اما آخرین نمونه از این سامانه که در رزمایش مشترک هوایی ولایت ۹۷ رونمایی و تست شد، سامانهای با همین نام یعنی مرصاد بود که از موشکهای پدافندی متفاوتی استفاده میکرد. موشک این سامانه که تا کنون اطلاعات دقیقی از آن منتشر نشده، شباهت زیادی به موشکهای پدافندی استاندارد دارد که در ایران با نام «محراب» برای پرتاب از شناورها، بومی سازی شده است. این سامانه در رژه ۳۱ شهریورماه سال جاری تحت عنوان «مرصاد-۱۶» به نمایش درآمد.از آنجایی که تمام بخشهای این سامانه به صورت کششی و نیازمند خودرو برای جابجایی بودند، در پروژهای تحت عنوان «قادر»، متحرک شدن این سامانه نیز در دستور کار قرار گرفت.
شلیک سامانه «مرصاد-۱۶» در رزمایش ولایت ۹۷
اصلیترین ویژگی سامانه پدافند هوایی «مرصاد-۱۶» در کنار قابلیت تحرک، برخورداری از راداری آرایه فازی جدید تحت عنوان «حافظ» است که در سال ۹۳ رونمایی شد. این رادار سه بعدی ، ۲۵۰ کیلومتر برد دارد و از قابلیت رهگیری همزمان ۱۰۰ هدف برخوردار است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
جنگاوران 🚀👇
🆔 @jangavarann 🇮🇷
با سامانه بومی پدافندی مرصاد که پهپاد متجاوز را سرنگون کرد آشنا شوید
جنگاوران 🚀👇
🆔 @jangavarann 🇮🇷
دستیابی ارتش روسیه به یکی از موشکهای پدافند رژیم صهیونیستی
کانال تلویزیونی ٧ رژیم صهیونیستی گزارش داد روسیه یکی از موشکهای «فلاخن داوود» را در سوریه سالم پیدا کرده و به روسیه منتقل کرده است.
کانال ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی چهارشنبه (۱۵ آبان) گزارش داد بر اساس گزارشهای خبری، یکی از موشکهای سامانه مذکور که ماه ژوئیه سال میلادی گذشته به سمت دو موشک سوری شلیک شده بود، در خاک سوریه افتاده و منفجر نشده است.
#فلاخن_داوود
جنگاوران 🚀👇
🆔 @jangavarann 🇮🇷
معرفی موشک های ضد تانک و #ضدزره خانواده #طوفان
بخش سوم
در تصویر بالا بخشهای مختلف موشکها خانواده تاو-توفان را مشاهده میکنید که به عنوان نمونه TOW-2A نشان داده شده است. ترتیب از سمت دماغه این بخشها عبارتند از:
1- میله نفوذگر که دارای سرجنگی اولیه و فیوز مربوطه میباشد : سرجنگی اولیه یا پیشرو، سبک بوده و وظیفه آن فعال کردن و درواقع انفجار زره واکنشی، پیش از رسیدن سرجنگی اصلی هست تا زره واکنشی برای سرجنگی اصلی مزاحمتی ایجاد نکند.
2- سپس به سرجنگی اصلی میرسیم که شامل محفظه خرج گود، مواد منفجره و فیوز مربوطه میباشد
3- مدارات الکترونیک مربوط به پردازشگر، پشت سرجنگی اصلی قرار دارد.
4- بخش بعدی موتور اصلی یا پروازی، سوخت و نازلها هست، نازلها به تعداد دو عدد و در هر سمت موشک مشاهده میباشند.
5- بخش بعدی، بالکهای جلویی هستند که نقش پایدارساز را بر عهده دارند.
6- بخش بعدی ژیروسکوپ که در پشت بالکها مستقر هست و وظیفه تنظیم ارتفاع پرواز و پایدارسازی مسیر حرکت موشک از طریق ارسال اطلاعات وضعیت موشک به کامپیوتر پرواز را بر عهده دارد. در کنار ژیروسکوپ دو عدد باتری هم وجود دارد.
7- سپس به موتور پرتاب، میرسیم که وظیفه آن پرتاب موشک به بیرون تیوب پرتابگر هست تا موتور اصلی فعال شود.
