یک آژانس کاملا سیاسی
✍ خوشچشم
همانطور که کمالوندی هم توضیح دادند، رسوبکردن ذرات در لولههای اتصال سانتریفیوژ در بالاتر از سطح موردنظر غنیسازی، مسئله طبیعی است که برای همه کشورها از جمله ما پیش آمده و همواره مشکل حل شده است. اما رویکرد آژانس، یک رویکرد سیاسی و ابزار فشار در جهت جنگ هیبریدی و جنگ ترکیبی آمریکا علیه ایران است.
اساسا صنایع هستهای، صنایع بسیار دقیق و تکنولوژی بسیار حساسی است که هرگونه خطا یا اشتباه در آن، نخست توسط بازرسان ایرانی در سازمان انرژی اتمی مشاهده، ثبت و گزارش میشود تا کوچکترین مشکلی نادیده انگاشته نشود.
وقتی بازرسان آژانس به ایران میآیند، از اولین مطالبی که درخواست میکنند همین گزارشهایی است که دانشمندان خود ما نوشتهاند و بلافاصله آنها را رؤیت و یادداشت میکنند.
اینگونه نقض مقررات در همه دنیا اتفاق میافتد و در همه جا به عنوان مسئله کوچکی انگاشته میشود که خود کشورها به آن رسیدگی میکنند، چرا که نشاندهنده غرضورزی و مسئله خاصی نیست.
منتها وقتی مسئله ایران است، همین نقصهای بسیار کوچک و کمتعداد را بلافاصله به رسانهها درز میدهند بدون آنکه توضیح دهند نقض به چه معناست و این یک نقص کوچک فنی است و مؤید هیچگونه حرکت خاصی نیست و این اقدام زمینهای برای ایجاد هیاهوی رسانهای میشود.
حال اینکه در کشورهای ژاپن و دیگر کشورها دهها مورد نقض بیاهمیت از نظر سیاسی و غنیسازی انجام میشود، اما نادیده انگاشته شده و در حقیقت در همان گزارشهای عادی آژانس مختوم میماند و کسی هم به آن توجهی نمیکند.
در حقیقت یکی از دلایل متعددی که ما نزدیک به دو دهه است بیان میکنیم که آژانس به ابزار سیاسی برای طرف غربی تبدیل شده است، همین است. آژانس در حقیقت بخشی از جنگ ترکیبی آمریکاست که در ۱۲ تا ۱۴ حوزه نبرد بر ضد ایران انجام میشود و یکی از آن حوزهها مربوط به فشار سیاسی و دیپلماتیک است که آژانس بخشی از فشار سیاسی دیپلماتیک است.
گزارش نهایی پیش از مذاکرات وین در تابستان و حتی سفر ماههای گذشته گروسی به اسرائیل در بحبوحه مذاکرات وین به خوبی نشان داد که مدیرکل آژانس سمت و سوی کاملا جانبدارانهای دارد که البته از وی انتظار هم میرفت، چرا که اساسا آژانس مخصوصا به رهبری گروسی، همکاریهای تنگاتنگی با اسرائیل دارد و همینطور در مذاکرات هم گوش به فرمان فرانسویها بودند که باز فرانسه و اسرائیل در پرونده اتمی ایران همکاریهای بسیار نزدیکی دارند.
اسرائیلیها در پشتپرده همواره گروسی را تحتنفوذ داشتند، اما این اجرای مقاصد اسرائیل همواره در چارچوب اهداف آمریکا هم بوده و به این معنا نیست که اسرائیلیها در جهت مخالف اهداف آمریکا حرکت میکنند، بلکه هر دو دنبال ایجاد فشار بر روی ایران برای عقبراندن ایران از مواضع خود در مذاکرات وین، برداشتهشدن پایدار تحریمها و کسب منافع پایدار اقتصادی است.
گروسی در طول یکسال گذشته بهخوبی نشان داده که آژانس را هرچه بیشتر سیاسی میکند تا در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل قدم بردارد.
گروسی سال گذشته به تهران آمد و اعلام رضایت کرد که در طول سه تا چهار ماه یعنی تا خرداد ۱۴۰۱ پروندههای ایران کاملا بسته میشود، اما از جاییکه آمریکا با ایران در مذاکرات وین، تقابل مذاکراتی را به شکل جنگ ترکیبی در بهار شروع کرد، گروسی هم بلافاصله تغییر رویه داده و ۱۸۰ درجه موضع بر عکس گرفت و حاضر به کمک برای بسته شدن پرونده نشد.
