طبع اینموادغذایی را بشناسید👇
بدن هر کسی با دریافت یکسری غذاها واکنش مخصوصی را از خود نشان میدهد. مثلا شنیدهاید که میگویند فلان کس با خوردن یک خیار سردیاش میکند و دیگری با مصرف یک مویز گرمیاش میکند. این همان ارتباط میان نوع غذاها با ماهیت مزاج ماست که اگر رعایت نشود اثرات ناگوار گرمی و سردی در غالب علائم بیماری بروز میکند. اینها بخشی از غذاهای سردمزاج و گرم مزاج هستند👇👇
1- قورمه سبزی : گرم
۲- قیمه : گرم
۳- فسنجان : گرم
۴- بادمجان : گرم
۵- کدو : سرد
۶- آلو اسفناج : سرد
۷- کرفس : گرم
۸- بامیه : سرد
۹- ریواس : سرد
۱۰- مرغ ترش : سرد
۱۱- کته : معتدل روبه سرد
۱۲- پلو : معتدل روبه سرد
۱۳- سبزی پلو : گرم
۱۴- باقلی پلو : سرد
۱۵- زرشک پلو : سرد
۱۶- آلبالو پلو : سرد
۱۷- لوبیا پلو : سرد
۱۸- کلم پلو : سرد
۱۹- رشته پلو : سرد
۲۰- دم پختک : گرم
۲۱- نخود اب :گرم
۲۲- عدس پلو : سرد
۲۳- مرصع پلو : گرم
۲۴- شیرین پلو : گرم
۲۵- ماش پلو : سرد
۲۶- استانبولی :سرد
۲۷- ته چین :معتدل
۲۸- کوفته تبریزی : معتدل
۲۹- کوفته ریزه : گرم
۳۰- کوفته برنجی : سرد
۳۰- کوفته برنجی : سرد
۳۱- تاس کباب : گرم
۳۲- کوکو سبزی : گرم
۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد
۳۴- کتلت : سرد
۳۵- شامی :گرم
۳۶- آش رشته : معتدل
۳۷- آش ساده : سرد
۳۸- آش دوغ : سرد
۳۹- آش شعله قلم کار : گرم
۴۰- اشکنه : گرم
۴۱- کله جوش :معتدل به گرم
۴۲- آبگوشت : گرم
۴۳- سوپ جو :سرد
۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد
۴۵- شیر برنج : سرد
۴۶- فرنی : معتدل
۴۷- شله زرد : معتدل
۴۸- آش شلغم : معتدل
۴۹- سوپ شیر : سرد
۵۰- نرگسی : معتدل
۵۱- عدسی :سرد
۵۲- آش اوماج :سرد
۵۳- سمنو : گرم
۵۴- کاچی : گرم
۵۵- کباب کوبیده : گرم
۵۶- کباب ترکی : سرد
۵۷- ژامبون گوشت : سرد
۵۸- ژامبون مرغ : سرد
۵۹- سوسیس وکالباس : سرد
۶۰- جوجه کباب : سرد
۶۱- کباب برگ : گرم
۶۲- بریونی : گرم
۶۳- همبرگر : سرد
۶۴- فلافل ذرت : سرد
۶۵- فلافل نخود : گرم
۶۶- چیپس : سرد
۶۷- کشک بادمجان(باکشک زیاد): سرد
۶۸- حلیم گندم : گرم
۶۹- حلیم بادمجان : سرد
۷۰- میرزا قاسمی : سرد
۷۱- الویه : سرد
۷۲- ماکارونی : سرد
۷۳- لازانیا : سرد
۷۴- املت با گوجه : سرد
۷۵- دلمه برگ مو : معتدل
۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد
۷۷- دلمه بادمجان : گرم
۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد
۷۹- خوراک لوبیا قرمز
۸۰-املت با فلفل سبزو فارچ : سرد
۸۱- بورانی : سرد
۸۲- جغوربغور : معتدل
۸۳- بافلا قاتق : سرد
۸۴- حلوا : گرم
۸۵- خرمالو : گرم
۸۶- لبو : گرم
۸۷- بستنی سنتی : معتدل روبه گرم
۸۹- بستنی میوه ای : معتدل روبه سرد
👨👩👧👦 #پزشک_خانواده
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین_و_سواد_رسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
❌انتشار بدون لینک کانال جایز نمی باشد
چرا باید قوطی کنسرو را بجوشانیم؟
◽️بهتر است تمامی کنسروهای مصرفی به مدت 20 دقیقه در آب جوشانده شوند تا احتمال فعالیت باکتریهایی که تولید کنندهی سم بوتولینوم و در نتیجه بیماری بوتولیسم هستند را به صفر برساند.
