدایت شده از کانال حافظان عماریون
─┅═༅🍃🌼🍃༅═┅─
🌐 امام سجاد علیه السلام
☄اَلْمُؤْمِنُ يَصمُتُ لِيَسلَمَ و يَنطِقُ لِيَغنَمَ
✍مؤمن سكوت می كند تا سالم بماند و سخن می گويد تا سود برد.
📖 الكافى ، ج ۲، ص ۲۳۱
🆔 @gh_karimi
🆔 @hafezanammareyon
─┅═༅🍃🌺🍃༅═┅─
هدایت شده از بینات
ها کار کردیم. خودم بر روی دو گروه که در بخشهای شمالیتر کشور بودند، متمرکز شدم و حوالی سحر، گزارش دیگری برای ایشان ارسال کردیم، اما باز هم تأثیری نکرد.
حوالی ساعت ۱۱ صبح بود که تعدادی از مسئولان دفتر آمدند و پیگیر گزارشها شدند و مجدداً گزارشها خدمت آقا رسید. ایشان سؤالاتی کردند که مثلاً هلالی که در تربتحیدریه دیده شده است، قابل تعمیم برای تهران هم هست یا خیر. توضیح دادیم که امکان تعمیم وجود دارد. نزدیک ظهر بود که شنیدیم آقا گفتند اعلام کنید امروز، روز اول ماه رمضان است.
حقیقت امر آن بود که خود من هم ترسیدم؛ چراکه اگر کسی چیزی نخورده باشد، تا قبل از ظهر میتواند نیت روزه کند، اگر کسی هم به نیت یومالشک روزه گرفته باشد، میتواند نیت خود را برگرداند. اما اگر کسی چیزی خورده باشد، باید تا افطار چیزی نخورد و از آن طرف روزهی قضا هم بگیرد. بالاخره مردم میگفتند که ستاد استهلال تا حالا کجا بود و ...
👈 اما آن چیزی که برای مقام معظم رهبری مهم بود، این بود که «شرعاً» اطمینان حاصل کنند و بنابراین در اعلام حکم شرعی و عمل به آن رودربایستی ندارند.
یعنی در حقیقت، بیش از هر چیز دیگری برای آقا، موضوع دین مردم اهمیت دارد.
👈 گاهی اوقات بعضی از مردم تصور میکنند این کار جنبهی سیاسی دارد، اما این کار اصلاً جنبهی سیاسی ندارد و به این موضوع که چه کسی چه اعلامی داشته است و تعطیلات چه میشود و... مطرح نیست.
حتی گزارشهایی که به دفتر سایر مراجع نیز میرسد، هیچ شائبهی سیاسی در مورد آن حس نکردم و مقام معظم رهبری و سایر مراجع این موضوع را جزء دین مردم میدانند و چیزی بیشتر از این نیست.
🔹️«السّلام علیکم و رحمة الله برکاته»
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از بینات
سلام علیکم
با توجه به اینکه برخی از مراجع عظام تقلید ، امروز ، یکشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۹ را سی ام ماه مبارک رمضان اعلام کرده اند ، دوستان عزیز انقلابی ، با مطالعه دقیق متن فوق 👆 خود را برای پاسخگویی به موجی از شبهات آماده کنند.
هدایت شده از بینات
🌙همه چیز دربارهی فرآیند استهلال
🎤 گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین علیرضا موحدنژاد.
🔷️ عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف و رییس كمیته علمی ستاد استهلال دفتر رهبری.
🗓 ۲۴ تیرماه ۱۳۹۴
✅ هر ساله با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، یکی از موضوعات مهم، اعلام روز اول ماه مبارک و همینطور روز عید سعید فطر است.
بر این اساس، ستاد استهلال مقام معظم رهبری وظیفه دارد تا با بهرهگیری از ۱۵۰ تیم خبره و متخصص، گزارشات دقیق خود را برای رهبر انقلاب ارسال کنند.
رهبر انقلاب نیز پس از مطالعهی دقیق گزارشها و نظرات تخصصی این تیمها است که نظر فقهی خود را اعلام میکنند.
🎤 در این باره، با حجتالاسلام و المسلمین علیرضا موحدینژاد، عضو ستاد استهلال رهبر انقلاب به گفتوگو نشستیم.
