جهانِ پساکرونا
بیشترین طلاق با ۲۵-۳۰٪ در بین پزشکان است. روانپزشکان با ۵۰٪ بالاترین نرخ طلاق را دارند علوم انسان
⭕️ خطر علوم انسانی ذاتاً مسموم غربی در کلام رهبری
📌جهانِ پساکرونا👇
@jahanepasakorona
.
این روزها یادی کنیم از حرف حضرت آقا که فرمودند : اولا جمعه نیست و شنبه است، ثانیاً تهران نیست و پاریس هست.
.
📌جهانِ پساکرونا👇
@jahanepasakorona
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔻این خانه از پای بست ویران است...
🛎عبرتی برای ما...
مبانی فکری آدم وقتی خراب شد (یا وقتی انسان یک نظام فکری محکم نداشت) یک روز می آید می گوید اسلام اقتصاد ندارد و حرف های فقهایی مثل امام (ره) و رهبری علمی نیست؛ یک روز هم خروجی فکرش این میشود که ولی فقیه باید از حجاب عقب نشینی کند!
اینها عبرتی است برای خود ما به اصطلاح حزب اللهی ها.
برخی چیزها را نباید به تعبد پذیرفت چون وقتی اثرِ فضایی که در آن تنفس می کنیم کم شود و چهارتا شبهه بشنویم و یا خود به بلوغ و اعتماد به نفسی برسیم این مبانی فکری ما و بینش ها ماهست که خودشان را نشان می دهند! آیا چرائی ها را برای خود حل کرده ایم؟
اگر خواستید بیشتر مطالعه و تأمل کنید، "نظام فکری" را در کانال جستجو کنید.
.
1.38M
بسیار مهم/ در خصوص انتساب و بلکه افترا اخیر دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری کشور علیه رهبر معظم انقلاب. لطفا نشر حداکثری
@baladetayyeb
.
💠 اللهم اجعلنا من المتمسکین بولاية اميرالمومنين(علیه السلام)
💠 الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولاية اميرالمومنين (علیه السلام)
.
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
آقای دکتر امروز در مراسم ده کیلومتری غدیر حضور داشتید؟ موکب ها انرژی مصرف کردند. غذا تولید کردند. اما نفروختند و در gdp نيامد. حجم بسیار زیادی از انرژی ایران در نابازارها مصرف می شود. تولید می کند اما در شاخص تولید وارد نمی شود. شاخص شدت انرژی هیچ گویایی در ایران ندارد.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از 🔅 سید منیرالدّین حسینےِ الهاشمے
بهائیت یا نسبیت؟.mp3
13.56M
🎧 قطعۀ صوتی از استاد سید منیرالدین حسینی الهاشمی (۱۳۷۵)
📜 در مقابل اسلام، خدا شاهد است که بهائیت قرار ندارد! قادیانی قرار ندارد! یکسری عقائد ضعیف در این طرف و آن طرف، در مقابل اسلام قرار ندارند! آنها پهلوان میدان نیستند!
چه کسی پهلوان میدان است؟ آن كسی پهلوان میدان است كه «نظامات اجتماعی» را میسازد؛ آن كسی است كه تخصیصِ «قدرت و اطلاع و ثروت» را به دست میگیرد.
شما اگر توانستید متاع خودتان را به اهل دنیا ارائه دهید، این جریانهای اعتقادیِ ضعیف را باد میبرد! اگر شما مدعی متاعی هستید كه سعادت بشر را میتواند تأمین كند، جایی برای وجود آنها باقی نمیماند. اگر شما توانستید انقلاب در ایجاد نظامات اجتماعی و انقلاب در معرفت بشر ایجاد بكنید، جایی برای آنها باقی نمیماند.
با وجود برخورداری از موهبت حکومت، چرا به صورت انفعالی و تعمیری برخورد میكنید؟! شما در تحقیقات میدانی یا كتابخانهای اگر بخواهید وارد بشوید، محدودیتهای سابق را ندارید؛ نمیتوانید بگویید این کارها با محدودیتهای شدیدی كه ما داریم محقق نمیشود!
