فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دلیل این همه هراس از حضور یک نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران چیست؟!
از زبان خودشان، میشنویم!
📌سیاست خارجی پیامبر
✍ پایان نامه خود با عنوان «سیاست خارجی پیامبر» نوشت که در در صفحه ۱۳۰ کتابی که بعدا از همین پایان نامه با عنوان سیاست خارجی پیامبر چاپ شد، می نویسد:
«برای تحمیل صلح علاوه بر قراردادن دشمن در محظورات سیاسی، مهمترین کار ترساندن وی از قوه نظامی است» او در توضیح این تاکتیک به صلح مکه اشاره و می نویسد «اگرچه استراتژی پیامبر برقراری صلح بود اما تهدید به جنگ به عنوان یک تاکتیک ارزنده در جهت استراتژی صلح به کار گرفته می شد و از طریق همین تاکتیک بود که توانستند دشمن را به تسلیم و راضی شدن به صلح وادارند»
✔️جلیلی در نتیجه گیری رساله دکتری خود هم تاکید می کند «دیپلماسی و تهدید به جنگ در استراتژی صلح به طور فراوان مورد استفاده پیامبر قرار می گرفت». جلیلی صلح را نه یک هدف بلکه ابزاری در کنار جنگ برای رسیدن به هدف که حاکمیت اسلام در جهان است، می داند.
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
برادران عزیزم اساتید محترم به این متن دکتر شیرودی که متخصص دکترای سیاسی هستند وشاگردان دوره دکترا را تربیت می کنند توجه کنید درمورد پایان نامه دکتر جلیلی چی فرموده تازه مال سالهای جوانی ایشونه که بعدا درمقام عمل هم به اون عمل کرده باید به سرورانی مثل حاجاقای عالی گفت آیا بیشتر از دکتر شیرودی اطلاع دارند که میگند فقط روکاغذاقای جلیلی خوبه که این خصیصه درآقای قالیباف نیست اصلا نه رشته ایشون نه کارش دائم میگند کارنامه مهمه خوب نشون بدید درسیاست خارجی
رئیس جمهور مثل یک شاگرد خوبه مدرسه است که تو۱۴ تا درس باید نمره خوبه بیاره نه تو۵تا ۲۰باشه وبقیه ضعیف
🔺 تازهترین نظرسنجی ایسپا درباره میزان اقبال مردم به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری
قالیباف: ۳۰ درصد
جلیلی: ۲۵ درصد
پزشکیان: ۱۹ درصد
زاکانی: ۵ درصد
پورمحمدی: ۲ درصد
قاضیزاده هاشمی: ۵ درصد
نامعلوم: ۱۴ درصد
در این نظرسنجی قالیباف نسبت به روز قبل ۸ درصد رشد کرده و آقای پزشکیان ۴ درصد
اما آقای جلیلی یک درصد افت داشته
رشد آقای پزشکیان برخلاف صحبت ضعیفش عجیب است و با توجه به ناشناخته بودنش برای مردم این درصد رای در ابتدای کار برای ایشان یک هشدار به انقلابیون است
ایسپا(جهاد دانشگاهی) از معتبرترین نظرسنجی هاست.
این نظر سنجی های معتبر قبلا امتحانشون رو پس دادند مثل تحلیلهای آبکی تحلیلگران عرصه سیاست که معلوم نیس ازکجا میارند وعلتش حذف خدا س از تحلیلشون تصور کن یک هفته قبل شهادت آیه الله رئیسی رحمه الله نظرسنجی ها چه می گفتند تحلیل گران چه ! ولی همه غلط شد لاحول ولاقوه الا بالله
هنوز نتونستم حرف حاجاقای عالی رو هضم کنم ای کاش مرد ومردونه فقط از آقای قالیباف تعریف وتمجید می کردند به تقوا نزدیکتر بود اون حرفشون له کردن آقای جلیلی بود
دوستان عزیزم وبردارن بزرگوار زیاد رو تخصص دینی آقای دکتر تاکید کنید چراچون فرد دوم مملکت باید ازنظر دینی هم متخصص باشه تاشبیه شخص اول مملکت رهبری عزیزمون باشه این خصلت فقط درآقای جلیلی هست درعلم وعمل
17.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎉 سه روز سفر رایگان هدیه دولت یکی از نامزدهای انتخابات به ملت ایران!