❓1️⃣ مسئلهی رؤیت هلال ماه شوال در زمان معصومین علیهمالسلام به چه ترتیبی بوده است و آیا در زمان حضور ایشان نیز مشکلی در این مسئله به وجود آمده است؟
✅ زمانی که به روایات نگاه میاندازیم، درمییابیم که گاهی اوقات این مسئله موجب بروز اختلاف میشد و برخی افراد اعلام میکردند که هلال، رؤیت و اول ماه شده است و برخی هم قبول نداشتند یا اینکه افرادی جهت دیدن هلال میرفتند، اما موفق نمیشدند و عدهی کمی (دو یا سه نفر) هلال را میدیدند. بههرحال در بسیاری از اوقات هلال باریک است و ممکن است به چشم خیلیها نیاید و علاوه بر این زمان هم کوتاه است و صاف یا ابری بودن هوا نیز بر آن مؤثر است که با در نظر گرفتن این موارد درمییابیم که اختلاف طبیعی است.
در روایات هم آمده است که اگر هلال ماه رؤیت نشد، ماه را سیروزه به اتمام برسانند.
روایت جالبی هم وجود دارد که در زمان امیرالمؤمنین علیهالسلام مردم برای ماه مبارک رمضان از هلال تا هلال روزه گرفتند و بعد حساب کردند و دیدند که از هلال تا هلال تنها ۲۸ روز شده است. پس از آن حضرت امیر دستور دادند که جارچیها به مردم اعلام کنند که یک روز قضا کنند؛ چراکه ماه کمتر از ۲۹ روز هم نیست. این از جمله مثالهایی است که نشان میدهد این اختلاف رؤیت هلال در زمان ائمه هم وجود داشته است.
در روایات اهل تسنن نیز چنین موضوعی دیده میشود. مثلاً در زمان خلیفهی دوم که عدهای برای استهلال رفته بودند، با یک پیرمرد مواجه شدند که میگفت هلال را دیده است، اما بقیهی افراد هلال را نمیدیدند. سپس خلیفهی دوم نگاهی به پیرمرد انداخت و متوجه شد که یکی از موهای ابروی پیرمرد بر روی چشمهایش افتاده است و پیرمرد تصور میکرد که هلال ماه است. خلیفه به او گفت که ابروهایش را مرتب کند و دوباره ببیند که پیرمرد متوجه اشتباه خود شد.
❓2️⃣ طول و عرض جغرافیایی چه تأثیری بر رؤیت هلال ماه در نقاط مختلف کرهی زمین دارد؟
✅ یکی از مباحثی که بر دیدن هلال ماه اثر میگذارد، بحث ضخامت هلال است، بدین معنا که هرچه هلال ضخیمتر باشد، دیدن آن راحتتر و هرچه نازکتر باشد، رؤیت آن نیز سختتر است. طبیعتاً هرکجا که غروب آفتاب آن نیز دیرتر باشد، هرچه که ماه از زمان «مقارنه» (که ماه از خط فاصله میان زمین و خورشید عبور میکند) بگذرد، هلال ضخیمتری در هنگام غروب میتوان دید و در چنین حالتی اگر زمان مقارنه گذشته باشد، اگر هلال ماه در ژاپن دیده نشد، توقع آن است که در تهران (که غربیتر است) شرایط رؤیت بیشتر فراهم باشد.
بنابراین دربارهی تأثیر طول جغرافیایی اصطلاحاً گفته میشود که هرچه طول جغرافیایی غربیتر باشد، در آن منطقه احتمال رؤیت بیشتر است؛ چراکه زمان بیشتری از مقارنه میگذرد و ضخامت هلال بیشتر میشود، کمااینکه هرچه از اول ماه میگذرد، بر ضخامت قرص ماه افزوده میشود.
مطلب دیگری که بر رؤیت هلال اثر میگذارد، بحث ارتفاع ماه از افق است؛ یعنی میخواهیم هلالی را ببینیم که به لبهی افق بسیار نزدیک است. باید فاصلهی کمی از سطح زمین را نگاه کنیم و دیدن چنین هلالی نیز سختتر میشود؛ چراکه وقتی خورشید را در وسط آسمان ببینیم، چشم را میزند، اما در هنگام غروب یا طلوع میتوان قرص آن را تشخیص داد و همین موضوع در مورد ماه هم صادق است و اگر ماه به لبهی افق برود، دیدن آن سختتر میشود.
آن چیزی که در ارتفاع ماه تأثیرگذار است، عرض جغرافیایی است؛ یعنی ممکن است در جایی ماه را با فاصلهی خوبی از افق ببینیم، اما در همان لحظه در جای دیگر، غروب آفتاب اتفاق بیفتد و آنها هلال ماه را لبهی افق نبینند و کار برای آنها سخت شود و این دو موضوع (طول و عرض جغرافیایی) با یکدیگر بر رؤیت هلال اثر میگذارند و اینکه بعضی افراد، تنها یک عامل (مانند طول جغرافیایی) را در نظر بگیرند، آنها را به اشتباه میاندازد و میزان تاثیر دقیق طول و عرض جغرافیایی در دیدن یک هلال را محاسبات دقیق نجومی مشخص میکند که نتایج این محاسبات در جداول و نقشههایی میآید.