سلف صالح میتوانند چنین حرفی را بزنند، میتوانند بگویند «ما اگر نیامدیم ادارۀ عینیت را به دست بگیریم، به این دلیل بوده كه مقدوراتی در اختیار نبوده». اما شما كه نمیتوانید این حرف را بزنید!
☑️ @AndisheMonir
از کوچههای عمودی تا محله الگو!
🔹جناب صارمی معاون محترم شهرسازی شهرداری تهران طی مصاحبه اخیرشان، با این توضیحات اعلام کردهاند که به دنبال ایجاد محله الگو هستند: "ما به دنبال ایجاد محله الگو هستیم. خانههای حیاطدار به معنی خانههای ویلایی نیست. در حال حاضر حداقل طبقات در تهران ۴ یا ۵ طبقه است. ما در محلات الگو به گونهای طراحی کردهایم که در هر طبقه، خانهها حیاطی داشته باشند و بتوانند از آن حیاط استفاده بهینه داشته باشند. یعنی در هر طبقه یک فضا به عنوان حیاط در نظر گرفته میشود و تقریبا حیاط هر خانه سقف خانه طبقه پایین است؛ از حدود یکسال دیگر واگذاری خانههای حیاط دار با متراژ ۸۰ تا ۱۶۰ در مناطق جنوبی تهران آغاز میشود".
🔹در خصوص فرمایش ایشان عرض میشود که اولا حیاط در معماری اسلامی ایرانی، فضایی خصوصی و حریممند بوده است اما در حیاطی که سقف خانه پایینش باشد اساسا مفهوم حریم و محرمیت معنایی ندارد. ثانیا معرفی واحدهای ۸۰ متری به عنوان الگو، نوعی الگونمایی است و نه الگوسازی. ثالثا کارکرد اصلی حیاط در معماری اسلامی ایرانی، ارتباط با زمین و سایر مظاهر طبیعت بوده است (هُوَ أَنْشَأَكُمْ مِنَ الْأَرْض؛ هود/۶۱) فلذا این چیزی که ایشان تحت عنوان حیاطهای در ارتفاع میفرمایند نهایتا نوعی بالکنهای بزرگ در طبقات است و نه حیاط.
🔹نکته آخر هم آنکه این فرمایشات ایشان برای حقیر، یادآور یکی از جلساتم با شهردار محترم تهران در زمان مسئولیتم در شهرداری تهران بود که بعد از شنیدن نقدهای حقیر در خصوص توسعه عمودی، شهردار محترم در میان بهت حقیر فرمودند که چه عیبی دارد که همان کوچههای افقی که در شهرسازی اسلامی ایرانی داشتیم را اکنون به صورت عمودی اجرا کنیم!
ظاهرا ایده محله الگو با این ساختمانهای چند طبقه و حیاطهای روی هم، ورژن جدید کوچههای عمودی است و به نظر میرسد با چنین ایدههای شاذی، مرزهای معماری و شهرسازی اسلامی در حال جابجایی است!
@baladetayyeb
📌جهانِ پساکرونا👇
@jahanepasakorona
کاملا واقعی!!!
خونه های ترکیبی همین الان تو دیواره!!
بعد، از شهرداری اقای زاکانی با اون خانومی که پیش رهبری از خانه 25 متری گله کرده بود تماس گرفته بودند که تهران اینطوری نیست و دروغ به عرضتون رساندند...
هیچ وقت فکر نمیکردم، با روحیه و جسارت و اخلاق جهادیِ بعضی از ادمهایی که بهشون امید داشتیم، خشونت و وحشی گری سرمایه داری و جامعه ی بازار، نُرمالایز بشه...
حقیقتا به خدا پناه میبریم....
🆔 @social_theory
📌جهانِ پساکرونا👇
@jahanepasakorona