.
گفتاری در: تهدید و تخویف،ضرب وجرح و قتل نزد فقهای عظام (بخش پنجم)
2. زمانی که (تهدید و تخویف، ضرب و جرح و قتل ) به مسائل سیاسی، امنیتی، اجتماعی و اداری ربط پیدا می کنند.
الف) حوزه مرتبط با افراد عادی جامعه [بحث آن در پست اسبق گذشت].
ب) حوزه مرتبط با متهمان، مجرمان و اسیران
در این حوزه حتما باید " متهم " و " مظنون " از " مجرم " و " اسیر "جدا شود. زیرا متهم به کسی اطلاق می شود که قرینه یا قرائنی ناقص (و نه تام و تمام) در مورد يك يا چند جرم ارتکابی توسط وی وجود داشته باشد ولي هنوز اين ادعا ثابت نشدهاست و ممكن است بيگناهي او احراز شود. در صورتی که مجرم کسی است که جرم او بر اساس قرائن تامه در دادگاه صالحه ثابت شده باشد و اسیربه کسی گفته می شود که درجنگ توسط نیروهای طرف مقابل دستگیر می شود.
بر این اساس متهم درطرز برخورد و رفتارهمان حقوقی را دارد که یک فردعادی دارد بنابراین به هیچ وجه نباید مورد تعرض قرار گیرد. حتی ظن قاضی نیز در مورد او حجيت ندارد ، فقط اگر امارات و دلائل ظنى در قضيه اى موجود باشد حاكم می تواند درمواردی که شرعا تجسس و تفحص در آنها جایز می باشد، براى كشف واقعیت ازاين امارات و دلائل، تحقیق و تفحص نمايد و در صورت لزوم طبق ضوابط شرعی او را بازداشت وزندانی نماید. اما هر متهمی دارای حقوقی است که برخی از آنها عبارتند از:
1- از مهمترین حقوق متهمین این است که تا زمانی که جرم آنها ثابت نشده باشد نباید مطالب پرونده آنها در اختیار دیگران قرار گیرد. امام خمینی حتی اطلاع مسئولین غیر ذیربط مانند نمایندگان مجلس شورای اسلامی از این اطلاع را نفی می کنند.
2- توقیف ویا احضار همراه با زور وشدت ممنوع می باشد مگر آنکه فرد احضار شده از حضور استنکاف نماید. امام خمینی می فرمایند: " توقيف يا احضار به عنف، جرم است و موجب تعزير شرعى است "
3- توقیف یا احضار افراد بایستی با حکم حاکم شرع باشدامام خمینی می گویند: " هيچ كس حق ندارد كسى را بدون حكم قاضى كه از روى موازين شرعيه بايد باشد توقيف كند يا احضار نمايد، هر چند مدت توقيف كم باشد.
ادامه دارد
https://eitaa.com/jahanbozorgee
.
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به نظر شما چرا این بخش از سخنان حجت الاسلام حسین انصاریان کمتر مورد توجه قرار گرفت؟
❗️ شما را امریکا و انگلیس به سمت بیحجابی کشاند!
برگردید به سمت خدا مثل حر!
خدا در قرآن گفته حجاب! ما به سمت خدا بر میگردیم!
اینکه بیحجاب شدید به شما نیرنگ زدهاند!
خبرگزاری میزان
/پاسخ به برخی شبهات در مورد برخورد با کشف حجاب در خودرو/
: در روزهای گذشته این شبهه در فضای مجازی ایجاد شده است که توقیف خودرو به علت عدم رعایت حجاب هیچ مستند قانونی ندارد وجرم نیست و افرادی که اقدام به توقیف خودرو کنند مرتکب جرم شدهاند/طبق تبصره ماده ۶۳۸قانون مجازات اسلامی، کشف حجاب در انظار و معابر عمومی، جرمانگاری شده است/وفق تبصره ماده ۵قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر،فضای داخل خودرو،حریم شخصی محسوب نمیشود و فضایی در مَرئی و منظر عموم مردم است/طبق ماده ۴۵ قانون آیین دادرسی کیفری،جرم مشهود تعریف و تبیین شده و وظایف و اختیارات ظابطان مقرر شده است/کشف حجاب، جرم مشهود است و ضابطان موظف به ورود مستقیم درجهت مقابله با مجرم و اسباب جرم میباشند
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا فضای مجازیه هرچیزی رو باورنکن
تغییر چهره
تغییر دکور
همه چیز با #هوش_مصنوعی ممکن هست.