❓3️⃣ در ایران چطور؟ آیا نقاط جنوبی ایران دارای طول و عرض جغرافیایی مشترک با نواحی شمالی است
هدایت شده از بینات
سلام علیکم
با توجه به اینکه برخی از مراجع عظام تقلید ، امروز ، یکشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۹ را سی ام ماه مبارک رمضان اعلام کرده اند ، دوستان عزیز انقلابی ، با مطالعه دقیق متن فوق 👆 خود را برای پاسخگویی به موجی از شبهات آماده کنند.
متن کامل این مصاحبه در " کانال آتش به اختیار" به آدرس :
🆔 @gh_karimi
منطق و مراحلِ گفتمانسازی:
[1]. همین که یک مطلبی را میگویید و آن مطلب، پخش میشود، بهتدریج، «ذهنیّت» و «جهتگیریِ فکری» مشخّصی در «جامعه» بهوجود میآورد؛ این امر، همان «گفتمان» است که «باارزش» است.
[2]. وقتی «گفتمانسازی» اتّفاق افتاد، اقبالِ عمومی به «مجموعههای جوان و پیشرو» بهوجود میآید، و اثرِ خودش را در «انتخابِ مدیریّتها» و امثالِ اینها بهجا میگذارد.
[3]. «مسائلِ نظام» را استخراج کنید، و دربارۀ آنها «فکر» کنید.
[4]. «راهحلّهای سنجیده و قوی»، پیشبینی و مطرح کنید.
[5]. البتّه، رسانۀ ملّی باید کمک کند.
(آیتالله خامنهای، در دیدارِ نمایندگانِ تشکّلهای دانشجویی، 28 اردیبهشت ۱۳۹۹).
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از بینات
🍃🌼 عید سعید فطر، سالگرد تنفیذ حکم ریاست جمهوری شهید محمد علی رجایی (رضوان الله تعالی علیه) مبارک باد.
🌺 بنیان گذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (اعلی الله مقامه الشریف) :
🌻 تقارن رأی گیری برای رئیس جمهور با ایام و لیالی مبارک قدر و تنفیذ آن با عید سعید فطر موفقیت آقای رئیس جمهور را در خدمت به کشور و ملت عزیز نوید می دهد.
📝بخشی از حکم تنفیذ ریاست جمهوری شهید محمد علی رجایی
📚 صحیفه نور جلد ۱۵ صفحه ۷۷
🗓 یکشنبه ۱۱ مردادماه ۱۳۶۰
🔷️عید سعید فطر
✍ جالب است بدانید، انتخابات ریاست جمهوری، که در آن شهید محمد علی رجایی با اکثریت قاطع آراء به ریاست جمهوری اسلامی ایران برگزیده شد ، در روز جمعه دوم مرداد ۱۳۶۰ مصادف با بیست و دوم ماه مبارک رمضان و در فاصله دو شب قدر برگزار گردید.
💐 هدیه به روح مطهر حضرت امام خمینی و این شهید سرافراز و جمیع شهداء از صدر خلقت تا همین ساعت ، فاتحةمع الصلوات.
🆔 @gh_karimi
به رخ کشیدن اقتدار
خبر ارسال ۵ نفتکش ایرانی با پرچم جمهوری اسلامی ایران به سمت ونزوئلا و منطقه کارائیب، حیاط خلوت آمریکا خبر بسیار مهمی بود چراکه با توجه به تحریم ایران و ونزوئلا این اقدام می توانست با برخورد تُند آمریکا روبرو شود در واقع ایرانی هابا این اقدام، ریسک بزرگی انجام داده بودند یا اینکه یک جسارتی برای آزمایش قدرت آمریکاییها بود یا یک اطمینان به خود نسبت به اینکه آمریکا توان برخورد با این حرکت را ندارد چراکه ایران قبلاً در مقابل اقدام علیه خود برخورد قاطعی کرده بود مانند گرفتن کشتی انگلیسی در مقابل توقیف کشتی ایرانی و یا حمله قاطع به پایگاه عین الاسد در مقابل ترور سردار حاج قاسم سلیمانی و همچنین تهدیدهای قاطعانه سردار حاجی زاده.
باید گفت که به نظر می رسد گزینه دوم صحیح باشد یعنی ایرانی ها با اعتماد به نفس کامل اقدام به ارسال کشتی های نفتکش به سمتِ ونزوئلا کرده اند.