در حالیکه ایران تا اسفند سال گذشته همه اطلاعات موردنیاز آژانس در خصوص سه پرونده پادمانی را به آژانس داده بود، گروسی هم اظهار رضایت میکرد و قرار بود پروندهها بسته شود، اما به ناگاه گروسی هم به جهت مخالف تغییر وضعیت داد تا به عنوان ابزار فشار بر روی ایران اعمال قدرت کند.
این نوع رفتار آژانس یعنی تا زمانی که آمریکاییها در ادامه این تقابل را در دستور کار خود دارند،گروسی و آژانس هم به هیچعنوان استقلال عمل نشان نخواهند داد و در چارچوب منافع آمریکا ایفای نقش خواهند کرد.
آژانس در چارچوب آمریکا ایفای نقش میکند و قطعا اقدامات خصمانه آژانس از طرف ایران بیپاسخ نمیماند و البته بسته به سطح اقدام آنها جواب درخور و متناسبی میگیرند.
یعنی اگر آمریکاییها به این فکر هستند که با استفاده از ابزار آژانس یک روند صعودی فشار در آژانس و شورای حکام علیه ایران راه بیندازند، به مسیر اشتباهی میروند، چراکه در این بین ایران تصمیم به عقبنشینی نداشته و ندارد.
اگر ایران قرار باشد که در مذاکرات وین عقبنشینی کند، انتفاع اقتصادی برای ایران نخواهد داشت و دوباره خسارتهایی به بار خواهد آمد، بنابراین ایران جایی برای عقبنشینی ندارد و قطعا مواضع محکمی را خواهد گرفت. حالا اینکه ایران در این تقابل باید مؤلفههای قدرتهایش راتا چه سطح و میزانی و با چه تناسبی استفاده کندبستگی به اقدامات طرف مقابل دارد، اما قطعا پیشنهاد میشود که ایران به سمت استفاده از مجموعهای از مؤلفههای قدرت خود، متناسب با سطح اقدامات خصمانه طرف مقابل برود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻شماها کجایید؟ نیستید تو صحنه های خطر❗️
⬅️ گذشت دوران کلیات و مکررات❗️ جامعه رفت و شما جاماندید❗️
⬅️دوران استثنایی تشیع است و شما در دنیا و آخرت مسئولید❗️
( همچنانکه فریاد جهاد تبیین رهبری هم بلند است! )
🆔 @janbaz_net
👤خونه شاه مملکت و زن و بچه عزادارش برای پیروز ، فقط شیر تعزیه ظاهرا جون سالم به در برده
🆔 @janbaz_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پول مالزی چگونه سقوط کرد؟
ماهاتیر محمد چگونه جرج سوروس را در جنگ ارزی شکست داد؟!
مستند جنگ ارزی مالزی
بسیار مهم تا انتها ببینید
🆔 @janbaz_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرمانده سلام، تو لشکر سیدعلی سرباز شمام
🆔 @janbaz_net
جهانگیری: شرکت من در انتخابات ریاستجمهوری ۹۶ اشتباه بود
🔹اسحاق جهانگیری معاون اول دولت روحانی در گفتوگويي با "آگاهی نو" ضمن اشاره به حضورش در انتخابات گفته: یکی از اشتباهات زندگی سیاسیاش، شرکت در انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۳۹۶ است.
🔹با تبلیغات منفی در دو، سه سال آخر دولت دوازدهم شانس رای آوردنش در انتخابات ۱۴۰۰ بسیار پایین بود.
🔹به چند دلیل فکر میکردم باید حتما در انتخابات حضور پیدا کنم و حتی آن حضور میتوانست به دولت بعدی که اگر دولت آقای رئیسی هم باشد جهت بدهد که کجاها باید متمرکز شود.
🔹یکبار به آقای روحانی گفتم اگر قرار باشد یکی از اشتباهات زندگی سیاسی خودم را بنویسم حتما شرکت من در انتخابات ۹۶ است.
🔹من از روز بعد انتخابات احساس کردم خیلی از سرمایههایی که پشت
سر خودم درست کرده بودم و میدانستم برای کشور مفید است، یکی یکی در حال تضعیف است.
