💢 درمان سندروم دست بی قرار در ایران!
🔹سندروم دست بی قرار یک نمونه از انواع سندروم دست است که همه ی ما کم و بیش اسم آن را شنیده ایم ولی سندروم دست به این مورد محدود نمیشود و انواع دیگری هم دارد که مبتلایان به آن در جهان رو به افزایش هستند. جوانان ایرانی برای اولین بار در جهان لوسیون مخصوص درمان سندروم مچ دست را تولید کرده اند که موفقیت ٨۵ درصدی در درمان داشته و به ٧ کشور در سه قاره آسیا، اروپا و آفریقا صادر و ٣ تندیس از مرکز دانشگاهی خارجی دریافت کرده است.
🔹شرکت دانش بنیان دارویی آنا فارما توانسته با استفاده از توان متخصصان ایرانی لوسیون درمانی برای درمان سندرم مچ دست (تونل کارپال) تولید کند.
🔹این محصول اکنون به هفت کشور دنیا (عراق، افغانستان، گرجستان، آلمان، کنیا و سوئد) صادر می شود و در حال رایزنی با پاکستان و قطر برای صادرات این محصول دانش بنیان هستیم.
🔹این لوسیون گیاهی دارای ثبت اختراع است و نمونه مشابه داخلی و خارجی ندارد.
#پزشکی
#دانشگاهی
#دولت_مردمی
#دستاوردهای_انقلاب
@Radar_enghelab 🇮🇷
🌅 @jahadtabyin59
۸ آوریل، ۱۳.۲۳.mp3
3.7M
🌪توفان آیتالله #علم_الهدی در خطبههای نمازجمعه مشهد مقدس در اعتراض به ترس و تردیدها در مواجهه با فجایع فضای مجازی
🔺باید وارد #جهاد_تبیین شوید در برابر این فضای باز ولنگار مجازی و اگر نکنید، حکمالله را زیر پا گذاشتهاید و بر خلاف فرمان جهاد واجب عمل کردهاید.
🔺مسئولان در مجلس و دولت! چقدر میخواهید این ور و آن ور کنید تا فضای مجازی را کنترل کنید؟ شورایعالی فضای مجازی چند سال است تشکیل شده امّا آفتابه و لگن هفت دست، شام و ناهار هیچی! چه میکند این شورای عالی فضای مجازی؟
🔺پهنایباند و دروازه پهناوری که برای دشمن باز شده که دشمن با همه قدرت بیاد در این فضا علیه ملت فعالیت کند...
🔺تا کجا میخواهید دشمن برسه؟ دشمن باید دیگه چکار کنه تا شما به فکر بیفتید و این فضای مجازی را اصلاح کنید؟ و جلو این جریان ولنگار رسانهای را بگیرید؟
🔹مجلس هم که هر روز یک افسانه سازی میکند؛ یک روز میگویند «صیانت» یک روز میگویند صیانت قبول نیست، «تنظیمگرایی». آخر شما چقدر معطل هستید؟ میخواهید تا کی صبر کنید و دشمن تا کجا برسد؟ مجلس و دولت باید بیایند و با همه قدرت مسئولین بایستند در این مسأله.
🔹دشمن آمده تا حلق ما و همه چیز ما رو از ما گرفته. هی شما امروز و فردا میکنید، چرا انقدر معطل هستید؟ یک روز طرح صیانت رأی آورد، یک روز رأی نیاورد. انشاءالله امیدوارم عزیزان ما در این زمینه عنایت بفرمایید.
🔺با قدرت این وسیله فضای مجازی و ولنگاری رسانهای را پیگیری کنید.
#️⃣ #صیانت_از_ایران
#اهمیت_جهاد_تبیین
🌅 @jahadtabyin59
پس از روسیه، ایران هم نفت خود را با ارز ملی میفروشد
🔹روزنامه نیوایندین اکسپرس: منابع آگاه میگویند که ایران میخواهد بهزودی یک نرخ مبادله و ارزشگذاری بین ریال و طلا ایجاد کند که باعث تشویق روی آوردن مشتریان نفت و گاز این کشور به استفاده از ریال یا طلا شود. این تصمیم ایران میتواند ضربه دیگری به دلار آمریکا باشد.