درس هایی که میتوان ازین اقدام قاطع ایران گرفت به شرح زیر است.
١. دوران تهدید آمریکا دیگر گذشته است و ایرانی ها مانند چند سال قبل که بعد از ارسال کشتی کمک های ایران به یمن با تهدید آمریکا و فشار دولت ایران و وزارت خارجه ایران مجبور به بازگرداندن کشتی خود شدند و در عمل جلوی پیروزی قاطع یمنی ها را در مقابل عربستانی ها گرفتند گذشته است دیگر ایران با یک تهدید عقب نشینی نمی کند
٢.اندیشه سازش در ایران جایگاه خودش را از دست داده است و اعتبار چندانی ندارد
٣.دوران مقاومت همه جانبه در مقابل امید به سازش در ایران تثبیت شده است و وقت آن رسیده است که ایران در جهت آرمانهای خود قدم های بلند تر و با سرعت بیشتری بر دارد.
۴. دوران ابرقدرتی آمریکا به سر آمده است و دوران ابرقدرتی ایران فرا رسیده است، کافیست ایران بتواند با ظرفیت های بسیار بالای کشور، مانند منابع فراوان، جامعه جوان و سطح علمی بالا، بازار های گسترده در منطقه، کارگاه های آماده به کار و راکد بسیار در کشور، اعتماد به نفس بالای ایجاد شده از اقدامات منحصر به فرد نیروهای نظامی و شرکت های دانش بنیان و جامعه درمانی و... و موارد متعدد دیگر با جهش تولید و با حل مشکل اقتصادی کشور، خود را در حد و اندازه یک ابرقدرت نشان دهد.
۵.ایران از نفوذ در منطقه و مبارزه با استکبار و کمک به محرومین در منطقه غرب آسیا با توصیه رهبر معظم انقلاب نگاهش را به نقاط دیگر جهان بلکه حتی به منطقه آمریکای لاتین معطوف کرده است و این یک گام بلند دیگر برای ایرانی هاست، آنهایی که میگفتند ایران بعد از دوران هخامنشی ها توانسته اند به دریای مدیترانه دست پیدا کنند باید اکنون بگویند ایران برای اولین بار در منطقه آمریکای جنوبی نفوذ معناداری پیدا کرده است و آمریکا دیگر نه تنها باید نگران از دست دادن نفوذ خود در منطقه غرب آسیا باشد بلکه نگران نفوذ گسترده ایران در حیاط خلوت خود می باشد و با اوضاع آشفته آمریکا که ویروس بسیار کوچک کرونا به رخ آمریکاییها کشیده و در عین حال مردم دنیا را بیدار کرده است دیگر حیثیتی برای آمریکا و توانی برای مداخله در منطقه غرب آسیا باقی نمانده است و ایران از این پس قاطع تر و قوی تر می تواند با دشمنان خود مانند عربستان و رژیم صهیونیستی مبارزه کند.
۶. دست تقدیر الهی در صورت اتکا به وعده های خداوند و انتخاب الگوی مقاومت میتواند و توانسته قدم به قدم جمهوری اسلامی و ملت ایران را به آرمانهای خودش نزدیکتر نماید.
سید جلال حسینی
http://eitaa.com/joinchat/501809171Ca61147f977
نفتکش ایرانی در سواحل ونزوئلا پهلو گرفت👇
این حقیقت جاری بر زبان امام بزرگوارمان(رضواناللَّه تعالی علیه) که «آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند»، یک بار دیگر آشکار شد.
(بیانات امام خامنه ای در دیدار مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزهی علمیهی قم. ۱۳۶۹/۱۱/۴)
ایزدی: ورود نفتکش ایرانی به ونزوئلا آمریکا را تحقیر کرد/ انتقاد از غفلت ۷ ساله نسبت به ظرفیت آمریکای لاتین
یک کارشناس مسائل آمریکا گفت: اقدام موفقیت آمیز جمهوری اسلامی در ارسال محموله نفتی به ونزوئلا نشان داد که اگر ایران اعتماد به نفس خود را حفظ کرده و به دنبال توافقات برد-برد واقعی و نه خیالی باشد، می تواند موفقیت های جدی کسب کند.https://www.tasnimnews.com/fa/news/1399/03/04/2272580
♦️کرونا و رویارویی تمدنی دو نوع عقلانیت♦️
🔹تمدن غرب، آزادی، امنیت و رفاه را منهای خدا، دین و شریعت دنبال میکرد ولی انقلاب اسلامی همهی آنها را ذیل خدا و شریعت تعریف کرد و به آن عمل نمود.