🔹یکی از سرمایهها خود آقای روحانی بود. رابطه من با آقای روحانی در دوره دوم مثل دوره اول نبود.
🔹به آقای روحانی گفتم شما یک معاون اول دیگری بگذارید، من نمیخواهم معاون اولی را ادامه بدهم. ایشان هم به من گفت شما کمانگیزه شدید.
🔹در همان دو، سه ماه بعد از انتخابات تا آغاز دولت دوازدهم بحث معاون اول شد و اقداماتی شد که خود ایشان هم دید من دیگر آن جهانگیری انگیزهدار نیستم.
🔹آقای روحانی [در دوره اول] مایل بود خانم فاطمه طباطبایی، عروس امام خمینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شوند و من با ایشان گفتوگو کردم که در نهایت نشد.
🔹در دوره دوم، هم ما دچار اشتباه شدیم، هم نهادهای مقابل دولت دچار اشتباه شدند. اشتباه ما این بود که چیدمان تیم ما میتوانست با تجربه چهار سال اول بهتر باشد.
🔹حالا بماند چقدر ما مقصر هستیم، چقدر ما میخواستیم افراد بهتری را بگذارید نگذاشتند، چون آقای روحانی میگوید ۱۴ نفر را برای وزیر علوم پیشنهاد دادم تا توانستم موافقت را برای چهاردهمین بگیرم تا از مجلس رای اعتماد بگیرد
🆔 @janbaz_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهنگ «سلام فرمانده ۲»
🔹سرودی با ۱۰ هزار دهههشتادی
🆔 @janbaz_net
🔵 این روزها بعد از داستان مسمومیت دختران خیلی میشنویم که میگویند ظلم به دختران و زنان را در جمهوری اسلامی تمام کنید!
👈 آیا میدانید جمهوری اسلامی برای دختران و زنان چه کارهایی انجام داده است؟
⭕️ در بحث آموزش:
♦️ به گزارش WEF یعنی انجمن جهانی اقتصاد، ما در برابری حق تحصیل دختر و پسر و عدالت آموزشی در دنیا رتبهی 1 را داریم.
💢 به گزارش سازمان ملل قبل از انقلاب ایران جزء بیسوادترین کشورها در حوزهی بانوان بود اما الان جزء باسوادترین کشورها در حوزهی بانوان هستیم: میزان بیسوادی زنان ایران، از ۵۰ تا ۶۰ درصد در سال 1354 به کمتر از 10 درصد در سال 1389 کاهش یافتهاست.
♦️ افزایش نسبت دختران به پسران در تحصیلات دانشگاهی:
نسبت دختران در کل دانشجویان، از حدود 25 درصد در دهۀ 50، گاه به بیش از 50 درصد رسیده است.
♦️ افزایش استادان زن در دانشگاهها:
نسبت زنان در استادان و هیئتعلمی دانشگاههای کشور، از حدود 14 درصد در دهۀ 50، به حدود 30 درصد در دهۀ 90 رسیدهاست.
⭕️ در بحث ورزش بانوان:
♦️ تعداد رشتههای ورزشی بانوان از ۷ رشته در سال 1357، به ۳۸ رشته طی ۲۰ سال اول انقلاب
♦️ تعداد مربیان ورزشیِ خانم نیز رشدی نجومی داشته و از 9 مربی به 35.000 مربی افزایش یافته است.
♦️ تعداد داوران زن نیز از ۷ نفر به 16٫000 نفر رسیده است، که نشان از افزایش ۲هزاربرابری داورِ زن است
♦️ همچنین تعداد ورزشگاههای اختصاصی بانوان پس از انقلاب اسلامی، 30 برابر شدهاست.
♦️ فدراسیونهای فعال ورزشی در حوزۀ بانوان از ۱ مورد به ۴۹ فدراسیون افزایش یافته است.
♦️ مدالهای کسبشده در رویدادهای بینالمللی توسط بانوان از ۲ مورد در ابتدای انقلاب به بیش از ۸۰۰ مورد رسیده است.
⭕️ در بحث بهداشت و سلامت:
♦️ در شاخصهی امید به زندگی زنان،به گزارش WHO (سازمان بهداشت جهانی) ما پایینتر از تمام کشورهای منطقه به جز افغانستان بودیم، پایینتر از تمام کشورهای آمریکای جنوبی بودیم، پایینتر از تمام کشورهایی که از شوروی جدا شدند بودیم، درحالی که الان بالاتر از بسیاری از کشورهای جهان هستیم و از ۵۷ سال به بیش از ۷۷ سال رسیده ایم.