8- سپس بخش هدایتی موشک میرسیم که که عبارتند از: سیستم الکترونیک، مخزن هلیوم فشرده، محرک بالکها (اکچوئیتور یا عملگر مکانیکی)، شفت ارتباطی بین محرک بالکها و بالکها و در آخر بالکهای انتهایی که نقش هدایتی دارند. در ادامه این بخش بیشتر توضیح داده میشود.
9-در انتهای موشک هم دو دوک وجود دارد که سیم هدایتی به طول حدود 4 کیلومتر به دور آن پیچیده و یک چراغ زنون و منبع فروسرخ نیز وجود دارد، نقش این بخشها در هدایت موشک هست. همانطور که گفته شد عموم موشکهای تاو هدایت فرمان به خط دید نیمه اتوماتیک دارند، یعنی مرکز پردازش رو مرتبط با سایت الکترواپتیک مستقر بر روی پرتابگر هست، با توجه به موقعیت موشک و هدف، فرامین اصلاح مسیر را به موشک از طریق سیم ارسال میکند. لامپ زنون انتهای موشک باعث میشود، پرتابگر از موقعیت موشک در هر لحظه مطلع شود، و فرامین اصلاح مسیر را بدرستی ارسال کند. این فرامین به همراه اطلاعات دریافتی از ژیروسکوپ در کامپیوتر پرواز موشک، پردازش شده و فرامین اصلاح مسیر به بالکهای انتهایی موشک ارسال میشود...
#ضدزره
#طوفان
جنگاوران 🚀👇
🆔 @jangavarann 🇮🇷
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
معرفی برخی از تجهیزات نصب شده بر روی #تانک #چلنجر مارک2
📣
1-رادار و پرتابگر سامانه حفاظت فعال Iron Fist
2-نقاط اتصال صفحات زرهی اضافه شونده به کناره برجک
3-سیستم نظارت و هدفگیری دید وسیع فرمانده موسوم به Paseo
4- فلش سمت راست سیستم نظارت و هدفگیری حرارتی توپچی فلش سمت چپ سایت دید در روز توپچی
5-تیربار هم محور
6-پرتابگر نارنجک دودزا و آشکارسازی های سیستم هشدار قفل لیزری
7-یکی از پریسکوپ های خدمه بارگذار
8-سیستم تصویربرداری در شب راننده
9-بلوک نظارتی راننده (پریسکوپ راننده و شیشه پاک کن آن)
10-فلش سمت راست دریچه خدمه بارگذار فلش سمت چپ دریچه فرمانده #تانک 👌💪
جنگاوران 🚀👇
🆔 @jangavarann 🇮🇷
🔴رونمایی از تانک بر جدید #کیان ۷۰۰ 💪
#تانکبر «کیان۷۰۰» ساخت فرماندهی تولید و بهینه سازی شهید زرهرن نیروی زمینی ارتش صبح امروز (شنبه) در جریان بازدید سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح از این فرماندهی رونمایی شد.
این تانک بر با قدرت موتور ۷۰۰۰ اسب بخار و قدرت کشندگی ۲۰۰ تن، قابلیت حمل ۲ دستگاه تانک ۶۰ تنی را بر روی کشنده فوق سنگین «سلیمان-۳» دارد.
وزن تانک بر «کیان۷۰۰» ۱۷۷۰۰ کیلوگرم بوده و تعداد محورهای آن ۱+۳ و ۱۲ دنده است.🇮🇷🇮🇷👌💪
جنگاوران 🚀👇
🆔 @jangavarann 🇮🇷
دستیابی ایران به فناوری بسیار مهم،راهبردی و استراتژیک ساخت موتور های رم جت 🇮🇷💪
📢چندی پیش خبری مبنی بر دستیابی ایران به تکنولوژی تولید موتورهای رمجت در رسانهها منتشر شد که حاکی از دستیابی نخبگان کشورمان در قالب شرکتهای دانش بنیان به این تکنولوژی حیاتی و مهم بود.