🔹مخاطب انقلاب، ارباب زر و زور نیستند بلکه عامهی مردمی هستند که از فشارهای تمدن غرب به سطوح آمدهاند و به همین خاطر، قلوب را فتح کرده، عقلانیت مادی را به چالش کشیده و عقلانیت جدیدی را بر محور ایمان بالله به صحنه آورده است.
حجت الاسلام علیرضا پیروزمند بخش دوم
▫️رهبر انقلاب اسلامی طی سخنانی در ارتباط با ستاد ملی مبارزه با کرونا ضمن اشاره به تجربهی تمدن غرب در قضیهی کُرونا به ناکامی غربیها در این ماجرا پرداختند: «غربیها در این امتحان بزرگی که در همهی دنیا -از شرق و غرب دنیا- پیش آمد، در چند عرصه شکست خوردند: اوّلاً در تواناییهای مدیریّتیشان شکست خوردند... در فلسفهی اجتماعی هم شکست خوردند... در نمایش اخلاق عمومی هم شکست خوردند.» ۱۳۹۹/۰۲/۲۱
▫️ پیش از این نیز حضرت آیتالله خامنهای در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت ولادت حضرت امام زمان(عج) به مقایسهی عملکرد ملتها و دولتهای غربی با ملت و حاکمیت ایران اسلامی در قضیهی کرونا پرداخته بودند و با ذکر مصادیق و مواردی از رفتارهای غربیها، آن را نتیجهی منطقی و طبیعیِ «فلسفهی حاکم بر تمدن غربی» معرفی کرده و در سوی مقابل، رفتارهای ایثارگرانه و جهادی مردم در ایران را ناشی از «تفکر و فرهنگ و ارزشهای اسلامی» دانستند.
▫️به همین مناسبت پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در یادداشت تحلیلی زیر به قلم حجتالاسلاموالمسلمین پیروزمند، عضو هیأت علمی فرهنگستان علوم اسلامی قم به بررسی ابعاد مختلف رویاروییِ دو عقلانیت توحیدی و مادی در عرصهی حکمرانی باتوجه به قضیهی کرونا پرداخته است:
🔸سومین بحران، فقدان امنیت است؛ اعم از امنیت محیط زیست، امنیت غذایی بهویژه با تصرفات بیولوژیک و جریان تراریختهها و امنیت جانی که با بهراه انداختن جنگهای مختلف- مستقیم و نیابتی- نشان دادند که هیچ حریمی را برای حفظ منافع خود قائل نیستند.
🔸بحران چهارم گسترش ابتذال و فساد اخلاقی است. بحرانی که باعث فروپاشی جامعه و بهخصوص خانواده و از بین رفتن عواطف شد.
🔸و بالاخره پنجمین بحران، دروغ بودن آزادی وعده داده شده است که شاه بیت تفکر لیبرال، گسترش آزادی بود.
🔸این موارد بحرانهای درونی تمدن غرب است و پیروزی انقلاب اسلامی هم عامل ایجاد بحرانهای بیرونی آن شد. انقلاب یک کانون قیام علیه هژمونی حاکم بر جهان بود و توانست بشر را وارد عصر جدیدی کند؛ چرا که انقلاب دارای پیام و روش متفاوتی بود.
🔸تمدن غرب، آزادی، امنیت و رفاه را منهای خدا، دین و شریعت دنبال میکرد ولی انقلاب اسلامی همهی آنها را ذیل خدا و شریعت تعریف کرد و به آن عمل نمود. به خلاف آنها که با زور، تحمیل و تجهیل به اهدافشان میرسیدند، روش انقلاب اسلامی خودآگاهی و تفاهم با وجدان عمومی جهان است.
🔸مخاطب انقلاب، ارباب زر و زور نیستند بلکه عامهی مردمی هستند که از فشارهای تمدن غرب به سطوح آمدهاند و به همین خاطر، قلوب را فتح کرده، عقلانیت مادی را به چالش کشیده و عقلانیت جدیدی را بر محور ایمان بالله به صحنه آورده است.
۳-۲- شکست تمدن غرب در مهار انقلاب اسلامی
تمدن غرب تلاش کرد انقلاب را با امواجی مهار کند اما نور انقلاب بر افروختهتر شد. موج اول مهار انقلاب، جنگ تحمیلی بود که باعث استحکام بیشتر انقلاب شد. موج دوم با حادثه ۱۱ سپتامبر آغاز شد بود که ایران را محور شرارت خواندند و با هدف ایران به کشورهای پیرامونی لشگرکشی کردند.
