فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مکتب سلیمانی..........
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 .
.بانکها تا ابد یکی از معضلات جمهوری اسلامی ایران خواهند بود
داود مرادیان مستندساز حوزه مسکن:
بانک ها اعتبارات سنگینی که به سرمایه دارها داده اند را نتوانستند وصول کنند. پس ارزش ریال را پایین می کشند، وارد هلدینگ های مسکن می شوند، ارزش دارایی مردم کم می شود و اینگونه بدهی ها را صاف می کنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دکتر محمدجواد ظریف: هیچگاه مسائل داخلی را به خارج نبردم.
خدایا ما را هم دریاب .
.
.
سردار حسین کاجی :
.
💠 بعد از جنگ در حال تفحص در منطقه کردستان عراق بودیم، که به طرز غیر عادی جنازه شهیدی را پیدا کردیم، از جیب شهید یک کیف پلاستیکی در آوردم داخل کیف وصیت نامه قرار داشت که کاملا سالم و این چیز عجیبی بود.
در وصیت نامه نوشته بود:
من سید حسن بچه تهران و از لشکر حضرت رسول (ص) هستم..
پدر و مادر عزیزم، شهدا با اهل بیت ارتباط دارند.
اهل بیت شهدا را دعوت می کنند..
پدر و مادر عزیزم من در شب حمله یعنی فردا شب به شهادت می رسم.
جنازه م ۸ سال و ۵ ماه و ٢۵ روز در منطقه می ماند.
بعد از این مدت جنازه من پیدا میشود. و زمانی که جنازه من پیدا میشود امام خمینی در بین شما نیست.
این اسراری است که ائمه به من گفتند و من به شما می گویم.
به مردم دلداری بدهید..
به آنها روحیه بدهید و بگویید که امام زمان (عج) پشتوانه این انقلاب است.
بگویید که ما فردا شما را شفاعت می کنیم
بگویید که ما را فراموش نکنند.
بعد از خواندن وصیت نامه درباره عملیاتی که لشکر حضرت رسول (ص) آن شب انجام داده بود تحقیق کردیم.
دیدیم درست در همان تاریخ بوده و ۸ سال و ۵ ماه و ٢۵ روز از آن گذشته است.
📚 خاطرات ماندگار ص١٩٢ تا ١٩۵
نمایندگان مجلس طرحی را در مجلس با موضوع خارج شدن از N.P.T مطرح کنند ..... مدتی آمریکا و اروپا را بازی دهند بعد از مدتی خارج شدن را تصویب کنند تا برود شورای نگهبان و مدتی هم شورا غربیها را بازی دهد و سر کار بگذارد و وزارتخارجه هم اعلام کند بیاید مذاکره امتیاز بدید تا ما از N.P.T خارج نشویم
مؤلفه های ماهیتا تبلیغاتی امنیت
(داشتن طرحهای دراز مدت و کوتاه مدت تبلیغاتی)
اهمیت دادن به افکار عمومی
اندیشمندان مکتب هدایت معتقد بودند که هر چه افکار عمومی درونمرزی و برونمرزی، نسبت به یک جامعه و حاکمان آن جامعه روشنتر باشد و هر چه دولتمردان بازخورد تصمیمات داخلی و خارجی خود را بهتر و بیشتر بدانند، در ادارة جامعه و ثبات سیاسی حکومت موفقتر خواهند بود و برعکس هر چه دولتمردان از افکار عمومی ناآگاهتر و افکار عمومی نیز از زمامداران بیخبرتر باشند مردم و زمامداران از یکدیگر ذهنیتی پیدا میکنند که ارتباطات آنها را مخدوش و متزلزل نموده و دشمنی میان آنها زیاد میشود. ضمناً در اثر این دشمنی امنیت روانی و سیاسی جامعه نیز به خطر میافتد. شاگرد ممتاز این مکتب یعنی علی بن ابیطالب(ع) با لقمان حکیم هم عقیده بودند و فرمودند: «هزار دوست کم است، اما یک دشمن بسیار زیاد است.» و به عبارت دیگر، یک دوست یکی است و یک دشمن هزار تا است و هزار دشمن یعنی هزار راه «ناامنی»، اعم از ناامنی سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و نظامی و این بدیهی است که هر چه تعداد دشمنان یک فرد، گروه یا ملت کمتر باشند درامنیت بیشتری به سر خواهند برد.
.s.m.j.a.tehrani: می گوید :
.
