32.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎯 بیشترین تحرک دشمن کجاست؟
فعالین رسانهای روزی سهمرتبه این کلیپ را ببینند. چون: «متولیان رسانهها در درجهٔ اول مسئولند.»
از خودمان بپرسیم: «ما در کجای این جبهه ایستادهایم؟»
🔰رسانه جبهه انقلاب باشیم
@shohadaye_gommnam
⭕️ محصول فرهنگ اربعین
🔹 چند روز پیش تلفن همراه یک زائر ایرانی در تاکسی مسیر کربلا به مرز جا می ماند.
ساعتی بعد راننده عراقی، گوشی را پیدا کرده و آن را به زائر ایرانی دیگری که از طریق فرودگاه نجف عازم تهران بوده می سپارد تا صاحب آن را پیدا کند.
زائر دوم بلافاصله پس از رسیدن به تهران با یکی از بستگان صاحب گوشی تماس می گیرد و آن را تحویل می دهد.
❇️ و این گونه تلفن همراه جامانده ، زودتر از صاحبش به مقصد می رسد!!
هر چند این رخداد در میان تربیت شدگان فرهنگ اهل بیت عادی است اما در جهان امروز عجیب و باورنکردنی است!
❇️ و اربعین قرارگاهی برای ترویج سبک زندگی اهل بیت (ع) در مقیاسی جهانی است.
#اربعین
🔰رسانه اربعین باشیم
@shohadaye_gommnam
یک روز تعطیل با رئیسی
⬅️ روز تعطیل اول صبح رفت #خراسان
یک طرح زیربنایی ریلی مهم کشور رو افتتاح کرد
⬅️ بعد خودشو رسوند به مراسم پیادهروی جاماندگان اربعین کنار مردم باشه
✅ بیوقفه برای عملی شدن وعدههاش تلاش میکنه و بیشترین هجمه از سمت مخالف رو تحمل میکنه
فارغ از همه نقدها این رویکرد و تلاش قابل تقدیر و قابل دفاع هست.
✍ «علی فرحزادی»
🔰رسانه جبهه انقلاب باشیم
@shohadaye_gommnam
🇮🇷
📝 ۱۵۸ دستاورد جدید در حوزه فناوری انرژی اتمی
🍃🌹🍃
🔻رئیس سازمان انرژی اتمی:
🔸هرچه دشمنان تحریم کنند قویتر در این بخش کار خواهیم کرد.
🔹اعتماد به نفس خوبی در فعالان حوزه فناوری انرژی اتمی کشور وجود دارد تا جایی که پارسال به ۱۵۸ دستاورد جدید در این حوزه دست پیدا کردیم.
🔺نیروگاههای کارون یک و ۲ در آژانس ثبت شده که سابقه آن به بیش از ۵ سال گذشته برمیگردد و با عنایت خاص مقام معظم رهبری در حوزه انرژی اتمی به پیشرفتهای زیادی دست یافتهایم و توسعه نیروگاههای برقی را همواره در برنامه داریم.
🔰رسانه جبهه انقلاب باشیم
@shohadaye_gommnam
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اگر مدافعان حرم نبودند، راهپیمایی اربعین نبود
#امام_حسین
#مدافعان_حرم
#اربعین
#کربلا
@shohadaye_gommnam
چرا ارزش پول ملی عراقی بالاتر از پول ایران است و ارزش آن کاهش نمی یابد؟
⁉️ پاسخ به یک #شبهه_رایج در راهپیمایی اربعین
🔹 از سال ۱۹۳۲ تا قبل دهه ۱۹۹۰ در دوره استعمار بریتانیا، که واحد پول #دینار در عراق شکل میگیرد، ارزش این پول، با کمک ارزهای خارجی، همچون روپیه هند در دوره استعمار آن توسط بریتانیا و یا با پوند استرلینگ، میخکوب میشدهاست.