🔸این در ظاهر جنگ نظامی اما در واقع هزینه دادن برای تثبیت و بقاء تمدن غرب و جهانیسازی آمریکایی بود. هدف این بود که الگو بودن و مرجعیت تمدن غرب شکسته نشود. اما نتیجه معکوس شد و در لایهی بزرگتری جبههی مقاومت شکل گرفت و کشورهای دیگری به ایران اضافه شدند و یکبار دیگر قدرت غرب به چالش کشیده شد.
🔸در این بین، پدیدهی مهم اربعین رخ نمود. در زمان و مکانی که انتظار داشتند بیشترین تضعیف در جبههی مقاومت اتفاق بیفتد، به برکت سیدالشهداء علیه السلام اربعین نمایان شد و یک قدرتنمایی چند ده میلیونی عظیم را به رخ قُلدران جهان کشید و بساط داعش را به هم ریخت. موج سوم با تحریمهای فراگیر شروع شد که با رقابت اقتصادی و سیاسی کشورهایی همچون چین و روسیه مقارن بود و حاصل آن شکل گیری جبههی مقاومت جهانی علیه استبداد جهانی بود.
ادامه دارد ...
https://bit.ly/2zswIpi
♦️گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس♦️
@TamadonEN
هدایت شده از کانال مداحی
⭕️ایران از میان فهرست ۱۰ کشوری که بیشترین مبتلایان به کرونا را دارند، خارج شد
🔘هند با پیشی گرفتن از ایران در شمار مبتلایان به ویروس کرونا، در میان ۱۰ کشوری که در شمار مبتلایان در صدر جدول هستند، قرار گرفت.
🔘بر اساس آخرین آمارها تاکنون ۱۳۸ هزار و ۸۴۵ نفر در هند به کرونا مبتلا شدهاند که از این تعداد ۴ هزار و ۲۴ نفر جان باخته و ۵۷ هزار و ۱۲۱ نفر نیز بهبود یافتهاند.
هدایت شده از کلیپ سرای عماریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نماهنگ بیانات رهبر انقلاب
#دوران_بزن_دررو_تمام_شده
هدایت شده از کلیپ سرای عماریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چرا باید به آمریکای لاتین رفت
🎙توضیح استاد عباسی از ضرورت ورود به حیات خلوت آمریکا، صحبتهایی که چند سال پیش، ضرورتهای امروز را نشان میدهد
پنج نفتكش ايرانى ، انهدام برجك جنگ روانى !!؟
وقتى ايران در اقدامى هوشمندانه و سراسر قدرت ، پنج ابر نفتكش پولادين خود را با برافراشتن پرچم پرافتخار سرزمين شهيدان و قهرمانان و در حركتى علنى عازم ونزوئلا كرد !!!
حركتى نفس گير و بديع كه در طول سالها تحريم ظالمانه نظير ندارد كمتر ناظر و تحليلگر سياسى قادر به پيش بينى اين حركت واثرات شگرف ان در پهنه سياسى جهان بود .
عمليات با پرواز قهرمانان ماهان و انتقال تجهيزات لازم مورد نياز پالايشگاههاى بنزين ونزوئلا آغاز و در برگشت وجه معامله و پول خريد بنزين پنج نفتكش با چندين تن طلاى ناب دريافت شد...
و
ساعتى پيش اولين نفتكش غول پيكر ايرانى (Fortune)وارد ابهاى سرزمينى ونزوئلا شد و با اسكورت نيروى هوايى و دريايى اماده نبرد ونزوئلا به سوى بندر در حال حركت است !!!
اين در حالى است كه گفته مى شود زير دريائيهاى ناديده با پيشرفته ترين موشك هاى جهان از همان لحظه اول حركت ،كار اسكورت دريادلان پنج كشتى افتخار را علاوه بر هزاران موشك نقطه زن !! و ... بعهده دارند .
صداى خرد شدن هيبت پوشالى و انهدام ستاد مركزى سهمگين ترين عمليات جنگ روانى آمريكا ومتحدين مفلوك منطقه اى
و ياس و نااميدى مزدوران داخلى دشمن
امروز با صداى هلهله مردم ونزوئلا و جشن پيروزى و عيد ايرانيان مقارن شده است .
گفته مى شود ايران به صراحت به امريكا پيام داده است هر گونه اخلال در حركت كشتى ها ى ايران با پاسخى مواجه مى شود كه دنيا را بيشتر از اثرات كرونا شگفت زده خواهد كرد و امريكا را در خاك خود !!!؟ با شوكى روبرو كه در تاريخ سابقه ندارد .
امريكا و متحدين غربى و منطقه اى اش هيچ راهى جز پذيرفتن واقعيت ظهور ابر قدرت منطقه اى ايران ندارند .