♦️ در تعداد پزشک بانوان، پس از انقلاب، تعداد پزشکهای فوق تخصص مرد 3 برابر شده اما خانمها 12 برابر شده است.
♦️ افزایش نسبت پزشکان متخصص زن از 15 درصد به 40 درصد طی فقط بیست سال.
♦️ افزایش نسبت پزشکان فوقتخصص زن از 9 درصد به 30 درصد طی فقط بیست سال.
♦️ افزایش نسبت پزشکان متخصص زن در حوزۀ زنان و زایمان، از 16 درصد به 98 درصد طی فقط بیست سال.
و... .
⁉️ جمهوری اسلامی دقیقاً کدام ظلم را باید تمام کنیم؟!
💢 جمهوری اسلامی در حوزهی بانوان فوقالعاده کار کرده در حدی که نیویورک تایمز چند سال پیش یک گزارشی را منتشر کرد که انقلاب 1979 میلادی یعنی سال 57 نقطهی عطفی برای زنان ایرانی در همهی حوزهها بوده است.
🔷 برشی از سخنرانی حجت الاسلام راجی
@soada_ir
🆔 @janbaz_net
🔻معیشت مردم قربانی ترور رسانهای/ نقش ناآرامیها در افزایش نرخ دلار چه بود؟
🔹مروری بر اتفاقات رخ داده در کشور از تابستان امسال تا امروز، رازهای پنهانی را درباره دلایل جهش ارزی اخیر برملا میکند.
🔹سیر تحولات سیاسی – اجتماعی – اقتصادی ۶ ماه گذشته نشان میدهد وضعیت امروز نرخ ارز در بازار آزاد بیش از آن که متأثر از مولفههای واقعی اقتصاد باشد، نتیجه یک عملیات مشترک داخلی - خارجی است که با کاشتن بذر ناآرامیها شروع و با عملیات رسانهای آبیاری شد و حالا میوه آن در بازار ارز چیده میشود.
بازه زمانی اول شهریور تا ۲۶ شهریور (قبل از شروع ناآرامیها):
🔹در این بازه طبق نمودار ناآرامیها آغاز نشده است و نوسانات دلار از قیمت ۲۹۲۵۰ تومان به ۳۱۵۴۰ تومان رسیده و محدوده این افزایش معادل ۲۰۰۰ هزار تومان بوده که در و واقع به منزله بازگشت قیمت دلار به نرخی پایینتر از تاریخ ۳۱ تیرماه است؛ در کل بازه زمانی پیش از شروع ناآرامیها نوسان دلار در همین محدوده است و امیدها برای احیای برجام و رفع تحریمها کاملاً زنده و ملموس است.
بازه زمانی آغاز ناآرامی تا نیمه آذر (اوج ناآرامیها):
🔹در این دوره زمانی با وجود ناآرامیها نوسانات قیمت دلار نسبت به بازه قبل بیشتر شده و از ۳۱۹۰۰ تومان به رکورد تاریخی خود در آن زمان یعنی ۳۶۸۸۰ تومان رسیده است که نشان میدهد توالی وقایع این خیزش شامل آشوبهای خیابانی و اعتصابات و فراخوانهای اعتراضی بهمرور آثار خود را بروز میدهند. مقامات غربی در واکنش به آنچه سرکوب اعتراضات در ایران میخوانند، اظهاراتی را مطرح میکنند که احتمال شکلگیری توافق را بهمرور کاهش میدهد.
بازه زمانی نیمه آذر تا کنون:
🔹در این بازه علیرغم فروکش کردن موج ناآرامیها و کاهش احتمال موفقیت طرح براندازی و تغییر نظام سیاسی، قیمت دلار در اتاقهای معاملات فردایی سفتهبازان بیشترین نوسان خود را تجربه کرده و از ۳۶۸۸۰ تومان به قله ۵۷۳۰۰ تومان رسیده است. این تناقض رفتاری دلار نشان میدهد جهشهای اصلی در نرخ ارز پس از فروکش کردن موج ناآرامیها ایجاد شده است و این مسئله بیش از آنکه مربوط به ماهیت وجودی آشوبها باشد، به فضاسازیهای روانی ناشی از شکست زورآزمایی خیابانی برمیگردد.