+ سم بوتولیسم «یک بیماری فلج کننده» میباشد.
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین_و_سواد_رسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
❌انتشار بدون لینک کانال جایز نمی باشد
این عادت ما ایرانی هاکه اول قند را در دهان میگذاریم وبعد چای را میخوریم یک عادت غلط است وپوسیدگی دندانها را بیشترمیکند!
اگرمیخواهید چای را باقند بخورید، بهترست قندرادرچای حل کنید
🫀نکات پزشکی و سلامتی👇
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین_و_سواد_رسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
❌انتشار بدون لینک کانال جایز نمی باشد
کم خوابی چه بلایی بر سر چشم و پوست ما می آورد؟
◼️اگر از آن دسته افراد هستید که به خواب کافی در طول شبانه روز توجه ندارید، این اینفوگرافیک را بخوانید.
◼️شاید بتوانیم نظر شما را درباره اهمیت خواب کافی در چرخه سلامت و پیشگیری از پیری زودرس، تغییر دهیم!
🫀نکات پزشکی و سلامتی👇
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین_و_سواد_رسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
❌انتشار بدون لینک کانال جایز نمی باشد
خوردن سبزي همراه با غذا زمان عبور ماده غذايي را در طول لوله گوارش کوتاهتر ميکند و باعث میشود بيماري آزاردهنده يبوست درمان شود. و سرعت هضم غذا راسریعتر میکند.
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین_و_سواد_رسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
❌انتشار بدون لینک کانال جایز نمی باشد
🔸براى پاک سازی کبد، آب سيب بنوشيد.
🍏مواد قلیایی موجود در سیب علاوه بر حفظ سطح pH بدن، در پاکسازی سموم و مواد زائد مخرب از کبد کمک می کند. پکتین موجود در پوست سیب باعث تقویت دستگاه گوارش می شود.
🍎آب سیب شامل مواد مغذی مانند ویتامین C، انواع مختلف ویتامینB و بسیاری از مواد معدنی مختلف مانند منیزیم، آهن، کلسیم، منگنز و مس است. یک فنجان آب سیب با دارا بودن قند طبیعی حدود 10 درصد از کربوهیدرات های مورد نیاز روزانه شما را فراهم می کند. با مصرف یک وعده آب سیب، پتاسیم معدنی موجود در آن تقریبا 7٪ از مصرف روزانه شما را تامین می کند.
#لبیک_یا_خامنهای
#انتخاب_مشارکت_حداکثری_و_درست_ایران_قوی
#موسسه_جهادتبیین_و_سوادرسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
❌حتی المقدور با لینک ارسال شود
🔴 رئیسی:
قبلا هروقت میخواستند با ایران سخن بگویند از روی میز بودنِ گزینۀ نظامی سخن میگفتند اما الان میگویند قصد درگیری با ایران را نداریم
🔹ما جنگی را آغاز نخواهیم کرد اما اگر کسی بخواهد قُلدری کند پاسخ محکمی خواهد گرفت./فارس
#ایران #آمریکا
#طوفان_الاقصی
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین_و_سواد_رسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
❌انتشار بدون لینک کانال جایز نمی باشد
🔴 شیخ اکرم الکعبی دبیرکل جنبش النجبا عراق:
حملات ما به آمریکا تا عقب نشینی کامل رژيم صهيونيستي از نوار غزه و خروج آمریکا از عراق ادامه خواهد داشت.
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین_و_سواد_رسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
❌انتشار بدون لینک کانال جایز نمی باشد
🔴 شبکه تلویزیونی NBC به نقل از مقامات آمریکایی :
پاسخ آمریکا سخت ترین پاسخ دولت بایدن به شبه نظامیان ایرانی خواهد بود. این حمله می تواند شامل اهدافی در چندین کشور خارج از ایران باشد.