ماسک توی مترو اجباری شده و هیچکس حق نداره بدون ماسک وارد مترو بشه
بیایدکمپین ، نه به #ماسک اجباری راه بندازیم
این یه مسأله کاملا شخصیه و عقاید هرکس به خودش ربط داره
هر کسی میترسه آلوده بشه، توی مترو نفس نکشه
بی منطق هم خودتونید
فیلماتون از کشف ماسک توی مترو رو برام بفرستید
#مصی
به خاطر خرابکاریهای زنجیره ای جدید آمریکا در ایران
جنگ را به داخل آمریکا بکشانیم و .....
سایت نورنیوز، نزدیک به شورایعالی امنیت ملی دیروز در گزارشی با محوریت حادثه نطنز به ۱۰ پرسش درباره این حادثه پاسخ داده است. در بخشی از این گزارش آمده است: «بهنظر میرسد تشابه زیادی بین حادثه نطنز و ترور سردار سلیمانی قابل مشاهده است؛ یعنی ترکیبی از اطلاعات و پشتیبانی به همراه اقدام که با توجه به حجم تخریب، احتمال عمدی بودن را تقویت میکند
.
نورنیوز همچنین در تشریح دلیل انتخاب نطنز برای خرابکاری نوشته است: «نطنز نخستین سایت غنیسازی اورانیوم ایران است و بهدلیل مشکلات پدافندی ایران تصمیم گرفت مجتمع غنیسازی فردو را بهعنوان تضمین مجتمع نطنز ایجاد کند. مهمترین مشکل نطنز واقعبودن در منطقهای کویری بود که امکان دفاع از آن در شرایط تهدید سخت میشد. ایران با تجربهای که از سایت نطنز بهدست آورد، سایت فردو را در منطقهای کوهستانی و عمق زمین ساخت که آسیبپذیری آن را در برابر حملات هوایی کاهش داده است.» نورنیوز دربررسی چرایی انتخاب یکی از سولههای در دست احداث در محوطه باز سایت نطنز (مجتمع شهید احمدیروشن)یا سوله مونتاژ نوشته است: «در درجه نخست احتمالا مهاجمان قصد داشتهاند زمان و مکانی را برای حمله برگزینند که تلفات جانی نداشته باشد و از سوی دیگر بخشهای غنیسازی اورانیوم زیر زمین قرار دارد و بهدلیل اکتیو بودن و قرار داشتن مواد هستهای در حمله به آن عواقب بینالمللی وسیعی دارد؛ درحالیکه سوله مونتاژ در سطح زمین واقع است و مواد هستهای هم در آن قرار ندارد.» براساس این گزارش ساخت سالن مونتاژ از سال ۹۲آغاز شد اما با رسیدن به توافق هستهای ادامه آن متوقف شد. طبق گفتههای علیاکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، تاسیس سوله مونتاژ خرداد ۹۷بعد از بیانات رهبری مبنی بر لزوم آمادگی سازمان انرژی اتمی برای تولید ۱۹۰هزار سو اورانیوم غنی شده کلید خورد و در تیرماه به بهرهبرداری رسید. گزارش مذکور میافزاید: این سالن برای سانتریفیوژهای IR۲m ,IR۴,IR۶ که جزو سانتریفیوژهای پیشرفته ایران هستند، ایجاد شد و بهدلیل کوتاهی سقف، سوله دیگری برای سانتریفیوژهای قدبلندتر ایران راهاندازی شد. همچنین در سالن مونتاژ ۶۰سانتریفیوژ میتوانست نصب شود و تستهای مختلف روی آن انجام شود، مهمترین تست در این سالن تست سرعت بود که با ابزارهای مدرن شدنی است
دوستان محترم
آیا روزنامه اقتصادی که خط مشی آن اصلاح طلبی نباشد، سراغ دارید؟
✳️استیضاح روحانی؛ هزینه ای که منفعتی در پی ندارد.!
🔸حجه الاسلام دکتر عباس نصیری فرد
♦️در راستای بی ثباتی وضعیت اقتصادی کشور نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در پی جمع آوری امضاء برای استیضاح رئیس جمهور می باشند که در همین زمینه به چند نکته اشاره می کنیم.
1️⃣ اگر چه آقای روحانی به لحاظ عملکرد اقتصادی، کشور را در وضعیت بحران قرار داده است. اما شرایط کشور به نسبت وضعیت منطقه ای و بین اللملی به گونه ای نیست که بتواند بحرانهای اینچنینی را تحمل کند.ضمن اینکه وضعیت داخلی کشور هم به جهت فشار بیش از حد فقر و تنگناهای اقتصادی آبستن برخی حرکت های اجتماعی می باشد.