🔹در این بین قطعنامهها و اظهارات مقامات غرب علیه ایران شمایل جدیتری به خود میگیرد و حتی کشوری مثل هلند نیز اقدام به موضعگیری علیه سیاستهای کشورمان میکند. گرچه طرح اضافه شدن نام سپاه به لیست تروریستی اتحادیه اروپا راه به جایی نمیبرد، اما اقدام مشترک بخشهای مختلف نیروهای اپوزیسیون منجر به طرح این موضوع در پارلمان اروپا میشود و بازی رسانهای با قدرتمندترین نیروهای حاکمیت، جنگ روانی را وارد مرحلهی جدیدی از تنش میکند و همین مسئله بخشی از آثار خود را در قالب افزایش چشمگیر نرخ ارز نشان میدهد.
🆔 @janbaz_net
.
♻️ پروژه مهسا امینی دیگر
🔰 حمید رسایی: دقیقا پروژه مهسا امینی دیگری در حال رقم خوردن است! موضوعی که هنوز حتی اصل آن به اثبات نرسیده، دستاویزی برای عقدهگشایی جماعتی معلومالحال در رسانههای خارجی شده! باز هم همان جماعت همیشگی، نقش تکمیلی توپخانه رسانههای معاند را در داخل به عهده گرفتهاند! اطلاعرسانی به موقع توسط دستگاههای ذیربط صورت نمیگیرد! باز هم طبق معمول در حال نگاه کردن هستند! معلوم نیست چرا قوهقضاییه اتهامزنندگان را احضار و از آنها مستندات نمیخواهد؟! چرا میگذارند برف شبهات روی اذهان جامعه بنشیند و بعد که تلمبار شد، با یک پاروی کوچک و ضعیف قصد پاکسازی آن را دارند!
مشکل اینجاست که آرایش جنگی طرف مقابل روی گسل رسانه نصب شده، جایی که دستگاههای مختلف نظام اساسا آن بخش را درک نمیکند!
🔺#حمید_رسایی
🆔 @janbaz_net
📍خاتمی و فاجعه ایستگاه خیام
🔻رفتار سران اصلاحات در رویدادهای مهم کشور، آنها تبدیل به جریان ضدملی کرده است؛ چرا؟
🔸ابتدا این ماجرای دهشتناک را مرور می کنیم:
🔻دو دهه قبل انفجار بزرگی در ایستگاه خیام اتفاق افتاد. قدرت این انفجار معادل ۱۸۰ تن TNT بود و ۳۵۲ کشته و ۴۶۹ مجروح برجای گذاشت و تا شعاع ۲۰۰ متر باعث ويران شدن خانه هاي اطراف و خسارت تا شعاع ۲۰ کیلومتری شد و ۲۸۰ نفر از اهالی روستای هاشم آباد زیر آوار ماندند!!
🔻این فاجعه در ۲۹ بهمن ۱۳۸۲ رخ داد و علت این فاجعه راه افتادن ناگهانی بدون راننده واگنهای باری در ایستگاه ابومسلم و طی مسیر ۲۰ کیلومتری با توجه به شیب منطقه و انفجار واگن های حامل گوگرد، پنبه و بنزین! اعلام شد.
🔸پ.ن: جریان این حادثه که بزرگترین حادثه ریلی تاریخ کشور بود جریانهای سیاسی رقیب اصلاحات، هرگز دولت خاتمی را متهم به تعمد در این حادثه نکردند. چون در هیچ کشوری، مسائل بزرگ ملی، اساسا جای انتقام کشی سیاسی برای به زمین زدن رقیب نیست.
🔸پ.ن۲:سران جریان اصلاحات در غالب حوادث بزرگ ملی ثابت کردند واقعا یک جریان ضدملی هستند.
🔻در جریان مسمومیت دانشآموزان که کشور نیاز به همدلی در برابر حملات ترکیبی دشمن خارجی دارد، بسیاری از سران جریان اصلاحات بجای رفتار مسئولانه، بی شرمانه تصریحا یا تلویحا نظام مظلوم و اقشار متدین را متهم کردند.