❓ میدونستید دولت با پول مردم کلی محل اقامت گردشگری ساخته؟
با طرح سفری که یکی از نامزدها داده، هرایرانی میتونه در سال چند شب اقامت رایگان در اقامتگاههای دولتی بگیره...
ایشون اعتقاد دارن سفر نباید یه چیز لوکس و غیرقابل دسترسی باشه!
اگه می خوای بدونی این نامزد کیه حتما کلیپ رو ببین
💠 اخبار، حواشی، نتایج و... #انتخابات را به صورت ویژه در کانال تیمورا دنبال کنید
🆔 @timoora
🟢انتخاب رئيس جمهور: برنامه یا کارنامه؟!
🖊حجتالاسلام دکتر احمدحسین شریفی(رئیس دانشگاه قم)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مدتی است در بدنهی نخبگانی کشور مسأله اولویت داشتن هر کدام از «برنامه» یا «کارنامه» برای انتخاب رئیس جمهور، به یکی از مسائل و مباحث داغ تبدیل شده است.
این بنده پیشتر گفتهام و به این گفته خود نیز معتقدم که در انتخاب رئيس جمهور چهار عنصر کلیدی را به طور ویژه باید مورد مداقه و مطالعه قرار داد: «برنامه»، «اراده»، «کارنامه» و «همخانه»ها(یعنی همکاران و اطرافیان و طرفداران). اما در وزندهی به این امور معتقدم «برنامه» و «اراده» مهمتر و مقدمتر بر «کارنامه»اند؛ همانطور که «همخانه»ها نیز مقدم بر «کارنامه»اند.
زیرا:
اولاً، افراد بدون برنامه ممکن است اقدامات اجرایی و عمرانی فراوانی انجام دهند، اما چون فرض این است که فاقد یک برنامه جامع، سنجیده و کارشناسیشده و بدون در نظر گرفتن همه جوانب زیست اجتماعی متناسب با جامعه اسلامیاند، آن خدمات، ممکن است ناخواسته فجایع فرهنگی و اخلاقی جبرانناپذیری را برای افراد و خانوادهها و جامعه پدید بیاورد.
ثانیاً، تجربه نشان داده است که افراد بدون برنامه، وقتی در مسند اجرا قرار میگیرند، به دلیل رویکرد عملگرایانهای که دارند، «منفعلانه» یا «دلبخواهانه» در هر موقعیتی هر نکته خوشایندی را که بشنوند، به صورت سلیقهای موافقت میکنند و هر نکته ناخوشایندی را مخالفت میکنند و این مسأله موجب یأس و سرخوردگی و کنارهگیری و خانهنشینی جامعه نخبگانی و مدیران کاردان و خیرخواه نسبت به مدیریت کشور میشود.
ثالثاً، افراد بدون برنامهی جامع و سنجیده، به دلیل ضرورتهای اجرایی و اداری نهایتاً به افرادی «دهنبین» و مدیرانی «مذبذب» تبدیل خواهند شد که موجب نوعی «سردرگمی» لاینحل در اداره کشور خواهند شد.
رابعاً، همانطور که قبلا گفتهام، انتخاب رئیس جمهور، فی الواقع انتخاب یک شخص نیست؛ بلکه انتخاب همه مدیران و مجریان اداره امور کشور است. به همین دلیل باید همخانهها و همکاران و همراهان و مدافعان او را هم سنجید. بیطرفانه قضاوت کرد. خیرخواهی و مردمدوستی و پایبندی آنها را به شعارها و آرمانهای انقلاب اسلامی ملاحظه کرد. عزتطلبی و استقلالخواهی و عدالتمحوری آنان را مطمئن شد. و الا روشن است که یک شخص به تنهایی، هر اندازه هم که کامل باشد، نمیتواند کشور را اداره کند.
#شهید_جمهور
#مثل_ابراهیم
#دکتر_جلیلی
#عباسبابائی🇮🇷عضویت👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆به این میگن محتوا
👌به این میگن کار قشنگ
👏کار ساعات ها سخنرانی رو در چند ثانیه انجام داد.
🔆حتما ببینید
🇮🇷🗳کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ ماجرای طرح وان #جلیلی چیه؟ طرحی که باعث میشه سر افراد معمولی جامعه نسبت به پولدارها کلاه نره...