2️⃣ خیلی ها روحانی را با بنی صدر مقایسه می کنند اما باید توجه داشت که ؛ نه روحانی بنی صدر است و نه شرایط کشور متناسب اوایل دهه ۶۰ می باشد.
یقینا حاصل استیضاح رئیس جمهور باید به نفع مردم و کشور تمام شود. اما زمانی که روحانی تحت عنوان استیضاح در مجلس شورای اسلامی در برابر نمایندگان و مردم قرار بگیرد ،چون احساس می کند چیزی برای از دست دادن ندارد یقینا در دفاع از خود حرفهایی خواهد زد که نتیجه آن موجب تشدید بحرانهای سیاسی اجتماعی در کشور خواهد بود. و این مثل روز روشن است که روحانی تمام مسائل را به گردن رهبری خواهد انداخت و با بیان مسائل محرمانه و پشت پرده بسیاری از تصمیمات و اقدامات، پای خیلی از نهاد و سازمانها را پیش خواهد کشید که با توجه به طرح یک طرفه مسائل توسط ایشان و عدم توانمندی و همچنین ضعف آمار و اطلاعات نمایندگان به نسبت رئیس جمهور، طبیعتا ذهن مردم را نسبت به بسیاری ار ارکان سیاسی و امنیتی و نظامی کشور مشوش خواهد نمود. با توجه به اینکه آقای روحانی بعنوان یک فردی که سالها کار امنیتی نمود،استاد جنگ روانی است و با همین روش در دوره دوم توانست ۲۴ میلیون رای جمع آوری کند.
3️⃣ یقینا مجلس شورای اسلامی با هدف حل مشکلات اقتصادی می خواهد رئیس جمهور نا کارآمد را استیضاح نمایند. اما نمایندگان محترم باید توجه داشته باشند که؛ بر اساس اصل یکصد و سی و یکم قانون اساسی در صورت استیضاح رئیس جمهور معاون اول رئیس جمهور با موافقت رهبری اختیارات و مسئولیت های وی را بر عهده می گیرد و شورائی متشکل از رئیس مجلس و رئیس قوه قضائیه و معاون اول رئیس جمهور موظف است ترتیبی دهد که حداکثر ظرف مدت پنجاه روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود.
اما چون هم به لحاظ اقتصادی و هم بخاطر وضعیت کرونایی، شرایط انتخابات زود هنگام در کشور وجود ندارد پس عملا با استیضاح رئیس جمهور هزینه ای بر کشور تحمیل می شود اما اتفاق خاصی نخواهد افتاد و چیزی عائد مردم نخواهد شد.
مگر اینکه هدف نمایندگان محترم با استیضاح آقای روحانی این باشد که بخواهند صرفا یک ضرب شستی به جریان اصلاح طلب و غرب گرا و یک خودی به جریان انقلابی نشان دهند که در هر دو صورت استیضاح به نفع مردم و کشور نخواهد بود.
4️⃣ در این شرایط کشور بهتر از استیضاح این است که؛ نمایندگان محترم مجلس مواجهات خود با دولت را با سه رویکرد پیش ببرند.
۱- تغییر ساختار دولت و استیضاح وزرای ناکارآمد.
۲- تصویب طرحهای اقتصادی با بازده کوتاه مدت و اجبار دولت بر اجرای این طرحها
۳- استفاده از پتانسیل تحقیق و تفحص جهت تشدید نظارت بر عملکرد دولت و دولتمردان و احصاء اسامی مفسدان اقتصادی و معرفی آنها به دستگاه قضایی.
تاریخ شفاهی :
چند روزی بود که سید مهدی هاشمی برادر داماد حسینعلی منتظری دستگیر شده بود.... این مسئله بر مجاهدین انقلاب که مهمترین مهره امیدشان برای آینده و اداره کردن منتظری (به عنوان ولی فقیه آینده ، که دسپخت تحمیلی خودشان بر چامعه بود ) را از دست می دادند بسیار گران آمد ..... بنابراین تلاش بسیاری کردند تا معدوم را نجات دهند ؛ اما موفق نشدند.