🔻جریانی که حاضر باشد بجای کمک در حادثهای که ضرر آن برای ملت و منفعت آن بطور کامل برای دشمن است، حرف دشمن را عینا تکرار کند، آیا یک جریان ضدملی و خائن نیست؟
✍حمیدرضا ابراهیمی
🆔 @janbaz_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایتی از یک سریال به نام مسمومیت
🆔 @janbaz_net
دختران صادق زیباکلام در همین جمهوری اسلامی تحصیلات عالیهشان را سپری کردهاند ... وقاحت تا چه حَدّیست که کنار دستت را هم نمیبینی؟!
#حمید_کثیری
🆔 @janbaz_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 روایت بغض آلود سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از عملیات خیبر
🔹 هر کس از عملیات خیبر تا انتهای جنگ حتی یک ساعت در مناطق جنگی حضور داشته، جانباز شیمیایی است.
◇ یاد همه حماسه سازان دفاع مقدس جاودان علی الخصوص شهدای عملیات خیبر
#حاج_قاسم
#عملیات_خیبر
@sobhaneh_ba_shohada
🆔 @janbaz_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 وقتی شهید صدر زاده جشن پتو را با پرتااب پتو جابجا کرد
| توصیه میشود این فیلم را ببینید|
🔹️ یادش بخیر آبان سال ۹۲ بود، اون روز که جدا شدیم ابوحامد و فاتح در حیات دنیایی ما بودند و امروز در عندربهم یرزقوناند.
◇ آخرین روز از اولین دیدار ما با دلاوران فاطمیون در زمین تمرین تیراندازی بود.
◇ رسم بچهها جشن پتو برای کسانی بود که میخواستند به مرخصی بروند. به این شکل که پتو روی سرش میانداختند و تا میخورد میزدنش! حالا تصور کنید که بدن نحیف ما کجا و ضربات مشت و ... بچهها کجا!
◇ با درایت شهید مصطفی صدرزاده آن جشن پتو تبدیل به انداختن بچهها با پتو به سوی بالا شد و انقدر این کار جذاب بود که همه بچهها نوبتی برای این جشن جدید نامزد شدند.
◇ و اینطور بود که بعد از سالم ماندن در منطقه جنگی از کوفتگی قطعی نجات یافتیم.
🔺️خاطرهای بود از همرزم شهید مصطفی صدرزاده
#خاطرات_ناب
#شهید_مصطفی_صدرزاده
@sobhaneh_ba_shohada
🆔 @janbaz_net
میگه دلار شده حدود ۶۰ تومان.
میگم خب بشه. اصلا بشه ۱۰۰ تومن.
حالا اونوقت چی میشه؟
تازه فکر میکنه ببینه چی میشه. بعد از کمی سکوت و فکر، میگه خب همه چی گرون میشه؟
میگم چرا همه چی گرون میشه؟
میگه چون وقتی دلار گرون بشه همه چی گرون میشه!
به این میگویند دلاری شدن ذهنها.
یعنی مردمی که اکثریت مطلقشان یکبار هم در عمرشان دلار ندیدهاند در ذهنشان لنگرگاهی دارند به نام دلار.
این لنگر ذهنی یک پدیده جدید و البته شوم در اقتصاد ایران است که قطعا محصول یک دهه حاکمیت "اقتصاد مذاکراتی" است. خدا لعنت کند آنها را که کم کمک ذهن ملتی را به دلار شرطی کردند.
ترس از دلار تفسیر این اصل است که "ترس حکم میراند"...
این "ترس" از خبر گرانی به جای خود گرانی است یعنی همان فرق ترس از شنیدن خبر هولناک در راه بودن سپاه شام با مقابله با خود سپاه شام.
بله گران شدن دلار بر زندگی ما موثر است اما میدانید چرا؟
دلار مترسکی است که در اقتصاد ایران کار میکند چون ما به آن فکر میکنیم، از آن میگوییم و از آن میپرسیم و از آن میترسیم.
مرگ این مترسک به دست خود ما و در ذهن ماست.
وقتی همه جرات کنند که بگویند "دلار بشود صد هزار تومان، به جهنم"؛ آنوقت کار تمام است و دلار میمیرد.
#مرگ_بر_دلار
🖌سید محمد رضا رضی
🆔 @janbaz_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📙راهحل مشکلات ازدواج جوانان و دانشجوها از زبان آقای هاشمی.
#بدون_شرح
🆔 @janbaz_net