@Farsna
#دستاوردهای_انقلاب
#دولت_مردمی
@jahadtabyin59
وزیر بهداشت: صادرات واکسن ایرانی از دو هفته پیش آغاز شده و فعلا واکسن کرونا را به ۱۰ کشور آفریقایی صادر میکنیم.
@Farsna
#پزشکی
#دستاوردهای_انقلاب
#دولت_مردمی
@jahadtabyin59
🔰 #تحلیل_و_تبیین | «جهاد تبیین»؛ مقدمهای برای اصلاح، تحول و مطالبه
📝 یادداشت حجتالاسلاموالمسلمین علی ذوعلم، رئیس اندیشگاه بیانیه «گام دوم انقلاب اسلامی» در بررسی مفهوم «جهاد تبیین»
🔻 تبیین بهمعنای روشنگری و بیان حقیقت و واقعیت است. آنچه در تبیین مدنظر است، زدودن غبار بدفهمی، تحریف و کجفهمی از مفاهیم و معارف انقلاب اسلامی و همچنین فهمیدن تحلیلهای نادرست، غلط و مغرضانه از رویدادها و پیشگیری از تحریف و دریافت نادرست است.
🔹جهد بهمعنای تلاش و کوشش جدی است. منتها جهادی که در اسلام مطرح است، تلاش و کوشش جدی در برابر دشمن است. نمونه برجسته آن جهاد نظامی و جهاد در میدان رزم است. البته در عرصههای اقتصادی، فرهنگی، تربیتی و ... نیز بهکار میرود.
🔹ما به تبیین اثربخش نیاز داریم؛ همانگونه که در جهاد نظامی کسی که میخواهد جهاد کند باید محاسبهگرانه و با برنامه وارد شود، تبیین هم همینطور است. حرکت آتشبهاختیار به این معنا نیست که حرکت ناپخته، خام و بدون محاسبه انجام گیرد، بلکه باید کار محاسبهشده و عقلانی باشد.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=49982
#اهمیت_جهادتبیین
@jahadtabyin59
بیانات در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=49572
#اهمیت_جهادتبیین👇🏻👇🏻
محتوای عملیاتی جهاد تبیین
بیانات در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش https://farsi.khamenei.ir/speech
مطلبی که من بیشتر میخواهم روی آن تکیه بکنم و توجّه شما و دیگرانی که این صحبت را میشنوند جلب کنم، «جهاد تبیین» است که من این را مکرّر تکرار کردهام.(۱۱) من میخواهم بگویم آن روز که این حرکت تاریخی نوزدهم بهمن در برابر امام انجام گرفت، اگر آن عکسی که از این واقعه منتشر شد منتشر نمیشد، یعنی این کار تبیینی اگر انجام نمیگرفت، این حادثه نه این جور ماندگار میشد، نه اثرگذار میشد؛ یک حادثهای بود مثل حوادث فراوان دیگری که اتّفاق میافتد و فراموش میشود. عامل ماندگاری و اثرگذاری این حادثه عبارت بود از همان قاب تصویر هنرمندانهای که از این منتشر شد؛ تبیین، این است، تبلیغ کردن و نشان دادن، این است. به برکت یک کار محدود و کوچک رسانهای -آن روز امکانات رسانهای مثل امروز نبود، خیلی محدود بود- یک حرکت مثل حرکت بیعت نیروی هوایی در روز نوزدهم بهمن میشود تاریخساز، میشود ماندگار، میشود اثرگذار، میشود تحوّلبخش؛ مسئلهی «روایت درست» این است؛ این مسئلهی «روایت درست حوادث» که بنده تأکید میکنم، این است که امروز با گسترش رسانهها -که حالا امروز نسبت به آن روز اگر نگاه کنیم، نمیشود گفت صدها برابر، شاید هزارها برابرِ آن روز با این فضای مجازی و این ماهوارهها و این چیزهایی که امروز هست و آن روز نبود، قضیّه تفاوت کرده- اهمّیّت مسئله هم به همین اندازه زیاد شده.
