💠 #سوال شماره 11
مسابقه ویژه دهه ی فجر 🇮🇷
1⃣1⃣ سیاست تبلیغی و رسانه ای دشمن و فعالترین برنامه های آن چیست؟
الف) تخریب مسئولان نظام
ب) مأیوس سازی مردم و مسئولان و مدیران از آینده
ج) انتشار اخبار محرمانه
د) معرفی پیشرفت های غرب در زمینه های مختلف
🌟 لطفا پاسخ صحیح را تا ساعت 10 امشب به آیدی زیر ارسال فرمایید
👇👇👇👇
🆔 @S_AP57
(توجه نمایید که پاسخ هایی که بعد از ساعت اعلام شده ارسال میگردد پذیرفته نمیشود)
16.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نطق_مجلس
آیا می ترسید سرمایه داران ضرر کنند؟ پس کو شعارهای دفاع از مستضعفین
🎙نطق انتقادی حجت الاسلام نقدعلی در مخالفت با پیشنهادی که موجب حذف ماده ۱۲ طرح مالیات بر عایدی سرمایه و بی خاصیت شدن این طرح می شد.
🔹️
🔻نظر آیت الله خوشوقت(ره) در مورد تربیت فرزندان در مسجد:
🔹راحتترین راه #تربیت این است که پدر، دست خانواده را بگیرد و به #مسجد بیاورد. در مسجد چیزهایی می بینند که آنها را تربیت میکند. بچه میبیند مردم نماز میخوانند؛ لذا نماز خواندن بر او چاپ میخورد. میبیند در رمضان روزه میگیرند، چاپ میخورد. میبیند عدهای منبر میروند و از ولایت امیرالمؤمنین میگویند، چاپ میخورد....
🔸خلاصه همهی اینها مربی است. بدون زحمت، خود به خود بچهها بار میآیند. انسان میبیند بعد از مدتی بچه نماز میخواند و حمد و سورهاش هم درست شده است. اما اگر بخواهی آنها را به مسجد نیاوری و خودت آنها را درست کنی، حتی اگر ۲۴ ساعت هم بنشینی، درست نمیشود.
🔹در مسجد بدون زحمت هم یاد میگیرد، هم با آدمهای خوب معاشرت میکند و خستگی اش در میرود و اُنسش تأمین میشود، و هم .... بنابراین باید پدر و مادر حواسشان جمع باشد و بچهها را به عنوان امانت بپذیرند و تربیت کنند.
╔══❖•°🕋°•❖══╗
🆔 @jameQartman
╚══❖•°🕌°•❖══╝
دست بوسی پدر عزیزم که خیلی برام زحمت میکشند پدر عزیزم ممنون💕
مهلا کریمی فرزند یوسف
🌺 🍃 🌺 🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
صدآفرین مرحبا😊
بنده ی خوب خدا😍
👏👏👏👏👏👏👏👏👏
خداسایه ی پدر را برسرشما حفظ نماید🤲
💐☘️💐☘️💐☘️💐☘️💐☘️💐☘️
╔══❖•°🕋°•❖══╗
🆔 @jameQartman
╚══❖•°🕌°•❖══╝
🚫شبهه :چرا با داشتن دینی واحد، مراجع تقلید ما نظرات مختلف در احکام دینی دارند؟
✅پاسخ شبهه :
1⃣ در زمان حضرت رسول اکرم (ص) و ائمه معصومین (ع) در میان اصحاب اختلافی وجود نداشت. زیرا در صورت بروز هر گونه ابهام و مشکلی در فهم قرآن و سنت از این بزرگواران توضیح خواسته و موضوع توسط معصومین (ع) کاملاً روشن می شد. اما در زمان غیبت، فقهاء به علت عدم دسترسی مستقیم به امام (ع)، بایستی از منابع و مدارکی که از ائمه معصومین (ع) رسیده و از قرآن، این احکام را استنباط نمایند.
🔺از این رو فقهاء در فهم احکام از روایات، با مشکلاتی روبرو هستند مثلا:
2⃣ از حیث سند روایت: ممکن است فقیهی، شخصی را که در سند روایتی آمده ثقه و قابل استناد بشمارد، در صورتی که همین راوی را فقیهی دیگر اصلاً معتبر ندانسته و به روایت او عمل نکند و این منشأ اختلاف احکام می شود.
3⃣ اجمال در متون روایات: گاهی اوقات در متن روایات عباراتی بکار می رود که گرچه در زمان معصومین (ع) احتمالاً معنای آن واضح و روشن بوده است ولی در حال حاضر یعنی زمان غیبت معنای روشنی از آن بدست نمی آید. مثل لفظ غنا که مفهوم مبهمی دارد و برای آن مصادیق متعددی بیان می شود، این موجب اختلاف در فتاوی می شود.