مثل فیلم فیک تولید پنتاگون
درباره استفاده از آمبولانس توسط نیروهای امنیتی در اغتشاشات
که کلا دروغ و تولیدی هوش مصنوعی بود.
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 عزم مجموعه مسئولان نظام بر مقابله با هنجارشکنی و حفظ ارزش هاست
♨️ اشراف گسترده دستگاه های انتظامی و امنیتی بر هنجارشکنان
🔻خانمی که در چهار خیابان تهران، در یک ماه گذشته، کشف حجابش رصد، کشف و احراز هویت شده
بهتر است که قانون را رعایت کنید
با هنجار شکنان هیچ گونه مسامحه نمی شود
❌❌
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ کانال برتــر حجاب
✅ برگزیده ی رصدنمای فضای مجازی👇🏻
🌸 eitaa.com/joinchat/3093102592Cc9d364a057
شیخ حسین انصاریان، همان است که بود، گاهی عتاب، گاهی خطاب
🔰 حمید رسایی: برای من که از دهه شصت با منبرهای حاج شیخ حسین انصاریان آشنا هستم، منبرهای دو شب قدر گذشته ایشان (که کامل آن را گوش کردم) هیچ نکته حساسیت برانگیزی نداشت.
این استاد خطابه و وعظ با آن بیان دلنشینش، برخلاف بسیاری از منبریهای هم رده خودش، به صراحت علیه آمریکا و اسرائیل سخن گفت، به اصل انقلاب اسلامی نیش و کنایه نزد، درباره توصیه علی (ع) در نحوه برخورد فرزندان با قاتلش که اسیرشان بود، سخن گفت و به نیروهای قضایی و امنیتی، تأسی به این خلق و خوی را یادآور شد، زنان بیحجاب و کم حجاب را دعوت به الگو گرفتن از زهرای اطهر و زینب کبری کرد، در شب قدر، رحمت الهی را پررنگ کرد. سخنانش به معنای نفی برخورد با مجرمین و متخلفین نبود. به نظرم سخنان این واعظ محترم غلط نبود هر چند شاید توازن مباحث در آن رعایت نشد و بحث ناقص ماند.
آنچه برخی را به اشتباه انداخت، روایت برخی رسانههای بیگانه و جهتدهی با برجسته کردن بخشی از سخنرانی ایشان بود که آن را در تقابل با نظام تعریف کردند! در حالی که وقتی سخنرانی ایشان را کامل گوش کردم، مشخص است که ابن اظهارات در سیاق قبل و بعد سخنرانی، عادی و طبیعی بوده نه اعتراضی.
قطعا واعظی چون شیخ حسین انصاریان با همان سوزی که قبلا درباره بیحجابی و بدحجابی سخن گفته و گلایه کرده، این روزها هم سخن میگوید، همانطور پدرانه گاهی عتاب، گاهی خطاب...
@khaatshekan
.
جوانان و نوجوانان طرفدار نظام ، چه از خانواده های خودمان و چه از خانواده های دیگر را دچار تناقض نکنیم.
این دو قشر از جامعه تشنه صداقت هستند و عدالت. پس نباید کاری کنیم که هم بی صداقتی در ما ببینند و هم بی عدالتی.
توضیح:
ما وقتی در برابر این سؤال قرار می گیریم که چرا رهبری در کارها دخالت نمی کنند (مثلا طرح صیانت یا ساماندهی بانکها)؟ سریع آن قسمت از سخن رهبری که می فرمایند:دخالت کردن رهبری در کارهای اجرائی و غیرو ، نه منطقی است و نه قانونی ، را بازگو می کنیم تا طرف مقابل را قانع کنیم.
اما در خصوص برخی مسائلی که پیش می آید ( مثل تأیید صلاحیت حسن فریدون یا رأی به برجام که اصلاح طلب ها سوء استفاده کردند و به رهبری نسبت دادند)، ما اشاره می کنیم به اشاره پشت پرده رهبری و نه این که شورای نگهبان اشتباه کرده است.