امروز یک سیاست قطعیِ رسانههای معاند جمهوری اسلامی و معاند اسلام این است که واقعیّتها را تحریف کنند، و مشغولند؛ دائم دارند کار تحویل میدهند در تحریف واقعیّتها و دروغپردازی؛ خبرهای مربوط به جمهوری اسلامی را با انواع و اقسام دروغها -دروغهای حرفهای، دروغهایی که نشستهاند و روی آن کار کردهاند و حساب کردهاند- مَشوب(۱۲) میکنند و آمیخته میکنند و چهرهی زشت و فاسد رژیم طاغوت را بزک میکنند و آرایش میدهند، و هزاران جنایت و خیانتی را که آنها کردند پوشیده نگه میدارند.
ساواکِ رژیمِ طاغوت محلّی بود که انواع و اقسام شکنجههای سازمانهای اطّلاعاتی اسرائیل و آمریکا را در آنجا اِعمال میکردند؛ بعضیها را شاید آزمایش میکردند -به صورت آزمایشی- و خیلی از آنها را اِعمال میکردند که عدّهی بسیاری از آن کسانی که آن شکنجهها را تحمّل کردند، الان زندهاند و آثار آن شکنجهها هنوز در جسم آنها باقی است، و دارند رنج میبرند. این چهرهی خبیث و زشت و سرتاپا جنایتِ ساواک را هم حتّی میخواهند تزیین کنند و آرایش کنند و به شکل دیگری نشان بدهند! یعنی مأمورِ آن روز ساواک که شاید بدنامترین چهره در کشور بود، خاطرهنویسی میکند و جوری حرف میزند که کأنّه ساواک -[یعنی] مرکز شکنجه و مرکز ظلم و مانند اینها- یک چهرهی روشنِ منوّری دارد. متقابلاً در مورد انقلاب، هر چه میتوانند چهرهی انقلاب را، چهرهی امام را، فعّالیّتهای این چهل سال را مخدوش میکنند؛ تا آنجایی که از عهدهشان بر میآید سعی میکنند این را مخدوش کنند. از پیشرفتها، از نقاط مثبت، نقاط قوّت، مطلقاً نشانهای در این مجموعهی امپراتوری رسانهای غرب شما مشاهده نمیکنید؛ کتمان حقایق. متقابلاً اگر یک نقطهضعفی وجود دارد -که البتّه وجود دارد؛ هیچ کشوری و هیچ نظامی بدون نقطهضعف نیست- یک نقطهضعف کوچک را صد برابر بزرگ میکنند و نشان میدهند؛ این یک کار عجیبی است که امروز انجام میگیرد. به همین جهت است که «جهاد تبیین» یک فریضه است. «جهاد تبیین» یک فریضهی قطعی و یک فریضهی فوری است و هر کسی که میتواند[باید اقدام کند]؛ و حالا عرض خواهم کرد که مسئولین در این زمینه بیشتر موظّفند.
خب، قدرتهای غربی معروف به دیکتاتوری هستند دیگر، یعنی همینهایی که حالا به خیال خودشان، به ادّعای خودشان با دیکتاتوریهای دنیا میخواهند مقابله کنند، خودشان دیکتاتورترینها هستند؛ در زمینهی سیاسی، در زمینهی اقتصادی، نسبت به همهی دنیا دیکتاتوری به خرج میدهند. [امروز] یک قلم بر این دیکتاتوریها افزودهاند و آن، دیکتاتوری رسانهای است؛ دیکتاتوری رسانهای. یعنی مثلاً فرض کنید که شما در مجموعهی فضای مجازی اسم شهید سلیمانی را نمیتوانید بیاورید، حذف میکنند. در فضای مجازی که کلیدش دست آنها است و زیر کلید آنها است، تحمّل اسم شهید سلیمانی را ندارند، تحمّل عکس او را ندارند؛ امروز این جور است. البتّه قبلاً هم این دیکتاتوریها بود. مرحوم حاج احمد آقا (رضوان الله علیه) برای ما نقل میکرد که امام یک پیام مفصّلی -به نظرم پیام حج بود- داده بودند؛ حاج احمد آقا گفت من به فکر افتادم در آمریکا که میگویند آزادی بیان هست، این پیام امام را در یکی از مطبوعات آنجا پخش کنیم. میگفت پیغام دادم به دوستانمان که آنجا بودند، گفتم هر چه پول لازم باشد من در مقابل این میدهم [تا چاپ شود] -مثل اطّلاعیّه که پول میدهند پخش میکنن- گفت هیچ نشریهای حاضر نشد این را چاپ کند. [علیرغم ادّعای] آزادی بیان، بیان حقایق! حاضر نشدند اعلامیّهی امام را چاپ کنند.