4⃣ ابهام در جهت صدور روایات: قدرت و حکومت در زمان ائمه اطهار (ع) در اختیار بنی امیه و بنی عباس که از دشمنان اهل بیت هستند بوده است و در مواردی ایشان به راحتی و در آزادی نمی توانستند تمامی احکام را که مخالف آنها بوده است بیان کنند و در مواردی برای حفظ اصل اسلام و یا جان و مال شیعیان مجبور می شده اند که از روی تقیه احکام را بر وفق نظر مخالفین بیان کنند و یا اینکه آنرا در پرده و با کنایه و بدون صراحت بیان نمایند. لذا بعضاً این اخبار و روایات با آن دسته از روایاتی که در مقام بیان احکام واقعی هستند تعارض پیدا می کنند که هر فقیهی بایستی حکم واقعی و صحیح را در این میان استنباط نماید و بالطبع هر یک بنا به داشته ها و مقدماتی که در اختیار دارند به نتیجه ای خاص می رسند که شاید با یکدیگر اختلاف داشته باشد.
5⃣ اختلاف در مبانی اصولی: یکی از علومی که یک مجتهد برای اجتهاد و استنباط به او نیاز دارد و ابزار وی برای استخراج احکام به حساب می آید علم اصول فقه است که در آن از قواعدی که به وسیله آنها احکام استنباط می شوند بحث می شود و مقدمه ای برای فقه و فقاهت محسوب می شود که اختلاف در این اصول و قواعد موجب اختلاف در اجتهاد و بالطبع در احکام می شود که هر شخص فقیهی با توجه به مدارکی که دارد دارای مبانی خاصی بوده و اصول و قواعد خاص را قائل است که در نتیجه تأثیر مستقیم در نحوه استنباط احکام می گذارد و منشأ اختلاف فتاوا و احکام می گردد.
6⃣ اینها قسمتی از مسائلی بود که موجب اختلاف احکام می شد ولی توجه به این نکته نیز مهم است که در مسائل نظری هر رشته ای متخصصین آن با یکدیگر اختلاف نظر پیدا می کنند بطور مثال تمام فیزیکدانان و شیمی دانان و یا پزشکان در همه مسائل با هم اتفاق نظر ندارند و چه بسا اختلاف نظر در کمیسونهای پزشکی قبل از عمل جراحی به نتیجه روشن نرسد و علوم اسلامی و انسانی نیز از این قاعده مستثنی نیست.
╔══❖•°🕋°•❖══╗
🆔 @jameQartman
╚══❖•°🕌°•❖══╝
❓ برای کنترل خشم چه باید کرد؟
✅پاسخ:
1⃣علتهای خشم را حذف كنيد.
چه چيزهايي شما را خشمگين ميكند؟ آن را از زندگيتان حذف كنيد.
2⃣ از محل خشم فاصله بگيريد.
🔹هرگاه خشم به سراغتان آمد، از آن مكان و موقعيت، فاصله بگيريد. ماندن در محل و ميدان دادن به عوامل خشمانگيز، باعث افزايش خشم ميشود و اختيار را از كف ارادهتان ميربايد. پس، زود تغيير مكان و موقعيت دهيد و از خشمگاه بگريزيد.
3⃣ياد خدا كنيد و ذكر بگوييد.
🔹هنگام خشم، خدا را و نظارت او را به ياد آوريد. آنگاه ذكر خدا بگوييد؛ هر ذكري كه دوست داريد؛ عربي، فارسي، دعا، قرآن؛ برای نمونه، «لا اله الا الله»، «لا حول و لا قوه الا بالله»، «آمنا بالله و رسوله و لا حول و لا قوه الا بالله» با تمركز ذهن و دل و با توجه به معاني آنها. نيز صلوات بفرستيد. هر ذكر و آيه و دعايي را كه بيشتر دوست داريد و به دلتان مينشيند، همان را بگوييد و بخوانيد. اين راهكار، در كنترل خشم، بسيار مؤثر است.
4⃣ورزش كنيد.
🔹ورزش، در آرامش اعصاب و روان و كاستن از خشم منفي، بسيار اثرگذار است.
5⃣به مشاوري دانا و توانا مراجعه كنيد.
🔹خشم منفي، يك اختلال عصبي و رواني است. مشاور دانا و توانا، كمكی نيكوست براي درمان اين اختلال. حتي اگر او شما را به پزشك ارجاع داد، بپذيريد و مقاومت نكنيد.
╔══❖•°🕋°•❖══╗
🆔 @jameQartman
╚══❖•°🕌°•❖══╝