#ایران #آمریکا
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین_و_سواد_رسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
❌انتشار بدون لینک کانال جایز نمی باشد
🔴 اکانت های معتبر توئیتری ادعا کردند که سپاه پاسداران برای جلوگیری از خسارت های وارده از حمله احتمالی آمریکا،پایگاه T4 را خالی از هرگونه سلاح های ارزشمند کرده است
#ایران #امریکا
#طوفان_الاقصی
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین_و_سواد_رسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
❌انتشار بدون لینک کانال جایز نمی باشد
طبع اینموادغذایی را بشناسید👇
بدن هر کسی با دریافت یکسری غذاها واکنش مخصوصی را از خود نشان میدهد. مثلا شنیدهاید که میگویند فلان کس با خوردن یک خیار سردیاش میکند و دیگری با مصرف یک مویز گرمیاش میکند. این همان ارتباط میان نوع غذاها با ماهیت مزاج ماست که اگر رعایت نشود اثرات ناگوار گرمی و سردی در غالب علائم بیماری بروز میکند. اینها بخشی از غذاهای سردمزاج و گرم مزاج هستند👇👇
1- قورمه سبزی : گرم
۲- قیمه : گرم
۳- فسنجان : گرم
۴- بادمجان : گرم
۵- کدو : سرد
۶- آلو اسفناج : سرد
۷- کرفس : گرم
۸- بامیه : سرد
۹- ریواس : سرد
۱۰- مرغ ترش : سرد
۱۱- کته : معتدل روبه سرد
۱۲- پلو : معتدل روبه سرد
۱۳- سبزی پلو : گرم
۱۴- باقلی پلو : سرد
۱۵- زرشک پلو : سرد
۱۶- آلبالو پلو : سرد
۱۷- لوبیا پلو : سرد
۱۸- کلم پلو : سرد
۱۹- رشته پلو : سرد
۲۰- دم پختک : گرم
۲۱- نخود اب :گرم
۲۲- عدس پلو : سرد
۲۳- مرصع پلو : گرم
۲۴- شیرین پلو : گرم
۲۵- ماش پلو : سرد
۲۶- استانبولی :سرد
۲۷- ته چین :معتدل
۲۸- کوفته تبریزی : معتدل
۲۹- کوفته ریزه : گرم
۳۰- کوفته برنجی : سرد
۳۰- کوفته برنجی : سرد
۳۱- تاس کباب : گرم
۳۲- کوکو سبزی : گرم
۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد
۳۴- کتلت : سرد
۳۵- شامی :گرم
۳۶- آش رشته : معتدل
۳۷- آش ساده : سرد
۳۸- آش دوغ : سرد
۳۹- آش شعله قلم کار : گرم
۴۰- اشکنه : گرم
۴۱- کله جوش :معتدل به گرم
۴۲- آبگوشت : گرم
۴۳- سوپ جو :سرد
۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد
۴۵- شیر برنج : سرد
۴۶- فرنی : معتدل
۴۷- شله زرد : معتدل
۴۸- آش شلغم : معتدل
۴۹- سوپ شیر : سرد
۵۰- نرگسی : معتدل
۵۱- عدسی :سرد
۵۲- آش اوماج :سرد
۵۳- سمنو : گرم
۵۴- کاچی : گرم
۵۵- کباب کوبیده : گرم
۵۶- کباب ترکی : سرد
۵۷- ژامبون گوشت : سرد
۵۸- ژامبون مرغ : سرد
۵۹- سوسیس وکالباس : سرد
۶۰- جوجه کباب : سرد
۶۱- کباب برگ : گرم
۶۲- بریونی : گرم
۶۳- همبرگر : سرد
۶۴- فلافل ذرت : سرد
۶۵- فلافل نخود : گرم
۶۶- چیپس : سرد
۶۷- کشک بادمجان(باکشک زیاد): سرد
۶۸- حلیم گندم : گرم
۶۹- حلیم بادمجان : سرد
۷۰- میرزا قاسمی : سرد
۷۱- الویه : سرد
۷۲- ماکارونی : سرد
۷۳- لازانیا : سرد
۷۴- املت با گوجه : سرد
۷۵- دلمه برگ مو : معتدل
۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد
۷۷- دلمه بادمجان : گرم
۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد
۷۹- خوراک لوبیا قرمز
۸۰-املت با فلفل سبزو فارچ : سرد
۸۱- بورانی : سرد
۸۲- جغوربغور : معتدل
۸۳- بافلا قاتق : سرد
۸۴- حلوا : گرم
۸۵- خرمالو : گرم
۸۶- لبو : گرم
۸۷- بستنی سنتی : معتدل روبه گرم
۸۹- بستنی میوه ای : معتدل روبه سرد
#لبیک_یا_خامنهای
#انتخاب_مشارکت_حداکثری_و_درست_ایران_قوی
#موسسه_جهادتبیین_و_سوادرسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
❌حتی المقدور با لینک ارسال شود