با ايرانيان جنگ ديده ، جنگ نكنيد
صلح و دوستى و عشق و انسانيت راه حل نجات بشر است ...
یا علی مدد
🇮🇷 #فتح_خرمشهر درسال 1399
🇮🇷سوم خرداد در تقویم بنام روز ملی ایثار، مقاومت و پیروزی نام گذاری شده است تا در اذهان یک پیروزی عظیم را ماندگار کند که بر اساس آن #خرمشهر در سال 1361 فتح شد تا نشان دهد ایرانی اگر راه مقاومت بپیماید، می تواند به پیروزی های بزرگی برسد.
🇮🇷بر اساس همین #مسیر_مقاومت و تلاش جهادی و تکیه بر توان داخلی بدون ترس از دشمن بوده که رهبری می فرماید: خرمشهرها در پیش است. و مطمئنا شکستن محاصره اقتصادی دشمن و برقراری مبادلات اقتصادی با کشورهای دوست بدون ترس از #آمریکا و کسب رضایت او یکی از همین خرمشهرهایی است که در پیش می باشد.
🇮🇷تاریخ انقلاب اسلامي و حتی تاریخ ایران نشان داده است که مقاومت کم هزینه ترین و حتی تنها ترین راه ممکن برای رسیدن به #منافع_ملی می باشد، از قیام تنباکو تا فتح خرمشهر و هم اکنون شکستن محاصره اقتصادی نمونه هایی از تایید این مسئله است که دشمن زبان زور را بهتر از مذاکره می فهمد و تبلیغات رسانه ای و هیاهوی پوچش بیشتر از ابزار نظامی برایش سودآوري دارد و حال اگر به پشتوانه ملت بر خدا تکیه کنیم، می توانیم به فتوحات زیادی برسیم که فتح خرمشهر یکی از آنان بود.
🇮🇷در این بین دولت های مستقر باید بدانند که اگر سیاست زمین سوخته و گرفتن زمان برای بنی صدر سودی داشت، مذاکره زیر فشار و از روی ناچاری و با دست خالی نیز برای آنان مزیت خواهد داشت. و باید شکستن محاصره #اقتصادی و نترسیدن از تهدیدات آمریکا در توقیف نفتکش های ایرانی را یکی دیگر از تجربه های موفق مقاومت دانست که در تاریخ و در کنار دیگر پیروزی ها ثبت خواهد شد.
🇮🇷رسیدن #نفتکش های ایرانی به #ونزوئلا که در نزدیکی آمریکا بوده، آنهم با جی پی اس روشن و اعلام قبلی یعنی یک پیروزی بزرگ بر اساس مقاومت ملی مردم ایران که دستکمی از فتح خرمشهر ندارد. فتحی که هنوز ابتدای مراحل بعدی آن هستیم که مطمئنا با مقاومت به زودی محقق خواهد شد.
هدایت شده از کلیپ سرای عماریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️مدیریت جهادی، ماهواره را تا ارتفاع ۳۶ هزار کیلومتری میبرد، ولی مدیریت تکنوکراتی، نمیتواند سیبزمینی و پیاز را روی زمین، از سیستان تا تهران بیاورد بدون اینکه قیمتش ۱۰ برابر نشود!
هدایت شده از کانال مداحی
⭕️در دورهای ونزوئلا برای همکاری با ایران اعلام آمادگی کرد و از رابطه با آن کشور هیچ تهدیدی هم متوجه ما نمیشد بلکه بر عکس، فرصتهای اقتصادی زیادی برای ما به وجود میآمد. در آن دوره نزدیک چند میلیارد دلار قرارداد اقتصادی بسته شد که اگر نگویم همه آنها، ولی اکثریت قاطع آنها به نفع اقتصاد ایران بودند. بیش از پنجهزار دستگاه تراکتور به آنجا صادر و در آنجا خط مونتاژ راهاندازی کردیم، طوری که امروز ایران را در #ونزوئلا به تراکتور میشناسند و به هر روستایی که بروید، معمولاً تراکتورهای ایران را در آنجا میبینید! صادرات ما به آن کشور به حدی رسید که #تراکتورسازی تبریز اعلام کرد دیگر سفارش قبول نکنید، چون ظرفیت تولید ما فعلاً از این بیشتر نیست. این قرارداد تا این حد موجب اشتغال و بهرهوری برای کشور شده بود. پول محصول را هم در ابتدا میدادند. صادرات سمند و پراید را هم به آن کشور داشتیم و حتی حدود 10 هزار واحد مسکونی در آنجا ساختیم که در آمد حاصل از برای ایران بسیار قابل توجه بود.
