هدایت شده از سیاستودیانت | مهدی ابوطالبی
❇️استفاده ابزاری از نهاد مرجعیت❇️
جناب آقای دکتر مصطفی محقق داماد در یادداشتی ضمن تعریض به سیاست خارجی جمهوری اسلامی، با اشاره به صحبتهای آیت الله العظمی صافی گلپایگانی مبنی بر عدم قهر با جهان، ایشان را مرجعی دانستند که از مکتب آیت الله بروجردی علاوه بر فقه و اصول و اجتهاد، اعتدال و جهان اندیشی آموخته است.
سه نکته در باب سخنان جناب محقق داماد:
1⃣ جناب محقق داماد! آیا جنابعالی سایر فتاوای آیت الله العظمی صافی مثل:
۱. جواز تعزیر زن بیحجاب توسط حکومت
۲. احتیاط در وجوب ستر وجه و کفین
۳. عدم جواز اعطای مسوولیت حکومتی به زنان
۴. حرمت مطلق موسیقی
۵. جواز اخذ جریمه تأخیر اقساط
را هم علامت اعتدال و جهان اندیشی ایشان میدانید؟
یا فقط خواستید با مصادره یک سخن ایشان برای تایید دیدگاه سیاسی خود ایشان را مرجعی معتدل و جهان اندیش بمانید و از نهاد مرجعیت برای مخالفت با سیاست خارجی نظام جمهوری اسلامی استفاده ابزاری کنید؟
2⃣ مؤید استفاده ابزاری شما از مرجعیت، عدم توجه شما به دغدغه مراجع در هشت سال گذشته نسبت به معیشت مردم است که همفکران شما با رفتار غلط در سیاست خارجی معیشت و سلامت مردم را گروگان گرفتند و شما نقدی بر این رفتار نداشتید.
3⃣ اما در مورد بیانات آیت الله العظمی صافی اگر دقت بفرمایید تأکید ایشان بر «ارتباط با عزت و اقتدار و عقلانیت و تعامل سازنده با تمام کشورهای دنیا برای حل مشکلات مردم و مضر بودن قهر با بسیاری از کشورها» بود.
کلیت این سخن مخالف سیاست خارجی جمهوری اسلامی نیست. چنانکه رهبری نیز همواره بر سه اصل عزت، حکمت و مصلحت و نرمش قهرمانانه تصریح داشتند.
قطعا نظر آیت الله صافی بر ارتباط ذلیلانه با آمریکای مستکبر و رژیم اشغالگر قدس نیست. ما با سایر کشورهای دنیا هم ارتباط و تعامل داریم و هیچگاه با بسیاری از کشورها قهر نبودیم. البته برخی کشورها تحت تأثیر هژمونی آمریکا برغم تلاش جمهوری اسلامی برای تعامل، آنها تعامل لازم را نداشتند.
@aboutalebi57
کانال سیاست و دیانت|حجت الاسلام ابوطالبی
.
اگر خیر و کیاستی در وزارت نفت وجود دارد....
می بایست به آنهائی که ، در روز بحران ، در کارت سوختشان سهمیه 1500 تومانی هنوز موجود بوده ولی مجبور شده اند بنزین 3000 تومانی بخرند ، به نحوی مابه التفاوت را با شارژ بنزین مجانی در کارتشان ، جبران کند .....
✍ احمد جهان بزرگی
.
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
می گوید :
نمیدانیم که نانو ذره های آلومینیوم موجود در واکسنها واقعا وارد مغز می شود یا نه؟
بنده می گویم:
نگران نباش عین اللهی بی کفایت برای شما روی یک جامعه آماری 60 میلیونی آزمایش می کند بعد نتیجه اش رو برای شما می فرستد.
✍ احمد جهان بزرگی
.
.
بی در و پیکر بودن فضای مجازی ، لزوم طرح صیانت را تقویت می کند
📸هدف سایت انتخاب از انتشار خبر پوشک ۵۰۰ هزار تومانی بهم ریختن بازار پوشک است/ همان پوشکی که انتخاب میگوید ۵۰۰ هزار تومان است، الان در بازار ۱۳۵ هزار تومان فروخته میشود
ساسان عظیمی تولیدکننده پوشک بچه:
🔹خبر سایت «انتخاب» مبنی بر گران شدن پوشک نوزاد و عرضه پوشک ۵٠٠ هزار تومانی در بازار کذب محض است و خبر با هدف به هم ریختن صنعت و بازار کشور تهیه و منتشر شده است.
🔹بیش از یک سال است که قیمت پوشک نوزاد را افزایش ندادهایم و این مسئله باعث نارضایتی تولیدیهای کوچک پوشک در کشور شده است.
🔹همان نوع پوشکی که سایت خبری «انتخاب» ادعا میکند در بازار ۵٠٠ هزار تومان است همین الان ۱۳۵ هزار تومان و بصورت عمده نیز ۱۱۵ تومان فروخته میشود. واردات پوشک ظاهرا ممنوع است اما همچنان پوشک نوزاد از خارج با هولوگرام قلابی و یا بصورت قاچاق وارد کشور میشود.