در همان دوران ما جلساتی را در خصوص مسائل آموزشی با حضور سعید حجاریان برای سازمانها و نهادهای امنیتی داشتیم ..... روز دوم دستگیری سید مهدی هاشمی ، حجاریان سراسیمه وارد جلسه شد و گفت:
« مگه می تونند از سید مهدی حرف بکشند ؟ به او در بازجوئی گفته اند : اسم ، گفته نهضت ؛ گفته اند: نام خانوادگی : گفته: آزادیبخش و ...... »
آن روز خیلی دمق بود ..... و به قولی منافقین انقلاب همه بافته های خود را نقش بر آب می دیدند
در آن زمان تاج زاده عضو مرکزیت مجاهدین انقلاب و حجاریات عضو پنهان مجاهدین انقلاب بود.
✍️: از خاطرات احمد جهان بزرگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم : از امیر عباس
مؤلفه های ماهیتا تبلیغاتی امنیت
(داشتن طرحهای دراز مدت و کوتاه مدت تبلیغاتی)
اهمیت دادن به افکار عمومی
.
بدون تردید یکی از راههای موثر، اصلی و شناخته شده در دفع خصومت و دشمنی حرکت به سوی «همسو»، «هم هدف»، «هم فکر» و «هم جنس» شدن است و این «با هم شدنها» رابطة محکمی با فکر و افکار دارد. یعنی این افکار است که اگر به گونهای ساخته شود که قضاوت آن نسبت به یک فرد، گروه یا حکومت «مثبت» گردد، امنیت و رفاه آنان تأمین میشود و برعکس اگر قضاوت آنها منفی گردد امنیت و آسایش آنان ضعیف خواهد شد. پس در بعد حکومتی این حرف صحیح است که «هر حکومتی به نسبتی که افکار عمومی (درونمرزی و برونمرزی) از آن حمایت میکند ضعیف یا قوی میشود». باز هم این علی بن ابیطالب(ع) است که به همة حاکمهای تاریخ توصیه میکند که باید آنقدر نسبت به مردم آسان بگیرید که قضاوتهای آنها دربارة شما مثبت گردد و این مثبت شدن قضاوتها برای شما اثبات گردد و به مردم خوشبین شوید زیرا خوشبین شدن حاکم رنج طولانی مشکلات را از او برمیدارد و حکومتش قرین آسایش میشود.
اخیرا در مورد ثروت خاندان هویدا بحث هائی وجود دارد ......
ثروت خاندان هویدا کجاها بود؟:
تاریخ می گوید:
با تلاش امیر عباس هویدا لایحه ای در مجلس به تصویب رسید که به موجب آن فریده تا پایان عمرش، تمام حقوق و مزایای یک نخست وزیر را دریافت می کرد.این لایحه در حالی به تصویب رسید که صحبت از موجودی ده میلیون و پانصد هزار دلاری منصور در بانک های مختلف امریکا در میان بود و از طرف دیگر بین فریده امامی(همسر منصور) و منصور الملک (پدر حسنعلی) بر سر تقسیم دارایی های او در سوئیس اختلاف شدیدی در گرفته بود.
https://www.yjc.ir/fa/news/4314008/%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B3-%D9%87%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A7-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1
جهان بزرگی احمد:
اولین دسته گل هویدا دیپلمات ایرانی که بعدها نخست وزیر شاه شد ....
در این زمان مسئله ی مهمی که رخ داد داستان قاچاق بود .هنگامی که فرانسه درگیر جنگ جهانی دوم بود گروهی از ثروتمندان آنجا توانسته بودند که دارایی خود را به بانک های کشور سوئیس منتقل کنند و حال که اوضاع آرام بود در پی این بودن که اموال خود را به فرانسه بازگردانند. به همین دلیل به سراغ افراد دیپلمات می رفتند چرا که آن ها عنوان «پیک سیاسی» داشتند.افراد زیادی در این دام افتادند که ازجمله ی آن ها امیر عباس هویدا بود.
رادیو پاریس اعلام کرد:«عده زیادی از ایرانیان مقیم پاریس بازداشت شده اند و جرم آن ها قاچاق مواد مخدر بوده است.در میان بازداشت شدگان نام عده ای از اعضای سفارت دیده می شود.» در گزارش ساواک اسم امیر عباس هویدا آورده شده است.
هویدا فردی تجمل گرا بود. مثلا مخارج روزانه ی خانه ی او در سال47 ش مبلغ15000 ريال بود در حالی که درآمد یک کارمند یا کارگر روزانه 50 ريال بود. و یا این که وی یک ویلای شخصی در شمال و کاخ اختصاصی در نخست وزیری و آپارتمانی در ASP (که ظاهرا توسط اسرائیلی ها ساخته شد) و یک کاخ اختصاصی هم در کیش داشت.یک پیکان داشت و می گفت که آرزو دارد روزگاری هر ایرانی یک پیکان داشته باشد.