🔸 در ابتدای دهه ۱۹۹۰ عراق بابت هزینههایی که دولت صدام به علت جنگ با ایران و کویت، برای این کشور به وجود میآورد، با کسری بودجه شدید مواجه میشود که دولت صدام حسین را مجبور به #چاپ_پول بسیار زیاد برای جبران کسریهای بودجه میکند. به همین خاطر، این کشور #تورمهای سه رقمی (٪۳۰۰ و ٪۴۰۰ و ٪۵۰۰ و....) را تجربه و در سالهای متوالی ارزش پولاش بهشدت کاهش پیدا میکند و ارزش هر دینار که تا قبل از این معادل با یک سوم دلار بوده(یعنی هر ۳ دینار معادل یک دلار بوده است) هزار برابر کم میشود.( ارزش هر دلار در بازار آزاد معادل ۳۰۰۰ دینار عراقی میشود.)
🔹 این مسئله ادامه پیدا میکند تا زمانیکه عراق تصمیم میگیرد با بدهکاری و گرفتن #وام آن را جبران کند؛
از کشورهایی همچون عربستان و ژاپن و چین و...برای تامین کسری بودجه خود وام میگیرد که این اقدام، بدهکاری سنگینی را برای این کشور به ارمغان میآورد.
🔸 در همین حین، آمریکا در سال ۲۰۰۳ به قصد #غارت_نفت عراق، ولی با بهانه وجود سلاحهای کشتار جمعی در این کشور، حمله کرد درحالیکه میدانست که در صورت اشغال نظامی آن، موظف خواهد شد بدهی عراق را از درآمد نفت این کشور به طلبکارانش بپردازد. در اینصورت سهم کمی از نفت به آمریکا میرسید؛ به همین خاطر آمریکا تصمیم میگیرد با اعمال فشار سیاسی به طلبکاران عراق، آنان را مجبور به بخشیدن مبلغ اعطاییشان به عراق کرده و از این طریق توانسته کل نفت عراق را تصاحب کند.
🔹 با این کار بحران بدهکاری سنگین عراق در پی کاهش شدید ارزش پول آن برطرف میشود اما مشکل همچنان از طریق دیگری باقی میماند و آن وابستگی شدید پول عراق به ارزهای میخکوب شده خارجی است.
🔸 مشکلی که این ارزهای میخکوب شده خارجی در عراق همانند کشور امارات و عربستان، به وجود میآورد این است که نرخی که برای ارزها تعیین میشود برای اینکه معیشت مردم حفظ بشود، پایین تر از نرخ واقعی است و این کار مانند آن است که دمای بدن یک بیمار با یک قرص تببر پایین نگهداشتهبشود. این که قیمت ارز با یارانه دولت یا با دستور دولت پایین نگه داشتهشود، منجر به این میگردد که تولید گرانتر از واردات برای کشور تمام شود. قیمت کالای وارداتی ارزانتر و بهصرفهتر از کالای تولیدی خود کشور تمام میشود. در نتیجه رغبت مردم به خرید کالای وارداتی بیشتر میشود و در نتیجه تولید تضعیف میگردد.
این مسئله معادل با تضعیف سیستم ایمنی بدن فرد بیمار برای مقابله با بیماری است که درنهایت نیاز بدن به قرص تببر برای مقابله با ویروس را تشدید میشود.
🔹 این اتفاقی است که در عربستان و امارات نیز به صورت #وابستگی بودجه کشور تا ٪۹۰ درصد به فروش نفت و ضعف در تولید و واردات حتی اقلام غذایی و... میتوان مشاهده کرد که این مسئله آینده این کشورها را به شدت دچار مشکل خواهد کرد و وابستگی دولت به فروش نفت را افزایش داده و هزینههای دولت رشد صعودی داشته و کسری بودجه نیز تشدید خواهد شد.
🔸 پایان این مسئله قطع به یقین، #سقوط این کشورها در بحران بدهی خواهد بود.
و این میخکوب بودن کنونی پول این کشورها، قطعا در بلند مدت به ضررشان تمام خواهدشد و مشکلات زیادی علیالخصوص در صورت تحریم شدن یا درگیر جنگ شدن مشابه به جنگهای این کشور با ایران و یا کویت( که ارزش پول عراق را تا ۱۰۰۰ برابر کاهش داد) برایشان به دنبال خواهد داشت.
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
@shohadaye_gommnam