🔸
دانش طراحی و تولید موتورهای رم جت که تنها در اختیار چند کشور پیشرفته دنیا قرار دارد، از جمله فناوریهایی است که کاربرد بسیار زیادی در تجهیزات و تسلیحات نظامی دارد و به گفته حسین پورفرزانه سر طراح موتور رمجت ایرانی «برای اولین بار، موتور رمجت پیشمخلوط توسط یک شرکت دانش بنیان طراحی و ساخته شده است».
🔸
همانطور که ذکر شد، طراحی و تولید موتورهای رم جت یکی از پیشرفته ترین فناوریهای دنیا و در عین حال دارای بالاترین سطح از تکنولوژی است که کماکان در برخی از کشورها به دلیل همین بالا بودن سطح دانش و فناوری در حال گذراندن مراحل تحقیق و توسعه است.
🔸
از آنجایی که برخورداری از این فناوری، ویژگی سرعت را به شکل بسیار پررنگی در انواع اشیاء پرنده و سلاحهای پروازی مانند انواع موشک، پهپاد، گلوله های توپخانه و ... افزایش میدهد، در توسعه تسلیحات نظامی این موتورها به طور ویژهای مورد توجه قرار گرفته اند.
جنگاوران 🚀👇
🆔 @jangavarann 🇮🇷
تصویری زیبا از اوج اقتدار علمی ایران
متور رمپ جت مهم ترین محصول هوانوردی دنیا
جنگاوران 🚀👇
🆔 @jangavarann 🇮🇷
بمب قدر ساخت ایران
نوع هدایت اپتیکی
کاربر نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
طول 4.11 متر
قطر 18 اینچ
وزن کل 1111 کیلوگرم
حداکثر برد بین 20 تا 60 کیلومتر
جنگنده های استفاده کننده F-4E - F-5E/F
#بمب #قدر
جنگاوران 🚀👇
🆔 @jangavarann 🇮🇷
#تپانچه زیبای دن وسون
مدل گاردین 45
کالیبر 11 میلیمتری
مهمات مصرفی 11.43×23 ACP
خشاب 8 تیری
جنس اسلاید استیل "رنگ ثابت"
جنس فریم "آلومنیوم آلیاژی"
طول لوله 107 میلیمتر
طول 203 میلیمتر
وزن 793 گرم
برد 40- 50 متر
جنگاوران 🚀👇
🆔 @jangavarann 🇮🇷
▪️اعتراف به قدرت برتر نظامی ایران در منطقه
روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت: ایران قادر به تغییر توازن قدرت در جهان است
توانمندیهای ایران به سطحی رسیده است که هماکنون قادر به تغییر توازن قدرت در سراسر جهان است.
اسرائیل چهارسال تلاش کرد تا مانع از نفوذ ایران در سوریه شود اما هماکنون ایران اثبات کرده است که قادر به اجرای اهدافش است. ایران حامل این پیام به اسرائیل بوده که هرگونه حمله به نیروهای ایران در سوریه ممکن است به حملهای مشابه آن چیزی منتهی شود که برای تأسیسات نفتی عربستان رخ داد.
واشنگتن با خروج نظامیان خود از شمال شرقی سوریه، نشان داد که چطور ایران بازدارندگی خود را تقویت کرده است.
جنگاوران 🚀👇
🆔 @jangavarann 🇮🇷
کمپانی هلیکوپترسازی بل، جدیدترین طرح پیشنهادی خود به نام 360 Invictus را برای جایگزینی هلیکوپترهای فعلی ارتش آمریکا معرفی کرده است. این بالگرد، با هدف حملات مخصوص و پیاده کردن نیروها پشت خطوط جنگی ساخته خواهد شد.
بر اساس مشخصات فنی منتشر شده توسط کمپانی بل، هلیکوپتر 360 Invictus دارای محدوده جنگی 250 کیلومتری است. همچنین این یالگرد میتواند به مدت 90 دقیقه وزن 650 کیلوگرمی را در حالت ثابت تحمل کند. علاوه بر این، هلیکوپتر 360 Invictus میتواند از حالت تا ارتفاع 1200 متری صعود کند.
جنگاوران 🚀👇
🆔 @jangavarann 🇮🇷
📸یک فروند جنگنده نسل چهارم ++ یوروفایتر تایفون نیروی هوایی انگلیس.