🔘همینهایی که میگویند باید با دنیا رابطه داشت آن زمان رسانههایشان تمام توان خود را روی این موضوع متمرکز کرده بودند که به این گونه القا کنند که ما از روابط با ونزوئلا هیچ سودی نمیبریم! مثلاً مینوشتند چاوز دوباره به تهران آمد و ایران میخواهد یکطرفه به اینها کمک کند! در حالی که برعکس بود و از این طریق #منافع_اقتصادی و اشتغال زیادی برای ایران در بخشهای مختلف به دست آمد. به آنجا کالا صادر میکردیم و بهموقعتر و بهتر از هر طرف خارجی دیگری پول را پرداخت میکردند.
🎙جناب دکتر سعید #جلیلی
هدایت شده از کانال مداحی
⭕️#تحلیل_سیاسی_اقتصادی
🔻امروز که بسته کمکهای سوختی ایران به ونزوئلا میرسد، شاید مرور فاجعهای که باعث شده ونزوئلا به عنوان بزرگترین دارنده ذخایر نفتی جهان، نتواند مستقلا نیاز خود را تامین کند، خالی از لطف نباشد.
▫️لیبرالهای ایرانی سعی دارند وضع امروز ونزوئلا را نتیجه حکومت هوگو چاوز و نیکلاس مادورو بخوانند. اما واقعیت این است که رنج امروز مردم ونزوئلا، نتیجه رابطه بسیار خوب حکام وابسته این کشور با آمریکا در دوره پیش از چاوز است.
◽️پیش از چاوز، ونزوئلا با وجود درآمدهای سرشار نفتی، یک کشور کمتر توسعهیافته باقیمانده بود. لوئیس گیوستی لوپز، که یک مهندس نفت و تحصیلکرده دانشگاههای آمریکا بود، در دهه ۱۹۹۰ میلادی با این توجیه که میخواهد با افزایش تولید، قیمتها را پائین بیاورد، تولیدکنندگان کوچک در ایالاتمتحده را زیر فشار گذاشته، از بازار نفت خارج کند و سهم بزرگتری از بازار نفت را نصیب خویش سازد، با اعطای امتیازهای ویژه به شرکتهای نفتی خارجی ازجمله معافیتهای مالیاتی، تولید نفت ونزوئلا را با ۳۳ درصد افزایش از ۲.۵ میلیون بشکه به ۳.۳ میلیون بشکه در روز رساند.
◽️صادرات نفت ونزوئلا به آمریکا از حدود یکمیلیون بشکه در سال ۱۹۹۱ به ۱.۸ میلیون بشکه در روز، در سال ۱۹۹۷ رسید، و درواقع ۱۷ درصد کل واردات نفت ایالات متحده را تشکیل میداد.
◽️ شورای امنیت ملی دولت بیل کلینتون این پیروزی جدید در تأمین امنیت انرژی را جشن گرفته و اعلام کرد، «ما یک گام اساسی در کاهش وابستگی به خاورمیانه برداشته و به انجام رساندهایم و اکنون ونزوئلا عرضهکننده خارجی شماره یک نفت ما شده است».
◽️این افزایش تولید که با افزایش نسبی درآمد نفت همراه بود اما تأثیر چندانی بر زندگی مردم ونزوئلا یا توسعه صنعت نفت آن نگذاشت. این کشور تشنه سرمایهگذاری، حجم عظیمی از درآمدهای نفتی خود را در بازارهای مالی آمریکا انباشت میکرد و بر ثروت و قدرت بانکداران و دلالان نفتی میافزود.
◽️روبرتو لمپا توصیف جالبی از اقتصاد ونزوئلا ارائه میکند: «ونزوئلا برای دهه ها کشور کمتر توسعهیافتهای بود که سرمایه صادر میکرد».
(به فصل سوم کتاب دولت و بازار مراجعه کنید)
▫️به عبارت دیگر، ونزوئلا پیش از چاوز یک گاو شیرده برای آمریکا بود. واشنگتن هم نفتش را میبرد، هم درآمدهای نفتیاش را در بازار خود حفظ میکرد، هم اینکه اجازه پیشرفت را به آن نمیداد چون منافعش در وابستگی ونزوئلا بود؛ چنانکه سعودی چنین است و چنانکه ایران پیش از انقلاب اسلامی چنین بود. ایران اگر امروز صنعت نفت ونزوئلا را جان میبخشد و طلا دریافت میکند، به برکت انقلابی است که اگر نبود، ایرانی اینجا نبود.
✍#سید یاسر جبرائیلی