جلسه قسمت اول .m4a
33.96M
توشه هایی از روایتی از امام صادق علیه السلام،با داشتن چه خصوصیاتی انسان از هوشیاران وبا داشتن چه خصوصیاتی انسان از صالحین می شود بر اساس روایت ،اشاره به شاخه وبرگهای شهوات ،اشاره به علوم واجب بر انسان ،انسانها ی الهی به چه مقاماتی می رسند ،اشاره به بعضی از کرامات اولیا ،اشارهای به فلسفه بلا یا ،خانم پرفسور آلمانی و چگونگی علاقمندی او به عرفان، صوت جلسه مربوط به اسفند ۱۴۰۰،https://eitaa.com/jalsatmarefaty
🔻 آیت الله کوهستانی(ره) می فرماید :
✍ " اثر غذا در آدم بسیار زیاد است.
اگر غذا طیب و طاهر نباشد بر افکار انسانها اثر می گذارد و این فکرهای شیطانی از تأثیر آن غذای ناپاک است.
از ایشان نقل است که مدتی در خود حس می کنند که قلبشان آن حالت اقبال را از دست داده است. بررسی کرده و متوجه می شوند که شخصی برایشان آردی هدیه داده که یک بهائی به او داده بود. ایشان بعد از متوجه شدن چهره شان تغییر کرده و بعد با ناراحتی می گویند : " مؤمن، ما را از فضیلت ماه رجب محروم کردی."
📚 منبع : مجله افلاکیان خاک نشین
📜 اساطیر نامه | مروری بر تاریخ
https://eitaa.com/joinchat/2868183226Cfce63ae436
🔺چرا نماز نمی خوانی؟!
💢آیت الله #سیدیونس_اردبیلی وقتی به مشهد آمد خارج رسائل تدریس می نمود، مرجع تقلید شد و شهریه ای هم پرداخت می نمود. مردی مخلص، صریح و شجاع بود.
🌀یک نوبت که او را به ملاقات شاه در حرم امام رضا(علیه السلام) برده بودند. با استواری و بدون هراس به شاه گفت: «چرا نماز نمی خوانی؟». و همانجا او را وادار نمود تا این فریضه الهی را به جای آورد.
📚مجله حوزه، ش 43-44، ص 201
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
جلسه قسمت دوم.m4a
31.61M
اشاره ای به جایگاه والای دعای یستشیر ودعای هفتم صحیفه سجادیه ونیز دعای کمیل وذکر بعضی از مضامین عالی توحیدی ومعرفتی آنها، نقل ماجرای جوان گناهکار که باشفاعت امام حسین علیه السلام نجات یافته بود ،مباحثی پیرامون جدال احسن وجدال غیر احسن وذکر آیاتی از قرآن کریم در مورد جدل ،نقل جدالی با جوانی جاهل ،شبه ای رایج وجواب کامل از روایت ،ونقل حکایتی خنده دار در این موضوع، بیان مثل مومن وکافر در قرآن کریم ،جلسه ۲۵بهمن ۱۴۰۰در مسجد ثارالله شهرک شهداhttps://eitaa.com/jalsatmarefaty
May 11
🔺ملکوت حرم امام رضا (ع):
▫️علامه #سیدمحمدحسن_میرجهانی می فرمودند:
🔹روزی از حرم #امام_رضا (ع) بیرون آمدم که باران گرفت. یاد آن روایت افتادم «کسی که هنگام رفتن به زیارت یک قطره باران به او بخورد، تمام گناهانش بخشیده می شود.»، خیلی خوشحال شدم و اراده کردم دوباره به حرم بازگردم.
🔸داخل صحن عتیق که شدم، دیدم داخل صحن را مانند صحرای عرفات چادر سفید زده بودند و با طنابهای محکم آنها را بسته بودند. تمام صحن این گونه بود و انتهای صحن دیواری سیاه رنگ مانند دود بود. گنبد و ضریح هم میان زمین و آسمان معلق بود.
🍁 حیرت کردم و از پیر مردی که آنجا بود، پرسیدم: صحن چرا اینطور است ؟
تبسمی کرد و گفت: اینجا همیشه این گونه است:«این چادرها متعلق به دوستان و محبان است که به زیارت می آیند و آنها که ولایت آقا را قبول ندارند در آن دیوار سیاه محو می شوند».
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
آیت الله حسن زاده آملی ره: طالب علم و معرفت باید قلب خود را از وساوس شیطانی، و وجود خود را از هواجس نفسانی (آرزوهای نفسانی که در دل میگذرد) تصفیه و تنقیه (پاک) نماید و امراض روحانی را به تهذیب معالجه کند، بعد از آن شروع به تحصیل علوم نموده لذایذ روحانی را ادراک نماید، همچنانکه تغذیه جسم به مأکولات (خوردنی ها) است تغذیه روح نیز به معلومات (علم) است...
کانال 🇮🇷 تهذیب و اخلاق 🇮🇷 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3810328601Cd756f67536
حضرت آیةالله بهاءالدینی قدسسره: در وجود انسان یک منبع سرشار از نور و علم و معرفت است که دسترسی به آن ممکن نیست؛ مگر با ریاضاتی مشروع که مهمترین آنها پرهیز از گناه و لقمه حرام است.
کانال 🇮🇷 تهذیب و اخلاق 🇮🇷 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3810328601Cd756f67536
14001202-1.m4a
34.46M
✅ صوت جلسه
⏰ دوشنبه ، ۲ اسفند ۱۴۰۰
#مروری بر باب ۲۱مصباح الشریعه منسوب به امام صادق علیه السلام که هریک از اجزا بدن انسان زکاتی دارد وزکات بعضی از اجزا را بیان می فرماید ،از قبیل زکات چشم وگوش وزبان ودست وپا و غیره ،توضیحاتی پیرامون علوم نافع ونقل ماجرایی در این موضوع، اشاره به بعضی مواعظی که در قرآن کریم ودر سخنان امیر المومنین علی علیه السلام آمده است در موضوع مرگ،سخنان جهنمیان با ملائکه جهنم ،راحتی، خاصیت عجیب و عکس دنیا در برابر دنیا جویان ودنیا گریزان ،https://eitaa.com/jalsatmarefaty
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای به گریه انداختن سلطان محمود توسط خرقانی
📜 اساطیر نامه | مروری بر تاریخ
https://eitaa.com/joinchat/2868183226Cfce63ae436