🔹این جنگنده به 6 بمب سنگین هدایت لیزری دو هزار پوند جی بی یو-10 لاسر و دو تیر موشک هوا به هوا آسرام و چهار تیر موشک هوا به هوا آمرام مسلح شده است !!!!!
جنگاوران 🚀👇
🆔 @jangavarann 🇮🇷
معرفی موشک ضد تانک #طوفان
ادامه بخش چهار
همانطور که گفته شد، کامپیوتر پرواز موشک با توجه به فرامین اصلاح مسیر ارسالی از پرتابگر و اطلاعات دریافتی از ژیروسکوپ، به ارسال فرامین اصلاح مسیر به بالکها میپردازد.
ژیروسکوپ به همراه باتری موشک، در ناحیه عقب، بالکهای جلویی قرار دارد. ژیروسکوپ دارای یک مخزن نیتروژن با فشار 3000psi هست که حساسه مربوط را با سرعت 42000 دور بر دقیقه میچرخاند. این بخش به کاهش ارتفاع و تغییر در زاویه حرکت و اختلاف زاویه نسبت به محور طولی و افقی حساس بوده و اطلاعات دریافتی را به کامپیوتر پرواز موشک ارسال میکند.
باتری موشک برق مورد نیاز لامپ زنون و منبع فروسرخ و مدارات الکترونیک موشک را تامین میکند.
در تصویر بالا، بخش شماره 3 نازل موتور اصلی یا همان موتور پروازی هست، بخش شماره 4 باتری موشک و بخش شماره 5 ژیروسکوپ موشک هست.
#طوفان
#ضدزره
جنگاوران 🚀👇
🆔 @jangavarann 🇮🇷
معرفی موشک ضد تانک #طوفان
بخش چهارم
همانطور که گفته شد، هدایت موشک توسط بالکهای انتهایی انجام میشود، نحوه به حرکت درآمدن بالکهای انتهایی، مبتنی بر اصول نئوماتیک یا فشار حاصل از گاز طراحی شده است.
کامپیوتر پرواز موشک با توجه به فرامین ارسالی از پرتابگر و اطلاعات دریافتی از ژیروسکوپ، فرامین اصلاح مسیر را به بخش هدایتی موشک که شامل مخزن گاز هلیوم پرفشار، بخش محرک بالکها (اکچوئیتور یا عملگر مکانیکی) شفت ارتباطی بین اکچوئیتور با بالکها و خود بالکها هست، ارسال میکند.
مخزن گاز هلیوم با فشار 6400psi دارای دریچه ای هست که به اکچوئیتور مرتبط هست، این دریچه با پوششی از اکچوئیتور جدا شده است، بلافاصله بعد از شلیک موشک، پوشش بین مخزن گاز و اکچوئیتور پاره شده و گاز هلیوم با فشار وارد اکچوئیتور میشود، درواقع نیروی لازم برای اعمال مکانیکی بالکها توسط همین گاز تامین میشود. اکچوئیتور با توجه به فرامین اصلاح مسیر دریافتی و با استفاده از فشار واز در دسترس، به حرکت دادن بالکها بمنظور اصلاح مسیر میپردازد. این اصلاح مسیر از طریق 4 میله یا شفت ارتباطی که بین اکچوئیتور و بالکها قرار دارند به بالکها اعمال شده و بالکهای انتهایی در وضعیت مناسب قرار میگیرند.
تصویر بالا مربوط به موشک توفان هست که در یک نمایشگاه در سالهای گذشته به نمایش درآمده بود.
در تصویر، کپسول سفید رنگ همان مخزن گاز هلیوم هست. بخش شماره 7 اکچوئیتور یا محرک بالکهاست و بخش شماره 9 همان میله ارتباطی یا شفت بین بخش محرک بالکها و خود بالکهاست..