این آن تناقضی است که جوانان و نوجوانان ما آن را هضم نمی کنند ، به روی ما هم نمی آورند ، اما در دل به ما بد و بیراه می گویند و در یک کلمه «می برند».
اما راه حل:
۱- برای جوانان خودمان توضیح دهیم که همان گونه که رهبری تا کنون تأکید داشته اند ، قانون وظیفه هر کس در حکومت و نظام را تعیین کرده است و همه باید بر اساس قانون عمل کنند.
۲- اگر نهادی وظیفه خود را درست انجام نداد ، قصور و تقصیر بر عهده خود او است (مثل تأیید حسن روحانی دزد ) و او باید مورد بازخواست قرار گیرد. در اینجا باید از اظهار هر گونه انتصاب این موارد به اشاره پنهانی رهبری خودداری کنیم. چون هم ضرر دارد و خلاف عدالت و صداقت است وهم جوان آن را از ما نمی پذیرد.
۳- واقعا مقام معظم رهبری اگر نظر خاصی روی یک مورد ویژه دارند ، آن را علنی مطرح می کنند ، که در این زمینه مثال کم نیست(مانند انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ و اجازه دادن به مصطفی معین برای شرکت در انتخابات به صورت آشکار).
.
.
۱-در خبرها آمده است که چهار کشور با ورود سوریه به اتحادیه عرب مخالفت کرده اند و ورود آن را مشروط به مذاکره با مخالفین و مشارکت همه گروهها در حکومت و برخی مسائل دیگر مورد نظر کشورهای عربی کرده اند.
باز هم در خبرها آمده است که دو کشور عراق و قطر جهت برقراری رابطه ایران و مصر تلاش می کنند و مصر موافقت خود را اعلام کرده اما ایران عکس العملی نداشته است. البته مصر ایجاد رابطه را مشروط به حل رابطه ایران با امنیت منطقه کرده است.
۲- همیشه این مثل زبانزد برخی از افراد با تجربه بوده است که می گفتند: وقتی فردی با سرعت زیاد در حال دویدن است نباید یهوئی و به ناگهان مانع دویدن او بشوی ، بلکه باید همراهش بدوی آرام آرام با او صحبت کنی از سرعتش کم کنی و در جائی او را قانع کنی که باید برگردد ، سپس جهتش را عوض کنی.
۳- آیا این اتفاق تغییر جهت ، در قصه اخیر چرخش کشورهای عربی (آن هم با یک سرعت باور نکردنی) به سمت همگرائی با ایران و جبهه مقاومت کم کردن سرعت جبهه مقاومت ، سپس تغییر جهت آن نیست؟(البته اگر هوشیار نباشیم و خیلی ذوق زده شویم).
موارد زیر علائم خوبی نیستند:
۱- شرط مصر برای ایجاد ارتباط با ایران ، در صورت درخواست رابطه ، به حل برخی ترتیبات امنیتی (مصر از چه جایگاهی برخوردار است که برای ما شرط و شروط بگذارد؟).
۲- شرط ورود سوریه به اتحادیه عرب ، در صورتی که با معاندین آدمکش در حکومت مشارکت کند.
۳-تلاس برای پذیرش خواست سعودیها برای تغییر نام خیابان سفارت عربستان در تهران و کنسولگری آن در مشهد از نام شیخ نمر .
۳-محدود شدن ایران در حمایت از شیعیان عربستان.
منتظر شرطهای دیگر این جماعت در روند آینده مذاکرات می مانیم.
____________________________
توجه: میدانم که این تحلیل مخالفهائی جدی دارد.
حرفی نیست دست بنده به عنوان تسلیم ، هم اکنون هم بالا است.
اما در یک اطاق فکر این شیوه خوبی است که کارشناسان به دو یا سه دسته تقسیم شوند و هرکدام بر فرضیه ای تمرکز کنند و یعی کنند با شواهد و قرائن فرضیه خود را اثبات کردن و دست آخر برایند این تحلیلها و تصمیمات مبتنی بر آن برایند تصمیمات نهائی شود.
یاعلی
.
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
نیروی انتظامی باید این زن بی حیا را پیدا کند و به غلط کردم وادار کند.
.