محتوای عملیاتی جهاد تبیین
بیانات در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش https://farsi.khamenei.ir/speech
نویسندهی کتابی دربارهی لانهی جاسوسی که تفصیلات لانهی جاسوسی را نوشته و جزو خود عناصر آنجا بوده، گفت ما در آمریکا با هر ناشری تماس گرفتیم که این را چاپ کند قبول نکرد، هیچ ناشری قبول نکرد؛ تا بالاخره رفتیم کانادا آنجا یک ناشری را پیدا کردیم او قبول کرد، بعد داشتند پشیمانش میکردند؛ دائم تلفن، تهدید و مانند این چیزها. دیکتاتوری رسانهای یعنی این؛ آن وقت ادّعا میکنند که ما طرفدار آزادی بیان هستیم! امروز هر چیزی و هر کلمهای که در ارتباط با سیاستهای غرب، معارض آن باشد یا همراه آن نباشد، ممنوعالتّصویر و ممنوعالانتشار است. آن وقت از همین فضا برای بزرگنمایی مشکلات در جمهوری اسلامی یا دربارهی اسلام، دربارهی مفاهیم اسلامی، معانی معارف اسلامی، برای تخریب اینها و مخدوش کردن اینها حدّاکثر استفاده را میکنند و خب این یک واقعیّت تلخی است، و وظیفهای را بر دوش همه میگذارد.
عرض کردم متولّیان رسانهها در درجهی اوّل مسئولند؛ چه رسانهی ملّی و چه سایر رسانههای گوناگون، چه فضای مجازی، چه مجموعهی مطبوعات، همه موظّفند در این زمینه وارد این میدان بشوند و هر کسی که یک مرکزی و منبری برای حرف زدن با افکار عمومی جامعه دارد، در این زمینه موظّف است. در کشور هزاران حماسه به وجود میآید؛ در طول این سالها، در طول این چهار دهه در کشور چقدر کارهای بزرگ انجام گرفته، چقدر کارهای حماسهآمیز انجام گرفته! خب اینها بایستی بیان بشود؛ اینها را دشمن کتمان میکند، دشمن اجازه نمیدهد [پخش بشود]. در عرصههای اجتماعی، در عرصههای اقتصادی، در عرصههای عمرانی، در عرصههای آموزشی، در عرصههای بهداشت و درمان، در صنعت، در صنعت! آن روز یک جمعی از فعّالان صنعتی اینجا بودند،(۱۳) گزارش میدادند -تعداد معدودی از آنها گزارش دادند- همراه گزارش آنها تصویرِ این فعّالیّتها هم نشان داده میشد اینجا در این حسینیّه؛ حیرتآور بود؛ واقعاً حیرتآور است؛ هیچ خبری از اینها در مجموعهی رسانهای کشور نیست؛ این خیلی چیز عجیبی است. این همه کار دارد انجام میگیرد، این همه کارهای مهم، کارهای مفید، همهی اینها حماسه است. در عرصههای عمرانی، در عرصههای دینی و فرهنگی، در عرصههای دفاعی و امنیّتی، در عرصههای دفاعی و امنیّتی.
حالا شما خودتان با مسائل و پیشرفتهای نیروی هوایی آشنا هستید دیگر، کارهایی را تولید کردهاید، کارهایی را ساختهاید، کدام از اینها در جامعه درست منعکس است؟ خب ما کمکاری داریم؛ در این زمینهها واقعاً کمکاری داریم. و همینهایی که من الان گفتم -زمینههای اجتماعی، زمینههای فعّالیّتهای اقتصادی، فعّالیّتهای دیپلماسی و سیاسی، فعّالیّتهای عمرانی؛ این همه کار عمرانی در کشور- هر کدام از این سرفصلها میتواند یک عنوانی باشد برای فعّالیّت جهاد تبیین. و نباید گذاشت که برخی از مشکلات -خب کشور مشکلاتی دارد؛ مشکلات اقتصادی هست، مشکلات معیشتی هست- بر روی این حماسهها گرد و غبار بنشاند و آنها را از چشم مردم پنهان کند. این مشکلات به جای خود محفوظ، و باید تلاش بشود تا مشکلات برطرف بشود؛ شکّی نیست امّا آن کارهای مهم و پیشرفتهای مهم، ساخت و سازهای مهم، فعّالیّتهای ارزشمند در زمینههای گوناگون نبایستی فراموش بشود.