#طوفان
#ضدزره
جنگاوران 🚀👇
🆔 @jangavarann 🇮🇷
به ادعای برخی منابع غربی پهپاد شناسایی RQ-180 وارد خدمت ارتش امریکا شده و از پایگاهی در شمال کالیفرنیا عملیات انجام میدهد
این پهپاد پس از به دام افتادن Rq-170 در ایران طراحی و تولید شد و گفته میشود دارای سطح مقطع راداری بسیار پایین و سایزی ۳۰ درصد بزرگ تر از گلوبال هاوک است
جنگاوران 🚀👇
🆔 @jangavarann 🇮🇷
▪️ایران به باشگاه کوچک دارندگان توپ لیزری پیوست
چندی پیش بود که برخی رسانهها، چون سایت کریستین ساینس و روزنامه واشنگن اگزایماینر وابسته به سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا اعلام کردند ایران با سلاح لیزری، ماهوارههای جاسوسی آمریکا را منهدم کرده است و مهندسان آمریکا در شوک هستند.
این سایت آمریکایی نوشت که ایران یک ماهواره جاسوسی سازمان سیا را که در نزدیکترین مدارهای دور زمین گردش میکرده توسط تکنولوژی خاصی مورد اصابت قرار داده، این سایت در مورد مشخصات ماهواره گفت که این ماهواره جاسوسی که ارتفاع ۱۵۰ کیلومتری از زمین با سرعت ۷ کیلومتر بر ثانیه در حال گذر از آسمان ایران بوده، توسط یک سلاح لیزر جامد با انرژی بالا مورد هدف قرار میگیرد و لنز جاسوسی قدرتمند آن که مجهز به ابزار Ccd بوده از کار میافتد.
به نظر می رسد ایران با سکوت و چراغی خاموش توانسته تا خود را به جمع معدود کشورهایی با توان تکنولوژی بالا در این بخش برساند که می تواند مکمل بسیار قوی و مهمی برای سامانه های پدافندی موجود در کشورمان باشد.
#اقتدارملی
#نیروهای_مسلح_ایران
جنگاوران 🚀👇
🆔 @jangavarann 🇮🇷
📸رونمایی از ماکت شناورهای آینده نداجا
🔹طبق این نمونه، ناوشکن نسل جدید از نوع تری ماران، دارای 96 سیلوی پرتاب موشک عمود پرتاب، 4 سامانه دفاع نقطهای، دو آشیانه بالگرد و رادار ارایه فازی چندوجهی است و از موشکهای کروز با لانچر متحرک و پنهانشونده بهره میبرد.این ناو تحت پروژه موج-6 با تناژ ۳۰۰۰تن از سال ۹۹ تولیدش آغاز خواهد شد.💪🇮🇷
"تریماران ــ TRIMARAN" یک نوع شناور چندبدنه است که از یک بدنه مرکزی لاغر و بلند و دو بدنه کناری تشکیل شده است. بدنههای کناری توسط عرشه عرضی به بدنه اصلی متصل میشوند. بدنههای جانبی تأثیر قابل توجهی بهروی تعادل، رفتار دینامیکی، ماندگاری در دریا و بارهای موج وارد بر سازه شناور دارند. این پروژه سال گذشته با نام «سفینه» معرفی شده بود.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
جنگاوران 🚀👇
🆔 @jangavarann 🇮🇷
💢فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان این که #زیردریایی های فاتح ۲ و ۳ هم اکنون در خط تولید قرار دارند گفت: زیردریایی فاتح ۴ با استفاده از یک فناوری جدید و بسیار پیشرفته تولید خواهد شد و ساخت زیردریایی سنگین "بعثت" نیز به زودی آغاز خواهد شد.
💢فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: در #ناوشکن دماوند ۲ هم علاوه بر سازه، سامانه رانش نیز تغییر کرده و رادارهای ۴ وجهی استاتیک و سامانه موشکی عمود پرتاب بر روی این ناوشکن و ناوشکن دنا نصب خواهد شد.
جنگاوران 🚀👇
🆔 @jangavarann 🇮🇷
سقوت یک فروند سوخو 57 پکفا متعلق به نیروی هوایی روسیه
به نقل از خبر گذاری روسیه خلبان این جنگنده ایجکت کرده وه سالم است
این اولین سقوت جنگنده های پکفا بوده است
#SU_57
#پکفا
جنگاوران 🚀👇
🆔 @jangavarann 🇮🇷