🔹علیالظاهر هدف سایت خبری «انتخاب» از انتشار چنین خبر کذب و نادرستی ترغیب مردم به خرید هرچه بیشتر پوشک نوزاد و بهم ریختن بازار است.
✍️ابوحیران
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
هیچوقت در پارکینگ را رها نکنید.
از پس 4 تا قلچماق بر نمی آئید....
دوربینهای مداربسته، تصاویر خفتگیری ناموفق ۴ پسر جوان از یک خانم در پارکینگ خانهاش را ضبط کردهاند.
هوشیاری سرایدار و جربزه وی آنها را فراری داد...
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
این رئیس جمهور رو می خواستیم
اگر چه انتقاداتی هم داریم ...
.
.
با درست فهمیدن ولایت فقیه جایگاه نظارت مردم بر قوا را فراموش نکنیم
مقام معظم رهبری می فرمایند:
رهبری نمیتواند در تصمیمگیریهای موردیِ دستگاههای گوناگون دولتی مدام وارد بشود و مدام بگوید این باشد، این نباشد؛ این نمیشود. نه قانون این اجازه را میدهد، نه منطق این اجازه را میدهد.دستگاهها مسئولینی دارند؛ اگرچنانچه یک مسئولی در یک موردی اشتباهی دارد، [کار] غلطی انجام میدهد، خب وظیفهی مجلس است و باید مجلس استیضاح کند؛ یا اگرچنانچه کار، کار غلطی است، در دولت بایستی مورد مداقّه قرار بگیرد؛ رئیس جمهور بایستی مانع بشود و جلویش را بگیرد. اینجور نیست که حالا اینهمه دستگاههای اجرائی هستند و هر کدام هم دارند یک تصمیمی میگیرند -تصمیمهای گوناگون- رهبری نگاه کند ببیند کدام درست است، کدام غلط است و بگوید آقا، این درست است، آن غلط است؛ اینجوری نمیشود. این، هم خلاف قانون است، هم ناممکن است، هم نامعقول است؛ معقول نیست".
حضرت آقا فرمودند دولت واکسیناسیون عمومی را انجام دهد
نفرمودند ، دولت در یک حرکت غلط واکسن خارجی را به وفور وارد کشور کند و مردم را موش آزمایشگاهی واکسنهای خارجی قرار دهد
نفرمودند ، دولت دست از حمایت واکسنهای داخلی بردارد که داخلی ها فشل شوند و این همه ارز از کشور خارج شود....
نفرمودند : واکسن را اجباری کنید
اینها کارهای غلط دولت است که باید با مطالبه گری عمومی جلویش گرفته شود.
این ها ربطی هم به واکسن بزنید یا نزنید ندارد...... که افرادی بفرمایند که چرا در مورد واکسن صحبت می کنید. بلکه، درمورد وظیفه رهبری ، وظیفه دولت و وظیفه مردم است.
.
.
📌توییت سناتور رند پاول :
(بمب حقیقت) ! دانشمندان فایزر صادقانه اعتراف میکنند که ایمنی طبیعی بهتر از واکسن است !
منبع:👇
https://twitter.com/RandPaul/status/1445392162405953552?t=eBHH6vEP1DIJ4CSM_pBtUA&s=09
.________________________________________
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: محموله واکسن فایزر وارداتی تنها برای مادران باردار تزریق خواهد شد.
نمایندگان ما فعلا در مورد خبط های وزارت بهداشت ساکت هستند ....
تاریخ چنین نمایندگانی را محاکمه خواهد کرد.....
.
🌸🌸🌸🌸🌸
◀️این روزها مطالبی که در برخی گروهها انتشار می یابد نشان از این دارد که برخی دوستان مطلق سوء ظن را جایز نمی دانند و در مورد آن سخن ها می گویند
اما باید بدانیم که :
♦️ظن و گمان اختیاری (چه سوء باشد و چه حسن)، به ظن و گمانهائی گفته می شود که افراد آنها را پیش خود نگه داشته و اعمالی را بر آن مترتب می کنند. بر اساس آموزه های قرآن، سیره معصومین و نظرات فقهای عظام ظن و گمان اختیاری را می توان در سه حوزه زیر مورد بررسی قرار داد:
1️⃣ظن و گمان در مسائل شخصی، خانوادگی، اخلاقی و عقیدتی افراد زمانی که به مسائل سیاسی، امنیتی، اجتماعی و اداری ربط پیدا نمی کند....... در این خصوص سوء ظن به عنوان حکم اولیه حرام است .
2️⃣ ظن و گمان در مسائل شخصی، خانوادگی، اخلاقی و عقیدتی افراد زمانی که به مسائل سیاسی، امنیتی، اجتماعی و اداری ربط پیدا می کند. در این حوزه سوء ظن به عنوان حکم ثانویه جایز یا واجب می شود.
3️⃣ ظن و گمان در مسائل سیاسی، امنیتی، اجتماعی و اداری. که سوء ظن به عنوان حکم اولیه جایز یا واجب است .
✴️(لازم به ذکر است که اسلام در هر یک از حوزه های سه گانه فوق میان " حسن ظن " و " سوء ظن " تفاوت قائل است که باید مورد توجه قرار داد).
.