📸 تصویر زیبایی از جنگنده برتری هوایی سوخو 30
جنگاوران 🚀
🆔 @Jangavarann🇮🇷
9.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺فیلم کوتاهی از راکت انداز فلق
مشخصات راکتهای فلق
▪️راکت فلق 1
کالیبر: 240
برد: 10 کیلومتر
سرجنگی: 50 کیلو
سرعت: 445 متر در ثانیه
ساخت: ایران
▪️ راکت فلق 2
کالیبر: 333
برد: 10.8 کیلومتر
سرجنگی: 117 کیلو
سرعت: 376 متر در ثانیه
ساخت: ایران
#راکت
#موشک
#تولید_ایران
#کلیپ
جنگاوران 🚀
🆔 @Jangavarann🇮🇷
📸سی و هشت سال پیش در چنین روزی (۲ می ۱۹۸۲) رزمناو ژنرال بلوگرانو نیروی دریایی آرژانتین توسط سه اژدر ۵۳۳ م.م مارک ۸ شلیک شده از زیردریایی تهاجمی اتمی HMS Conqueror نیروی دریایی بریتانیا غرق و ۳۲۳ تن از خدمه آن کشته شدند
این اولین حمله به وسیله اژدر توسط زیردریاییهای تهاجمی اتمی در تاریخ (همچنین اولین شناور غرق شده توسط زیردریاییها تهاجمی در تاریخ) و دومین شناور غرق شده توسط زیردریایی ها پس از جنگ جهانی دوم است
@Jangavarann
مجله سیاسی نظامی جنگاوران
📸سی و هشت سال پیش در چنین روزی (۲ می ۱۹۸۲) رزمناو ژنرال بلوگرانو نیروی دریایی آرژانتین توسط سه اژدر
📸زیردریایی HMS Conqueror در آن زمان مجهز به اژدرهای جدید مارک ۲۴ تایگرفیش هم بود اما به دلیل شبهاتی در مورد اطمینان پذیری آن از اژدرهای مارک ۸ استفاده شد
@Jangavarann
مجله سیاسی نظامی جنگاوران
📸زیردریایی HMS Conqueror در آن زمان مجهز به اژدرهای جدید مارک ۲۴ تایگرفیش هم بود اما به دلیل شبهاتی
📸اولین شکار زیردریاییها پس از جنگ جهانی دوم نیز به سال ۱۹۷۱ و جنگ هند و پاکستان بازمیگردد
در این جنگ زیردریایی دیزل الکتریک PNS Hangor از کلاس دافنه (ساخت فرانسه) نیروی دریایی پاکستان با شلیک یک تیر اژدر ۵۵۰ م.م فریگیت رزم ضد زیردریایی INS Khurki نیروی دریایی هند را به قعر اقیانوس هند فرستاد
۱۹۴ خدمه فریگیت هندی کشته شدند
@Jangavarann
📸 حمله جنگنده های ائتلاف عربی به گمرک عفار در استان بیضا
🔸طی این بمباران ۱۱ دستگاه کامیون حامل مواد غذایی، لوازم خانگی و ژنراتورهای برق در آتش سوختند و همچنین ۳ نفر زخمی و چند نفر دیگر مفقود شدهاند.
#یمن
جنگاوران 🚀
🆔 @Jangavarann🇮🇷
📸راکت انداز مخوف TOS-1A
🔸راکت انداز TOS-1A در یک جمله، یکی از مخوف ترین و ویرانگر ترین سلاح های ساخت دست بشر است که توسط دفتر طراحی اومسک ترانزمانش (که زیرمجموعهای از کمپانی معروف اورال واگن است) طراحی و تولید شد. توانایی های مخوف این سلاح برای پاکسازی مناطق جنگی (بخصوص مناطق شهری) از سربازان کمین کرده و بمبهای کنار جاده ای و همچنین سرکوب استحکامات و حمایت نزدیک از نیروهای خودی ، TOS-1 را تبدیل به یکی از سلاحهای مورد علاقه ی فرماندهان روسی در افغانستان و چچن کرد.
این غول 45 تنی که سابقه ی استفاده از آن در نیروهای مسلح روسیه به جنگ افغانستان و سپس در چچن باز میگردد، در سال 1988 و سه سال قبل از فروپاشی شوروی در انزار عمومی به نمایش درآمد. نمونه ی اصلی این راکت انداز دارای یک لانچر 24 لول راکتهای 220 میلیمتری اشتعال شدید است که از سوی روسها «سامانه آتش افروز سنگین» نام گرفته است.
#راکت
#زیبا
جنگاوران 🚀
🆔 @Jangavarann🇮🇷
مجله سیاسی نظامی جنگاوران
📸راکت انداز مخوف TOS-1A 🔸راکت انداز TOS-1A در یک جمله، یکی از مخوف ترین و ویرانگر ترین سلاح های ساخ
📸راکتهای 220 میلیمتری این سامانه در مدل TOS-1M دارای کمینه برد 500 متر و بیشینه برد 3.5 کیلومتر هستند. اما در مدل جدیدتر TOS-1A که با نام خورشید سوزان از سال 2001 وارد خدمت شد، کمینه برد راکتها به 400 متر کاهش و بیشینه برد نیز افزایش یافته به 6 کیلومتر میرسد.
این یعنی برد سیستم نسبت به مدل اولیه بیش از دو برابر افزایش یافته ، سیستم مجهز به کامپیوتر کنترل آتش بالستیک میباشد و میتواند در حالت اتوماتیک در 7 ثانیه تمام موشک های خود را شلیک کند البته ناگفته نماند به دلیل افزایش وزن راکتها به 90 کیلوگرم، شمار لولههای پرتابگر در مدل TOS-1A به 24 عدد کاهش یافته است. راکت انداز روسی TOS-1 برای شلیک دقیق راکتهایش به فاصله یاب لیزری و هدف گیر کامپیوتری مجهز است. در مدل TOS-1A کامپیوتر بالستیک سامانه دستخوش ارتقا نیز شده است.
راکت انداز روسی TOS-1 دارای دو نوع راکت برای شلیک هستند. نوع اول که آتشزا بوده و نوع دوم نیز گرمافشاری یا همان ترموباریک هستند. به نوع دوم راکت هواسوز یا خلاء ساز نیز گفته میشود.
#راکت
#راکت_انداز
جنگاوران 🚀
🆔 @Jangavarann🇮🇷