حرف آخر من این است که دشمنان ما، جبههی دشمن -چون دشمن یک جبهه است؛ یک جبههی عظیم است- امروز دست زده به یک تهاجم ترکیبی؛ تهاجم دشمن یک تهاجم ترکیبی است؛ یعنی جنبهی اقتصادی در آن هست، جنبهی سیاسی در آن هست، جنبهی امنیّتی در آن هست، جنبهی رسانهای در آن هست، جنبهی دیپلماسی در آن هست -از همه جهت یک حملهی ترکیبیِ دستهجمعی را شروع کردهاند- ما هم در مقابل بایستی حرکتمان حرکت ترکیبی باشد؛ از همه جهت بایستی تلاش کنیم. البتّه دفاع باید بکنیم امّا همیشه در موضع دفاعی نمیتوانیم بمانیم؛ این را باید توجّه داشت. این که من میگویم باید دفاع کنیم، خب دفاع یک کار لازم است امّا همیشه نمیشود در موضع دفاعی ماند؛ دشمن تهاجم میکند، ما هم باید تهاجم داشته باشیم؛ در زمینههای مختلف؛ هم در زمینههای رسانهای، هم در زمینههای اقتصادی، هم در زمینههای امنیّتی. اهل فکر در این زمینهها مسئولند؛ کسانی که اهل فکرند، اهل کار و اقدامند، بخصوص مسئولان، در هر کدام از این عرصهها که میتوانند بایستی تلاش کنند و انشاءالله همچنان که بر خلاف خواستهی دشمن و بر خلاف گمانهای آشفتهی دشمن، جمهوری اسلامی بیش از چهار دهه، با قدرت پیش رفته و روزبهروز بحمدالله مستحکمتر و ریشهدارتر شده، در آینده هم همین حرکت ادامه پیدا خواهد کرد؛ به نظر من و انشاءالله به توفیق الهی از گذشته هم بهتر حرکت خواهیم کرد و پیش خواهیم رفت و دشمن ناکام خواهد شد؛ منتها باید هر کدام وظیفهی خودمان را در هر بخشی بدانیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رونمایی از ۹ دستاورد جدید هستهای
🔹سامانه پلاسمای سرد برای درمان بیماری سرطان، سامانه سمزدایی از پسته، تولید رادیو نوکلوئید تربیوم-۱۶۱ و نشاندارسازی کیت رادیوداروی پنتاگزیفور با رادیوداروی گالیوم ۶۸ از جمله ۹ دستاوردی بود که در شانزدهمین سالروز ملی فناوری هستهای توسط رئیسجمهور رونمایی شد.
@Farsna - Link
#دستاوردهای_انقلاب
#فناوری_هسته_ای
@jahadtabyin59
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای دیوارکشی بر روی یک پل در بجنورد
🔹 برخی رسانهها با انتشار فیلمی کوتاه مدعی شدند که پُلِ بوستان آفرینش بجنورد دیوارکشی شده و در آن قسمت زنانه و مردانه ایجاد شده است.
🔸اما واقعیت ماجرا این است که نه پارک به دو قسمت مردانه و زنانه تقسیم شده و نه روی پل تفکیک جنسیتی ایجاد شده است. این پارک پس از تصویب شورای شهر بجنورد درحال تبدیل شدن به پارک بانوان بوده و شهرداری درحال دیوارکشی در اطراف پارک است.
@Farsna
#بانوان
#دستاوردهای_انقلاب
@jahadtabyin59
🔰 مثل آوینی
🔻 رهبر انقلاب: «کاش کسانی بتوانند مثل شهید #آوینی این جهاد عظیم مقابله با #کرونا را روایت کنند؛ همچنان که شهید آوینی توانست جزئیّات جبهه را برای ما روایت بکند و آن را ماندگار کند.» ۱۳۹۹/۰۲/۲۱
#کرونا
#جهادرسانه
#اهمیت_جهادتبیین
📥 نسخه قابل چاپ👇
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=45648
@jahadtabyin59